quadramillioni
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Σίγουρα
Και τους παρόντες τους είχαμε δει το 90-93, και κατάφεραν να πείσουν ότι είναι αλλαγή. Και όντως είναι, ο Μητσοτάκης είχε περισσότερο σχέδιο από αυτούς. Είμαι από εκείνους που πιστεύουν ότι τα δύο κόμματα δεν είναι ίδια. Και ότι υπάρχουν διαφορές. Επομένως, ο ένας είναι αλλαγή του άλλου.Το ΠΑΣΟΚ το έχουμε δει όμως. Σίγουρα συνιστά αλλαγή?
Και τους παρόντες τους είχαμε δει το 90-93, και κατάφεραν να πείσουν ότι είναι αλλαγή. Και όντως είναι, ο Μητσοτάκης είχε περισσότερο σχέδιο από αυτούς. Είμαι από εκείνους που πιστεύουν ότι τα δύο κόμματα δεν είναι ίδια. Και ότι υπάρχουν διαφορές. Επομένως, ο ένας είναι αλλαγή του άλλου.
Και τους παρόντες τους είχαμε δει το 90-93, και κατάφεραν να πείσουν ότι είναι αλλαγή. Και όντως είναι, ο Μητσοτάκης είχε περισσότερο σχέδιο από αυτούς. Είμαι από εκείνους που πιστεύουν ότι τα δύο κόμματα δεν είναι ίδια. Και ότι υπάρχουν διαφορές. Επομένως, ο ένας είναι αλλαγή του άλλου.
Εγώ θα προτιμούσα κάποιος να μου πει ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ έκανε η παρούσα κυβέρνηση από τιυς κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ. Για να μιλήσουμε σε πραγματική βάση και όχι σε υποθετική φίλε μου. Και μιλάω ομοίως πολύ σοβαρά.Έχεις λοιπόν όλη την άνεση να μας καταδείξεις κάποιες από τις ουσιώδεις διαφορές. Και σε μια κατάσταση όπως τη σημερινή γιατί θα ήταν καλύτερο το ΠΑΣΟΚ. Σοβαρά μιλάω δε το λέω ειρωνικά.
Τουλάχιστον έχεις καταλάβει φίλε μου τι πρεσβεύει η κυβέρνηση Καραμανλή:''Μηδενική ανοχή'', ''Πάταξη της διαφθοράς'', ''Επανίδρυση του κράτους''.....Η σύνθεση των κυβερνήσεων καραμανλή δεν έχει και πολλά κοινά πρόσωπα με αυτές του μητσοτάκη...
Ωστόσο, τα στελέχη που πλαισιώνουν το γκιοργκο (λεπτομερή άνάλυση είχε το Βήμα πριν μια βδομάδα) δεν παρέχουν καμια εγγύηση ότι θα τα καταφέρουν καλύτερα, συνήθως λόγω βεβαρημένου παρελθόντος...Εκτός αυτού, η περιθωριοποίηση βενιζέλου και αρκετών στελεχών που τον στήριξαν στις εσωκομματικές εκλογές δεν είναι καλός οιωνός...
Ωστόσο, επειδή, σημασία δεν έχει μόνο ποιοι θα φύγουν (που θα φύγουν- κανείς δεν περιμένει αντιστροφή πολιτικού κλίματος) αλλά και ποιοι θα έρθουν, ακόμη δεν έχω καταλάβει τί στο διάολο πρεσβευει το πασοκ επί γιωργάκη...
Τουλάχιστον επί ανδρέα ή επί σημίτη, ξέραμε τί (δεν) παίρνουμε...
Φακίρης δεν είμαι φίλε μου, όπως διάφοροι εδώ μέσα που ήδη ξέρουν τι ΔΕΝ θα κάνει..............Καλύτερα να μας πεις τι θα κάνει ο Γιωργάκης, γιατί από μπάζα είδαμε.
...όχι ένα γαλάζιο ΠΑΣΟΚ....
Τουλάχιστον έχεις καταλάβει φίλε μου τι πρεσβεύει η κυβέρνηση Καραμανλή:''Μηδενική ανοχή'', ''Πάταξη της διαφθοράς'', ''Επανίδρυση του κράτους''.....
Επομένως, εφόσον είσαι ικανοποιημένος με τα παραπάνω μεγαλοπρεπή, δεν υπάρχει λόγος να σπάμε το κεφάλι μας για το τι πρεσβεύει ο κ. Παπανδρέου......
Ακριβώς, επειδή δε ζούμε σε άλλο πλανήτη, και επειδή οι ''φάτσες'' που περιστοιχίζουν τον κ. Καραμανλής ΚΡΙΘΗΚΑΝ, θελουμε μία αλλαγή. Και ποιες ''φάτσες'' περιστοιχίζουν τον κ. Παπανδρέου και κρίθηκαν φίλε μου; για γίνε πιο συγκεκριμένος........... Ποιες ''περιστοιχίζουν'' όμως, όχι να αρχίσεις σε απαρίθμηση των στελεχών του ΠΑΣΟΚ............
Τουλάχιστον έχεις καταλάβει φίλε μου τι πρεσβεύει η κυβέρνηση Καραμανλή:''Μηδενική ανοχή'', ''Πάταξη της διαφθοράς'', ''Επανίδρυση του κράτους''.....
Επομένως, εφόσον είσαι ικανοποιημένος με τα παραπάνω μεγαλοπρεπή, δεν υπάρχει λόγος να σπάμε το κεφάλι μας για το τι πρεσβεύει ο κ. Παπανδρέου......
ρε φιλε ηταν υπουργος χρονια ειχε καποια εμπειρια,μπορει να μην ηταν προεδρος στο πασοκ αλλα να θα ηταν σιγουρα μεγαλο στελεχος.ο αλλος δεν εχει κανει τιποτα στη ζωη του το πηραν και τον φητεψαν στο κομμα αχριστος εντελος,και τον εκαναν και πρωθυπουργο.