Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 748K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
Το ΠΑΣΟΚ το έχουμε δει όμως. Σίγουρα συνιστά αλλαγή?
Και τους παρόντες τους είχαμε δει το 90-93, και κατάφεραν να πείσουν ότι είναι αλλαγή. Και όντως είναι, ο Μητσοτάκης είχε περισσότερο σχέδιο από αυτούς. Είμαι από εκείνους που πιστεύουν ότι τα δύο κόμματα δεν είναι ίδια. Και ότι υπάρχουν διαφορές. Επομένως, ο ένας είναι αλλαγή του άλλου.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Και τους παρόντες τους είχαμε δει το 90-93, και κατάφεραν να πείσουν ότι είναι αλλαγή. Και όντως είναι, ο Μητσοτάκης είχε περισσότερο σχέδιο από αυτούς. Είμαι από εκείνους που πιστεύουν ότι τα δύο κόμματα δεν είναι ίδια. Και ότι υπάρχουν διαφορές. Επομένως, ο ένας είναι αλλαγή του άλλου.

Έχεις λοιπόν όλη την άνεση να μας καταδείξεις κάποιες από τις ουσιώδεις διαφορές. Και σε μια κατάσταση όπως τη σημερινή γιατί θα ήταν καλύτερο το ΠΑΣΟΚ. Σοβαρά μιλάω δε το λέω ειρωνικά.

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
ρε παιδια να το απλοποιησουμε λιγο.ειναι σαν να εχεις εναν υπαλληλο και δεν σου κανει για την δουλεια που τον πηρες,τον διωχνεις και παιρνεις αλλον.τον κωστακη τον ειδαμε οτι ειναι μαπας, θα δουμε και τον γιωργο οταν βγει τι θα κανει.αν δεν μας κανει και αυτος στις επομενες εκλογες δρομο και αυτος.το θεμα ειναι να μην κολλαμε στα κομματα και στα ιδια προσωπα και μας θεωρουν και πελατες τους οι μαλακες.το ξαναλεω ΞΕΚΟΛΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΣΑΣ τα χρονια αλλαζουνε παρτε ο χαμπαρι.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Η σύνθεση των κυβερνήσεων καραμανλή δεν έχει και πολλά κοινά πρόσωπα με αυτές του μητσοτάκη...
Ωστόσο, τα στελέχη που πλαισιώνουν το γκιοργκο (λεπτομερή άνάλυση είχε το Βήμα πριν μια βδομάδα) δεν παρέχουν καμια εγγύηση ότι θα τα καταφέρουν καλύτερα, συνήθως λόγω βεβαρημένου παρελθόντος...Εκτός αυτού, η περιθωριοποίηση βενιζέλου και αρκετών στελεχών που τον στήριξαν στις εσωκομματικές εκλογές δεν είναι καλός οιωνός...

Ωστόσο, επειδή, σημασία δεν έχει μόνο ποιοι θα φύγουν (που θα φύγουν- κανείς δεν περιμένει αντιστροφή πολιτικού κλίματος)  αλλά και ποιοι θα έρθουν, ακόμη δεν έχω καταλάβει τί στο διάολο πρεσβευει το πασοκ επί γιωργάκη...
Τουλάχιστον επί ανδρέα ή επί σημίτη, ξέραμε τί (δεν) παίρνουμε...

quadramillioni

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0

Είναι θλιβερό ότι δεν πίστευα ότι θα συναντήσω χειρότερη κυβέρνηση από αυτή του 93, αλλά όντως ο Κωστάκης μπόρεσε. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να προσδοκάται το πασόκ με τον κατσουλίνο Γιωργάκη, θα ανακουφίσει μόνο τα πράσινα παιδιά.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
Έχεις λοιπόν όλη την άνεση να μας καταδείξεις κάποιες από τις ουσιώδεις διαφορές. Και σε μια κατάσταση όπως τη σημερινή γιατί θα ήταν καλύτερο το ΠΑΣΟΚ. Σοβαρά μιλάω δε το λέω ειρωνικά.
Εγώ θα προτιμούσα κάποιος να μου πει ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ έκανε η παρούσα κυβέρνηση από τιυς κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ. Για να μιλήσουμε σε πραγματική βάση και όχι σε υποθετική φίλε μου. Και μιλάω ομοίως πολύ σοβαρά.

quadramillioni

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Καλύτερα να μας πεις τι θα κάνει ο Γιωργάκης, γιατί από μπάζα είδαμε.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
Η σύνθεση των κυβερνήσεων καραμανλή δεν έχει και πολλά κοινά πρόσωπα με αυτές του μητσοτάκη...
Ωστόσο, τα στελέχη που πλαισιώνουν το γκιοργκο (λεπτομερή άνάλυση είχε το Βήμα πριν μια βδομάδα) δεν παρέχουν καμια εγγύηση ότι θα τα καταφέρουν καλύτερα, συνήθως λόγω βεβαρημένου παρελθόντος...Εκτός αυτού, η περιθωριοποίηση βενιζέλου και αρκετών στελεχών που τον στήριξαν στις εσωκομματικές εκλογές δεν είναι καλός οιωνός...

Ωστόσο, επειδή, σημασία δεν έχει μόνο ποιοι θα φύγουν (που θα φύγουν- κανείς δεν περιμένει αντιστροφή πολιτικού κλίματος)  αλλά και ποιοι θα έρθουν, ακόμη δεν έχω καταλάβει τί στο διάολο πρεσβευει το πασοκ επί γιωργάκη...
Τουλάχιστον επί ανδρέα ή επί σημίτη, ξέραμε τί (δεν) παίρνουμε...
Τουλάχιστον έχεις καταλάβει φίλε μου τι πρεσβεύει η κυβέρνηση Καραμανλή:''Μηδενική ανοχή'', ''Πάταξη της διαφθοράς'', ''Επανίδρυση του κράτους''..... :2funny: :2funny: :2funny:
Επομένως, εφόσον είσαι ικανοποιημένος με τα παραπάνω μεγαλοπρεπή, δεν υπάρχει λόγος να σπάμε το κεφάλι μας για το τι πρεσβεύει ο κ. Παπανδρέου......

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
...όχι ένα γαλάζιο ΠΑΣΟΚ....

Αυτές οι 4 λέξεις δυστυχώς συνοψίζουν το πρόβλημα.

Ερώτηση κρίσεως: να ψηφίσουμε να επιστρέψει το ορίτζιναλ, πράσινο, ΠΑΣΟΚ™ ή να αφήσουμε αυτούς πάνω μήπως και χειροτερεύσει η κατάσταση;

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Ρε που καταντήσαμε...η χώρα του ''ΟΧΙ''...η χώρα της επανάστασης...να ψάχνουμε να βρούμε ποιός είναι ο πιό...λιγότερο άχρηστος για να κυβερνήσει τούτη εδώ τη χώρα....ώρε γλέντιαααααααα..... :jerking: :jerking: :jerking:
Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα...να προσδοκάς να σώσει αυτή τη χώρα ο Παπανδρέου...μετά την ανυπερξία του Καραμανλή...και αντί ο λαός να τους πετάξει και τους 2 εκεί που πρέπει...τους στηρίζει το...80%!!! :jerking: :jerking: :jerking:
Αλλά θέλω να ρωτήσω κάτι αυτούς που υποστήρίζουν τον Γιώργο (η ερώτηση απευθύνεται και στους ψηφοφόρους της ΝΔ...αντίστοιχα):
Αν ο Γιώργος ΔΕΝ ήταν γιός του Ανδρέα...πιστεύεται ότι υπήρχε περίπτωση να είναι αρχηγός του ΠΑΣΟΚ και εν δυνάμη πρωθυπουργός???Με το χέρι στη καρδιά....

quadramillioni

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Τουλάχιστον έχεις καταλάβει φίλε μου τι πρεσβεύει η κυβέρνηση Καραμανλή:''Μηδενική ανοχή'', ''Πάταξη της διαφθοράς'', ''Επανίδρυση του κράτους''..... :2funny: :2funny: :2funny:
Επομένως, εφόσον είσαι ικανοποιημένος με τα παραπάνω μεγαλοπρεπή, δεν υπάρχει λόγος να σπάμε το κεφάλι μας για το τι πρεσβεύει ο κ. Παπανδρέου......

Τι ακριβώς εννοείς; Βλακωδώς να ψηφιστεί το Πασόκ σαν (εν)αλλαγή; :2funny: Ωραίο. Πάντως οποιοσδήποτε του έλεγες να ψηφίσει αυτόν τον άνθρωπο γιατί...έτσι, θα γέλαγε από το ωραίο αστείο. Για να καταλάβω, φαντάρος έχει πάει ή θα τον ενοχλούσαν τα άλλα παιδιά :2funny: . Tι έχει κάνει μέχρι τώρα στη ζωή του; Οι μπαταρίες τελιώνουν; :2funny: Δεν έχει τίποτα άλλο το Πασόκ;

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Ακριβώς, επειδή δε ζούμε σε άλλο πλανήτη, και επειδή οι ''φάτσες'' που περιστοιχίζουν τον κ. Καραμανλής ΚΡΙΘΗΚΑΝ, θελουμε μία αλλαγή. Και ποιες ''φάτσες'' περιστοιχίζουν τον κ. Παπανδρέου και κρίθηκαν φίλε μου; για γίνε πιο συγκεκριμένος........... Ποιες ''περιστοιχίζουν'' όμως, όχι να αρχίσεις σε απαρίθμηση των στελεχών του ΠΑΣΟΚ............

Η μαμά Μάγκυ.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ο γιωργακης προηγηται στις δημοσκοπισεις
ας τον στηριξουμε για μια νεα ελλαδα
εδω και τωρα αλλαγη
:jerking:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Δεν έχω αποφασίσει ακόμη τί θα ψηφίσω όποτε με χαρά θα μάθαινα τί ακριβώς προτείνει το πασοκ (το οποίο έχω ψηφίσει το 2000 διότι δεν κολλάω σε ταμπέλες και δεν έχω εξαρτήσεις) αλλά ρε πόυστη μου, δεν έχω καταλάβεί έστω και μια θέση του για ο,τιδήποτε...
Για κόμμα εξουσίας θα έπρεπε να είναι πιο σαφές...
Εσύ που δεν αφήνεις ποστ που στρέφεται έστω και εμμέσως κατά του πασοκ αναπάντητο, διαφώτισέ μας...

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
ρε φιλε ηταν υπουργος χρονια ειχε καποια εμπειρια,μπορει να μην ηταν προεδρος στο πασοκ αλλα να θα ηταν σιγουρα μεγαλο στελεχος.ο αλλος δεν εχει κανει τιποτα στη ζωη του το πηραν και τον φητεψαν στο κομμα αχριστος εντελος,και τον εκαναν και πρωθυπουργο.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Η απαίτηση ορισμένων να ενημερωθούν σχετικά με το τι θα έκανε το ΠΑΣΟΚ οταν βγει κυβέρνηση, έχει ενδιαφέρον.

Στις εφημερίδες μπορουν να βρουν ψυχοερευνητές και μέντιουμ που μπορουν να τους βοηθήσουν

Αλλα δεν πρέπει να ξεχνουν οτι υπάρχει εδω και 5 χρόνια μια ομάδα ανικανων η οποία και κρίνεται. Ας αφήσουμε τις εξυπνάδες επι υποθετικών θεμάτων και ας κρίνουμε το "εργο" της ΝΔ (προφανώς και η λέξη κυβέρνηση δε χρησιμοποιείται εδω μιας και ποτέ δεν ηταν κυβέρνηση αυτό το μπαχαλο)

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
ρε φιλε ηταν υπουργος χρονια ειχε καποια εμπειρια,μπορει να μην ηταν προεδρος στο πασοκ αλλα να θα ηταν σιγουρα μεγαλο στελεχος.ο αλλος δεν εχει κανει τιποτα στη ζωη του το πηραν και τον φητεψαν στο κομμα αχριστος εντελος,και τον εκαναν και πρωθυπουργο.

Για να είμαστε δίκαιοι, αν κάποιο πολιτικό πρόσωπο δεν έχει παρελθόν, λένε ότι είναι άπειρος...Αν έχει, λέμε ότι είναι φθαρμένος...
Ένας από τους λόγους που δεν ψήφισα νδ το 2000 ήταν και ο καραμανλής που δεν μου γέμιζε το μάτι, ειδικά απέναντι στον κινέζο (που το 1996-2000 κάτι έκανε και ήταν μια αλλαγή σε σχέση με το μπασογκ του σιδερένιου, των αστρολόγων και των μουσάτων πρασινοφρουρών...)..

Από την άλλη, ο Γκιοργκο δοκιμάστηκε σε ένα σωρό ποστα και κατά την άποψή μου, με περιορισμένη (το λέω ευγενικά) επιτυχία...Γιατί να θεωρήσω ότι θα πετύχει τώρα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom