Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 748K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
Δεν έχω αποφασίσει ακόμη τί θα ψηφίσω όποτε με χαρά θα μάθαινα τί ακριβώς προτείνει το πασοκ (το οποίο έχω ψηφίσει το 2000 διότι δεν κολλάω σε ταμπέλες και δεν έχω εξαρτήσεις) αλλά ρε πόυστη μου, δεν έχω καταλάβεί έστω και μια θέση του για ο,τιδήποτε...
Για κόμμα εξουσίας θα έπρεπε να είναι πιο σαφές...
Εσύ που δεν αφήνεις ποστ που στρέφεται έστω και εμμέσως κατά του πασοκ αναπάντητο, διαφώτισέ μας...
Είπαμε, τουλάχιστον κατάλαβες τι σημαίνει ΝΔ φίλε μου........Τι παραπάνω ψάχνεις; Και εγώ δεν είμαι κομματικός καθοδηγητής, χαλαρή κουβεντούλα κάνουμε...... Και όταν ασχολούμαι εγώ με το ΠΑΣΟΚ, όλοι πέφτουν επάνω μου, λες και το να υποστηρίζεις το ΠΑΣΟΚ είναι έγκλημα καθοσιώσεως........

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Η απαίτηση ορισμένων να ενημερωθούν σχετικά με το τι θα έκανε το ΠΑΣΟΚ οταν βγει κυβέρνηση, έχει ενδιαφέρον.

Στις εφημερίδες μπορουν να βρουν ψυχοερευνητές και μέντιουμ που μπορουν να τους βοηθήσουν

Αλλα δεν πρέπει να ξεχνουν οτι υπάρχει εδω και 5 χρόνια μια ομάδα ανικανων η οποία και κρίνεται. Ας αφήσουμε τις εξυπνάδες επι υποθετικών θεμάτων και ας κρίνουμε το "εργο" της ΝΔ (προφανώς και η λέξη κυβέρνηση δε χρησιμοποιείται εδω μιας και ποτέ δεν ηταν κυβέρνηση αυτό το μπαχαλο)

Το έργο της ν.δ. έχει κριθεί...
Το ζήτημα είναι αν υπάρχει κάποιος που θα τα καταφέρει καλύτερα...
Και θεωρώ μια συγκυβέρνηση πασοκ- τσύριζα πιο επικίνδυνη και από τη νδ...

Διότι στις εκλογές, δεν τιμωρείς τον προηγούμενο αλλά επιλέγεις τον επόμενο και πρέπει να έχει κάποια εχέγγυα ότι θα τα καταφέρει...

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
ρε φιλε ηταν υπουργος χρονια ειχε καποια εμπειρια,μπορει να μην ηταν προεδρος στο πασοκ αλλα να θα ηταν σιγουρα μεγαλο στελεχος.ο αλλος δεν εχει κανει τιποτα στη ζωη του το πηραν και τον φητεψαν στο κομμα αχριστος εντελος,και τον εκαναν και πρωθυπουργο.

Αυτό είναι απάντηση σε μένα??? :think: :think: :think:

Η απαίτηση ορισμένων να ενημερωθούν σχετικά με το τι θα έκανε το ΠΑΣΟΚ οταν βγει κυβέρνηση, έχει ενδιαφέρον.

Στις εφημερίδες μπορουν να βρουν ψυχοερευνητές και μέντιουμ που μπορουν να τους βοηθήσουν

Αλλα δεν πρέπει να ξεχνουν οτι υπάρχει εδω και 5 χρόνια μια ομάδα ανικανων η οποία και κρίνεται. Ας αφήσουμε τις εξυπνάδες επι υποθετικών θεμάτων και ας κρίνουμε το "εργο" της ΝΔ (προφανώς και η λέξη κυβέρνηση δε χρησιμοποιείται εδω μιας και ποτέ δεν ηταν κυβέρνηση αυτό το μπαχαλο)

Τώρα θές να μας πείς...ότι 20 χρόνια μας κυβερνούσαν σχετικοί...και ότι μόνο τώρα...τα τελευταία 5 χρόνια ήρθαν οι άσχετοι...που είναι φυσικά...και ότι για το μπάχαλο της Ελλάδος ευθύνεται η άσχετη ΝΔ με τα 5 + 3 χρόνια διακυβέρνησης...

Μιλάμε για πολύ κάψιμο... :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Ας μας πει η πρώην δήμαρχος που ακριβώς ειχε επιτυχία όταν αυριο-μεθαυριο ζητήσει την ψήφο μας

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Εγώ θα προτιμούσα κάποιος να μου πει ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ έκανε η παρούσα κυβέρνηση από τιυς κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ. Για να μιλήσουμε σε πραγματική βάση και όχι σε υποθετική φίλε μου. Και μιλάω ομοίως πολύ σοβαρά.

Όσο και να ψάξω ειλικρινά δε βρίσκω τίποτα.Τόσο το ΠΑΣΟΚ όμως όσο και η ΝΔ αποτελούν μέρη του ίδιου συστήματος. Της ίδιας κρατικής γραφειοκρατίας και ολιγαρχίας κρατικοδίαιτων επιχειρήσεων. Ίδια διαφθορά. Εντάξει έργα έκανε το ΠΑΣΟΚ. Ε και? Έβαλε μια υπογραφή και τα έκαναν εταιρείες. Με τι κόστος? Για το υπέρογκο κόστος της ολυμπιάδας ποιος ευθύνεται? Τις αποικιοκρατικές συμβάσεις αεροδρομίου σπάτων, γέφυρας Ρίου και Αττικής οδού ποιος τις έκανε?
Έκανε κάτι τόσα χρόνια για τα νοσοκομεία, τα φάρμακα και τη διαφθορά? Για τις ζημιογόνες ΔΕΚΟ? Βέβαια το ΠΑΣΟΚ έκανε και θετικά. ΄Όταν πράττεις θα κάνεις και λάθη. Αλλά γενικά υπέρ ποιου δρούσε? Υπέρ του λαού? Σίγουρα βέβαια δεν έχει τον άγριο νεοφιλελευθερισμό της ΝΔ. Όταν κυβερνούσε προσπαθούσε να δείχνει ένα πρόσωπο πιο μετριοπαθές ( ο "σοσιαλφιλελευθερισμός"). Αλλά μήπως τότε βοηθούσε ότι οι στρόφιγγες του χρήματος ήταν ανοιχτές, τα επιτόκια χαμηλά, και τα πακέτα από την Ε.Ε. ( των 12 και 15 αργότερα) μπόλικα και όχι λίγα όπως τώρα με την Ε.Ε. των 27?

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Ας μας πει η πρώην δήμαρχος που ακριβώς ειχε επιτυχία όταν αυριο-μεθαυριο ζητήσει την ψήφο μας

Για αυτό ακριβώς και δεν θα την πάρει...
Αλλά αυτός/ η στον οποίο θα τη δώσω, πρέπει να με πείσει ότι θα τα καταφέρει καλύτερα...

Ο Ομπαμα, πριν βγει καν υποψήφιος των δημοκρατικών, είχε πρόγραμμα...
Οι δικοί μας μαλάκες πετάνε μερικές πίπες και όταν ανεβαίνουν, δεν ξέρουν τί να κάνουν (εκτός φυσικά από βολεμα υμετέρων - αυτό το ξέρουν πολύ καλά)...

Επισκέπτης
Δεν έχω αποφασίσει ακόμη τί θα ψηφίσω όποτε με χαρά θα μάθαινα τί ακριβώς προτείνει το πασοκ (το οποίο έχω ψηφίσει το 2000 διότι δεν κολλάω σε ταμπέλες και δεν έχω εξαρτήσεις) αλλά ρε πόυστη μου, δεν έχω καταλάβεί έστω και μια θέση του για ο,τιδήποτε...
Για κόμμα εξουσίας θα έπρεπε να είναι πιο σαφές...
Εσύ που δεν αφήνεις ποστ που στρέφεται έστω και εμμέσως κατά του πασοκ αναπάντητο, διαφώτισέ μας...
φιλε μου επετρεψε μου σεμνα και ταπεινα απο αυτα που τουλαχιστον λες εδω μεσα να ειμαι σχεδον σιγουρος οτι θα το ριξεις δαγκωτο κωστακη ;) μπορει και να κανω λαθος αλλα απο αυτα που λες ....

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
κοιταξε ο σημητης εκανε μαλακιες,αλλα ειχε και βαλει και την χωρα να εχει στοχους και πετυχε μερικους απο αυτους.(ΟΝΕ,ολυμπιακους),και μια σχετικα σταθεροτητα να υπαρχει.ο παπανδρεου σαν υπουργος εξωτερικων εκανε καποια καλα,αλλα απεκτησε και μια πειρα που μπορει να τον βοηθησει και οταν γινει πρωθυπουργος.ο χοντρος τα εχει κανει πουτανα ολα,αυτη τη στιγμη η χωρα δεν εχει ουτε στοχους ουτε τιποτα,το μονο που περιμενουμε ολοι ειναι,ποτε θα αρχισουν να δινουν οι τραπεζες δανεια,και ποτε θα γινουν εκλογες.δεν μας ειπε κανενας ομως που θα βρεθουν θεσεις εργασιας για να πληρωθουν ολα αυτα τα δανεια που περιμενουμε ολοι.ο χοντρος ειναι στα χαμενα εδω και πολυ καιρο.και απο οτι καταλαβα δεν τον υπολογιζουν ουτε οι ιδιοι οι υπουργοι διοτι τον πηρανε χαμπαρι και αυτοι οτι ειναι βλακας και ασχετος.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Το ζήτημα είναι αν υπάρχει κάποιος που θα τα καταφέρει καλύτερα...

Δεν υπάρχει.

Και θεωρώ μια συγκυβέρνηση πασοκ- τσύριζα πιο επικίνδυνη και από τη νδ...

Αυτό που λες ειναι υποθετικό. Εγω ας πουμε θεωρώ την παρουσα ΝΔ μακράν τη χειρότερη ομάδα που ανέλαβε την εξουσία απο το 1974 και μετά. Πεινασμένοι χωριάτες, φτωχομπινέδες σε κυριλέ περιτύλιγμα.

Επισης, θεωρώ μια συνεργασία ΝΔ-ΠΑΣΟΚ το χειρότερο σενάριο (ακόμα χειρότερο και απο αυτοδύναμη νικη της ΝΔ)

Διότι στις εκλογές, δεν τιμωρείς τον προηγούμενο αλλά επιλέγεις τον επόμενο και πρέπει να έχει κάποια εχέγγυα ότι θα τα καταφέρει...

Δεν υπάρχουν εχέγγυα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

όχι τι θα έκανε αλλά τι δηλώνει ότι σκοπεύει να κάνει. Ώστε να κρίνουμε άν είναι εφικτά αυτά που λέει. Πρέπει να ψηφίσουμε με κάποιο μπούσουλα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
κοιταξε ο σημητης εκανε μαλακιες,αλλα ειχε και βαλει και την χωρα να εχει στοχους και πετυχε μερικους απο αυτους.(ΟΝΕ,ολυμπιακους)

Και η εκπλήρωση αυτών των στόχων έκανε καλό στη χώρα?

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
Όσο και να ψάξω ειλικρινά δε βρίσκω τίποτα.Τόσο το ΠΑΣΟΚ όμως όσο και η ΝΔ αποτελούν μέρη του ίδιου συστήματος. Της ίδιας κρατικής γραφειοκρατίας και ολιγαρχίας κρατικοδίαιτων επιχειρήσεων. Ίδια διαφθορά. Εντάξει έργα έκανε το ΠΑΣΟΚ. Ε και? Έβαλε μια υπογραφή και τα έκαναν εταιρείες. Με τι κόστος? Για το υπέρογκο κόστος της ολυμπιάδας ποιος ευθύνεται? Τις αποικιοκρατικές συμβάσεις αεροδρομίου σπάτων, γέφυρας Ρίου και Αττικής οδού ποιος τις έκανε?
Έκανε κάτι τόσα χρόνια για τα νοσοκομεία, τα φάρμακα και τη διαφθορά? Για τις ζημιογόνες ΔΕΚΟ? Βέβαια το ΠΑΣΟΚ έκανε και θετικά. ΄Όταν πράττεις θα κάνεις και λάθη. Αλλά γενικά υπέρ ποιου δρούσε? Υπέρ του λαού? Σίγουρα βέβαια δεν έχει τον άγριο νεοφιλελευθερισμό της ΝΔ. Όταν κυβερνούσε προσπαθούσε να δείχνει ένα πρόσωπο πιο μετριοπαθές ( ο "σοσιαλφιλελευθερισμός"). Αλλά μήπως τότε βοηθούσε ότι οι στρόφιγγες του χρήματος ήταν ανοιχτές, τα επιτόκια χαμηλά, και τα πακέτα από την Ε.Ε. ( των 12 και 15 αργότερα) μπόλικα και όχι λίγα όπως τώρα με την Ε.Ε. των 27?
Δεν θα μπω σε απαρίθμηση των θετικών του ΠΑΣΟΚ. Όταν βλέπω τέτοια εξομοίωση των δύο, και όταν ακόμη και τα θετικά μίας κυβέρνησης προσπαθεί κάποιος να τα παρουσιάσει ως αρνητικά, παρέλκει η οποιαδήποτε κουβέντα. Πάντως, χαίρομαι που συμφωνούμε ότι η παρούσα κυβέρνηση δεν έκανε ΤΙΠΟΤΑ ΘΕΤΙΚΟ.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
όχι τι θα έκανε αλλά τι δηλώνει ότι σκοπεύει να κάνει. Ώστε να κρίνουμε άν είναι εφικτά αυτά που λέει. Πρέπει να ψηφίσουμε με κάποιο μπούσουλα.

Προφανώς το Πασοκ ΔΕΝ έχει πρόγραμμα. Και αυτό είναι σοβαρό πρόβλημα. Αν ειχε, θα ήταν ήδη κυβέρνηση. Αλλα δεν εχει πεισει. Ισως εισπράξει μέρος της δυσαρέσκειας στις ευρωεκλογές. Αλλά μετά ξεκινάνε τα ζόρια. Και η ομάδα που περιστοιχίζει τον ζωρζ ειναι φορ δε πανυγκιρ (για τα πανηγύρια δια τους μη αγγλομαθεις φίλους μας))

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16

όσο και να ψάξεις...δεν θα βρείς... :S :S :S :S

κοιταξε ο σημητης εκανε μαλακιες,αλλα ειχε και βαλει και την χωρα να εχει στοχους και πετυχε μερικους απο αυτους.(ΟΝΕ,ολυμπιακους),και μια σχετικα σταθεροτητα να υπαρχει.ο παπανδρεου σαν υπουργος εξωτερικων εκανε καποια καλα,αλλα απεκτησε και μια πειρα που μπορει να τον βοηθησει και οταν γινει πρωθυπουργος.ο χοντρος τα εχει κανει πουτανα ολα,αυτη τη στιγμη η χωρα δεν εχει ουτε στοχους ουτε τιποτα,το μονο που περιμενουμε ολοι ειναι,ποτε θα αρχισουν να δινουν οι τραπεζες δανεια,και ποτε θα γινουν εκλογες.δεν μας ειπε κανενας ομως που θα βρεθουν θεσεις εργασιας για να πληρωθουν ολα αυτα τα δανεια που περιμενουμε ολοι.ο χοντρος ειναι στα χαμενα εδω και πολυ καιρο.και απο οτι καταλαβα δεν τον υπολογιζουν ουτε οι ιδιοι οι υπουργοι διοτι τον πηρανε χαμπαρι και αυτοι οτι ειναι βλακας και ασχετος.

ΟΝΕ...στις 31-12-2001 η εφημερίδα...300 δρχ....την επομένη...1€...να μην πάω σε τσιγάρα,ποτά...και γενικά καθημερινότητα...
Ολυμπιακούς....ακόμα πληρώνουμε το κάθε λογής λαμόγιο που πλούτισε στη πλάτη μας....

Και να μην πώ τα κοινωτικά πλαίσια που έπεσαν στην Ελλάδα...μιλάμε για πολύ χρήμα...αλλά ο Χριστοδουλάκης και ο Παπαντωνίου...έπαιρναν δανεικά...αλήθεια που είναι αυτοί???Μαζί και ο Άκης???Ρε δεν γαμιόμαστε λέω εγώ.... :jerking: :jerking: :jerking:

Άχρηστοι όλοι....και τότε ο Γιωργάκης μέλος των κυβερνήσεων ήταν... :jerking: :jerking: :jerking:

Επισκέπτης
Εσύ λες ότι εν μέσω αυτής της κρίσης θα ήμασταν καλύτερα αν είχαμε ακόμη τη δραχμούλα μας;

Όσο για τους Ολυμπιακούς, δε νομίζω να φταίνε ο Σημίτης και ο Γιωργάκης αν ετούτος εδώ ο θίασος αποδείχτηκε τραγικά ανίκανος να αξιοποίησει, έστω και στο ελάχιστο, την κληρονομιά των αγώνων.
σε βρισκω λαθος τα αξιοποιησαν οταν τα πουλαγαν στον εφραιμ!!!

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
Εσύ λες ότι εν μέσω αυτής της κρίσης θα ήμασταν καλύτερα αν είχαμε ακόμη τη δραχμούλα μας;

Όσο για τους Ολυμπιακούς, δε νομίζω να φταίνε ο Σημίτης και ο Γιωργάκης αν ετούτος εδώ ο θίασος αποδείχτηκε τραγικά ανίκανος να αξιοποίησει, έστω και στο ελάχιστο, την κληρονομιά των αγώνων.
Διαφωνώ αγαπητέ μου, την αξιοποίησε μέσω....... Βατοπεδίου!!!!!
:2funny: :2funny: :2funny:

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
οι στοχοι που εβαλαν εδωσαν δουλεια στο κοσμο,και επεσε και χρημα στην αγορα και ας χρωσταμε.ο χοντρος χωρις να κανεις τιποτα μπηκε 50 δις ευρω μεσα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Το ευρώ είναι η καταστροφή της ελληνικής οικονομίας. Για χάρη κάποιων ομολογιούχων και τραπεζιτών.

Όσο για τη μεταολυμπιακή αξιοποίηση αυτή έπρεπε να είχε σχεδιαστεί και προγραμαμτιστεί με κάθε λεπτομέρεια αμέσως με το που η χώρα έθεσε υποψηφιότητα για τους ολυμπιακούς. Όχι τελειώνουν και μετά καθόμαστε τα κοιτάμε και λέμε " και τώρα τι κάνουμε?"

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Η διακυβέρνηση μιας χώρας δεν θα πρέπει να ειναι το καταφύγιο του κάθε πικραμένου κομπλεξικου. Ουτε το τσάμπα σχολείο στο οποίο ο κάθε γελοίος και αποτυχημένος μαθαίνει στου κασίδη το κεφάλι.

Ετσι, ολα κρινονται εκ του αποτελέσματος και οχι δια των προθέσεων ή των λόγων.

Δυστυχώς με βάση τα αποτελέσματα, τολμώ να πω οτι η κυβέρνηση Σιμήτη ήταν περισσότερο επιτυχημένη απο το τσίρκο που υπάρχει σήμερα στην εξουσία. Ελπιζω να μην πω το ιδιο για τον άλλο θιασο που πιθανόν να αναλάβει τα ηνία.

Το χειρότερο σενάριο είναι αυτό της όποιας συγκυβέρνησης - αυτό θα ειναι το τέλος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom