λοιπον ακουστε να δειτε κατι,
μεγαλη πουτανα ο Σιμητης ανεβασε το μαλακισμενο το γιωργακη για να ξανα -φορτωθει την ηττα , και αφου ξανα χασει το
τη στοιχεια να παραθεσει θα σου πει για την εποχη παπανδρεου. την εποχη πενταετια καραμανλη με τα μεγαλυτερα σκανδαλα τη μεταπολμικη περιοδο δεν του λενε κατι η δεν τα θεωρει σκανδαλα!!!αλλα και γιαυτα το πασοκ φταιει ασχετα αν δεν ειναι κυβερνηση
Φίλε μου το διέγραψα το μήνυμα γιατί μου βγήκε μισό,θα επανέλθω όμως.
ΠΑΣΟΚ ,ανεβαινει ο Βενιζελος πανω και τελειωνει η υποθεση.
Εβλεπα τις προαλλες την συζητηση στη Βουλη ,και μετα λυπης μου παρακολουθουσα το γιωργακη να εκτιθεται δημοσιως ,και να γινεται περιγελος απο την εσωκομματικη αντιπολιτευση και οχι μονο.
Ελεγε ο Κωστακης οτι μεσα σε ενα συνεχως μεταβαλομενο περιβαλλον ,η οικονομικη πολιτικη πρεπει συνεχως να προσαρμοζεται ,για να στηριχθουν οι κυριοι αξονες αναπτυξης (τουρισμος,ναυτιλια ,κατασκευες) για να μπορεσουν να στηριχθουν οι μικρες επιχειρησεις ,και καλεσε τΗν αξιωματικη αντιπολιτευση να συνεργαστει οπως γινεται οχι μονο εντος των αλλων κρατων ,αλλα και διακρατικα, πανευρωπαικα και παγκοσμια.
Ανεβαινει λοιπον πανω ο γιωργακης για τη δευτερολογια και αμολαει 1)δεν εχετε σταθερο σχεδιο 2)πεταει στα πρακτικα της Βουλης ενα φυλλαδιο με το δικο του σχεδιο 3)δε συνεργαζομαι με ΝΔ γιατι ειναι συνενοχη αυτο 4)θελω εκλογες για να σωσω τη χωρα 5)κατηγοριες στην κυβερνηση χωρις πρακτικα να εχει καποιο επιχειρημα ,επιβεβαιωνοντας,οτι οποιος φοβαται και δεν εχει επι της ουσιας κατι να πει -
κατηγορει και επιτιθεται.
και στο τελος αμολαει μια απο τις μεγαλυτερες μπαρουφες που εχω ακουσει , θυμαστε λεει τοτε που καιγονταν τα δαση (που και επισκευθηκα σαν να κανω βολτα στο ζαπειο) και δεν ειχατε συγκροτησει προυπολογισμο και αφησατε ακυβερνητη τη χωρα στο ελεος της φωτιας και χωρις οικονομικη πολιτικη?.
εντωμεταξυ ο Σιμητης ψιλογελαγε αποκατω ,και τον χειροκροταγαν μονο οι βαμμενοι οι πασοκοι ,και το 30% των χοβολων ,και των βολεμενων κομματοσκυλων του ελληνικου λαου που θα τον ψηφισουν.
αντε αγορι μου παρε το λαπτοπ σου και στειλε κανα e-mail ,βαλε καμια βοηθητικη στο ποδηλατο και αντε στο καλο,θα σε βλεπει ο πατερας σου απο ψηλα και θα χει παθει καταθλιψη.
α ρε [size=16pt]
ΘΛΙΒΕΡΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ[/size]