Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 748K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Μιας και αναφέρθηκε η καινοτόμος εισαγωγή της έκφρασης "τρόπος αντιμετώπισης σκανδάλων" (η οποία παρέμεινε έκφραση - δεν ακολουθηθηκε απο αντίστοιχες ενέργειες), προτεινω την εισαγωγή της έννοιας

"Σκανδαλο ανα χρονιά διακυβέρνησης"

Αυτό δεν είναι έννοια, είναι μονάδα μέτρησης!
Προτείνω να πλαισιωθεί και από τις μονάδες μέτρησης ασκηθείσες ποινικές διώξεις κατά ημετέρων στελεχών ανα χρόνια διακυβέρνησης και καταδίκες ημέτερων στελεχών ανα χρόνια διακυβέρνησης...

einai tefariki

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
η λύση για όλα είναι 200k δημόσιοι υπάλληλοι στα ουράλια και επιστροφή 200k ουκρανές

thessal

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Like
18
Πόντοι
1
το βατοπαιδι  τη εγινε ρε παιδια  η ρασα ντελ τη εγινε,,, η κουμπαροι η υπασχεσεις για γρηγορη  συνταξη
Θλιβερος ο κωστακης ....ποσο εχει εξω το πετρελαιο  τη να πω με τον χοντρο  ευτυχως  η πυροπληκτοι  εχουν σπιτια  αντε ρε δεν ντρεπομαστε  :jerking: :headbang: 

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
λοιπον ακουστε να δειτε κατι,
μεγαλη πουτανα ο Σιμητης ανεβασε το μαλακισμενο το γιωργακη για να ξανα -φορτωθει την ηττα , και αφου ξανα χασει το ΠΑΣΟΚ ,ανεβαινει ο Βενιζελος πανω και τελειωνει η υποθεση.
Εβλεπα τις προαλλες την συζητηση στη Βουλη ,και μετα λυπης μου παρακολουθουσα το γιωργακη να εκτιθεται δημοσιως ,και να γινεται περιγελος απο την εσωκομματικη αντιπολιτευση και οχι μονο.
Ελεγε ο Κωστακης οτι μεσα σε ενα συνεχως μεταβαλομενο περιβαλλον ,η οικονομικη πολιτικη πρεπει συνεχως να προσαρμοζεται ,για να στηριχθουν οι κυριοι αξονες αναπτυξης (τουρισμος,ναυτιλια ,κατασκευες) για να μπορεσουν να στηριχθουν οι μικρες επιχειρησεις ,και καλεσε τΗν αξιωματικη αντιπολιτευση να συνεργαστει οπως γινεται οχι μονο εντος των αλλων κρατων ,αλλα και διακρατικα, πανευρωπαικα και παγκοσμια.
Ανεβαινει λοιπον πανω ο γιωργακης για τη δευτερολογια και αμολαει 1)δεν εχετε σταθερο σχεδιο 2)πεταει στα πρακτικα της Βουλης ενα φυλλαδιο με το δικο του σχεδιο 3)δε συνεργαζομαι με ΝΔ γιατι ειναι συνενοχη αυτο 4)θελω εκλογες για να σωσω τη χωρα 5)κατηγοριες στην κυβερνηση χωρις πρακτικα να εχει καποιο επιχειρημα ,επιβεβαιωνοντας,οτι οποιος φοβαται και δεν εχει επι της ουσιας κατι να πει - κατηγορει και επιτιθεται.
και στο τελος αμολαει μια απο τις μεγαλυτερες μπαρουφες που εχω ακουσει , θυμαστε λεει τοτε που καιγονταν τα δαση (που και επισκευθηκα σαν να κανω βολτα στο ζαπειο) και δεν ειχατε συγκροτησει προυπολογισμο και αφησατε  ακυβερνητη τη χωρα στο ελεος της φωτιας και χωρις οικονομικη πολιτικη?.
εντωμεταξυ ο Σιμητης ψιλογελαγε αποκατω ,και τον χειροκροταγαν μονο οι βαμμενοι οι πασοκοι ,και το 30% των χοβολων ,και των βολεμενων κομματοσκυλων του ελληνικου λαου που θα τον ψηφισουν.
αντε αγορι μου παρε το λαπτοπ σου και στειλε κανα e-mail ,βαλε καμια βοηθητικη στο ποδηλατο και αντε στο καλο,θα σε βλεπει ο πατερας σου απο ψηλα και θα χει παθει καταθλιψη.

α ρε [size=16pt]ΘΛΙΒΕΡΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ[/size]

tofi

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
μεγαλη πουτανα ο Σιμητης ανεβασε το μαλακισμενο το γιωργακη για να ξανα -φορτωθει την ηττα , και αφου ξανα χασει το ΠΑΣΟΚ ,ανεβαινει ο Βενιζελος πανω και τελειωνει η υποθεση.
Εβλεπα τις προαλλες την συζητηση στη Βουλη ,και μετα λυπης μου παρακολουθουσα το γιωργακη να εκτιθεται δημοσιως ,και να γινεται περιγελος απο την εσωκομματικη αντιπολιτευση και οχι μονο.
Ελεγε ο Κωστακης οτι μεσα σε ενα συνεχως μεταβαλομενο περιβαλλον ,η οικονομικη πολιτικη πρεπει συνεχως να προσαρμοζεται ,για να στηριχθουν οι κυριοι αξονες αναπτυξης (τουρισμος,ναυτιλια ,κατασκευες) για να μπορεσουν να στηριχθουν οι μικρες επιχειρησεις ,και καλεσε τΗν αξιωματικη αντιπολιτευση να συνεργαστει οπως γινεται οχι μονο εντος των αλλων κρατων ,αλλα και διακρατικα, πανευρωπαικα και παγκοσμια.
Ανεβαινει λοιπον πανω ο γιωργακης για τη δευτερολογια και αμολαει 1)δεν εχετε σταθερο σχεδιο 2)πεταει στα πρακτικα της Βουλης ενα φυλλαδιο με το δικο του σχεδιο 3)δε συνεργαζομαι με ΝΔ γιατι ειναι συνενοχη αυτο 4)θελω εκλογες για να σωσω τη χωρα 5)κατηγοριες στην κυβερνηση χωρις πρακτικα να εχει καποιο επιχειρημα ,επιβεβαιωνοντας,οτι οποιος φοβαται και δεν εχει επι της ουσιας κατι να πει - κατηγορει και επιτιθεται.
και στο τελος αμολαει μια απο τις μεγαλυτερες μπαρουφες που εχω ακουσει , θυμαστε λεει τοτε που καιγονταν τα δαση (που και επισκευθηκα σαν να κανω βολτα στο ζαπειο) και δεν ειχατε συγκροτησει προυπολογισμο και αφησατε  ακυβερνητη τη χωρα στο ελεος της φωτιας και χωρις οικονομικη πολιτικη?.
εντωμεταξυ ο Σιμητης ψιλογελαγε αποκατω ,και τον χειροκροταγαν μονο οι βαμμενοι οι πασοκοι ,και το 30% των χοβολων ,και των βολεμενων κομματοσκυλων του ελληνικου λαου που θα τον ψηφισουν.
αντε αγορι μου παρε το λαπτοπ σου και στειλε κανα e-mail ,βαλε καμια βοηθητικη στο ποδηλατο και αντε στο καλο,θα σε βλεπει ο πατερας σου απο ψηλα και θα χει παθει καταθλιψη.

ωραία όλα αυτά, και συμφωνώ και χειροκροτώ και επαυξάνω.
αλλά σαν μη δεξιός και γενικότερα προβληματικός στο να δέχομαι σερβιρισμένα δελτία τύπου, ή μόνο μέρος της πραγματικότητας που έχω μπροστά μου (πες με καθυστερημένο, βλάκα ή ότι τέλος πάντων σε συμβουλέψουν οι καθοδηγητές σου), θα ήθελα μερικές διευκρινήσεις

α) εσύ σαν ενημερωμένος και κοσμοπολίτης που γνωρίζεις τί γίνεται στον κόσμο και πώς δουλεύουν τα κοινοβουλευτικά συστήματα ανα την υφήλιο, ενημέρωσέ μας πώς λειτουργούν εκεί. Κάποιοι κακοπροέραιτοι μου είπαν οτι οι κυβερνήσεις κυβερνούν και όχι οι αντιπολιτεύσεις.

β)Μέσα δεκεμβρίου ψηφίστηκε ο τρέχων προϋπολογισμός. κάποιοι εγκάθετοι φωνάζανε ότι η μόνη του αξία είναι για σεμπατίνες στις απόκριες.
οι κυβερνώντες της νέας διακυβέρνησης (τέτοιες εκφράσεις ούτε ο γκαίμπελς δεν εκανε-και αλήθεια, μεχρι πότε θα είναι νέοι) αντέτασαν περί ακλονήτου, στιβαρής οικονομίας. Μέσα σε σαράντα μέρες τί προέκυψε που οι φωστήρες δεν το είχαν προβλέψει.

γ)επι αντιπολιτέυσεως καταλληλοτέρου πάικτη playstation, ποιές ακριβώς ήταν οι κινήσεις συνεργασίας του με την τότε κυβέρνηση;

δ)διευκρίνησε μου: το έκανα μαλακίες, ελάτε να μοιραστούμε τις ευθύνες, είναι πολιτικός πολιτισμός; εγώ νόμιζα λέγετε παραδοχή ανικανότητας.

Αν θες μου απαντάς (δες σου λέω αν μπορείς...καταλαβαίνω)

Υ.Γ.: και μην μου αρχίσεις παπαριές για κρίσεις και μαλακίες. Ουτε αγγλία είμαστε για να είμαστε μπλεγμένοι σε subprimes δάνεια, ούτε γερμανία,ιταλία,ιρλανδία,κινα για να πλήτονται οι εξαγωγές μας. σε εμάς θα φανεί απο το καλοκαίρι λόγω τουρισμού. απλή, κλασική, νεοφιλελεύθερη οικονομική πολιτική εκτελεσμενη (στην κυριολεξία) απο πιθηκοειδή είναι το μόνο πρόβλημά μας.

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
ρε φιλε tofi τι ρωτας τωρα?δεν καταλαβες οτι ο αλλος ειναι κομματοσκυλο της Ν.Δ.εδω η χωρα παει κατα διαολου και αυτος μας λεει μαλακιες για σχεδια και ιστορΙες,ΠΡΑΞΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ.Εδω ο κοσμος καιγετε και αυτοι ασχολουντε με τον εκλογικο νομο,.δεν ειμαι κανενα κομμα να ξερεις.με την λογικη ειμαι εγω.

Επισκέπτης
Γιατί σε ξενίζει τόσο η έκφραση "τρόπος αντιμετώπισης σκανδάλων";
Μήπως επειδή το 2004 δεν υπήρχε καν τέτοια έννοια;
Και για να υπάρξουν καταδίκες, πρέπει να υπάρξουν ποινικές διώξεις, δίκες και απόφαση δικαστηρίου...Due process που λένε και οι αγγλοσάξωνες...
Το πρωτο βήμα έχει ήδη γίνει σε αρκετές περιπτώσεις...
Τώρα αν εσύ θέλεις καταδίκες χωρίς δίκες, πρόβλημά σου...

Δεν ξέρω βέβαια αν στα pasokonomics τα ουρλιαχτά του καρχιδάκη ή του αυτιά ή του ευαγγελάτου (πιστά σκυλιά των υπόδικων αφεντικών τους- να και κάτι άλλο που δεν συνέβαινε επί μπασογκ, διώξεις κατά καναλαρχών) είναι αδιάσειστη απόδειξη ενοχής αλλά στον ΠΚ και στον ΚΠΔ δεν υπάρχει τέτοια πρόβλεψη...

Α...Ο Αθανασόπουλος καταδικάστηκε από το ειδικό δικαστήριο που συνέστησε η ΝΔ με την αριστερά και τότε κάποιοι μιλούσανε για πολιτικές διώξεις...
Επί σημερινής νδ έχουν ασκησθεί ποινικές διώξεις ή ερευνώνται υποθέσεις πολύ περισσότερων στελεχών της απ' ό,τι πασόκων...
Αλήθεια επί πασοκ πόσες αντίστοιχες διαδικασίες είχαν κινηθεί και δη κατά πασόκων;
Αλλά είπαμε, ο τρόπος αντιμετώπισης σκανδάλων επί πασοκ ήταν κάτι σε "τα σκάνδαλα υπάρχουν μόνο αν τα παρατηρούμε"...

Όσο για την αυλή της Μιμής, είναι αρκετά πρόσφατο για να το ξεχάσω και σας αδικεί το γεγνός ότι αποποιείστε τόσο σύντομα την κληρονομιά του παπανδρεϊσμού...

Υ/γραφο: Ο γερο- Καραμανλής έριξε και έναν μπάτσο στη Φρίντα και το 1974 φρόντισε να μην ξαναπατήσει στην Ελλάδα παρα μόνο νεκρή...
ετσι ειναι ο καραμανλης τα εχει φερει ολα στο φως :jerking: δεν ξερει απο που ερχονται και δεν ξερει ποιον να προτοκαλυψει.ευτυχως που και η δικαιοσυνη αποτελειται απο γαλαζια στελεχη και καπου τα βολευει ολα [υποκλοπες ζαχοπουλος πακιστανοι κ.λ.π]στην ερευνα καλος ειναι ο κωστακης στη πραξη ολοι αθωωοι βγηκαν.  :2funny: :2funny: :2funny: εδω ρε φιλε κυβερνατε πεντε χρονια και καθεσαι και μας λες τη γινοταν πριν 20 χρονια :jerking:. οσα σκανδαλα εχουν γινει σε πεντε χρονια δεν εχει δει η ελλαδα τα τελευταια 30 :2funny:τωρα κοιτα τη αυλη της γιατρου που κανει κουμαντο και ασε τη μιμη αυτη πλεον δεν υπαρχει.παντως αν μεινει λιγο ακομα στη κυβερνηση θα καταφερει το ακατορθωτο να παει το τοπο 60 χρονια πισω!! ξερω ξερω το πασοκ και ανδρεας σου φταινε και τωρα γιαυτο δεν παμε καλα :2funny: :2funny: :2funny:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Quiz: πως λέγεται αυτός που χάνει 3 συνεχόμενες φορές σε εκλογές, από έναν ανίκανο/ακατάλληλο/μπούλη;
(2 εθνικες και μια ευρωεκλογές - θα κάνω σκόντο τις δημοτικές μιας και δεν έχουν τόσο έντονο κομματικό χαρακτήρα)

ΥΓ. Αυτά που βλέπουμε το τελευταίο διάστημα είναι απίστευτα. Πρώτη φορά είδα στις δημοσκοπίσεις υποσημείωση "τα ποσοστά αυτά δεν ισχύουν στις ευρωεκλογές που η διαφορά είναι μικρότερη". Και μάλιστα προσεγγίζει το στατιστικό λάθος.

Ρε δημοσκόποι, πόσα θέλετε να μας τρελάνετε;

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
το προιόν καραμανλή το πακετάρισαν όμορφα και το πούλησαν έξυπνα - και καλά σοβαρός, αξιόπιστος. Ο άνθρωπος που θα χτυπησει τη διαφθορά.

φυσικά, ουτε αξιόπιστος υπήρξε, ουτε τη διαφθορά χτύπησε. Αντίθετα, τη στήριξε και τη γιγάντωσε. Βασικό "επιχείρημα" του κάθε μικρού ή μεγάλου μαφιόζου υπήρξε το "και εσεις τα ίδια κάνατε".

δε θα ήταν έκπληξη αν ο ελληνικός λαός επιλέξει ξανα τους ίδιους αποτυχημένους. ουτως ή άλλως, δεν υπάρχει εναλλακτική πρόταση. και αυτό ειναι το τραγικό.

ομως, αυτό δε σημαινει οτι ο καραμανλής υπήρξε ποτέ του πρωθυπουργός, ότι χτύπησε τη διαφθορά και οτι συμβολίζει τη σοβαρότητα. θα ήθελα πολύ να τον δω να απαλλάσεται απο τους μαφιόζους που τον έχουν κυκλώσει, παιρνοντας αποφάσεις καλές για τον τόπο αλλα με "πολιτικό κόστος". Αλλά κάτι τέτοιο δε θα γίνει ποτέ. Δυστυχώς.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.006
Πόντοι
22.785
enf... επιδι βαριεμε να γραφο κ να μετεχο
σε στιμενι απο τους εκαστοτε παραγκαρα
εσι τι θελισ για τι πατριδα σου...

Επισκέπτης
τη στοιχεια να παραθεσει θα σου πει για την εποχη παπανδρεου. την εποχη πενταετια καραμανλη με τα μεγαλυτερα σκανδαλα τη μεταπολμικη περιοδο δεν του λενε κατι η δεν τα θεωρει σκανδαλα!!!αλλα και γιαυτα το πασοκ φταιει ασχετα αν δεν ειναι κυβερνηση :jerking: :jerking:

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
μεγαλη πουτανα ο Σιμητης ανεβασε το μαλακισμενο το γιωργακη για να ξανα -φορτωθει την ηττα , και αφου ξανα χασει το
τη στοιχεια να παραθεσει θα σου πει για την εποχη παπανδρεου. την εποχη πενταετια καραμανλη με τα μεγαλυτερα σκανδαλα τη μεταπολμικη περιοδο δεν του λενε κατι η δεν τα θεωρει σκανδαλα!!!αλλα και γιαυτα το πασοκ φταιει ασχετα αν δεν ειναι κυβερνηση :jerking: :jerking:
Φίλε μου το διέγραψα το μήνυμα γιατί μου βγήκε μισό,θα επανέλθω όμως.
ΠΑΣΟΚ ,ανεβαινει ο Βενιζελος πανω και τελειωνει η υποθεση.

Μήπως είναι ο Παπανδρέου πρωθυπουργός και δεν το έχω καταλάβει; :2funny: :2funny: :2funny:

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
ρε παιδια τι εγινε μπηκαν τα κομματοσκυλα τις ΝΔΦΚ,ΠΑΣΠ.ΜΑΠ,και καθε τετοιας μαλακιας στο σαιτ?

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
Γιατί σε ξενίζει τόσο η έκφραση "τρόπος αντιμετώπισης σκανδάλων";
Μήπως επειδή το 2004 δεν υπήρχε καν τέτοια έννοια;
Και για να υπάρξουν καταδίκες, πρέπει να υπάρξουν ποινικές διώξεις, δίκες και απόφαση δικαστηρίου...Due process που λένε και οι αγγλοσάξωνες...
Το πρωτο βήμα έχει ήδη γίνει σε αρκετές περιπτώσεις...
Τώρα αν εσύ θέλεις καταδίκες χωρίς δίκες, πρόβλημά σου...

Δεν ξέρω βέβαια αν στα pasokonomics τα ουρλιαχτά του καρχιδάκη ή του αυτιά ή του ευαγγελάτου (πιστά σκυλιά των υπόδικων αφεντικών τους- να και κάτι άλλο που δεν συνέβαινε επί μπασογκ, διώξεις κατά καναλαρχών) είναι αδιάσειστη απόδειξη ενοχής αλλά στον ΠΚ και στον ΚΠΔ δεν υπάρχει τέτοια πρόβλεψη...

Α...Ο Αθανασόπουλος καταδικάστηκε από το ειδικό δικαστήριο που συνέστησε η ΝΔ με την αριστερά και τότε κάποιοι μιλούσανε για πολιτικές διώξεις...
Επί σημερινής νδ έχουν ασκησθεί ποινικές διώξεις ή ερευνώνται υποθέσεις πολύ περισσότερων στελεχών της απ' ό,τι πασόκων...
Αλήθεια επί πασοκ πόσες αντίστοιχες διαδικασίες είχαν κινηθεί και δη κατά πασόκων;
Αλλά είπαμε, ο τρόπος αντιμετώπισης σκανδάλων επί πασοκ ήταν κάτι σε "τα σκάνδαλα υπάρχουν μόνο αν τα παρατηρούμε"...

Όσο για την αυλή της Μιμής, είναι αρκετά πρόσφατο για να το ξεχάσω και σας αδικεί το γεγνός ότι αποποιείστε τόσο σύντομα την κληρονομιά του παπανδρεϊσμού...

Υ/γραφο: Ο γερο- Καραμανλής έριξε και έναν μπάτσο στη Φρίντα και το 1974 φρόντισε να μην ξαναπατήσει στην Ελλάδα παρα μόνο νεκρή...
Αν και στου κουφού την πόρτα, αξίζουν ολίγου σχολιασμού τα παραπάνω αναφερόμενα του φίλου μας:
1)Θα ήμουν ευτυχής να μας παραθέσεις μερικά στατιστικά και συγκριτικά στοιχεία, δλδ πόσα σκάνδαλα έγιναν επί ΠΑΣΟΚ και πόσα διερευνήθηκαν, και πόσα σκάνδαλα έγιναν επί ΝΔ και διερευνήθηκαν. Το να λες ότι γίνονται επί ΠΑΣΟΚ σκάνδαλα αδιερεύνητα είναι αυθαίρετος ισχυρισμός εφόσον δε βασίζεται σε στοιχεία. Μήπως δεν γινόταν διερεύνηση επί ΠΑΣΟΚ επειδή σήμερα έχουμε περισσότερα και μεγαλύτερα σκάνδαλα; λέω, μήπως;;;;;;;;;;;
2)Η ''παραπομπή'' στη δικαιοσύνη και η ''διερεύνηση'' των υποθέσεων μπορεί και να σημαίνει συγκάλυψη τελικά ή προσπάθεια προς τούτο. Εάν ο κ. πρωθυπουργός ήθελε ''διαφάνεια'', ''μηδενική ανοχή'' και όλες τις ωραίες αυτές κουβέντες που ούτε ο ίδιος δεν πίστευε, θα προσερχόταν στο Κοινοβούλιο σε μία κορυφαία κοινοβουλευτική διαδικασία:τη διερεύνηση της ποινικής ευθύνης των υπουργών. Αλλά τόσο γραμμένο έχει το Κοινοβούλιο εκεί που δεν πιάνει μελάνι, ώστε ούτε που καταδέχτηκε να πάει. Είναι και αυτό μία ενέργεια στο πλαίσιο της αντιμετώπισης των σκανδάλων μάλλον από την παρούσα κυβέρνηση, δλδ στα πλαίσια της παντελούς συγκάλυψης των πάντων.
3)Το πώς γίνεται να καταδικαστεί κάποιος αγαπητέ μου το γνωρίζω πολύ καλά. Όπως γνωρίζω και τη διαφορά ΠΚ και ΚΠΔ. ΠΟλύ καλύτερα από όσο φαντάζεσαι.Μάλλον θα πρέπει να κάνω μερικά μαθήματα εδώ μέσα γιατί κάποιοι τα έχουν μπερδεμένα, και δεν αναφέρομαι κατ' ανάγκην προσωπικά σε εσένα.
4)Η ''αυλή της Μιμής'' αφορά μία 15ετία πίσω. Και θυμάμαι τον κ. Κύρτσο, που ήταν στον Ελεύθερο Τύπο τότε, που τις προάλλες έλεγε εν ολίγοις ότι έγραφαν ψέματα εν πολλοίς για τη σύζυγο του τότε πρωθυπουργού για να χτυπήσουν τον τελευταίο. Άρα φρονώ ότι στην παρούσα συγκυρία αν μη τι άλλο το να αναφερόμαστε στην κ. Λιάνη, είναι επιεικώς ατυχές.
5)Όσον αφορά τη Φρίντα, εξαιτίας της εν πολλοίς έγινε πρωθυπουργός ο γέρος Καραμανλής. Αλλά επειδή αφορά ιστορία προ 54 ετών, δε βλέπω λόγο να το συζητάμε.

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Μήπως είναι ο Παπανδρέου πρωθυπουργός και δεν το έχω καταλάβει; :2funny: :2funny: :2funny:

Όχι...απλά όταν θα είναι...τα ίδια και χειρότερα θα γράφουν...όπως γράφουν τώρα για αυτούς τους άχρηστους!!!!Άρα μην το ψάχνεις...copy-paste και δεν έχεις πρόβλημα!!! :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
Όχι...απλά όταν θα είναι...τα ίδια και χειρότερα θα γράφουν...όπως γράφουν τώρα για αυτούς τους άχρηστους!!!!Άρα μην το ψάχνεις...copy-paste και δεν έχεις πρόβλημα!!! :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
Μήπως εσύ φίλε μου λες τον καφέ;;;;;;;;;;;;;;;
:2funny: :2funny: :2funny:
Άντε να ευθυμήσουμε και λίγο αν και η κατάσταση με τους παρόντες δεν είναι για γέλια.

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Μήπως εσύ φίλε μου λες τον καφέ;;;;;;;;;;;;;;;
:2funny: :2funny: :2funny:
Άντε να ευθυμήσουμε και λίγο αν και η κατάσταση με τους παρόντες δεν είναι για γέλια.

Σιγά μην χρειάζεται να λές τον καφέ...για να καταλάβεις το πόσο άχρηστοι και ανίκανοι είναι και οι μπλέ και οι πράσινοι για να κυβερνήσουν...δοκιμασμένα πράγματα φίλε μου...δεν κάνουν ούτε για πρόεδροι χωριού....και οι 2...καλά με τα άλλα κόμματα δεν ασχολούμε κάν...βέβαια θα μου πείς...και τί προτείνεις???Έλα ντε.... :helpplea: :helpplea: :helpplea:

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
προτεινω καρατζεφερη και το μουνι στο χερι.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
καταρχην θελω να απαντησω στα παιδια της παρεας μας εδω ,και το λεω εντιμα αυτο ,οτι δεν ειμαι κομματοσκυλο ουτε καν ΝΔ ,απλα ενας Ελληνας που προσπαθω να καταλαβω ποιος ειναι πιο καταλληλος να κυβερνησει αυτη τη ριμαδοχωρα.Λεω λοιπον ,εντελως λακωνικα οτι η ισχνη αντιπολιτευση αποδυναμωνει τη διακυβερνηση. Σας ρωταω ευθεως λοιπον ,ποιος θα ασκησει κριτικη και πιεση σ'αυτην την κωλο- κυβερνηση? ,ποιος ειναι εντεταλμενος απο τον ελληνικο λαο να εκφρασει τη δυσαρεσκεια του και να αντιπροτεινει ενα αλλο συγκροτημενο σχεδιο διακυβερνησης απο το ισχυον ?
Ολοι ξερουμε δυστυχως την απαντηση...

Ελπιζω να ξεκαθαρισα την αποψη μου.

Με σεβασμο,

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom