Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 748K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

Επισκέπτης
Δεν νομίζω ότι φταίει το χρηματιστήριο αλλά μια ιστορία με κάτι φρεγάτες (από Γαλλία μεριά).
Επίσης φταίει και μια κατάρα που βαραίνει τους ΥΠΟΙΟ, από την εποχή Τσοβόλα και μετά.
Δηλαδή, αν δεν καταδικαστούν σε φυλακή (όπως ο δώστα-όλας), θα μένουν τουλάχιστον με την σφραγίδα του αποτυχημένου.

Παραδείγματα αρκετά: Μάνος, Γιάννος, Χριστοδουλάκης, Αλογοσκούφης κτλ

Παρατηρώ πάντως κατί εντυπωσιακό.

Αφενός το ΠΑΣΟΚ εμμένει στο να μην παραδέχεται, αν όχι ότι υπήρξαν σκάνδαλα (Χρηματιστήριο, Κτηματολόγιο, εξοπλιστικά κτλ), τουλάχιστον ότι υπάρχουν πολιτικές ευθύνες και λάθη. Όπως κάποτε, επί τάπερμαν, που η Ελλάδα είχε κοπεί στα δύο λόγω χιονιά, είχαν αποκλειστεί δεκάδες αμάξια στην ΠΑΘΕ, η ΓΓΠΠ έπαιζε το πουλί της, και όταν μετά από 2-3 μέρες οι άνθρωποι απεγκλωβήστικαν, ο τρισμέγιστος τους έριξε και την ευθύνη γιατί δεν έκατσαν με την κακοκαιρία σπίτια τους (ενώ φυσικά κουβέντα για τον κρατικό μηχανισμό).

Αφετέρου, γιατί αυτοί εδώ, με όλες τις μαλακίες που έχουν κάνει, τουλάχιστον κοιτάνε όταν τους ξεμπροστιάσουν να τα κουκουλώσουν και να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα. Στην υπόθεση των δομημένων, η Μόργκαν Στάνλεϋ βγήκε και είπε ότι θα επιστρέψει πίσω τις προμήθειες. Στην υποθεση του Βατοπεδίου η μονή δήλωσε ότι θα επιστρέψει πίσω τα ανταλλαχθέντα ακίνητα (όχι όμως την Βιστωνίδα, αλλά αυτό δεν είναι θέμα της κυβερνήσεως). Στην περίπτωση του Κτηματολογίου τουλάχιστον (για το χρηματιστήριο βέβαια ούτε λόγος, μιας τα λεφτά που χάθηκαν από την ΔΕΚΑ δεν μπορούν να ζητηθούν από πουθενα) δεν είδα κανέναν ανάδοχο να κόπτεται να επιστρέψει τα λεφτά που χάθηκαν λόγω κακοδιαχείρισης.

Η πρώην δήμαρχος δε χρειάζεται να βγαινει στα κανάλια για να διαλαλήσει την πραμάτεια της. Το κάνουν άλλοι υπάλληλοι για λογαριασμό της.

Οι δηλώσεις που έκανε για την αντιπυραυλική ασπίδα, ακριβως την ημέρα της υπογραφής του αγωγού του μπουργκαζ ήταν ύποπτες. Και ενδεικτικές.

Ειναι παρακρατική οργάνωση αρχηγός της οποίας ηταν ο καρανταγί. Το θέμα οτσαλάν το ενορχήστρωσε αυτός. Δε θελω να πω περισσότερα.

Ας κατανοήσουμε ότι πάνω από είμαστε Έλληνες, είτε πράσινο είτε μπλε το σκάνδαλο είναι σκάνδαλο.

Στη SIEMENS μπούκαραν 250 εισαγγελείς για τις μίζες, εδώ δεν κουνιέται φύλλο..... :headbang: :headbang: :headbang:

Υπάρχει και η άλλη τακτική...
Αρχικά να βγάζεις τρελό όποιον μιλάει για σκάνδαλο...
Μετά να λες ότι φταίνε τα θύματα του σκανδάλου, οι υπάλληλοι που χειρίζονταν το θέμα, ο ΟΤΕ, η δεξξξα..
Έπειτα και στο τσακίρ κέφι να λες γενικά και αόριστα ότι έγιναν και λάθη αλλά και πάλι δεν ευθύνεσαι για αυτά...

Και για επιστροφή κλοπιμαίων, ούτε λόγος...Αφού είπαμε...Δεν υπήρξε τίποτα επιλήψιμο...

Τί στο διαολο, στο τέλος θα κουραστούν και θα το ξεχάσουν το σκάνδαλο...

και ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα, το μέλλον επιφυλάσσει πολλες "παράλογες" εκπλήξεις...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Η πρώην δήμαρχος δε χρειάζεται να βγαινει στα κανάλια για να διαλαλήσει την πραμάτεια της. Το κάνουν άλλοι υπάλληλοι για λογαριασμό της.

Οι δηλώσεις που έκανε για την αντιπυραυλική ασπίδα, ακριβως την ημέρα της υπογραφής του αγωγού του μπουργκαζ ήταν ύποπτες. Και ενδεικτικές.

Δεν θα διαφωνήσω...
Αλλά μην ξεχνάς ότι δεδομένης της εξάρτησης από τις ΗΠΑ και της αδυναμίας ΕΕ και Ρωσίας να μας καλύψουν πολιτικά και αμυντικά, είναι σκόπιμο να έχεις μια ατλαντίστρια υπεξ στο ρόλο του "καλού μπάτσου"...
Και μιας και μιλάμε για στάσεις, θυμάται κανείς ποια ήταν η στάση του έτερου ατλαντιστή της ελληνικής πολιτικής σκηνής, του Γιοργκο για τους αγωγούς, την αντιπυραυλική ασπίδα και άλλα ζητήματα;
Προσωπικά θυμάμαι εκκωφαντική σιωπή και διάφορους υπαλλήλους να θυμούνται την  οικολογία ή το πόσο κακό είναι το Ιράν...

Ειναι παρακρατική οργάνωση αρχηγός της οποίας ηταν ο καρανταγί. Το θέμα οτσαλάν το ενορχήστρωσε αυτός. Δε θελω να πω περισσότερα.

Έχω διαβάσει για την οργάνωση και την προσπάθεια του ερντογάν να την πατάξει...
Αλλά αυτό δεν αναιρεί τις ελληνικές ευθύνες....
Αν και ομολογώ ότι πόλεμο για τους σφάχτες των ελλήνων στη σμύρνη δεν θα έκανα...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Κοίταξε, δε θέλω να στο πω απότομα για να μην πάθεις τίποτα.
Αλλά να, ξέρεις... το ΠΑΣΟΚ έχασε τις εκλογές και από το 2004 το Κωστάκι και η ΝΔ είναι στην εξουσία.

(Παλι καλά που δεν ανέφερες τον Κοσκωτά και τον Τόμπρα)  

Να μη σου πω και τον Αθανασόπουλο με το καλαμπόκι και - all time classic - την αυλή της Μιμής...
Ωστόσο, μιλάμε για 2 διαφορετικούς τρόπους αντιμετώπισης σκανδάλων: Τον 1ο όπου κάνεις ότι δεν υπάρχει και το 2ο που κάνεις μερικές προσπάθειες μπας και περιορίσεις τη ζημιά και πιάσεις από σπόντα κανά ένοχο..
Προσωπικά επιλέγω την κουρτίνα δύο...
Εσύ μπορείς να πιστεύεις ότι τα σκάνδαλα υπάρχουν επειδή τα παρατηρούμε...

Αυτά πέστα στο Ναξάκη και τους άλλους Ελληνάρες που δημιούργησαν το θέμα.

Υποτίθεται ότι είχα κυβέρνηση να με προστατεύει από τον κάθε Ναξάκη...
Μήπως ο Πάγκαλος τότε έκανε pr σε κανά κανάλι όπως στα Ίμια...

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Νομίζω ότι έχω γράψει ήδη, πως δεν περιμένω κυβέρνηση η οποία δεν θα έχει ένα στοιχείο διαφθοράς.
Ούτε από τα δυο μεγάλα κόμματα, ούτε από τα μικρά, και κατά πάσα πιθανότητα ούτε από ενδεχόμενα κόμματα (με παλαιούς ή νέους παίκτες).

Θα μπορούσε να γίνει μια μεγάλη συζήτηση πάνω σε αυτό.
Δεν νομίζω ότι φταίνε μόνο τα κόμματα, φταίει όλο το πολιτικό και κοινωνικό σύστημα καθώς και η γενικότερη συμπεριφορά του έλληνα.
Και η κατάσταση δεν πρόκειται να αλλάξει, αν δεν αλλάξουμε πρώτα οι ίδιοι.

Κάποτε είχε γράφτει και σε blog πολιτικής σκέψης (του πρώην κινήματος των ταύρων και νυν ΦιΣ), ότι ο έλληνας δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα με την διαφθορά, αρκεί να μπορεί να την χρησιμοποιήσει υπερ του. Αυτό είναι το πιο αληθινό και σωστό πράγμα που διάβασα τα τελευταία χρόνια σχετικά με την πολιτική.

Για να επιστρέψω στην συζήτηση, θεωρώ σημείο υπεροχής της κυβερνήσεως αυτής, σε σχέση με το ΠΑΣΟΚ, το ότι δείχνει λιγότερη ανοχή ή περισσότερη αμηχανία αν προτιμάς, στα σκάνδαλα και τα πολιτικά λάθη.

Αυτό φαίνεται από πολλά στοιχεία: όχι μόνο από τις παραιτήσεις και απομακρύνσεις υπουργών, αλλά και από τις δικαστικές έρευνες (που τουλάχιστον αρχίσανε) εντός και εκτός βουλής. Τα τελευταία 5 (παρά κάτι) χρόνια, έχουν γίνει περισσότερα απ' ότι στα προηγούμενα 11 της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ.

Φυσικά αυτό δεν λέει από μόνο του κάτι. Θα μπορούσε να πει κανείς, ότι στα χρόνια της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, ήρθαν στο φως (αναλογικά και συνολικά) περισσότερα σκάνδαλα απ' ότι επί κυβερνήσεως ΠΑΣΟΚ. Δεν θα έχει άδικο, αλλά τα σκάνδαλα και οι κακοδιαχειρήσεις του ΠΑΣΟΚ αφορούν πολλαπλάσια μεγέθη από της Νέας Δημοκρατίας. Μόνο το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου (έστω και μόνο της ΔΕΚΑ), έχει περισσότερα θύματα και μεγαλύτερα ποσά απ' όλα τα σκάνδαλα και κακοδιαχειρίσεις της κυβέρνησης αυτής.

Κάποιος (νομίζω ο str8) στάθηκε σε ένα ενδιαφέρον σημείο: την σύσταση της εξεταστικής / προανακριτικής. Ειλικρινά, όσα χρόνια παρακολουθώ την πολιτική, είναι η πρώτη φορά που θυμάμαι σύσταση τέτοιας επιτροπής για υπόθεση που αφορά την ίδια την κυβέρνηση (και όχι προηγούμενη). Κάπου διάβασα ότι συνολικά σε 11 χρόνια, η ΝΔ ως κυβέρνηση είχε ζητήσει για διάφορα θέματα, 43 φορές την σύσταση προανακριτικής επιτροπής. Είμαι σίγουρος ότι το είχε κάνει για την ΔΕΚΑ, το Κτηματολόγιο και τους ρωσοπόντιους στις εκλογές του 2000. Διόρθωσε με αν κάνω λάθος, αλλά δεν θυμάμαι ποτέ το ΠΑΣΟΚ ως κυβέρνηση να έκανε το αίτημα δεκτό. Ποτέ δηλαδή δεν μπήκε στο κόπο, μέχρι τώρα βουλή να εξετάσει ευθύνες για συμπεριφορά της κυβερνήσεως, σε σύντομο χρόνο από τότε που έλαβε χώρα. Και τουλάχιστον αυτό το θεωρώ πολιτικό κέρδος για τον τόπο μας,  μπορεί στο μέλλον να αποδοθούν και ευθύνες.

Προσωπικά δεν πρόκειται να γράψω ότι η τωρινή κυβέρνηση είναι υπόδειγμα εντιμότητας, αξιοπιστίας ή έστω αποτελεσματικότητας. Δεν είναι. Αλλά δεν πρόκειται να φάω και το παραμύθι του ΠΑΣΟΚ ότι αυτό είναι καλύτερο, γιατί αυτό δεν είναι.

Και δεν είναι, γιατί πρώτα απ' όλα, δεν έχει καν μπει στον κόπο να κάνει αυτοκριτική για το τι έκανε όσο ήταν στην εξουσία. Η νοοτροπία είναι ότι, ψηφίσαμε έναν νόμο για σύντομη παραγραφή των πολιτικών ευθυνών, χάσαμε και τις εκλογές, άρα μας τιμώρησε ο ελληνικός λαός, και τώρα ξεκινάμε με λευκό μητρώο την πορεία για την εξουσία. Καληνύχτα σας.

ΥΓ. Προ περίπου διετίας, το υπόδειγμα πρωθυπουργού κυκλοφόρησε βιβλίο σχετικά με τα πεπραγμένα του ως πρωθυπουργός. Αν το βρεις, μπορείς να το διαβάσεις. Κατά την άποψη του, επί κυβερνήσεως του δεν έγινε κανένα λάθος, κανένα σκάνδαλο, καμιά κακοδιαχείρηση, και αν έγινε, δεν ευθυνόταν ποτέ αυτός (αλλά άσχετοι όπως ο Λυμπέρης).
Δεν είναι κακό να κάνεις λάθη, κακό είναι, όταν μπορείς να κάνεις αυτοκριτική, χωρίς να έχεις να χάσεις κάτι, να παραμένεις ακόμα και τότε αμετανόητος.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Αν μετά απο τόσα χρονια στην εξουσία (δε λέω κυβέρνηση γιατί ειναι κριμα να ξεφτυλίζουμε ορισμένες λέξεις) το μόνο επιχείρημα που μπορει να αρθρώσει κανεις υπέρ της ΝΔ ειναι ένα ψέμα (δείχνει λιγότερη ανοχή στα σκάνδαλα και τα πολιτικά λάθη) ή η καραμέλα "ναι αλλα εσεις κλεψατε περισσότερα" τότε η προσπάθεια απενοχοποίησης δεν εχει απλά αποτύχει αλλά γυρνάει μπουμερανγκ

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Εσύ δηλαδή πιστεύεις ότι το Κωστάκι και η (ο Θεός να την κάνει κυβέρνηση του) προσπαθούν να ''περιορίσουν τη ζημιά και πιάσουν από σπόντα κανά ένοχο''.
Μάλιστα. Να υποθέσω πως πιστεύεις επίσης ότι ο Αϊ-Βασίλης κατεβαίνει την Πρωτοχρονιά από την καμινάδα και αφήνει δώρα στα καλά παιδιά.

Θα μπορούσα να πιστεύω ότι δεν υπήρξε σκάνδαλο χρηματιστηρίου ή ότι υπήρξε "ισχυρή ελλάδα" επί σημίτη όποτε μάλλον είμαι χαρούμενος με τον Αη Βασίλη...

Ρε μπας κι'έχεις καμιά συγγένεια μ'εκείνον τον ανεκδιήγητο Μαργαρίτη Τζήμα που μας έλεγε ότι για τη δολοφονία του Αλέξη φταίει το ΠΑΣΟΚ, επειδή επί ΣΔημίτη προσλήφθηκε ο αστυνομικός που τον σκότωσε;

Θα ανησυχούσα πραγματικά αν είχα κάποια συγγένεια με τον απολογητή κουκουλοφόρων/ σκοπιανών/ gay ακτιβιστών Μαργαρίτη του Ιού/ Τσύριζα..
Ωστόσο όχι, δεν έχω καμία συγγένεια με τον μαργαρίτη που εσύ αναφέρεις και δεν συμμερίζομαι αυτήν την άποψή του...

Μπα! Ώστε τώρα θέλουμε προστασία από τον Ναξάκη;
Εγώ θυμάμαι ότι εκείνη την εποχή τον παρουσίαζαν τα ΜΜΕ και η αντιπολίτευση ως τον νέο Γρίβα.

Για ποια ΜΜΕ μιλάς;
Αυτά που παρουσίαζαν το Σημίτη ως σπάνιο μίγμα Περικλή και Βενιζέλου, τον Παπαντωνίου το νέο Καίηνς, το Γκιορκο νέο Καποδίστρια;
Εκτός εάν ισχυρίζεσαι ότι το Βήμα, η Ηχώ των Τρομοκρατών, το Έθνος, το Μέγκα και τα λοιπά mainstream κανάλια και ραδιόφωνα κάναν αντιπολίτευση στο Σημίτη το 1998...
Επίμένω..Η ύπαρξη του άη βασίλη και του ρούντωλφ του ελαφιού είναι πιο πιθανές...

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Για τα ΜΜΕ, ας μας πει κάποιος τι συνέβη με το συζυγο της πρωην δημάρχου και την υποψηφιότητά του σε θέματα...ολυμπιακά

και ας μας πει κάποιος τι δουλειά έχουν υπουργοί σε κοπή πίτας τηλεοπτικου σταθμου

Και αν αυτή η παρουσία έχει σχέση με αυτό που αναφέρεται στην πρωτη γραμμή του ποστ μου

Νομίζω οτι το φλουρί δεν έπεσε πάντως στον καθηγητή-περουκα

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.171
Πόντοι
506
Ρε φίλε και όλοι εσείς οι υποστηρικτές της ΝΔ που κάνατε "σημαία" το "σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου" και το πιπιλάτε ακόμη σαν καραμέλα, για εξηγήστε μου; Έπιασε ο Σημίτης, ο Παπαντωνίου ή ο οποιοσδήποτε άλλος του ΠΑΣΟΚ κανέναν από το λαιμό και του είπε "πήγαινε παίξε στο Χρηματιστήριο" ή "παίξε αυτήν ή την άλλη μετοχή"; Φταίει ο Σημίτης ή ακόμη και το οποιοδήποτε "παπαγαλάκι" που ο κάθε μπουρτζόβλαχος που δεν ήξερε καν τι θα πει Χρηματιστήριο και μετοχή, πήγαινε σαν βόδι και έσπρωχνε τα λεφτά του σε οποιαδήποτε μετοχή του έλεγε ο οποιοσδήποτε "ειδήμων" ότι θα απογειωθεί; Ή μήπως έφταιγε ο Σημίτης ή οποιοσδήποτε άλλος, όταν αυτοί για τους οποίους "κλαίτε" με κροκοδείλια δάκρυα, δεν απέσυραν τα λεφτά τους όταν τα διπλασίασαν, ακόμη και τα τριπλασίασαν, αλλά τα άφηναν μέσα πιστεύοντας ότι θα γίνουν ζάμπλουτοι; "Σκάνδαλο Χρηματιστηρίου" δεν υπήρξε παρά μόνο στο κούφιο σας το κεφάλι και την απληστία όλων αυτών των κορόιδων, που πίστεψαν ότι το Χρηματιστήριο μοιράζει λεφτά. Αν είναι έτσι, ας πάνε και στο Καζίνο και ας παίζουν νυχθημερόν.

Θα ξεχασες, φαίνεται, τις ΕΠΙΣΗΜΕΣ δηλώσεις του Σιωνιστή προέδρου του κόμματός σου και (ατυχώς) επί 8χρόνια πρωθυπουργού υπέρ της επένδυσης στο χρηματιστήριο (κυρίως τη 2η 4ετία) καθώς και τα "χρηματιστηριο-δανεια" που μοίραζαν αφειδώς όλες οι ΚΡΑΤΙΚΕΣ τράπεζες. Επίσης ξεχνάς πως ο άθλιος υπουργός οικονομικών (και μετέπειτα εθνικής άμυνας-μίζας) κ. Παπαντωνίου, αύξησε την περιουσία του κατά 20% περίπου μέσα σε μια νύχτα, όταν μετέτρεψε όλες τις καταθέσεις του από δραχμές σε δολάρια και την επομένη έγινε υποτίμηση της δραχμής (1998). Πράγμα που ο ίδιος γνώριζε μια βδομάδα πριν...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.952
Πόντοι
42.697
Για τα ΜΜΕ, ας μας πει κάποιος τι συνέβη με το συζυγο της πρωην δημάρχου και την υποψηφιότητά του σε θέματα...ολυμπιακά

και ας μας πει κάποιος τι δουλειά έχουν υπουργοί σε κοπή πίτας τηλεοπτικου σταθμου

Και αν αυτή η παρουσία έχει σχέση με αυτό που αναφέρεται στην πρωτη γραμμή του ποστ μου

Νομίζω οτι το φλουρί δεν έπεσε πάντως στον καθηγητή-περουκα
σίγα μη σου πούν!
τι κάνει νίου νίου στα κεραμίδια?

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Κακώς οι γύφτοι του πασοκ δεν πηγαν φυλακή. Αυτό ειναι ξεκάθαρο και δε θέλω με τίποτα να φανώ υπερασπιστής του πασοκ. Απλά ειμαι αντι-ΝΔ

Ομως, νομιζω οτι η συντεχνία που βρίσκεται στην εξουσία αυτή τη στιγμή εκλέχθηκε έχοντας σαν ένα απο τα προεκλογικά σημεια αιχμής της την τιμωρία των ενόχων για το χρηματιστήριο

Και επειδή εχω αδυναμη μνημη λόγω ηλικιας ας μου θυμίσει κάποιος τι έγινε με τις ενέργειες της ομαδας αυτής (αρνουμαι να την ονομάσω κυβέρνηση) και τι αποτέλεσμα ειχαν.

Ισως ο Μιλτιάδης Εβερτ εχει να πει κάτι πανω σε αυτό. Αλλα έχει γαμπρο το Δουκα. Ολοι έχουμε τα αδύνατα σημεία μας - θα τα ονόμαζα σημεία ελέγχου ενεργειών

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
δυο γάιδαροι μαλλώνανε σε ξένο αχυρώνα νομίζω πως ταιριάζει εδώ....
καλά πόσο ηλίθιοι πρέπει να είστε για να μαλλώνετε για αυτά τα δύο κόμματα; Ή για τα υπόλοιπα που κατοικοεδρεύουνε σας Εκάλας;
Εκτός αν δεν είστε ηλίθιοι, οπότε είστε εγγεγραμμένοι μαλάκες...αυτό τα αλλάζει όλα.

ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ, μα ΣΕ ΟΛΑ, τα φάγανε οι ΙΔΙΟΙ. ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!
Και φυσικά αυτή τη στιγμή η συζήτηση κε Enforcer δεν είναι αν είναι σκατά η ΝΔ και αν είναι εντός ή εκτός προγράμματος, αλλά είναι για την επόμενη μέρα θεωρόντας πως αυτή η κυβέρνηση είναι χάλια. Αν εσύ θεωρείς πως το ΠΑΣΟΚ έμαθε και άλλαξε, τότε να σε πληροφορήσω πως βρίσκεσαι εντός πραγματικότητας όσο κάποιος που έχει κατεβάσει αδιάλυτο 1 λίτρο LSD.

Αλλά το κακό είναι πως δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα. Από τον Άννα στον Καϊάφα πάμε, βάλτε στη θέση τους όποιο από τα δύο κόμματα θέλετε. και από δίπλα οι Πόντιοι Πιλάτοι που για όλα είναι ανεύθυνοι και απλά ψυθιρίζουνε πως ο λαός είναι αθώος αλλά ποτέ δεν κάνουν μία έστω κίνηση για να τον σώσουνε. Και το λαό και τη χώρα.

Ποιός μωρέ θα σώσει την Ελλάδα; Αυτοί που μεγαλώνουνε έξω; Αυτοί που ζούνε μόνο για το μαξιλάρι του κώλου τους;
Ξέρω πάρα πολλά και για τις δύο κυβερνήσεις ... δεν μου φτάνει ένα βιβλίο να τα γράψω. Με πνίγει μόνο το άδικο πως κανενας φυσιολογικός άνθρωπος δεν θα πάρει ποτέ την εξουσία για να τη φτιάξει τη χώρα.

Όλοι συνταξιοδοτούνται μετά τα 60 τους, άντε τα 65 τους...μόνο οι πολιτικοί που υποτίθεται πως πρέπει να έχουνε όλες τις αισθήσεις τους στο ακέραιο μόλις φτάσουνε τα 80 περνάνε δεύτερη νεότητα!!

Δύο πράγματα μόνο θα μας έσωζαν. Όλοι οι πολιικοί να έχουνε μάξιμουμ εμφάνιση στη Βουλή 8 χρόνια (μετά υποχρεωτική σύνταξη - περιττό να πω πως θα είναι μειωμένη και του ζήτουλα) και για να βάλει κανείς υποψηφιότητα θα έχει μίνιμουμ 10 χρόνια ένσημα. Και φυσικά, ΝΑ ΑΡΘΕΙ ΤΟ ΑΣΥΛΟ!!!!
Από πού κι ως πού έχουν άσυλο όλοι αυτοί;; Από πού κι ως πού άσυλο στα πανεπιστήμια;;; Ποιος είναι άγιος που δεν θα μπαίνει φυλακή για ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ παραπτωμα;;;
Μπουρλώτο στη Βουλή χρειάζεται (για την ακρίβεια στους βολευτές μας) και ας πάει η χώρα 30 χρόνια πίσω και ας ξαναξεκινήσει από την αρχή. Σάμπως τώρα μπροστά πάμε;

Αει σιχτήρια, κάθομαι και σας διαβάζω τόση ώρα να μαλλώνετε ποιος έκανε παραπάνω σκάνδαλα και ποιος τα παραδέχεται...λες και πληρώνει κανένας τους. Το βατοπέδιο από την εποχή του ΠΑΣΟΚ κένταγε...για να μην πω πιο πριν, από τον Ανδρέα και τον Καραμανλή. Απλά τότε φρόντιζαν να τα καλύπτουν λίγο. Αυτοί εδώ στη φούρια τους να φάνε ό,τι μπορούνε δεν ξέρουνε καν να καλύπτονται.
Σούζα καθότανε ο Φλωρίδης μόλις μίλαγε μοναχός του Βατοπεδίου...μην αρχίσω.
Κι εκεί που φτύνουν όλοι προηγουμένως γλείφανε...

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Κακώς οι γύφτοι του πασοκ δεν πηγαν φυλακή. Αυτό ειναι ξεκάθαρο και δε θέλω με τίποτα να φανώ υπερασπιστής του πασοκ. Απλά ειμαι αντι-ΝΔ

Ομως, νομιζω οτι η συντεχνία που βρίσκεται στην εξουσία αυτή τη στιγμή εκλέχθηκε έχοντας σαν ένα απο τα προεκλογικά σημεια αιχμής της την τιμωρία των ενόχων για το χρηματιστήριο

Και επειδή εχω αδυναμη μνημη λόγω ηλικιας ας μου θυμίσει κάποιος τι έγινε με τις ενέργειες της ομαδας αυτής (αρνουμαι να την ονομάσω κυβέρνηση) και τι αποτέλεσμα ειχαν.

Ισως ο Μιλτιάδης Εβερτ εχει να πει κάτι πανω σε αυτό. Αλλα έχει γαμπρο το Δουκα. Ολοι έχουμε τα αδύνατα σημεία μας - θα τα ονόμαζα σημεία ελέγχου ενεργειών

Εμ, στο έλεγα εγώ ότι στην ηλικία σου πρέπει να πίνεις τήλιο και όχι single malts που σκοτώνουν τα εγκεφαλικά κύτταρα.

Κάτι θυμάσαι βέβαια, για παράδειγμα δεν πέφτεις έξω για τον Εβερτ που με δική του μυνητήρια αναφορά το 2000 εναντίον του ΔΣ της ΔΕΚΑ άρχισε η ιστορία. Το ζήτημα έφθασε στην Βουλή αλλά ποτέ δεν κινήθηκε η προανακριτική διαδικασία για να αποδωθούν ευθύνες σε πολιτικά πρόσωπα. Τελικά ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου τότε (ο Λινός δηλαδή) ανέσυρε την μύνηση και αποδώθηκαν οι ποινικές κατηγορίες.

Έλα όμως που για τις αποφάσεις της ΔΕΚΑ είναι υπεύθυνος ο υπουργός και αυτός έπρεπε να εγκρίνει τις όποιες αγορές μετοχών. Το θέμα είναι ότι ήδη είχε παρέλθει 5ετία και η ευθύνη υπουργού σύμφωνα με τον Νόμο δεν υπήρχε. Με βάση το σκεπτικό αυτό αθωώθηκαν οι κατηγορούμενοι. Και μάλιστα δύο φορές.
Έλα όμως που ο Άρειος Πάγος είχε διαφορετική γνώμη και τελικά έστειλε την υπόθεση πίσω οπότε θα δικαστούν για 3η φορά.

Τώρα μην περιμένεις ότι υπάρχει και καμία σοβαρή απόδειξη ότι έγινε manipulation. O Έβερτ λέει τα δικά του, ότι η ΔΕΚΑ αγόραζε ΕΤΕ και ο δείκτης ανέβηκε 9% πριν από τις εκλογές του 2000 και μετά έπεσε, αυτοί επικαλούνται τις πτώσεις στα διεθνή χρηματιστήρια, απόδειξη ξεκάθαρη δεν υπάρχει ή τέλος πάντων κανένας δεν έχει αποδείξει τι ακριβώς γίνονταν.

Αλλά για να μη το ξεχνάμε, ο Κωστάκης είχε ζητήσει να γίνει Εξεταστκή στην Βουλή για το θέμα του σκανδάλου του Χρηματιστήριου. Ε, είδες εσύ καμία Εξεταστική;

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
^ Μπορεί να βρεις αυτό ενδιαφέρον:
(Για ρεζουμέ περί ΔΕΚΑ εδώ: )

Ετσι οι επτά κάθισαν εκ νέου στο εδώλιο, αντιμετωπίζοντας το κακούργημα της απιστίας. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο «από 10/03/2000 έως 09/04/2000 προχώρησαν από κοινού μέσω της Εθνικής Χρηματιστηριακής Α.Ε. σε αγορά μετοχών των δημόσιων επιχειρήσεων Ελληνικά Πετρέλαια, Εθνική Τράπεζα, ΟΤΕ και Εμπορική, για να στηρίξουν το Χρηματιστήριο, με αποτέλεσμα να υποστεί η ΔΕΚΑ ζημιά ύψους 717 εκατομμυρίων ευρώ». Απ' την πλευρά τους οι κατηγορούμενοι αμφισβητούν τη ζημιά, μιλώντας για «λογιστικές κατασκευές» και υποστηρίζουν ότι «οι αποφάσεις τους εγκρίνονταν από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομίας».

gemata1

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2006
Like
10
Πόντοι
1
Στα ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ χρονικα μονο στην εποχη του ΜΠΟΥΛΗ δεν παρουσιαστηκε στη ΒΟΥΛΗ το  κομμα που κυβερναει...μεγαλυτερη ΞΕΦΤΙΛΑ δεν υπηρξε ουτε στο ΚΟΝΓΚΟ στουσ ΜΑΟ ΜΑΟ διστυχωςεκει καταντησε την χωρα η μαφια της ΝΔ.Που να παει βεβαια γιατι θα αρχιζαν να μιλανε οι ΕΦΡΑΙΜΗΔΕΣ.....ΚΑΤΑΝΤΙΑ...εφτασασ τα τουρκικα πλοια στο Λαυριο αλα ηταν κλειστα τα καφε κε εφυγαν....ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ?

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
τελικά το έβγαλα το πόρισμα....είστε μαλάκες εγγεγραμένοι....

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Υπέρβάλλεις λίγο.

ΠΟΛΥ πιο επικίνδυνη ειναι η πρώην δήμαρχος.

Οσο για τον οτσαλάν, δε θέλω να πω πολλά. Μόνο ένα - Ergenekon. Και πολλά ειπα.

Καλα εχεις δικιο. Ειναι πολυ επικινδυνη η Ντορα.
Γι'αυτο τις διαπραγματευσεις τις κανει ο Βασιλακης.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Καλα εχεις δικιο. Ειναι πολυ επικινδυνη η Ντορα.
Γι'αυτο τις διαπραγματευσεις τις κανει ο Βασιλακης.

...ενώ αν ήταν ο Πάγκαλος υπουργός εξωτερικών δεν θα είχαμε να φοβηθούμε τίποτα.

Μερικές από τις επιτυχίες του, Ιμια, Οτσαλάν, πολιτικάντης περιοπής. :uglystupid: :uglystupid: 

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Καλά. Άλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε φίλε.

Στο είπα και προηγουμένως αλλά φαίνεται ότι Σουφλίζεις.
Το ΠΑΣΟΚ πλήρωσε για τις μαλακίες του χάνοντας δύο συνεχόμενες εκλογές, ενώ πολλοί εκ των υπευθύνων γι'αυτές τις υποθέσεις έχουν εξοστρακιστεί πλέον από την πολιτική ζωή. (Νεονάκης, Χριστοδουλάκης, Παπαντωνίου, κλπ.)

Τώρα η ΝΔ είναι κυβέρνηση και αυτή θα τ'ακούσει για τα δικά της σκάνδαλα. Αν εσύ τώρα σε κάθε κριτική για τα καμώματα της αναφέρεις το Χρηματηστήριο και τα Ίμια ως υπεράσπιση της τιμιότητας του Κωστάκη και του Τεό, με γειά σου και χαρά σου.
Όπως έλεγε άλλωστε και το παλιό ανέκδοτο ''και σεις βασανίζετε τους μαύρους''.

Τα υπόλοιπα που γράφεις είναι παραλήρημα ανάλογο με αυτά που του Μπουμπούκου στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ. Να το προσέξεις.

Τα έχω χώσει ουκ ολίγες φορές στη νδουλα - μπορείς να βρεις αρκετά δείγματα εδώ μέσα...
Εδώ όμως συγκρίνουμε νοοτροπίες και μεθοδεύσεις...
Και κατά πόσο υπάρχει εναλλακτική στο σημερινό αδιέξοδο...
Η πρόσφατη ιστορία δίνει την απάντηση (και είναι αρνητική)...

Υ/γραφο: Βλέπεις και τηλεάστυ βρε θηρίο;
Χαρά στο κουράγιο σου!

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
...ενώ αν ήταν ο Πάγκαλος υπουργός εξωτερικών δεν θα είχαμε να φοβηθούμε τίποτα.

Μερικές από τις επιτυχίες του, Ιμια, Οτσαλάν, πολιτικάντης περιοπής. :uglystupid: :uglystupid:  

Ρε φιλε αυτα δεν ειπα και εγω πριν?? Απλα λεω οτι και η Ντορα ειναι ΓΤΠ.
Ασχετο:
Γιατι δεν βαζουν σε καθε υπουργικη θεση καποια αυθεντία?
Πχ στο Παιδειας θα μπορουσε να παει ο Μπαμπινιωτης κ.ο.κ.
Γιατι βαζουν ολους τους ασχετους?

Παντως σοβαρα ρε παιδια τωρα. Ποιος νοημονας ανθρωπος μετα απο αυτα που εχει δει θα παει να ψηφισει ΝΔ?
Απαντηση: Εκατομμυρια. Τελικα πιστευω οτι η "δημοκρατια" (αν και πιστευω οτι στην Ελλαδα δεν εχουμε δημοκρατια)
εχει ενα μεγαλο μειονεκτημα. Η αποψη ενος τρελου, μιας γριας που τα εχει χαμενα, ενος ηλιθιου εχει την ιδια βαρυτητα
με την αποψη μιας ιδιοφυιας. Μαλλον μεγαλυτερη γιατι αυτοι αποτελουν την πλειοψηφια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom