Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 748K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Θα εκτιμούσα φίλε μου ιδιαιτέρως να μου απαριθμήσεις με ονόματα τα λαμόγια τα οποία όπως λες περιστοιχίζουν αυτή τη στιγμή τον κ. Παπανδρέου. Το να λέμε γενικά και αόριστα κάτι είναι εύκολο. Ποιος είναι λαμόγιο αυτή τη στιγμή πέριξ του;

κοίτα....
το σύνολο του εκλογικού σώματος που επιλέγει αυτή τη στιγμή τον Κωστάκη ως λύση εντάσσεται πλήρως στο ανέκδοτο για τις ξανθιές
"ΔΩΣΤΗΣ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ"

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
Ποιος είναι λαμόγιο αυτή τη στιγμή πέριξ του;

καλα με κουφανες τωρα τελειως. Ποσο καιρο παρακολουθεις τη πολιτικη ζωη της χωρας?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
καλα με κουφανες τωρα τελειως. Ποσο καιρο παρακολουθεις τη πολιτικη ζωη της χωρας?

επειδη οι ξανθιες ειχαν βαρεθει να λενε συνεχεια ανεκδοτα με αυτες αποφασισαν να κανουν ενα σοου στην τηλεοραση ωστε να αποδηξουν οτι δεν ειναι ηλιθιες
-Θελω μια ξανθια εθελοντρια απο το κοινο.λεει ο παρουσιαστης.
ανεβενει μια ξανθια στην σκηνη και την ρωταει
-Ποσο κανει 1+1?
-Μπλε? απανταει με δισταγμο η ξανθια
-Λαθως.λεει ο παρουσιαστης
-ΔΩΣΤΗΣ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.φωναζει το ξανθο κοινο
-Ενταξει,μια ακομα ευκαιρια.λεει ο παρουσιαστης
σκεφτεται η ξανθια για 10 λεπτα
-3? απανταει με δισταγμο παλι η ξανθια
-Λαθως παλι.λεει ο παρουσιαστης
-ΔΩΣΤΗΣ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.φωναζει το ξανθο κοινο
-Ενταξει,αλλα ειναι η τελευταια.λεει ο παρουσιαστης
μετα απο 30 λεπτα λεει η ξανθια
-2? απανταει με δισταγμο παλι η ξανθια
και πριν πει τιποτα ο παρουσιαστης φωναζει το ξανθο κοινο
-ΔΩΣΤΗΣ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.

sovietlover

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2008
Like
2
Πόντοι
1
Συμφωνώ ότι δεν έχουμε Παιδεία ως λαός, όμως η παιδεία δεν συνδέεται άμεσα με τη μόρφωση.

Παιδεία μπορεί να έχει και ένας αμόρφωτος, ή ένας μορφωμένος να μην έχει παιδεία.

Σωστή η παρατήρησή σου, γι' αυτό εξηγώ ότι δεν αναφέρομαι στην Παιδεία ως μέσο απόκτησης στείρων γνώσεων, αλλά ως διαπαιδαγώγηση πνευματική και ψυχική, καθώς όπως επισημαίνεις και υπάρχουν πολλοί υποτίθεται "μορφωμένοι", π.χ. γιατροί, δικηγόροι κ.α., που μπορεί να κατέχουν πολύ καλά το γνωστικό τους αντικείμενο, αλλά σε τρόπο συμπεριφοράς απέναντι στους άλλους, το περιβάλλον κ.λ.π. να είναι χειρότεροι από κάποιους που μπορεί να μην έχουν τελειώσει καν το δημοτικό.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Σωστή η παρατήρησή σου, γι' αυτό εξηγώ ότι δεν αναφέρομαι στην Παιδεία ως μέσο απόκτησης στείρων γνώσεων, αλλά ως διαπαιδαγώγηση πνευματική και ψυχική, καθώς όπως επισημαίνεις και υπάρχουν πολλοί υποτίθεται "μορφωμένοι", π.χ. γιατροί, δικηγόροι κ.α., που μπορεί να κατέχουν πολύ καλά το γνωστικό τους αντικείμενο, αλλά σε τρόπο συμπεριφοράς απέναντι στους άλλους, το περιβάλλον κ.λ.π. να είναι χειρότεροι από κάποιους που μπορεί να μην έχουν τελειώσει καν το δημοτικό.

συν 1917 σοβιετοεραστή.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Απο το πρόγραμμα της ΝΔ το 2004

Μιλώντας σε συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε σε νηπιαγωγείο του Νέου Φαλήρου, ο κ. Καραμανλής πρότεινε:

- Την ίδρυση ανεξάρτητης αρχής -στο πρότυπο του Συνηγόρου του Πολίτη- για εφαρμογή της ισότητας
- Την ψήφιση Χάρτας της Οικογένειας, όπου θα καταγραφούν τα κατοχυρωμένα δικαιώματα των μελών της οικογένειας (π.χ. κακοποίηση γυναικών ή παιδιών)
- Τη δημιουργία ενιαίου φορέα για την αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος
- Την ανάπτυξη υποδομών παιδείας (οργάνωση και επέκταση ολοήμερου σχολείου με αναδιάρθρωση του εκπαιδευτικού περιεχομένου)
- Την ίδρυση Υπηρεσίας για τη χρηματοδότηση της γυναικείας επιχειρηματικότητας
- Την ανάπτυξη προγραμμάτων επαγγελματικής κατάρτισης και εκπαίδευσης ανέργων γυναικών
- Την εφαρμογή μέτρων -σε συνεννόηση με την αγορά- για τη στήριξη της εργαζόμενης μητέρας (π.χ. φορολογικά κίνητρα για επιχειρηματίες που προσλαμβάνουν άνεργες - μητέρες)
- Την ανάπτυξη προγραμμάτων για την ενίσχυση της απασχόλησης της γυναίκας στην περιφέρεια (αγροτουρισμός, βιοτεχνία κλπ)
- Τη λήψη μέτρων στήριξης της πολύτεκνης οικογένειας (Η ΝΔ έχει ήδη εξαγγείλει ότι πολύτεκνη πλέον θα θεωρείται η οικογένεια και με τρία παιδιά)
- Την εφαρμογή της ισότητας και στη χορήγηση επιδομάτων

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δεν μπορώ να βρω σε αυτά ΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Δεν έβαλα κάτι πιο ζόρικο (δημόσια διοίκηση, οικονομικά) γιατί θα κλαιγανε ολοι όσοι κάνουν αποφευγουν να μας πουν τι ακριβως εκανε η νδ απο το 2004 μέχρι σήμερα.

Στην πράξη κρινομαστε όλοι. Απο φαφλαταδες χοντρους που τρωνε σουβλακια ειμαστε πληρεις

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δεν έβαλα κάτι πιο ζόρικο (δημόσια διοίκηση, οικονομικά) γιατί θα κλαιγανε ολοι όσοι κάνουν αποφευγουν να μας πουν τι ακριβως εκανε η νδ απο το 2004 μέχρι σήμερα.

Στην πράξη κρινομαστε όλοι. Απο φαφλαταδες χοντρους που τρωνε σουβλακια ειμαστε πληρεις

εγώ βασικά δεν θέλω παραθέσεις από το πρόγραμμα του 2004.
θέλω κάποιος να μου δώσει το λινκ του προγάμματος της Ν.Δ. στις εκλογές του 2007.......
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66

και μην ξεχνας το φοβεροτερο επιχειρημα των οπαδων του χοντρου οτι ειναι καλος ανθρωπος!
Ρε ηλιθιοι ηγετη θελω οχι φιλο

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
του 2007 ειναι ακόμα πιο προκλητικό

Θα με ενδιέφερε και εμένα το λινκ

Επίσης, ας μας πει κάποιος τι έγινε με τους πυρόπληκτους και με το ταμείο που στήθηκε

Πιο καλός άνθρωπος ειναι ο περιπτεράς μου - αρα καταληλότερος για πρωθυπουργός. Απλα δεν ειναι τόσο χοντρός και δε φοράει σακάκια δεκαετίας 70. Αρα χάνει σε βλαχο-βαλκανικό ιματζ

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Πιο καλός άνθρωπος ειναι ο περιπτεράς μου - αρα καταληλότερος για πρωθυπουργός. Απλα δεν ειναι τόσο χοντρός και δε φοράει σακάκια δεκαετίας 70. Αρα χάνει σε βλαχο-βαλκανικό ιματζ

playstasion παιζει??? εμ εδω τον θελω

Επισκέπτης
για πες μας εσυ ποσο καιρο παρακολουθεις οχι την πολιτικη της χωρας αλλα τον κωστακη και πες μου πως ειναι δυνατον τη δευτρ=ερα να λεει στηριζω και ψηφιζω τον προυπολογισμο και την τριτη να διωχνει τον υπουργο που τον εφτιαξε; :idiot: πως ειναι δυνατον στην εκθεση να λεει εχω επιγνωση το τη συμβαινει γυρω μου και να στηριζει το ρουσοπουλο και βουλγαρακη και μετα απο δυο μηνες να τους διωχνει και να λεει δεν ηξερα τη γινοταν :headbang:! δηλαδη ρε φιλε πες μου τετοιο ανεκδοτο εχει υπαρξει στη πολιτικη ζωη αυτης της χωρας :jerking:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.296
Πόντοι
8.645
playstasion παιζει??? εμ εδω τον θελω

karasony.jpg

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Συμφωνώ ότι δεν έχουμε Παιδεία ως λαός, όμως η παιδεία δεν συνδέεται άμεσα με τη μόρφωση.

Παιδεία μπορεί να έχει και ένας αμόρφωτος, ή [size=12pt]ένας μορφωμένος να μην έχει παιδεία. [/size]

Γνωρίζω ενα σωρό τέτοιους, κυρίως γκόμενες...Ειδικά όσες γνωστές μου - πρώην γκόμενες δηλαδή - είχαν "καλά" πτυχία, από παιδεία ήταν βράσε όρυζα  :uglystupid:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Γι' αυτό και τα κομμουνιστικά- σοβιετικά καθεστώτα εκκαθάριζαν τις ανωτέρω επαγγελματικές κατηγορίες χωρίς καθυστέρηση- αυτοί οι μπουρζουάδες αστοί διανοούμενοι είναι ανυπόφοροι

Εμπρός για νέα Κατύν!

Ειδικά για εραστές της σοβιετικής εποχής...

Έχω πράγματι γνωρίσει αρκετούς "αμόρφωτους" πτυχιούχους...
Άμεση συνέπεια του "εκδημοκρατισμού" των ΑΕΙ, της ευκολίας πρόσβασης σε αυτά και της ίδρυσης πανεπιστημιακών σχολών για ο,τιδήποτε..
Ελάχιστους όμως μορφωμένους απόφοιτους δημοτικού και αυτοί μεγάλης ηλικίας που δεν είχαν την ευκαιρία να πάνε σχολείο εκεί το 1950-1960...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ζητω η ντορα

Συνημμένα

• Bakogianni.jpg
    Bakogianni.jpg