Σωστά τα λες, πλην όμως εγώ είδα πως όταν ο πρωθυπουργός είπε ''δεν ήξερα'', σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του αντί να τον πάρει με τις σάπιες ντομάτες, είχαν σηκωθεί και ζητωκραύγαζαν!!!!!Εάν ο κ. Παπανδρέου έλεγε ότι αγνοούσε τι κάνει ο υποκλητήρας της Χ. Τρικούπη, θα είχαν βγει λάβροι οι κονδυλοφόροι και τα παπαγαλάκια της κυβερνητικής προπαγάνδας να πούνε ότι στερείται ηγετικών ικανοτήτων και δεν κάνει για πρωθυπουργός. Ενώ το να λέει ο κ. Καραμανλής ότι δεν γνώριζε, ότι δηλαδή είναι ανίκανος να ξέρει τι κάνουν στην αυλή του, είναι δείγμα μεγάλου ηγέτη που αναγνωρίζει τα λάθη του.Ο καραμανλής διέγραψε όλους αυτούς για να κρατήσει την κομματική πειθαρχία επειδή αυτό βόλευε το στοχο του που ήταν και είναι η κουτάλα.
Παρείχε όμως ανεξήγητη ( ; ) προστασία σε όλους τους μαφιόζους που ξεφτύλισαν το θεσμο της δημοκρατιας, αξιοποιώντας το αξίωμα στο οποίο τους επέλεξε ο λαός για να κάνουν δουλειά για να "εξυπηρετήσουν" φίλους και γνωστους.
Και όποιος παρέχει προστασία σε απατεώνες, ειναι συνένοχος
Οποιος βγαίνει και λέει "δεν ήξερα" ειναι ανίκανος
Αυτά τα ολίγα, προς το παρόν
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γιωργάκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 30K
- Εμφανίσεις 748K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Φυλήςυχος Πολίτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Δεν είδα να διαγράψει όμως λ.χ. τον κ. Παυλίδη ή τον κ. Βουλγαράκη, ή τον κ. Ρουσόπουλο. Και για ποια εσωκομματική δημοκρατία μιλάς στη ΝΔ όταν το καταστατικό της δεν περιέχει άρθρο με τη διάρκεια για την οποία εκλέγεται ο αρχηγός της;;;;;; μόνο σε δικτατορίες δεν υπάρχει χρονική διάρκεια εκλογής κάποιου σε ύπατο αξίωμα.........
Ας δούμε τη βαρύτητα των διαγραφών και τις συνέπειές τους. Η διαγραφή των εμπλεκομένων στην υπόθεση Πάχτα δεν θα είχε κανέναν αρνητικό αντίκτυπο διότι έτσι κι αλλιώς σε λίγο είχαμε διάλυση της βουλής. Δεν είχε μέλλον μπροστά της η βουλή και άρα η τότε κυβέρνηση. Το να διαγράψει ο Καραμάν Αλής έναν από αυτούς είναι κίνηση που δεν ξέρει πως θα του βγει. Εάν τυχόν ο Βουλγαράκης αρνηθεί να παραιτηθεί υπέρ του επόμενου επιλαχόντος στην Α' Αθηνών; Εάν ο Παυλίδης κάνει το ίδιο με την περιφέρεια Δωδεκανήσου; Άλλο το κόμμα και άλλο η βουλή. Έστω ότι από το κόμμα τους διώχνει, από τη βουλή δεν μπορεί. Άρα; Άρα χάνοντας τη δεδηλωμένη αναγκάζεται να αναζητήσει συμμαχία με άλλο κόμμα για να πλειοψηφήσει πάλι. Είμαι σίγουρος ότι τέτοια στηριξη θα την παρείχε ο Λα.Ο.Σ (πόσω μάλλον εάν έβγαινε με σημαία την πάταξη των διεφθαρμένων). Ο ίδιος ο Καραμάν Αλή θέλει να μπλέξει με τα λεγόμενα "άκρα"; Μάλλον όχι. Άρα θα είχαμε πιθανότατα διάλυση της Βουλής και εκλογές.
Συνοψίζοντας, ο Γιωργάκης διαγράφει και ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ενώ ο Καραμάν Αλή διαγράφει και είτε αντιμετωπίζει εκλογές, είτε αναγκάζεται να συνεργαστεί με τον Λα.Ο.Σ. Ήτοι ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΘΑΝΕΙ. Ανέξοδη διαγραφή η μία, ΠΟΛΥΔΑΠΑΝΗ η άλλη. Εάν ήσουν στη θέση του θα διέγραφες άραγε;
Σωστά τα λες, πλην όμως εγώ είδα πως όταν ο πρωθυπουργός είπε ''δεν ήξερα'', σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του αντί να τον πάρει με τις σάπιες ντομάτες, είχαν σηκωθεί και ζητωκραύγαζαν!!!!!
Χειροκροτούσαν τη συνέχιση της ατιμωρησίας τους. Λίγο το έχεις αυτό;
Εάν ο κ. Παπανδρέου έλεγε ότι αγνοούσε τι κάνει ο υποκλητήρας της Χ. Τρικούπη, θα είχαν βγει λάβροι οι κονδυλοφόροι και τα παπαγαλάκια της κυβερνητικής προπαγάνδας να πούνε ότι στερείται ηγετικών ικανοτήτων και δεν κάνει για πρωθυπουργός. Ενώ το να λέει ο κ. Καραμανλής ότι δεν γνώριζε, ότι δηλαδή είναι ανίκανος να ξέρει τι κάνουν στην αυλή του, είναι δείγμα μεγάλου ηγέτη που αναγνωρίζει τα λάθη του.
Δεν ξέρω τι θα γινόταν με τον παπανδρέου. Θα πρέπει να αποδείξει πράγματα.
Εμμένωόμως στη γραμμή μου οτι η κυβέρνηση ειναι αυτή που κρίνεται. Ο καραμανλής ειναι παιδί των media που του δημιούργησαν ενα προφίλ το οποιο δεν αντιστοιχεί στην πραγματικότητα. Οι ηγέτες παραδέχονται τα λάθη τους αλλά πράττουν κιόλας. Η απλή παραδοχή σε καθιστά απλά ανικανο. Αλλο ηγέτης, άλλο ανίκανος
Η υπόθεση Πάχτα δεν ήταν και τόσο ανέξοδη για τον Παπανδρέου. Δε διέγραψε ακριβώς τους εμπλεκόμενους βουλευτές, απλά δεν τους περιέλαβε στις λίστες των εκλογών του 2004. Κάτι το οποίο σε τοπικό επίπεδο πιθανόν να είχε αντίκτυπο σε ψήφους. Από την άλλη πλευρά φίλε μου, ο ίδιος μου λες ότι το πρώτο μέλημα του κ. Καραμανλή είναι η κουτάλα της εξουσίας, και το πώς θα παραμείνει γαντζωμένος σε αυτήν. Δεν είναι ο μεγάλος ηγέτης, ο αδιάφθορος πολέμιος της διαπλοκής, αλλά ένας τρομαγμένος άνθρωπος που κάνει τος μύριους όσους συμβιβασμούς για να παραμείνει στη θέση του. Και δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω μαζί σου σε αυτό.Ας δούμε τη βαρύτητα των διαγραφών και τις συνέπειές τους. Η διαγραφή των εμπλεκομένων στην υπόθεση Πάχτα δεν θα είχε κανέναν αρνητικό αντίκτυπο διότι έτσι κι αλλιώς σε λίγο είχαμε διάλυση της βουλής. Δεν είχε μέλλον μπροστά της η βουλή και άρα η τότε κυβέρνηση. Το να διαγράψει ο Καραμάν Αλής έναν από αυτούς είναι κίνηση που δεν ξέρει πως θα του βγει. Εάν τυχόν ο Βουλγαράκης αρνηθεί να παραιτηθεί υπέρ του επόμενου επιλαχόντος στην Α' Αθηνών; Εάν ο Παυλίδης κάνει το ίδιο με την περιφέρεια Δωδεκανήσου; Άλλο το κόμμα και άλλο η βουλή. Έστω ότι από το κόμμα τους διώχνει, από τη βουλή δεν μπορεί. Άρα; Άρα χάνοντας τη δεδηλωμένη αναγκάζεται να αναζητήσει συμμαχία με άλλο κόμμα για να πλειοψηφήσει πάλι. Είμαι σίγουρος ότι τέτοια στηριξη θα την παρείχε ο Λα.Ο.Σ (πόσω μάλλον εάν έβγαινε με σημαία την πάταξη των διεφθαρμένων). Ο ίδιος ο Καραμάν Αλή θέλει να μπλέξει με τα λεγόμενα "άκρα"; Μάλλον όχι. Άρα θα είχαμε πιθανότατα διάλυση της Βουλής και εκλογές.
Συνοψίζοντας, ο Γιωργάκης διαγράφει και ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ενώ ο Καραμάν Αλή διαγράφει και μετά είτε αντιμετωπίζει εκλογές, είτε αναγκάζεται να συνεργαστεί με τον Λα.Ο.Σ. Ήτοι ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΘΑΝΕΙ. Ανέξοδη διαγραφή η μία, ΠΟΛΥΔΑΠΑΝΗ η άλλη. Εάν ήσουν στη θέση του θα διέγραφες άραγε;
Ας δούμε τη βαρύτητα των διαγραφών και τις συνέπειές τους. Η διαγραφή των εμπλεκομένων στην υπόθεση Πάχτα δεν θα είχε κανέναν αρνητικό αντίκτυπο διότι έτσι κι αλλιώς σε λίγο είχαμε διάλυση της βουλής. Δεν είχε μέλλον μπροστά της η βουλή και άρα η τότε κυβέρνηση. Το να διαγράψει ο Καραμάν Αλής έναν από αυτούς είναι κίνηση που δεν ξέρει πως θα του βγει. Εάν τυχόν ο Βουλγαράκης αρνηθεί να παραιτηθεί υπέρ του επόμενου επιλαχόντος στην Α' Αθηνών; Εάν ο Παυλίδης κάνει το ίδιο με την περιφέρεια Δωδεκανήσου; Άλλο το κόμμα και άλλο η βουλή. Έστω ότι από το κόμμα τους διώχνει, από τη βουλή δεν μπορεί. Άρα; Άρα χάνοντας τη δεδηλωμένη αναγκάζεται να αναζητήσει συμμαχία με άλλο κόμμα για να πλειοψηφήσει πάλι. Είμαι σίγουρος ότι τέτοια στηριξη θα την παρείχε ο Λα.Ο.Σ (πόσω μάλλον εάν έβγαινε με σημαία την πάταξη των διεφθαρμένων). Ο ίδιος ο Καραμάν Αλή θέλει να μπλέξει με τα λεγόμενα "άκρα"; Μάλλον όχι. Άρα θα είχαμε πιθανότατα διάλυση της Βουλής και εκλογές.
Συνοψίζοντας, ο Γιωργάκης διαγράφει και ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ενώ ο Καραμάν Αλή διαγράφει και μετά είτε αντιμετωπίζει εκλογές, είτε αναγκάζεται να συνεργαστεί με τον Λα.Ο.Σ. Ήτοι ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΘΑΝΕΙ. Ανέξοδη διαγραφή η μία, ΠΟΛΥΔΑΠΑΝΗ η άλλη. Εάν ήσουν στη θέση του θα διέγραφες άραγε;
Κρίνεις με κριτήρια κομματικά ΚΑΙ ΜΟΝΟ υποθέσεις που ξεπερνουν κατα πολύ τα κομματικά όρια. Αυτό έκανε και ο καραμανλής με τους αυλικους του. Ξεχνώντας όμως ότι ενας πρωθυπουργός ειναι (ή θα έπρεπε να ειναι) κάτι πολύ περισσότερο απο ένας κακομοίρης αρχηγός κομματος που προσπαθεί να κρατήσει ισσοροπιες προστατεύοντας απατεώνες και ανήθικα στοιχεια.
Η κυβέρνηση κρίνεται. Οχι η αντιπολίτευση.
Φυλήςυχος Πολίτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
LION34 τον ισχυρισμό για την κουτάλα τον είπε ο Enforcer. Και επάνω σε αυτό θα ήθελα να τον ρωτήσω κάτι. Όταν λέει "κουτάλα" εννοεί χρήμα;
LION34 τον ισχυρισμό για την κουτάλα τον είπε ο Enforcer. Και επάνω σε αυτό θα ήθελα να τον ρωτήσω κάτι. Όταν λέει "κουτάλα" εννοεί χρήμα;
Το να θέλεις να κυβερνήσεις κάποιους, απο μόνο του ειναι ένδειξη οτι εισαι προβληματικός. Ανάλογα το κόμπλεξ που θελεις να καλύψεις λοιπόν, εχεις και τα αντίστοιχα κίνητρα
Το τι σημαινει κουτάλα εξαρτάται απο το κόμπλεξ σου αλλά και απο τη τη θέση που έχεις στην ιεραρχία. Κουτάλα ειναι ο απώτερος σκοπός που καλύπτει το ψυχολογικό ή/ και υλικό σου μειονέκτημα
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
όχι.LION34 τον ισχυρισμό για την κουτάλα τον είπε ο Enforcer. Και επάνω σε αυτό θα ήθελα να τον ρωτήσω κάτι. Όταν λέει "κουτάλα" εννοεί χρήμα;
το περίπτερο στην παραλιακή με την κουτάλα.
Φυλήςυχος Πολίτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Το να θέλεις να κυβερνήσεις κάποιους, απο μόνο του ειναι ένδειξη οτι εισαι προβληματικός. Ανάλογα το κόμπλεξ που θελεις να καλύψεις λοιπόν, εχεις και τα αντίστοιχα κίνητρα
Το τι σημαινει κουτάλα εξαρτάται απο το κόμπλεξ σου αλλά και απο τη τη θέση που έχεις στην ιεραρχία. Κουτάλα ειναι ο απώτερος σκοπός που καλύπτει το ψυχολογικό ή/ και υλικό σου μειονέκτημα
Με τέτοιο ευρύ ορισμό της κουτάλας δεν μπορώ να διαφωνήσω. Ούτε και με το επιχείρημα ότι στόχος του Καραμάν Αλή είναι η κουτάλα εάν κουτάλα είναι το κύρος και η εξουσία. Εάν το περιόριζες στο χρήμα θα είχα να σου αντιτάξω επιειρήματα. Πάσο...
streetwalker
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 201
- Πόντοι
- 66
O ΦΠ έχει δίκιο στα λεγόμενα του, μιας και η διαγραφή είναι πολύ επικίνδυνη πολιτική κίνηση για κυβερνήσεις οριακής αυτοδυναμίας. Ειδικά όταν είσαι το μόνο κόμμα στην μεταπολίτευση που έπεσε από ανταρσία βουλευτή.
Θα μπορούσε βέβαια να ακολουθήσει τακτικές παρελθόντος. (Ο αστικός μύθος λέει ότι) ο αντρέας, για να βάλει κάποιο στέλεχος στο ψηφοδέλτιο, ζητούσε εκ των προτέρων υπογεγραμμένη λευκή επιστολή παραίτησης από την κοινοβουλευτική ομάδα. Αυτό σημαίνει ότι όταν, για οποιοδήποτε λόγο ήθελε να ξεφορτωθεί κάποιον (είτε λόγω σκανδάλων, είτε λόγω μαλακίας , είτε γιατί δεν γούσταρε βρε αδελφέ) την δημοσιοποιούσε, και διόριζε τον αντίστοιχο επιλαχόντα (που είχε και αυτός καταθέσει επιστολή). Παστρικά πράγματα, ασχέτως αν καμιά φορά οδηγούσαν σε περίεργες καταστάσεις (πχ. παραιτήσεις κατά την διάρκεια πτήσεων).
Δυστυχώς για τον πρωθυπουργό, η κατάσταση αυτή έχει αλλάξει πλέον (αν και δεν υπάρχουν ενδείξεις για το αν ακολουθούσε την τακτική αυτή και η ΝΔ). Σήμερα οι βουλευτές (και υπουργοί, μιας και αυτές οι δυο ιδιότητες συνήθως ταυτίζονται) έχουν μεγαλύτερη ελευθερία λόγου και έργου, ενώ ο πρωθυπουργός έχει μικρότερες δυνατότητες ελέγχου τους. Τυπικά η αντιπολίτευση παίρνει αυτό που θέλει, από τις μουρμούρες που ακούγονται. Ε, ας μην τα θέλει και όλα (δηλαδή και πτώση της κυβέρνησης από διαγραφές).
Θα μπορούσε βέβαια να ακολουθήσει τακτικές παρελθόντος. (Ο αστικός μύθος λέει ότι) ο αντρέας, για να βάλει κάποιο στέλεχος στο ψηφοδέλτιο, ζητούσε εκ των προτέρων υπογεγραμμένη λευκή επιστολή παραίτησης από την κοινοβουλευτική ομάδα. Αυτό σημαίνει ότι όταν, για οποιοδήποτε λόγο ήθελε να ξεφορτωθεί κάποιον (είτε λόγω σκανδάλων, είτε λόγω μαλακίας , είτε γιατί δεν γούσταρε βρε αδελφέ) την δημοσιοποιούσε, και διόριζε τον αντίστοιχο επιλαχόντα (που είχε και αυτός καταθέσει επιστολή). Παστρικά πράγματα, ασχέτως αν καμιά φορά οδηγούσαν σε περίεργες καταστάσεις (πχ. παραιτήσεις κατά την διάρκεια πτήσεων).
Δυστυχώς για τον πρωθυπουργό, η κατάσταση αυτή έχει αλλάξει πλέον (αν και δεν υπάρχουν ενδείξεις για το αν ακολουθούσε την τακτική αυτή και η ΝΔ). Σήμερα οι βουλευτές (και υπουργοί, μιας και αυτές οι δυο ιδιότητες συνήθως ταυτίζονται) έχουν μεγαλύτερη ελευθερία λόγου και έργου, ενώ ο πρωθυπουργός έχει μικρότερες δυνατότητες ελέγχου τους. Τυπικά η αντιπολίτευση παίρνει αυτό που θέλει, από τις μουρμούρες που ακούγονται. Ε, ας μην τα θέλει και όλα (δηλαδή και πτώση της κυβέρνησης από διαγραφές).
Ο πάγκαλος ειναι πανεξυπνος αλλα εκρηκτικός. Απο τους λίγους πολιτικους που η γνώμη τους με ενδιαφέρει
Ο σουφλιας ειναι μόνο υπουργός δημοσίων έργων και ΚΑΘΟΛΟΥ περιβάλλοντος. Χωριατικη νοοτροπία και κουτοπονηρία.
Η ντόρα το παλεύει αλλά δε βγάζει απο πάνω της το στίγμα της αμερικανιάς
Για τις διαγραφές - Μόνο οι αναξιοπρεπείς είναι όμηροι απατεώνων
Ο σουφλιας ειναι μόνο υπουργός δημοσίων έργων και ΚΑΘΟΛΟΥ περιβάλλοντος. Χωριατικη νοοτροπία και κουτοπονηρία.
Η ντόρα το παλεύει αλλά δε βγάζει απο πάνω της το στίγμα της αμερικανιάς
Για τις διαγραφές - Μόνο οι αναξιοπρεπείς είναι όμηροι απατεώνων
Τι μου λες φίλε μου; μάλλον λάθος κάνεις..... Δεν πάει ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ ο κ. πρωθυπουργός στα Συμβούλια των Υπουργών Γεωργίας για να υπερασπιστεί τα δίκαια αιτήματα των Ελλήνων αγροτών; αυτήν την εντύπωση είχα, αφού κάτι τέτοιο είχε υποσχεθεί ο κ. Καραμανλής το 2004........Σήμερα το πρωϊ είπε ο Πάγκαλος στην τηλεόραση κάτι που βρήκα πολύ ενδιαφέρον, και σε μεγάλο βαθμό ενδεικτικό του τι κυβέρνηση έχουμε.
Όπως ανέφερε, τόσο ο φερόμενος ως πρωθυπουργός (λέγε με Κωστάκη Παζαϊτη), όσο και οι περισσότεροι υπουργοί του, έχουν κάνει ρεκόρ απουσιών από τα αντίστοιχα Ευρωπαϊκά Συμβούλια. Για παράδειγμα, ο Σουφλιάς δεν έχει πάει ΠΟΤΕ στις Βρυξέλλες για το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Περιβάλοντος, παρότι μάλιστα ο αντίστοιχος επίτροπος είναι Έλληνας (Δήμας). Η εξαίρεση στον κανόνα είναι η Μπακογιάννη, η οποία δίνει σχεδόν πάντα το παρόν στο Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής.
Εφόσον ισχύουν όλα αυτά τότε μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι ο Κωστάκης δεν είναι ο μόνος που έχει ανακαλύψει τις χαρές του DVD και του Playstation.
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 37.944
- Πόντοι
- 42.697
Εφόσον ισχύουν όλα αυτά τότε μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι ο Κωστάκης δεν είναι ο μόνος που έχει ανακαλύψει τις χαρές του DVD και του Playstation.
ρε παιδια τα πράγματα έιναι απλά για τον Κωστάκη:
Ο άνθρωπος δεν κάνει για αυτή τη θέση.
Ουτε για αρχηγός κόμματος.
Δεν πάινρει αποφάσεις , είναι άτολμος και το κυριότερο ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ.
Δεν έχει δουλέψει ποτέ στην ζωή του, δεν είναι παιδί της "πιάτσας"
Είχε το "ονομα" , κάποιες καλές (?) σπουδές, χαίδεμένος ήταν, τον βγάλανε πρόεδρο του κόμματος και τον κάνανε και πρωθυπουργό λόγω όνόματος....
Τώρα είμαι σίγουρος πως σκέφτεται
"ρε πουστη μου πως έμπλεξα έγω έτσι???
καλά δεν ήμουνα με τα φιλαράκια μου, τις ταβερνούλες μου, τις διακοπές μου στην ΙΟ, το σινεμά μου?????Τι δουλεια έχω εγώ με όλους αυτούς, και τι πρέπει να κάνω με δαυτους????ΦΤΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!!!!!!!"""
ετσι σκέφτεται...
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ρε παιδια τα πράγματα έιναι απλά για τον Κωστάκη:
Ο άνθρωπος δεν κάνει για αυτή τη θέση.
Ουτε για αρχηγός κόμματος.
Δεν πάινρει αποφάσεις , είναι άτολμος και το κυριότερο ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ.
Δεν έχει δουλέψει ποτέ στην ζωή του, δεν είναι παιδί της "πιάτσας"
Είχε το "ονομα" , κάποιες καλές (?) σπουδές, χαίδεμένος ήταν, τον βγάλανε πρόεδρο του κόμματος και τον κάνανε και πρωθυπουργό λόγω όνόματος....
Τώρα είμαι σίγουρος πως σκέφτεται
"ρε πουστη μου πως έμπλεξα έγω έτσι???
καλά δεν ήμουνα με τα φιλαράκια μου, τις ταβερνούλες μου, τις διακοπές μου στην ΙΟ, το σινεμά μου?????Τι δουλεια έχω εγώ με όλους αυτούς, και τι πρέπει να κάνω με δαυτους????ΦΤΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!!!!!!!"""
ετσι σκέφτεται...
μονο η ντορα κανει
Συνημμένα
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 37.944
- Πόντοι
- 42.697
το μητσοτακέικο θα του θάψει ολούς!μονο η ντορα κανει
ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΟΥΦΑΛΑ ΝΕΚΡΟΘΑΥΤΗ!
streetwalker
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 201
- Πόντοι
- 66
Φυλήςυχος Πολίτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Ο πάγκαλος ειναι πανεξυπνος αλλα εκρηκτικός.
Το ίδιο πιστεύω και για το Βενιζέλο. Χάνει πολύ διότι είναι εκρηκτικός. Κρίμα-κρίμα-κρίμα! Πολύ εξυπνότερος και αξιότερος του Γιωργάκη. Τόσο εκρηκτικός είναι που παρόλο που τον θεωρώ αξιότερο και ικανότερο ειλικρινά θα προτιμούσα Γιωργάκη σε μια αντίστοιχη περίπτωση Ιμίων παρά Βενιζέλο.
sovietlover
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Ωραία όλα αυτά περί σκανδάλων και αναντιστοιχίας λόγων-έργων, αλλά πιστεύετε ότι όταν έρθει η ώρα της κάλπης, ο Έλληνας θα ψηφίσει βάζοντας στην "ζυγαριά" ποιος έκανε τα περισσότερα σκάνδαλα, ποιος διέγραψε τα περισσότερα στελέχη που ενεπλάκησαν σε υποθέσεις διαφθοράς ή ποιος εκπροσωπεί καλύτερα τα συμφέροντα της χώρας τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό; ΟΧΙ βέβαια. Πολλοί, κυρίως στην επαρχία, θα ψηφίσουν κατ' αρχάς τον βουλευτή της περιφέρειας τους με τον οποίο έχουν είτε κάποια κουμπαριά, εξ ου και οι "κουμπάροι" της ΝΔ, είτε τις καλύτερες ρουσφετολογικές σχέσεις για κάποια πρόσληψη, κάποια παρέμβαση υπέρ τους αν έχουν διαφορές με τρίτα πρόσωπα ή υπηρεσίες. Χαρακτηριστική η περίπτωση πολλών δυστυχώς, που δεν έχουν δεύτερο σώβρακο να αλλάξουν και παρ' όλα αυτά στηρίζουν με σθένος την ΝΔ. Χαρακτηριστικότερη δε η περίπτωση του συμβούλου του Πρωθυπουργού Γιάννη Κεφαλογιάννη, ο οποίος παρενέβη για να γλιτώσουν τη φυλακή χασισοκαλλιεργητές της εκλογικής του περιφέρειας και μετέπειτα της κόρης του.
Πολλοί επίσης θα ψηφίσουν με βάση τι θα τους τάξουν την προεκλογική περίοδο τα κόμματα, ασχέτως αν ποτέ μέχρι σήμερα και από καμία κυβέρνηση οι προεκλογικές εξαγγελίες δεν έχουν γίνει πράξη. Έτσι εξηγείται και το ότι σε όλα σχεδόν τα γκάλοπ η συσπείρωση της εκλογικής βάσης της ΝΔ είναι εξαιρετικά χαμηλή, φθάνοντας μετά βίας το 60%. Περιμένουν οι άνθρωποι, τι θα τους τάξει ο Καραμανλής, για να τον ξαναψηφίσουν ή τον καταψηφίσουν αντίστοιχα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα τριχίλιαρα που μοίρασε αφειδώς στους πυρόπληκτους και όχι μόνο της Πελοποννήσου λίγες μέρες πριν τις εκλογές της 16ης Σεπτεμβρίου του 2007, θέλοντας και καλά να δείξει, ότι η κυβέρνηση αντιδρά και συμπαρίσταται στους πληγέντες άμεσα και δημιουργώντας την ψευδάισθηση ότι και σε άλλες περιπτώσεις το ίδιο θα πράξει και σε άλλες αντίστοιχες περιπτώσεις. Στην πράξη αποδείχθηκε, ότι δεν ήταν τίποτα άλλο από εξαγορά ψήφου, αφού μέχρι σήμερα και ενώ έχει περάσει ενάμισης χρόνος και με την φιλανθρωπία των Ελλήνων μαζεύτηκαν αρκετά εκατομμύρια για να ξαναφτιάξουν τη ζωή τους οι πυρόπληκτοι, μέχρι σήμερα πλην ελαχίστων -ενδεχομένως ημετέρων- οι υπόλοιποι έχουν κολλήσει στα γρανάζια της γραφειοκρατίας και δεν έχουν δει φράγκο.
Υπάρχουν και αυτοί, που ανεξαρτήτως τι θα τους τάξει ο Καραμανλής και κοιτώντας την οικονομική κατάσταση στην οποία περιήλθαν εξαιτίας της πολιτικής του -και δεν είναι λίγοι- θα τον "μαυρίσουν" και επειδή στον ορίζοντα της μίζερης πολιτικής ζωής του τόπου δεν φαίνεται κάποια αξιόπιστη λύση, αλλά και επειδή ως λαός εφαρμόζουμε πιστά την ρήση των αρχαίων ημών προγόνων "το μη χείρον, βέλτιστον" θα ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ, ασχέτως αν θεωρούν τον Παπανδρέου πιο ικανό ή λιγότερο ικανό από τον Καραμανλή. Άλλωστε και στα τέλη του 2003 όλα τα γκάλοπ έδειχναν τον Σημίτη ικανότερο από τον Καραμανλή, αλλά τη ΝΔ να κερδίζει τις εκλογές, όπως και έγινε. Τόσο απλά πιστεύω ότι είναι τα πράγματα.
Πολλοί επίσης θα ψηφίσουν με βάση τι θα τους τάξουν την προεκλογική περίοδο τα κόμματα, ασχέτως αν ποτέ μέχρι σήμερα και από καμία κυβέρνηση οι προεκλογικές εξαγγελίες δεν έχουν γίνει πράξη. Έτσι εξηγείται και το ότι σε όλα σχεδόν τα γκάλοπ η συσπείρωση της εκλογικής βάσης της ΝΔ είναι εξαιρετικά χαμηλή, φθάνοντας μετά βίας το 60%. Περιμένουν οι άνθρωποι, τι θα τους τάξει ο Καραμανλής, για να τον ξαναψηφίσουν ή τον καταψηφίσουν αντίστοιχα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα τριχίλιαρα που μοίρασε αφειδώς στους πυρόπληκτους και όχι μόνο της Πελοποννήσου λίγες μέρες πριν τις εκλογές της 16ης Σεπτεμβρίου του 2007, θέλοντας και καλά να δείξει, ότι η κυβέρνηση αντιδρά και συμπαρίσταται στους πληγέντες άμεσα και δημιουργώντας την ψευδάισθηση ότι και σε άλλες περιπτώσεις το ίδιο θα πράξει και σε άλλες αντίστοιχες περιπτώσεις. Στην πράξη αποδείχθηκε, ότι δεν ήταν τίποτα άλλο από εξαγορά ψήφου, αφού μέχρι σήμερα και ενώ έχει περάσει ενάμισης χρόνος και με την φιλανθρωπία των Ελλήνων μαζεύτηκαν αρκετά εκατομμύρια για να ξαναφτιάξουν τη ζωή τους οι πυρόπληκτοι, μέχρι σήμερα πλην ελαχίστων -ενδεχομένως ημετέρων- οι υπόλοιποι έχουν κολλήσει στα γρανάζια της γραφειοκρατίας και δεν έχουν δει φράγκο.
Υπάρχουν και αυτοί, που ανεξαρτήτως τι θα τους τάξει ο Καραμανλής και κοιτώντας την οικονομική κατάσταση στην οποία περιήλθαν εξαιτίας της πολιτικής του -και δεν είναι λίγοι- θα τον "μαυρίσουν" και επειδή στον ορίζοντα της μίζερης πολιτικής ζωής του τόπου δεν φαίνεται κάποια αξιόπιστη λύση, αλλά και επειδή ως λαός εφαρμόζουμε πιστά την ρήση των αρχαίων ημών προγόνων "το μη χείρον, βέλτιστον" θα ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ, ασχέτως αν θεωρούν τον Παπανδρέου πιο ικανό ή λιγότερο ικανό από τον Καραμανλή. Άλλωστε και στα τέλη του 2003 όλα τα γκάλοπ έδειχναν τον Σημίτη ικανότερο από τον Καραμανλή, αλλά τη ΝΔ να κερδίζει τις εκλογές, όπως και έγινε. Τόσο απλά πιστεύω ότι είναι τα πράγματα.
Λέμε και καμία μαλακία, τι να κάνουμε φίλε μου; εδώ τις έλεγαν αφειδώς κάποιοι άλλοι και τους πίστευαν χιλιάδες συμπολίτες μας, να μην πούμε και εμείς που δεν βλάπτουμε και κανέναν;;;;;;Εδώ κολλάει το γνωστό ανέκδοτο που τελειώνει με τη φράση ''λέμε και καμιά μαλακία να περάσει η ώρα''.
jasonbecker
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
Παρτε το χαμπαρι οτι ο αποκλειστικος υπευθυνος για ολα τα δεινα που διεπουν αυτη τη χωρα, ειναι ενας και μονο ενας:
O ελληνικος λαος
Ειναι δυνατον να ευθυνονται 300 βουλευτες και 15-20 υπουργοι ποσοι ειναι, για τα μονιμα αλυτα προβληματα των τελευταιων 35 ετων της χωρας? Οχι, βεβαια.Ο λαος εχει τους πολιτικους που του αξιζουν, οπως ειπε και ο Μιτεραν καποια στιγμη.
Ο ιδιος ο Ελληναρας που δια βιου γκρινιαζει για τη μοιρα του, και για τους πολιτικους του, ειναι ο ιδιος που τους ψηφιζει ξανα και ξανα, ο ιδιος που τους γλυφει για εξυπηρετηση συμφεροντων και σκοπιμοτητων του, ο ιδιος που παρκαρει σε δρομο που ειναι ραμπα για να μην περπατησει 2 λεπτα,γαμωντας την κυκλοφορια, ο ιδιος που θα δηλωσει 10.500 το χρονο ενω μπορει να βγαζει 100.000 το χρονο,ο ιδιος που θα εξοργιστει σε ενδεχομενο οποιασδηποτε ορθολογιστικης ουσιαστικης μεταρρυθμισης που θα ανατρεψει το σαπιο κατεστημενο που τον εξυπηρετει.
Ειμαστε οι ιδιοι, αποκλειστικα υπευθυνοι, για τα χαλια μας.
O ελληνικος λαος
Ειναι δυνατον να ευθυνονται 300 βουλευτες και 15-20 υπουργοι ποσοι ειναι, για τα μονιμα αλυτα προβληματα των τελευταιων 35 ετων της χωρας? Οχι, βεβαια.Ο λαος εχει τους πολιτικους που του αξιζουν, οπως ειπε και ο Μιτεραν καποια στιγμη.
Ο ιδιος ο Ελληναρας που δια βιου γκρινιαζει για τη μοιρα του, και για τους πολιτικους του, ειναι ο ιδιος που τους ψηφιζει ξανα και ξανα, ο ιδιος που τους γλυφει για εξυπηρετηση συμφεροντων και σκοπιμοτητων του, ο ιδιος που παρκαρει σε δρομο που ειναι ραμπα για να μην περπατησει 2 λεπτα,γαμωντας την κυκλοφορια, ο ιδιος που θα δηλωσει 10.500 το χρονο ενω μπορει να βγαζει 100.000 το χρονο,ο ιδιος που θα εξοργιστει σε ενδεχομενο οποιασδηποτε ορθολογιστικης ουσιαστικης μεταρρυθμισης που θα ανατρεψει το σαπιο κατεστημενο που τον εξυπηρετει.
Ειμαστε οι ιδιοι, αποκλειστικα υπευθυνοι, για τα χαλια μας.