Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 748K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Συνημμένα

• untitled.jpg
    untitled.jpg
    54,4 KB · Εμφανίσεις: 17

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Μιας και αναφέρθηκα στη Παιδεία και τη μόρφωση, ο Γιωργάκης είναι υπέρ των ιδιωτικών πανεπιστημίων αλλά και υπέρ της ελεύθερης πρόσβασης στα δημόσια πανεπιστήμια.

Πως συμβιβάζονται τα παραπάνω ??? :think:

Η ελεύθερη πρόσβαση στα δημόσια πανεπιστήμια θα χαμηλώσει και άλλο το επίπεδο σπουδών, ενώ για τα ανώτερα στρώματα τα ιδιωτικά πανεπιστήμια θα παρέχουν υψηλού επιπέδου εκπαίδευση. Αυτό είναι το όραμα του Γιωργάκη για τη τριτοβάθμια εκπαίδευση ???

Επισκέπτης
Μιας και αναφέρθηκα στη Παιδεία και τη μόρφωση, ο Γιωργάκης είναι υπέρ των ιδιωτικών πανεπιστημίων αλλά και υπέρ της ελεύθερης πρόσβασης στα δημόσια πανεπιστήμια.

Πως συμβιβάζονται τα παραπάνω ??? :think:

Η ελεύθερη πρόσβαση στα δημόσια πανεπιστήμια θα χαμηλώσει και άλλο το επίπεδο σπουδών, ενώ για τα ανώτερα στρώματα τα ιδιωτικά πανεπιστήμια θα παρέχουν υψηλού επιπέδου εκπαίδευση. Αυτό είναι το όραμα του Γιωργάκη για τη τριτοβάθμια εκπαίδευση ???
αυτα φιλε μου μονο εσυ τα λες η εμεις ζουμε σε αλλη χωρα :idiot: ο κωστακης που τελικα αλλα ελεγε και αλλα εκανε καταφερε ολα τα ιδιωτικα κολεγια να γινουν ισοτιμα με τα ελληνικα. αλλα και κατι αλλο κυβερνηση ο κωστακης ειναι ακομα τουλαχιστον και αυτα που εχει κανει μεχρι τωρα δεν βλεπω να τα σχολιαζεις ;)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αυτα φιλε μου μονο εσυ τα λες η εμεις ζουμε σε αλλη χωρα :idiot: ο κωστακης που τελικα αλλα ελεγε και αλλα εκανε καταφερε ολα τα ιδιωτικα κολεγια να γινουν ισοτιμα με τα ελληνικα. αλλα και κατι αλλο κυβερνηση ο κωστακης ειναι ακομα τουλαχιστον και αυτα που εχει κανει μεχρι τωρα δεν βλεπω να τα σχολιαζεις ;)

o κανόνας του βολεμένου και του παρτάκια είναι να προσπαθεί να διατηρεί καθ οιονδήποτε τρόπο αυτόν που τον βολεύει στην εξουσία. Αρα, όσο είναι αντιπολίτευση τα βάζει με την κυβέρνηση και όσο είναι κυβέρνηση τα βάζει με την αντιπολίτευση.

Επισκέπτης
o κανόνας του βολεμένου και του παρτάκια είναι να προσπαθεί να διατηρεί καθ οιονδήποτε τρόπο αυτόν που τον βολεύει στην εξουσία. Αρα, όσο είναι αντιπολίτευση τα βάζει με την κυβέρνηση και όσο είναι κυβέρνηση τα βάζει με την αντιπολίτευση.
κοιταξε αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι ορισμενοι δεν εχουν καταλαβει οτι κυβερνηση ειναι ηΝΔ και και αυτη κρινεται. τωρα αν βλεπουν φαντασματα αυτο ειναι αλλο θεμα και μαλλον απωθημενα που εχουν καποιοι απο παλια αλλιως δεν εξηγηται οτι αντι να κρινουν το εργο [λεμε τωρα] της κυβερνησης κρινουν τη λεει ο γιωργος. αυτο πρεπει να ειναι παγκοσμια πρωτοτυπια στην πολιτικη παγκοσμιως!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ρε παιδια πως λετε κακα λογια για μια τετοια φατσουλα καζολιν  :2funny:

Συνημμένα

• y.jpg
    y.jpg
    15,2 KB · Εμφανίσεις: 41
  • GiorgosPapandreou0.jpg
    GiorgosPapandreou0.jpg
    7,8 KB · Εμφανίσεις: 15

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566

Μάλλον ξεχνάς εύκολα  :idiot:. Ο Γιωργάκης και το ΠΑΣΟΚ ήταν υπέρ των ιδιωτικών πανεπιστημίων και της τροποποίησης του άρθρου 16 του Συντάγματος, απλώς έκαναν πίσω για μικροπολιτικούς λόγους.

Προφανώς και δεν ζούμε σε άλλη χώρα γιατί το ΠΑΣΟΚ κυβέρνησε για 20 χρόνια, χωρίς να καταφέρει πολλά πράματα. Αλήθεια, το έδωσε το 15% στη Παιδεία ??? :2funny: :2funny:  

Αν θέλεις σχόλια για τον Κωστάκη, άνοιξε θέμα και θα δεις την άποψή μου.

Επισκέπτης
Μάλλον ξεχνάς εύκολα  :idiot:. Ο Γιωργάκης και το ΠΑΣΟΚ ήταν υπέρ των ιδιωτικών πανεπιστημίων και της τροποποίησης του άρθρου 16 του Συντάγματος, απλώς έκαναν πίσω για μικροπολιτικούς λόγους.

Προφανώς και δεν ζούμε σε άλλη χώρα γιατί το ΠΑΣΟΚ κυβέρνησε για 20 χρόνια, χωρίς να καταφέρει πολλά πράματα. Αλήθεια, το έδωσε το 15% στη Παιδεία  :2funny: :2funny:  

Αν θέλεις σχόλια για τον Κωστάκη, άνοιξε θέμα και θα δεις την άποψή μου.
φιλε δεν εχεις καταλαβει οτι η νδ κυβερναει. εκτεθεικες με αυτα ποθ ειπες και το παραδεχτεικες οποτε δεν εχω να πω κατι αλλο. οσο γαι τις υποσχεσεις η κυβερνηση ποιοα απο οσες εχει πει εχει υλοποιησει; υπαρχει θεμα με τον καταληλοτερο αν ψαξεις θα το βρεις ;)

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
...υπαρχει θεμα με τον καταληλοτερο αν ψαξεις θα το βρεις ;)

Ναι υπάρχει....μετά τον Καραμανλή (ακατάλληλος...) είναι ο ''κανένας''....και μετά ο Παπανδρέου (ακατάλληλος επίσης...)...ρε δεν μας χέζετε βραδιάτικά???Τα ίδια είναι άπαντες....τί ασχολείστε???Είδαμε και το ΠΑΣΟΚ 20 χρόνια....είδαμε και την ΝΔ τώρα...θα ξαναδούμε το ΠΑΣΟΚ...θα ξαναδούμε ΝΔ...μακάρι να υπήρχε μια συγκυβέρνηση...απο όλα τα κόμματα....για να ξεφτιλιστούν όλοι τελικά...

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
καλα με κουφανες τωρα τελειως. Ποσο καιρο παρακολουθεις τη πολιτικη ζωη της χωρας?
Παρακολουθώ την πολιτική ζωή της χώρας αμέτρητα χρόνια φίλε μου. Και ρωτώ εσένα:τώρα ποιος είναι λαμόγιο; με όνομα και επώνυμο.Και πιστεύω ότι καταλαβαίνεις τι εστί λαμόγιο. Δεν βλέπω να πήρα καμία απάντηση στο ερώτημά μου πάντως. Και στην τελική, ο κ. Παπανδρέου όταν εμπλέκεται κάποιος από το ΠΑΣΟΚ κάπου, αμέσως τον ξαποστέλνει. Αντιθέτως ο κ. Καραμανλής, ο μέγας διώκτης της διαφθοράς, της διαπλοκής και των νταβατζήδων, του χαϊδεύει τα αυτιά, τον ξεπλένει στην κολυμβήθρα του Σιλωάμ και περιμένει την κατάλληλη στιγμή να τον ξαναχρησιμοποιήσει. Εν μία νυκτί ο κ. Παπανδρέου έβγαλε από τις λίστες τον Πάχτα και όσους υπέγραψαν την τροπολογία του. Εν μία νυκτί έδιωξε τον Τσουκάτο και τον Παπακωνσταντίνου. Ποιους έδιωξε από το κόμμα του ο κ. Καραμανλής; για να μου πει κάποιος και εμένα. Μήπως ζω σε άλλη χώρα και δεν το έμαθα!!!!!

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
κοιταξε αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι ορισμενοι δεν εχουν καταλαβει οτι κυβερνηση ειναι ηΝΔ και και αυτη κρινεται. τωρα αν βλεπουν φαντασματα αυτο ειναι αλλο θεμα και μαλλον απωθημενα που εχουν καποιοι απο παλια αλλιως δεν εξηγηται οτι αντι να κρινουν το εργο [λεμε τωρα] της κυβερνησης κρινουν τη λεει ο γιωργος. αυτο πρεπει να ειναι παγκοσμια πρωτοτυπια στην πολιτικη παγκοσμιως!
Αυτή είναι η μόνη αλήθεια στην Ελλάδα. Εάν ζούσα στο εξωτερικό και ερχόμουν ξαφνικά στην Ελλάδα, δεν θα μπορούσα να καταλάβω εάν κυβερνά η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ ή υπάρχει μία συγκυβέρνηση των δύο. Όλοι ασχολούνται με το τι λέει ο αρχηγός της αντιπολίτευσης και όχι με το τι κάνει ο πρωθυπουργός. Είμαιστε και οι πρώτοι στον κόσμο τελικά!!!!!!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Παρακολουθώ την πολιτική ζωή της χώρας αμέτρητα χρόνια φίλε μου. Και ρωτώ εσένα:τώρα ποιος είναι λαμόγιο; με όνομα και επώνυμο.Και πιστεύω ότι καταλαβαίνεις τι εστί λαμόγιο. Δεν βλέπω να πήρα καμία απάντηση στο ερώτημά μου πάντως. Και στην τελική, ο κ. Παπανδρέου όταν εμπλέκεται κάποιος από το ΠΑΣΟΚ κάπου, αμέσως τον ξαποστέλνει. Αντιθέτως ο κ. Καραμανλής, ο μέγας διώκτης της διαφθοράς, της διαπλοκής και των νταβατζήδων, του χαϊδεύει τα αυτιά, τον ξεπλένει στην κολυμβήθρα του Σιλωάμ και περιμένει την κατάλληλη στιγμή να τον ξαναχρησιμοποιήσει. Εν μία νυκτί ο κ. Παπανδρέου έβγαλε από τις λίστες τον Πάχτα και όσους υπέγραψαν την τροπολογία του. Εν μία νυκτί έδιωξε τον Τσουκάτο και τον Παπακωνσταντίνου. Ποιους έδιωξε από το κόμμα του ο κ. Καραμανλής; για να μου πει κάποιος και εμένα. Μήπως ζω σε άλλη χώρα και δεν το έμαθα!!!!!

να θυμήσουμε στο παλλικάρι τι είχε γίνει με τον Μαρκογιαννάκη;
να θυμήσουμε τον Τσιτουρίδη;
ειδικά η περίπτωση μαρκογιαννάκη .....

να ΞΑΝΑ ΒΑΖΕΙΣ στο ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ αυτόν που ΒΡΙΖΕΙ ΤΑ ΑΝΩΤΑΤΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ.......
Γαμώ τις μηδενικές ανοχές στη διαφθορά μιλάμε.....

Όλοι μιλούν για σκάνδαλο της γερμανικής εταιρείας Siemens. Όμως, δεν πρόκειται για την Siemens, αλλά για την αμερικανοϊσραηλινών συμφερόντων εταιρεία SAIG, που είχε αναλάβει την προμήθεια του συστήματος ασφαλείας C4Ι. Ένα μέρος του έργου που είχε αναλάβει η SAIG είχε πάρει σαν υπεργολαβία η Siemens. Αυτό το αποκάλυψε ο τέως υφυπουργός Δημοσίας Τάξεως Μαρκογιαννάκης, που είπε σε τηλεοπτική εκπομπή ότι όταν τον ενόχλησε για χρήματα η Siemens απήντησε ότι θα πρέπει να απευθυνθεί στην SAIG γιατί το ελληνικό κράτος με την SAIG έχει υπογράψει σύμβαση. Βασικό ρόλο μάλιστα στην υπόθεση SAIG είχε παίξει και πρόσωπο που είχε προφυλακισθεί για το χρηματιστήριο, για το μεγάλο έγκλημα, όπως έλεγε η Ν.Δ. που θα έβαζε στην φυλακή τους ενόχους…

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο πρώην υφυπουργός Δημόσιας Τάξεως της ΝΔ Χρήστος Μαρκογιαννάκης στην εκπομπή του Ν. Χατζηνικολάου είπε ότι όσο ήταν αυτός αρμόδιος υφυπουργός η κοινοπραξία SAIG δεν έπαιρνε για το σύστημα ασφαλείας C4I τα 30 εκατ. ευρώ που ζητούσε…. Όμως λίγο μετά ο Μαρκογιαννάκης αναγκάστηκε σε παραίτηση…

Πως; Μέσω μίας κασέτας (της κασέτας Ξεκουκουλοτάκη), που αποκάλυψε στην εκπομπή του ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος. Σας θυμίζουμε δημοσιεύματα της εποχής:
«11 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2006: Σύμφωνα με την ΑΥΡΙΑΝΗ “κασέτα φωτιά έκαψε και τον υφυπουργό Δημόσιας Τάξης Χρήστο Μαρκογιαννάκη, ο οποίος σε ομιλία του στην κομματική οργάνωση Καστελίου του Νομού Χανίων εξύβρισε τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Δημήτρη Λινό τον οποίο χαρακτήρισε “αγράμματο” και “ανόητο” και πυροδότησε σενάρια για ανασχηματισμό”. Η METRO σημειώνει ότι “σε αποπομπή του υφυπουργού Δημόσιας Τάξης Χρ. Μαρκογιαννάκη, οδήγησε χθες λίγο μετά τις 12 το βράδυ, η αποκάλυψη συνομιλίας που είχε με στελέχη της ΝΔ στην τοπική οργάνωση στο Καστέλι Χανίων κατά την οποία αποκάλεσε τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Δημήτρη Λινό, “ανόητο λειτουργό και αγράμματο”. Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ αναφέρει ότι “ύστερα από ένα ολονύχτιο θρίλερ, σε παραίτηση οδηγήθηκε ο υφυπουργός Δημόσιας Τάξης κ. Χρήστος Μαρκογιαννάκης. Αιτία η ηχογράφηση ιδιωτικής - κατά τον ίδιο τον πρώην υφυπουργό- συνομιλίας που είχε με κομματικά στελέχη στην Κρήτη και στην οποία αποκαλούσε τον εισαγγελέα κ. Δημήτρη Λινό “αγράμματος” και “ανόητο”.»

Επισκέπτης
ξεχασατε το κορυφαιο ο πρωθυπουργος και αυτος που θα παταξει την διαφθορα και θα διωξει τους νταβατζηδες ειχε για συμβουλο του τον αρχινονο της κρητης αυτον που περιεθαλπτε εγληματιες και υπερασπιζοταν αυτους και πριν λιγους μηνες καταδικαστηκε. ναι ο Κεφαλογιαννης κυριοι αυτος που ηταν στην ιεραρχεια του κομματος αυτον τον ειχε βιτρινα :rockon: :rockon:

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
να ΞΑΝΑ ΒΑΖΕΙΣ στο ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ αυτόν που ΒΡΙΖΕΙ ΤΑ ΑΝΩΤΑΤΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ.......
Γαμώ τις μηδενικές ανοχές στη διαφθορά μιλάμε.....

δεν κατάλαβα ρε φίλε.. οι άνθρωποι που κατέχουν τα ανώτατα αξιώματα της δικαιοσύνης δεν επιδέχονται καμμίας κριτικής? έσχουν δηλαδή το αλάνθαστο? μέχρι και ο Πάπας της Ρώμης το έχει πλέον αρνηθεί το αλάνθαστο...

στην συγκεκριμένη περίπτωση το μόνο λάθος του μαρκογιαννάκη ήταν ότι το είπε εν κρυπτώ.. διότι δεν έιχε τα @@@δια να το πεί στα φανερά..

μόνο οι δικαστές λενε ότι οι αποφάσεις τους δεν επιδέχονται κριτικής.. ΟΧΙ είναι υποχρεωτικά εφαρμοστέες σύμφωνα με το σύνταγμα αλλά κριτικής και μάλιστα δημόισας επιδέχονται..

και μεταξύ μας ο συγκεκριμένος δικαστικός και βλάξ είναι και αγράμματος..

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ποιους έδιωξε από το κόμμα του ο κ. Καραμανλής; για να μου πει κάποιος και εμένα. Μήπως ζω σε άλλη χώρα και δεν το έμαθα!!!!!

Καλημέρα σας
Ο Καραμάν Αλής έχει το κουσούρι να διαγράφει γενικώς, παρακάπτοντας ό,τι συλλογικό νεοδημοκρατικό όργανο υπάρχει όταν δεν του αρέσει κάτι. Βλέπε μερικούς που μου έρχονται πρόχειρα στο μυαλό (με αλφαβητική σειρά) Καρατζαφέρη, Μάνο, Μανωλάκο, Πολύζο. Και μην ξεχνάτε: Σουφλιά! Ο Γιωργάκης με το που βγήκε ξεκίνησε τα ίδια. Εάν θυμάστε τόλμησε να διαγράψει και τυφλό άνθρωπο (νομίζω τον Πάνο Κουρουμπλή, βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας) διότι υπέγραψε λέει τη λεγόμενη (ν)τροπολογία. Ενώ ξέρει ότι επεσαν και τηλεφωνικές υπογραφές και ότι αυτό γίνεται γενικώς επέμεινε να διαγράψει συλλήβδην όλους τους εμπλεκομένους δείχνοντας ...πυγμή.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δεν κατάλαβα ρε φίλε.. οι άνθρωποι που κατέχουν τα ανώτατα αξιώματα της δικαιοσύνης δεν επιδέχονται καμμίας κριτικής? έσχουν δηλαδή το αλάνθαστο? μέχρι και ο Πάπας της Ρώμης το έχει πλέον αρνηθεί το αλάνθαστο...

στην συγκεκριμένη περίπτωση το μόνο λάθος του μαρκογιαννάκη ήταν ότι το είπε εν κρυπτώ.. διότι δεν έιχε τα @@@δια να το πεί στα φανερά..

μόνο οι δικαστές λενε ότι οι αποφάσεις τους δεν επιδέχονται κριτικής.. ΟΧΙ είναι υποχρεωτικά εφαρμοστέες σύμφωνα με το σύνταγμα αλλά κριτικής και μάλιστα δημόισας επιδέχονται..

και μεταξύ μας ο συγκεκριμένος δικαστικός και βλάξ είναι και αγράμματος..

έχεις φτάσει σ αυτή τη ηλικία και δεν έχεις καταλάβει
1ον.
Οτι όταν βρίζεις τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου δεν βρίζεις το πρόσωπο αλλά το αξίωμα.
2ον
Μου είναι απίστευτα ΔΥΣΚΟΛΟ να καταλάβω ΠΩΣ είναι δυνατόν ένας άνθρωπος ο οποίος έχει τελειώσει το ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ, έχει ασκησει επάγγλεμα πάνω από 20 συναπτά έτη, φτάνει στα ΥΠΑΤΑ αξιώματα της ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ μπορεί να είναι ΚΑΙ ΒΛΑΞ ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ. Ο μόνος τρόπος που μπορεί κάποιος να καταλήξει σε αυτό το συμπέρασμα είναι μόνο εάν ακολουθεί αμιγώς πολιτικά κριτήρια. Σε αντίθεση με σένα, εγώ θα χαρακτηρίσω τον Μαρκογιαννάκη πανέξυπνο και πολύ μορφωμένο αφού ειναι σπουδαγμένος δικηγόρος. Ακολουθώντας βέβαια τη δική σου λογική και δεδομένου ότι από το επίσημο σάιτ της Βουλής στο προσωπικό του βιογραφικό είχε διοριστεί εισαγγελλέας το 1972, δεν θα κάνω τις ίδιες αναγωγές με σένα.
3ον
Εάν έχεις προσωπική σχέση με τον έτερο πολιτικονταβατζή της Κρήτης μπορώ να σε δικαιολογήσω, άλλως θα αρκεστώ να σε χαρακτηρίσω αναμεταξύ μας-όχι δημοσίως, ΒΛΑΞ ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ.
4ον
Είναι απίστευτα χυδαίος και χουντικός ο τρόπος με τον οποίο σ αυτή τη χώρα σπιλώνονται άνθρωποι, υπολήψεις και αξιώματα.... Αλλά όταν έρχεται χούντα αυτοί που πρώτοι διαμαρτύρονται είναι προφανώς οι ΕΞΥΠΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΓΓΡΑΜΜΑΤΟΙ.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
Καλημέρα σας
Ο Καραμάν Αλής έχει το κουσούρι να διαγράφει γενικώς, παρακάπτοντας ό,τι συλλογικό νεοδημοκρατικό όργανο υπάρχει όταν δεν του αρέσει κάτι. Βλέπε μερικούς που μου έρχονται πρόχειρα στο μυαλό (με αλφαβητική σειρά) Καρατζαφέρη, Μάνο, Μανωλάκο, Πολύζο. Και μην ξεχνάτε: Σουφλιά! Ο Γιωργάκης με το που βγήκε ξεκίνησε τα ίδια. Εάν θυμάστε τόλμησε να διαγράψει και τυφλό άνθρωπο (νομίζω τον Πάνο Κουρουμπλή, βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας) διότι υπέγραψε λέει τη λεγόμενη (ν)τροπολογία. Ενώ ξέρει ότι επεσαν και τηλεφωνικές υπογραφές και ότι αυτό γίνεται γενικώς επέμεινε να διαγράψει συλλήβδην όλους τους εμπλεκομένους δείχνοντας ...πυγμή.
Μάλλον παρανόησες την ερώτησή μου φίλε μου:εγώ ρώτησα ποιον διέγραψε ο κ. Καραμανλής από όσους εμπλέκονταν σε περίεργες υποθέσεις. Τους Μάνο, Σουφλιά, Καρατζαφέρη και Μανωλάκο δεν τους διέγραψε για κάτι τέτοιο, τους διέγραψε γιατί ήθελε να το παίξει αρχηγός και δεν τους γούσταρε στο κόμμα του. Όσον αφορά τον κ. Πολύζο, για μία δήλωση την οποία έκανε και η οποία ήταν 100% αληθής, ότι δηλαδή σε όλα τα κόμματα υπάρχουν λαμόγια. Υπάρχει κανένας που αμφιβάλλει σε αυτό; μόνον ο κ. πρωθυπουργός πιστεύει ότι η ΝΔ είναι κόμμα αγίων και αγγέλων!!!!Δεν είδα να διαγράψει όμως λ.χ. τον κ. Παυλίδη ή τον κ. Βουλγαράκη, ή τον κ. Ρουσόπουλο. Και για ποια εσωκομματική δημοκρατία μιλάς στη ΝΔ όταν το καταστατικό της δεν περιέχει άρθρο με τη διάρκεια για την οποία εκλέγεται ο αρχηγός της;;;;;; μόνο σε δικτατορίες δεν υπάρχει χρονική διάρκεια εκλογής κάποιου σε ύπατο αξίωμα.........

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Ο καραμανλής διέγραψε όλους αυτούς για να κρατήσει την κομματική πειθαρχία επειδή αυτό βόλευε το στοχο του που ήταν και είναι η κουτάλα.

Παρείχε όμως ανεξήγητη ( ; ) προστασία σε όλους τους μαφιόζους που ξεφτύλισαν το θεσμο της δημοκρατιας, αξιοποιώντας το αξίωμα στο οποίο τους επέλεξε ο λαός για να κάνουν δουλειά για να "εξυπηρετήσουν" φίλους και γνωστους.

Και όποιος παρέχει προστασία σε απατεώνες, ειναι συνένοχος

Οποιος βγαίνει και λέει "δεν ήξερα" ειναι ανίκανος

Αυτά τα ολίγα, προς το παρόν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom