gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Φίλε έχουμε παίξει και στοίχημα...μην μας πετάς στα μούτρα αυτές τις φωτό απότομα!ζητω η ντορα
Φίλε έχουμε παίξει και στοίχημα...μην μας πετάς στα μούτρα αυτές τις φωτό απότομα!ζητω η ντορα
Φίλε έχουμε παίξει και στοίχημα...μην μας πετάς στα μούτρα αυτές τις φωτό απότομα!
καλη τυχη τοτε
αυτα φιλε μου μονο εσυ τα λες η εμεις ζουμε σε αλλη χωρα ο κωστακης που τελικα αλλα ελεγε και αλλα εκανε καταφερε ολα τα ιδιωτικα κολεγια να γινουν ισοτιμα με τα ελληνικα. αλλα και κατι αλλο κυβερνηση ο κωστακης ειναι ακομα τουλαχιστον και αυτα που εχει κανει μεχρι τωρα δεν βλεπω να τα σχολιαζεις ;)Μιας και αναφέρθηκα στη Παιδεία και τη μόρφωση, ο Γιωργάκης είναι υπέρ των ιδιωτικών πανεπιστημίων αλλά και υπέρ της ελεύθερης πρόσβασης στα δημόσια πανεπιστήμια.
Πως συμβιβάζονται τα παραπάνω ???
Η ελεύθερη πρόσβαση στα δημόσια πανεπιστήμια θα χαμηλώσει και άλλο το επίπεδο σπουδών, ενώ για τα ανώτερα στρώματα τα ιδιωτικά πανεπιστήμια θα παρέχουν υψηλού επιπέδου εκπαίδευση. Αυτό είναι το όραμα του Γιωργάκη για τη τριτοβάθμια εκπαίδευση ???
αυτα φιλε μου μονο εσυ τα λες η εμεις ζουμε σε αλλη χωρα ο κωστακης που τελικα αλλα ελεγε και αλλα εκανε καταφερε ολα τα ιδιωτικα κολεγια να γινουν ισοτιμα με τα ελληνικα. αλλα και κατι αλλο κυβερνηση ο κωστακης ειναι ακομα τουλαχιστον και αυτα που εχει κανει μεχρι τωρα δεν βλεπω να τα σχολιαζεις ;)
κοιταξε αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι ορισμενοι δεν εχουν καταλαβει οτι κυβερνηση ειναι ηΝΔ και και αυτη κρινεται. τωρα αν βλεπουν φαντασματα αυτο ειναι αλλο θεμα και μαλλον απωθημενα που εχουν καποιοι απο παλια αλλιως δεν εξηγηται οτι αντι να κρινουν το εργο [λεμε τωρα] της κυβερνησης κρινουν τη λεει ο γιωργος. αυτο πρεπει να ειναι παγκοσμια πρωτοτυπια στην πολιτικη παγκοσμιως!o κανόνας του βολεμένου και του παρτάκια είναι να προσπαθεί να διατηρεί καθ οιονδήποτε τρόπο αυτόν που τον βολεύει στην εξουσία. Αρα, όσο είναι αντιπολίτευση τα βάζει με την κυβέρνηση και όσο είναι κυβέρνηση τα βάζει με την αντιπολίτευση.
αυτα φιλε μου μονο εσυ τα λες η εμεις ζουμε σε αλλη χωρα ο κωστακης που τελικα αλλα ελεγε και αλλα εκανε καταφερε ολα τα ιδιωτικα κολεγια να γινουν ισοτιμα με τα ελληνικα. αλλα και κατι αλλο κυβερνηση ο κωστακης ειναι ακομα τουλαχιστον και αυτα που εχει κανει μεχρι τωρα δεν βλεπω να τα σχολιαζεις ;)
φιλε δεν εχεις καταλαβει οτι η νδ κυβερναει. εκτεθεικες με αυτα ποθ ειπες και το παραδεχτεικες οποτε δεν εχω να πω κατι αλλο. οσο γαι τις υποσχεσεις η κυβερνηση ποιοα απο οσες εχει πει εχει υλοποιησει; υπαρχει θεμα με τον καταληλοτερο αν ψαξεις θα το βρεις ;)Μάλλον ξεχνάς εύκολα . Ο Γιωργάκης και το ΠΑΣΟΚ ήταν υπέρ των ιδιωτικών πανεπιστημίων και της τροποποίησης του άρθρου 16 του Συντάγματος, απλώς έκαναν πίσω για μικροπολιτικούς λόγους.
Προφανώς και δεν ζούμε σε άλλη χώρα γιατί το ΠΑΣΟΚ κυβέρνησε για 20 χρόνια, χωρίς να καταφέρει πολλά πράματα. Αλήθεια, το έδωσε το 15% στη Παιδεία
Αν θέλεις σχόλια για τον Κωστάκη, άνοιξε θέμα και θα δεις την άποψή μου.
...υπαρχει θεμα με τον καταληλοτερο αν ψαξεις θα το βρεις ;)
Παρακολουθώ την πολιτική ζωή της χώρας αμέτρητα χρόνια φίλε μου. Και ρωτώ εσένα:τώρα ποιος είναι λαμόγιο; με όνομα και επώνυμο.Και πιστεύω ότι καταλαβαίνεις τι εστί λαμόγιο. Δεν βλέπω να πήρα καμία απάντηση στο ερώτημά μου πάντως. Και στην τελική, ο κ. Παπανδρέου όταν εμπλέκεται κάποιος από το ΠΑΣΟΚ κάπου, αμέσως τον ξαποστέλνει. Αντιθέτως ο κ. Καραμανλής, ο μέγας διώκτης της διαφθοράς, της διαπλοκής και των νταβατζήδων, του χαϊδεύει τα αυτιά, τον ξεπλένει στην κολυμβήθρα του Σιλωάμ και περιμένει την κατάλληλη στιγμή να τον ξαναχρησιμοποιήσει. Εν μία νυκτί ο κ. Παπανδρέου έβγαλε από τις λίστες τον Πάχτα και όσους υπέγραψαν την τροπολογία του. Εν μία νυκτί έδιωξε τον Τσουκάτο και τον Παπακωνσταντίνου. Ποιους έδιωξε από το κόμμα του ο κ. Καραμανλής; για να μου πει κάποιος και εμένα. Μήπως ζω σε άλλη χώρα και δεν το έμαθα!!!!!καλα με κουφανες τωρα τελειως. Ποσο καιρο παρακολουθεις τη πολιτικη ζωη της χωρας?
Αυτή είναι η μόνη αλήθεια στην Ελλάδα. Εάν ζούσα στο εξωτερικό και ερχόμουν ξαφνικά στην Ελλάδα, δεν θα μπορούσα να καταλάβω εάν κυβερνά η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ ή υπάρχει μία συγκυβέρνηση των δύο. Όλοι ασχολούνται με το τι λέει ο αρχηγός της αντιπολίτευσης και όχι με το τι κάνει ο πρωθυπουργός. Είμαιστε και οι πρώτοι στον κόσμο τελικά!!!!!!!!κοιταξε αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι ορισμενοι δεν εχουν καταλαβει οτι κυβερνηση ειναι ηΝΔ και και αυτη κρινεται. τωρα αν βλεπουν φαντασματα αυτο ειναι αλλο θεμα και μαλλον απωθημενα που εχουν καποιοι απο παλια αλλιως δεν εξηγηται οτι αντι να κρινουν το εργο [λεμε τωρα] της κυβερνησης κρινουν τη λεει ο γιωργος. αυτο πρεπει να ειναι παγκοσμια πρωτοτυπια στην πολιτικη παγκοσμιως!
Παρακολουθώ την πολιτική ζωή της χώρας αμέτρητα χρόνια φίλε μου. Και ρωτώ εσένα:τώρα ποιος είναι λαμόγιο; με όνομα και επώνυμο.Και πιστεύω ότι καταλαβαίνεις τι εστί λαμόγιο. Δεν βλέπω να πήρα καμία απάντηση στο ερώτημά μου πάντως. Και στην τελική, ο κ. Παπανδρέου όταν εμπλέκεται κάποιος από το ΠΑΣΟΚ κάπου, αμέσως τον ξαποστέλνει. Αντιθέτως ο κ. Καραμανλής, ο μέγας διώκτης της διαφθοράς, της διαπλοκής και των νταβατζήδων, του χαϊδεύει τα αυτιά, τον ξεπλένει στην κολυμβήθρα του Σιλωάμ και περιμένει την κατάλληλη στιγμή να τον ξαναχρησιμοποιήσει. Εν μία νυκτί ο κ. Παπανδρέου έβγαλε από τις λίστες τον Πάχτα και όσους υπέγραψαν την τροπολογία του. Εν μία νυκτί έδιωξε τον Τσουκάτο και τον Παπακωνσταντίνου. Ποιους έδιωξε από το κόμμα του ο κ. Καραμανλής; για να μου πει κάποιος και εμένα. Μήπως ζω σε άλλη χώρα και δεν το έμαθα!!!!!
να ΞΑΝΑ ΒΑΖΕΙΣ στο ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ αυτόν που ΒΡΙΖΕΙ ΤΑ ΑΝΩΤΑΤΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ.......
Γαμώ τις μηδενικές ανοχές στη διαφθορά μιλάμε.....
Ποιους έδιωξε από το κόμμα του ο κ. Καραμανλής; για να μου πει κάποιος και εμένα. Μήπως ζω σε άλλη χώρα και δεν το έμαθα!!!!!
δεν κατάλαβα ρε φίλε.. οι άνθρωποι που κατέχουν τα ανώτατα αξιώματα της δικαιοσύνης δεν επιδέχονται καμμίας κριτικής? έσχουν δηλαδή το αλάνθαστο? μέχρι και ο Πάπας της Ρώμης το έχει πλέον αρνηθεί το αλάνθαστο...
στην συγκεκριμένη περίπτωση το μόνο λάθος του μαρκογιαννάκη ήταν ότι το είπε εν κρυπτώ.. διότι δεν έιχε τα @@@δια να το πεί στα φανερά..
μόνο οι δικαστές λενε ότι οι αποφάσεις τους δεν επιδέχονται κριτικής.. ΟΧΙ είναι υποχρεωτικά εφαρμοστέες σύμφωνα με το σύνταγμα αλλά κριτικής και μάλιστα δημόισας επιδέχονται..
και μεταξύ μας ο συγκεκριμένος δικαστικός και βλάξ είναι και αγράμματος..
Μάλλον παρανόησες την ερώτησή μου φίλε μου:εγώ ρώτησα ποιον διέγραψε ο κ. Καραμανλής από όσους εμπλέκονταν σε περίεργες υποθέσεις. Τους Μάνο, Σουφλιά, Καρατζαφέρη και Μανωλάκο δεν τους διέγραψε για κάτι τέτοιο, τους διέγραψε γιατί ήθελε να το παίξει αρχηγός και δεν τους γούσταρε στο κόμμα του. Όσον αφορά τον κ. Πολύζο, για μία δήλωση την οποία έκανε και η οποία ήταν 100% αληθής, ότι δηλαδή σε όλα τα κόμματα υπάρχουν λαμόγια. Υπάρχει κανένας που αμφιβάλλει σε αυτό; μόνον ο κ. πρωθυπουργός πιστεύει ότι η ΝΔ είναι κόμμα αγίων και αγγέλων!!!!Δεν είδα να διαγράψει όμως λ.χ. τον κ. Παυλίδη ή τον κ. Βουλγαράκη, ή τον κ. Ρουσόπουλο. Και για ποια εσωκομματική δημοκρατία μιλάς στη ΝΔ όταν το καταστατικό της δεν περιέχει άρθρο με τη διάρκεια για την οποία εκλέγεται ο αρχηγός της;;;;;; μόνο σε δικτατορίες δεν υπάρχει χρονική διάρκεια εκλογής κάποιου σε ύπατο αξίωμα.........Καλημέρα σας
Ο Καραμάν Αλής έχει το κουσούρι να διαγράφει γενικώς, παρακάπτοντας ό,τι συλλογικό νεοδημοκρατικό όργανο υπάρχει όταν δεν του αρέσει κάτι. Βλέπε μερικούς που μου έρχονται πρόχειρα στο μυαλό (με αλφαβητική σειρά) Καρατζαφέρη, Μάνο, Μανωλάκο, Πολύζο. Και μην ξεχνάτε: Σουφλιά! Ο Γιωργάκης με το που βγήκε ξεκίνησε τα ίδια. Εάν θυμάστε τόλμησε να διαγράψει και τυφλό άνθρωπο (νομίζω τον Πάνο Κουρουμπλή, βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας) διότι υπέγραψε λέει τη λεγόμενη (ν)τροπολογία. Ενώ ξέρει ότι επεσαν και τηλεφωνικές υπογραφές και ότι αυτό γίνεται γενικώς επέμεινε να διαγράψει συλλήβδην όλους τους εμπλεκομένους δείχνοντας ...πυγμή.