Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 748K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Το πιο θλιβερό είναι ότι δεν έχουμε Παιδεία ως λαός, όχι τόσο με ευθύνη των πολιτών, όσο των εκάστοτε κρατούντων την εξουσία, καθώς τους βολεύει να κυβερνούν έναν αμόρφωτο λαό, αφού όσο πιο αμόρφωτος είναι, τόσο πιο εύκολα ποδηγετείται. Βέβαια υπάρχει και η ατομική ευθύνη, αφού κανείς δεν σε εμποδίζει, όταν βλέπεις ότι η ίδια η Πολιτεία σε αφήνει στο "σκοτάδι", να φροντίσεις μόνος σου για την μόρφωσή σου.

Συμφωνώ ότι δεν έχουμε Παιδεία ως λαός, όμως η παιδεία δεν συνδέεται άμεσα με τη μόρφωση.

Παιδεία μπορεί να έχει και ένας αμόρφωτος, ή ένας μορφωμένος να μην έχει παιδεία.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εχεις ξεχασει και το σημαντικοτερο γιαυτο που διαμαρτυρονται οι δεξιοι κατοχυρωσε την συνταξη στο αγροτη!!!! ;)

η παράθεσή μου ήταν όπως είπα πέραν των οικονομικών στοιχείων...
Μόνο στα καθαρά κοινωνικά.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
Να συμφωνήσω, αλλά σε συνδυασμό με μια ανίκανη αντιπολίτευση μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε χειρότερα....   
Η άλλη μεγάλη καραμέλα της κυβέρνησης: δεν φταίμε που είμαστε εμείς κακοί, η κακή αντιπολίτευση φταίει που είναι κακή και δεν κάνει εμάς καλύτερους!!!!!!! Έλεος πια...... Κυβερνά ένα κόμμα, ένα κόμμα αποφασίζει, ένα κόμμα χαράσσει την κυβερνητική πολιτική!!!!!!! Και ποια θα ήταν σωστή αντιπολίτευση; για να μου εξηγήσει κάποιος και εμένα επιτέλους. Και τι θα συνέβαινε με την καλύτερη για κάποιους αντιπολίτευση; θα είχε καλύτερα στελέχη η ΝΔ; ή καλύτερο πρωθυπουργό; Αμάν πια, τέτοια πλύση εγκεφάλου δεν έχω ξαναδεί.......

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
η καθιερωση συνταξης στους αγροτες δεν ειναι κοινωνικο θεμα οταν ο εθναρχης τους ειχε γραμμενους;
ναι συμφωνώ, αλλά το συγκεκριμένο έχει οικονομικές προεκτάσεις......
εάν αρχίσουμε και αυτά θα τελειώσω αύριο.......

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
Μερικά σχόλια
1. Στα θετικά 1996 -2204, είναι η ένταξη μας στο ευρώ και η Ένταξη της Κύπρου στην Ε.Ε.
2. Οι περισσότερες ΔΕΚΟ γιγάντωσαν τα ελλείματά τους από τις καταστροφικές πολιτικές του ΠΑΣΟΚ.
3. Οι ολυμπιακοί αγώνες και τα μεγάλα έργα κόστισαν τεράστια πόσα, δυσβάστακτα για την οικονομία μας, ενώ συνδέθηκαν και με σκάνδαλα.
Η ΔΕΗ παραδόθηκε κερδοφόρα, το ίδιο και ο ΟΤΕ. Και τη μεν ΔΕΗ την διέλυσαν, τον δε ΟΤΕ εξεποίησαν στους Γερμανούς. Όσον αφορά τους Ολυμπιακούς, πολύ πιθανόν να έφαγαν ουκ ολίγοι. Το θέμα είναι τι έκαναν οι παρόντες για να αξιοποιήσουν την ''προίκα'' των Ολυμπιακών αγώνων μετά τη λήξη τους. Και φυσικά δεν έκαναν τίποτε,όπως τίποτε δεν έχουν κάνει σε κανένα απολύτως θέμα. Μόνον ωραίους λόγους του κ. πρωθυπουργού ακούμε εδώ και 5 χρόνια. Όσον αφορά τον κ. Παπανδρέου και το ότι σατυρίζεται αλύπητα από παντού, έχω να πω ότι και ο κ. Σημιτης ως πρωθυπουργός σατυριζόταν αλύπητα για τα σαρδάμ του. Αμφιβάλλουν πολλοί ότι ο κ. Σημίτης ως πρωθυπουργός ήταν πολύ αποτελεσματικότερος και χρήσιμος για τον τόπο από τον κ. Καραμανλή, με όλα τα λάθη του πρώτου; για ποιο λόγο θα θυμάμαι εγώ τον κ. Καραμανλή; τι χρήσιμο προσέφερε επιτέλους;

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
εγώ δεν καταλαβαίνω κάτι.. αν ψηφίσω ΠΑΣΟΚ και έλθει στην εξουσία πως διασφαλίζομαι ότι δεν θα κάνει τις ίδιες λαμογιές που έκανε στην περίοδο 1994-2004? μην μου πείτε ότι μάθανε γιατί και το 1989 έτσι είπαν και κάνανε χειρότερα μετά.. ή μήπως ο λόγος του Γιωργάκη (το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε?)

Μην ξεχνάς ότι μιλάμε για τις ίδιες φάτσες...Λες να άλλαξαν τώρα στα γεράματα; :sunglasses:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Η άλλη [size=20pt]μεγάλη καραμέλα[/size] της κυβέρνησης: δεν φταίμε που είμαστε εμείς κακοί, η κακή αντιπολίτευση φταίει που είναι κακή και δεν κάνει εμάς καλύτερους!!!!!!! Έλεος πια...... Κυβερνά ένα κόμμα, ένα κόμμα αποφασίζει, ένα κόμμα χαράσσει την κυβερνητική πολιτική!!!!!!! Και ποια θα ήταν σωστή αντιπολίτευση; για να μου εξηγήσει κάποιος και εμένα επιτέλους. Και τι θα συνέβαινε με την καλύτερη για κάποιους αντιπολίτευση; θα είχε καλύτερα στελέχη η ΝΔ; ή καλύτερο πρωθυπουργό; Αμάν πια, τέτοια πλύση εγκεφάλου δεν έχω ξαναδε΄΄ι.......

η επιθεση της γιγαντιας καραμελας

Επισκέπτης
Μην ξεχνάς ότι μιλάμε για τις ίδιες φάτσες...Λες να άλλαξαν τώρα στα γεράματα; :sunglasses:
μηπως γινεσαι λιγο αδικος; σημαντικα και πρωτοκλασατα στελεχη η πηγαν σπιτι η τους εστειλε ο λαος στο σπιτι τσοχατζοπουλος παπαντωνιου και λεω αυτους τους δυο γιατι κατειχαν σημαντικα υπουργεια ;)

Επισκέπτης
μας έδωσε μια επιπλέον γιατρό....
"τεκνοποίησε" άλλα δύο μίνι καραμανλάκια για να διαιωνιστεί η εθνική μας ταλαιπωρία.
λιγο ειναι αυτο οταν το συστημα υγειας εχει προβλημα διοριστηκε αμεσως η συζηγος για να λυσει τα προβληματα. μην το κοροιδευεις τετοια αμεση προσληψη που εχεις δει;

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
μηπως γινεσαι λιγο αδικος; σημαντικα και πρωτοκλασατα στελεχη η πηγαν σπιτι η τους εστειλε ο λαος στο σπιτι τσοχατζοπουλος παπαντωνιου και λεω αυτους τους δυο γιατι κατειχαν σημαντικα υπουργεια ;)

Και έρχονται τα κομματόσκυλά τους...
Ή μήπως υπάρχει κάποιος τόσο αφελής που πιστεύει ότι με την πολιτική ασχολούνται οι πιο εξευγενισμένοι της κοινωνίας; Αυτοί σιχαίνονται την ενασχόληση με έναν χώρο όπου κυριαρχεί το γλύψιμο και το τσατσιλίκι...πάντα θα αναπαράγονται   ίδιας ποιότητας άτομα στον πολιτικό χώρο...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
λιγο ειναι αυτο οταν το συστημα υγειας εχει προβλημα διοριστηκε αμεσως η συζηγος για να λυσει τα προβληματα. μην το κοροιδευεις τετοια αμεση προσληψη που εχεις δει;

είναι τέτοια η ξεφτίλα, τέτοια η κατάντια, τέτοια η αυτοαπαξία αυτών που κυβερνάνε που αυτά αποτελούν σταγόνα....
5 χρόνια είχαμε σημαία την οικονομική πολιτική αλογοσκούφη. Ηταν ο Τσόουζεν οικονομικός άρχων.
Μέσα σε δυό μήνες αναθεωρήθηκς ο προυπολογισμός που ψηφίστηκε και καταργήθηκε η ρύθμιση για το αφορολόγητο των Ε.Ε.

Εάν ο συγκεκριμένος ήταν στοιχειωδώς αξιοπρεπής όπως ο θειός του γαι παράδειγμα θα έπρεπε να πει.
Εκανα λάθος. Πάμε σε εκλογές γιατί έκανα λάθος επιλογές προσώπων.
Αντ΄αυτού, βάζει άλλους καμμένους να πάρουν πίσω τα καμμένα των άλλων καμμένων και ζητάει σε εθνική εμβέλεια με διάγγελμα, συνοχή και συσπείρωση όλων για την έξοδο από την κρίση........
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

όταν μαλακίζεται πρέπει όλοι να συσπειρώνονται γύρω του.
όταν μας γαμάει, γαμάει για πάρτη του και λέει άμα σας αρέσει.
ρε δε γαμιέστε λέω γω.....

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
όταν μαλακίζεται πρέπει όλοι να συσπειρώνονται γύρω του.
όταν μας γαμάει, γαμάει για πάρτη του και λέει άμα σας αρέσει.
ρε δε γαμιέστε λέω γω.....
Η πιο σωστή κουβέντα. Όταν είναι κάτι εύκολο, κυβερνάω και ως κυβέρνηση καρπώνομαι το θετικό (βλέπε διανομή τριχίλιαρων στους πυρόπληκτους). Όταν έρχονται τα αγγούρια, χρειάζεται συναίνεση και για τις μακακίες της κυβέρνησης φταίει η έλλειψη συναίνεσης από την αντιπολίτευση. Αυτά πραγματικά μόνον στην Ελλάδα γίνονται. Και καλά οι της κυβέρνησης τα λένε γιατί έτσι τους συμφέρει, ποιοι τους ακούνε μετά από 5 χρόνια ήθελα να ήξερα........

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
ποιοι τους ακούνε μετά από 5 χρόνια ήθελα να ήξερα........

καλα τα λες αλλα οταν γυρνας απο την αλλη και βλεπεις το Γιωργο αλλα και τα λαμογια γυρω του (ποσους αλλαξε τελικα στο κομμα?)......τι να κανεις,ριχνεις και αλλη μια ματια στο μπουχεσα της Ραφηνας.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
καλα τα λες αλλα οταν γυρνας απο την αλλη και βλεπεις το Γιωργο αλλα και τα λαμογια γυρω του (ποσους αλλαξε τελικα στο κομμα?)......τι να κανεις,ριχνεις και αλλη μια ματια στο μπουχεσα της Ραφηνας.
Θα εκτιμούσα φίλε μου ιδιαιτέρως να μου απαριθμήσεις με ονόματα τα λαμόγια τα οποία όπως λες περιστοιχίζουν αυτή τη στιγμή τον κ. Παπανδρέου. Το να λέμε γενικά και αόριστα κάτι είναι εύκολο. Ποιος είναι λαμόγιο αυτή τη στιγμή πέριξ του;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom