Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 748K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Φίλε μου καμία κυβέρνηση δεν πέφτει από την αντιπολίτευση.Ο μεγαλύτερος πολιτικός του κόσμου να ήταν αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, δεν μπορεί να ρίξε μία κυβέρνηση. Μόνο από μέσα μπορεί να πέσει, γιατί δεν μπορεί επιτέλους αυτό να γίνει αντιληπτό; ο Μητσοτάκης το 1993 έπεσε λόγω της ανεξαρτητοποίησης 2 βουλευτών του, όχι επειδή ο αείμνηστος Παπανδρέου του έκανε σκληρή αντιπολίτευση. Εάν δεν τον έριχναν εκ των έχω το Μητσοτάκη, αμφιβάλλει κανείς ότι θα εξαντλούσε τότε την τετραετία;

παρολ'αυτα μια ισχυρη αντιπολιτευση δυναμωνει το κρατος ,οι μαλακιες ειναι επικινδυνες για ολους...
εδω εχει παρεκτοπισει ο γιωργακης ολα τα παλια δυνατα στελεχη του κομματος ,με ποιους θα παει μπροστα ,με την κακογαμημενη την ξενογιανακοπουλου η με τα αλλα τα φλωρακια?

περισσοτερη αντιπολιτευση κανει ο Αδωνις -ο μπουμπουκος  ;)

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Γι' αυτό και προτείνω, προτείνω δημόσια στον κ. Καραμανλή, μια καθαρή συμφωνία. Εκλογές τώρα και, σε κάθε περίπτωση, το αργότερο μέχρι ή με τις Ευρωεκλογές, οπότε έτσι κι αλλιώς θα στηθούν κάλπες, ώστε οι πολίτες να αποφασίσουν πώς θέλουν και με ποιους θέλουν να βγουν από την κρίση. Και δεύτερον, τη συναινετική εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας.

(από την δημοσίευση του wood)

Λοιπόν, διαβάζοντας αυτή την παράγραφο, κατάλαβα ότι υπάρχει ακόμα άνθρωπος που πιστεύει στον Άγιο Βασίλη και στα παραμύθια: ο γιωργάκης. Πρακτικά, είπε στον κωστάκη "κωστάκη πέσε τώρα, που είμαστε μπροστά και κοίτα, άσε μας να εξαντλήσουμε και τετραετία αν σχηματίσουμε κυβέρνηση".

Ειλικρινά, εκτιμώ ότι ο κωστάκης δεν πρόκειται να ασχοληθεί με εκλογές, πριν τις ευρωεκλογές. Αναλόγως του αποτελέσματος, μπορεί να προκυρήξει, μπορεί και όχι. Και πάλι τότε, μόνο αν είναι πολύ πίσω, δηλαδή χάσει καθαρά και με διαφορά μη αναστρέψιμη σε εκλογική περίοδο (πχ. πάνω από 4 %), ώστε ο επόμενος αρχηγός, να μπορεί να προκαλέσει εκλογές με ευκαιρία την εκλογή του Προέδρου.

Επισκέπτης
ρε παιδια ,ητανε ο Χατζηγακης στο εξωτερικο και εδινε μια μαχη σε διεθνες οικονομικο φορουμ,ενω ο γιωργακης αρχισε να κανει μαλακιες με δακρυγονα και τετοιες ψευτομαλακιες στο εσωτερικο  :jerking: φτηνες αριβιστικες ενεργειες -επικινδυνες για το κρατος-η ηλιθια αντιπολιτευση αποδυναμωνει το κρατος...

επρεπε να βαλουμε το Βενιζελο πανω , και να επαναφερουμε τον Σημιτη στη δραση ,και να στε σιγουροι αυτη η κυβερνηση της ΝΔ θα χε ηδη πεσει τωρα ,αν το ΠΑΣΟΚ ειχε ενα δυναμικο αρχηγο να κανει ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗκαι οχι να κατηγορει και να εκλογολογει χωρις να λεει επι της ουσιας τιποτα ,αλλα τι να κανουμε αφου αυτος ειναι αρχηγος τωρα ,θα συμβιβαστουμε
οντως ο χατζηγακης παλευε για την επανιδρυση του κρατους στην ευρωπη :jerking: . ρε ακομα φαντασματα βλεπετε με το σημιτη βλεπετε  :jerking: πεντε χρονια το πασοκ φταιει για ολα :jerking:. αραγε ο σημερινος υπουργος δεν ηταν αυτος που ηταν ανεβασμενος στα τρακτερ υπερασπιζεμονος τα δικαι του αγροτη αυτα βεβαια επι πασοκ :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τελικά πρέπει να είναι πολύ μαλάκας ο έλληνας πολίτης γενικά να ασχολείται με το πότε θα γίνουν εκλογές........

πραγματικά το κάψιμο σε αυτή τη χώρα έχει πλήρη υπόσταση στο ρητό.

Εδώ καράβια χάνονται και το μουνί χτενίζεται...

Πάρτε μάτι ρε τι γίνεται στην Ισλανδία.......
το ίδιο έρχεται και εδώ ρε πανηγυρτζήδες.

Επισκέπτης
τελικά πρέπει να είναι πολύ μαλάκας ο έλληνας πολίτης γενικά να ασχολείται με το πότε θα γίνουν εκλογές........

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Θα συμφωνήσω ότι η εκλογολογία στην παρούσα φάση είναι κάτι σε ψυχαναγκαστικός αυνανισμός...

Ωστόσο η σύγκριση με την Ισλανδία είναι μάλλον άστοχη...
Η κατάρρευση της ισλανδικής οικονομίας οφείλεται στην χρεωκοπία όλων των τραπεζών της χώρας, ταυτόχρονα...
Το ελληνικό τραπεζικό σύστημα είναι αρκετά πιο υγιές από το ισλανδικό (από σπόντα έστω) και όσο έχουμε ευρώ (παρά τις εν μέρει κατευθυνόμενες πίπες που ακούγονται από έξοδο από την ευρωζώνη/ε.ε.) υπάρχει (αμυδρή) ελπίδα...

Η Ελλάδα στην παρούσα φάση μοιάζει πιο πολύ με χώρα του πρώην ανατολικού μπλοκ (και λίγο της λατινικής αμερικής, από άποψη κοινωνικής διαστρωμάτωσης)...

Είμαστε η μόνη χώρα που χάρη στον.. αγώνα της αριστεράς από το 1974 και μετά είμαστε στο αυτό σχεδόν επίπεδο με χώρες που υπέστησαν κομμουνισμό, αν και από το 1945 είμαστε (υποτίθεται) στο δυτικό μπλοκ...
Ποιος είπαμε ότι κέρδισε στον "εμφύλιο" ;

zlatan

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
6
καλα υπαρχει συγκρισης μεταξυ Ισλανδιας και Ελλαδας..??? οχι ρε παιδια!

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Η αριστερά έχει μείνει με απαρχαιωμένες ιδεοληψίες, δεν προσφέρει σχεδόν τίποτα στο πολιτικό μας σύστημα.

Έξοδος από Ευρωπαϊκή Ένωση, ΝΑΤΟ, ΕΥΡΩ, νέες συμμαχίες με χώρες σαν τη Βόρεια Κορέα, το Ιράν, τη Βενεζουέλα, τη Κούβα είναι μερικές από τις προτάσεις της αριστεράς...

Φανταστείτε ο θλιβερός Γιωργάκης να είναι και όμηρος της σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας τι έχει να γίνει  :S :S :S :S   

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.171
Πόντοι
506
Η αριστερά έχει μείνει με απαρχαιωμένες ιδεοληψίες, δεν προσφέρει σχεδόν τίποτα στο πολιτικό μας σύστημα.

Έξοδος από Ευρωπαϊκή Ένωση, ΝΑΤΟ, ΕΥΡΩ, νέες συμμαχίες με χώρες σαν τη Βόρεια Κορέα, το Ιράν, τη Βενεζουέλα, τη Κούβα είναι μερικές από τις προτάσεις της αριστεράς...

Φανταστείτε ο θλιβερός Γιωργάκης να είναι και όμηρος της σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας τι έχει να γίνει  :S :S :S :S    

Θα κάνει υπουργό Παιδείας τον Τσίπρα, ρε. Κι όλα θα δουλεύουν ρολόι...

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Θα κάνει υπουργό Παιδείας τον Τσίπρα, ρε. Κι όλα θα δουλεύουν ρολόι...

Μάλλον για υπουργό εξωτερικών τον βλέπω, να συζητά με τη Χίλαρυ Κλίντον για την οικονομική κρίση και γενικώς για τα διεθνή προβλήματα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Έχω μια απορία εάν μπορεί κάποιος από τους σοφούς της παρέας να μου την εξηγήσει
Για το οικονομικό μπάχαλο που υπάρχει σε όλη την γη σήμερα ποιος φταίει ?
Και εάν είναι αυτοί οι νεοφιλελεύθεροι  που γαμήσανε το σύμπαν , μπορούν αυτοί να το φτιάξουνε ?  και ποιο λόγο θα είχαν να το κάνουνε αυτό , γιατί τώρα χάνουν λεφτά ?  δεν καταλαβαίνω , μήπως είμαι  κόπανος ?  μπορεί κάποιος να μου απάντηση ?
Και βέβαια η Ελλάδα είναι σε κρίση εδώ και κάτι χρόνια ?

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.171
Πόντοι
506
Έχω μια απορία εάν μπορεί κάποιος από τους σοφούς της παρέας να μου την εξηγήσει
Για το οικονομικό μπάχαλο που υπάρχει σε όλη την γη σήμερα ποιος φταίει ?
Και εάν είναι αυτοί οι νεοφιλελεύθεροι  που γαμήσανε το σύμπαν , μπορούν αυτοί να το φτιάξουνε ?  και ποιο λόγο θα είχαν να το κάνουνε αυτό , γιατί τώρα χάνουν λεφτά ?  δεν καταλαβαίνω , μήπως είμαι  κόπανος ?  μπορεί κάποιος να μου απάντηση ?
Και βέβαια η Ελλάδα είναι σε κρίση εδώ και κάτι χρόνια ?

Τα golden boys και κάτι τύποι σαν τον Ανδριανόπουλο...οικονομολόγοι του κ.... που διαφήμιζαν τον άυλο, αχαλίνωτο καπιταλισμό...
Για το χάλι της Ελλάδας φταίνε οι...άλλοι...οι ψευτοσοσιαΛΗΣΤΕΣ με πρωταγωνιστή τον Αντρέα...εκμαύλισαν τον Έλληνα...του έμαθαν την τεμπελιά, την αναξιοκρτία, το εύκολο (κοινοτικό) χρήμα, την ατιμωρησία, τις χρηματηστηριακές φούσκες και τα αναξέλεγκτα δάνεια...ήρθε η ώρα για το λογαριασμό....

sovietlover

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2008
Like
2
Πόντοι
1
Δες την προτελευταία παράγραφο, τα bold γράμματα, παραποίησα τίποτα από το νόημα αυτών των φράσεων? Άρα λοιπόν δεν είμαι ψεύτης όπως τόσο εύκολα είπες. Έχει μεγάλη σημασία αν το άκουσα ή αν το διάβασα? Περιμένω τη συγγνώμη σου.
Αν φοράς παρωπίδες είσαι χειρότερος από μένα που είμαι χειρότερος από τον Γιωργάκη και τον Κωστάκη μαζί.
[/quote]

Σου απαντώ λοιπόν και αυτή είναι η τελευταία φορά, γιατί δεν ξέρω τη σχέση σου με το ψέμα, αλλά διαπιστώνω ότι έχεις πρόβλημα αντίληψης, αφού εκτός του ότι για σένα δεν έχει σημασία η διαφορά μεταξύ "άκουσα" και "διάβασα", αλλά επιπλέον άλλα διαβάζεις και άλλα καταλαβαίνεις. Εγώ σου απάντησα και με επιχειρήματα στο προηγούμενο post σου, για την φράση "και σήμερα συνέδεσε την προκήρυξη πρόωρων εκλογών με την εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας", συνδέοντας προφανώς την εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας με τη φράση του "οπότε έτσι κι αλλιώς θα στηθούν κάλπες" και σε ευχαριστώ που που ποστάρεις και με bold γράμματα την συγκεκριμμένη παράγραφο, γιατί έτσι γίνεται κατανοητό σε όποιον ξέρει στοιχειωδώς την Ελληνική γλώσσα, ότι η πρότασή του "οπότε έτσι κι αλλιώς θα στηθούν κάλπες" αναφέρεται στην αμέσως προηγούμενη λέξη, που αν δεν πρόσεξες είναι "Ευρωεκλογές". Το κακό δεν είναι να μην καταλαβαίνεις κάτι, ακόμη και αν το βλέπεις γραμμένο μπροστά σου, το κακό είναι να επιμένεις, ότι αυτό που κατάλαβες λάθος, είναι το σωστό. Τώρα αν εξακολουθείς να επιμένεις σε αυτό, πρόβλημα σου.

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Δες την προτελευταία παράγραφο, τα bold γράμματα, παραποίησα τίποτα από το νόημα αυτών των φράσεων? Άρα λοιπόν δεν είμαι ψεύτης όπως τόσο εύκολα είπες. Έχει μεγάλη σημασία αν το άκουσα ή αν το διάβασα? Περιμένω τη συγγνώμη σου.
Αν φοράς παρωπίδες είσαι χειρότερος από μένα που είμαι χειρότερος από τον Γιωργάκη και τον Κωστάκη μαζί.

Σου απαντώ λοιπόν και αυτή είναι η τελευταία φορά, γιατί δεν ξέρω τη σχέση σου με το ψέμα, αλλά διαπιστώνω ότι έχεις πρόβλημα αντίληψης, αφού εκτός του ότι για σένα δεν έχει σημασία η διαφορά μεταξύ "άκουσα" και "διάβασα", αλλά επιπλέον άλλα διαβάζεις και άλλα καταλαβαίνεις. Εγώ σου απάντησα και με επιχειρήματα στο προηγούμενο post σου, για την φράση "και σήμερα συνέδεσε την προκήρυξη πρόωρων εκλογών με την εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας", συνδέοντας προφανώς την εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας με τη φράση του "οπότε έτσι κι αλλιώς θα στηθούν κάλπες" και σε ευχαριστώ που που ποστάρεις και με bold γράμματα την συγκεκριμμένη παράγραφο, γιατί έτσι γίνεται κατανοητό σε όποιον ξέρει στοιχειωδώς την Ελληνική γλώσσα, ότι η πρότασή του "οπότε έτσι κι αλλιώς θα στηθούν κάλπες" αναφέρεται στην αμέσως προηγούμενη λέξη, που αν δεν πρόσεξες είναι "Ευρωεκλογές". Το κακό δεν είναι να μην καταλαβαίνεις κάτι, ακόμη και αν το βλέπεις γραμμένο μπροστά σου, το κακό είναι να επιμένεις, ότι αυτό που κατάλαβες λάθος, είναι το σωστό. Τώρα αν εξακολουθείς να επιμένεις σε αυτό, πρόβλημα σου.

Μην μου απαντάς...θα μιλάω μόνος μου. Και πάμε πάλι να δούμε ποιος δεν καταλαβαίνει.
"Γι' αυτό και προτείνω, προτείνω δημόσια στον κ. Καραμανλή, μια καθαρή συμφωνία. Εκλογές τώρα και, σε κάθε περίπτωση, το αργότερο μέχρι ή με τις Ευρωεκλογές, οπότε έτσι κι αλλιώς θα στηθούν κάλπες, ώστε οι πολίτες να αποφασίσουν πώς θέλουν και με ποιους θέλουν να βγουν από την κρίση. Και δεύτερον, τη συναινετική εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας."

Άρα με απλά Ελληνικά η συμφωνία έχει 2 μέρη, εκλογές και πρόεδρος δημοκρατίας. Εσύ πιστεύεις ότι δεν συνδέονται αυτά τα 2 μέσα στην συγκεκριμένη δήλωση?

Υ.Γ. Η σχέση μου με το ψέμα είναι πολύ καλή, είναι τρόπος επιβίωσης και γαμάς πιο εύκολα αν λες ψέματα.

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Από ότι κατάλαβα σε όλο τον κόσμο φταίνε τα golden boys που διαφήμιζαν τον αυλό, αχαλίνωτο καπιταλισμό , και μόνο στην Ελλάδα οι ψευτοσοσιαΛΗΣΤΕΣ με πρωταγωνιστή τον Αντρέα...εκμαύλισαν τον Έλληνα...του έμαθαν την τεμπελιά, την αναξιοκρατία, το εύκολο (κοινοτικό) χρήμα, την ατιμωρησία, τις χρηματιστηριακές φούσκες και τα ανεξέλεγκτα δάνεια..
Καλό το παραμυθάκι έβαλες και δράκο  ? 
και οι κομπίνες όπως  Καλτσεστρούτσι ,  οι πουστιές του Μητσοτάκη , οι κουμπάροι , ο βαρθουλομεος , τα ομόλογα , …………. Έχουν πτυχίο του πρωταγωνιστή  Αντρέα ??????????  και άλλη απορία ???? δηλαδή αυτός ο Ανδρέας  χάλασε και τους Δεξιούς  ρε τον Αλήτη ?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Από ότι κατάλαβα σε όλο τον κόσμο φταίνε τα golden boys που διαφήμιζαν τον αυλό, αχαλίνωτο καπιταλισμό , και μόνο στην Ελλάδα οι ψευτοσοσιαΛΗΣΤΕΣ με πρωταγωνιστή τον Αντρέα...εκμαύλισαν τον Έλληνα...του έμαθαν την τεμπελιά, την αναξιοκρατία, το εύκολο (κοινοτικό) χρήμα, την ατιμωρησία, τις χρηματιστηριακές φούσκες και τα ανεξέλεγκτα δάνεια..
Καλό το παραμυθάκι έβαλες και δράκο  ? 
και οι κομπίνες όπως  Καλτσεστρούτσι ,  οι πουστιές του Μητσοτάκη , οι κουμπάροι , ο βαρθουλομεος , τα ομόλογα , …………. Έχουν πτυχίο του πρωταγωνιστή  Αντρέα ??????????   και άλλη απορία ???? δηλαδή αυτός ο Ανδρέας  χάλασε και τους Δεξιούς  ρε τον Αλήτη ?

και που να δεις ο Βςνιζέλος τι κακό έχει κάνει....

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Μην στέκεστε σε ονόματα...όλοι τα ίδια είναι...διώξαμε την Μοναρχία και τελικά καταλήξαμε να μας κυβερνάνε...2 οικογένειες...που σε λίγα χρόνια θα γίνουν 3... :headbang: :headbang: :headbang: :jerking: :jerking: :jerking:
Σόϊ πάει το...βασίλειο!!! :idiot: :uglystupid: :idiot: :uglystupid:
Φυσικά την μεγαλύτερη ευθύνη την έχουμε εμείς...ο Λαός.... :S :S :S :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom