Δεν είπα ότι οι άλλες χώρες υπολογίζουν τον τζίρο της πορνείας.Ότι απλά κάνουν αλχημείες εννοώ.Εεεεε, ποιός το έκανε αυτό;;
Για πες που η ΕΣΥΕ έχει υπολογίσει το τζίρο της πορνείας;;
Για να ξέρουμε και πόσος είναι δηλαδή.
Και τα ευρωπαϊκά κράτη που το κάνουν (αν το κάνουν) έχουν στοιχεία. Εδώ τι στοιχεία έχουμε;
Πόσα CT έχει πάρει ο Baby;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γιωργάκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 30K
- Εμφανίσεις 748K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Ευρωπαϊκοί θεσμοί με το ΚΚΕ; μα αυτοί ζουν ακόμη στην εποχή της Οκτωβριανής Επανάστασης, και απορρίπτουν ο,τιδήποτε δυτικόφερτο!!! Για τον κ. Λεβέντη δεν θα σχολιάσω, ούτε για το ΛΑΟΣ...... Είδαμε και τι έγινε το 1989 που ίσχυσε στην ουσία η απλή αναλογική......
Δεν πρόκειται να κυβερνήσει το ΚΚΕ ή το Λάος(......). Θα σταματήσει η ασυδοσία και η ακυβερνησία με αυτοδυναμία
str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Καμία σχέση η Ισλανδία με τις ΗΠΑ με τις αλχημείες που αναφέρεις, τις οποίες όλες οι χώρες της ΕΕ κάνουν. Φέτος επί παραδείγματι, για να πέσει το δημόσιο έλλειμμα κάτω από το 3% του ΑΕΠ, υπολόγισαν στο ΑΕΠ και τον τζίρο της πορνείας. Τα ίδια κάνουν και αυτοί. Η απογραφή ήταν μία μέγιστη βλακεία, για λόγους μένους και μίσους προς την προηγούμενη κυβέρνηση. Δυστυχώς. Και μας έκαναν ρόμπες. Δεύτερη ρόμπα θες; Βασικός Μέτοχος.....
Και γιατί να μην μετράει η πορνεία στο αεπ δηλαδή;
Όσο για το βασικό μέτοχο, ψάξε βρες πότε θεσπίστηκε και από ποιόν...
Η κυβέρνηση πήγε να εφαρμόσει μια συνταγματική επιταγή (εκτός αν έχουμε διακοσμητικές συνταγματικές διατάξεις και δεν το ήξερα) και έπεσε το σύμπαν να την φάει...
Και ποιοι βγήκαν ωφελημένοι από το ότι δεν περασε ο βασικός μετοχος...Που έφτασε το πασοκ τότε να κόπτεται για μπομπολα τεγόπουλο και λαμπράκη απροκάλυπτα...
Για να μη μιλήσω για τις φήμες περί δις που ξοδέυτηκαν από θιγόμενους επιχειρηματίες για λομπυινγκ στις βρυξέλλες (η διαφθορά δεν είναι μόνο ελληνικό προνόμιο)...
Και κάτι άλλο...
Πολλά προβλήματα που εμφανίζονται τώρα, υπήρχαν εδώ και χρόνια αλλά δεν μποσούν να συγκαλυφθούν άλλο...Το ότι κάποιες βραδυφλεγείς βόμβες έσκασαν στα χέρια της νδ δεν σημαίνει ότι ευθύνεται αυτή για την τοποθέτησή τους..
Ειμαι σε θέση να γνωρίζω - η εικόνα της χώρας ειναι χειρότερη απο ότι επι Σημίτη. Κυρίως γιατί η ομάδα που ορισμένοι ονομάζουν κυβέρνηση της χώρας, δεν έχει δώσει δείγματα οτι μπορει να κυβερνήσει. Επομένως δε μπορεί να επιβάλει πολιτικές αρα καλά κρασά.
Η πρώην δήμαρχος εχει δώσει δείγματα αυτόνομης φιλο-ατλαντικής πορείας, άρα καλά κρασά (δις)
Ορισμένοι δε απο τους υπαλλήλους έχουν γράψει ιστορία με το συνδυασμό ψώνιου, χωριάτικης κουτοπονηριάς και ασχετίλας. Αλογοσκούφης, περούκας (παυλόπουλος) και υπουργός ΠΕΧΩΔΕ. Βασικός μέτοχος, απογραφή, παράνομες χωματερές, ρύποι.
Η δε χώρα στο σύνολό της εδω και πολύ καιρό εξευτελίζεται λόγω σκανδάλων τα οποία ποτέ δεν οδηγούν σε αντίστοιχες ποινικές διώξεις λόγω της ομερτά της μαφίας.
Δεν υπάρχει κυβέρνηση και έτσι, απλά περιμένουν όλοι την επόμενη εκλογική μάχη
Η εικόνα που μου μεταφέρουν έμπιστοί μου άνθρωποι απ' έξω, είναι τελείως διαφορετική...Και το κυριότερο, αυτό που μου χτυπάει πιο άσχημα, είναι ότι επί σημίτη μας παραμύθιαζαν άσχημα για το ποια είναι η εικόνα της ελλάδας έξω...
Σε ποια χώρα είσαι επί τη ευκαιρία;
Όσο για την ομερτά, τα έχουμε ξαναπεί αν και συμφωνούμε ότι διαφωνούμε...
Ποινικές διώξεις ασκούνται σε πρωτοφανή βαθμό σε σχέση με την προ του 2004 περίοδο..
Ίσως είναι και το βασικότερο επίτευγμα της παρούσας κυβέρνησης...
Ασφαλώς δεν θα οδηγήσουν όλες σε καταδίκες αλλά κάτι κινείται, σε αντίθεση με τις περιόδους που την υπόθεση του χρηματιστηρίου χειριζόταν η Μπουρμπούλια...
Ο εφραίμ ήδη έχει κληθεί σε απολογία, οι κουμπάροι πήγαν με βραχιόλια στην ευελπίδων, ο κεφαλοτύρης καταδικάστηκε...
Κάτι παει να γίνει...Σε σχέση με προηγούμενες εποχές πάντοτε...
Ερώτηση : Έκπληκτος έχω παρατηρήσει τον τελευταίο καιρό σε ώρες «αιχμής» ότι όλα τα κανάλια έχουν διαφήμιση για την διάσωση της Ολυμπιακής. Μιλάμε για ώρες 7 με 11 που η διαφήμιση κοστίζει χρυσό!! σήμερα όλες οι Κυριακάτικες εφημερίδες έχουν την ίδια διαφήμιση !! Που τα βρίσκει τελικά τα χρήματα το σωματείο της Ολυμπιακής ;
ΓΑΠ ΠρΟθυπουργός της Ελλάδας !!
ΠΑΣΟΚ ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ !!
ΠΑΣΟΚ ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ !!
Η εικόνα που μου μεταφέρουν έμπιστοί μου άνθρωποι απ' έξω, είναι τελείως διαφορετική...Και το κυριότερο, αυτό που μου χτυπάει πιο άσχημα, είναι ότι επί σημίτη μας παραμύθιαζαν άσχημα για το ποια είναι η εικόνα της ελλάδας έξω...
Σε ποια χώρα είσαι επί τη ευκαιρία;
Όσο για την ομερτά, τα έχουμε ξαναπεί αν και συμφωνούμε ότι διαφωνούμε...
Ποινικές διώξεις ασκούνται σε πρωτοφανή βαθμό σε σχέση με την προ του 2004 περίοδο..
Ίσως είναι και το βασικότερο επίτευγμα της παρούσας κυβέρνησης...
Ασφαλώς δεν θα οδηγήσουν όλες σε καταδίκες αλλά κάτι κινείται, σε αντίθεση με τις περιόδους που την υπόθεση του χρηματιστηρίου χειριζόταν η Μπουρμπούλια...
Ο εφραίμ ήδη έχει κληθεί σε απολογία, οι κουμπάροι πήγαν με βραχιόλια στην ευελπίδων, ο κεφαλοτύρης καταδικάστηκε...
Κάτι παει να γίνει...Σε σχέση με προηγούμενες εποχές πάντοτε...
Επέτρεψέ μου 2 παρατηρήσεις. Τη μια στην ειχα κάνει όταν θριαμβολογούσες για τους κουμπάρους
1. Πάντα κρίνουμε εκ του αποτελέσματος. Μέχρι στιγμής, κανένας δεν έχει πάει φυλακή. Κουμπάροι, αποθεματικά ταμείων, υποκλοπές ακόμα και του πρωθυπουργικού τηλεφώνου, βουλγαράκης, Μαγγίνας και παει λέγοντας. Επικοινωνιακά πάντα πουλάει το να στέλνουμε κάποιους στον ανακριτή αλλά δεν ειναι αυτό το ζητούμενο. Κάτι παει να γίνει; Δεν ξέρω, δεν ειμαι σίγουρος.
2. Για ΕΕ. Πραγματι, έχουν διαφορά τα όσα σου μεταφέρουν οι άνθρωποι που εμπιστεύεσαι σε σχέση με αυτά που είδα και άκουσα προσωπικά. Τα χαμόγελα και τα χτυπήματα στην πλάτη δε σημαίνουν και πολλά. Ειδικά όταν με τις πράξεις σου σαν "κυβέρνηση" έχεις δώσει αντι-ευρωπαϊκά δειγματα αλλά αντιμετωπίζεις και σοβαρά προβλήματα ηθικής στο εσωτερικό. Δε μπορώ να σου πω περισσότερα απο εδω, αν θες με πμ πολύ ευχαρίστως.
Ενώ ο κ. πρωθυπουργός πάει κάθε Κυριακή στην εκκλησία, ως καλός χριστιανός, ανάβει το κερί του, παρακολουθεί το κήρυγμα του ιερέως, λαμβάνει την ευλογία του τελευταίου, και μετά αφοσιώνεται σε υψηλού επιπέδου πνευματικές αναζητήσεις, όπως λ.χ. να παρακολουθεί γουέστερν στο dvd!!!Πάντα με την οικογένειά του, στα πλαίσια της διατήρησης των πατροπαράδοτων ελληνοχριστιανικών αρχών!!! ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!!Ανέκδοτο : Που ήταν ο ΓΑΠ σήμερα το πρωί ;;;;;
Στον ποδηλατικό γύρο της Αθήνας !!!
ΠΑΣΟΚ ΛΑΟΣ ΣΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ !!
Διαφωνώ φίλε μου με το ''πολύ δύσκολα''. ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ!!!Θλιβερος η οχι...ειναι ο επομενος πρω8υπουργος(και συντομα ) Καιρος να συνη8ιζουν ορισμενοι με την ιδεα.Ετσι και αλλιως χειροτερα απο αυτους.....πολυ δυσκολα
Το συμπέρασμα:Ψηφίστε Λεβέντη για ευρωπαϊκούς θεσμούς!!!Δεν πρόκειται να κυβερνήσει το ΚΚΕ ή το Λάος(......). Θα σταματήσει η ασυδοσία και η ακυβερνησία με αυτοδυναμία
Και εάν όχι αυτοδύναμος, μαζί με το ΚΚΕ!!!
+ 1.000.000 φίλε μου.Αυτό που θέλω είναι ένας πρωθυπουργός που κυβερνά, που κυβερνά πραγματικά, που καθοδηγεί και συντονίζει τους υπουργούς και το σύνολο της δημόσιας διοίκησης, που δίνει λύσεις, που είναι κοντά στο λαό, που έχει κοινωνικές ευαισθησίες, που έχει όραμα. Δε θέλω έναν πρωθυπουργό που κυβερνά με τις δημοσκοπήσεις ανά χείρας,που είναι εξαφανισμένος, και οι όποιες εμφανίσεις του δεν έχουν ουσία αλλά εξυπηρετούν μόνον επικοινωνιακούς σκοπούς, και η μόνη του μέριμνα είναι η παραμονή στην εξουσία χωρίς να είναι χρήσιμος σε κάτι. Δε θέλω έναν ανεύθυνο πρωθυπουργό, αλλά έναν πρωθυπουργό που επωμίζεται τις ευθύνες του και δεν τις αποποιείται.
Μόλις περιέγραψες τον ΑντιΚαραμανλή.
Δεν έχω να προσθέσω ή να αφαιρέσω ούτε λέξη. Ο Μπούλης δεν ανταποκρίνεται ούτε σε ένα από τα κριτήρια αυτά.
Να και ένας ευτυχσιμένος με τον Μπούλη. Ανα 2 σελίδας κράζει ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ στην εξουσία!!Ανέκδοτο : Που ήταν ο ΓΑΠ σήμερα το πρωί ;;;;;
Στον ποδηλατικό γύρο της Αθήνας !!!
ΠΑΣΟΚ ΛΑΟΣ ΣΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ !!
Νικολάκη 26, αν έχεις τη δυνατότητα να επεξεργαστείς κάποιες πληροφορίες και να μας πεις τη γνώμη σου, καλώς.
Αλλιώς μη μας ζαλίζεις τ'αρχίδια.
Εδω και κάτι σελίδες μόνο κραυγές βγάζεις
Σύμφωνοι ρε μεγάλε, ο Νικολάκης βγάζει άναρθρες κραυγές.
Και δεν είναι ο μόνος.
Η συζήτηση είναι ούτως ή άλλως ΓΤΠ με τόσους που προσπαθούν να μας πείσουν να ψηφίσουμε τον Γιωργάκη ή τον Κωστάκη, λες και δεν τόχουμε ξαναδεί το έργο.
Εσύ όμως, με το τουπέ του ξερόλα και την πείρα σου απο το εξωτερικό, την οποία δεν χάνεις ευκαιρία να μας διαφημίζεις, μήπως είναι καιρός να σκεφτείς να κατέβεις στις εκλογές και να μας σώσεις;
Τόση εμπειρια είναι κρίμα να πάει χαμένη.
Το συμπέρασμα:Ψηφίστε Λεβέντη για ευρωπαϊκούς θεσμούς!!!
Και εάν όχι αυτοδύναμος, μαζί με το ΚΚΕ!!!
Συνεχίζεις παρά την ηλικία σου να κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις. Μήπως είσαι ΠΑΣΟΚ;
Μήπως τα συμπεράσματα σου περιορίζονται από την αντίληψη Ψήφος = 1 Κόμμα = Κράτος = κάποιος να με ταΐσει και ας είναι (όλα) σκατά;