Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 748K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Κι εγώ περίμενα κάτι παραπάνω απο σένα.
Και το ξέρεις.
Όχι πάντως αυτό το στυλάκι της ξυνισμένης γεροντοκόρης που τα ξέρει όλα και χλευάζει τους πάντες.

Κοιτα να δεις

Αν σε οσα λέω εγώ ή ο οποιοσδήποτε άλλος έχεις να αντιπαραθέσεις επιχειρήματα ή κάποια γνώμη, πες το.

Αλλά αν σε όσα σου είπα, έχεις να αντιπαραθέσεις το "καλό ξεπάγιασμα" και το "ξυνισμένη γεροντοκόρη", λυπάμαι αλλά μαζί σου χάνω το χρόνο μου.

Τέλος, χωρίζουμε

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
Η εμμονή με την ηλικία είναι γιατί κάποιος έχει ζήσει 30 χρόνια κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ_ ΝΔ, οπότε δεν είναι άμοιρος στοιχείων. Άμα αντιπαρατίθεται η λειτουργία των θεσμών - που καταπατούνται από τις ανίκανες κυβερνήσεις - και η πιθανότητα :cheesy: :cheesy: διακυβέρνησης από ΚΚΕ - Λάος, υπάρχει ένα misconception... At least
Μα για ποια μικρά κόμματα μου μιλάς;;; Μην το χοντρύνουμε το παιχνίδι, το πήρα λίγο στην πλάκα. Για τον ΣΥΡΙΖΑ; μα αυτών η έννοια είναι να πάρουν ψήφους από το ΠΑΣΟΚ, όχι να κυβερνήσουν. Αυτός είναι ο ένας και μοναδικός καημός τους, και ας κυβερνά 50 χρόνια ο Καραμανλής. Για το ΚΚΕ; το ίδιο, και ούτε θέλει κυβερνητικές ευθύνες. Και οι δυο τους είναι οι αριστεροί ψάλτες της Δεξιάς, για τους δικούς τους ιδιοτελείς λόγους. Για το ΛΑΟΣ; μα έχει δηλώσει ότι θα συνεργαστεί με τη ΝΔ εάν χρειαστεί, και το πιστεύω απόλυτα αυτό. Οπότε ποια η διαφορά; είδαμε όταν το 1989 δεν βγήκε αυτοδύναμη κυβέρνηση, η παραδοσιακή αριστερά έσπευσε να συνεργαστεί με τον κ. Μητσοτάκη, από το μίσος τους για το ΠΑΣΟΚ. Μα για ποια μικρά κόμματα μου μιλάς; για τους άμεσους ή έμμεσους δορυφόρους της ΝΔ;

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Προσωπικά ήμουν και είμαι υπερ της απογραφής...
Με λογιστικά τρικ και αλχημείες δεν πας μακρυά- το είδαμε πρόσφατα στην αμερική και στην ισλανδία...
Όσο για το αν γίναμε ρεζίλι, μάλλον κάποιους τους ενόχλησε που αποκαλύφθηκαν ψεύδη ετών και απεδωσαν δικές τους γνώμες στην Ε.Ε...
Όσο για τα αρθράκια σε κάποιες ξένες εφημερίδες, τα παρακάμπτω- εκτός του ότι δεν είναι η επίσημη άποψη της Ε.Ε., οι ίδιες εφημερίδες σήμερα λένε ότι το ελληνικό τραπεζικό σύστημα είναι σχετικά ασφαλές...

Στάσου, στάσου.
Προφανώς έπρεπε να επανεκτιμηθεί το ΑΕΠ για να έχουμε σαφή εικόνα της πραγματικότητας.
Έπρεπε όμως να γίνει με διαφανείς τρόπους, ξεκάθαρη μεθοδολογία και συγκρίσιμα αποτελέσματα.

Έγινε όμως με την τακτική "Γιούργια και ότι βγει". Και πραγματικά βγήκε ένα νούμερο το οποίο δεν έκανε δεκτό η Eurostat και το μείωσε.

Σε καμία περίπτωση δεν μου δημιούργηθηκε η εντύπωση ότι έγινε σοβαρή προσπάθεια ιδιαίτερα όταν για τον επαναϋπολογισμό χρησιμοποιήθηκαν οι γνωστές μεθοδολογίες της ΕΣΥΕ που βέβαια δεν υπήρχε κανένας χρόνος να αλλάξουν. Ούτε βέβαια να αλλάξουν τα πρόσωπα και να ενισχυθούν οι τεχνικές υποδομές.
Απλά, μου φαίνεται ότι κάποιοι μαζεύτηκαν σε ένα γραφείο και ο ένας πρότεινε τόσο να είναι το ΑΕΠ, κάποιος άλλος είπε "και γιατί να είναι τόσο και να μην είναι τόσο" και κάπως έτσι έφθασαν σε ένα νούμερο, το έστειλαν στην Eurostat και αυτή τους το έστειλε πίσω κουτσουρουμένο.

Από εκεί και πέρα όμως, είχαμε την εντύπωση, όσοι τουλάχιστον είχαν ψηφίσει την ΝΔ τότε, ότι κάτι θα άλλαζε και ότι θα επικρατούσε κάποια σοβαρότητα. Δυστυχώς απεδείχθη φρούδα ελπίδα.

Διότι, όταν σήμερα διαβάζω ότι:
Λογιστικές αλχημείες του υπουργείου Οικονομίας προς εξαφάνιση των ελλειμμάτων
μου έρχεται να κόψω το χέρι μου.

Ιδιαίτερα όταν πληροφορούμαι ότι οι ΟΤΑ, τα ΝΠΔΔ και τα Ασφαλιστικά Ταμεία έχουν πλεόνασμα.
Πλεόνασμα;;;;;
Πλεόνασμα οι ΟΤΑ;;
Πλεόνασμα τα Ασφαλιστικά Ταμεία;;
Και τότε γιατί έγινε ο Νόμος για το Ασφαλιστικό;;;

nick26

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1

Λαζόπουλος για Γιώργο !!

Παιδιά αυτη είναι η αλήθεια !!

:dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

nick26

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Επιχείρημα για να ψηφίσουμε ΠΑΣΟΚ !!

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Κοιτα να δεις

Αν σε οσα λέω εγώ ή ο οποιοσδήποτε άλλος έχεις να αντιπαραθέσεις επιχειρήματα ή κάποια γνώμη, πες το.

Αλλά αν σε όσα σου είπα, έχεις να αντιπαραθέσεις το "καλό ξεπάγιασμα" και το "ξυνισμένη γεροντοκόρη", λυπάμαι αλλά μαζί σου χάνω το χρόνο μου.

Τέλος, χωρίζουμε

Το κακό είναι οτι ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ κάτι για το πρόβλημα διακυβέρνησης της χώρας πέραν του οτι οι έλληνες πολιτικοί (συλλήβδην) είναι φαιδροί.
Ε δεν χρειαζόταν τόσα πτυχία και τόσα χρόνια παραμονής στο εξωτερικό, κι ένας απλός ταξιτζής θα μας το έλεγε αυτό.
Γίνεται λοιπόν να είσαι κατά τι πιο συγκεκριμένος επί του θέματος του θρεντ;
Τη δική μου την άποψη την ξέρεις υποθέτω: ΟΥΤΕ Ο ΕΝΑΣ, ΟΥΤΕ Ο ΑΛΛΟΣ.
Και αν είναι να κάνουν κυβέρνηση συνεργασίας, ας την κάνουν μεταξύ τους τουλάχιστον, δεν διαφέρουν πουθενά επί της ουσίας.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615

Λαζόπουλος για Γιώργο !!

Παιδιά αυτη είναι η αλήθεια !!

:dancing: :dancing: :dancing: :dancing:
Ναι, ο κ. Λαζόπουλος είναι η αλήθεια προσωποποιημένη. Πρώτη φορά βλέπω σατιρική εκπομπή που περνά πολιτικά μηνύματα.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Μα για ποια μικρά κόμματα μου μιλάς;;; Μην το χοντρύνουμε το παιχνίδι, το πήρα λίγο στην πλάκα. Για τον ΣΥΡΙΖΑ; μα αυτών η έννοια είναι να πάρουν ψήφους από το ΠΑΣΟΚ, όχι να κυβερνήσουν. Αυτός είναι ο ένας και μοναδικός καημός τους, και ας κυβερνά 50 χρόνια ο Καραμανλής. Για το ΚΚΕ; το ίδιο, και ούτε θέλει κυβερνητικές ευθύνες. Και οι δυο τους είναι οι αριστεροί ψάλτες της Δεξιάς, για τους δικούς τους ιδιοτελείς λόγους. Για το ΛΑΟΣ; μα έχει δηλώσει ότι θα συνεργαστεί με τη ΝΔ εάν χρειαστεί, και το πιστεύω απόλυτα αυτό. Οπότε ποια η διαφορά; είδαμε όταν το 1989 δεν βγήκε αυτοδύναμη κυβέρνηση, η παραδοσιακή αριστερά έσπευσε να συνεργαστεί με τον κ. Μητσοτάκη, από το μίσος τους για το ΠΑΣΟΚ. Μα για ποια μικρά κόμματα μου μιλάς; για τους άμεσους ή έμμεσους δορυφόρους της ΝΔ;

Για όλους. Με αθρόα ψήφο σε μικρά κόμματα μπορεί να δημιουργηθούν ισορροπίες και πολιτικές που θα βελτιώσουν το αποτέλεσμα υπέρ τω επιλογών των πολιτών και όχι των ψηφοφόρων των εκλογικών νόμων. Δεν είμαστε στο 89. Πολλοί αντιλαμβάνονται ότι οι πολιτικές των μεγάλων κομμάτων - αυτοδύναμα - δεν οδηγούν

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
Και αν είναι να κάνουν κυβέρνηση συνεργασίας, ας την κάνουν μεταξύ τους τουλάχιστον, δεν διαφέρουν πουθενά επί της ουσίας.
Να οι ευσεβείς πόθοι της αριστεράς, να συνεργαστούν ΠΑΣΟΚ-ΝΔ για να ασκούν εκ του ασφαλούς κριτική.Θα έρθει όμως η ώρα που θα πέσουν οι μάσκες.....Και θα ξεγυμνωθούν οι αριστεροί ψάλτες της δεξιάς, και ο λαός θα τους στείλει στον αγύριστο.....Που πουλάνε παραμύθια και παρόλες τώρα.....

nick26

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Ζείς στο εξωτερικό Ε ; Η σάτιρα πάντα περνούσε πολιτικά μυνήματα φίλε μου !!

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
Ζείς στο εξωτερικό Ε ; Η σάτιρα πάντα περνούσε πολιτικά μυνήματα φίλε μου !!
Όχι φίλε μου. Η σάτιρα είναι για να σατιρίζει τους πάντες. Και καλά κάνει.Και είναι άλλο το να περνά μηνύματα, και άλλο το άμεσα να λέει κάντε το ένα ή μην κάνετε το άλλο. Και ο κ. Λαζόπουλος αν μη  τι άλλο λέει σε όσους τον παρακολουθούν τι να μην κάνουν.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
βλέπω πολλές κουβέντες για το ΑΕΠ και δεν ξέρω αν έχει γραφτεί κάτι ιδιαίτερα σημαντικό: το ΑΕΠ μας είναι πρακτικώς αδύνατο να υπολογιστεί με ακρίβεια για 2 πολύ σοβαρούς λόγους (ίσως υπάρχουν κι άλλοι, αλλά εμένα αυτοί μου έρχονται στο μυαλό τώρα):
1) μεγάλο ποσοστό του οικονομικά ενεργού πληθυσμού μας αμοίβεται περισσότερο από την πραγματικά προσφερόμενη εργασία του (βλέπε δημόσιοι υπάλληλοι)
2) η παραοικονομία κάνει πάρτυ στη χώρα μας, πράγμα που δεν νομίζω ότι συμβαίνει σε τόσο μεγάλο βαθμό σε άλλες ευρωχώρες (χωρίς να έχω και γνώση για το τι συμβαίνει γενικά εκτός ελλάδας)

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
Ακριβώς leonoro, ενώ λες δεν είμαστε στο 1989, επιμένεις να ασχολείσαι με το τι έκανε το ΠΑΣΟΚ στο παρελθόν. Έχεις απόλυτα επιλεκτική μνήμη για την ηλικία σου.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Να οι ευσεβείς πόθοι της αριστεράς, να συνεργαστούν ΠΑΣΟΚ-ΝΔ για να ασκούν εκ του ασφαλούς κριτική.Θα έρθει όμως η ώρα που θα πέσουν οι μάσκες.....Και θα ξεγυμνωθούν οι αριστεροί ψάλτες της δεξιάς, και ο λαός θα τους στείλει στον αγύριστο.....Που πουλάνε παραμύθια και παρόλες τώρα.....

Γιατί δεν μας λες λοιπόν τις ...αγεφύρωτες διαφορές μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ;
Και τα μέτρα για τα σοβαρά ζητήματα, ασφαλιστικό, ανεργία, κοινωνική πολιτική, εξωτερική πολιτική κλπ. που θα εφαρμόσει ο Γιωργάκης.
Και που να είναι ΔΕΣΜΕΥΣΗ οτι θα γίνουν, ούτως ώστε αν δεν γίνουν να μπορεί κανείς μετά να σου λέει οτι υπήρξες ψεύτης.
Θα εκτιμούσα μια ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ απάντηση και όχι άλλο ένα σεντόνι που να μη λέει τίποτα.
Ευχαριστώ.

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
????????????????????????????????? ηρθαν.................

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Το κακό είναι οτι ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ κάτι για το πρόβλημα διακυβέρνησης της χώρας πέραν του οτι οι έλληνες πολιτικοί (συλλήβδην) είναι φαιδροί.
Ε δεν χρειαζόταν τόσα πτυχία και τόσα χρόνια παραμονής στο εξωτερικό, κι ένας απλός ταξιτζής θα μας το έλεγε αυτό.
Γίνεται λοιπόν να είσαι κατά τι πιο συγκεκριμένος επί του θέματος του θρεντ;
Τη δική μου την άποψη την ξέρεις υποθέτω: ΟΥΤΕ Ο ΕΝΑΣ, ΟΥΤΕ Ο ΑΛΛΟΣ.

Αγεσαι και φέρεσαι. Άλλο ξεκίνησες να μου λες, άλλο λες τώρα.

Το μόνο σταθερό σημείο ειναι η κακία που βγάζεις. Κάνε παρέα στο georgebest - λίγο ξύδι θα σας κάνει καλό

Οσο για τα εκτός θέματος, να'σαι καλά με έκανες και χαμογέλασα.

Και επειδή η διαμάχη μας ειναι εκτός θέματος, σταματάω εδώ. Αν όμως συνεχίσεις θα ακολουθήσω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom