Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 748K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
παιδιά μην ειστε εκτός θέματος γιατί θα σας την πει ο φέθρυ

(το γαμήσαμε το θρεντ)

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
παιδιά μην ειστε εκτός θέματος γιατί θα σας την πει ο φέθρυ

(το γαμήσαμε το θρεντ)

Πάντως άποψη για το θέμα ΔΕΝ ΈΧΕΙΣ, γιατί αν είχες θα μας την έλεγες.
Συμπέρασμα: μη μασάτε με τους εκ του εξωτερικού ξερόλες, νούλες είναι στην τελική αρκετοί απ' αυτούς.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Κύριε Λάϊον 34, για να μην ξεχνιόμαστε, που είναι η περιβόητη λίστα με τις προγραμματικές διαφορές ΠΑΣΟΚ και ΝΔ;
Έτσι, για να αποστομωθούν οι ..αριστεροί ψάλτες της Δεξιάς που έλεγες.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Δε μίλησα ποτέ για σκάνδαλα εγώ αγαπητέ μου, με μπερδεύεις μάλλον. Εγώ πάντα θέτω το ερώτημα για το ποιος είχε καλύτερη κυβερνητική πολιτική. Σκάνδαλα υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν με κάθε κυβέρνηση.
η κυβερνητικη πολιτκη ειναι μια και συγκεκριμενη. βλεπεις διαφορα στην καθημερινοτητα σου ;

nick26

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Διαφορές Ν.Δ - ΠΑΣΟΚ στην εξωτερική πολιτική !!

ΠΑΣΟΚ :

Ν.Δ :

Αυτή είναι η αλήθεια φίλοι μου
Έχει να πει κάτι κανείς !!  

Και να μην πάμε πιο παλιά !!
Τοτε που κάποιος έλεγε ΕΟΚ ΚΑΙ ΝΑΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ και κάποιος άλλος νας έβαζε στην Ευρώπη !!
Αυτά γράφει η Ιστορία ΜΑΓΚΕΣ !!

Δεν ακούω τίποτα !!
Αυτά εινα τα θέματα που καθορίζουν το μέλλον μιάς χώρας !!
Ολα τα άλλα είναι να χαμε να λέγαμε !!

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
^ LOL. Το πρώτο related βιντεάκι στις δηλώσεις τάπερμαν γράφει:
faii skorda - FAINETAI I MOUNARA TIS!!!

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
μπορουσε να μηνπει ευχαριστω ο Σημιτης ομως ;

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Τι λενε οι ΗΠΑ για Καραμανλή !!
ΤΡΕΛΟ ΒΙΝΤΕΟ !!

Κάποιος έλεγε πριν για στροφή προς Ρωσσία !! Δες το και πές μου !!

Ο ΓΑΠ τι θα κάνει τελικά ρε παιδια !
Η Margaret που είναι??

Τι να δω και να σου πω ρε;

Έχεις ιδέα για το τι είναι ο South Stream ή έχεις σχηματίσει άποψη από τις ανοησίες του Πρετεντέρη;
(καθόλου δεν τον παίζει τον Κωστάκη εδώ)

Εσύ έχεις δει αυτό που πόσταρα εγώ για τον South Stream;

Δηλαδή έχει άδικο επί της ουσίας ο Αμερικάνος; Δεν αποδείχθηκε προφητικός;
Δεν διπλασιάστηκε ήδη το κόστος του αγωγού όταν το έργο δεν έχει κάν αρχίσει;
www.rzd-partner.com/press/2008/07/31/328455.html]South Stream Gas Project Price Jumps[/url]

Συνέχισε να ποστάρεις απο το YouTube. Μας διασκεδάζεις.

Και προσπάθησε να βρεις από το YouTube απάντηση στο ερώτημα που σου έθεσα: Πες μας έστω και μία ρωσική επένδυση που έγινε στην χώρα μας ως αποτέλεσμα της εξωτερικής πολιτικής της ΝΔ.
Διότι αν παρακολουθούσες το video που πόσταρες θα άκουγες τον Πρετεντέρη να λέει ότι εμείς θα τον πληρώσουμε τον αγωγό.
Όχι θα σου τον έκανε δώρο ο Πούτιν.

Και αν είχες συναίσθηση της γεωπολιτικής πραγματικότητας δεν θα μου πρόβαλες ως επίτευγμα το να είμαι ενεργειακά εξαρτημένος από τους KGBίτες της Gazprom.
Αλλά χλωμό το βλέπω. Κάτι τέτοιο δεν το έχει το YouTube και δεν το προτείνει ο Πρετεντέρης.

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Πες μας έστω και μία ρωσική επένδυση που έγινε στην χώρα μας ως αποτέλεσμα της εξωτερικής πολιτικής της ΝΔ.

Φιλαρακο με κουραζεις.
Ρωσικες επενδυσεις στην Ελλαδα. Επιγραμματικα.
Ψαξτο μονο σου περαιτερω...
Εισαγωγες
-Οπλικα συστηματα{
-τεθωρακισμένα οχήματα μάχης
-πολλαπλούς εκτοξευτές ρουκετών
-αυτοκινούμενα αντιαεροπορικά συστήματα}
-πετρέλαιο
-φυσικό αέριο
-αργίλιο και άλλες πρώτες ύλες 
-μεγάλες ποσότητες σιταριού
-κριθαριού
-ξυλείας
-χαρτιού
Συνολικα
-β' εξαμηνο 2006 249.301.000 ευρω
-α' εξαμηνο 2007 265.947.000 ευρω
αυξηση +6%

Εξαγωγες προς την Ρωσια
- 2006 441.143.000 ευρω
κυριο εξαγωγιμο προιον (απιστευτο και ομως αληθινο) ...γουνες.

Συνολο Ρωσων τουριστων στην Ελλαδα το 2007
- +250.000 (κατι για συναλλαγμα που ελεγες?)

-Συνολο εξαγωγων προς Ρωσια
-2006 3.577.081.000 ευρω
-2007 2.568.000.000 ευρω (πρωτο δεκαμηνο)

Ρωσικα κεφαλαια στην Ελλαδα
-Προμηθεας γκας χρηματοδοτης γκασπρομ. 1991 ετος ιδρυσης
-Sistema το 2006 αγοραζει την... Ιντρακομ Τελεκομ
-Η Ρωσικη Syntez κανει επενδυσεις στην κεντρικη μακεδονια
-Τουρισμος αγορα της Corfu Med απο την Corfu Garden Ρωσσικων συμφεροντων δραστηριοποιουμενη στην Ελλαδα (ετος 2008).

Ελληνικα κεφαλαια στην Ρωσια
-Υπολογιζονται σε 15 δις ευρω δραστηριοποιουμενα κυριως στον τομεα των τραπεζων
-1030 τα υποκαταστηματα Ελληνικων τραπεζων στην Ρωσια.
-Η Ρωσικη UNIASTRUM Bank αγοραστηκε απο την τραπεζα Κυπρου τον 7/2008

...και απειρα αλλα που βαριεμαι να αναφερω.
Το ισοζυγιο εισαγωγων εξαγωγων μπορει να βρεθει παραπανω.
Το ποτε εγιναν οι επενδυσεις βρισκεται παραπανω.
Ζητω συγνωμη που δεν μπορεσα να βρω σχετικο βιντεακι στο γιουτιουμπ.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
Κύριε Λάϊον 34, για να μην ξεχνιόμαστε, που είναι η περιβόητη λίστα με τις προγραμματικές διαφορές ΠΑΣΟΚ και ΝΔ;
Έτσι, για να αποστομωθούν οι ..αριστεροί ψάλτες της Δεξιάς που έλεγες.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Κύρις fethry, που όλα τα ξέρεις και τα γνωρίζεις και κρίνεις εκ του ασφαλούς τους πάντες, δεν γνωρίζω την ηλικία σου, διότι αν την γνώριζα θα καταλάβαινα και καλύτερα κάποια πράγματα για σένα και το αντιπασοκικό μένος σου. Από εκεί και έπειτα, εάν γνώριζες την Ελλάδα της δεκαετίας του 1970, του μεγάλου Εθνάρχη, που επί των ημερών του πάτησαν πόδι οι Τούρκοι στην Κύπρο και επί των ημερών της πρωθυπουργίας του κατελήφθη η μισή από αυτήν, και τη δεκαετία του 1980, όπου κυριάρχησε ο Ανδρέας Παπανδρέου, θα καταλάβαινες ποια είναι η διαφορά μεταξύ των 2 κομμάτων. Και τα όποια στοιχεία κοινωνικού κράτους και κράτους προνοίας έχουμε σήμερα, είναι δημιούργημα του ΠΑΣΟΚ, σου αρέσει δεν σου αρέσει. Η προστατευτική νομοθεσία για τους εργαζομένους, για τη συνδικαλιστική ελευθερία, για τα ΑΕΙ, για την ισότητα των δύο φύλων, ήταν έργα του ΠΑΣΟΚ. Με το ΠΑΣΟΚ επήλθε πραγματική ελευθερία στη χώρα και στους πολίτες, έφυγε ο φόβος του χωροφύλακα και του ρουφιάνου της γειτονιάς, του πληροφοριοδότη της ασφάλειας, και μέχρι τότε ζούσε υπό συνθήκες οιονεί αστυνομικού κράτους, επί αειμνήστου Εθνάρχη δηλαδή. Αλλά εσύ είσαι μάλλον από αυτούς που τα βρήκαν έτοιμα όλα αυτά, και τώρα εύκολα αναλώνεσαι εκ του ασφαλούς σε μία ισοπεδωτική κριτική. Το ΕΣΥ, όπου φτιάχτηκαν 200 Κέντρα Υγείας σε όλη τη χώρα ήταν έργο του ΠΑΣΟΚ, σ'αρέσει δε σ'αρέσει. Το ΑΣΕΠ, κατά την άποψή μου η μεγαλύτερη μεταρρύθμιση από συστάσεως νεοελληνικού κράτους, πάλι του ΠΑΣΟΚ ήταν έργο. Αλλά εσύ μάλλον ζεις σε άλλη χώρα. Αλλά αυτή είναι η πάγια πολιτική της παραδοσιακής αριστεράς:όλοι είναι ίδιοι. Και πάντα για να αβαντάρουν τη συντηρητική παράταξη, όπως κάνουν και τώρα, ιδίως οι κ.κ. Τσίπρας και Αλαβάνος. Και είναι οι προεξάρχοντες των αριστερών ψαλτών της δεξιάς. Τα σενάρια για συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ προέρχονται από τη ΝΔ, και είχαν πάρει διάσταση όταν όλοι θεωρούσαν δεδομένο ότι η ΝΔ θα είναι πρώτο κόμμα στις επόμενες εκλογές οψέποτε και αν γίνουν. Τώρα που αυτό δεν είναι δεδομένου, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Και εάν γίνει μία τέτοια συγκυβέρνηση, εγώ ο ίδιος θα τους μαυρίσω την επόμενη φορά. Και το ξέρουν πολύ καλή στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ότι η βάση δεν θα δεχόταν κάτι τέτοιο και ότι θα τους πάρει και θα τους σηκώσει. Από εκεί και έπειτα, μπορείτε οι του ΣΥΡΙΖΑ να συνεχίσετε το τροπάριό σας ότι όλοι είναι ίδιοι και να αισθάνεστε ευτυχείς που έχετε κυβέρνηση ΝΔ με πρωθυπουργό τον κ. Καραμανλή. Οι αριστεροί του ψάλτες είστε έτσι και αλλιώς.....

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Κύρις fethry, που όλα τα ξέρεις και τα γνωρίζεις και κρίνεις εκ του ασφαλούς τους πάντες, δεν γνωρίζω την ηλικία σου, διότι αν την γνώριζα θα καταλάβαινα και καλύτερα κάποια πράγματα για σένα και το αντιπασοκικό μένος σου. Από εκεί και έπειτα, εάν γνώριζες την Ελλάδα της δεκαετίας του 1970, του μεγάλου Εθνάρχη, που επί των ημερών του πάτησαν πόδι οι Τούρκοι στην Κύπρο και επί των ημερών της πρωθυπουργίας του κατελήφθη η μισή από αυτήν, και τη δεκαετία του 1980, όπου κυριάρχησε ο Ανδρέας Παπανδρέου, θα καταλάβαινες ποια είναι η διαφορά μεταξύ των 2 κομμάτων. Και τα όποια στοιχεία κοινωνικού κράτους και κράτους προνοίας έχουμε σήμερα, είναι δημιούργημα του ΠΑΣΟΚ, σου αρέσει δεν σου αρέσει. Η προστατευτική νομοθεσία για τους εργαζομένους, για τη συνδικαλιστική ελευθερία, για τα ΑΕΙ, για την ισότητα των δύο φύλων, ήταν έργα του ΠΑΣΟΚ. Με το ΠΑΣΟΚ επήλθε πραγματική ελευθερία στη χώρα και στους πολίτες, έφυγε ο φόβος του χωροφύλακα και του ρουφιάνου της γειτονιάς, του πληροφοριοδότη της ασφάλειας, και μέχρι τότε ζούσε υπό συνθήκες οιονεί αστυνομικού κράτους, επί αειμνήστου Εθνάρχη δηλαδή. Αλλά εσύ είσαι μάλλον από αυτούς που τα βρήκαν έτοιμα όλα αυτά, και τώρα εύκολα αναλώνεσαι εκ του ασφαλούς σε μία ισοπεδωτική κριτική. Το ΕΣΥ, όπου φτιάχτηκαν 200 Κέντρα Υγείας σε όλη τη χώρα ήταν έργο του ΠΑΣΟΚ, σ'αρέσει δε σ'αρέσει. Το ΑΣΕΠ, κατά την άποψή μου η μεγαλύτερη μεταρρύθμιση από συστάσεως νεοελληνικού κράτους, πάλι του ΠΑΣΟΚ ήταν έργο. Αλλά εσύ μάλλον ζεις σε άλλη χώρα. Αλλά αυτή είναι η πάγια πολιτική της παραδοσιακής αριστεράς:όλοι είναι ίδιοι. Και πάντα για να αβαντάρουν τη συντηρητική παράταξη, όπως κάνουν και τώρα, ιδίως οι κ.κ. Τσίπρας και Αλαβάνος. Και είναι οι προεξάρχοντες των αριστερών ψαλτών της δεξιάς. Τα σενάρια για συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ προέρχονται από τη ΝΔ, και είχαν πάρει διάσταση όταν όλοι θεωρούσαν δεδομένο ότι η ΝΔ θα είναι πρώτο κόμμα στις επόμενες εκλογές οψέποτε και αν γίνουν. Τώρα που αυτό δεν είναι δεδομένου, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Και εάν γίνει μία τέτοια συγκυβέρνηση, εγώ ο ίδιος θα τους μαυρίσω την επόμενη φορά. Και το ξέρουν πολύ καλή στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ότι η βάση δεν θα δεχόταν κάτι τέτοιο και ότι θα τους πάρει και θα τους σηκώσει. Από εκεί και έπειτα, μπορείτε οι του ΣΥΡΙΖΑ να συνεχίσετε το τροπάριό σας ότι όλοι είναι ίδιοι και να αισθάνεστε ευτυχείς που έχετε κυβέρνηση ΝΔ με πρωθυπουργό τον κ. Καραμανλή. Οι αριστεροί του ψάλτες είστε έτσι και αλλιώς.....

Με εξαίρεση αυτό που γράφεις για το ΑΣΕΠ (που μαζί με τα κεπ είναι κατ' εμέ ό,τι πιο ουσιώδες έχει κάνει το πασοκ τα 20+ χρόνια που κυβέρνησε) νομίζω ότι μικρός μάλλον έβλεπες πολύ χατζάρα στην πασοκική ερτ και κανάλι 29 με έμφαση στους μονολόγους του γιαννόπουλου...

Πλάκα μας κάνεις ρε φίλε;

Φταίει ο Καραμανλής για την Κύπρο;
Που είχε παραλάβει μια υπό διάλυση χώρα με στράτευμα σε μαύρα χάλια και ήθελες να κάνει αντεπίθεση μερικές εκατοντάδες χιλιόμετρα από τα σύνορα 2-3 μέρες αφότου ήρθε ελλάδα και ακόμη δεν ξέραμε ποιος κυβερνούσε;
Του 1897 θα γινόταν!

Εδώ οι πασόκοι χρησιμοποιούν για τη στάση του σημίτη στα Ίμια εν έτει 1996 "μα ήταν ένα μηνα πρωθυπουργός!" λες και πριν από αυτόν κυβερνούσε άλλο κόμμα ή είχαμε χούντα ή είχε παραλάβει χάος! Διαλέγεις απάντηση και παίρνεις!

Ο Καραμανλής για την Κύπρο σε πείραξε;

Όσο για το κράτος πρόνοιας του πασοκ, το τί ιδιωτική κλινική και σχολείο ιδρύθηκε επί των ημερών του, είναι ενδεικτικό πόσο επιτυχημένες ήταν οι παρεμβάσεις του στο χώρο υγείας και παιδείας...Και το εσύ ήταν άλλη μια καλή ιδέα πρακτικά ανεφάρμοστη...

Τα δε περί ρουφιάνου της γειτονίας, αστυνομικού κράτους κ.τ.λ. ήταν καλά συνθήματα εκεί στα 70s για να υφαρπάξετε καμια αριστερή ψήφο αλλά από το 1974 αυτά τα πράγματα είχαν πάψει...
Αν και οι κακές γλώσσες λένε ότι μποστά στον πρασινορουφιάνο αφισοκολλητή των early 80s τύφλα να έχει ο πιο σκληρός μπασκίνας της καραμανλοκρατίας της περιόδου 55-60...

Η πολιτική ιδιοφυία του ανδρέα συνίστατο στο ότι με τη χρήση του "μπαμπούλα" της δεξιάς κατάφερε μια εξαμβλωματική συμμαχία του παραδοσιακά αντικομμουνιστικού- αντιαριστερού κέντρου με την αριστερά, δημιουργώντας τον frankestein  της "δημοκρατικής" παράταξης...

Ντάξει, είπαμε, ο σημίτης κάτι έκανε, ακόμη και εγώ ο έμμισθος της ρηγίλλης και του μαξίμου το παραδέχομαι αλλά να πάμε να βγάλουμε ότι έγινε και ουσιαστικό έργο το 1981 - 1989 (και ιδίως 1985-1989) πάει πολύ!

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
Με εξαίρεση αυτό που γράφεις για το ΑΣΕΠ (που μαζί με τα κεπ είναι κατ' εμέ ό,τι πιο ουσιώδες έχει κάνει το πασοκ τα 20+ χρόνια που κυβέρνησε) νομίζω ότι μικρός μάλλον έβλεπες πολύ χατζάρα στην πασοκική ερτ και κανάλι 29 με έμφαση στους μονολόγους του γιαννόπουλου...

Πλάκα μας κάνεις ρε φίλε;

Φταίει ο Καραμανλής για την Κύπρο;
Που είχε παραλάβει μια υπό διάλυση χώρα με στράτευμα σε μαύρα χάλια και ήθελες να κάνει αντεπίθεση μερικές εκατοντάδες χιλιόμετρα από τα σύνορα 2-3 μέρες αφότου ήρθε ελλάδα και ακόμη δεν ξέραμε ποιος κυβερνούσε;
Του 1897 θα γινόταν!

Εδώ οι πασόκοι χρησιμοποιούν για τη στάση του σημίτη στα Ίμια εν έτει 1996 "μα ήταν ένα μηνα πρωθυπουργός!" λες και πριν από αυτόν κυβερνούσε άλλο κόμμα ή είχαμε χούντα ή είχε παραλάβει χάος! Διαλέγεις απάντηση και παίρνεις!

Ο Καραμανλής για την Κύπρο σε πείραξε;

Όσο για το κράτος πρόνοιας του πασοκ, το τί ιδιωτική κλινική και σχολείο ιδρύθηκε επί των ημερών του, είναι ενδεικτικό πόσο επιτυχημένες ήταν οι παρεμβάσεις του στο χώρο υγείας και παιδείας...Και το εσύ ήταν άλλη μια καλή ιδέα πρακτικά ανεφάρμοστη...

Τα δε περί ρουφιάνου της γειτονίας, αστυνομικού κράτους κ.τ.λ. ήταν καλά συνθήματα εκεί στα 70s για να υφαρπάξετε καμια αριστερή ψήφο αλλά από το 1974 αυτά τα πράγματα είχαν πάψει...
Αν και οι κακές γλώσσες λένε ότι μποστά στον πρασινορουφιάνο αφισοκολλητή των early 80s τύφλα να έχει ο πιο σκληρός μπασκίνας της καραμανλοκρατίας της περιόδου 55-60...

Η πολιτική ιδιοφυία του ανδρέα συνίστατο στο ότι με τη χρήση του "μπαμπούλα" της δεξιάς κατάφερε μια εξαμβλωματική συμμαχία του παραδοσιακά αντικομμουνιστικού- αντιαριστερού κέντρου με την αριστερά, δημιουργώντας τον frankestein  της "δημοκρατικής" παράταξης...

Ντάξει, είπαμε, ο σημίτης κάτι έκανε, ακόμη και εγώ ο έμμισθος της ρηγίλλης και του μαξίμου το παραδέχομαι αλλά να πάμε να βγάλουμε ότι έγινε και ουσιαστικό έργο το 1981 - 1989 (και ιδίως 1985-1989) πάει πολύ!
Τα περί διαλυμένου στρατεύματος το 1974 ήταν παραμύθια για μικρούς φίλε μου. Από εκεί και πέρα τα άλλα που αναφέρεις δεν αξίζουν σχολιασμού, μάλλον ζεις σε άλλη χώρα ή τα βρήκες όλα έτοιμα στη ζωή σου. Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66

Κύριε Lion34 είμαι αρκετά μεγάλος για να έχω επίγνωση του τι συζητάω, και αρκετά πιο μεγάλος απο τη δική σας ηλικία, αν είναι αυτή που υποδηλώνει το νικ σας.
Εν πάση περιπτώσει, σας ευχαριστώ που ΔΕΝ μου απαντήσατε για τις προγραμματικές διαφορές ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ως προς τις εκλογές που ΘΑ γίνουν και όχι αυτές ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ κάποτε.
Αντ' αυτού, μου παρουσιάσατε πάλι μια σχολική έκθεση ιδεών για το πόσο κακιά ήταν η Δεξιά (κάτι το οποίο δεν περίμενα εσάς για να το μάθω) και για το πόσες γονυκλισίες πρέπει να κάνουμε στον αείμνηστο Ανδρέα Παπανδρέου που μας έκανε να τρώμε με χρυσά κουτάλια (μάλλον επ' αυτού ήταν άλλωστε και η περίφημη ρήση του "Τσοβόλα δώστα όλα").
Αντιλαμβάνομαι την αδυναμία σας να βρείτε επιχειρήματα πάνω σ' αυτό που σας ρώτησα, χωρίς να καταφεύγετε σε τρυκ και υπεκφυγές.
Έχετε πάρει όμως χαμπάρι πόσο γελοίος είσαστε στο ρόλο του πράσινου ινστρούχτορα;

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
Κύριε Lion34 είμαι αρκετά μεγάλος για να έχω επίγνωση του τι συζητάω, και αρκετά πιο μεγάλος απο τη δική σας ηλικία, αν είναι αυτή που υποδηλώνει το νικ σας.
Εν πάση περιπτώσει, σας ευχαριστώ που ΔΕΝ μου απαντήσατε για τις προγραμματικές διαφορές ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ως προς τις εκλογές που ΘΑ γίνουν και όχι αυτές ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ κάποτε.
Αντ' αυτού, μου παρουσιάσατε πάλι μια σχολική έκθεση ιδεών για το πόσο κακιά ήταν η Δεξιά (κάτι το οποίο δεν περίμενα εσάς για να το μάθω) και για το πόσες γονυκλισίες πρέπει να κάνουμε στον αείμνηστο Ανδρέα Παπανδρέου που μας έκανε να τρώμε με χρυσά κουτάλια (μάλλον επ' αυτού ήταν άλλωστε και η περίφημη ρήση του "Τσοβόλα δώστα όλα").
Αντιλαμβάνομαι την αδυναμία σας να βρείτε επιχειρήματα πάνω σ' αυτό που σας ρώτησα, χωρίς να καταφεύγετε σε τρυκ και υπεκφυγές.
Έχετε πάρει όμως χαμπάρι πόσο γελοίος είσαστε στο ρόλο του πράσινου ινστρούχτορα;
Δεν φταίτε εσείς κ. fethry, εγώ φταίω που ασχολούμαι με σας εδώ μέσα. Καλό σας βράδυ, και κάντε καμιά προσευχή ως καλός αριστερός για την ''Δεξιά του ΄Κυρίου'' πριν κοιμηθείτε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom