Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 750K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

nick26

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Θα μου απαντήσει κάποιος ;

Ερώτηση : Έκπληκτος έχω παρατηρήσει τον τελευταίο καιρό σε ώρες  «αιχμής» ότι όλα τα κανάλια έχουν διαφήμιση για την διάσωση της Ολυμπιακής. Μιλάμε για ώρες 7 με 11 που η διαφήμιση κοστίζει χρυσό!! σήμερα όλες οι Κυριακάτικες εφημερίδες έχουν την ίδια διαφήμιση !!  Που τα βρίσκει τελικά τα χρήματα το σωματείο  της Ολυμπιακής ;
ΓΑΠ ΠρΟθυπουργός της Ελλάδας !!
ΠΑΣΟΚ ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ !!

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.550
Πόντοι
4.615
Θα προτιμούσα από την παρελθοντολογία να μου πεις σε τι είναι εθνικά υπερήφανη η σημερινή πολιτική. Και μην ξεχνάς,αφού παρελθοντολογείς. όταν κάποτε στη δεκαετία του 50 είχε επισκεφτεί ένας στρατηγός των ΗΠΑ την Ελλάδα και είχε παραταχτεί άγημα αποδόσεως τιμών, ο συγχωρεμένος ο Παναγιώτης Κανελλόπουλος του είχε πει:''Στρατηγέ μου, ο στρατός σας''!!!Αλλά τότε δεν υπήρχε youtube!!!

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Σύμφωνοι ρε μεγάλε, ο Νικολάκης βγάζει άναρθρες κραυγές.
Και δεν είναι ο μόνος.
Η συζήτηση είναι ούτως ή άλλως ΓΤΠ με τόσους που προσπαθούν να μας πείσουν να ψηφίσουμε τον Γιωργάκη ή τον Κωστάκη.
Εσύ όμως, με το τουπέ του ξερόλα και την πείρα σου απο το εξωτερικό, την οποία δεν χάνεις ευκαιρία να μας διαφημίζεις, μήπως είναι καιρός να σκεφτείς να κατέβεις στις εκλογές και να μας σώσεις;
Τόση εμπειρια είναι κρίμα να πάει χαμένη.

Διαφωνούμε, ως συνήθως. Δείγμα υγείας (δικής μου)

Αντίθετα απο εσένα, προσωπικά βρίσκω τη συζήτηση να είναι σε αρκετά καλό επίπεδο. Μπορει να διαφωνώ με τις ΓΝΩΜΕΣ ορισμένων μελών αλλά αυτό ειναι και η ουσία. Αν εσυ δεν το βρίσκεις του επιπέδου σου, πρόβλημά σου.

Επίσης, με αφήνει παγερά αδιάφορο το οτι δε σου αρέσει ο τρόπος που γράφω. Για να το πω πολιτισμένα.

Η πείρα μου απο το εξωτερικό που διαφημίζω. Δεν τη διαφημίζω. Την αξιοποιώ. Οταν έχω να πω κάτι που ξέρω το λέω. Και αυτό σε πειράζει; Μήπως θα πρέπει να σου ζητήσω την άδεια;

Δεν ενδιαφέρομαι να σώσω κανέναν εκτός απο τον εαυτό μου. Αλλά αν επιμένεις οτι η κάθοδός μου στην πολιτική σκηνή θα βοηθήσει, αυτός ειναι ένας ακόμα λόγος να ΜΗΝ κατέβω.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.550
Πόντοι
4.615
Συνεχίζεις παρά την ηλικία σου να κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις. Μήπως είσαι ΠΑΣΟΚ;
Μήπως τα συμπεράσματα σου περιορίζονται από την αντίληψη Ψήφος = 1 Κόμμα = Κράτος = κάποιος να με ταΐσει και ας είναι (όλα) σκατά;
Διαβλέπω μία εμμονή με την ηλικία μου;;; Από όλα όσα σου έχω πει, αυτά κατάλαβες;;;;

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Διαφωνούμε, ως συνήθως. Δείγμα υγείας (δικής μου)

Αντίθετα απο εσένα, προσωπικά βρίσκω τη συζήτηση να είναι σε αρκετά καλό επίπεδο. Μπορει να διαφωνώ με τις ΓΝΩΜΕΣ ορισμένων μελών αλλά αυτό ειναι και η ουσία. Αν εσυ δεν το βρίσκεις του επιπέδου σου, πρόβλημά σου.

Επίσης, με αφήνει παγερά αδιάφορο το οτι δε σου αρέσει ο τρόπος που γράφω. Για να το πω πολιτισμένα.

Η πείρα μου απο το εξωτερικό που διαφημίζω. Δεν τη διαφημίζω. Την αξιοποιώ. Οταν έχω να πω κάτι που ξέρω το λέω. Και αυτό σε πειράζει; Μήπως θα πρέπει να σου ζητήσω την άδεια;

Δεν ενδιαφέρομαι να σώσω κανέναν εκτός απο τον εαυτό μου. Αλλά αν επιμένεις οτι η κάθοδός μου στην πολιτική σκηνή θα βοηθήσει, αυτός ειναι ένας ακόμα λόγος να ΜΗΝ κατέβω.

Πόσο χρεώνεις τις πολιτικές συμβουλές λοιπόν, πάνσοφε ...αξιοποιητή εμπειρίας;
Αν ήσουνα γυναίκα, θα έλεγα οτι απλώς έχεις περίοδο.
Και οτι την έχεις όλες τις μέρες του χρόνου.
Αλλά δεν είσαι, οπότε είσαι ένας ακόμα απο τους φαιδρούς με τη μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους.
Καλό ξεπάγιασμα εκεί στα ξένα που είσαι.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Διαβλέπω μία εμμονή με την ηλικία μου;;; Από όλα όσα σου έχω πει, αυτά κατάλαβες;;;;

Η εμμονή με την ηλικία είναι γιατί κάποιος έχει ζήσει 30 χρόνια κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ_ ΝΔ, οπότε δεν είναι άμοιρος στοιχείων. Άμα αντιπαρατίθεται η λειτουργία των θεσμών - που καταπατούνται από τις ανίκανες κυβερνήσεις - και η πιθανότητα :cheesy: :cheesy: διακυβέρνησης από ΚΚΕ - Λάος, υπάρχει ένα misconception... At least

nick26

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Καρατζαφέρης για ΓΑΠ !!

:dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Αλλά δεν είσαι, οπότε είσαι ένας ακόμα απο τους φαιδρούς με τη μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους.

καλα ρε ενας να σε μπαναρει και να ησυχασουμε απο τις παπαρολογιες σου δεν υπαρχει;;;;;;;
τι ασυλια ειναι αυτη;;;;;
τι μεσο εχεις μωρη;;;;;;

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66

Οχι τώρα σοβαρα

Αυτό έχεις να μου απαντήσεις; Νομίζεις οτι είμαστε ακόμα στο δημοτικό; Καλό ξεπάγιασμα;

Περίμενα κάτι παραπάνω απο εσένα. Οχι χρήση κλισέ εκφράσεων. Ελα, δε μπορεί. Προσπάθησε να το σώσεις - έχεις μια ακόμα ευκαιρία

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

Από τα όσα έγραψε το μόνο που έμεινε δλδ είναι ότι έχει πάει έξω... :rolleyes:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Οχι τώρα σοβαρα

Αυτό έχεις να μου απαντήσεις; Νομίζεις οτι είμαστε ακόμα στο δημοτικό; Καλό ξεπάγιασμα;

Περίμενα κάτι παραπάνω απο εσένα. Οχι χρήση κλισέ εκφράσεων. Ελα, δε μπορεί. Προσπάθησε να το σώσεις - έχεις μια ακόμα ευκαιρία

Κι εγώ περίμενα κάτι παραπάνω απο σένα.
Και το ξέρεις.
Όχι πάντως αυτό το στυλάκι της ξυνισμένης γεροντοκόρης που τα ξέρει όλα και χλευάζει τους πάντες.

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Μανούρα Time, Get Ready  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Ρε Φέθρυ, μα δεν την παλεύεις καθόλου αν δεν μπινελικωθείς τουλάχιστόν μια φορά την εβδομάδα???

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
καλα ρε ενας να σε μπαναρει και να ησυχασουμε απο τις παπαρολογιες σου δεν υπαρχει;;;;;;;
τι ασυλια ειναι αυτη;;;;;
τι μεσο εχεις μωρη;;;;;;

ρε μεγάλε, κι εγώ του τα 'χω χώσει του φέθρυ κάποτε. αλλά για πες μου: πού κάνει λάθος εδώ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom