Εγώ δουλεύω στον ιδιωτικό τομέα.
Παρομοίως. Και;
Και 6 χρόνια ήμουν στην Ευρώπη.
Εγώ συμπλήρωσα 10.
Τιέκανες 6 χρόνια και που ήσουν;
Αντε γιατί μας τα ζάλισες παλιοκαραγκιόζη
Εγώ δουλεύω στον ιδιωτικό τομέα.
Και 6 χρόνια ήμουν στην Ευρώπη.
άμα λέω γω ότι είσαι στο υπουργείο τύπου...
ρε γαμώ τα υπουργεία σου. Που είναι η επιτυχημένη λύση στο να μεταφέρεις τους χαραμοφάηδες της Ολυμπιακής σε άλλο δημόσιο οργανισμό;
Γαμώ τις λύσεις μιλάμε...
Μας λέει η ΕΕ τελειώνετε μη σας γαμήσω και μεις μετακυλίουμε το κόστος σε άλλο δημόσιο οργανισμό.....
Οπως και με τα ταμεία τα ασφαλιστικά ένα πράμα. Μετακυλίω την αρρώστεια στα υγιή ταμεία....
Ρε κοίτα κάτι λύσεις που δίνουν οι σωτήρες χώρας......
Δε μίλησα ποτέ για σκάνδαλα εγώ αγαπητέ μου, με μπερδεύεις μάλλον. Εγώ πάντα θέτω το ερώτημα για το ποιος είχε καλύτερη κυβερνητική πολιτική. Σκάνδαλα υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν με κάθε κυβέρνηση.Και ομως μου απαντησες. Πασοκ θα ψηφιζες
Σειρα μου να απαντησω . Εγω εχω αριστερες καταβολες και λογικα Συν(πιο πιθανο) ή Πασοκ θα ψηφιζα . Αλλα επειδη εχω τετοιες καταβολες και οχι γιατι δηθεν το αλλο κομμα κανει σκανδαλα. Τα σκανδαλα εχω ξαναπει τα θεωρω ανυτπαρκτα και επι Πασοκ και επι Νδ . Σηκωνει μεγαλη συζητηση αυτο. Δεν υπαρχουν σκανδαλα. Η καθημερινοτητα του καθε ελληνα ειναι απλα αυτα τα μαθαινουμε γιατι ειναι δημοσια τα προσωπα
Τώρα καλό είναι αυτό;Πραγματικά πιστεύεις ότι ο ΓΑΠ είναι αυτός ? Η ένωση των ασφαλιστικών ταμείων
Για περίμενε να δούμε ποιός θα την αγοράσει.η ιδιωτικοποίηση της Ολυμπιακής
Πέταλο Μαλιακού: Τμήμα Στυλίδα - Ράχες ΟΕΟ;;;;τα μεγάλα έργα που ολοκληρώνονται επιτέλους (Πέταλο Μαλιακού ,Εγνατία κλπ )
Άρχισαν οι εργασίες και δεν το μάθαμε;ο αγωγός Μπουργκάς Αλεξ/πόλης
Ρώτησα και τον άλλο φωστήρα της ΝΔ, τον palermo, αν έχουμε δει έστω και ΕΝΑ ρούβλι επενδύσεων λόγω αυτής της πολυδιαφημισμένης στροφής και η απάντηση που πήρα από τον τιτάνα αυτόν του δημοκρατικού και εποικοδομητικού διαλόγου ήταν ότι άνοιξε η αγορά των CT και ότι έχουμε τώρα, επί ΝΔ, περισσότερες ρωσσίδες πουτάνες.και η στροφή που έχουμε κάνει προς τη Ρωσία δεν σου λέει τίποτα;
Ποιός τους διόρισε αδερφέ όλους αυτούς τούς χαραμοφάηδες τόσα χρόνια ;
Ανεπιθύμητε, ξέρεις και ξέρω ότι αν έκλεινε την ολυμπιακή και απέλυε όλους τους εργαζομένους, παλι κάποιοι θα μιλούσαν για τεράστιο κοινωνικό κόστος και θα είχαν και δίκιο...
Δεν πετάς έτσι απλά τόσες οικογένειες στο δρόμο - ούτε στη βικτωριανή αγγλία δεν τα κάνανε αυτά..
Και ας είναι υπεύθυνοι σε μεγάλο βαθμό και οι εργαζόμενοι υπέυθυνοι για το κατάντημα της ολυμπιακής..
Το ζήτημα είναι να σταματήσει η αιμοραγία...
Στην τελική το κόστος στο δημόσιο από τις μετατάξεις θα καλυφθεί από την εξοικονόμηση χρημάτων από τη μαύρη τρύπα της Ο.Α. που θα κλείσει...
Θυμίσου την περίφημη Απογραφή...... Αυτό και μόνο μας έκανε περίγελους στην Ε.Ε..... Θες κάτι άλλο;
άσε φίλε,δεν βγαίνει άκρη...τώρα έγιναν χαραμοφάηδες...πριν ήταν ο εθνικός μας αερομετφορέας,ο εθνικός μας πλούτος που ο κακός Καραμανλής τον ξεπουλάει....ό,τι ναναι!!!
φυσικά αν τους απέλυαν,πρώτοι θα έβγαιναν αυτοί οι ίδιοι να μιλάνε για ανάλγητο νεοφιλελευθερισμό κλπ...τώρα που δεν θα χάσει κανένας τη δουλειά του,είναι χαραμοφάηδες
Enforcer, οι παραθέσεις που έβαλες είναι από δικό μου post, που περιγράφω το πώς θα ήθελα τον πρωθυπουργό. Και φυσικά συμφωνώ ότι ο κ. Καραμανλής δεν έχει καμία σχέση με όσα θα ήθελα να είναι...Δεν έχει δώσει τέτοια δείγματα. Μπορεις να αναφέρεις 4-5;
Προσωπικά βλέπω μάλλον το αντίθετο να συμβαίνει. Οι επιλογές του σε πρόσωπα ειναι άκρως αποτυχημενες, σύρεται πίσω απο τις εξελίξεις και μας έχει κάνει ρόμπα διεθνώς. Αλλά ας δεχτώ οτι κάνω λάθος. Εχεις ΔΥΟ παραδείγματα ναμου πεις για να με πείσεις;
Δεν ξέρω τι να πρωτοδιαλέξω. Αλλά πιο πολύ μου αρέσει το οτι έχει όραμα. Αυτό ειναι πραγματικά πρωτότυπο.
Μετατροπή σε πιο ευρωπαϊκούς θεσμούς με το ΚΚΕ για παράδειγμα; με την Ένωση Κεντρώων;
Τα περί κύρους και σοβαρότητας στην ΕΕ και αλλού άσε τα καλύτερα...
Καμία σχέση η Ισλανδία με τις ΗΠΑ με τις αλχημείες που αναφέρεις, τις οποίες όλες οι χώρες της ΕΕ κάνουν. Φέτος επί παραδείγματι, για να πέσει το δημόσιο έλλειμμα κάτω από το 3% του ΑΕΠ, υπολόγισαν στο ΑΕΠ και τον τζίρο της πορνείας. Τα ίδια κάνουν και αυτοί. Η απογραφή ήταν μία μέγιστη βλακεία, για λόγους μένους και μίσους προς την προηγούμενη κυβέρνηση. Δυστυχώς. Και μας έκαναν ρόμπες. Δεύτερη ρόμπα θες; Βασικός Μέτοχος.....Προσωπικά ήμουν και είμαι υπερ της απογραφής...
Με λογιστικά τρικ και αλχημείες δεν πας μακρυά- το είδαμε πρόσφατα στην αμερική και στην ισλανδία...
Όσο για το αν γίναμε ρεζίλι, μάλλον κάποιους τους ενόχλησε που αποκαλύφθηκαν ψεύδη ετών και απεδωσαν δικές τους γνώμες στην Ε.Ε...
Όσο για τα αρθράκια σε κάποιες ξένες εφημερίδες, τα παρακάμπτω- εκτός του ότι δεν είναι η επίσημη άποψη της Ε.Ε., οι ίδιες εφημερίδες σήμερα λένε ότι το ελληνικό τραπεζικό σύστημα είναι σχετικά ασφαλές...
ίσιε...
δεν το περίμενα αυτό από σένα....
Εχουμε το διπλάσσιο προσωπικό από ότι θα έπρεπε στις δημόσιες υπηρεσίες και συ μου μιλάς για κοινωνική ευαισθησία....
Σε 20 χρόνια που θα πέσει λόρδα να δω τι ευαισθησίες θα έχουν τα νούμερα.
ΝΑ βγεί ένας καριόλης και να πει.
Γαμιόληδες τέλος τα ψέμματα.
Η δουλειά και χαρά, ή τον πούλο.
Τέλος.
Ευρωπαϊκοί θεσμοί με το ΚΚΕ; μα αυτοί ζουν ακόμη στην εποχή της Οκτωβριανής Επανάστασης, και απορρίπτουν ο,τιδήποτε δυτικόφερτο!!! Για τον κ. Λεβέντη δεν θα σχολιάσω, ούτε για το ΛΑΟΣ...... Είδαμε και τι έγινε το 1989 που ίσχυσε στην ουσία η απλή αναλογική......Με το ΚΚΕ και την Ένωση Κεντρώων και το Λάος. Εκτός άμα όταν ψηφίζουν κάτι άλλο από ΠΑΣΟΚ - ΝΔ δεν μετράει η ψήφο τους.
Οι φασιστικοί νόμοι που το κόμμα σου και το άλλο των τελευταίων 5 ετών ψηφίζουν, αποτελούν παράβαση κάθε δημοκρατικής αρχής. Με <40% θα βγαίνει μια Κυβέρνηση που δεν ψηφίστηκε και οι ίδιοι άνθρωποι για να συνεχίσουν. Με τον κουβά. Καλή όρεξη είπα
Ανεπιθύμητε...
Αν κυβερνούσα εσύ και εγώ (κάτι σε Ατίλας και Τζένκις Χαν) θα είχαμε κλείσει το μπουρδέλο από το 1990 και η μόνη μετάταξη που θα δεχόμασταν θα ήταν οι εμφανίσιμες αεροσυνοδοί ως προσωπικό στα ιδιαίτερα του ανακτόρου μας...
Και όποιος αντιδρούσε, θα τον στέλναμε να δουλέψει σε ιδιωτική τράπεζα, κατά προτίμηση τη Γιούρομπανκ για να δει τη γλύκα...
Ξέρεις όμως ότι δεν κυβερνούμε εμείς...
Και ξέρεις ακόμη καλύτερα τί θα γινόταν αν 10,000 κόσμος βρισκόταν άνεργος στους δρόμους...
Τί θα έλεγε όλος ο ψευδοαριστερός συμφερτός και τί επεισόδια θα γίνονταν..
Πήγε ο μητσοτάκουλας να κάνει το ίδιο με τα λεωφορεία και γαμήθηκε το σύμπαν...
Εδώ και τώρα που δεν θα απολυθεί κανείς, ο λαζόπουλος μου έχει κάνει ήρωα τον πατέστο (ήμαρτον) και όλη αντιπολίτευση έχει αρχίσει τις εκδηλώσεις συμπαράστασης...
Καμία σχέση η Ισλανδία με τις ΗΠΑ με τις αλχημείες που αναφέρεις, τις οποίες όλες οι χώρες της ΕΕ κάνουν. Φέτος επί παραδείγματι, για να πέσει το δημόσιο έλλειμμα κάτω από το 3% του ΑΕΠ, υπολόγισαν στο ΑΕΠ και τον τζίρο της πορνείας. Τα ίδια κάνουν και αυτοί.
Ειμαι σε θέση να γνωρίζω - η εικόνα της χώρας ειναι χειρότερη απο ότι επι Σημίτη. Κυρίως γιατί η ομάδα που ορισμένοι ονομάζουν κυβέρνηση της χώρας, δεν έχει δώσει δείγματα οτι μπορει να κυβερνήσει. Επομένως δε μπορεί να επιβάλει πολιτικές αρα καλά κρασά.
Η πρώην δήμαρχος εχει δώσει δείγματα αυτόνομης φιλο-ατλαντικής πορείας, άρα καλά κρασά (δις)
Ορισμένοι δε απο τους υπαλλήλους έχουν γράψει ιστορία με το συνδυασμό ψώνιου, χωριάτικης κουτοπονηριάς και ασχετίλας. Αλογοσκούφης, περούκας (παυλόπουλος) και υπουργός ΠΕΧΩΔΕ. Βασικός μέτοχος, απογραφή, παράνομες χωματερές, ρύποι.
Η δε χώρα στο σύνολό της εδω και πολύ καιρό εξευτελίζεται λόγω σκανδάλων τα οποία ποτέ δεν οδηγούν σε αντίστοιχες ποινικές διώξεις λόγω της ομερτά της μαφίας.
Δεν υπάρχει κυβέρνηση και έτσι, απλά περιμένουν όλοι την επόμενη εκλογική μάχη
τώρα που δεν θα χάσει κανένας τη δουλειά του,είναι χαραμοφάηδες