Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 748K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Είμαι ο τελευταίος που θα πει ότι με το ΠΑΣΟΚ τα πάντα ήταν τέλεια. Μήπως εσύ αγαπητέ μπορείς να απαντήσεις στην ερώτησή μου τι ήταν όντως χειρότερο επί ΠΑΣΟΚ και τι είναι όντως καλύτερο σήμερα; ας μου πει κάποιος τελικά.
δεν μπορεί κανείς γιατί απλά τίποτα δεν ήταν χειρότερο.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
εγώ έχω γεννηθεί δεξιός αλλά δεν είμαι εμμισθος.
Αυτά, Γαλάζιο παπαγαλάκι.........
Περαστικά σας στη Ρηγίλλης.

Βρε ανεπιθύμητε...
Καταλαβαίνω την μεγάλη απογοήτευσή σου από τη νδ τόσο ως προς τη διάψευση των προσδοκιών όσο και από τις επικές αστοχίες της παρούσας κυβέρνησης αλλά σταμάτα να βγάζεις έμμισθους όσους έχουν άλλη άποψη!
Αφού έμμισθος είμαι μόνο εγώ!

Και για να γυρίσουμε στο θρεντ, όταν διάβασα τη συνέντευξη του ΓΑΠ στα χθεσινά νέα, νόμιζα ότι είχα πέρει κάτι σε lsd και έβλεπα παραισθήσεις..
Ο άνθρωπος δεν ήξερε τί έλεγε και μάλιστα σε γραπτή συνέντευξη σε φίλιο μέσο όπου οι απαντήσεις μπορόυν να επαναδιατυπωθού, έχει χρόνο να σκεφτεί..
Οι παπαριές περί Νιου Ντηλ ειδικά, είναι ενδεικτικό πόσο εκτός τόπου και χρόνου είναι...

Εντάξει...η νδ είναι για τον πούτσο, το είδαμε, το εμπεδώσαμε....

Αλλά να προσπαθήσουμε να πείσουμε ότι το πασοκ υπό τον γαπ μπορεί να τα πάει καλύτερα, είναι too much για εμένα...

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
Μην αποπροσανατολίζεις. Τα χάλια τους τα βλέπουμε καθημερινά. Δεν θέλουν πολλοί όμως να έχουμε τα ίδια χάλια που υπήρχαν πριν 6 χρόνια. Και επειδή δεν είσαι 6, σκέψου πως μπορείς να ζήσεις και χωρίς τα ΠΑΣΟΚΙΚΑ χαΐρια. Εκτός αν υπάρχουν Τουρκοείλωτες που τους αρέσει ο αυθέντης
Μεγάλε. δεν αποπροσανατολίζω εγώ. Φυσικά μπορεί κάποιος να ζήσει χωρίς πασοκικά χαΐρια όπως λες, με τα σημερινά χαΐρια τα οποία βλέπεις αλλά δεν σε ενοχλούν. Το πρόβλημά σου είναι το ΠΑΣΟΚ και όχι οι παρόντες. Δικαίωμά σου. Ξαναβγάλτε τους παρόντες, για να ξαναβρίζετε το ΠΑΣΟΚ και όχι αυτούς που κυβερνούν. Δε θες να έχεις τα όποια χάλια του ΠΑΣΟΚ αλλά σου αρέσουν και απολαμβάνεις τα χάλια της ΝΔ, τα οποία είναι πολύ χειρότερα. Και μη μου πεις για τρίτο δρόμο, γιατί ξέρεις ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος με τις παρούσες πολιτικές συνθήκες. Ή ο ένας ή ο άλλος θα βγει. Και μεταξύ των δύο είναι εμφανής η προτίμησή σου.

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.175
Πόντοι
506
εγώ έχω γεννηθεί δεξιός αλλά δεν είμαι εμμισθος.
Αυτά, Γαλάζιο παπαγαλάκι.........
Περαστικά σας στη Ρηγίλλης.

Εγώ δουλεύω στον ιδιωτικό τομέα. Δεν είμαι τρωκτικό. Και 6 χρόνια ήμουν στην Ευρώπη. Γκέγκε??

nick26

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Αυτό που θέλω είναι ένας πρωθυπουργός που κυβερνά, που κυβερνά πραγματικά, που καθοδηγεί και συντονίζει τους υπουργούς και το σύνολο της δημόσιας διοίκησης, που δίνει λύσεις, που είναι κοντά στο λαό, που έχει κοινωνικές ευαισθησίες, που έχει όραμα. Δε θέλω έναν πρωθυπουργό που κυβερνά με τις δημοσκοπήσεις ανά χείρας,που είναι εξαφανισμένος, και οι όποιες εμφανίσεις του δεν έχουν ουσία αλλά εξυπηρετούν μόνον επικοινωνιακούς σκοπούς, και η μόνη του μέριμνα είναι η παραμονή στην εξουσία χωρίς να είναι χρήσιμος σε κάτι. Δε θέλω έναν ανεύθυνο πρωθυπουργό, αλλά έναν πρωθυπουργό που επωμίζεται τις ευθύνες του και δεν τις αποποιείται.

Πραγματικά πιστεύεις  ότι ο ΓΑΠ είναι αυτός ? Η ένωση των ασφαλιστικών ταμείων η ιδιωτικοποίηση της Ολυμπιακής  τα μεγάλα έργα που ολοκληρώνονται επιτέλους (Πέταλο Μαλιακού ,Εγνατία κλπ ) το Κτηματολόγιο που είχε φάει ο Λαλιώτης ο αγωγός Μπουργκάς Αλεξ/πόλης και η στροφή που έχουμε κάνει προς τη Ρωσία δεν σου λέει τίποτα;  

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Μεγάλε. δεν αποπροσανατολίζω εγώ. Φυσικά μπορεί κάποιος να ζήσει χωρίς πασοκικά χαΐρια όπως λες, με τα σημερινά χαΐρια τα οποία βλέπεις αλλά δεν σε ενοχλούν. Το πρόβλημά σου είναι το ΠΑΣΟΚ και όχι οι παρόντες. Δικαίωμά σου. Ξαναβγάλτε τους παρόντες, για να ξαναβρίζετε το ΠΑΣΟΚ και όχι αυτούς που κυβερνούν. Δε θες να έχεις τα όποια χάλια του ΠΑΣΟΚ αλλά σου αρέσουν και απολαμβάνεις τα χάλια της ΝΔ, τα οποία είναι πολύ χειρότερα. Και μη μου πεις για τρίτο δρόμο, γιατί ξέρεις ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος με τις παρούσες πολιτικές συνθήκες. Ή ο ένας ή ο άλλος θα βγει. Και μεταξύ των δύο είναι εμφανής η προτίμησή σου.

Πάλι αποπροσανατολίζεις, μικρέ. Ποτέ :cheesy: δεν επαίνεσα τη ΝΔ και μη το βγάζεις από το κεφάλι σου. Από το ΠΑΣΟΚ είναι πιο χάλια. Δηλαδή, πιο χάλια από τα χάλια του ΠΑΣΟΚ. Αν ορισμένοι έχουν συνηθίσει από τα χάλια και δεν τους πειράζουν, υπάρχουν και άλλοι που δεν τους αρέσει η επανάληψη

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Να σε ρωτησω κατι ; Υποθετικα. Αν τα χαλια Πασοκ ηταν χειροτερα απο της Νδ τι θα ψηφιζες ;

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Και το χειρότερο από όλα είναι η άποψη ότι δεν υπάρχει κάτι άλλο. Έχεις ένα κουβά σκατά και σου δίνουν τρως 30 χρόνια. Παρακάτω είναι ένας άλλος κουβάς που δεν ξέρεις τι έχει μέσα. Καλή όρεξη

nick26

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Και ξαναρωτάω πιστεύεις ότι ο ΓΑΠ μπορεί να επιβληθεί ως μελλοντικός ΠρΟθυπουργός όχι μόνο στην εξωτερική πολιτική βλέπε ΗΠΑ αλλά και στο κόμμα του ;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τελικά το κάψιμο του έλληνα είναι μεγαλύτερο από αυτό που νόμιζα.....

ο άλλος ήταν έξι χρόνια στο εξωτερικό και έχει πλήρη συναίσθηση του τι γίνεται στην ελλάδα όλα αυτά τα χρόνια....
αποχωρώ γιατί θα αρχίσω πάλι τις χριστοπαναγίες........

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Αυτό που θέλω είναι ένας πρωθυπουργός που κυβερνά, που κυβερνά πραγματικά, που καθοδηγεί και συντονίζει τους υπουργούς και το σύνολο της δημόσιας διοίκησης, που δίνει λύσεις, που είναι κοντά στο λαό, που έχει κοινωνικές ευαισθησίες, που έχει όραμα. Δε θέλω έναν πρωθυπουργό που κυβερνά με τις δημοσκοπήσεις ανά χείρας,που είναι εξαφανισμένος, και οι όποιες εμφανίσεις του δεν έχουν ουσία αλλά εξυπηρετούν μόνον επικοινωνιακούς σκοπούς, και η μόνη του μέριμνα είναι η παραμονή στην εξουσία χωρίς να είναι χρήσιμος σε κάτι. Δε θέλω έναν ανεύθυνο πρωθυπουργό, αλλά έναν πρωθυπουργό που επωμίζεται τις ευθύνες του και δεν τις αποποιείται.

Για να είμαστε δίκαιοι, ο κωστάκης θυμήθηκε ότι είναι πρωθυπουργός όταν άρχισε να μένει πίσω στις δημοσκοπήσεις...Άρα ας αφήσουμε τα βαρύγδουπα περί επωμισμού ευθυνών..

Άσε που αν ο Εφραίμ ζητούσε τον εθνικό κήπο επικαλούμενος χρυσόβουλο του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, τα τσακάλια που μας κυβερνάνε μπορεί και να του το έδιναν...

Πραγματικά πιστεύεις  ότι ο ΓΑΠ είναι αυτός ? Η ένωση των ασφαλιστικών ταμείων η ιδιωτικοποίηση της Ολυμπιακής  τα μεγάλα έργα που ολοκληρώνονται επιτέλους (Πέταλο Μαλιακού ,Εγνατία κλπ ) το Κτηματολόγιο που είχε φάει ο Λαλιώτης ο αγωγός Μπουργκάς Αλεξ/πόλης και η στροφή που έχουμε κάνει προς τη Ρωσία δεν σου λέει τίποτα;  

Δεκτά όλα αυτά αλλά έπρεπε να γίνουν στις αρχές τις 1ης τετραετίας, μετά τους ολυμπιακούς...
Τώρα είναι δύσκολο και παρόλο που οι περισσότεροι έλληνες θα ήθελαν πχ να μην πληρώνουν άλλο το καρκινιασμένο σίχαμα που λεγεται ολυμπιακή ή τα ανεκδιήγητα τρένα του οσε, κανέις δεν θα στηρίξει μια κυβέρνηση σε αποσύνθεση ακόμη και σε σωστές επιλογές...

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Για να είμαστε δίκαιοι, ο κωστάκης θυμήθηκε ότι είναι πρωθυπουργός όταν άρχισε να μένει πίσω στις δημοσκοπήσεις...Άρα ας αφήσουμε τα βαρύγδουπα περί επωμισμού ευθυνών..

Ακριβώς

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615

Από ό,τι καταλαβαίνω τα παραπάνω συνιστούν και το μοναδικό έργο της παρούσας κυβέρνησης.  Να τα πέρουμε έναν ένα;
1)Η ένωση των ασφαλιστικών ταμείων:έγινε στο πόδι, απλά για να καλύψουν τα υγιή ταμεία τα μη υγιή, να μπουνε όλοι δίκαιοι και άδικοι σε ένα τσουβάλι. Το εάν θα αποδώσει κάτι θετικό, που πολύ αμφιβάλλω, θα κριθεί στην πράξη. Και μην ξεχνάμε τα τρία ΔΕΝ του κ. πρωθυπουργού:όχι στην αύξηση των εισφορών, όχι στην αύξηση του εργασιακού χρόνου, όχι στην περικοπή δικαιωμάτων.
2)Η ιδιωτικοποίηση της Ολυμπιακής:5 χρόνια την ακούω, ακόμη δεν την έχω δει να ολοκληρώνεται.Και δεν θεωρώ ότι πρόκειται και για κανένα έργο πνοής, μία ανάγκη είναι γιατί μας πιέζει η Ε.Ε.
3)Το πέταλο του Μαλιακού και η Εγνατία το ίδιο, ακόμη ολοκληρώνονται. Εκτός του ότι η Εγνατία ξεκίινησε επί ΠΑΣΟΚ.
4)Και το Κτηματολόγιο ξεκίνησε επί ΠΑΣΟΚ. Το εάν έφαγε ή όχι ο Λαλιώτης δεν το ξέρω. Ξέρω όμως ότι έγινε για εισπρακτικούς λόγους η όλη αυτή φάση.
5)Η στροφή προς τη Ρωσία:εγώ κάποιες χαιρετούρες και κάποιες υπογραφές έχω δει, όχι κάτι απτό. Και μην ξεχνάς ότι ο αγωγός για το φυσικό αέριο με τη Ρωσία ξεκίνησε επί Ανδρέα Παπανδρέου. Το εάν και σε ποιο βαθμό υπάρχει προσέγγιση με τη Ρωσία, θα δείξει. Όταν πάει ο κ. Καραμανλής στην Ε.Ε., πόσοι του δίνουν σημασία; εκεί είναι το κρίσιμο στοίχημα για την Ελλάδα, η μεγαλύτερη προσέγγιση με την Ε.Ε. κατά την άποψή μου.
Κατά συνέπεια, από τα παραπάνω, μόνον το πέταλο του Μαλιακού μας μένει ως έργο. Έφτιαξαν κάποια χιλιόμετρα δρόμου, που έπρεπε να φτιαχτούν. Πρέπει να ξαναβγούν επειδή έφτιαξαν μερικά χιλιόμετρα δρόμου δηλαδή;

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
Και το χειρότερο από όλα είναι η άποψη ότι δεν υπάρχει κάτι άλλο. Έχεις ένα κουβά σκατά και σου δίνουν τρως 30 χρόνια. Παρακάτω είναι ένας άλλος κουβάς που δεν ξέρεις τι έχει μέσα. Καλή όρεξη
Ποια είναι η άλλη άποψη και ποιος είναι ο κουβάς με τα σκατά που δεν ξέρω τι έχει μέσα; για πες μου ελεύθερα την άποψή σου;

nick26

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Οπότε με λίγα λόγια μου λέτε ότι εμπιστεύεστε  μια κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ με ΠρΟθυπουργό ΓΑΠ(Γεώργιος Ανδρέα Παπανδρέου) ;

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
Και ξαναρωτάω πιστεύεις ότι ο ΓΑΠ μπορεί να επιβληθεί ως μελλοντικός ΠρΟθυπουργός όχι μόνο στην εξωτερική πολιτική βλέπε ΗΠΑ αλλά και στο κόμμα του ;
Ενώ ο κ. Καραμανλής επιβάλλεται στο κόμμα του απόλυτα..... Βλ. Δαϊλάκη....

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
Οπότε με λίγα λόγια μου λέτε ότι εμπιστεύεστε  μια κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ με ΠρΟθυπουργό ΓΑΠ(Γεώργιος Ανδρέα Παπανδρέου) ;
Δηλαδή με λίγα λόγια μας λες ότι εμπιστεύεσαι μία κυβέρνηση ΝΔ με πρωθυπουργό ΚΑΚ (Κωνσταντίνος Αλεξάνδρου Καραμανλής);

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Από ό,τι καταλαβαίνω τα παραπάνω συνιστούν και το μοναδικό έργο της παρούσας κυβέρνησης.  Να τα πέρουμε έναν ένα;
1)Η ένωση των ασφαλιστικών ταμείων:έγινε στο πόδι, απλά για να καλύψουν τα υγιή ταμεία τα μη υγιή, να μπουνε όλοι δίκαιοι και άδικοι σε ένα τσουβάλι. Το εάν θα αποδώσει κάτι θετικό, που πολύ αμφιβάλλω, θα κριθεί στην πράξη. Και μην ξεχνάμε τα τρία ΔΕΝ του κ. πρωθυπουργού:όχι στην αύξηση των εισφορών, όχι στην αύξηση του εργασιακού χρόνου, όχι στην περικοπή δικαιωμάτων.
2)Η ιδιωτικοποίηση της Ολυμπιακής:5 χρόνια την ακούω, ακόμη δεν την έχω δει να ολοκληρώνεται.Και δεν θεωρώ ότι πρόκειται και για κανένα έργο πνοής, μία ανάγκη είναι γιατί μας πιέζει η Ε.Ε.
3)Το πέταλο του Μαλιακού και η Εγνατία το ίδιο, ακόμη ολοκληρώνονται. Εκτός του ότι η Εγνατία ξεκίινησε επί ΠΑΣΟΚ.
4)Και το Κτηματολόγιο ξεκίνησε επί ΠΑΣΟΚ. Το εάν έφαγε ή όχι ο Λαλιώτης δεν το ξέρω. Ξέρω όμως ότι έγινε για εισπρακτικούς λόγους η όλη αυτή φάση.
5)Η στροφή προς τη Ρωσία:εγώ κάποιες χαιρετούρες και κάποιες υπογραφές έχω δει, όχι κάτι απτό. Και μην ξεχνάς ότι ο αγωγός για το φυσικό αέριο με τη Ρωσία ξεκίνησε επί Ανδρέα Παπανδρέου. Το εάν και σε ποιο βαθμό υπάρχει προσέγγιση με τη Ρωσία, θα δείξει. Όταν πάει ο κ. Καραμανλής στην Ε.Ε., πόσοι του δίνουν σημασία; εκεί είναι το κρίσιμο στοίχημα για την Ελλάδα, η μεγαλύτερη προσέγγιση με την Ε.Ε. κατά την άποψή μου.
Κατά συνέπεια, από τα παραπάνω, μόνον το πέταλο του Μαλιακού μας μένει ως έργο. Έφτιαξαν κάποια χιλιόμετρα δρόμου, που έπρεπε να φτιαχτούν. Πρέπει να ξαναβγούν επειδή έφτιαξαν μερικά χιλιόμετρα δρόμου δηλαδή;
λέοντα δεν βάζεις μυαλό.
με το βλάκα, τον έμμισθο και το νούμερο δεν μπορείς να τα βάλεις.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Οπότε με λίγα λόγια μου λέτε ότι εμπιστεύεστε  μια κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ με ΠρΟθυπουργό ΓΑΠ(Γεώργιος Ανδρέα Παπανδρέου) ;

Ναι το πιστεύω. Με το όρο ότι οι μεταδόσεις του θα είναι στις πρωινές παιδικές εκπομπές για να πηγαίνουμε στις εργασίες μας ξαλαφρωμένοι

OP
OP
P

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595

η Ολυμπιακή και κυρίως το Ασφαλιστικό ήταν και είναι δύο από τα μεγαλύτερα χρονίζοντα προβλήματα του κράτους...καμία κυβέρνηση δεν τόλμησε να δώσει οριστική λύση λόγω κόστους,θυμήσου τις δεκάδες αποτυχημένες προσπάθειες του ΠΑΣΟΚ που φυσικά δεν τολμούσε να τα βάλει με την κομματική του πελατεία και να την δυσαρεστήσει...
και τώρα αυτά τα 2 προβλήματα λύνονται με το μικρότερο δυνατό κόστος,ιδίως στην Ολυμπιακή δεν θα θιγεί κανένας εργαζόμενος,γεγονός πρωτοφανές για αυτό και πολλοί εργαζόμενοι ήδη συμφώνησαν με το σχέδιο Χατζηδάκη
τα θετικά να μην τα υποτιμούμε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom