Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 748K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μακριά η αυτοδυναμία
Στο 1,5% το προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση

Προβάδισμα μιάμισης ποσοστιαίας μονάδας του ΠΑΣΟΚ έναντι της ΝΔ δείχνει νέα δημοσκόπηση, της εταιρεία Marc για το Έθνος της Κυριακής, σύμφωνα με την οποία κλείνει επίσης η ψαλίδα μεταξύ των δύο κομμάτων στην παράσταση νίκης.

Στην πρόθεση ψήφου, η ΝΔ συγκεντρώνει 29,8%, το ΠΑΣΟΚ 31,3%, ο ΣΥΡΙΖΑ 10,4%, το ΚΚΕ 7%, ο ΛΑΟΣ 4% και οι Οικολόγοι πράσινοι 2,3%. Το προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ (35,8%) έναντι της ΝΔ (34,5%) διατηρείται και στην εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος, η οποία προκύπτει ύστερα από αναγωγή της αδιευκρίνιστης ψήφου.

Σύμφωνα με την εκτίμηση των εδρών, όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης της Marc, αν αύριο γίνονταν εκλογές, κανένα κόμμα δεν θα κατάφερνε να σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση, ούτε με τον νόμο Σκανδαλίδη ούτε όμως και με το αυξημένο μπόνους του νόμου Παυλόπουλου.

Στην παράσταση νίκης, δηλαδή στο ερώτημα «ποιο κόμμα πιστεύετε ότι θα έρθει πρώτο», το 43,5% απαντά η ΝΔ και το 41,9% το ΠΑΣΟΚ. Στο ερώτημα όμως «ποιο κόμμα θέλετε να έρθει πρώτο» το ΠΑΣΟΚ προηγείται με 43,7% έναντι 33,9% της Νέας Δημοκρατίας.

Στη δημοτικότητα των πολιτικών αρχηγών, ο Κ.Καραμανλής εξακολουθεί να προηγείται με 50,2% (από 56,3% τον Ιούλιο) και ο Γ.Παπανδρέου με 47,3% (από 43,6% τον Ιούλιο). Η Αλέκα Παπαρήγα συγκεντρώνει 30,4%, ο Αλ.Τσίπρας 50,5% και ο Γ.Καρατζαφέρης 35,3%.

Εάν ο Γιωργάκης περάσει σε δημοτικότητα και παράσταση νίκης μπροστά και παγιωθεί αυτό τότε ίσιε είμαστε κοντά σε αυτό που λες.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
οι έλληνες σαφώς και θέλουν χωρατατζήδες και κωμικογραφικούς
και οι α-α είναι τέτοιοι
απλά διαφέρουν από τους υπόλοιπους
επειδή είναι περισσότερο ηθικοί και ιδεολόγοι..  :jerking:
κι'αυτό επειδή δεν έχουν εμπλακεί
με την εξουσία (ακόμη)...... :cool2: :cool2:  
ορθόν.

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.175
Πόντοι
506
Μακριά η αυτοδυναμία
Στο 1,5% το προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση

Άσε. Έτσι έλεγαν και περσι τα ψευτογκάλοπ των ΤεγοπουλοΜπομπολοΛαμπράκηδων. Ότι έκλεισε η ψαλίδα. Και καταποντίστηκε το ΠΑΣΟΚ με 4 μονάδες διαφορά.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Άσε. Έτσι έλεγαν και περσι τα ψευτογκάλοπ των ΤεγοπουλοΜπομπολοΛαμπράκηδων. Ότι έκλεισε η ψαλίδα. Και καταποντίστηκε το ΠΑΣΟΚ με 4 μονάδες διαφορά.
δεν θέλω να σε προσβάλλω γι αυτό δεν απαντώ.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Τι να προσβάλεις?? Η πραγματικότητα μιλάει. Άσε την κάλπη να μιλήσει και τα ξαναλέμε.
Η πραγματικότητα λέει ότι όλες οι δημοσκοπήσεις όλων των εταιρειών (ακόμα και αυτή της VPRC που προέβλεψε το παοτέλεσμα και τσακωνόταν με το ΠΑΣΟΚ) δείχνουν ανατροπή πολιτικού κλίματος....
Τώρα εάν εσύ δεν μπορείς να καταλάβεις ότι πέρυσι πριν τις εκλογές ΟΥΤΕ μια δημοσκόπηση δεν έδειχνε το ΠΑΣΟΚ μπροστά και τώρα είναι από μισή έως μιαμιση μπροστά δε μου δείχνει καθόλου τι πουλάκι είσαι.......

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.175
Πόντοι
506
Η πραγματικότητα λέει ότι όλες οι δημοσκοπήσεις όλων των εταιρειών (ακόμα και αυτή της VPRC που προέβλεψε το παοτέλεσμα και τσακωνόταν με το ΠΑΣΟΚ) δείχνουν ανατροπή πολιτικού κλίματος....
Τώρα εάν εσύ δεν μπορείς να καταλάβεις ότι πέρυσι πριν τις εκλογές ΟΥΤΕ μια δημοσκόπηση δεν έδειχνε το ΠΑΣΟΚ μπροστά και τώρα είναι από μισή έως μιαμιση μπροστά δε μου δείχνει καθόλου τι πουλάκι είσαι.......

Δεξιό είμαι. Δεν τόκρυψα ποτέ. "Δημοσκοπήσεις" πέρυσι το καλοκαίρι έφτασαν να δείχνουν διαφορά 1%  υπέρ της ΝΔ όταν ήταν 5. Έτσι, για να μας πουν ότι θαταν "ντέρμπι". Το ίδιο κάνουν και τώρα. Κι αν παρακολουθείς τα γεγονότα, η στάση της VPRC προς το ΠΑΣΟΚ δεν είναι ίδια μέ πέρυσι. Αυτά, πράσινο πουλάκι...

nick26

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Παιδία μην μαλώνουμε !! Ας Βγάλουμε τον George προθυπουργό! Φαντάσου...   Προθυπουργός της Ελλάδας ο Γιώργος Παπανδρέου !!  ΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΡΕ !!  :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

nick26

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
ΠΑΣΟΚ ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ !!

nick26

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Ο ΚΛΑΣΙΚΟΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ !! Αλλά αυτός μας αξίζει εδώ που έχουμε φτάσει !

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.175
Πόντοι
506
Παιδία μην μαλώνουμε !! Ας Βγάλουμε τον George προθυπουργό! Φαντάσου...   Προθυπουργός της Ελλάδας ο Γιώργος Παπανδρέου !!  ΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΡΕ !!  :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Άμα το κάνουμε κι αυτό...Καλύτερα να πάμε για χαρακίρι...ΟΛΟΙ μαζί.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δεξιό είμαι. Δεν τόκρυψα ποτέ. "Δημοσκοπήσεις" πέρυσι το καλοκαίρι έφτασαν να δείχνουν διαφορά 1%  υπέρ της ΝΔ όταν ήταν 5. Έτσι, για να μας πουν ότι θαταν "ντέρμπι". Το ίδιο κάνουν και τώρα. Κι αν παρακολουθείς τα γεγονότα, η στάση της VPRC προς το ΠΑΣΟΚ δεν είναι ίδια μέ πέρυσι. Αυτά, πράσινο πουλάκι...
εγώ έχω γεννηθεί δεξιός αλλά δεν είμαι εμμισθος.
Αυτά, Γαλάζιο παπαγαλάκι.........
Περαστικά σας στη Ρηγίλλης.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
το προθυπουργός τι ακριβώς είναι ;
φαντάζομαι ο βουλευτής που προαλείφεται για υπουργός...........
ρε ποιοί ψηφίζουν σ αυτη τη χώρα και έχουν και άποψη.......

nick26

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Αλλά πραγματικά υπάρχει Πασόκος που πίστευει σε αυτον ? Θα δεχτώ να μου πει κάποιος οτι θέλει το κόμμα του να έρθει στα πράγματα αλλά όχι και με τον Γιωργάκι ρε παιδία!  ΕΛΕΟΣ !! Υπάρχουν στελέχη στο κομμα του ΠΑΣΟΚ που πραγματικά μπορούν να δώσουν κάποιο όραμα στην Ελλάδα αλλά όχι ο George ρε παιδιά ! Σκέψου τις σχέσεις Ελλάδας - ΗΠΑ και Ελλάδας - Ρωσσίας !! Τι θα γίνει με Προθυπουργό Γιωργάκι ????? :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αλλά πραγματικά υπάρχει Πασόκος που πίστευει σε αυτον ? Θα δεχτώ να μου πει κάποιος οτι θέλει το κόμμα του να έρθει στα πράγματα αλλά όχι και με τον Γιωργάκι ρε παιδία!  ΕΛΕΟΣ !! Υπάρχουν στελέχη στο κομμα του ΠΑΣΟΚ που πραγματικά μπορούν να δώσουν κάποιο όραμα στην Ελλάδα αλλά όχι ο George ρε παιδιά ! Σκέψου τις σχέσεις Ελλάδας - ΗΠΑ και Ελλάδας - Ρωσσίας !! Τι θα γίνει με Προθυπουργό Γιωργάκι ????? :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

επιμένεις να θέλεις τον Γιώργο προθυπουργό. Μ αρέσει αυτό το αξίωμα...
Νέος τίτλος για τους βουλευτές......
Οι απλοί βουλευτές και οι προθυπουργοί....
Τέλειο..... Σφαγή θα γίνει στη βουλή.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ενω πχ ο χοντρομπαλας ειναι καλυτερος :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
Και φυσικα χαρης αυτον παει το μπουρδελοκρατιδιο μπροστα
πρόοδος - κάθαρση - ανάπτυξη.......
θέλω κι άλλα σουβλάκια απ τον Μπαιρακτάρη....

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ενω πχ ο χοντρομπαλας ειναι καλυτερος :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
Και φυσικα χαρης αυτον παει το μπουρδελοκρατιδιο μπροστα

Αφού οι περισσότεροι συμφωνούν ότι ο ένας, φέρελπις Πρωθυπουργός :cheesy:, έχει νοημοσύνη φυτού και ο άλλος αποδεδειγμένα άχρηστος, ας σκεφτούν τι άλλο μπορούν να επιλέξουν

nick26

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Sorry φίλε Μπαμπινιώτη !! Αλλά για τον GEORGE μόνο ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟ μου βγάζει !! ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ είναι άλλη λέξη που δεν μπόρει να την σηκώσει ο ΓΑΠ !!

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Π{αντως εγω πιστευω οτι η Νδ παραμενει πρωτη . Δεν ξερω τι λενε τα γκαλοπ  :-

Stories

Νέο!

Stories