You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γιωργάκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 30K
- Εμφανίσεις 748K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Δεν είναι παιχνίδια επικοινωνιακών εντυπωσιασμών, δείχνουν μία στάση πολιτική. Υπάρχουν και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που μιλάνει ανοιχτά για συνεργασία των 2 κομμάτων.Δλδ 30 χρόνια κυβερνητικών αποτυχιών = με παιχνίδια τηλεοπτικών εντυπωσιασμών. Μπράβο
Μα δεν υπάρχει κάτι να συγκρίνεις. Η απτή διακυβέρνηση είναι μία πραγματικότητα. Από την άλλη πλευρά, η στάση της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ συνιστά και αυτή μία πραγματικότητα. Εάν λένε λόγια του αέρα, δείχνουν και την ανύπαρκτη σοβαρότητά τους.Μα, να επαναλάβω, συγκρίνονται 30 χρόνια ΑΠΤΗΣ διακυβέρνησης με ...λόγους στελεχών... του σύριζα;
boidopoutsa
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2007
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Φιλε και εγω θα το ηθελα , αλλα δυστυχως ειναι και αυτο μια ουτοπια. Ειμαι ρεαλιστης. Μια συνεργασια τετοια ειναι καταδικασμενη εκ των προτερων σε αποτυχια . Θα γινει αλλα δεν θα κρατησει. Και ρωταω . Θα ερθει ο πρωτος Δεκεμβρης της νεας συγκυβερνησης Πασοκ - Συνασπισμου. Τι θα γινει στον προυπολογισμο ; Θα δεχτει ο Συριζα αυξησεις 3%; Δεν νομιζω. Υπαρχει περιπτωση να καταπολεμηθει η ακριβεια ; Τι θα πει ο Συριζα; Για αυτο το λογο πιστευω οτι δεν θα μακροημερευσει μια τετοια συνεργασιαΔεν είναι παιχνίδια επικοινωνιακών εντυπωσιασμών, δείχνουν μία στάση πολιτική. Υπάρχουν και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που μιλάνει ανοιχτά για συνεργασία των 2 κομμάτων.
Μα δεν υπάρχει κάτι να συγκρίνεις. Η απτή διακυβέρνηση είναι μία πραγματικότητα. Από την άλλη πλευρά, η στάση της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ συνιστά και αυτή μία πραγματικότητα. Εάν λένε λόγια του αέρα, δείχνουν και την ανύπαρκτη σοβαρότητά τους.
Μα σαν αντεπιχείρημα την όποια σοβαρότητα των όποιων στελεχών, εσύ βάζεις τη συνέχιση της καταστάσεως τριαντακονταετούς
Συμφωνώ και εγώ ότι είναι ουτοπία. Και εκτός αυτού, δεν πιστεύω σοβαρά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επιθυμεί κυβερνητικές ευθύνες.Φιλε και εγω θα το ηθελα , αλλα δυστυχως ειναι και αυτο μια ουτοπια. Ειμαι ρεαλιστης. Μια συνεργασια τετοια ειναι καταδικασμενη εκ των προτερων σε αποτυχια . Θα γινει αλλα δεν θα κρατησει. Και ρωταω . Θα ερθει ο πρωτος Δεκεμβρης της νεας συγκυβερνησης Πασοκ - Συνασπισμου. Τι θα γινει στον προυπολογισμο ; Θα δεχτει ο Συριζα αυξησεις 3%; Δεν νομιζω. Υπαρχει περιπτωση να καταπολεμηθει η ακριβεια ; Τι θα πει ο Συριζα; Για αυτο το λογο πιστευω οτι δεν θα μακροημερευσει μια τετοια συνεργασια
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.175
- Πόντοι
- 506
Για το Γιωργάκη μιλάμε τώρα, ως άλλη προοπτική.
Τώρα μάλιστα! το πιο σύντομο ΑΝΕΚΔΟΤΟ!!
σωστά τα λες λάιον34Αγαπητέ μου, δεν κάνω υποθέσεις δυστυχώς. Προσωπικά είμαι από εκείνους οι οποίοι πιστεύουν ότι υπάρχουν υγιείς δυνάμεις και ικανά στελέχη στον ΣΥΡΙΖΑ. Απλά, έχουν χαθεί από το δίδυμα Τσίπρα- Αλαβάνου, το οποίο δεν με προδιαθέτει για καμία σοβαρή συνεργασία. Και επιπλέον, έχουν απωθημένα με το ΠΑΣΟΚ και το βγάζουν προς τα έξω με την όλη συμπεριφορά τους. Και προσωπικά πιστεύω ότι η πρόταση του Παπανδρέου είναι ειλικρινέστατη. Πολλά μπορούν να καταλογίζουν στον Παπανδρέου, δεν έχω δει κάποιον όμως να ισχυρίζεται ότι είναι ανακόλουθος. Και εάν θες να προχωρήσω παρακάτω, εγώ θα ήμουν υπέρ και μίας προεκλογικής ακόμη συνεργασίας μεταξύ των δύο κομμάτων. Αφού όμως βλέπεις τοίχο από αυτούς, τον οποίο εννοούν πραγματικά, ενώ η ψήφος σε οποιονδήποτε άλλο ισοδυναμεί με ψήφο ανοχής στην κυβέρνηση, γι'αυτό προτιμώ το ΠΑΣΟΚ. Είναι απλά τα πράγματα. Και μόνο το ότι δεν άφησαν τον Παπανδρέου να μιλήσει στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ο Τσίπρας μίλησε στο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, δείχνει και αποδεικνύει πολλά, τα οποία δεν με προδιαθέτουν για κάτι θετικό. Δείχνει αν μη τι άλλο μία κακή αλαζονεία, εμπάθεια και έλλειψη δημοκρατικής συνείδησης για να ακουστεί και η άλλη άποψη. Και μόνο που βγήκε ο κ. Αλαβάνος με μία πρόταση 6 σημείων και είπε στην ουσία ''Ή τα δέχεστε ή δεν συνεργάζομαι'', δείχνει το πρόκειται να γίνει. Επομένως, δεν μιλάω με εικασίες αλλά με γεγονότα.
από την άλλη όμως είναι λογικό η αριστερά
να έχει επιφυλάξεις και για την πολιτική του ΠΑΣΟΚ
και τις προθέσεις του και για τις συνεργασίες..
γιατί η πολιτική εμπειρία δείχνει ότι
όπου εφαρμόστηκαν στην Ευρώπη ΑΠΕΤΥΧΑΝ παταγωδώς!
έθεσαν την αριστερά στο περιθώριο
και έκαναν τη δεξιά ακόμα ισχυρότερη! (βλ.ιταλία)
κατά τα άλλα συμφωνούμε..
το δίδυμο αλεξης-αλεκος έχει καταντήσει εξαιρετικά
γραφικό..και κωμικό!
ακόμα και οι παλαιολιθικοί του κκε
φαντάζουν καλύτεροι!...
Κοιτα να δεις που ένα θρεντ που άνοιξε κάποιο μέλος με διανοητικά προβλήματα, εχει εξελιχθεί σε βήμα διαλόγου καλού επιπέδου θα έλεγα.
Απο τα γραφόμενα, συμπεραίνω ότι ο μεγαλύτερος προβληματισμός που υπάρχει είναι το ότι δεν υπάρχει πολιτικός σχηματισμός αυτή τη στιγμή ο οποίος να εκφράζει τα "θέλω" των πολιτών. Αυτό είναι κάτι πολύ άσχημο. Θα έλεγα οτι θα πρέπει να προβληματίσει τους υπαλλήλους των κομμάτων αλλά απο την άλλη, αυτό δεν πρόκειται να γινει μιας και τα κόμματα δεν ενδιαφέρονται για το τι θέλει ο κόσμος.
Αποτυχία λοιπόν κύριοι σε όλα τα επίπεδα του παρόντος πολιτκού συστήματος. Η παρούσα ομάδα που ορισμένοι ονομάζουν κυβέρνηση αποτελεί πλεον παράδειγμα προς αποφυγή - κανεις ποτέ μετά τη μεταπολίτευση δεν κατέστρεψε τόσα πολλά σε τοσο μικρό χρονικό διάστημα. Αποτυχημένοι, ορισμένοι από αυτούς θα μπορούσαν να είναι φυλακή αν δεν ειχαν την προστασία που παράσχει στα μέλη της η μαφιόζικη ομάδα των 300 του κοινοβουλίου.
Εναλλακτικές δεν υπάρχουν. Προσωπικά το ΠΑΣΟΚ οχι μόνο δε με έχει πείσει οτι μπορεί να κυβερνήσει, αλλά δε με πείθει πλέον για την ανάγκη ύπαρξής του σαν πολιτικός σχηματισμός.
Τα άλλα κόμματα τύπου λαος-συριζα-κκε ειναι για γέλια, δεν αποτελούν σοβαρές προτάσεις.
Ετσι, φτάσαμε εδώ. Το καράβι βουλιάζει και μάλιστα ολο και πιο γρήγορα. Ποιος θα το σώσει;
Μόνο ο λαος. Ο κοσμάκης. Οι μαλάκες που νοιάζονται και που πληρώνουν φόρους. Που όμως ειναι και πρόβατα που θα ψηφίσουν υπάκουα το γελοίο που ΘΑ υποσχεθεί τα ΘΑ. Ή τον καραγκιόζη που θα τους απειλείσει οτι αν δεν τον ψηφίσουν, η χώρα θα μπει σε περίοδο ακυβερνησίας - λες και τώρα υπάρχει κυβέρνηση. Η χαμηλού επιπέδου παιδεία έχει κάνει καλή δουλειά και οι μάζες μια χαρά βλέπουν αποβλακωμένες τα ΜΜΕ να τους καθοδηγούν αποτελεσματικά. Γιατί, η πετυχημένη προπαγάνδα σε οδηγεί να κάνεις κάτι, και εσυ κάνοντάς το να πιστεύεις πως ειναι επιλογή σου.
Για μένα, μόνη λύση η ένταξή μου σε κομματικό μηχανισμό. Μόνο έτσι θα μπορέσω να κάνω ο,τι μου γουστάρει χωρις να τολμάει κανεις να με πειράξει. Σε 3 χρόνια θα έχω τόσα λεφτά που δε θα χρειαστεί να ξαναδουλέψω και στ'αρχίδια μου όλα.
Θα το έκανα αλλά ρε γαμώτο...διαφέρω από όσους ειναι κομματόσκυλα σε μια λεπτομέρεια: Εχω αξιοπρέπεια.
Απο τα γραφόμενα, συμπεραίνω ότι ο μεγαλύτερος προβληματισμός που υπάρχει είναι το ότι δεν υπάρχει πολιτικός σχηματισμός αυτή τη στιγμή ο οποίος να εκφράζει τα "θέλω" των πολιτών. Αυτό είναι κάτι πολύ άσχημο. Θα έλεγα οτι θα πρέπει να προβληματίσει τους υπαλλήλους των κομμάτων αλλά απο την άλλη, αυτό δεν πρόκειται να γινει μιας και τα κόμματα δεν ενδιαφέρονται για το τι θέλει ο κόσμος.
Αποτυχία λοιπόν κύριοι σε όλα τα επίπεδα του παρόντος πολιτκού συστήματος. Η παρούσα ομάδα που ορισμένοι ονομάζουν κυβέρνηση αποτελεί πλεον παράδειγμα προς αποφυγή - κανεις ποτέ μετά τη μεταπολίτευση δεν κατέστρεψε τόσα πολλά σε τοσο μικρό χρονικό διάστημα. Αποτυχημένοι, ορισμένοι από αυτούς θα μπορούσαν να είναι φυλακή αν δεν ειχαν την προστασία που παράσχει στα μέλη της η μαφιόζικη ομάδα των 300 του κοινοβουλίου.
Εναλλακτικές δεν υπάρχουν. Προσωπικά το ΠΑΣΟΚ οχι μόνο δε με έχει πείσει οτι μπορεί να κυβερνήσει, αλλά δε με πείθει πλέον για την ανάγκη ύπαρξής του σαν πολιτικός σχηματισμός.
Τα άλλα κόμματα τύπου λαος-συριζα-κκε ειναι για γέλια, δεν αποτελούν σοβαρές προτάσεις.
Ετσι, φτάσαμε εδώ. Το καράβι βουλιάζει και μάλιστα ολο και πιο γρήγορα. Ποιος θα το σώσει;
Μόνο ο λαος. Ο κοσμάκης. Οι μαλάκες που νοιάζονται και που πληρώνουν φόρους. Που όμως ειναι και πρόβατα που θα ψηφίσουν υπάκουα το γελοίο που ΘΑ υποσχεθεί τα ΘΑ. Ή τον καραγκιόζη που θα τους απειλείσει οτι αν δεν τον ψηφίσουν, η χώρα θα μπει σε περίοδο ακυβερνησίας - λες και τώρα υπάρχει κυβέρνηση. Η χαμηλού επιπέδου παιδεία έχει κάνει καλή δουλειά και οι μάζες μια χαρά βλέπουν αποβλακωμένες τα ΜΜΕ να τους καθοδηγούν αποτελεσματικά. Γιατί, η πετυχημένη προπαγάνδα σε οδηγεί να κάνεις κάτι, και εσυ κάνοντάς το να πιστεύεις πως ειναι επιλογή σου.
Για μένα, μόνη λύση η ένταξή μου σε κομματικό μηχανισμό. Μόνο έτσι θα μπορέσω να κάνω ο,τι μου γουστάρει χωρις να τολμάει κανεις να με πειράξει. Σε 3 χρόνια θα έχω τόσα λεφτά που δε θα χρειαστεί να ξαναδουλέψω και στ'αρχίδια μου όλα.
Θα το έκανα αλλά ρε γαμώτο...διαφέρω από όσους ειναι κομματόσκυλα σε μια λεπτομέρεια: Εχω αξιοπρέπεια.
boidopoutsa
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2007
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Εχεις καποια δικια σε αυτα που λες αλλα εγω οσο ωριμαζω καταλαβαινω οτι οι πολιτες βασικα δεν θελουν να κυβερνηθουν. Εκει καταληγω . Την φιγουρα τους, το βολεμα τους , την αρπαχτη , τη φοροδιαφυγη. Και μολις συλληφθει καποιος υπουργος να τα κανει αυτα,οπος για παραδειγμα Βουλγαρακης, Παχτας κλπ μας πιανει ο πουριτανισμοςΚοιτα να δεις που ένα θρεντ που άνοιξε κάποιο μέλος με διανοητικά προβλήματα, εχει εξελιχθεί σε βήμα διαλόγου καλού επιπέδου θα έλεγα.
Απο τα γραφόμενα, συμπεραίνω ότι ο μεγαλύτερος προβληματισμός που υπάρχει είναι το ότι δεν υπάρχει πολιτικός σχηματισμός αυτή τη στιγμή ο οποίος να εκφράζει τα "θέλω" των πολιτών.
Εχεις καποια δικια σε αυτα που λες αλλα εγω οσο ωριμαζω καταλαβαινω οτι οι πολιτες βασικα δεν θελουν να κυβερνηθουν. Εκει καταληγω . Την φιγουρα τους, το βολεμα τους , την αρπαχτη , τη φοροδιαφυγη. Και μολις συλληφθει καποιος υπουργος να τα κανει αυτα,οπος για παραδειγμα Βουλγαρακης, Παχτας κλπ μας πιανει ο πουριτανισμος
Συμφωνώ στο ότι πράγματι η πλειοψηφία των ελληνων έχουν τη νοοτροπία που αναφέρεις. Και γι'αυτό η ελλάδα ποτέ δε μπόρεσε να γίνει ευρωπαική αλλά έμεινε μια βαλκανική χώρα με βιτρίνα ευρωπαική.
Δυστυχώς η μειοψηφία τρώει στη μάπα τις επιλογές των πολλών
Αλλα τις αλλαγές πάντα τις φέρνουν οι λίγοι.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
το 12αράκι πάντως το μαζεύει χαλαρά στις δημοσκοπήσεις.το δίδυμο αλεξης-αλεκος έχει καταντήσει εξαιρετικά
γραφικό..και κωμικό!
και το διψήφιο στις εθνικές το βλέπω και αυτό χαλαρά.....
Αφού θέλετε χωρατατζάδες και κωμικογραφικούς πάρτε νάχετε νούμερα.........
str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
το 12αράκι πάντως το μαζεύει χαλαρά στις δημοσκοπήσεις.
Δεκαράκι για την ακρίβεια...
Και προ των εκλογών όπου υπάρχει πάντα συσπείρωση, θα πέσει στο 8%...Ειδικά σε περιόδους οικονομικής κρίσης, όπως σήμερα.
Ένα φραπέ στο bg στοίχημα κ. Ανεπιθύμητε, ότι ο τσύριζα δεν θα πιάσει διψήφιο ποσοστό σε εθνικές εκλογές (τονίζω το εθνικές, ευρωεκλογές είναι άλλη ιστορία)...
Δεν έχει θέσεις, λαϊκίζει επικίνδυνα και ενίοτε υστερικά, έχει αδιαφανείς και ύποπτες θέσεις και όχι μόνο σε εθνικά ζητήματα και... και...
Εκτός αυτού, ο σέξυ αλέξης κάπου δεν προσέφερε τα αναμενόμενα (από ποιον άραγε) και ο κυρ αλέκος βγήκε από τη ναφθαλίνη...
Μόνο ως ψήφος διαμαρτυρίας προσφέρεται ο τσύριζα...
Που, ως γνωστόν, ...απαγορεύεται απο το Σύνταγμα, ως ασόβαρη ψήφος.
Εν αντιθέσει με την ψήφο σε ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ, που είναι η μόνη χρήσιμη και υπεύθυνη ψήφος.
Κλάψεεεεεεεεεεεεεεεεεε
str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Που, ως γνωστόν, ...απαγορεύεται απο το Σύνταγμα, ως ασόβαρη ψήφος.
Εν αντιθέσει με την ψήφο σε ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ, που είναι η μόνη χρήσιμη και υπεύθυνη ψήφος.
Κλάψεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Ο γνωστός διάλογος της πάπιας...Απαντά σε αυτά που θα ήθελε να έχεις γράψει και όχι σε αυτά που έγραψες...
Κάνει διάλογο μόνος του και μετά κλαίγεται ότι δεν του απαντάνε...
Είπε κανείς ότι η ψήφος διαμαρτυρίας είναι αντισυνταγματική ή ότι η ψήφος σε πασοκ ή νδ είναι η μόνη χρήσιμη;
Και άσε τα "κλάααααααααψε"...Μην προσπαθείς να μιμηθείς τον πλέζουρα..
Επισκέπτης
Ο γνωστός διάλογος της πάπιας...Απαντά σε αυτά που θα ήθελε να έχεις γράψει και όχι σε αυτά που έγραψες...
Κάνει διάλογο μόνος του και μετά κλαίγεται ότι δεν του απαντάνε...
Είπε κανείς ότι η ψήφος διαμαρτυρίας είναι αντισυνταγματική ή ότι η ψήφος σε πασοκ ή νδ είναι η μόνη χρήσιμη;
Και άσε τα "κλάααααααααψε"...Μην προσπαθείς να μιμηθείς τον πλέζουρα..
Απαντώ στη θέση σου οτι η ψήφος στην Αριστερά, στο ΣΥΡΙΖΑ, στο ΚΚΕ ή όπου αλλού, είναι ψήφος διαμαρτυρίας.
Και την σχολιάζω, εκτός αν απαγορεύτηκε κι αυτό απο την κυβέρνησή σου, δεν θα με εξέπληττε.
Υ.Γ. Για το χιούμορ σου τάχουμε ξαναπεί.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Δεκαράκι για την ακρίβεια...
Και προ των εκλογών όπου υπάρχει πάντα συσπείρωση, θα πέσει στο 8%...Ειδικά σε περιόδους οικονομικής κρίσης, όπως σήμερα.
Ένα φραπέ στο bg στοίχημα κ. Ανεπιθύμητε, ότι ο τσύριζα δεν θα πιάσει διψήφιο ποσοστό σε εθνικές εκλογές (τονίζω το εθνικές, ευρωεκλογές είναι άλλη ιστορία)...
Δεν έχει θέσεις, λαϊκίζει επικίνδυνα και ενίοτε υστερικά, έχει αδιαφανείς και ύποπτες θέσεις και όχι μόνο σε εθνικά ζητήματα και... και...
Εκτός αυτού, ο σέξυ αλέξης κάπου δεν προσέφερε τα αναμενόμενα (από ποιον άραγε) και ο κυρ αλέκος βγήκε από τη ναφθαλίνη...
ίσιε κρίνω με τα παρόντα στοιχεία... Εάν το ΠΑΣΟΚ αποκτήσει ρεύμα διακυβέρνησης και αυτό σταθεροποιηθεί σε βάθος χρόνου έχεις δίκαιο.
Μέχρι τώρα μιλώ με τα στοιχεία που έχω.
Μην ξεχνάς ότι πριν από 1.5 μήνα το ΠΑΣΟΚ στις δημοσκοπήσεις πλήρωνε όλα τα κυβερνητικά ατοπήματα....
Λωλό εκολογικό σώμα με λωλή συμπεριφορά. Μόνο την παρούσα κατάσταση μπορούμε να σχολιάζουμε.....
το 10-12-15 κλπ. δε μου λέει κάτιτο 12αράκι πάντως το μαζεύει χαλαρά στις δημοσκοπήσεις.
όπως δε μου λέει και το 40φεύγα της νδ στις προηγούμενες
εκλογές..
ποτέ δεν έκρινα ούτε ασχολήθηκα με νούμερα
και δημοσκοπήσεις ειδικά στα πολιτικά.
το ζητούμενο είναι αξιακά τί πρεσβεύει
ο καθένας και τί μπορεί να προσφέρει στον τόπο..
και αν μπορεί φυσικά..
όσο για το διψήφιο επιφυλάσσομαι
άσε που αν βγει το πασοκ πρώτο
κόμμα, κάτι που είναι πολύ πιθανό έστω και με ελάχιστη διαφορά,
ο συν πάει για βρούβες και για διάλυση μαζί...
οι μισοί θα μιλάνε για συνεργασία και οι
άλλοι μισοί για..δεν ξέρω 'γω τί....
η διχογνωμία αυτή έχει καταγραφεί
και επίσημα στην αξιόλογη εφημερίδα
αυτού του αστείου κόμματος.
οι έλληνες σαφώς και θέλουν χωρατατζήδες και κωμικογραφικούς
και οι α-α είναι τέτοιοι
απλά διαφέρουν από τους υπόλοιπους
επειδή είναι περισσότερο ηθικοί και ιδεολόγοι..
κι'αυτό επειδή δεν έχουν εμπλακεί
με την εξουσία (ακόμη)......