Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 748K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

nick26

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Από ό,τι καταλαβαίνω τα παραπάνω συνιστούν και το μοναδικό έργο της παρούσας κυβέρνησης.  Να τα πέρουμε έναν ένα;
1)Η ένωση των ασφαλιστικών ταμείων:έγινε στο πόδι, απλά για να καλύψουν τα υγιή ταμεία τα μη υγιή, να μπουνε όλοι δίκαιοι και άδικοι σε ένα τσουβάλι. Το εάν θα αποδώσει κάτι θετικό, που πολύ αμφιβάλλω, θα κριθεί στην πράξη. Και μην ξεχνάμε τα τρία ΔΕΝ του κ. πρωθυπουργού:όχι στην αύξηση των εισφορών, όχι στην αύξηση του εργασιακού χρόνου, όχι στην περικοπή δικαιωμάτων.
2)Η ιδιωτικοποίηση της Ολυμπιακής:5 χρόνια την ακούω, ακόμη δεν την έχω δει να ολοκληρώνεται.Και δεν θεωρώ ότι πρόκειται και για κανένα έργο πνοής, μία ανάγκη είναι γιατί μας πιέζει η Ε.Ε.
3)Το πέταλο του Μαλιακού και η Εγνατία το ίδιο, ακόμη ολοκληρώνονται. Εκτός του ότι η Εγνατία ξεκίινησε επί ΠΑΣΟΚ.
4)Και το Κτηματολόγιο ξεκίνησε επί ΠΑΣΟΚ. Το εάν έφαγε ή όχι ο Λαλιώτης δεν το ξέρω. Ξέρω όμως ότι έγινε για εισπρακτικούς λόγους η όλη αυτή φάση.
5)Η στροφή προς τη Ρωσία:εγώ κάποιες χαιρετούρες και κάποιες υπογραφές έχω δει, όχι κάτι απτό. Και μην ξεχνάς ότι ο αγωγός για το φυσικό αέριο με τη Ρωσία ξεκίνησε επί Ανδρέα Παπανδρέου. Το εάν και σε ποιο βαθμό υπάρχει προσέγγιση με τη Ρωσία, θα δείξει. Όταν πάει ο κ. Καραμανλής στην Ε.Ε., πόσοι του δίνουν σημασία; εκεί είναι το κρίσιμο στοίχημα για την Ελλάδα, η μεγαλύτερη προσέγγιση με την Ε.Ε. κατά την άποψή μου.
Κατά συνέπεια, από τα παραπάνω, μόνον το πέταλο του Μαλιακού μας μένει ως έργο. Έφτιαξαν κάποια χιλιόμετρα δρόμου, που έπρεπε να φτιαχτούν. Πρέπει να ξαναβγούν επειδή έφτιαξαν μερικά χιλιόμετρα δρόμου δηλαδή;

Ωραία ανάλυση ! Γι αυτό λέω ότι μας αξίζει ΓΑΠ για ΠρΟθυπουργός !! ΠΑΣΟΚ ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ !!

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Λαιον 34 να σε ρωτησω κατι ; Υποθετικα. Αν τα χαλια Πασοκ ηταν χειροτερα απο της Νδ τι θα ψηφιζες ;

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
λέοντα δεν βάζεις μυαλό.
με το βλάκα, τον έμμισθο και το νούμερο δεν μπορείς να τα βάλεις.
Αντιπαρερχόμενος τους όποιους χαρακτηρισμούς για τον οποιονδήποτε, δεν πάω να τα βάλω με κανέναν. Αφού είναι ευτυχείς με τους παρόντες,όποιοι είναι εν τέλει ευτυχείς, ας τους χαίρονται.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αντιπαρερχόμενος τους όποιους χαρακτηρισμούς για τον οποιονδήποτε, δεν πάω να τα βάλω με κανέναν. Αφού είναι ευτυχείς με τους παρόντες,όποιοι είναι εν τέλει ευτυχείς, ας τους χαίρονται.
ΧΠΧΓ

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ποια είναι η άλλη άποψη και ποιος είναι ο κουβάς με τα σκατά που δεν ξέρω τι έχει μέσα; για πες μου ελεύθερα την άποψή σου;

Ψήφο στα μικρά κόμματα, να αλλάξει το πολιτικό σκηνικό να δωθεί ευκαιρία σε κάτι διαφορετικό από αυτό που τρώμε στη μάπα και ξέρουμε που έχει καταντήσει τη χώρα

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
Λαιον 34 να σε ρωτησω κατι ; Υποθετικα. Αν τα χαλια Πασοκ ηταν χειροτερα απο της Νδ τι θα ψηφιζες ;
Από όλη την κουβέντα το όλο πρόβλημά σου είναι τι θα ψήφιζα εάν υποθετικά ήταν τα πράγματα όπως τα λες; τώρα που είναι έτσι στην πραγματικότητα για πες μου εσύ τι ψηφίζεις;

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
Ψήφο στα μικρά κόμματα, να αλλάξει το πολιτικό σκηνικό να δωθεί ευκαιρία σε κάτι διαφορετικό από αυτό που τρώμε στη μάπα και ξέρουμε που έχει καταντήσει τη χώρα
Σε ποιο συγκεκριμένο κόμμα από τα μικρά δηλαδή;κάποιο ειδικότερα θα μπορούσες να μου προτείνεις;

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

Και εγώ το ίδιο αν και δεν κατάλαβα σε ποιους αναφέρονται

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
η Ολυμπιακή και κυρίως το Ασφαλιστικό ήταν και είναι δύο από τα μεγαλύτερα χρονίζοντα προβλήματα του κράτους...καμία κυβέρνηση δεν τόλμησε να δώσει οριστική λύση λόγω κόστους,θυμήσου τις δεκάδες αποτυχημένες προσπάθειες του ΠΑΣΟΚ που φυσικά δεν τολμούσε να τα βάλει με την κομματική του πελατεία και να την δυσαρεστήσει...
και τώρα αυτά τα 2 προβλήματα λύνονται με το μικρότερο δυνατό κόστος,ιδίως στην Ολυμπιακή δεν θα θιγεί κανένας εργαζόμενος,γεγονός πρωτοφανές για αυτό και πολλοί εργαζόμενοι ήδη συμφώνησαν με το σχέδιο Χατζηδάκη
τα θετικά να μην τα υποτιμούμε
Δε σε βλέπω το ίδιο θετικό στο να μην υποτιμάς και μηδενίζεις συλλήβδην το έργο του ΠΑΣΟΚ φίλε μου......

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
Μην αποφευγεις την ερωτηση.
Καμία ερώτηση δεν αποφεύγω. Απλά, μιλώ επί πραγματικού και όχι επί υποθέσεων. Αλλά εδώ μέσα όλη η κουβέντα περί ΠΑΣΟΚ βασίζεται σε υποθέσεις, παραβλέποντας την σημερινή πραγματικότητα.

nick26

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Τώρα να σας πω την αλήθεια στη Ελλάδα ΠΑΣΟΚ χρειάζεται !!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
η Ολυμπιακή και κυρίως το Ασφαλιστικό ήταν και είναι δύο από τα μεγαλύτερα χρονίζοντα προβλήματα του κράτους...καμία κυβέρνηση δεν τόλμησε να δώσει οριστική λύση λόγω κόστους,θυμήσου τις δεκάδες αποτυχημένες προσπάθειες του ΠΑΣΟΚ που φυσικά δεν τολμούσε να τα βάλει με την κομματική του πελατεία και να την δυσαρεστήσει...
και τώρα αυτά τα 2 προβλήματα λύνονται με το μικρότερο δυνατό κόστος,ιδίως στην Ολυμπιακή δεν θα θιγεί κανένας εργαζόμενος,γεγονός πρωτοφανές για αυτό και πολλοί εργαζόμενοι ήδη συμφώνησαν με το σχέδιο Χατζηδάκη
τα θετικά να μην τα υποτιμούμε
άμα λέω γω ότι είσαι στο υπουργείο τύπου...
ρε γαμώ τα υπουργεία σου. Που είναι η επιτυχημένη λύση στο να μεταφέρεις τους χαραμοφάηδες της Ολυμπιακής σε άλλο δημόσιο οργανισμό;
Γαμώ τις λύσεις μιλάμε...
Μας λέει η ΕΕ τελειώνετε μη σας γαμήσω και μεις μετακυλίουμε το κόστος σε άλλο δημόσιο οργανισμό.....
Οπως και με τα ταμεία τα ασφαλιστικά ένα πράμα. Μετακυλίω την αρρώστεια στα υγιή ταμεία....
Ρε κοίτα κάτι λύσεις που δίνουν οι σωτήρες χώρας......

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Από ό,τι καταλαβαίνω τα παραπάνω συνιστούν και το μοναδικό έργο της παρούσας κυβέρνησης.  Να τα πέρουμε έναν ένα;
Όταν πάει ο κ. Καραμανλής στην Ε.Ε., πόσοι του δίνουν σημασία; εκεί είναι το κρίσιμο στοίχημα για την Ελλάδα, η μεγαλύτερη προσέγγιση με την Ε.Ε. κατά την άποψή μου.

Αφήνω όλα τα προηγούμενα, διότι χρήζει ξεχωριστής απάντησης το καθένα...

Και πιάνομαι από τα περί κύρους του Καραμανλή στην Ε.Ε.

Εκτιμάς ότι ο Σημίτης και ο ΑΓΠ είχαν περισσότερο κύρος εντός Ε.Ε.;

Και αν ναι , που το βασίζεις;

Στο ότι όταν ο σημίτης είχε παραδώσει το δαχτυλίδι στο γιωργάκη, τα ντόπια λιβανιστήρια του εκσυγχρονισμού μας είχαν ζαλίσει τον έρωτα ότι τον σημίτη τον περιμένει μεγάλη θέση στην ευρώπη;
Ή στα ανέκδοτα που κυκλοφορούσαν στα ευρωπαϊκά φόρα για τον ανδρέα που ήταν ο μόνος ηγέτης που ερχόταν συνοδεία με το γιατρό του;
(για την 1η οκταετία του Πασόκ δεν θα κάνω σχόλια- είμασταν τα υπέρτατα ευρωπαϊκά σούργελα...)

Τα περί κύρους και σοβαρότητας στην ΕΕ και αλλού άσε τα καλύτερα...

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Σε ποιο συγκεκριμένο κόμμα από τα μικρά δηλαδή;κάποιο ειδικότερα θα μπορούσες να μου προτείνεις;

Εάν θες την άποψή μου, μια αλλαγή του πολιτικού σκηνικού με αθρόα εκλογή βουλευτών από μικρά κόμματα θα ήταν μια καλή προοπτική για να υπάρξει Δημοκρατία στη χώρα, νέες απόψεις και άνθρωποι, μετατροπή σε πιο ευρωπαϊκούς θεσμούς και εν τέλει υπευθυνότητα στην καθημερινή πρακτική

nick26

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
άμα λέω γω ότι είσαι στο υπουργείο τύπου...
ρε γαμώ τα υπουργεία σου. Που είναι η επιτυχημένη λύση στο να μεταφέρεις τους χαραμοφάηδες της Ολυμπιακής σε άλλο δημόσιο οργανισμό;
Γαμώ τις λύσεις μιλάμε...
Μας λέει η ΕΕ τελειώνετε μη σας γαμήσω και μεις μετακυλίουμε το κόστος σε άλλο δημόσιο οργανισμό.....
Οπως και με τα ταμεία τα ασφαλιστικά ένα πράμα. Μετακυλίω την αρρώστεια στα υγιή ταμεία....
Ρε κοίτα κάτι λύσεις που δίνουν οι σωτήρες χώρας......

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Ποιός τους διόρισε αδερφέ όλους αυτούς τούς χαραμοφάηδες τόσα χρόνια ;

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
Αφήνω όλα τα προηγούμενα, διότι χρήζει ξεχωριστής απάντησης το καθένα...

Και πιάνομαι από τα περί κύρους του Καραμανλή στην Ε.Ε.

Εκτιμάς ότι ο Σημίτης και ο ΑΓΠ είχαν περισσότερο κύρος εντός Ε.Ε.;

Και αν ναι , που το βασίζεις;

Στο ότι όταν ο σημίτης είχε παραδώσει το δαχτυλίδι στο γιωργάκη, τα ντόπια λιβανιστήρια του εκσυγχρονισμού μας είχαν ζαλίσει τον έρωτα ότι τον σημίτη τον περιμένει μεγάλη θέση στην ευρώπη;
Ή στα ανέκδοτα που κυκλοφορούσαν στα ευρωπαϊκά φόρα για τον ανδρέα που ήταν ο μόνος ηγέτης που ερχόταν συνοδεία με το γιατρό του;
(για την 1η οκταετία του Πασόκ δεν θα κάνω σχόλια- είμασταν τα υπέρτατα ευρωπαϊκά σούργελα...)

Τα περί κύρους και σοβαρότητας στην ΕΕ και αλλού άσε τα καλύτερα...
Θυμίσου την περίφημη Απογραφή...... Αυτό και μόνο μας έκανε περίγελους στην Ε.Ε..... Θες κάτι άλλο;

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Καμία ερώτηση δεν αποφεύγω. Απλά, μιλώ επί πραγματικού και όχι επί υποθέσεων. Αλλά εδώ μέσα όλη η κουβέντα περί ΠΑΣΟΚ βασίζεται σε υποθέσεις, παραβλέποντας την σημερινή πραγματικότητα.
Και ομως μου απαντησες. Πασοκ θα ψηφιζες
Σειρα μου να απαντησω . Εγω εχω αριστερες καταβολες και λογικα Συν(πιο πιθανο) ή Πασοκ θα ψηφιζα . Αλλα επειδη εχω τετοιες καταβολες και οχι γιατι δηθεν το αλλο κομμα κανει σκανδαλα. Τα σκανδαλα εχω ξαναπει τα θεωρω ανυτπαρκτα και επι Πασοκ και επι Νδ . Σηκωνει μεγαλη συζητηση αυτο. Δεν υπαρχουν σκανδαλα. Η καθημερινοτητα του  καθε ελληνα ειναι απλα αυτα τα μαθαινουμε γιατι ειναι δημοσια τα προσωπα

nick26

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
ΕΟΚ ΚΑΙ ΝΑΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ !! ΠΑΣΟΚ 1981 !!  :2funny:

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
Εάν θες την άποψή μου, μια αλλαγή του πολιτικού σκηνικού με αθρόα εκλογή βουλευτών από μικρά κόμματα θα ήταν μια καλή προοπτική για να υπάρξει Δημοκρατία στη χώρα, νέες απόψεις και άνθρωποι, μετατροπή σε πιο ευρωπαϊκούς θέσμούς και εν τέλει υπευθυνότητα στη λειτουργία της χώρας
Μετατροπή σε πιο ευρωπαϊκούς θεσμούς με το ΚΚΕ για παράδειγμα; με την Ένωση Κεντρώων;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom