Από ό,τι καταλαβαίνω τα παραπάνω συνιστούν και το μοναδικό έργο της παρούσας κυβέρνησης. Να τα πέρουμε έναν ένα;
1)Η ένωση των ασφαλιστικών ταμείων:έγινε στο πόδι, απλά για να καλύψουν τα υγιή ταμεία τα μη υγιή, να μπουνε όλοι δίκαιοι και άδικοι σε ένα τσουβάλι. Το εάν θα αποδώσει κάτι θετικό, που πολύ αμφιβάλλω, θα κριθεί στην πράξη. Και μην ξεχνάμε τα τρία ΔΕΝ του κ. πρωθυπουργού:όχι στην αύξηση των εισφορών, όχι στην αύξηση του εργασιακού χρόνου, όχι στην περικοπή δικαιωμάτων.
2)Η ιδιωτικοποίηση της Ολυμπιακής:5 χρόνια την ακούω, ακόμη δεν την έχω δει να ολοκληρώνεται.Και δεν θεωρώ ότι πρόκειται και για κανένα έργο πνοής, μία ανάγκη είναι γιατί μας πιέζει η Ε.Ε.
3)Το πέταλο του Μαλιακού και η Εγνατία το ίδιο, ακόμη ολοκληρώνονται. Εκτός του ότι η Εγνατία ξεκίινησε επί ΠΑΣΟΚ.
4)Και το Κτηματολόγιο ξεκίνησε επί ΠΑΣΟΚ. Το εάν έφαγε ή όχι ο Λαλιώτης δεν το ξέρω. Ξέρω όμως ότι έγινε για εισπρακτικούς λόγους η όλη αυτή φάση.
5)Η στροφή προς τη Ρωσία:εγώ κάποιες χαιρετούρες και κάποιες υπογραφές έχω δει, όχι κάτι απτό. Και μην ξεχνάς ότι ο αγωγός για το φυσικό αέριο με τη Ρωσία ξεκίνησε επί Ανδρέα Παπανδρέου. Το εάν και σε ποιο βαθμό υπάρχει προσέγγιση με τη Ρωσία, θα δείξει. Όταν πάει ο κ. Καραμανλής στην Ε.Ε., πόσοι του δίνουν σημασία; εκεί είναι το κρίσιμο στοίχημα για την Ελλάδα, η μεγαλύτερη προσέγγιση με την Ε.Ε. κατά την άποψή μου.
Κατά συνέπεια, από τα παραπάνω, μόνον το πέταλο του Μαλιακού μας μένει ως έργο. Έφτιαξαν κάποια χιλιόμετρα δρόμου, που έπρεπε να φτιαχτούν. Πρέπει να ξαναβγούν επειδή έφτιαξαν μερικά χιλιόμετρα δρόμου δηλαδή;
Ωραία ανάλυση ! Γι αυτό λέω ότι μας αξίζει ΓΑΠ για ΠρΟθυπουργός !! ΠΑΣΟΚ ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ !!