Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 749K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Θα σχολίαζα και για την κυβέρνηση Τζανετάκη (η κορυφαία στιγμή κατ' εμέ της ελληνικής αριστεράς) αλλά ΄σήμερα γιορτάζω και δεν θέλω να χαλάσω καρδιές: Έχω στεγαστικό με κυμαινόμενο επιτόκιο συνδεδεμένο με ΕΚΤ!!!!!
Ψοφήστε γιουριμπορίτες!

Χε, χε και εγώ το ίδιο.
Αλλά αντί να το γιορτάσω ασχολιόμουνα με την αρχαιολογία του ΚΚΕ εσ.

Δεν αρχίζουμε να λέμε και ποιός το έχει πιό μικρό (το spread);

εγο εγο εγο τι θελο να με μαθι πολα
Αφού εσύ έχεις την μουσικού. Πρόσεξε γιατί η ξαδέλφη είναι φιλόλογος.

και το σοστο εινε
χου ραι !!!!!!!!!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Ρε εσύ πλάκα, πλάκα έχω μία ξαδέρφη (καλούλα) που κατέβηκε υποψήφια βουλευτής με το ΕΝΑΝΤΙΑ (Ενιαία Αντικαπιταλιστική Αριστερά).
Ούτε η μάνα της (η θεία μου) δεν την ψήφισε.

Πάντως αν δεν την θέλεις την δίνω στον Fethry.

Η φτηνιάρικη πλακίτσα δεν ήταν -μέχρι πρότινος- το φόρτε σου, Βολταίρε.
Είπαμε ανανήψας (έναντι των νεανικών σου χρόνων στο Ρήγα εννοώ), αλλά θέλω να πιστεύω οτι σε όλα υπάρχει ένα όριο αυτοσεβασμού.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Χε, χε και εγώ το ίδιο.

Αφού εσύ έχεις την μουσικού. Πρόσεξε γιατί η ξαδέλφη είναι φιλόλογος.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
δεν ινε μουσικου δε δουλεβι σε μουζουκια σε οδιο δουλεβι μαθενη τα πεδακια

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Χε, χε και εγώ το ίδιο.

Χαρά στο κουράγιο σου..
Το να ασχολείσαι με τέτοιο ζήτημα είναι σαν να ασχολείσαι με τις χριστιανικές σέχτες και αιρέσεις του 1ου, 2ου και 3ου αιώνα μΧ και να προσπαθείς να βρεις τις διαφορές τους!

Λοιπόν..Ας τα βγάλουμε να τα μετρήσουμε αν τολμάς..
0,9%...

Είπαμε ανανήψας (έναντι των νεανικών σου χρόνων στο Ρήγα εννοώ), αλλά θέλω να πιστεύω οτι σε όλα υπάρχει ένα όριο αυτοσεβασμού.

Καλώς ήλθες Βολταίρο στον άξονα του κακού της πάπιας!
Ήδη εγώ παριστάνω τον Αχμαντινεζαντ και ο Σιγκμουντ τον Οσάμα Μπιν Λάντεν!

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Εσύ είσαι απλώς μαλάκας, αγαπητέ.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.978
Πόντοι
42.697

κ λ ά ψ εεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
τι τσιακονεστε ρε σις πιγενετε πουθενα ορεα να περασετε καλα πιτε αστια τουλαχιστον μεταξι σας και οχι σοβαρα αφου δεν αλιλοπαλεβοσαστε

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Χαίρομαι πολύ για τις απόψεις σου στο θέμα που συζητάμε (που λέει ο λόγος), φίλε Ζίρο.
Δεν περίμενα και άλλες, για να είμαι ειλικρινής.

:woldman:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
τι τσιακονεστε ρε σις πιγενετε πουθενα ορεα να περασετε καλα πιτε αστια τουλαχιστον μεταξι σας και οχι σοβαρα αφου δεν αλιλοπαλεβοσαστε

Αστεία λέμε, βοθρούλη.
Μην ανησυχείς.                  :)       
:uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.978
Πόντοι
42.697

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Χαρά στο κουράγιο σου..
Το να ασχολείσαι με τέτοιο ζήτημα είναι σαν να ασχολείσαι με τις χριστιανικές σέχτες και αιρέσεις του 1ου, 2ου και 3ου αιώνα μΧ και να προσπαθείς να βρεις τις διαφορές τους!

Λοιπόν..Ας τα βγάλουμε να τα μετρήσουμε αν τολμάς..
0,9%...

Καλώς ήλθες Βολταίρο στον άξονα του κακού της πάπιας!
Ήδη εγώ παριστάνω τον Αχμαντινεζαντ και ο Σιγκμουντ τον Οσάμα Μπιν Λάντεν!

Α, με το spread ήμουν πολύ κ@λόφαρδος.
Πέτυχα την Marfin ένα φεγγάρι που έψαχνε για πελάτες και πήρα ένα με ΕΚΤ+0,5% και χωρίς τόκους για τον πρώτο χρόνο.
Τον έχω βάλει μέσα τον Βγενόπουλο εγώ!!!
Και επειδή το αποπληρώνω ταχύτατα θα τον βάλλω και άλλο μέσα (νόμιζε ότι θα του πλήρωνα τόκους για 30 χρόνια, αμ δε).

Γενικά είμαι πελάτης-εφιάλτης για τις τράπεζες: έχω πιστωτικές κάρτες που κάνουν επιστροφή μετρητών, χωρίς συνδρομή και πληρώνω όλο το υπόλοιπο κάθε μήνα.

Τώρα για το αγαπημένο μας θέμα:
Να φανταστείς είχα γράψει μία απάντηση (την οποία δεν δημοσίευσα για να μην προκαλέσω κύματα βαρεμάρας)στον Fethry αφού με κατηγόρησε για σταλινικό και μου ζητούσε να υπερασπιστώ τον Κύρκο(πουρκουά να το κάνω; ) όπου έφθανα μέχρι και σε μερικά απίθανα ονόματα που ξέθαψα από την μνήμη μου (πχ Λεωνίδας Τζεφρώνης, ο οποίος BTWY κάπου είχε γράψει στην Αυγή ότι ευτυχώς δεν κερδίσαμε γιατί αλλοιώς θα είχαμε γίνει Ρουμανία και Βουλγαρία αλλά ευτυχώς έχει διαφύγει της μήνιος του Ferthy σε αντίθεση με τον Κύρκο).
Τώρα που το σκέφτομαι, είναι αδιανόητο το πόσος χρόνος έχει χαθεί και πόσο μελάνι έχει χυθεί για θέματα στην κυριολιεξία αστεία, για παράδειγμα αν η νεολαία θα ονομάζονταν ΠΟΝ Ρήγας Φεραίος ή ΚΟΝ Ρήγας Φεραίος, όπου ΠΟΝ=Πολιτική Οργάνωση Νεολαίας και ΚΟΝ =Κομμουνιστική Οργάνωση Νεολαίας.
Απίθανα πράγματα.
Και μετά μου λες γιατί βαρέθηκα και έφυγα.

Και όλα αυτά εν έτει 2008 (όταν είμαστε στο Διαδίκτυο, υπάρχει το Google, διεθνής τραπεζική κρίση, οικονομία του Υδρογόνου, City Tours, νανοτεχνολογία, βιοτεχνολογία) αναπαράγονται στις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ. Αν είναι δυνατόν. Χασμουριέμαι μόνον που το ακούω.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Πέτυχα την Marfin ένα φεγγάρι που έψαχνε για πελάτες και πήρα ένα με ΕΚΤ+0,5% και χωρίς τόκους για τον πρώτο χρόνο.
Και επειδή το αποπληρώνω ταχύτατα θα τον βάλλω και άλλο μέσα (νόμιζε ότι θα του πλήρωνα τόκους για 30 χρόνια, αμ δε).

Γενικά είμαι πελάτης-εφιάλτης για τις τράπεζες: έχω πιστωτικές κάρτες που κάνουν επιστροφή μετρητών, χωρίς συνδρομή και πληρώνω όλο το υπόλοιπο κάθε μήνα.

Να φανταστείς είχα γράψει μία απάντηση (την οποία δεν δημοσίευσα για να μην προκαλέσω κύματα βαρεμάρας)στον Fethry αφού με κατηγόρησε για σταλινικό και μου ζητούσε να υπερασπιστώ τον Κύρκο(πουρκουά να το κάνω; ) όπου έφθανα μέχρι και σε μερικά απίθανα ονόματα που ξέθαψα από την μνήμη μου (πχ Λεωνίδας Τζεφρώνης, ο οποίος BTWY κάπου είχε γράψει στην Αυγή ότι ευτυχώς δεν κερδίσαμε γιατί αλλοιώς θα είχαμε γίνει Ρουμανία και Βουλγαρία αλλά ευτυχώς έχει διαφύγει της μήνιος του Ferthy σε αντίθεση με τον Κύρκο).
Τώρα που το σκέφτομαι, είναι αδιανόητο το πόσος χρόνος έχει χαθεί και πόσο μελάνι έχει χυθεί για θέματα στην κυριολιεξία αστεία, για παράδειγμα αν η νεολαία θα ονομάζονταν ΠΟΝ Ρήγας Φεραίος ή ΚΟΝ Ρήγας Φεραίος, όπου ΠΟΝ=Πολιτική Οργάνωση Νεολαίας και ΚΟΝ =Κομμουνιστική Οργάνωση Νεολαίας.
Απίθανα πράγματα.

Και όλα αυτά εν έτει 2008 (όταν είμαστε στο Διαδίκτυο, υπάρχει το Google, διεθνής τραπεζική κρίση, οικονομία του Υδρογόνου, City Tours, νανοτεχνολογία, βιοτεχνολογία) αναπαράγονται στις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ. Αν είναι δυνατόν. Χασμουριέμαι μόνον που το ακούω.
κονομολογος ισε τελικος

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66

Απίθανα πράγματα.

Αν αυτά τα θέματα σου φέρνουν τόση ανία λοιπόν και σου φαίνονται αστεία, μην ασχολείσαι μαζί τους.
Γιατί ούτως ή άλλως τα φέρνεις στη μνήμη σου επιλεκτικά.
Αλλά και Ρηγάς του '75, και θλιμμένες αναμνήσεις απο τις μπουάτ και τον Ξυλούρη του τότε, και χαρούμενος κυνισμός σήμερα για τις πιστωτικές σου κάρτες, όλα αυτά μαζί δεν πάνε.
Αν δεν είσαι ο Μπίστης φυσικά.
Ή ο Τιραμόλα.

Υ.Γ1. A propos, για ποιον Τζεφρώνη μιλας; Για τον "οδοντογιατρό" της Τασκένδης; Έγινες όψιμος θαυμαστής του μήπως;
Υ.Γ2.  Πότε σου ζητούσα να υπερασπιστείς τον Κύρκο και την γραμμή του; Μόνος σου το έκανες, αν δεν κάνω λάθος. Εγώ μια απλή ερώτηση σου έκανα, αλλά δεν πήρα απάντηση. Θα πάρω άραγε;

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Αν αυτά τα θέματα σου φέρνουν τόση ανία λοιπόν και σου φαίνονται αστεία, μην ασχολείσαι μαζί τους.
Γιατί ούτως ή άλλως τα φέρνεις στη μνήμη σου επιλεκτικά.
Αλλά και Ρηγάς του '75, και θλιμμένες αναμνήσεις απο τις μπουάτ και τον Ξυλούρη του τότε, και χαρούμενος κυνισμός σήμερα για τις πιστωτικές σου κάρτες, όλα αυτά μαζί δεν πάνε.
Αν δεν είσαι ο Μπίστης φυσικά.
Ή ο Τιραμόλα.

Υ.Γ1. A propos, για ποιον Τζεφρώνη μιλας; Για τον "οδοντογιατρό" της Τασκένδης; Έγινες όψιμος θαυμαστής του μήπως;
Υ.Γ2.  Πότε σου ζητούσα να υπερασπιστείς τον Κύρκο και την γραμμή του; Μόνος σου το έκανες, αν δεν κάνω λάθος. Εγώ μια απλή ερώτηση σου έκανα, αλλά δεν πήρα απάντηση. Θα πάρω άραγε;

Ο Τιραμόλα.
Κάνω την αυτοκριτική μου: Έχεις δίκηο, δεν πάνε.

Υ.Γ.1. Ναι
Υ.Γ.2. Όχι

Και σε αποχαιρετώ φιλικά με ένα απόφθεγμα του Μπάρμπα Γιάννη (πούσαι Gaba):

Τι άλλο μπορεί νάναι η μνήμη στον άνθρωπο, παρά η αφορμή να ξεχνάει;
Γ. Σκαρίμπας, Το Βατερλώ δυο γελοίων

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom