Χαρά στο κουράγιο σου..
Το να ασχολείσαι με τέτοιο ζήτημα είναι σαν να ασχολείσαι με τις χριστιανικές σέχτες και αιρέσεις του 1ου, 2ου και 3ου αιώνα μΧ και να προσπαθείς να βρεις τις διαφορές τους!
Λοιπόν..Ας τα βγάλουμε να τα μετρήσουμε αν τολμάς..
0,9%...
Καλώς ήλθες Βολταίρο στον άξονα του κακού της πάπιας!
Ήδη εγώ παριστάνω τον Αχμαντινεζαντ και ο Σιγκμουντ τον Οσάμα Μπιν Λάντεν!
Α, με το spread ήμουν πολύ κ@λόφαρδος.
Πέτυχα την Marfin ένα φεγγάρι που έψαχνε για πελάτες και πήρα ένα με ΕΚΤ+0,5% και χωρίς τόκους για τον πρώτο χρόνο.
Τον έχω βάλει μέσα τον Βγενόπουλο εγώ!!!
Και επειδή το αποπληρώνω ταχύτατα θα τον βάλλω και άλλο μέσα (νόμιζε ότι θα του πλήρωνα τόκους για 30 χρόνια, αμ δε).
Γενικά είμαι πελάτης-εφιάλτης για τις τράπεζες: έχω πιστωτικές κάρτες που κάνουν επιστροφή μετρητών, χωρίς συνδρομή και πληρώνω όλο το υπόλοιπο κάθε μήνα.
Τώρα για το αγαπημένο μας θέμα:
Να φανταστείς είχα γράψει μία απάντηση (την οποία δεν δημοσίευσα για να μην προκαλέσω κύματα βαρεμάρας)στον Fethry αφού με κατηγόρησε για σταλινικό και μου ζητούσε να υπερασπιστώ τον Κύρκο(πουρκουά να το κάνω; ) όπου έφθανα μέχρι και σε μερικά απίθανα ονόματα που ξέθαψα από την μνήμη μου (πχ Λεωνίδας Τζεφρώνης, ο οποίος BTWY κάπου είχε γράψει στην Αυγή ότι ευτυχώς δεν κερδίσαμε γιατί αλλοιώς θα είχαμε γίνει Ρουμανία και Βουλγαρία αλλά ευτυχώς έχει διαφύγει της μήνιος του Ferthy σε αντίθεση με τον Κύρκο).
Τώρα που το σκέφτομαι, είναι αδιανόητο το πόσος χρόνος έχει χαθεί και πόσο μελάνι έχει χυθεί για θέματα στην κυριολιεξία αστεία, για παράδειγμα αν η νεολαία θα ονομάζονταν ΠΟΝ Ρήγας Φεραίος ή ΚΟΝ Ρήγας Φεραίος, όπου ΠΟΝ=Πολιτική Οργάνωση Νεολαίας και ΚΟΝ =Κομμουνιστική Οργάνωση Νεολαίας.
Απίθανα πράγματα.
Και μετά μου λες γιατί βαρέθηκα και έφυγα.
Και όλα αυτά εν έτει 2008 (όταν είμαστε στο Διαδίκτυο, υπάρχει το Google, διεθνής τραπεζική κρίση, οικονομία του Υδρογόνου, City Tours, νανοτεχνολογία, βιοτεχνολογία) αναπαράγονται στις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ. Αν είναι δυνατόν. Χασμουριέμαι μόνον που το ακούω.