Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 749K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

Επισκέπτης
Tι μου λετε κυριοι?Δλδ. τι να λενε οι εικονες μιας βομβιστριας που παραδοθηκε(η ισως και να συνεληφθη γιατι απο την φωτογραφια δεν βγαζουμε ακρη)?

Δεν λενε ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ,η γυναικα υπακουσε στο ενστικτο της αυτοσυντηρησης και τα παρατησε.ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ηταν αυτο,να διαλεξει να ΖΗΣΕΙ.

Οσο για το βιντεο της ΙΣΡΑΗΛΙΝΗΣ τηλεορασης δεν θα μπω στον κοπο να το σχολιασω.

Να κανω και εγω τον συνηγορο του διαβολου και να ρωτησω:Tι να λενε αραγε ολοι αυτοι που τελικα ολοκληρωσαν την ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ αποστολη τους?που χωθηκαν σε Στρατιωτικα φυλακια,σε καφετεριες και σε λεωφορεια και πατησαν το κουμπι?

ΔΕΝ λεει τιποτε αυτο?Αμαλαχει ας ανταποδωσει τα ισα η Ισραηλινη κοινωνια,ας βρει μεσα στις ταξεις της νεους ανθρωπους προθυμους να"παρουν μαζι τους"μερικους Αραβες,γενομενοι οι ιδιοι κομματακια...

Αυτο ΝΑΙ,ΘΑ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ...

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Βολταίρε, τα σέβη μου (άλλη μια φορά)...
Για τις γνώσεις σου, τις απόψεις σου και κυρίως τον τρόπο που της διατυπώνεις. ;)
Η 4η σφαίρα και αυτό το "δεν θέλω να διαβάσω τα βιβλία, δεν μου λένε τίποτε" μου καρφώθηκαν στο κρανίο!!
Σκότωσες τον αυτοδίδακτο (του Σαρτρ στην "Ναυτία") που έκρυβες μέσα σου... :2funny: :2funny:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Κάποιοι ΠΑΣΟΚοι, ευελπιστώντας μπας και τσιμπήσουν καμμιά ψήφο απο το χώρο του ΚΚΕ πάλαι ποτέ εσωτερικού, τον γλύφουν απροκάλυπτα.
Λησμονώντας οτι χτες -με ύφος ΑΥΡΙΑΝΗΣ της εποχής- μας μιλούσαν για "προδότες που συνεργάστηκαν με τον Μητσοτάκη το 1989".
Ότι ρετάλια ήταν να τσιμπήσουν, αγαπητοί (Δαμανάκη, Κουναλάκης, Μπίστης κλπ), τσίμπησαν.
Φροντίστε καλύτερα την εκ δεξιών διεύρυνσή σας (Μάνος, Ανδριανόπουλος) και αφήστε τους αριστερούς ήσυχους.
Και φτιάχτε πάλι κανένα "συμβόλαιο με το λαό", όπως το 1981, που ουδέποτε όμως θα εφαρμοστεί.
Εν ανάγκη, ξαναπιάστε την καραμέλα του "ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο", όπως ο Αντρέας τη δεκαετία του '70.
Τζάμπα είναι.

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Η ζωή φροντίζει κάθε μέρα να μου επιβεβαιώνει πως καλά κάνω και δεν μιλάω με εμπαθείς  :jerking: :jerking: :jerking: που αμφισβητούν συστηματικά την καλή προαίρεση των συνομιλητών τους και συμπεριφέρονται ωσάν όλοι οι άλλοι να είναι υποκινούμενοι, κρίνοντας εξ ιδίων. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
"Ο εχθρός είναι οι άλλοι" όπως είπε ο μεγάλος δάσκαλος στο προαναφερόμενο βιβλίο του. :headbang:

Που' σαι ρε Βολταίρε, δεν τελείωσα το γλύψιμο. Μου έχει μείνει το παρμπρίζ και οι προφυλακτήρες... :2funny: :2funny:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Απ ότι βλέπω, η καμπάνια προς άγραν ψήφων υπέρ του ...καταλληλότερου Γιωργάκη, δεν απέδωσε και τίποτα σπουδαίους καρπούς.
Ούτε εδώ στο σάιτ, αλλά ούτε στα γκάλοπ.
Οπότε άρχισαν τα νευράκια........

Επισκέπτης
Siegf,μην μασας...Δυνατα ρε συ...

Ολα για τον καταλληλοτερο,εχει και το ονομα. :tooth:

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Siegf,μην μασας...Δυνατα ρε συ...
Ολα για τον καταλληλοτερο,εχει και το ονομα. :tooth:
Σ' ευχαριστώ Υπερποντικέ μου για τα καλά σου λόγια...
Ε, τι να κάνουμε, έναν Καραμανλή τον έχουμε όπως βλέπεις... Εξ ορισμού καταλληλότερος.
Ο άλλος λέγεται Λιάπης. Αν ήταν ανάποδα τα επώνυμα θα είχαμε πρωθυπουργό το Μισέλ... :2funny:

Επισκέπτης
Ετσι μου ειχαν πει ΠΑΣΟΚοι συγγενεις μου για τον Giorgos.Μιλαμε για φανατιλα,αντι για Χριστους και Παναγιες εχουν εικονισμα τον Ανδρεα,με ζιβαγκο και τσιμπουκι,ασπρομαυρο.

"Ο τυπος ειναι τελειως βλημα,γιατι να τον ψηφισετε?"(Κινεζο δεν ψηφιζανε γιατι εριξε,λεει,τον Ανδρεα.)
"Εχει το ονομα..."

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Λες να μην κατάλαβα τι έγραφες??
Το 'παμε ξανά: Προσωπολατρεία και οικογενειοκρατία είναι βασικά χαρακτηριστικά καθυστερημένης χώρας όπως η δική μας.
Ο φάυλος κύκλος δεν φαίνεται να διασπάται: Καραμανλής-Παπανδρέου-Μητσοτάκης-Καραμανλής.
Έπονται με τυχαία σειρά:
Παπανδρέου
Μπακογιάννη
μετά; Μαργαρίτα Παπανδρέου κατά τις επιθυμίες της γιαγιάς της.
Αυτό το νούμερο δήλωσε πως θα έλθει η ώρα να αναδειχθεί μια γυναίκα πολιτικός από την οικογένεια Παπανδρέου!!
"Ποια" την ρωτά ο δημοσιογράφος; "Μα η εγγονή μου Μαργαρίτα" δήλωσε η  :jerking: :jerking:...
Αλλά γιατί να έχει άδικο; Από τη στιγμή που οι Έλληνες ψηφίζουν με βάση το όνομα; :jerking:

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Οι έλληνες ψηφίζουν με βάση το όνομα και τα ΜΜΕ θα ήθελα να συμπληρώσω δόκτορα

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
"Ο εχθρός είναι οι άλλοι" όπως είπε ο μεγάλος δάσκαλος στο προαναφερόμενο βιβλίο του. :headbang:

L’enfer, L’enfer Κύριε μου.

(μια που ήρθε η κουβέντα στον δάσκαλο καιρός να αλλάξω και την υπογραφή μου)

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
L’enfer, L’enfer Κύριε μου.
(μια που ήρθε η κουβέντα στον δάσκαλο καιρός να αλλάξω και την υπογραφή μου)
Πωωωω ρε με τσάκωσε πάλι ο zero-fault Βολταίρος!
Ασυγχώρητο λάθος: "l'enfer c'est les autres" :headbang: :headbang: :headbang:
Η κόλαση δεν είναι οι άλλοι, αλλά εγώ εν προκειμένω...
Voltaire, the only fault-free software

Άντε, σου'ριξα ένα παραπάνω γλυψιματάκι για να φέρεις και την ωραία ξαδέλφη σου στη συγκέντρωση του Giorgo. Promis? :2funny:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Η ζωή φροντίζει κάθε μέρα να μου επιβεβαιώνει πως καλά κάνω και δεν μιλάω με εμπαθείς  :jerking: :jerking: :jerking: που αμφισβητούν συστηματικά την καλή προαίρεση των συνομιλητών τους και συμπεριφέρονται ωσάν όλοι οι άλλοι να είναι υποκινούμενοι, κρίνοντας εξ ιδίων. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Που' σαι ρε Βολταίρε, δεν τελείωσα το γλύψιμο. Μου έχει μείνει το παρμπρίζ και οι προφυλακτήρες... :2funny: :2funny:

Άσχετο, αλλά ο "δάσκαλος" και φανατικός κομμουνιστής αν ενθυμούμαι, δεν είχε πει ότι για όλη του τη ζωή αγωνιζόταν για ένα καθεστώς στο όποιο δεν θα μπορούσε να ζήσει ούτε μία μέρα;

Θα σχολίαζα και για την κυβέρνηση Τζανετάκη (η κορυφαία στιγμή κατ' εμέ της ελληνικής αριστεράς) αλλά ΄σήμερα γιορτάζω και δεν θέλω να χαλάσω καρδιές: Έχω στεγαστικό με κυμαινόμενο επιτόκιο συνδεδεμένο με ΕΚΤ!!!!!
Ψοφήστε γιουριμπορίτες!

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Χρόνια πολλά για το επιτόκιο σύντροφε. Για ένα καλό επιτόκιο αγωνιζόμεθα όλοι σήμερα... :2funny:
Με εγκατέλειψες σήμερα κουφαλίτσα, να παλεύω μόνος μου με τα επαναστατημένα ιερά τέρατα του bourdela.com... :2funny:
Στο συγκυβερνητικό πειθαρχικό αύριο, με τον κηδεμόνα σου... :cheesy:
Η ποινή σου θα είναι solo 48ωρη βάρδια. Χωρίς ψωμί εννοείται. Μόνο Coca Cola και ένα CT της επιλογής μου. Θα στραβώσεις Ίσιε, στο λέωωω :2funny:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Πωωωω ρε με τσάκωσε πάλι ο zero-fault Βολταίρος!
Ασυγχώρητο λάθος: "l'enfer c'est les autres" :headbang: :headbang: :headbang:
Η κόλαση δεν είναι οι άλλοι, αλλά εγώ εν προκειμένω...
Voltaire, the only fault-free software

Άντε, σου'ριξα ένα παραπάνω γλυψιματάκι για να φέρεις και την ωραία ξαδέλφη σου στη συγκέντρωση του Giorgo. Promis? :2funny:

Ρε εσύ πλάκα, πλάκα έχω μία ξαδέρφη (καλούλα) που κατέβηκε υποψήφια βουλευτής με το ΕΝΑΝΤΙΑ (Ενιαία Αντικαπιταλιστική Αριστερά).
Ούτε η μάνα της (η θεία μου) δεν την ψήφισε.

Πάντως αν δεν την θέλεις την δίνω στον Fethry.

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Αν κάνει για GFE, εγώ δεν είμαι ΕΝΑΝΤΙΑ... :2funny: :2funny: :2funny:
Ελπίζω μόνο να μην είναι σαν και εσένα και να μην με εξετάσει για το τι λέει ο Μπαμπινιώτης σελ. 345... :2funny: :2funny:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Ρε εσύ πλάκα, πλάκα έχω μία ξαδέρφη (καλούλα) που κατέβηκε υποψήφια βουλευτής με το ΕΝΑΝΤΙΑ (Ενιαία Αντικαπιταλιστική Αριστερά).
Ούτε η μάνα της (η θεία μου) δεν την ψήφισε.

Πάντως αν δεν την θέλεις την δίνω στον Fethry.
εγο εγο εγο τι θελο να με μαθι πολα

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Χρόνια πολλά για το επιτόκιο σύντροφε. Για ένα καλό επιτόκιο αγωνιζόμεθα όλοι σήμερα... :2funny:
Με εγκατέλειψες σήμερα κουφαλίτσα, να παλεύω μόνος μου με τα επαναστατημένα ιερά τέρατα του bourdela.com... :2funny:
Στο συγκυβερνητικό πειθαρχικό αύριο, με τον κηδεμόνα σου... :cheesy:
Η ποινή σου θα είναι solo 48ωρη βάρδια. Χωρίς ψωμί εννοείται. Μόνο Coca Cola και ένα CT της επιλογής μου. Θα στραβώσεις Ίσιε, στο λέωωω :2funny:

Όταν εσύ αγνοούσες την ύπαρξη αυτού του σάιτ, εγώ ρε έδινα σκληρούς αγώνες κατά του παπισμού που ως γνωστόν είναι το έσχατο στάδιο του φεθρυσμου!
Και τώρα θέλεις να με οδηγήσεις σε μια νέα βάρκιζα!

Χου ρε! (με προφορά ανεπιθύμητου)

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Όταν εσύ αγνοούσες την ύπαρξη αυτού του σάιτ, εγώ ρε έδινα σκληρούς αγώνες κατά του παπισμού που ως γνωστόν είναι το έσχατο στάδιο του φεθρυσμου!
Και τώρα θέλεις να με οδηγήσεις σε μια νέα βάρκιζα!

στι βαρκιζα ελατε νιριιδες για καφε(μου το μαθε ο μακλειν) και μετα βλαχικα πολι καλο εξοχικο
και το σοστο εινε
χου ραι !!!!!!!!!!!!

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Φτου, ρε, την έχασα την αντεπανάσταση... :2funny:
Για να πετύχεις το "χου" φαντάζομαι πως πρέπει ταυτόχρονα να φτύνεις το πληκτρολόγιο ή την οθόνη, ή και τα δύο μαζί.
Θα μας εξηγήσει ο Περσόνας. :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom