1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Ας βρει ο Γιωργάκης κάτι που θα με συγκινήσει σαν αδέσποτο και τον ακολουθώ....
που ακριβώς να το βρει;
Ας βρει ο Γιωργάκης κάτι που θα με συγκινήσει σαν αδέσποτο και τον ακολουθώ....
εγώ ψηφίζω Γλύξμπουργκ.....Ωραία! Έφτασε η ώρα να ψηφίσουμε κόμματα μη εξουσίας (ή μη κόμματα εξουσίας) για να βγουν στην εξουσία!
Φίλε μου, εγώ δεν είπα ότι ο κ. Παπανδρέου είναι μεγάλος ηγέτης.Πέρασε η εποχή των μεγάλων ηγετών.... Ρώτησα απλά κάποιος να μου πει γιατί είναι μεγάλος ηγέτης ο κ. Καραμανλής. Σε σχέση με το iq, δεν έχω κάποιον μετρητή, εάν έχεις εσύ θα ήθελα να μου πεις τα αποτελέσματα της μέτρησης την οποία έκανες στον κ. Παπανδρέου. Από εκεί και έπειτα, εξαρτάται τι θες για πρωθυπουργό. Και για εμένα αυτό το οποίο μετρά, είναι ένας άνθρωπος με κοινωνική ευαισθησια. Και εκεί υπερτερεί σαφώς και καταφανώς ο κ. Παπανδρέου. Επίσης, πιστεύω ότι έχει όραμα, και έχει στόχο. Και το όραμα και ο στόχος είναι στοίχεία τα οποία πρέπει να έχει ένας ηγέτης, και ο νυν πρωθυπουργός δεν έχει ούτε όραμα ούτε στόχο, την ώρα του περνά. Από την άλλη πλευρά, όπως το έχω γράψει και σε κάποιο post παραπάνω, ο κ. πρωθυπουργός μου θυμίζει τους μεγάλους γαμιάδες που γαμάνε αβέρτα με τα λόγια, και όταν κατεβάσουν το παντελόνι, βράσε όρυζα. Συνήθως γαμάνε και ξεσκίζουν καλύτερα αυτοί που δεν το διατυμπανίζουν.....βρε λάιον....καλά με τον μπουχέσα.....δεν μας λες και τις ηγετικές ικαν'ότητες του γιωργάκη?.....έστω μερικές απο αυτές..... καθώς και το IQ του?...
Συνήθως γαμάνε και ξεσκίζουν καλύτερα αυτοί που δεν το διατυμπανίζουν.....
Μην πείτε στον Παλέρμο πως ο Αντρέας πέθανε πριν 12 χρόνια...εδώ εμπιστεύτηκε και λάτρεψε τον μέγιστο δημαγωγό,ψεύτη και ανήθικο Ανδρέα Παπανδρέου...και τον αναγόρευσε χαρισματικό
και ο γυαλός στραβός ήταν και μεις στραβά αρμενίζαμε.......Μην πείτε στον Παλέρμο πως ο Αντρέας πέθανε πριν 12 χρόνια...
Τι θα απογίνει η ζωή του χωρίς Βαρβάρους...
Ε, ρε κόλλημα...
Το γεγονός ότι ο Ανδρέας με το ένα πόδι στον τάφο σάρωσε το Δρακουμέλ εσένα τι σου λέει? Πως ήταν στραβός ο γυαλός!!
τα πολιτικά μου ποστεγώ κάποτε είχα κομματική πειθαρχία, τώρα πλέον ψηφίζω με βάση αυτά που βλέπω αγαπητέ.
Σιγμούνδιε.....
Εγώ προσωπικά δεν περιμένω από κανέναν τίποτα.
Σε χώρα πουθενάδων δεν μπορεί να παραχθεί έργο.
Απλά τον αρχιπουθενά δεν τον θέλω άλλο γιατί απλά δε γουστάρω να με κοροιδεύει ότι είναι κάποιος.
Εάν μου έλεγε ρε πουθενάδες κοιτάχτε τα χάλια σας και μην περιμένετε θαύματα μπορεί να τον έβλεπα αλλιώς.
Το Χελένικ ντριμ είναι αυτό ακριβώς που αντιπροσωπεύει ο Κωστάκης. Ο κολλητός, ο μαλάκας της διπλανής πόρτας, ο χωρατατζής μπορεί να έχει τα πάντα χωρίς να κάνει απολύτως τίποτα.
Αυτό καμαρώνει ο έλληνας στον Κωστάκη.....
ΜΕ όποιον και να μιλήσω και τον ρωτάω για το όνειρό του μου απαντά...
Θέλω να κάνω μια πουστιά, να βγάλω κάποια λεφτά, να ανοίξω μια εταιρεία και να βάλω μαλάκες αλβανούς να δουλεύουν και να τρώνε όλη την πίκρα και εγώ να τρώω απ τα έτοιμα....
Διαφέρει σε τίποτα αυτό από το προφίλ του κυβερνήτη σου;
καλά...αυτήν καλό κορόιδο την έπιασε ο σιτροενάκιας......την έψησε,την παντρεύτηκε...πούλησε 20.000 σιτροέν και σκόντα στο κράτος και μετά την έστειλε.......τέτοιοι που είμαστε..τέτοιες υπουργούς θέλουμε....α ρε....κουφός ή βενιζέλος [ο παλιός] που μας χρειάζεται...να πέφτει η παναγία σύννεφο......και όλοι προσοχή μπτοστα τους...έρχεται ο παμμέγιστος Κώστας Γείτονας...και η κα Αποστολάκη-Συγγελάκη...ο διάβολος φορούσε Πράντα...
θα αναστενάξουν οι Ελούντες και τα Γραντ Ρεσόρτ...
πσασοκαρα ολε,ιμε πασοκατσις να νε καλα ο Περσονα που με φοτισε
ο νταντις μου ιταν εσατσις το 67,εσι τι ισε???
Καλά τα λες φίλε μου.Σιγμούνδιε.....
Εγώ προσωπικά δεν περιμένω από κανέναν τίποτα.
Σε χώρα πουθενάδων δεν μπορεί να παραχθεί έργο.
Απλά τον αρχιπουθενά δεν τον θέλω άλλο γιατί απλά δε γουστάρω να με κοροιδεύει ότι είναι κάποιος.
Εάν μου έλεγε ρε πουθενάδες κοιτάχτε τα χάλια σας και μην περιμένετε θαύματα μπορεί να τον έβλεπα αλλιώς.
Το Χελένικ ντριμ είναι αυτό ακριβώς που αντιπροσωπεύει ο Κωστάκης. Ο κολλητός, ο μαλάκας της διπλανής πόρτας, ο χωρατατζής μπορεί να έχει τα πάντα χωρίς να κάνει απολύτως τίποτα.
Αυτό καμαρώνει ο έλληνας στον Κωστάκη.....
ΜΕ όποιον και να μιλήσω και τον ρωτάω για το όνειρό του μου απαντά...
Θέλω να κάνω μια πουστιά, να βγάλω κάποια λεφτά, να ανοίξω μια εταιρεία και να βάλω μαλάκες αλβανούς να δουλεύουν και να τρώνε όλη την πίκρα και εγώ να τρώω απ τα έτοιμα....
Διαφέρει σε τίποτα αυτό από το προφίλ του κυβερνήτη σου;
κιριε θα μου εξιγισετε τι σιμενι το ονομασας???Καλά τα λες φίλε μου.
Και εγώ δεν ελπίζω τίποτα, είμαι ελεύθερος.
Δεν τρελαίνομαι ούτε για το ούφο το Γιωργάκη, ούτε για το καθεστωτικό ΠΑΣΟΚ.
Η κάθε εξουσία έχει ουκ ολίγα σκατά παντού, εδώ αρκετά παραπάνω.
Απλώς πιστεύω πως πιάσαμε πάτο. Δεν νομίζω να έχει παρακάτω.
Και είμαι θυμωμένος με τον Καραμανλή γιατί ως μαλάκας είχα την αυταπάτη πως μετά το 2004 και τους Ολυμπιακούς ήμασταν ικανοί για τόσο δα καλύτερα πράγματα. Ένα λιγουλάκι βηματάκι περίμενα. Δεν ήταν και τόσο δύσκολο διάολε.
Δυστυχώς πήγαμε σε όλα πίσω.
Απίστευτη χοριατιά και βλαχιά χορτάσαμε. Ετούτοι είναι πιο τριτοκοσμικοί από τους τιροτοκοσμικούς πασόκους και για αυτό δεν τους αντέχω.
Με προσβάλει να μπερδεύουν τον Πρωθυπουργό μου με αυτόν του Καζαχστάν.
Με προσβάλει η χώρα μου να παίρνει διεθνή βραβεία μαλακίας από το CNN όπως με την αναθεώρηση του ΑΕΠ.
Με προσβάλλει να γράφουν τα ξένα ΜΜΕ "Κυβέρνηση - σχολείο σκανδάλων".
Με προσβάλλει να θεωρείται "καταλληλότερος" αυτός για τον οποίον κοκκινίζω όταν με ρωτούν ξένοι φίλοι μου τι είχε κάνει στη ζωή του πριν τον εκλέξουμε Πρωθυπουργό.
Ουστ ρεεεε πρωτόγονοι.
Χίλιες φορές το ούφο και ανύπαρκτος Γιωργάκης.
Ο Γιωργάκης πιστεύω πραγματικά πως είναι ούφο με πτερύγια αλλά δεν μπορώ να έχω παρά συμπάθεια σε αυτό θα ήθελε να είναι η Ελλάδα. Άσχετα αν δεν πιστεύω πως θα καταφέρει κάτι.
Ο Κωστάκης είναι το απόλυτο μηδέν. Το μόνο ονειρό του είναι η "χαλαρά" φραπεδιά και να βαράμε το μπεγλέρι. Έλεος. Έχουμε άλλα 11 εκ. Έλληνες με αυτές τις προδιαγραφές.
Από απελπισία Γιωργάκης λοιπόν.
Τουλάχιστον ο Μπαν-Κι Μουν ξέρει τη φάτσα του.
Το μόνο ονειρό του είναι η "χαλαρά" φραπεδιά και να βαράμε το μπεγλέρι.
το ότι αναπαράγεις αυτήν την αστεία ατάκα κάποιων χιουμοριστικών εκπομπών(φραπέ,σουβλάκια κλπ),που είναι βέβαια και εντελώς αστήρικτη αλλά και ανούσια,δείχνει πόσο σοβαρή είναι η κριτική που ασκείς....
ρε ανύπαρκτε καραγκιοζάκο,πότε θα σταματήσεις να μπαίνεις σε όλα τα θρεντ με τα ηλίθια σχόλιά σου και να ξεφτυλίζεσαι σε καθημερινή βάση...βαρεθήκαμε να βλέπουμε τις καθημερινά επαναλαμβανόμενες μαλακίες σου και τις δήθεν απόψεις σου που είναι του κώλου πραγματικά
σκουπίδι είσαι,κι εσύ και οι απόψεις σου,κατάλαβέ το επιτέλους...αλλιώς δεν θα την έβγαζες εδώ μέσα όλη μέρα μαλακιζόμενος και παριστάνοντας τον κομπλεξικό εξυπνάκια...
Όχι αγόρι μου... Ένας αχάριστος τενεκές τεμπελχανάς χαβαλετζής είναι ο Μπούλης. Αχάριστος γιατί έτυχε να γίνει πρωθυπουργός λόγω ονόματος και δεν είχε καν το φιλότιμο να προσπαθήσει να ανταποκριθεί στοιχειωδώς στο αξίωμά του. Να δουλέψει λιγουλάκι για το καλό της χώρας.το ότι αναπαράγεις αυτήν την αστεία ατάκα κάποιων χιουμοριστικών εκπομπών(φραπέ,σουβλάκια κλπ),που είναι βέβαια και εντελώς αστήρικτη αλλά και ανούσια,δείχνει πόσο σοβαρή είναι η κριτική που ασκείς....