Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 749K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ωραία! Έφτασε η ώρα να ψηφίσουμε κόμματα μη εξουσίας (ή μη κόμματα εξουσίας) για να βγουν στην εξουσία! :2funny: :2funny: :2funny:
εγώ ψηφίζω Γλύξμπουργκ.....
να αλλάξει όλο το μεταπολιτευτικό σύστημα να δοκιμάσουμε κάτι εντελώς διαφορετικό.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
βρε λάιον....καλά με τον μπουχέσα.....δεν μας λες και τις ηγετικές ικαν'ότητες του γιωργάκη?.....έστω μερικές απο αυτές..... καθώς και το IQ του?...:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:
Φίλε μου, εγώ δεν είπα ότι ο κ. Παπανδρέου είναι μεγάλος ηγέτης.Πέρασε η εποχή των μεγάλων ηγετών....  Ρώτησα απλά κάποιος να μου πει γιατί είναι μεγάλος ηγέτης ο κ. Καραμανλής. Σε σχέση με το iq, δεν έχω κάποιον μετρητή, εάν έχεις εσύ θα ήθελα να μου πεις τα αποτελέσματα της μέτρησης την οποία έκανες στον κ. Παπανδρέου. Από εκεί και έπειτα, εξαρτάται τι θες για πρωθυπουργό. Και για εμένα αυτό το οποίο μετρά, είναι ένας άνθρωπος με κοινωνική ευαισθησια. Και εκεί υπερτερεί σαφώς και καταφανώς ο κ. Παπανδρέου. Επίσης, πιστεύω ότι έχει όραμα, και έχει στόχο. Και το όραμα και ο στόχος είναι στοίχεία τα οποία πρέπει να έχει ένας ηγέτης, και ο νυν πρωθυπουργός δεν έχει ούτε όραμα ούτε στόχο, την ώρα του περνά. Από την άλλη πλευρά, όπως το έχω γράψει και σε κάποιο post παραπάνω, ο κ. πρωθυπουργός μου θυμίζει τους μεγάλους γαμιάδες που γαμάνε αβέρτα με τα λόγια, και όταν κατεβάσουν το παντελόνι, βράσε όρυζα. Συνήθως γαμάνε και ξεσκίζουν καλύτερα αυτοί που δεν το διατυμπανίζουν.....

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
εδώ εμπιστεύτηκε και λάτρεψε τον μέγιστο δημαγωγό,ψεύτη και ανήθικο Ανδρέα Παπανδρέου...και τον αναγόρευσε χαρισματικό
Μην πείτε στον Παλέρμο πως ο Αντρέας πέθανε πριν 12 χρόνια... :2funny: :2funny:
Τι θα απογίνει η ζωή του χωρίς Βαρβάρους... :2funny: :2funny:
Ε, ρε κόλλημα...
Το γεγονός ότι ο Ανδρέας με το ένα πόδι στον τάφο σάρωσε το Δρακουμέλ εσένα τι σου λέει? Πως ήταν στραβός ο γυαλός!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μην πείτε στον Παλέρμο πως ο Αντρέας πέθανε πριν 12 χρόνια... :2funny: :2funny:
Τι θα απογίνει η ζωή του χωρίς Βαρβάρους... :2funny: :2funny:
Ε, ρε κόλλημα...
Το γεγονός ότι ο Ανδρέας με το ένα πόδι στον τάφο σάρωσε το Δρακουμέλ εσένα τι σου λέει? Πως ήταν στραβός ο γυαλός!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
και ο γυαλός στραβός ήταν και μεις στραβά αρμενίζαμε.......

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
εγώ κάποτε είχα κομματική πειθαρχία, τώρα πλέον ψηφίζω με βάση αυτά που βλέπω αγαπητέ.
τα πολιτικά μου ποστ
δε δηλώνουν καμία πολιτική πειθαρχία..
απλα γνώση του αντικειμένου
και διάθεση για το άνοιγμα 
σε κομμάτι όμορων - συγγενικών
δυνάμεων για να σιγουρευθεί το αναμενόμενο....  :sunglasses: 

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Σιγμούνδιε.....
Εγώ προσωπικά δεν περιμένω από κανέναν τίποτα.
Σε χώρα πουθενάδων δεν μπορεί να παραχθεί έργο.
Απλά τον αρχιπουθενά δεν τον θέλω άλλο γιατί απλά δε γουστάρω να με κοροιδεύει ότι είναι κάποιος.
Εάν μου έλεγε ρε πουθενάδες κοιτάχτε τα χάλια σας και μην περιμένετε θαύματα μπορεί να τον έβλεπα αλλιώς.
Το Χελένικ ντριμ είναι αυτό ακριβώς που αντιπροσωπεύει ο Κωστάκης. Ο κολλητός, ο μαλάκας της διπλανής πόρτας, ο χωρατατζής μπορεί να έχει τα πάντα χωρίς να κάνει απολύτως τίποτα.
Αυτό καμαρώνει ο έλληνας στον Κωστάκη.....

ΜΕ όποιον και να μιλήσω και τον ρωτάω για το όνειρό του μου απαντά...
Θέλω να κάνω μια πουστιά, να βγάλω κάποια λεφτά, να ανοίξω μια εταιρεία και να βάλω μαλάκες αλβανούς να δουλεύουν και να τρώνε όλη την πίκρα και εγώ να τρώω απ τα έτοιμα....
Διαφέρει σε τίποτα αυτό από το προφίλ του κυβερνήτη σου;

OP
OP
P

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
έρχεται ο παμμέγιστος Κώστας Γείτονας...και η κα Αποστολάκη-Συγγελάκη...ο διάβολος φορούσε Πράντα...
θα αναστενάξουν οι Ελούντες και τα Γραντ Ρεσόρτ...

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
Σιγμούνδιε.....
Απλά τον αρχιπουθενά δεν τον θέλω άλλο γιατί απλά δε γουστάρω να με κοροιδεύει ότι είναι κάποιος.
Εάν μου έλεγε ρε πουθενάδες κοιτάχτε τα χάλια σας και μην περιμένετε θαύματα μπορεί να τον έβλεπα αλλιώς.
Το Χελένικ ντριμ είναι αυτό ακριβώς που αντιπροσωπεύει ο Κωστάκης. Ο κολλητός, ο μαλάκας της διπλανής πόρτας, ο χωρατατζής μπορεί να έχει τα πάντα χωρίς να κάνει απολύτως τίποτα.

Θέλω να κάνω μια πουστιά, να βγάλω κάποια λεφτά, να ανοίξω μια εταιρεία και να βάλω μαλάκες αλβανούς να δουλεύουν και να τρώνε όλη την πίκρα και εγώ να τρώω απ τα έτοιμα....
:rockon:  :rockon:  :rockon:  :rockon:  :rockon:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
έρχεται ο παμμέγιστος Κώστας Γείτονας...και η κα Αποστολάκη-Συγγελάκη...ο διάβολος φορούσε Πράντα...
θα αναστενάξουν οι Ελούντες και τα Γραντ Ρεσόρτ...
καλά...αυτήν καλό κορόιδο την έπιασε ο σιτροενάκιας......την έψησε,την παντρεύτηκε...πούλησε 20.000 σιτροέν και σκόντα στο κράτος και μετά την έστειλε.......τέτοιοι που είμαστε..τέτοιες υπουργούς θέλουμε....α ρε....κουφός ή βενιζέλος [ο παλιός] που μας χρειάζεται...να πέφτει η παναγία σύννεφο......και όλοι προσοχή μπτοστα τους...

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
πσασοκαρα ολε,ιμε πασοκατσις να νε καλα ο Περσονα που με φοτισε

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Σιγμούνδιε.....

Καλά τα λες φίλε μου.
Και εγώ δεν ελπίζω τίποτα, είμαι ελεύθερος.
Δεν τρελαίνομαι ούτε για το ούφο το Γιωργάκη, ούτε για το καθεστωτικό ΠΑΣΟΚ.
Η κάθε εξουσία έχει ουκ ολίγα σκατά παντού, εδώ αρκετά παραπάνω.
Απλώς πιστεύω πως πιάσαμε πάτο. Δεν νομίζω να έχει παρακάτω.
Και είμαι θυμωμένος με τον Καραμανλή γιατί ως μαλάκας είχα την αυταπάτη πως μετά το 2004 και τους Ολυμπιακούς ήμασταν ικανοί για τόσο δα καλύτερα πράγματα. Ένα λιγουλάκι βηματάκι περίμενα. Δεν ήταν και τόσο δύσκολο διάολε.
Δυστυχώς πήγαμε σε όλα πίσω.
Απίστευτη χοριατιά και βλαχιά χορτάσαμε. Ετούτοι είναι πιο τριτοκοσμικοί από τους τιροτοκοσμικούς πασόκους και για αυτό δεν τους αντέχω.
Με προσβάλει να μπερδεύουν τον Πρωθυπουργό μου με αυτόν του Καζαχστάν.
Με προσβάλει η χώρα μου να παίρνει διεθνή βραβεία μαλακίας από το CNN όπως με την αναθεώρηση του ΑΕΠ.
Με προσβάλλει να γράφουν τα ξένα ΜΜΕ "Κυβέρνηση - σχολείο σκανδάλων".
Με προσβάλλει να θεωρείται "καταλληλότερος" αυτός για τον οποίον κοκκινίζω όταν με ρωτούν ξένοι φίλοι μου τι είχε κάνει στη ζωή του πριν τον εκλέξουμε Πρωθυπουργό.
Ουστ ρεεεε πρωτόγονοι.
Χίλιες φορές το ούφο και ανύπαρκτος Γιωργάκης.
Ο Γιωργάκης πιστεύω πραγματικά πως είναι ούφο με πτερύγια αλλά δεν μπορώ να έχω παρά συμπάθεια σε αυτό θα ήθελε να είναι η Ελλάδα. Άσχετα αν δεν πιστεύω πως θα καταφέρει κάτι.
Ο Κωστάκης είναι το απόλυτο μηδέν. Το μόνο ονειρό του είναι η "χαλαρά" φραπεδιά και να βαράμε το μπεγλέρι. Έλεος. Έχουμε άλλα 11 εκ. Έλληνες με αυτές τις προδιαγραφές.
Από απελπισία Γιωργάκης λοιπόν.
Τουλάχιστον ο Μπαν-Κι Μουν ξέρει τη φάτσα του.

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Στα αρχιδι@ ΜΟΥ ΚΙ Ο Γιωργης κι Κωστακης κι ο κα8ε παραρας, ο ποιο 8λιβερος ομωσ ειναι ο εγκα8ετος της Ρηγιλης Palermo που ανοι3ε αυτο το τοπικ. ουστ ρε μαλακισμενο

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Καλά τα λες φίλε μου.
Και εγώ δεν ελπίζω τίποτα, είμαι ελεύθερος.
Δεν τρελαίνομαι ούτε για το ούφο το Γιωργάκη, ούτε για το καθεστωτικό ΠΑΣΟΚ.
Η κάθε εξουσία έχει ουκ ολίγα σκατά παντού, εδώ αρκετά παραπάνω.
Απλώς πιστεύω πως πιάσαμε πάτο. Δεν νομίζω να έχει παρακάτω.
Και είμαι θυμωμένος με τον Καραμανλή γιατί ως μαλάκας είχα την αυταπάτη πως μετά το 2004 και τους Ολυμπιακούς ήμασταν ικανοί για τόσο δα καλύτερα πράγματα. Ένα λιγουλάκι βηματάκι περίμενα. Δεν ήταν και τόσο δύσκολο διάολε.
Δυστυχώς πήγαμε σε όλα πίσω.
Απίστευτη χοριατιά και βλαχιά χορτάσαμε. Ετούτοι είναι πιο τριτοκοσμικοί από τους τιροτοκοσμικούς πασόκους και για αυτό δεν τους αντέχω.
Με προσβάλει να μπερδεύουν τον Πρωθυπουργό μου με αυτόν του Καζαχστάν.
Με προσβάλει η χώρα μου να παίρνει διεθνή βραβεία μαλακίας από το CNN όπως με την αναθεώρηση του ΑΕΠ.
Με προσβάλλει να γράφουν τα ξένα ΜΜΕ "Κυβέρνηση - σχολείο σκανδάλων".
Με προσβάλλει να θεωρείται "καταλληλότερος" αυτός για τον οποίον κοκκινίζω όταν με ρωτούν ξένοι φίλοι μου τι είχε κάνει στη ζωή του πριν τον εκλέξουμε Πρωθυπουργό.
Ουστ ρεεεε πρωτόγονοι.
Χίλιες φορές το ούφο και ανύπαρκτος Γιωργάκης.
Ο Γιωργάκης πιστεύω πραγματικά πως είναι ούφο με πτερύγια αλλά δεν μπορώ να έχω παρά συμπάθεια σε αυτό θα ήθελε να είναι η Ελλάδα. Άσχετα αν δεν πιστεύω πως θα καταφέρει κάτι.
Ο Κωστάκης είναι το απόλυτο μηδέν. Το μόνο ονειρό του είναι η "χαλαρά" φραπεδιά και να βαράμε το μπεγλέρι. Έλεος. Έχουμε άλλα 11 εκ. Έλληνες με αυτές τις προδιαγραφές.
Από απελπισία Γιωργάκης λοιπόν.
Τουλάχιστον ο Μπαν-Κι Μουν ξέρει τη φάτσα του.
κιριε θα μου εξιγισετε τι σιμενι το ονομασας???
εφχαριστο γιατι με σεβεστε,παρολι τι βλακια μου,ζιτο το Πασοκ

OP
OP
P

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Το μόνο ονειρό του είναι η "χαλαρά" φραπεδιά και να βαράμε το μπεγλέρι.

το ότι αναπαράγεις αυτήν την αστεία ατάκα κάποιων χιουμοριστικών εκπομπών(φραπέ,σουβλάκια κλπ),που είναι βέβαια και εντελώς αστήρικτη αλλά και ανούσια,δείχνει πόσο σοβαρή είναι η κριτική που ασκείς....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
το ότι αναπαράγεις αυτήν την αστεία ατάκα κάποιων χιουμοριστικών εκπομπών(φραπέ,σουβλάκια κλπ),που είναι βέβαια και εντελώς αστήρικτη αλλά και ανούσια,δείχνει πόσο σοβαρή είναι η κριτική που ασκείς....

ρε ανύπαρκτε καραγκιοζάκο,πότε θα σταματήσεις να μπαίνεις σε όλα τα θρεντ με τα ηλίθια σχόλιά σου και να ξεφτυλίζεσαι σε καθημερινή βάση...βαρεθήκαμε να βλέπουμε τις καθημερινά επαναλαμβανόμενες μαλακίες σου και τις δήθεν απόψεις σου που είναι του κώλου πραγματικά
σκουπίδι είσαι,κι εσύ και οι απόψεις σου,κατάλαβέ το επιτέλους...αλλιώς δεν θα την έβγαζες εδώ μέσα όλη μέρα μαλακιζόμενος και παριστάνοντας τον κομπλεξικό εξυπνάκια...

είσαι το ίδιο πρόσωπο ή αλλαξε βάρδια στη Ρηγίλλης και ο παρόντας είναι πιο διαλλακτικός;

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Όχι αγόρι μου... Ένας αχάριστος τενεκές τεμπελχανάς χαβαλετζής είναι ο Μπούλης. Αχάριστος γιατί έτυχε να γίνει πρωθυπουργός λόγω ονόματος και δεν είχε καν το φιλότιμο να προσπαθήσει να ανταποκριθεί στοιχειωδώς στο αξίωμά του. Να δουλέψει λιγουλάκι για το καλό της χώρας.
Το μόνο που κάνει είναι πως έχει αναθέσει στο Θοδωρή (χωρίς τον οποίον δεν μπορεί ούτε λεπτό) τη σκηνοθεσία του σαρκίου του.
Το έχω ξαναπει ο μπούλης σπάει 2 ρεκόρ:
- ποτέ και πουθενά δεν έγινε κανείς πρωθυπουργός με τόσο λίγο κόπο
- ακόμη και τώρα είναι ο πιο ξεκούραστος πρωθυπουργός της Ευρώπης και ίσως του κόσμου, καταμαυρισμένος από τα μέσα Μαϊου.
Και αν δεν με πιστεύεις, ιδού τι έκανε ο Μπούλης τη βδομάδα που μας πέρασε:

Παρασκευή, 3/10/2008
11:00 Συνάντηση με την βουλευτή του Γαλλικού Κοινοβουλίου και Πρόεδρο της περιφέρειας Poitou-Charentes κα Segolene Royal
13:00 Συνεργασία με τον Υπουργό Οικονομίας & Οικονομικών κ. Γ. Αλογοσκούφη

Πέμπτη, 2/10/2008     
12:00 Υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού κ. Κώστα Καραμανλή θα συνεδριάσει το Υπουργικό Συμβούλιο

Τρίτη, 30/9/2008     
10:00 Συνεργασία με τον Υπουργό ΠΕΧΩΔΕ κ. Γ. Σουφλιά
11:00 Συνεδρίαση της Κυβερνητικής Επιτροπής (θέματα Υπουργείου Εξωτερικών)

Δευτέρα, 29/9/2008     
10:00 Ο Πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής θα συναντηθεί με τον Λιθουανό ομόλογό του κ. Gediminas Kirkilas
12:00 Συνεργασία με την Υπουργό Εξωτερικών κα Ντ. Μπακογιάννη

Σημειωτέον:
1) Τετάρτη: ξάπλα
2) Το Υπ. Συμβούλιο της πέμπτης είχε διάρκεια 25 λεπτά!

Και για να μην νομίζεις πως τα βγάζω από το μυαλό μου, είναι copy-paste από την επίσημη ιστοσελίδα του Μπούλη, τίτλος "Πρόγραμμα Πρωθυπουργού"!!! Πάρε και το λινκ:

Αυτός είναι ο Μπούλης: δεν αντέχει πάνω από 2 συσκέψεις την ημέρα. Το πρόγραμμά του ξεκινάει στις 10 και τελείωνει στις 14:00 το πολύ. Μετά ξάπλα.
Εσύ και εγώ και μερικά εκταομμύρια υπήκοοί του δουλεύουμε 10-12 ώρες την ημέρα. Έχω την απαίτηση ένας πρωθυπουργός να δουλεύει τουλάχιστον 8ωρο.
Αλλά έχουμε πέσει στη λούμπα του "καταλληλότερου" διότι μοιάζει συμπαθής, ο Έλληνας της διπλανής πόρτας, είναι ο άχρηστος Βαλκάνιος καραμπουζουκλής εαυτός μας και τον αγαπάμε... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom