Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 749K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εμενα ευρω γραφει αλλα με λεωφωρειο παω :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
αφου στα τρώνε οι πουτάνες.....

βγαίνει ο κάθε παπάρας και μιλάει για καλά...
Ολα τα λαμόγια νουδουληδες κυκλοφοράνε με τζιπ τ αγγόνια τους και το 91 είχαν οπελ μάντα και ένα γιούγκο.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
οχι το πιστεύουν αυτοί τα έφτιαξαν όλα μέσα σε δύο μήνες, δεν θυμάσαι τον σουφλιά όταν ανέλαβε το υπεχοδε το 04 και έκανε επιθεώρηση  στα έργα, ήταν με κάτι μούτρα μέχρι κάτω και μετά από 2 μήνες χόρευε τσαμικο από τη χαρά του που τα τελείωσε
Πείτε μας τώρα ότι και ο μετροπόντικας Νίνης ήταν δικός σας? :2funny:

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16

Εγω θα σου πω μονο τρεις επι εποχης Ν.Δ.
- Συνθηκες δανεισμου
- Μερικη ενοποιηση των ασφαλιστικων ταμειων
- Μειωση ορισμενων κατηγοριων φορολογικων συντελεστων και τεκμηριων

>>οδικο δικτυο

βλακωδες επιχειρημα. Αυτο οφειλεται σε μεγαλο βαθμο στην τεχνολογικη-τεχνικη προοδο.

Στο ιδιο μηκος κυματος θα μπορουσα να σου πω εγω
- ταχυτεροι υπολογιστες επι ΝΔ
- αναπτυξη δικτυου DSL  :jerking:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δεν χωράνε τα καλά του ΠΑΣΟΚ φίλε σε τόσο περιορισμένο χώρο
μείωσε τα ελλείμματα
τη φοροδιαφυγή
τα φακελάκια και τα λαδώματα
την ιδιωτική παραπαιδεία
εξυγίανε Ολυμπιακή,ΕΡΤ,ΔΕΗ,ΟΤΕ κλπ
χτύπησε τον κομματισμό στη δημόσια διοίκηση
χτύπησε τον κατευθυνόμενο συνδικαλισμό
μας έβγαλε από ΕΟΚ,ΝΑΤΟ κλπ
εγκαθίδρυσε σύστημα διορισμών χωίς να λαμβάνεται υπόψη ΚΑΘΟΛΟΥ η κομματική ταυτότητα
και το κυριότερο επίτευγμά του

εμπέδωσε την εντιμότητα και την τιμιότητα στο δημόσιο βίο της χώρας....

πω πω μπαμ κάνει ρε πούστη ο μισθός.....
ρε ίσιε νόμιζα ότι ο Λευτέρης είναι αποτυχημένος αλλά αυτός είναι τελείως γιατομπούτσο.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
>>οδικο δικτυο

βλακωδες επιχειρημα. Αυτο οφειλεται σε μεγαλο βαθμο στην τεχνολογικη-τεχνικη προοδο.

Στο ιδιο μηκος κυματος θα μπορουσα να σου πω εγω
- ταχυτεροι υπολογιστες επι ΝΔ
- αναπτυξη δικτυου DSL  :jerking:

το τσιμέντο και τα σίδερα στηρίζονται σε οπτικές ίνες και ασύρματη επικοινωνία.
Εχεις δίκιο.
Αφού να φανταστείς οι αλβανοί όταν καλουπώνουν πατάνε έντερ......

ρε τι μαλακία άλλη θα ακούσουμε εδώ μέσα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εγω θα σου πω μονο τρεις επι εποχης Ν.Δ.
- Συνθηκες δανεισμου
- Μερικη ενοποιηση των ασφαλιστικων ταμειων
- Μειωση ορισμενων κατηγοριων φορολογικων συντελεστων και τεκμηριων

αυτά φαντάζομαι τα γράφεις για να λέμε καμμιά μαλακία να περνά η ώρα.......
κι άλλος έμμισθος.
Εγώ τι μαλακία ρε μάγκες μπορώ να γράψω να πάρω κάνα ευρώ;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
προς ίσιο, Σιγμούνδιο, βολταίρο....
Δεν περιγράφω άλλο.
Η νου δου έκανε τεράστιο καλό στην οικονομία της χώρας με την απογραφή.
Μη μου απαντήσετε καν γιατί είστε μαλάκες.

OP
OP
P

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
εδώ το...παιντί την ώρα που έκανε ποδήλατο,έβαλε το χέρι του να φτιάξει τη αλυσίδα!!!
την επόμενη φορά,την ώρα που θα οδηγάει το 100.000 ευρώ τζιπ Lexus του και αφού θα έχει αναπτύξει ταχύτητα,θα βάλει το χέρι του ανάμεσα στις ζάντες!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εδώ το...παιντί την ώρα που έκανε ποδήλατο,έβαλε το χέρι του να φτιάξει τη αλυσίδα!!!
την επόμενη φορά,την ώρα που θα οδηγάει το 100.000 ευρώ τζιπ Lexus του και αφού θα έχει αναπτύξει ταχύτητα,θα βάλει το χέρι του ανάμεσα στις ζάντες!!!
έλα ρε τεράστιε.....
χωρίς ανάσα χτύπα τον λέμε......
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Συνημμένα

• Psomiadis (4).jpg
    Psomiadis (4).jpg
    203,5 KB · Εμφανίσεις: 43

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.361
Πόντοι
506
θα σου απαντούσα, αλλά εμένα δεν μου μιλάς, με σνομπάρεις... :cheesy:

kthniatros

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
1
κοίτα και το νόμισμά σου τι γράφει...........
Αμα έγραφε δραχμές τώρα θα πήγαινες βόλτα με ποδήλατο και τρόλλευ.
ΠΑΣΟΚος που θεωρεί επιτευγμα το Ευρώ κι εγώ νόμιζα πως θα έλεγε η έξοδος απ' την ΕΟΚ και η εκδίωξη των βάσεων του θανάτου  :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ΠΑΣΟΚος που θεωρεί επιτευγμα το Ευρώ κι εγώ νόμιζα πως θα έλεγε η έξοδος απ' την ΕΟΚ και η εκδίωξη των βάσεων του θανάτου  :2funny: :2funny: :2funny:
απάντησέ μου εάν είχες δραχμή τώρα πού θα ήσουν.
τα άλλα είναι μαλακίες.

kthniatros

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
1
απάντησέ μου εάν είχες δραχμή τώρα πού θα ήσουν.
τα άλλα είναι μαλακίες.
Εγώ που έχω δώσει μάχες για την ευρωπαική προοπτική της χώρας το θεωρώ επίτευγμα γι αυτό κι ο Σημίτης επιβραβευτηκε απ το χώρο μου το 2000 παρά τη συνεργασία Μάνου-ΝΔ αλλά επειδή η ιστορία δεν έχει αφετηρία το 2000 μου επιτρέπεται να κάνω το χαβαλέ μου με πρώην ζιβαγκοφόρους και νυν ''Ευρωπαιστες''.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εγώ που έχω δώσει μάχες για την ευρωπαική προοπτική της χώρας το θεωρώ επίτευγμα γι αυτό κι ο Σημίτης επιβραβευτηκε απ το χώρο μου το 2000 παρά τη συνεργασία Μάνου-ΝΔ αλλά επειδή η ιστορία δεν έχει αφετηρία το 2000 μου επιτρέπεται να κάνω το χαβαλέ μου με πρώην ζιβαγκοφόρους και νυν ''Ευρωπαιστες''.
ελευθέρως.....
άλλωστε ουδέποτε ήμουν με τους ζιβαγκοφόρους......

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
Για να τελειώνουμε με τις μαλακείες σου

Πες μας 4 τομείς που βελτιώθηκαν απο τότε που ο φερόμενος ανέλαβε τα ηνία της χώρας

Περιμένω
Εγώ θα ήμουν ευτυχής εάν κάποιος έλεγε ΕΝΑΝ τομέα στον οποίο ο καταλληλότερος βελτίωσε κάτι στη χώρα εδώ και 5 χρόνια..... Το εάν και τι προσέφερε το ΠΑΣΟΚ, με όλα τα λάθη κατά τη διακυβέρνησή του, δεν χωρά σε ένα post και φοβάμαι ότι η ενδεικτική αναφορά θα αδικήσει το έργο αυτής της παράταξης.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
LOL.

Να τι έχει κάνει η κυβέρνηση το τελευταίο έτος:
Πολύ ενδιαφέρον το τι έχει κάνει. Καταρχήν εκεί μέσα υπάρχει μία σειρά ευγενών προθέσεων και σχεδίων, άρα αφορά μέλλοντα χρόνο και όχι ήδη πεπραγμένα. Κατά δεύτερον, πλην των αποσπασματικών μέτρων τα οποία έχουν ληφθεί σε διάφορους τομείς, εγώ έχω ρωτήσει σε ποιον τομέα συνολικά νιώθει ένας πολίτης ότι κάτι έχει αλλάξει προς το καλύτερο. Έχουν γίνει μήπως μεγάλα δημόσια έργα που άλλαξαν την εικόνα της χώρας; επανήλθε η δημόσια τάξη και ασφάλεια συνολικά; έχουμε οικονομική ευημερία συνολικά; πάταξε την ακρίβεια; έκανε καλύτερα τα νοσοκομεία, τα σχολεία, έκανε καλύτερη τη δημόσια διοίκηση; Λειτουργεί καλύτερα η δικαιοσύνη; έγιναν πιο αντικειμενικές οι προσλήψεις μήπως το δημόσιο τομέα, που το πρώτο τους μέτρο ήταν η περιβόητη συνέντευξη;
Ενδεικτικά παραθέτω ένα πολύ ωραίο μέτρο:
Αναμόρφωση και εκσυγχρονισμός του θεσμικού πλαισίου που διέπει την Εθνική
Υπηρεσία Πληροφοριών, με γνώμονα την αύξηση της αποτελεσματικότητάς της στο
πλαίσιο που καθορίζει η αποστολή της, με απόλυτο σεβασμό στη συνταγματική και διεθνή
νομιμότητα και άρα, στα Δικαιώματα του Ανθρώπου και τις επιταγές του Κράτους
Δικαίου, αλλά και με ουσιαστικό έλεγχο της δράσης της, μέσα από αναβαθμισμένες και
αποτελεσματικές μορφές ελέγχου.

Μπορούν σχετικά να ερωτηθούν και να το επιβεβαιώσουν και οι πακιστανοί της γνωστής υπόθεσης....
Και το αμίμητο στη συνέχεια: Διασφάλιση του απορρήτου των επικοινωνιών. Ας ερωτηθεί σχετικά ο κ. πρωθυπουργός, το τηλέφωνο του οποίου παρακολουθούνταν και τώρα πλέον τελείωσε κάθε παρακολούθηση.Έλεος....
Για να μην αναφερθώ στα ψεύδη τα οποία περιέχει. Είδα λ.χ. κάτι για υλοποίηση των δεσμεύσεων για τα στελέχη των ΕΔ. Για ρωτήστε κανένα στέλεχος των ΕΔ να σας πει τι υλοποίησαν από τις περιβόητες δεσμεύσεις τους και πώς τους εξαπάτησαν;

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
Αλλαγές στον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, μετά από 35 χρόνια. Πρόκειται για ένα πολύ
σημαντικό νομοθέτημα, το οποίο εντάσσεται στα πλαίσια της προσπάθειας του Υπουργείου
Δικαιοσύνης για επιτάχυνση και ορθή απονομή της Δικαιοσύνης και ακολουθεί την
ψήφιση του νόμου για την επιτάχυνση της διοικητικής δίκης. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα
σημαντικό έργο, αφού για πρώτη φορά μετά από 35 περίπου χρόνια τροποποιούνται, στο
σύνολό τους, οι διατάξεις για τη διεξαγωγή της πολιτικής δίκης.

Το παραπάνω είναι από το έργο της παρούσας κυβέρνησης..... Σήμερα μόλις έμαθα από αυτό το καταπληκτικό πόνημα με το έργο της θεάρεστης κυβέρνησης του καταλληλότερου πρωθυπουργού ότι οι διατάξεις για την πολιτική δίκη εμπεριέχονται στον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας.... Ας ρωτήσουν κανέναν πρωτοετή της Νομικής Σχολής προτού γράψουν αυτές τις αηδίες......

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
41 δράσεις για την καταπολέμηση της ακρίβειας. Το Υπουργείο Ανάπτυξης προωθεί μια
ολοκληρωμένη δέσμη μέτρων και δράσεων, προκειμένου να διασφαλίσουμε και να
εγγυηθούμε στους Έλληνες πολίτες μια ελεύθερη και δίκαιη αγορά. Δηλαδή, μια αγορά όπου
ο Έλληνας καταναλωτής - και ιδιαίτερα αυτός που ανήκει στα ασθενέστερα οικονομικά
στρώματα - μπορεί να απολαμβάνει προϊόντα και υπηρεσίες, με το μέγιστο δυνατό επίπεδο
ποιότητας και ασφάλειας σε προσιτές τιμές.
Σύσταση «Υπηρεσίας Εποπτείας της Αγοράς». Η υπηρεσία αυτή θα εποπτεύεται από
ειδική Γραμματεία και θα έχει ελεγκτικές, κοστολογικές και τιμοληπτικές αρμοδιότητες,
ώστε ανά πάσα στιγμή να γνωρίζουμε την πραγματική κατάσταση στην αγορά, να
παρεμβαίνουμε εκεί που πρέπει και να επιβάλλονται αυστηρές κυρώσεις όπου δεν υπάρχει
συμμόρφωση με την κείμενη νομοθεσία. Η λειτουργία της υπηρεσίας βρίσκεται στην καρδιά
των 41 μέτρων που έχουμε εξαγγείλει για την αγορά και θα συνεισφέρει στην
αποτελεσματική υλοποίησή τους.

Συνέχεια από το έργο της ΝΔ.... Ειδικά σε σχέση με τα παραπάνω, δε νομίζω ότι κάποιος δεν έχει νιώσει τη διαφορά στην τσέπη του.....  Και όντως τα μέτρα ήταν αποτελεσματικότατα, για ποιον δεν ξέρω..... Μάλλον για τους κερδοσκόπους.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom