Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 749K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
κιριε θα μου εξιγισετε τι σιμενι το ονομασας???
εφχαριστο γιατι με σεβεστε,παρολι τι βλακια μου,ζιτο το Πασοκ
κε Βόθρε, σας ευχαριστώ που με σέβεστε και με διαβάζετε παρά τη βλακεία μου.
Το όνομα Siegf προέρχεται από τον Sigmund Freud:

Θα ήθελα και εγώ να μου μάθετε πως να τα λέω τόσο ωραία μέσα σε 1-1,5 γραμμή αντί να φλυαρώ και να γράφω κατεβατά...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε Σιγμούνδιε κάθεσαι και απαντάς στη Ρηγίλλης;
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Αυτός είναι ο Μπούλης: δεν αντέχει πάνω από 2 συσκέψεις την ημέρα. Το πρόγραμμά του ξεκινάει στις 10 και τελείωνει στις 14:00 το πολύ. Μετά ξάπλα.
Εσύ και εγώ και μερικά εκταομμύρια υπήκοοί του δουλεύουμε 10-12 ώρες την ημέρα. Έχω την απαίτηση ένας πρωθυπουργός να δουλεύει τουλάχιστον 8ωρο.
Αλλά έχουμε πέσει στη λούμπα του "καταλληλότερου" διότι μοιάζει συμπαθής, ο Έλληνας της διπλανής πόρτας, είναι ο άχρηστος Βαλκάνιος καραμπουζουκλής εαυτός μας και τον αγαπάμε... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Μα σε παρακαλώ πολύ. Τι είναι αυτά που λες τώρα;;;

Αφού τον υπόλοιπο χρόνο του απομνημονεύει τα ανέκδοτα που θα πει σε ξένους ηγέτες. Όπως αυτό:

Λίγες ημέρες πριν από τις εθνικές εκλογές, το 2004, ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής κ. Στ. Δαϊλάκης ήταν φιλοξενούμενος σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό της εκλογικής του περιφέρειας στη Δράμα. Βουλευτής της ΝΔ από το 2000 είχε θέσει εκ νέου υποψηφιότητα και κλήθηκε να δώσει προεκλογική συνέντευξη. Ο παρουσιαστής τον αιφνιδιάζει και του επισημαίνει ότι με βάση μια δημοσκόπηση δεν θα καταφέρει να επανεκλεγεί. Ατάραχος ο κ. Δαϊλάκης τον ρωτά: «Μπορείτε να με ενημερώσετε τι ώρα έγινε η δημοσκόπηση;». Εκπληκτος ο παρουσιαστής του απαντά: «Τι ώρα έγινε; Στις 10-11 το πρωί». Ο βουλευτής χαμογέλασε και του αντιτείνει: «Α, τότε δεν ανησυχώ. Οι δικοί μου ψηφοφόροι ξυπνούν μετά τις 12 το μεσημέρι»! Οπως είναι γνωστό στη ΝΔ ο κ. Δαϊλάκης προτιμάται από ψηφοφόρους που εξορμούν στα νυχτερινά κέντρα, όπου και «επιδίδουν τα διαπιστευτήριά τους».

[size=11pt]Το συγκεκριμένο περιστατικό το είχε πληροφορηθεί ο πρωθυπουργός κ. Κ. Καραμανλής και το είχε βρει πολύ διασκεδαστικό. Μάλιστα το ανέφερε ως ανέκδοτο σε παλαιότερη συνάντησή του με τον πρόεδρο της Βουλγαρίας Γκεόργκι Παρβάνοφ. [/size]

ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΑΪΛΑΚΗΣ
Ο βουλευτής που παραλίγο να ρίξει την κυβέρνηση

Επισκέπτης
Το ανεφερε ΩΣ ανεκδοτο μεν ο δαμαλος,αλλα δεν πληροφορουμαστε εαν το"ανεκδοτο"αυτο επιασε.

Γελασε τελικα ο Παρβανοφ με αυτην την ΜΑΛΑΚΙΑ?

OP
OP
P

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Όχι αγόρι μου... Ένας αχάριστος τενεκές τεμπελχανάς χαβαλετζής είναι ο Μπούλης. Αχάριστος γιατί έτυχε να γίνει πρωθυπουργός λόγω ονόματος και δεν είχε καν το φιλότιμο να προσπαθήσει να ανταποκριθεί στοιχειωδώς στο αξίωμά του. Να δουλέψει λιγουλάκι για το καλό της χώρας.
Το μόνο που κάνει είναι πως έχει αναθέσει στο Θοδωρή (χωρίς τον οποίον δεν μπορεί ούτε λεπτό) τη σκηνοθεσία του σαρκίου του.
Το έχω ξαναπει ο μπούλης σπάει 2 ρεκόρ:
- ποτέ και πουθενά δεν έγινε κανείς πρωθυπουργός με τόσο λίγο κόπο
- ακόμη και τώρα είναι ο πιο ξεκούραστος πρωθυπουργός της Ευρώπης και ίσως του κόσμου, καταμαυρισμένος από τα μέσα Μαϊου.
Και αν δεν με πιστεύεις, ιδού τι έκανε ο Μπούλης τη βδομάδα που μας πέρασε:

Παρασκευή, 3/10/2008
11:00 Συνάντηση με την βουλευτή του Γαλλικού Κοινοβουλίου και Πρόεδρο της περιφέρειας Poitou-Charentes κα Segolene Royal
13:00 Συνεργασία με τον Υπουργό Οικονομίας & Οικονομικών κ. Γ. Αλογοσκούφη

Πέμπτη, 2/10/2008     
12:00 Υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού κ. Κώστα Καραμανλή θα συνεδριάσει το Υπουργικό Συμβούλιο

Τρίτη, 30/9/2008     
10:00 Συνεργασία με τον Υπουργό ΠΕΧΩΔΕ κ. Γ. Σουφλιά
11:00 Συνεδρίαση της Κυβερνητικής Επιτροπής (θέματα Υπουργείου Εξωτερικών)

Δευτέρα, 29/9/2008     
10:00 Ο Πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής θα συναντηθεί με τον Λιθουανό ομόλογό του κ. Gediminas Kirkilas
12:00 Συνεργασία με την Υπουργό Εξωτερικών κα Ντ. Μπακογιάννη

Σημειωτέον:
1) Τετάρτη: ξάπλα
2) Το Υπ. Συμβούλιο της πέμπτης είχε διάρκεια 25 λεπτά!

Και για να μην νομίζεις πως τα βγάζω από το μυαλό μου, είναι copy-paste από την επίσημη ιστοσελίδα του Μπούλη, τίτλος "Πρόγραμμα Πρωθυπουργού"!!! Πάρε και το λινκ:

Αυτός είναι ο Μπούλης: δεν αντέχει πάνω από 2 συσκέψεις την ημέρα. Το πρόγραμμά του ξεκινάει στις 10 και τελείωνει στις 14:00 το πολύ. Μετά ξάπλα.
Εσύ και εγώ και μερικά εκταομμύρια υπήκοοί του δουλεύουμε 10-12 ώρες την ημέρα. Έχω την απαίτηση ένας πρωθυπουργός να δουλεύει τουλάχιστον 8ωρο.
Αλλά έχουμε πέσει στη λούμπα του "καταλληλότερου" διότι μοιάζει συμπαθής, ο Έλληνας της διπλανής πόρτας, είναι ο άχρηστος Βαλκάνιος καραμπουζουκλής εαυτός μας και τον αγαπάμε... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

πραγματικά αστεία τα επιχειρήματά σου,επιπέδου παλιάς Αυριανής,δεν αξίζουν καν απάντηση...
πρωθυπουργός είναι,πού ξέρεις τι επαφές,συσκέψεις,συναντήσεις αλλά και υποχρεώσεις,συνέδρια,ομιλίες έχει,προφανώς πάρα πολλές κάθε μέρα...τί θέλεις να βγει με ιδρωμένες μασχάλες να σκουπίζει το δρόμο
αυτό που παραθέτεις είναι το επίσημο,ενδεικτικό πρόγραμμα

ΥΓ ξέχασες και άλλα πράγματα,εξίσου σοβαρά...βλέπει Τσάμπιονς Λιγκ,σκουπίζοντας τα λαδωμένα από τα σουβλάκια χέρια του σε επίσημα κρατικά έγγραφα!!!

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
και η κα Αποστολάκη-Συγγελάκη...

Μην το λες. Μια φορά γαμούσα μια που είχε μια φάτσα ίδια με την Μιλένα.
Και γαμώ τα κρεβάτια. Σε εμπνέει πολύ, όπως και να έχει...

Άσχετο, αλλα ο άντρας της Μιλένας δεν πούλησε όλα αυτά τα Xsara στην ΕΛΑΣ;

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
πραγματικά αστεία τα επιχειρήματά σου,επιπέδου παλιάς Αυριανής,δεν αξίζουν καν απάντηση...
πρωθυπουργός είναι,πού ξέρεις τι επαφές,συσκέψεις,συναντήσεις αλλά και υποχρεώσεις,συνέδρια,ομιλίες έχει,προφανώς πάρα πολλές κάθε μέρα...τί θέλεις να βγει με ιδρωμένες μασχάλες να σκουπίζει το δρόμο
αυτό που παραθέτεις είναι το επίσημο,ενδεικτικό πρόγραμμα

ΥΓ ξέχασες και άλλα πράγματα,εξίσου σοβαρά...βλέπει Τσάμπιονς Λιγκ,σκουπίζοντας τα λαδωμένα από τα σουβλάκια χέρια του σε επίσημα κρατικά έγγραφα!!!

Για να τελειώνουμε με τις μαλακείες σου

Πες μας 4 τομείς που βελτιώθηκαν απο τότε που ο φερόμενος ανέλαβε τα ηνία της χώρας

Περιμένω

OP
OP
P

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595

Πες μας 4 τομείς που βελτιώθηκαν απο τότε που ο φερόμενος ανέλαβε τα ηνία της χώρας

Περιμένω

αμέτρητα Σίτι Τουρ
εμφάνιση του bourdela.com
ανάκαμψη του ΠΑΟΚ
Μαντόνα πρώτη φορά στην Ελλάδα
:jerking: :jerking: :birdman: :birdman:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
αμέτρητα Σίτι Τουρ
εμφάνιση του bourdela.com
ανάκαμψη του ΠΑΟΚ
Μαντόνα πρώτη φορά στην Ελλάδα
:jerking: :jerking: :birdman: :birdman:

Και να προσθέσω, ένα ευρωπαϊκό, μια πρωτιά στη Γιουροβίζιον και οι πρώτες νίκες του γαύρου στο Τσου λου!

Α να χαθείτε αχάριστοι πρασινοφρουροί!

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.175
Πόντοι
506

Περιμένω

Πες μας κι εσύ 1 (και ΜΟΝΟΝ 1) τομέα που βελτιώθηκε στα 20 χρόνια του ΠΑΣΟΚ. Περιμένω....

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.361
Πόντοι
506
Η νέα Ακρόπολη:

Συνημμένα

• bridge_dusk.jpg
    bridge_dusk.jpg
    55,2 KB · Εμφανίσεις: 46

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
κοίτα και το νόμισμά σου τι γράφει...........
Αμα έγραφε δραχμές τώρα θα πήγαινες βόλτα με ποδήλατο και τρόλλευ.

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.361
Πόντοι
506
εσύ έχεις αντίρρηση;
Η μόνο Κολιάτσου Παγκράτι κάνεις στη ζωή σου;
οχι το πιστεύουν αυτοί τα έφτιαξαν όλα μέσα σε δύο μήνες, δεν θυμάσαι τον σουφλιά όταν ανέλαβε το υπεχοδε το 04 και έκανε επιθεώρηση  στα έργα, ήταν με κάτι μούτρα μέχρι κάτω και μετά από 2 μήνες χόρευε τσαμικο από τη χαρά του που τα τελείωσε

OP
OP
P

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
δεν χωράνε τα καλά του ΠΑΣΟΚ φίλε σε τόσο περιορισμένο χώρο
μείωσε τα ελλείμματα
τη φοροδιαφυγή
τα φακελάκια και τα λαδώματα
την ιδιωτική παραπαιδεία
εξυγίανε Ολυμπιακή,ΕΡΤ,ΔΕΗ,ΟΤΕ κλπ
χτύπησε τον κομματισμό στη δημόσια διοίκηση
χτύπησε τον κατευθυνόμενο συνδικαλισμό
μας έβγαλε από ΕΟΚ,ΝΑΤΟ κλπ
εγκαθίδρυσε σύστημα διορισμών χωίς να λαμβάνεται υπόψη ΚΑΘΟΛΟΥ η κομματική ταυτότητα
και το κυριότερο επίτευγμά του

εμπέδωσε την εντιμότητα και την τιμιότητα στο δημόσιο βίο της χώρας....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom