Όχι αγόρι μου... Ένας αχάριστος τενεκές τεμπελχανάς χαβαλετζής είναι ο Μπούλης. Αχάριστος γιατί έτυχε να γίνει πρωθυπουργός λόγω ονόματος και δεν είχε καν το φιλότιμο να προσπαθήσει να ανταποκριθεί στοιχειωδώς στο αξίωμά του. Να δουλέψει λιγουλάκι για το καλό της χώρας.
Το μόνο που κάνει είναι πως έχει αναθέσει στο Θοδωρή (χωρίς τον οποίον δεν μπορεί ούτε λεπτό) τη σκηνοθεσία του σαρκίου του.
Το έχω ξαναπει ο μπούλης σπάει 2 ρεκόρ:
- ποτέ και πουθενά δεν έγινε κανείς πρωθυπουργός με τόσο λίγο κόπο
- ακόμη και τώρα είναι ο πιο ξεκούραστος πρωθυπουργός της Ευρώπης και ίσως του κόσμου, καταμαυρισμένος από τα μέσα Μαϊου.
Και αν δεν με πιστεύεις, ιδού τι έκανε ο Μπούλης τη βδομάδα που μας πέρασε:
Παρασκευή, 3/10/2008
11:00 Συνάντηση με την βουλευτή του Γαλλικού Κοινοβουλίου και Πρόεδρο της περιφέρειας Poitou-Charentes κα Segolene Royal
13:00 Συνεργασία με τον Υπουργό Οικονομίας & Οικονομικών κ. Γ. Αλογοσκούφη
Πέμπτη, 2/10/2008
12:00 Υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού κ. Κώστα Καραμανλή θα συνεδριάσει το Υπουργικό Συμβούλιο
Τρίτη, 30/9/2008
10:00 Συνεργασία με τον Υπουργό ΠΕΧΩΔΕ κ. Γ. Σουφλιά
11:00 Συνεδρίαση της Κυβερνητικής Επιτροπής (θέματα Υπουργείου Εξωτερικών)
Δευτέρα, 29/9/2008
10:00 Ο Πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής θα συναντηθεί με τον Λιθουανό ομόλογό του κ. Gediminas Kirkilas
12:00 Συνεργασία με την Υπουργό Εξωτερικών κα Ντ. Μπακογιάννη
Σημειωτέον:
1)
Τετάρτη: ξάπλα
2) Το Υπ. Συμβούλιο της πέμπτης είχε διάρκεια 25 λεπτά!
Και για να μην νομίζεις πως τα βγάζω από το μυαλό μου, είναι copy-paste από την επίσημη ιστοσελίδα του Μπούλη, τίτλος "Πρόγραμμα Πρωθυπουργού"!!! Πάρε και το λινκ:
Αυτός είναι ο Μπούλης: δεν αντέχει πάνω από 2 συσκέψεις την ημέρα. Το πρόγραμμά του ξεκινάει στις 10 και τελείωνει στις 14:00 το πολύ. Μετά ξάπλα.
Εσύ και εγώ και μερικά εκταομμύρια υπήκοοί του δουλεύουμε 10-12 ώρες την ημέρα. Έχω την απαίτηση ένας πρωθυπουργός να δουλεύει τουλάχιστον 8ωρο.
Αλλά έχουμε πέσει στη λούμπα του "καταλληλότερου" διότι μοιάζει συμπαθής, ο Έλληνας της διπλανής πόρτας, είναι ο άχρηστος Βαλκάνιος καραμπουζουκλής εαυτός μας και τον αγαπάμε...