Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 749K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

kthniatros

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
1
Πάντως οι  πράσινοι του σήμερα μου θυμίζετε τους βένετους πριν 15 μέρες. Σας φταίνε τα ΜΜΕ και ο χαζός ο κόσμος  που δηλώνει ότι θα ψηφισει ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ ανάλογα με τις φάσεις της σελήνης. Πριν 15 μέρες με όρους πολιτικής αναλυσης είχα πει ότι το πρόβλημα της ΝΔ λέγεται αποσυσπείρωση και απ ότι φαίνεται επιβεβαιώθηκα. Να ριψοκινδυνεψω και μια πρόβλεψη για τις επόμενες εκλογές αυτές θα κριθούν απ όποιον καταφέρει να συσπειρώσει τον κομματικό του στρατό δηλαδή το 40% που απο οικογενειακή παραδοση ή βόλεμα ψηφίζει ένα απ τους δυο ''μεγαλους'' και στρατός που κρατάει κουτάλα δύσκολα την αφήνει.Αυτά από έναν αδέσποτο......

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
τα δύο κόμματα εξουσίας στην ελλάδα δοκιμάσθηκαν
έφαγαν τα ψωμιά τους και έχουν δείξει τα όρια τους..
καιρός να ξυπνήσετε όλοι που τα ψηφίζατε τόσα χρόνια
ώστε να ισχυροποιηθούν άλλες δυνάμεις όποιες κι αν είναι
αυτές και να σχηματισθούν επιτελους κυβερνήσεις
συνεργασίας.. μήπως υπάρξει κάποιος στοιχειώδης έλεγχος
και κάποια εγκράτεια... μήπως....  :sunglasses:  :sunglasses:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ακούς Λέοντα; φοράς παρωπίδες.....
δεν έχεις καταλάβει το μεγαλείο του πρωθυπουργού...
Είσαι κολλημένος εάν θεωρείς ότι ο Ρουσσόπουλος δεν αξίζει τις 3 βίλλες......
Με την αξία του τις πήρε το παιδί και τον ιδρώτα της Ζαχαρέα.......
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Πάντως οι  πράσινοι του σήμερα μου θυμίζετε τους βένετους πριν 15 μέρες. Σας φταίνε τα ΜΜΕ και ο χαζός ο κόσμος  που δηλώνει ότι θα ψηφισει ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ ανάλογα με τις φάσεις της σελήνης. Πριν 15 μέρες με όρους πολιτικής αναλυσης είχα πει ότι το πρόβλημα της ΝΔ λέγεται αποσυσπείρωση και απ ότι φαίνεται επιβεβαιώθηκα. Να ριψοκινδυνεψω και μια πρόβλεψη για τις επόμενες εκλογές αυτές θα κριθούν απ όποιον καταφέρει να συσπειρώσει τον κομματικό του στρατό δηλαδή το 40% που απο οικογενειακή παραδοση ή βόλεμα ψηφίζει ένα απ τους δυο ''μεγαλους'' και στρατός που κρατάει κουτάλα δύσκολα την αφήνει.Αυτά από έναν αδέσποτο......
αυτό τώρα είναι ωραίο και φυσιολογικό δλδ μας λές.........

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
καιρός να ξυπνήσετε όλοι που τα ψηφίζατε τόσα χρόνια
ώστε να ισχυροποιηθούν άλλες δυνάμεις όποιες κι αν είναι
αυτές και να σχηματισθούν επιτελους κυβερνήσεις
συνεργασίας.. μήπως υπάρξει κάποιος στοιχειώδης έλεγχος
και κάποια εγκράτεια... μήπως....  :sunglasses:  :sunglasses:
τι λες ρε;
είσαι δυσαρεστημένος;
φοράς παρωπίδες ρε;

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
παρωπίδες φοράς φίλε...σε λίγο θα μας πεις ότι το Μέγκα ας πούμε είναι ΝΔ...το ότι ασχολούνται με ΝΔ είναι επειδή είναι κυβέρνηση...και φυσικά συνήθως αναφέρονται σε αυτήν με αρνητικό τρόπο,με καταγγελίες για σκάνδαλα,Τατούλη,Δαιλάκη,ακρίβεια κλπ...το ότι ο Καραμανλής βγαίνει αλώβητος κάτι δείχνει,ίσως ότι ο κόσμος τον εμπιστεύεται
θυμήσου την εποχή των ομολόγων τί τρομακτικός πόλεμος έγινε,κυρίως από Πρετεντέρη Τρέμη....
και όσο για τον Γιωργάκη,μετά τη ΔΕΘ το κλίμα ήταν το εξής...τα πήγε πολύ καλά επειδή δεν έκανε καμιά γκάφα!!!...για τέτοιου διαμετρήματος ηγέτη μιλάμε
Καμία παρωπίδα φίλε μου. Το ότι εμπιστεύεται ο κόσμος τον Καραμανλή, είναι θέμα για το οποίο θα πρέπει να διεξαχθεί επιστημονικό συμπόσιο ψυχιατρικής. Το μέγκα δεν στηρίζει το ΠΑΣΟΚ, απλά χτυπά κάποια σκάνδαλα της κυβέρνησης. Έχει διαφορά το ένα με το άλλο. Και χτυπά την κυβέρνηση πλην πρωθυπουργού. Λες και αυτός είναι σε άλλη κυβέρνηση!!!Και φυσικά δεν χαρίζει κάστανα στο ΠΑΣΟΚ. Ο κ. Πρετεντέρης όταν μιλά για τον κ. Παπανδρέου στάζει μέλι πανάθεμά τον...... Και ας μου πει κάποιος σε τι συνίστανται οι ηγετικές ικανότητες του κ. Καραμανλή, το ότι κουνάει ωραία τα χέρια; Στην πράξη τι κάνει να μου πει κάποιος. Φοβάται τον κάθε ''αντάρτη'' και κυβερνά με βάση τις δημοσκοπήσεις. Και ποιο είναι το όραμα και ο στόχος του για την Ελλάδα; ο Σημίτης, καλώς κακώς, είχε κάποιους στόχους και οράματα, ο κ. Καραμανλής τι έχει; ο μεγάλος ηγέτης κρίνεται από το έργο, και το όραμα το οποίο υλοποιεί, και όχι από τις ωραίες παραστάσεις ενώπιον κομματικών ακροατηρίων....

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Εσένα σε προορίζουμε για πρωθυπουργό (όχι φερόμενο) της συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ-ΝΔ! :2funny: :2funny:
Θα φας καλά αγοράκι μου... :2funny: :2funny:

Αμήν και πότε.
Άντε και μήπως γλύψει κανένα κοκκαλάκι από την Μιλένα και ηρεμήσει κάπως....

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
βρε λάιον....καλά με τον μπουχέσα.....δεν μας λες και τις ηγετικές ικαν'ότητες του γιωργάκη?.....έστω μερικές απο αυτές..... καθώς και το IQ του?...:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Η Ν.Δ. εχει ενα πολύ μαγκα αρχηγό, μια κλαση πανω απ όλους, όλα τα παιχνίδια τα έχει πάρει μόνος.. για μένα ειναι πειστικός, είναι ένας ανδρας που θα θελα να έχω φιλο.
Και εγώ! Γαμώ τα φιλαράκια θα είναι στην παρέα!
Πρωθυπουργό δεν έχουμε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αμήν και πότε.
Άντε και μήπως γλύψει κανένα κοκκαλάκι από την Μιλένα και ηρεμήσει κάπως....
πω πω επιτελους.......
να πάω για καφέ με Μιλένα και ας βγει ο καρατζαφέρης να κυβερνήσει μρ την Αλέκα.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
καλα δεν ειναι ακριβως ετσι σε οτι αφορα τη δημοσιοτητα ως προς την ΝΔ,διοτι και το ΠΑΣΟΚ εχει αναλογα μεριδια.Ειναι δυνατον τα αρχιλαμογια,οι καθηγητες της λαμογιακης πολιτικης να αφησουν την πιτα της δημοσιοτητος στα χερια της ΝΔ?Αλλα αυτο που εχει σιχαθει σε αυτους ο κοσμος ειναι οτι δεν το βουλωνουν....μιλανε,μιλανε,μιλανε αυτοι που δασκαλεψαν την ελλαδα στη λαμογια και στη φοροδιαφυγη,στην απαιδευσια,στην αναρχια του κρατους,κλπ....φυσικα απλα ετυχε να ειναι αυτοι,καθως αν ηταν και οι της ΝΔ επι εικοσι χρονια κατι αντιστοιχο θα συνεβαινε...απλα με λιγοτερο αντιπαθητικες φατσες απο τον τζοχατζοπουλο,τον λαλιωτη,τον παπαντωνιου,τον ρεγκουζα κλπ....μονο ο αλεκος παπαδοπουλος ητο πραγματικα κυριος σε αυτο το κομμα,αλλα τον ξενερωσανε...
Θα ήθελα πολύ φίλε μου να μάθω ποιες λιγότερα αντιπαθείς φάτσες έχει η ΝΔ από τους κ.κ. Τσοχατζόπουλο, Λαλιώτη και Παπαντωνίου..... Και μην ξεχνάμε ότι καλώς ή κακώς, στην ουσία και οι τρεις προαναφερθέντες έχουν παροπλιστεί από τον κ. Παπανδρέου, οπότε η παρελθοντολογία δεν έχει καμία ουσία επί της παρούσης....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
βρε λάιον....καλά με τον μπουχέσα.....δεν μας λες και τις ηγετικές ικαν'ότητες του γιωργάκη?.....έστω μερικές απο αυτές..... καθώς και το IQ του?...:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:
ρε μαλάκες....
για να τελειώνουμε μ αυτή την παπαριά....
το σύνολο του κύκλου της νουδου είναι άχρηστοι ανύπαρκτοι και το απέδειξαν 5 χρόνια...
Το ΠΑΣΟΚ έχει πολλά στελέχη που έχουν ολόκληρες κλίκες και είναι πανέξυπνα......
Εγώ πραγματικά θα ήθελα να δω τον Κωστάκη τον ηγέτη σας στο κόμμα με τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ.........
Να δω μετά πόσο μάγκας είναι....
Στον Τσιτουρίδη, την Πετραλιά και τον Σπηλιωτόπουλο κουνάω και γω τ αρχίδια μου......

OP
OP
P

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Καμία παρωπίδα φίλε μου. Το ότι εμπιστεύεται ο κόσμος τον Καραμανλή, είναι θέμα για το οποίο θα πρέπει να διεξαχθεί επιστημονικό συμπόσιο ψυχιατρικής. Το μέγκα δεν στηρίζει το ΠΑΣΟΚ, απλά χτυπά κάποια σκάνδαλα της κυβέρνησης. Έχει διαφορά το ένα με το άλλο. Και χτυπά την κυβέρνηση πλην πρωθυπουργού. Λες και αυτός είναι σε άλλη κυβέρνηση!!!Και φυσικά δεν χαρίζει κάστανα στο ΠΑΣΟΚ. Ο κ. Πρετεντέρης όταν μιλά για τον κ. Παπανδρέου στάζει μέλι πανάθεμά τον...... Και ας μου πει κάποιος σε τι συνίστανται οι ηγετικές ικανότητες του κ. Καραμανλή, το ότι κουνάει ωραία τα χέρια; Στην πράξη τι κάνει να μου πει κάποιος. Φοβάται τον κάθε ''αντάρτη'' και κυβερνά με βάση τις δημοσκοπήσεις. Και ποιο είναι το όραμα και ο στόχος του για την Ελλάδα; ο Σημίτης, καλώς κακώς, είχε κάποιους στόχους και οράματα, ο κ. Καραμανλής τι έχει; ο μεγάλος ηγέτης κρίνεται από το έργο, και το όραμα το οποίο υλοποιεί, και όχι από τις ωραίες παραστάσεις ενώπιον κομματικών ακροατηρίων....

εδώ εμπιστεύτηκε και λάτρεψε τον μέγιστο δημαγωγό,ψεύτη και ανήθικο Ανδρέα Παπανδρέου...και τον αναγόρευσε χαρισματικό!!!...στο χειρότερο σημείο του το 89 του έδωσε 40% και το 93 που ήταν βιολογικά ανήμπορος τον έφερε στη εξουσία με 46%!!!

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
τι λες ρε;
είσαι δυσαρεστημένος;
φοράς παρωπίδες ρε;
δε χρειάζονται
δύο 'ρε' σε μία τόσο μικρή φράση.. 
δεν θα απολογηθώ
για τπτ ούτε φοράω παρωπίδες
είμαι σε θέση (όχι αφισοκολλητή ή νεροκουβαλητή) 
του κόμματος που ψηφίζεις.....  :uglystupid:  :uglystupid:  :uglystupid: 

kthniatros

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
1
αυτό τώρα είναι ωραίο και φυσιολογικό δλδ μας λές.........
όπως φάνηκε και στις προηγούμενες εκλογές η ΝΔ έχασε το μεγαλύτερο μέρος των αδέσποτων και απ΄ότι φαίνεται τώρα χάνει και τους υπόλοιπους ενώ το ΠΑΣΟΚ έχει να τους συγκινήσει από εποχής Σημίτη άρα απομένουν δυστυχώς οι κομματικοί στρατοί και νικάει αυτός που τον έχει πιο συσπειρωμένο. Ας βρει ο Γιωργάκης κάτι που θα με συγκινήσει σαν αδέσποτο και τον ακολουθώ....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Θα ήθελα πολύ φίλε μου να μάθω ποιες λιγότερα αντιπαθείς φάτσες έχει η ΝΔ από τους κ.κ. Τσοχατζόπουλο, Λαλιώτη και Παπαντωνίου..... Και μην ξεχνάμε ότι καλώς ή κακώς, στην ουσία και οι τρεις προαναφερθέντες έχουν παροπλιστεί από τον κ. Παπανδρέου, οπότε η παρελθοντολογία δεν έχει καμία ουσία επί της παρούσης....
τον Ρεγκούζα, τον Δούκα, τον Φώλια, τον Χατζηγάκη, τον Καμμένο και τον Κεφαλογιάννη εννοεί....
Σε όλους είναι δημοφιλείς....

kthniatros

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
1
ρε μαλάκες....
για να τελειώνουμε μ αυτή την παπαριά....
το σύνολο του κύκλου της νουδου είναι άχρηστοι ανύπαρκτοι και το απέδειξαν 5 χρόνια...
Το ΠΑΣΟΚ έχει πολλά στελέχη που έχουν ολόκληρες κλίκες και είναι πανέξυπνα......
Εγώ πραγματικά θα ήθελα να δω τον Κωστάκη τον ηγέτη σας στο κόμμα με τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ.........
Να δω μετά πόσο μάγκας είναι....
Στον Τσιτουρίδη, την Πετραλιά και τον Σπηλιωτόπουλο κουνάω και γω τ αρχίδια μου......
Εδώ αναιρείς τα προγραφόμενα σου αφού αναγνωρίζεις ηγετικές ικανότητες στον Κωστάκη και αναμασάς την προ 2004 ρητορεία για το στελεχιακό δυναμικό της ΝΔ

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εδώ εμπιστεύτηκε και λάτρεψε τον μέγιστο δημαγωγό,ψεύτη και ανήθικο Ανδρέα Παπανδρέου...και τον αναγόρευσε χαρισματικό!!!...στο χειρότερο σημείο του το 89 του έδωσε 40% και το 93 που ήταν βιολογικά ανήμπορος τον έφερε στη εξουσία με 46%!!!
να και κάπου που συμφωνούμε.
Τελικά όσο δεν ήσουνα κυβέρνηση καταλάβαινες αρκετά...
Τώρα ο μισθός φαίνεται δε σου επιτρέπει να παρεκκλίνεις.......

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ωραία! Έφτασε η ώρα να ψηφίσουμε κόμματα μη εξουσίας (ή μη κόμματα εξουσίας) για να βγουν στην εξουσία! :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δε χρειάζονται
δύο 'ρε' σε μία τόσο μικρή φράση.. 
δεν θα απολογηθώ
για τπτ ούτε φοράω παρωπίδες
είμαι σε θέση (όχι αφισοκολλητή ή νεροκουβαλητή)  
του κόμματος που ψηφίζεις.....  :uglystupid:  :uglystupid:  :uglystupid: 

εγώ κάποτε είχα κομματική πειθαρχία, τώρα πλέον ψηφίζω με βάση αυτά που βλέπω αγαπητέ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom