Επισκέπτης
Εμείς που τρώμε κοτομπίφτεκο....ανήκουμε στην ίδια κατηγορία ?μα δε διαφωνούμε πουθενά....
Οι ηλίθιοι έχουν κατακλύσει τον κόσμο.......
Αβουλα όντα χωρίς κριτήριο που τρώνε αμάσητο από σανό μέχρι μπιφτέκι.
Εμείς που τρώμε κοτομπίφτεκο....ανήκουμε στην ίδια κατηγορία ?μα δε διαφωνούμε πουθενά....
Οι ηλίθιοι έχουν κατακλύσει τον κόσμο.......
Αβουλα όντα χωρίς κριτήριο που τρώνε αμάσητο από σανό μέχρι μπιφτέκι.
εβλεπα τη δημοσκόπηση του Μεγκα.... Ανατροπή....Σωστό, μα μην υποτιμάς τη δύναμη του ΜΜΕ στο να κάνει πλύση εγκεφάλου σε μία μερίδα του πληθυσμού, κρίσιμη για την τελική έκβαση του εκλογικού αποτελέσματος.....
εσύ ρε γκασμά το παραγγέλνεις, δε στο βάζουν με κουτάλι στο στόμα.....Εμείς που τρώμε κοτομπίφτεκο....ανήκουμε στην ίδια κατηγορία ?
προφανώς εννοείς ότι το ΠΑΣΟΚ έχει χρόνια τώρα τα μεγαλύτερα κανάλια και τις μεγαλύτερες εφημερίδες σε καθημερινή βάση να προπαγανδίζουν υπέρ του
Πάω κ στην εκκλησία...κι εκεί πίνω κ τρώγω το σώμα κ το άιμα του Χριστούλη.εσύ ρε γκασμά το παραγγέλνεις, δε στο βάζουν με κουτάλι στο στόμα.....
σε έχω δακτυλοσκοπήσει.Πάω κ στην εκκλησία...κι εκεί πίνω κ τρώγω το σώμα κ το άιμα του Χριστούλη.
Σίγουρα δεν ανήκω στην κατηγορία που προανέφερες ?
Kαι μου άρεσε....σε έχω δακτυλοσκοπήσει.
Εσένα σε προορίζουμε για πρωθυπουργό (όχι φερόμενο) της συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ-ΝΔ!καλά ρε λουκρητίες εμένα στην απέξω με αφήσατε;
ρε ανύπαρκτε καραγκιοζάκο,πότε θα σταματήσεις να μπαίνεις σε όλα τα θρεντ με τα ηλίθια σχόλιά σου και να ξεφτυλίζεσαι σε καθημερινή βάση...βαρεθήκαμε να βλέπουμε τις καθημερινά επαναλαμβανόμενες μαλακίες σου και τις δήθεν απόψεις σου που είναι του κώλου πραγματικά
σκουπίδι είσαι,κι εσύ και οι απόψεις σου,κατάλαβέ το επιτέλους...αλλιώς δεν θα την έβγαζες εδώ μέσα όλη μέρα μαλακιζόμενος και παριστάνοντας τον κομπλεξικό εξυπνάκια...
και κάτι άλλοι θα φάνε καλά...Εσένα σε προορίζουμε για πρωθυπουργό (όχι φερόμενο) της συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ-ΝΔ!
Θα φας καλά αγοράκι μου...
για τα περι ΜΜΕ θελετε να ανοιξουμε συζητηση περι τι θεωρείται ολοκληρωμενος δημοσιογραφος στο χωρο του πνευματος? αν το δεδομενο περασμα ενος ολοκληρωμενου δημοσιογραφου απο τον αριστερο τροπο σκεψης εγινε πρωιμα ή αργα στην εξελιξη του? γιατι ειναι προφανές οτι ολοκληρωμενος δημοσιογραφος (και ΜΜΕ εν εξελιξει) χωρις ερωτα με την αριστερα δεν μπορει να υπηρξε ποτε...(ακομα και οι ακραιφνεις δεξιοι Χ''Νικολαου, τραγκας κλπ μετα τα ιδιαιτερα που τους εκανα αριστεροι ή διαβαζοντας αριστερη βιβλιογραφια εγιναν ανθρωποι).
Που καταληγω? σε όποιον θεωρει οτι τα ΜΜΕ ηταν ή ειναι του Πασοκ..παντως ποτε δεν θα ειναι της ΝΔ ,ειναι δεδομενο αυτο..
προφανώς εννοείς ότι το ΠΑΣΟΚ έχει χρόνια τώρα τα μεγαλύτερα κανάλια και τις μεγαλύτερες εφημερίδες σε καθημερινή βάση να προπαγανδίζουν υπέρ του
Σαφώς και προπαγανδίζουν υπέρ του ΠΑΣΟΚ, γι'αυτό όλοι λιβανίζουν τον πρωθυπουργό, το μεγάλο και στιβαρό ηγέτη που προχωρά ακάθεκτος μπροστά καβάλα στο άλογό του..... Εάν δει κανείς δελτία ειδήσεων, νομίζεις ότι ένα κόμμα υπάρχει μόνο στην Ελλάδα. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, τα δελτία ειδήσεων ασχολούνται με τη Νέα Δημοκρατία, την κυβέρνηση, τους αντάρτες, τον Ψωμιάδη, και σε κανένα δίλεπτο κάνουν μία αναφορά και στα άλλα κόμματα..... Και σου περνάνε έμμεσα την αντίληψη ότι όλα κινούνται γύρω από τη ΝΔ και μόνο, και κάθε σκέψη κυβερνητικής αλλαγής είναι απαγορευμένη. Είπε τη μέγιστη κοτσάνα των αιώνων ο κ. Στυλιανίδης, και την έχουν κάνει σύνθημα..... ''Καραμανλής ή χάος''..... Και έβλεπα εχθές που έλεγαν υπότιτλοι ''Αυτοκριτική Καραμανλή''. Σε ποιο θέμα έκανε αυτοκριτική; το να βγαίνω και να λέω ''έκανα λάθος'', γενικά και αόριστα, χωρίς να αλλάζω ΤΙΠΟΤΕ σε όσα πράττω, ούτε και τα πρόσωπα τα οποία έκαναν λάθη και τα οποία εγώ ο ίδιος διόρισα στις θέσεις τους, είναι αν μη τι άλλο υποκρισία και η μέγιστη κοροϊδία..... Αντί να πει κάποιος, για στάσου ρε μεγάλε, ποια αυτοκριτική και κουραφέξαλα, διατυμπανίζουν την αυτοκριτική του μεγάλου και στιβαρού ηγέτη, η οποία είναι μόνον λεκτική και για να βγάζουν ωραία τρέιλερ και να ξεγελούν τους μαμελούκους που τους πιστεύουν.... Και από εχθές δεν βρέθηκε κάποιος να μου πει τι έχει βελτιώσει σε 4,5 χρόνια που κυβερνά ο μεγάλος και στιβαρός ηγέτης, το οποίο ήταν σε χειρότερη κατάσταση κατά τη διακυβέρνηση από το ΠΑΣΟΚ. Ο κ. Καραμανλής βγήκε για να φτιάξει τα κακώς κείμενα του ΠΑΣΟΚ, όπως έλεγε τουλάχιστον. Ας μου πει κάποιος τι έφτιαξε και εγώ με το φτωχό μου μυαλό δεν μπόρεσα να το αντιληφθώ, εκτός και εάν ζω σε άλλη χώρα.....προφανώς εννοείς ότι το ΠΑΣΟΚ έχει χρόνια τώρα τα μεγαλύτερα κανάλια και τις μεγαλύτερες εφημερίδες σε καθημερινή βάση να προπαγανδίζουν υπέρ του
Πες τα palermo.Ετσι ετσι βεντουζα!Μας βγαινει και κυρια διαμαντοπουλου και εχοντας το υφος καρνιναλιου αρχιζει και λαικιζει σαν μεγαιρα.....ποτε ξανα στο πασοκ!χιλιες φορες να βγει ο συριζα σε συνδυασμο με το ΚΚΕ και να τους βλεπω να παρακαλανε για συνεργασια τα αρχιλαμογια που καταστρεψαν την ελλαδα μια εικοσαετια ολοκληρη.
εκτός και εάν ζω σε άλλη χώρα.....
Σαφώς και προπαγανδίζουν υπέρ του ΠΑΣΟΚ, γι'αυτό όλοι λιβανίζουν τον πρωθυπουργό, το μεγάλο και στιβαρό ηγέτη που προχωρά ακάθεκτος μπροστά καβάλα στο άλογό του..... Εάν δει κανείς δελτία ειδήσεων, νομίζεις ότι ένα κόμμα υπάρχει μόνο στην Ελλάδα. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, τα δελτία ειδήσεων ασχολούνται με τη Νέα Δημοκρατία, την κυβέρνηση, τους αντάρτες, τον Ψωμιάδη, και σε κανένα δίλεπτο κάνουν μία αναφορά και στα άλλα κόμματα..... Και σου περνάνε έμμεσα την αντίληψη ότι όλα κινούνται γύρω από τη ΝΔ και μόνο, και κάθε σκέψη κυβερνητικής αλλαγής είναι απαγορευμένη. Είπε τη μέγιστη κοτσάνα των αιώνων ο κ. Στυλιανίδης, και την έχουν κάνει σύνθημα..... ''Καραμανλής ή χάος''..... Και έβλεπα εχθές που έλεγαν υπότιτλοι ''Αυτοκριτική Καραμανλή''. Σε ποιο θέμα έκανε αυτοκριτική; το να βγαίνω και να λέω ''έκανα λάθος'', γενικά και αόριστα, χωρίς να αλλάζω ΤΙΠΟΤΕ σε όσα πράττω, ούτε και τα πρόσωπα τα οποία έκαναν λάθη και τα οποία εγώ ο ίδιος διόρισα στις θέσεις τους, είναι αν μη τι άλλο υποκρισία και η μέγιστη κοροϊδία..... Αντί να πει κάποιος, για στάσου ρε μεγάλε, ποια αυτοκριτική και κουραφέξαλα, διατυμπανίζουν την αυτοκριτική του μεγάλου και στιβαρού ηγέτη, η οποία είναι μόνον λεκτική και για να βγάζουν ωραία τρέιλερ και να ξεγελούν τους μαμελούκους που τους πιστεύουν.... Και από εχθές δεν βρέθηκε κάποιος να μου πει τι έχει βελτιώσει σε 4,5 χρόνια που κυβερνά ο μεγάλος και στιβαρός ηγέτης, το οποίο ήταν σε χειρότερη κατάσταση κατά τη διακυβέρνηση από το ΠΑΣΟΚ. Ο κ. Καραμανλής βγήκε για να φτιάξει τα κακώς κείμενα του ΠΑΣΟΚ, όπως έλεγε τουλάχιστον. Ας μου πει κάποιος τι έφτιαξε και εγώ με το φτωχό μου μυαλό δεν μπόρεσα να το αντιληφθώ, εκτός και εάν ζω σε άλλη χώρα.....
Σαφώς και προπαγανδίζουν υπέρ του ΠΑΣΟΚ, γι'αυτό όλοι λιβανίζουν τον πρωθυπουργό, το μεγάλο και στιβαρό ηγέτη που προχωρά ακάθεκτος μπροστά καβάλα στο άλογό του..... Εάν δει κανείς δελτία ειδήσεων, νομίζεις ότι ένα κόμμα υπάρχει μόνο στην Ελλάδα. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, τα δελτία ειδήσεων ασχολούνται με τη Νέα Δημοκρατία, την κυβέρνηση, τους αντάρτες, τον Ψωμιάδη, και σε κανένα δίλεπτο κάνουν μία αναφορά και στα άλλα κόμματα..... Και σου περνάνε έμμεσα την αντίληψη ότι όλα κινούνται γύρω από τη ΝΔ και μόνο, και κάθε σκέψη κυβερνητικής αλλαγής είναι απαγορευμένη. Είπε τη μέγιστη κοτσάνα των αιώνων ο κ. Στυλιανίδης, και την έχουν κάνει σύνθημα..... ''Καραμανλής ή χάος''..... Και έβλεπα εχθές που έλεγαν υπότιτλοι ''Αυτοκριτική Καραμανλή''. Σε ποιο θέμα έκανε αυτοκριτική; το να βγαίνω και να λέω ''έκανα λάθος'', γενικά και αόριστα, χωρίς να αλλάζω ΤΙΠΟΤΕ σε όσα πράττω, ούτε και τα πρόσωπα τα οποία έκαναν λάθη και τα οποία εγώ ο ίδιος διόρισα στις θέσεις τους, είναι αν μη τι άλλο υποκρισία και η μέγιστη κοροϊδία..... Αντί να πει κάποιος, για στάσου ρε μεγάλε, ποια αυτοκριτική και κουραφέξαλα, διατυμπανίζουν την αυτοκριτική του μεγάλου και στιβαρού ηγέτη, η οποία είναι μόνον λεκτική και για να βγάζουν ωραία τρέιλερ και να ξεγελούν τους μαμελούκους που τους πιστεύουν.... Και από εχθές δεν βρέθηκε κάποιος να μου πει τι έχει βελτιώσει σε 4,5 χρόνια που κυβερνά ο μεγάλος και στιβαρός ηγέτης, το οποίο ήταν σε χειρότερη κατάσταση κατά τη διακυβέρνηση από το ΠΑΣΟΚ. Ο κ. Καραμανλής βγήκε για να φτιάξει τα κακώς κείμενα του ΠΑΣΟΚ, όπως έλεγε τουλάχιστον. Ας μου πει κάποιος τι έφτιαξε και εγώ με το φτωχό μου μυαλό δεν μπόρεσα να το αντιληφθώ, εκτός και εάν ζω σε άλλη χώρα.....