Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 749K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Σωστό, μα μην υποτιμάς τη δύναμη του ΜΜΕ στο να κάνει πλύση εγκεφάλου σε μία μερίδα του πληθυσμού, κρίσιμη για την τελική έκβαση του εκλογικού αποτελέσματος.....
εβλεπα τη δημοσκόπηση του Μεγκα.... Ανατροπή....
Ερώτηση που έγινε....
Πρέπει να παραιτηθεί ο Αλογοσκούφης;
Και ναι το ποσοστό που έλεγε όχι ήταν πάνω από 35%
Τώρα 3 τινά μπορεί να συμβαίνουν.
Η μας λένε στις δημοσκοπήσεις ψέμματα, ή το δείγμα είναι ΓΤΠ ή όντως οι ηλίθιοι σ αυτή τη χώρα ξεπερνάνε το 35%

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
προφανώς εννοείς ότι το ΠΑΣΟΚ έχει χρόνια τώρα τα μεγαλύτερα κανάλια και τις μεγαλύτερες εφημερίδες σε καθημερινή βάση να προπαγανδίζουν υπέρ του

τι έλεγα προ ολίγου;

OP
OP
P

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
ρε ανύπαρκτε καραγκιοζάκο,πότε θα σταματήσεις να μπαίνεις σε όλα τα θρεντ με τα ηλίθια σχόλιά σου και να ξεφτυλίζεσαι σε καθημερινή βάση...βαρεθήκαμε να βλέπουμε τις καθημερινά επαναλαμβανόμενες μαλακίες σου και τις δήθεν απόψεις σου που είναι του κώλου πραγματικά
σκουπίδι είσαι,κι εσύ και οι απόψεις σου,κατάλαβέ το επιτέλους...αλλιώς δεν θα την έβγαζες εδώ μέσα όλη μέρα μαλακιζόμενος και παριστάνοντας τον κομπλεξικό εξυπνάκια...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε ανύπαρκτε καραγκιοζάκο,πότε θα σταματήσεις να μπαίνεις σε όλα τα θρεντ με τα ηλίθια σχόλιά σου και να ξεφτυλίζεσαι σε καθημερινή βάση...βαρεθήκαμε να βλέπουμε τις καθημερινά επαναλαμβανόμενες μαλακίες σου και τις δήθεν απόψεις σου που είναι του κώλου πραγματικά
σκουπίδι είσαι,κι εσύ και οι απόψεις σου,κατάλαβέ το επιτέλους...αλλιώς δεν θα την έβγαζες εδώ μέσα όλη μέρα μαλακιζόμενος και παριστάνοντας τον κομπλεξικό εξυπνάκια...

εγώ έχω πει...
Η μόνη λύση να λυθεί το Σκοπιανό είναι να ενωθεί η Βόρεια Ελλάδα με τα Σκόπια.

Comando_1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Like
7
Πόντοι
6
για τα περι ΜΜΕ θελετε να ανοιξουμε συζητηση περι τι θεωρείται ολοκληρωμενος δημοσιογραφος στο χωρο του πνευματος? αν το δεδομενο περασμα ενος ολοκληρωμενου δημοσιογραφου απο τον αριστερο τροπο σκεψης εγινε πρωιμα ή αργα στην εξελιξη του? γιατι ειναι προφανές οτι ολοκληρωμενος δημοσιογραφος (και ΜΜΕ εν εξελιξει) χωρις ερωτα με την αριστερα δεν μπορει να υπηρξε ποτε...(ακομα και οι ακραιφνεις δεξιοι Χ''Νικολαου, τραγκας κλπ μετα τα ιδιαιτερα που τους εκανα αριστεροι ή διαβαζοντας αριστερη βιβλιογραφια εγιναν ανθρωποι).
Που καταληγω? σε όποιον θεωρει οτι τα ΜΜΕ ηταν ή ειναι του Πασοκ..παντως ποτε δεν θα ειναι της ΝΔ ,ειναι δεδομενο αυτο..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
για τα περι ΜΜΕ θελετε να ανοιξουμε συζητηση περι τι θεωρείται ολοκληρωμενος δημοσιογραφος στο χωρο του πνευματος? αν το δεδομενο περασμα ενος ολοκληρωμενου δημοσιογραφου απο τον αριστερο τροπο σκεψης εγινε πρωιμα ή αργα στην εξελιξη του? γιατι ειναι προφανές οτι ολοκληρωμενος δημοσιογραφος (και ΜΜΕ εν εξελιξει) χωρις ερωτα με την αριστερα δεν μπορει να υπηρξε ποτε...(ακομα και οι ακραιφνεις δεξιοι Χ''Νικολαου, τραγκας κλπ μετα τα ιδιαιτερα που τους εκανα αριστεροι ή διαβαζοντας αριστερη βιβλιογραφια εγιναν ανθρωποι).
Που καταληγω? σε όποιον θεωρει οτι τα ΜΜΕ ηταν ή ειναι του Πασοκ..παντως ποτε δεν θα ειναι της ΝΔ ,ειναι δεδομενο αυτο..

Ο Ρουσσόπουλος τι κόμμα ψηφίζει;

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
προφανώς εννοείς ότι το ΠΑΣΟΚ έχει χρόνια τώρα τα μεγαλύτερα κανάλια και τις μεγαλύτερες εφημερίδες σε καθημερινή βάση να προπαγανδίζουν υπέρ του

Πες τα palermo.Ετσι ετσι βεντουζα!Μας βγαινει και κυρια διαμαντοπουλου και εχοντας το υφος καρνιναλιου αρχιζει και λαικιζει σαν μεγαιρα.....ποτε ξανα στο πασοκ!χιλιες φορες να βγει ο συριζα σε συνδυασμο με το ΚΚΕ και να τους βλεπω να παρακαλανε για συνεργασια τα αρχιλαμογια που καταστρεψαν την ελλαδα μια εικοσαετια ολοκληρη.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
Σαφώς και προπαγανδίζουν υπέρ του ΠΑΣΟΚ, γι'αυτό όλοι λιβανίζουν τον πρωθυπουργό, το μεγάλο και στιβαρό ηγέτη που προχωρά ακάθεκτος μπροστά καβάλα στο άλογό του..... Εάν δει κανείς δελτία ειδήσεων, νομίζεις ότι ένα κόμμα υπάρχει μόνο στην Ελλάδα. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, τα δελτία ειδήσεων ασχολούνται με τη Νέα Δημοκρατία, την κυβέρνηση, τους αντάρτες, τον Ψωμιάδη, και σε κανένα δίλεπτο κάνουν μία αναφορά και στα άλλα κόμματα..... Και σου περνάνε έμμεσα την αντίληψη ότι όλα κινούνται γύρω από τη ΝΔ και μόνο, και κάθε σκέψη κυβερνητικής αλλαγής είναι απαγορευμένη. Είπε τη μέγιστη κοτσάνα των αιώνων ο κ. Στυλιανίδης, και την έχουν κάνει σύνθημα..... ''Καραμανλής ή χάος''..... Και έβλεπα εχθές που έλεγαν υπότιτλοι ''Αυτοκριτική Καραμανλή''. Σε ποιο θέμα έκανε αυτοκριτική; το να βγαίνω και να λέω ''έκανα λάθος'', γενικά και αόριστα, χωρίς να αλλάζω ΤΙΠΟΤΕ σε όσα πράττω, ούτε και τα πρόσωπα τα οποία έκαναν λάθη και τα οποία εγώ ο ίδιος διόρισα στις θέσεις τους, είναι αν μη  τι άλλο υποκρισία και η μέγιστη κοροϊδία..... Αντί να πει κάποιος, για στάσου ρε μεγάλε, ποια αυτοκριτική και κουραφέξαλα, διατυμπανίζουν την αυτοκριτική του μεγάλου και στιβαρού ηγέτη, η οποία είναι μόνον λεκτική και για να βγάζουν ωραία τρέιλερ και να ξεγελούν τους μαμελούκους που τους πιστεύουν.... Και από εχθές δεν βρέθηκε κάποιος να μου πει τι έχει βελτιώσει σε 4,5 χρόνια που κυβερνά ο μεγάλος και στιβαρός ηγέτης, το οποίο ήταν σε χειρότερη κατάσταση κατά τη διακυβέρνηση από το ΠΑΣΟΚ. Ο κ. Καραμανλής βγήκε για να φτιάξει τα κακώς κείμενα του ΠΑΣΟΚ, όπως έλεγε τουλάχιστον. Ας μου πει κάποιος τι έφτιαξε και εγώ με το φτωχό μου μυαλό δεν μπόρεσα να το αντιληφθώ, εκτός και εάν ζω σε άλλη χώρα.....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Πες τα palermo.Ετσι ετσι βεντουζα!Μας βγαινει και κυρια διαμαντοπουλου και εχοντας το υφος καρνιναλιου αρχιζει και λαικιζει σαν μεγαιρα.....ποτε ξανα στο πασοκ!χιλιες φορες να βγει ο συριζα σε συνδυασμο με το ΚΚΕ και να τους βλεπω να παρακαλανε για συνεργασια τα αρχιλαμογια που καταστρεψαν την ελλαδα μια εικοσαετια ολοκληρη.

έτσι έτσι βαζελάκο.....
ολοι για πρωθυπουργό την Αλέκα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Λέοντα.....
κοίτα τα πλάνα της κυβέρνησης......και του φερόμενου....
Λύνουμε προβλήματα.....
Βέβαια το βασικότερο είναι πότε θα κάνουμε εκλογές....
Αλλωστε όπως δηλώσαμε δεν είναι αυτοσκοπός μας η πρωθυπουργία........

Να κερδίσει χρόνο ως τις 22 Δεκεμβρίου, οπότε θα ψηφιστεί ο νέος προϋπολογισμός, επιχειρεί με τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει ο πρωθυπουργός Κ.Καραμανλής. Το σχέδιο του προβλέπει ανασχηματισμό αμέσως μετά τα Χριστούγεννα και εκλογές την Ανοιξη, εφόσον έως τότε έχει κατορθώσει να αναστρέφει το εις βάρος της ΝΔ κλίμα

Στη χώρα αυτή το μόνο που απασχολεί τον πρωθυπουργό είναι πότε θα κάνει εκλογές και πώς θα κερδίσει χρόνο......
Μία είναι η ουσία μια ζωή στη συνουσία.

OP
OP
P

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Σαφώς και προπαγανδίζουν υπέρ του ΠΑΣΟΚ, γι'αυτό όλοι λιβανίζουν τον πρωθυπουργό, το μεγάλο και στιβαρό ηγέτη που προχωρά ακάθεκτος μπροστά καβάλα στο άλογό του..... Εάν δει κανείς δελτία ειδήσεων, νομίζεις ότι ένα κόμμα υπάρχει μόνο στην Ελλάδα. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, τα δελτία ειδήσεων ασχολούνται με τη Νέα Δημοκρατία, την κυβέρνηση, τους αντάρτες, τον Ψωμιάδη, και σε κανένα δίλεπτο κάνουν μία αναφορά και στα άλλα κόμματα..... Και σου περνάνε έμμεσα την αντίληψη ότι όλα κινούνται γύρω από τη ΝΔ και μόνο, και κάθε σκέψη κυβερνητικής αλλαγής είναι απαγορευμένη. Είπε τη μέγιστη κοτσάνα των αιώνων ο κ. Στυλιανίδης, και την έχουν κάνει σύνθημα..... ''Καραμανλής ή χάος''..... Και έβλεπα εχθές που έλεγαν υπότιτλοι ''Αυτοκριτική Καραμανλή''. Σε ποιο θέμα έκανε αυτοκριτική; το να βγαίνω και να λέω ''έκανα λάθος'', γενικά και αόριστα, χωρίς να αλλάζω ΤΙΠΟΤΕ σε όσα πράττω, ούτε και τα πρόσωπα τα οποία έκαναν λάθη και τα οποία εγώ ο ίδιος διόρισα στις θέσεις τους, είναι αν μη  τι άλλο υποκρισία και η μέγιστη κοροϊδία..... Αντί να πει κάποιος, για στάσου ρε μεγάλε, ποια αυτοκριτική και κουραφέξαλα, διατυμπανίζουν την αυτοκριτική του μεγάλου και στιβαρού ηγέτη, η οποία είναι μόνον λεκτική και για να βγάζουν ωραία τρέιλερ και να ξεγελούν τους μαμελούκους που τους πιστεύουν.... Και από εχθές δεν βρέθηκε κάποιος να μου πει τι έχει βελτιώσει σε 4,5 χρόνια που κυβερνά ο μεγάλος και στιβαρός ηγέτης, το οποίο ήταν σε χειρότερη κατάσταση κατά τη διακυβέρνηση από το ΠΑΣΟΚ. Ο κ. Καραμανλής βγήκε για να φτιάξει τα κακώς κείμενα του ΠΑΣΟΚ, όπως έλεγε τουλάχιστον. Ας μου πει κάποιος τι έφτιαξε και εγώ με το φτωχό μου μυαλό δεν μπόρεσα να το αντιληφθώ, εκτός και εάν ζω σε άλλη χώρα.....

παρωπίδες φοράς φίλε...σε λίγο θα μας πεις ότι το Μέγκα ας πούμε είναι ΝΔ...το ότι ασχολούνται με ΝΔ είναι επειδή είναι κυβέρνηση...και φυσικά συνήθως αναφέρονται σε αυτήν με αρνητικό τρόπο,με καταγγελίες για σκάνδαλα,Τατούλη,Δαιλάκη,ακρίβεια κλπ...το ότι ο Καραμανλής βγαίνει αλώβητος κάτι δείχνει,ίσως ότι ο κόσμος τον εμπιστεύεται
θυμήσου την εποχή των ομολόγων τί τρομακτικός πόλεμος έγινε,κυρίως από Πρετεντέρη Τρέμη....
και όσο για τον Γιωργάκη,μετά τη ΔΕΘ το κλίμα ήταν το εξής...τα πήγε πολύ καλά επειδή δεν έκανε καμιά γκάφα!!!...για τέτοιου διαμετρήματος ηγέτη μιλάμε

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057

καλα δεν ειναι ακριβως ετσι σε οτι αφορα τη δημοσιοτητα ως προς την ΝΔ,διοτι και το ΠΑΣΟΚ εχει αναλογα μεριδια.Ειναι δυνατον τα αρχιλαμογια,οι καθηγητες της λαμογιακης πολιτικης να αφησουν την πιτα της δημοσιοτητος στα χερια της ΝΔ?Αλλα αυτο που εχει σιχαθει σε αυτους ο κοσμος ειναι οτι δεν το βουλωνουν....μιλανε,μιλανε,μιλανε αυτοι που δασκαλεψαν την ελλαδα στη λαμογια και στη φοροδιαφυγη,στην απαιδευσια,στην αναρχια του κρατους,κλπ....φυσικα απλα ετυχε να ειναι αυτοι,καθως αν ηταν και οι της ΝΔ επι εικοσι χρονια κατι αντιστοιχο θα συνεβαινε...απλα με λιγοτερο αντιπαθητικες φατσες απο τον τζοχατζοπουλο,τον λαλιωτη,τον παπαντωνιου,τον ρεγκουζα κλπ....μονο ο αλεκος παπαδοπουλος ητο πραγματικα κυριος σε αυτο το κομμα,αλλα τον ξενερωσανε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom