Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 749K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε Λέοντα συμφωνώ σε όλα όσα γράφεις αλλά μην το κουράζεις.
Νόμιζα ότι επί ΠΑΣΟΚ (που πολέμησα να πέσει) τα είχα δει όλα.......
Νηφάλια σκεφτόμενος κατέληξα στο ότι το ΠΑΣΟΚ ότι έκανε το έκανε από την αλλαζονεία της εξουσίας τόσα χρόνια.
Ποτε δεν θεώρησα στελέχη του ΠΑΣΟΚ χαζούς, ή ανίκανους.
Θεωρώντας λοιπόν τα σημερινά νούμερα το ίδιο ικανούς, με λογική κάθαρσης και αλλαγής περίμενα σε όλα κάτι καλύτερο.
Τελικά απεδείχθη ότι στο συγκεκριμένο εκλογικό σώμα έχει μαζευτεί όλη η νεοελληνική βλακεία, σε αυτούς που εκλέγουν όλη η νεοελληνική ανικανότητα.
Επίσης κατέληξα και σε ένα άλλο συμπέρασμα.
Ο Κωστάκης έγινε πρωθυπουργός όχι από φιλοδοξία, αλλά από χόμπυ.
Αλλωστε δε χρειάστηκε ποτέ στη ζωή του να διεκδικήσει και τίποτα....

Μάι νέιμ ισ Μπόντ, Τζέιμς Μπόντ έλεγε και άνοιγαν οι πόρτες σαν τριαντάφυλλα........

Μόνο που τα τριαντάφυλλα θέλουν πότισμα με σωστό τρόπο και δουλειά...
Αλλιώς μαραίνονται ταχύτατα.

Οτι είχε να κάνει το έκανε. Δεν έχει να προσφέρει τίποτα παραπάνω ούτε στο κόμμα του, ούτε στον εαυτό του ούτε στη χώρα.....
Ας πάει να παίξει καλύτερα 5χ5. Θα μου πει κανείς και κει τραυματίστηκε σοβαρά...........
Ασχημο πράμα να μην έχεις ξεκινήσει τη ζωή σου από το μηδέν. Οταν καταλήξεις εκεί δεν ξέρεις ότι έπιασες πάτο.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
Και το αποκορύφωμα είναι κάποια παιδάκια, που δεν έχουν ζήσει παλαιότερες εποχές, που νομίζουν ότι όλα όντως είναι ίδια..... Και σε κάτι τέτοια ανόητα παιδάκια βρίσκει ακροατήριο κυρίως ο κ. Τσίπρας, για να λέει τις εξισωτικές αερολογίες του..... Αλλά ο καιρός γαρ εγγύς, και όλες οι μάσκες θα πέσουν από τους διάφορους τιμητές των πάντων.....

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
ρε Λέοντα συμφωνώ σε όλα όσα γράφεις αλλά μην το κουράζεις.
Νόμιζα ότι επί ΠΑΣΟΚ (που πολέμησα να πέσει) τα είχα δει όλα.......
Νηφάλια σκεφτόμενος κατέληξα στο ότι το ΠΑΣΟΚ ότι έκανε το έκανε από την αλλαζονεία της εξουσίας τόσα χρόνια.
Ποτε δεν θεώρησα στελέχη του ΠΑΣΟΚ χαζούς, ή ανίκανους.
Θεωρώντας λοιπόν τα σημερινά νούμερα το ίδιο ικανούς, με λογική κάθαρσης και αλλαγής περίμενα σε όλα κάτι καλύτερο.
Τελικά απεδείχθη ότι στο συγκεκριμένο εκλογικό σώμα έχει μαζευτεί όλη η νεοελληνική βλακεία, σε αυτούς που εκλέγουν όλη η νεοελληνική ανικανότητα.
Επίσης κατέληξα και σε ένα άλλο συμπέρασμα.
Ο Κωστάκης έγινε πρωθυπουργός όχι από φιλοδοξία, αλλά από χόμπυ.
Αλλωστε δε χρειάστηκε ποτέ στη ζωή του να διεκδικήσει και τίποτα....

Μάι νέιμ ισ Μπόντ, Τζέιμς Μπόντ έλεγε και άνοιγαν οι πόρτες σαν τριαντάφυλλα........

Μόνο που τα τριαντάφυλλα θέλουν πότισμα με σωστό τρόπο και δουλειά...
Αλλιώς μαραίνονται ταχύτητα.

Οτι είχε να κάνει το έκανε. Δεν έχει να προσφέρει τίποτα παραπάνω ούτε στο κόμμα του, ούτε στον εαυτό του ούτε στη χώρα.....
Ας πάει να παίξει καλύτερα 5χ5. Θα μου πει κανείς και κει τραυματίστηκε σοβαρά...........
Ασχημο πράμα να μην έχεις ξεκινήσει τη ζωή σου από το μηδέν. Οταν καταλήξεις εκεί δεν ξέρεις ότι έπιασες πάτο.
Συμφωνώ ότι το κουράζω,οπότε κλείνω με μία ερώτηση:Τι άλλαξε προς το καλύτερο τα 5 χρόνια της ΝΔ; Ακόμη περιμένω απάντηση......

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τώρα να σε αρχίσω στα μπινελίκια δεν έχει νόημα......
Τα νομοσχέδια που καταργήθηκαν, ή που άλλαξαν επί ΠΑΣΟΚ δεν είναι λίγα....
Η μήπως ρε επαναστάτη αριστερέ έχεις ξεχάσει το νόμο 4000;
Η μήπως έχεις ξεχάσει τη μοιχεία ως ποινικό αδίκημα;
Η τις ανακρίσεις λόγω φρονημάτων;
Αλλά τι λέω... Εσύ είσαι 20 χρονώνε. δεν τα έζησες αυτά.........

samy

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
Καλυτερα Γιωργακης ή Κωστακης,
παρα οι εγγονες μου σε μπουρδελο σε 70 χρονια.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Συμφωνώ ότι το κουράζω,οπότε κλείνω με μία ερώτηση:Τι άλλαξε προς το καλύτερο τα 5 χρόνια της ΝΔ; Ακόμη περιμένω απάντηση......
Μα εκεί είναι το μυστικό.......
Ζητούν άλλη μια τετραετία για να μας το αποκαλύψουν.
Ούτως, ή άλλως με το πρόγραμμα του 2000 ξανακατέβηκαν πέρσυ....
Μιλάμε τον κόβω ότι Ο Τζακ Ντάνιελς είναι ο μέγας χορηγός της νουδούλας....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Καλυτερα Γιωργακης ή Κωστακης,
παρα οι εγγονες μου σε μπουρδελο σε 70 χρονια.
δε σε βλέπω να διαμαρτύρεσαι βέβαια για τις εγγονές των άλλων που γαμάς μια χαρά....
Αθάνατε έλληνα.....
Εγώ και οι δικοί μου να ναι καλά και οι άλλοι στην πείνα και στο μπουρδέλο.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Χμμμ, χλωμό το βλέπω. Τα μέσα ξέσκιζαν κανονικά την κυβένρηση Σημίτη και είχαν αποφασίσει την πτώση της. Όταν ανέλαβε ο Γιώργο μπήκαν σε δίλημμα. Μετά αποφάσισαν να συμπλεύσουν με τη ΝΔ όταν ο Ρουσσόπουλος κατασκεύασε το τεχνητό "σκάνδαλο Πάχτα" με πρώτο εκτελεστικό όργανο το Χατζηνικολάου που τσίριζε μέχρι το ΠΑΣΟΚ να ανακοινώσει σε real time χρόνο tv πως κανένας από τους 10 δεν θα είναι υποψήφιος. Όλα τα ΜΜΕ συνέπλευσαν στο δήθεν σκάνδαλο που σιγούρεψε τη νίκη της ΝΔ.Σου το'χω ξαναπει.

Μάλλον τα βλέπουμε από διαφορετική οπτική γωνία...
Τα ΜΜΕ πράγματι ασκούσαν κριτική στο Σημίτη, κυρίως για ζητήματα καθημερινότητας (ακρίβεια, λατέρνα, φτωχεια και φιλότιμο) όχι όμως σε μεγάλα ζητήματα...
Σε καμία όμως περίπτωση δεν προμόταραν τον καραμανλή, γι' αυτό επέμεναν μετά μανίας στο υπέρτατο δημοσκοπικό εύρημα, του καταλληλότερου (το οποίο μετά τους γύρισε μπουμερανγκ)...
Τα ΜΜΕ είχαν κρίνει πως ο Σημίτης είχε φάει τα ψωμιά του, ό,τι είχε να τους δώσει, τους το είχε δώσει και έψαχναν για κάτι άλλο...
Επειδή τότε με τον καραμανλή δεν τα είχαν βρει, προσπάθησαν να περάσουν στην κοινή γνώμη το Γιωργάκη με ένα τρελό επικοινωνιακό Blitzkrieg που υποτιμούσε απροκάλυπτα τη νοημοσύνη όλων μας...Ειδικά οι πίπες περί συμμετοχικής δημοκρατίας και η εκλογή "one man show" ήταν πρωτοφανή και κατ' εμέ, ξεπέρασαν ακόμη και τις εποχές χατζάρα στην ερτ...
Το σκάνδαλο πάχτα το αποκάλυψε πρώτος ο Μάκης..Τα mainstream ΜΜΕ δεν το προέβαλαν τόσο πολύ και εξακολουθούσαν να δίνουν έμφαση στη "συμμετοχική δημοκρατία"..
Και οι δημοσκοπήσεις, πλην αυτών του ΣΚΑΙ αν ενθυμείσαι, μέχρι τελευταίες μέρες πριν από τις εκλογές, έδιναν προβάδισμα στη ΝΔ στα όρια του στατιστικού σφάλματος και καλλιεργούσαν κλίμα μεγάλης ανατροπής...
Το σκάνδαλο πάχτα (που ασφαλώς και ωχριά μπροστά στο βατοπέδι, αυτό το υπογράφω με χέρια, πόδια και πέος) δεν ήταν ο λόγος που έχασε το πασοκ τις εκλογές...

Θέλεις να είσαι τόσο καλοπροαίρετος που ούτε περνάει από το μυαλό σου πως αυτό που άλλαξε ενδεχομένως δεν είναι η συχνότητα αποκάλυψης των σκανδάλων αλλά η συχνότητα και σοβαρότητα παραγωγής των σκανδάλων.

Ομολογώ ότι κατ' εμέ το Βατοπέδι είναι μεγαλύτερο σκάνδαλο και από το χρηματιστήριο ακόμη, έχω γράψει τους λόγους σε άλλα ποστς...
Η διαφορά μεταξύ πασοκ και νδ έγκειται στο ότι το πασοκ αρνείται την ύπαρξη σκανδάλων - πχ για πολλούς πασόκους δεν υπήρξε ποτέ σκάνδαλο στο χρηματιστήριο αλλά πανικός επενδυτών- η νδ μόλις πιαστεί red handed, τρέχει και τα ψιλομπαλώνει, όπως πχ έγινε με τα ομόλογα (για τα οποία ακόμη κανείς δεν έχει πει ποια ήταν τελικά η ζημία των ταμείων ή του δημοσίου) ή τώρα με το βατοπέδι (που εν προκειμένω η ζημία είναι ορατή και αδιαμφισβήτητη)...
Κατ' εμε, η συχνότητα και σοβαρότητα σκανδάλων δεν έχει αλλάξει, καθώς πολλά από τα σκάνδαλα που οι πρετεντεροτρέμηδες "αποκάλυπταν" δεν ήταν σκάνδαλα (πχ ζαχόπουλος) ή παρόλο που αντιμετωπίστηκαν δεόντως (κουμπάροι και επιτροπή ανταγωνισμού)η υστερία συνεχίστηκε...

Μόνο ένας ΜΑΛΑΚΑΣ θα πίστευε ότι οι μπλε είναι καθαροί και οι πράσινοι βρώμικοι...Τα λαμόγια δεν έχουν χρώμα ούτε ιδεολογία...
Επαναλαμβάνω όμως ότι η διαφορά συνίσταται στο ότι δεν υπάρχουν οι αυτοί μηχανισμοί συγκάλυψης και ότι που και που πάει και κανείς στο κτίριο 16 της ευελπίδων..
Επί πασοκ αυτό ΔΕΝ γινόταν ή αν γινόταν, στο κτίριο 16 ήταν το περίφημο milf κα Μπουρμπούλια ή το protegee του μακαρίτη του Ευάγγελου, η Ηλία...
Και όσο για την άποψη του Ενφο ότι τα μμε παρουσιάζουν τα σκάνδαλα για να εκβιάσουν και μετά τα θάβουν, έχει καποια βάση αλλά κάθε φορά που έβγαινε καινούργιο σκάνδαλο, τα μμε έκαναν ρητές αναφορές σε όλα τα προηγούμενα, υπαρκτά η μη και η ζημιά στην κοινή γνώμη γίνεται με την αποκάλυψη- ούτως ή άλλως κανένα θέμα δεν μένει για πάνω από 1-2 μήνες στην επικαιρότητα, ειδικά την τηλεοπτική..

Βρε Ίσιε, ποιος φταίει που εκλογική πελατεία της ΝΔ δεν διαβάζει σοβαρές εφημερίδες (πλην "Καθημερινής")? Δάκτυλος είναι? Προσφροά και ζήτηση είναι αυτό, εσύ ειδικά θα έπρεπε να το ξέρεις...Ακριβώς!
Ακόμη και τώρα επιχειρούν τη συνδιαλλαγή με την κυβέρνηση. Στη χειρότερη στιγμή δημοτικότητας της ΝΔ, τη Δευτέρα το MEGA είχε σόλο Αβραμόπουλου. Κανένας ΠΑΣΟΚ. Την τρίτη είχει σόλο Ντόρα. Κανένας ΠΑΣΟΚ. Την Τετάρτη Μαγγίνα... Έλεος δηλαδή... Προφανώς κάνει και αντιπολίτευση διότι δεν μπορεί να πάει και τελείως κόντρα στο κοινό αίσθημα, αλλιώς οι τηλεθεατές θα κάνουν zapping. Αλλά όχι και να χάφτουμε το παραμύθι πως τα ΜΜΕ θέλουν να ρίξουν την κυβέρνηση

Πλάκα- πλάκα, δεν θυμάμαι να έχω δει κάποιο γκάλοπ που να συσχετίζει κομματική τοποθέτηση και εφημερίδα..Σκέψου ότι και εγώ ακόμη τα νέα διαβάζω!
Ωστόσο, μην ξεχνάς τις παραμέτρους συσπείρωσης και κινητοποίησης οπαδών...Άλλο ισχύ έχεις όταν τα φίλα προσκείμενα σε εσένα έχουν κυκλοφορία συνολική 300.000 φύλλα και άλλη 75.000 και βγάλε...Σε πόσα σπίτια μπαίνουν τα νέα και η ελευθεροτυπία και σε πόσα η χώρα;
Και μην ξεχνάς ότι αν αυτές οι εφημερίδες δεν υποστηρίξουν με θέρμη, όπως πχ το 1989, το πασοκ παθαίνει ζημιά..
Ωστόσο, το μεγάλο επικοινωνιακό έλλειμα της νδ είναι σε ηλεκτρονικά μέσα...Δεξιό μέγκα δεν υπάρχει και κοντομηνούλης και κυριακούλης θα ουρλιάζουν μέχρι ο πρώτος να απαλλαγεί από τις ποινικές διώξεις και ο δεύτερος να εξαναγκάσει τον ντορούλη σε χαρακίρι...
Όσο για τα σόλο κλαρίνα αβραμό και ντόρας, μη ξεχνάς 2 παραμέτρους:
α) Την αποδόμηση του ηγετικού προφίλ (καλά, μη βαράς, μια μαλακία είπα) του καραμανλή, προβάλλοντας τους 2 βασικότερους δελφίνους που είναι και οι επικρατέστεροι να τον διαδεχθούν και
β) Τί να το κάνει το στέλεχος του πασοκ το μέγκα; Με τρέμη, πρετεντέρη και οικονομέα και καμπουράκη και..και ... μάλλον ζημιά θα έκανε στο κόμμα!

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Άσχετο, αλλά κάπου άκουσα ότι η ΝΔ ισοφάρισε στα γκάλοπ.
Βέβαια, κοιτάω να δω στα ηλεκτρονικά ΜΜΕ, αλλά in και flash ασχολούνται με την... απεργία των τρόλλεϋ.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
Βέβαια, κοιτάω να δω στα ηλεκτρονικά ΜΜΕ, αλλά in και flash ασχολούνται με την... απεργία των τρόλλεϋ.
Ναι, μία η άλλη είναι στα γκάλοπ. Όλοι μαζί γερά να κρατήσουμε την κυβέρνηση της μηδενικής ανοχής, της πάταξης της διαφθοράς και της διαπλοκής, της νέας διακυβέρνησης, της επανίδρυσης του κράτους!!!!Και μην δω κανέναν να κλαίγεται μετά γιατί θα είστε άξιοι της μοίρας σας....

Επισκέπτης
Mαχη μεχρι εσχατων Siegf-Str81977 υπερ πιστεως και πατριδος...γερα παιδια,μην το βαζετε κατω. :tooth:

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
Γερά κρατά ο ''καταλληλότερος'', μην ανησυχείς ανεπιθύμητο πρόσωπο.... Και θα ξαναβγεί πανηγυρικά..... Εδώ θα είσαι και εδώ θα είμαι..... Και μετά θα είναι η μέγιστη των απολαύσεων από όσους θα κλαίγονται ενώ τον έχουν βγάλει πανηγυρικά..... Σήμερα ο πρωθυπουργός είπε κάτι σωστό:''Εφαρμόζουμε το πρόγραμμα για το οποίο μας έδωσε εντολή ο ελληνικός λαός''. Δίκιο έχει ο άνθρωπος, ο λαός τον εξέλεξε, δεν πήγε από μόνος του στη θέση του. Και την ευθύνη την έχει ο λαός, γιατί ήδη από την πρώτη τετραετία είχε πάρει μία γεύση του τι συμβαίνει. Εάν χρειάζονται κάποιοι και τρίτη τετραετία της ΝΔ για να εμπεδώσουν τι συμβαίνει γύρω τους, χαλάλι τους....

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Γερά κρατά ο ''καταλληλότερος'', μην ανησυχείς ανεπιθύμητο πρόσωπο.... Και θα ξαναβγεί πανηγυρικά.....
Μπράβο για τα καλά νέα Λέοντα. Πάνω που είχα ανησυχήσει για το αϊ-κιου της φυλής μου... :2funny: :2funny: :2funny:

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
Μπράβο για τα καλά νέα Λέοντα. Πάνω που είχα ανησυχήσει για το αϊ-κιου της φυλής μου... :2funny: :2funny: :2funny:
Εγώ δεν ανησυχώ καθόλου για το άι-κιου της φυλής μου φίλε μου, είμαι απολύτως βέβαιος πλέον.....

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

Χε, χε περίμενε μέχρι να φθάσουν τα πρώτα σημειώματα για το ΕΤΑΚ.

Περίμενε να φθάσουν και οι πρώτες περαιώσεις στους ελεύθερους επαγγελματίες για οικονομικές χρήσεις 7 ετών.

(γιατί εδώ έχουμε το μοναδικό στον κόσμο φαινόμενο φιλελεύθερης  - τρομάρα τους - οικονομίας όπου η φορολογική σου δήλωση δεν θεωρείται ποτέ αληθινή ακόμη και αν την έχεις υποβάλλει και την έχει αποδεχθεί το κράτος και τα βιβλία σου εξακολουθούν να θεωρούνται ανοιχτά και μη έντιμα μέχρι να πληρώσεις χαράτσι για να τα κλείσεις.
Και πάλι όμως δεν έχουν οριστικά κλείσει διότι μπορεί, μπορεί, μπορεί....
Βρε ΟΥΣΤ από εδώ.
Γίγαντας της οικονομικής σκέψης ο τεννίστας.)

Όπως έχω πει ο Έλληνας καταλαβαίνει το αγγούρι μόνον όταν φθάσει μπροστά στο Δημόσιο Ταμείο και βάλλει το χέρι στην τσέπη για να πληρώσει.

Εκείνη την στιγμή θα δούμε που θα πάνε οι δημοσκοπήσεις.

Για του χρόνου δεν το συζητώ.
Διότι έρχεται φορολογική λαίλαπα.

6 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ επί πλέον φόρους μας ετοιμάζουν για το 2009.
www.naftemporiki.gr/news/static/08/10/04/1572233.htm]Επιπλέον φόροι 6 δισ. ευρώ στον προϋπολογισμό 2009[/url]

Αυτό χοντρά - χοντρά μεταφράζεται σε ένα 50 το κεφάλι όλων των κατοίκων αυτής της χώρας συμπεριλαμβανομένων των βρεφών, των Πακιστανών και των CT επισκεπτριών.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Ναι καλά, δεν διαφωνώ.
Το έχω πει νομίζω ήδη: τις κυβερνήσεις δεν τις ρίχνουν τα σκάνδαλα, τις ρίχνει το ξάφρισμα της τσέπης του κοσμάκη.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δεν ξέρω τι κάνουν οι τσέπες και τι οι δημοσκοπήσεις....
αυτό που ξέρω είναι ότι την επομένη των εκλογών θα πέσουν τα δίκτυα κινητής και σταθερής τηλεφωνίας.......
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom