Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 749K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

Επισκέπτης
Και μετά λέμε ότι ο πρωθυπουργός δεν έχει την αβάντα των ΜΜΕ.... Μόνον τον Αυτιά να έχεις που τον βλέπει όλος ο πληθυσμός των συνταξιούχων με μέσο μορφωτικό επίπεδο, φτάνει και περισσεύει..... Και το μέσο μορφωτικό επίπεδο δεν το λέω καθόλου υποτιμητικά για τους συγκεκριμένους ανθρώπους....... Αυτοί τον Αυτιά έχον σα Θεό, τι θα πουν στα δελτία των 8 δεν τους νοιάζει, μπορεί και να κοιμούνται εκείνη την ώρα......
μα πλεον δεν λεει τιποτα για τη γριουλα και τη συνταξουλα!!! περασμενα μεγαλεις τωρα κυβερνα ο κωστακης και ολα πανε καλα!!!!!

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
τώρα το θυμήθηκες;
θυμήθηκες που έβγαινε σαν το κλαψομουνί και έλεγε ότι θα σταματήσει να πολιτεύεται γιατί του κάνουν πόλεμο λόγω δημοτικότητας;

Τώρα που πέρασαν τα χρόνια και γιομίσαμε σκάνδαλα είναι πάλι ο αυτοφερόμενος ως καταλληλότερος για δήμαρχος θεσσαλονίκης.
Το απόλυτο καραγκιοζάκι για δήμαρχος της απόλυτης δεξιάς μητροπολιτικής κατάντιας.
Ναι, μα δε φταίει ο Ψωμιάδης, όσοι τον ψηφίζουν φταίνε......Και τον χειροκροτούν κιόλας και τον θεωρούν μοναδικό και αναντικατάστατο...... Εν τω μεταξύ, θα ήμουν υπόχρεος κάποιος να μου πει ως νομάρχης τι καλό έχει κάνει στη Θεσσαλονίκη...... Δεν ξέρω, ρωτάω εντελώς καλοπροαίρετα, καθόσον δεν κατοικώ Θεσσαλονίκη για να ξέρω τα εκεί πεπραγμένα του.....

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
μα πλεον δεν λεει τιποτα για τη γριουλα και τη συνταξουλα!!! περασμενα μεγαλεις τωρα κυβερνα ο κωστακης και ολα πανε καλα!!!!!
Συμφωνούμε φίλε μου, στους συνταξιούχους που τον ακούνε, γιατί την ώρα που κάνει εκπομπή οι εργαζόμενοι δεν τον βλέπουν, λέει πόσο ωραία και καλά είναι που έχουν ως πρωθυπουργό το μεγάλο και στιβαρό ηγέτη...... Και αρκετοί πείθονται δυστυχώς.....

Επισκέπτης
Συμφωνούμε φίλε μου, στους συνταξιούχους που τον ακούνε, γιατί την ώρα που κάνει εκπομπή οι εργαζόμενοι δεν τον βλέπουν, λέει πόσο ωραία και καλά είναι που έχουν ως πρωθυπουργό το μεγάλο και στιβαρό ηγέτη...... Και αρκετοί πείθονται δυστυχώς.....
ναι αλλα το παραμυθι αρχιζει και τελειωνει η γριουλα πλεον βλεπει οτι δεν εχει ουτε ασπιρινες να παρει και αρχιζει και σκεφτεται. το μονο που θα καταφερει ο 'ρομπεν των γριων' ειναι να εκτεθει και να παει για βουλευτης. μην ξεχνας οτι του το ειχαν προτεινει αλλα για λογους ανωτερας βιας παρεμεινε πιστος στρατιωτης της δημοσιογραφικης αβαντας!!!

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
ναι αλλα το παραμυθι αρχιζει και τελειωνει η γριουλα πλεον βλεπει οτι δεν εχει ουτε ασπιρινες να παρει και αρχιζει και σκεφτεται. το μονο που θα καταφερει ο 'ρομπεν των γριων' ειναι να εκτεθει και να παει για βουλευτης. μην ξεχνας οτι του το ειχαν προτεινει αλλα για λογους ανωτερας βιας παρεμεινε πιστος στρατιωτης της δημοσιογραφικης αβαντας!!!
Φίλε μου, φοβάμαι σφόδρα  ότι η επικοινωνιακή προπαγάνδα με τα παπαγαλάκια του Μαξίμου θα ξανακάνει το θαύμα της και οι ιθαγενείς μαμελούκοι θα πειστούν στο τέλος ότι ο κακόμοιρος ο πρωθυπουργός αξίζει να ξαναβγεί μετά βαΐων και κλάδων για να συνεχίσει τις μεταρρυθμίσεις, την επανίδρυση του κράτους τη σεμνή και ταπεινή διακυβέρνηση, και να πατάξει την διαφθορά,τη διαπλοκή και τα φαινόμενα αδιαφάνειας, επιδεικνύοντας μηδενική ανοχή σε οποιονδήποτε..... Μακάρι να βγω ψεύτης, αλλά φοβάμαι ότι το σενάριο θα επαναληφθεί..... Και εκτός από την επικοινωνιακή συγχορδία των ΜΜΕ,  θα έχουν παίξει σημαντικό ρόλο και οι δύο ''αριστεροί ψάλτες της δεξιάς'', που το πρόβλημά τους δεν είναι τα σημερινά χάλια, αλλά το να μην ξαναβγεί το ΠΑΣΟΚ.....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Φίλε μου, φοβάμαι σφόδρα  ότι η επικοινωνιακή προπαγάνδα με τα παπαγαλάκια του Μαξίμου θα ξανακάνει το θαύμα της και οι ιθαγενείς μαμελούκοι θα πειστούν στο τέλος ότι ο κακόμοιρος ο πρωθυπουργός αξίζει να ξαναβγεί μετά βαΐων και κλάδων για να συνεχίσει τις μεταρρυθμίσεις, την επανίδρυση του κράτους τη σεμνή και ταπεινή διακυβέρνηση, και να πατάξει την διαφθορά,τη διαπλοκή και τα φαινόμενα αδιαφάνειας, επιδεικνύοντας μηδενική ανοχή σε οποιονδήποτε..... Μακάρι να βγω ψεύτης, αλλά φοβάμαι ότι το σενάριο θα επαναληφθεί..... Και εκτός από την επικοινωνιακή συγχορδία των ΜΜΕ,  θα έχουν παίξει σημαντικό ρόλο και οι δύο ''αριστεροί ψάλτες της δεξιάς'', που το πρόβλημά τους δεν είναι τα σημερινά χάλια, αλλά το να μην ξαναβγεί το ΠΑΣΟΚ.....

Λέοντα....
θέλω πραγματικά να ξαναβγεί....
Και μια και δυό και τρεις.
Μέχρι να τα γαμήσει όλα και να μη μείνει τίποτα όρθιο....
Και μετά να περπατάω στο δρόμο στις διακοπές μου και να βλέπω κλαψομούνηδες να ψάχνουν δουλειά και έξαλλους κοκάκιες νεανίες να κυνηγάνε να πλακώσουν στις μάπες νουδούληδες παλέρμους.

Επισκέπτης
σε αυτο συμφωνω για την αριστερα το επικεντρο της κριτικης τους ειναι το πασοκ δεν εχουν καταλαβει οτι πεντε χρονια κυβερναει η ΝΔ. Το μονο που ευελπιστω ειναι οτι ο κοσμος να ξυπνησει και να αναρωτηθει τελικα τη μεταρυθμιση εχει γινει μεχρι τωρα και τη εργο εχει αφησει εκτος απο τα σκανδαλα που βγαινουν καθε μερα!!!

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Μίλησες για τους βαρώνους των μμε που τον ΈΦΕΡΑΝ στην εξούσια...
Και αν κάτι κατόρθωσε ο καραμανλής ήταν να εκλεγεί πρωθυπουργός χωρίς τη στήριξη των μεγάλων μέσων, πράγμα ασυνήθιστο στην ελλάδα...
Χμμμ, χλωμό το βλέπω. Τα μέσα ξέσκιζαν κανονικά την κυβένρηση Σημίτη και είχαν αποφασίσει την πτώση της. Όταν ανέλαβε ο Γιώργο μπήκαν σε δίλημμα. Μετά αποφάσισαν να συμπλεύσουν με τη ΝΔ όταν ο Ρουσσόπουλος κατασκεύασε το τεχνητό "σκάνδαλο Πάχτα" με πρώτο εκτελεστικό όργανο το Χατζηνικολάου που τσίριζε μέχρι το ΠΑΣΟΚ να ανακοινώσει σε real time χρόνο tv πως κανένας από τους 10 δεν θα είναι υποψήφιος. Όλα τα ΜΜΕ συνέπλευσαν στο δήθεν σκάνδαλο που σιγούρεψε τη νίκη της ΝΔ.
Το τί έγινε μετά είναι άλλη ιστορία αν και η συχνότητα αποκάλυψης των σκανδάλων επί καραμανλή είναι εντυπωσιακή σε σχέση με το παρελθόν...
Σου το'χω ξαναπει. Θέλεις να είσαι τόσο καλοπροαίρετος που ούτε περνάει από το μυαλό σου πως αυτό που άλλαξε ενδεχομένως δεν είναι η συχνότητα αποκάλυψης των σκανδάλων αλλά η συχνότητα και σοβαρότητα παραγωγής των σκανδάλων.
Όχι, οι δημοσιογράφοι τον έχουν χαϊδέψει τον κ. Καραμανλή όσο κανέναν άλλο πολιτικό. Ενώ τον κ. Παπανδρέου τον έχουν χτυπήσει σαν χταπόδι.Σαρδάμ κάνει, και συνιστά έγκλημα καθοσιώσεως.
Ο Κωστάκης τις λέει ωραία τις ψεμματάρες, χωρίς σαρδάμ και με ωραία εκφορά του λόγου, και αυτός μας γουστάρει λέμεεε...
Θάψε τον καραμανλή ελεύθερα και εγώ μαζί σου...Πράγματι έχει αποτύχει σε πολλά..Στα περισσότερα...
Αλλά πότε ακριβώς είχε στήριξη από τα μεγάλα μμε;
Και δεν μιλώ για εφημερίδες κυκλοφορίας 10.000 φύλλων και αν ή κανάλια με 2.000 τηλεθεατές...
Βρε Ίσιε, ποιος φταίει που εκλογική πελατεία της ΝΔ δεν διαβάζει σοβαρές εφημερίδες (πλην "Καθημερινής")? Δάκτυλος είναι? Προσφροά και ζήτηση είναι αυτό, εσύ ειδικά θα έπρεπε να το ξέρεις...
Και μιας και μάλλον αναφέρεσαι στον αντιπεθέστατο λαμπράκη και στα ρυπαρά ΜΜΕ του, υπάρχει και η τακτική του "δημιουργώ πρόβλημα, και μετά το λύνω με το σωστό αντάλλαγμα". Βγάζω δημοσίευμα, και μετά εκβιάζω. Και στο τέλος παίρνω κατιτις για το μεγαρο μουσικής ας πουμε.
Το δίχτυ προστασίας γύρω απο το φερόμενο και ως πρωθυπουργό που ειχε στησει κάποιος "ρουσόπουλος" στηριζόταν σε έλεγχο-δωροδοκίας των ΜΜΕ. Και μέχρι πρότινος δούλευε μια χαρά.
Ακριβώς!
Ακόμη και τώρα επιχειρούν τη συνδιαλλαγή με την κυβέρνηση. Στη χειρότερη στιγμή δημοτικότητας της ΝΔ, τη Δευτέρα το MEGA είχε σόλο Αβραμόπουλου. Κανένας ΠΑΣΟΚ. Την τρίτη είχει σόλο Ντόρα. Κανένας ΠΑΣΟΚ. Την Τετάρτη Μαγγίνα... Έλεος δηλαδή... Προφανώς κάνει και αντιπολίτευση διότι δεν μπορεί να πάει και τελείως κόντρα στο κοινό αίσθημα, αλλιώς οι τηλεθεατές θα κάνουν zapping. Αλλά όχι και να χάφτουμε το παραμύθι πως τα ΜΜΕ θέλουν να ρίξουν την κυβέρνηση

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Ρε συ Κρεμαστινέ, έχεις κανένα άλλο ενδιαφέρον στη ζωή σου εκτός απο το πότε θα πέσει ο χοντρός και πότε θα έρθει ο Giorgos στα πράγματα;
Ούτε ο Λαλιώτης στις καλές του δεν ήταν τόσο full time ταμένος στην υπόθεση.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
Λέοντα....
θέλω πραγματικά να ξαναβγεί....
Και μια και δυό και τρεις.
Μέχρι να τα γαμήσει όλα και να μη μείνει τίποτα όρθιο....
Και μετά να περπατάω στο δρόμο στις διακοπές μου και να βλέπω κλαψομούνηδες να ψάχνουν δουλειά και έξαλλους κοκάκιες νεανίες να κυνηγάνε να πλακώσουν στις μάπες νουδούληδες παλέρμους.
Είναι πολύ πιθανό να ξαναβγεί..... Γιατί και στις προηγούμενες εκλογές τον έβριζαν για να πάνε να τον ψηφίσουν μαζικώς.... Και μετά θέλω και εγώ να δω κάποιους, διότι προοσωπικά όπως έχω ξαναπεί δεν περιμένω να βολευτώ από τους άλλους, απλά ήμουν καλύτερα με εκείνους..... Και θέλω να απολαμβάνω να βρίζουν αυτοί οι οποίοι φταίνε που τον ξαναψήφισαν και έχουμε τα σημερινά χάλια.....

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Θέλεις να είσαι τόσο καλοπροαίρετος που ούτε περνάει από το μυαλό σου πως αυτό που άλλαξε ενδεχομένως δεν είναι η συχνότητα αποκάλυψης των σκανδάλων αλλά η συχνότητα και σοβαρότητα παραγωγής των σκανδάλων.

Από σεβασμό και μόνο, δεν θα το σχολιάσω.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
σε αυτο συμφωνω για την αριστερα το επικεντρο της κριτικης τους ειναι το πασοκ δεν εχουν καταλαβει οτι πεντε χρονια κυβερναει η ΝΔ. Το μονο που ευελπιστω ειναι οτι ο κοσμος να ξυπνησει και να αναρωτηθει τελικα τη μεταρυθμιση εχει γινει μεχρι τωρα και τη εργο εχει αφησει εκτος απο τα σκανδαλα που βγαινουν καθε μερα!!!
Φίλε μου δες το εδώ μέσα..... Οι δηλούντες ψηφοφόροι ή υποστηρικτές της αριστεράς, ασχολούνται με το τι κάνει ή δεν κάνει το ΠΑΣΟΚ, και όχι με τα χάλια των σημερινών  κυβερνώντων..... Αυτό τους λέει και η ηγεσία τους..... Όλοι είναι ίδιοι, για να μπορέσει να ξαναβγεί η ΝΔ και να συνεχίσει το θέαρεστο έργο της..... Και να μπορεί να έχει και η Αριστερά λόγο ύπαρξης......Διότι με μία πιο φιλολαϊκή κυβέρνηση μειούται ο λόγος ύπαρξης και η απήχηση των λόγων της Αριστεράς..... Και είναι πολύ ωραία η εκ του ασφαλούς κριτική, όταν δεν σκοπεύεις ποτέ να κυβερνήσεις..... Και ποτέ δεν λέει η Αριστερά σε ποιον οφείλει τα όσα κεκτημένα έχει ο λαός σήμερα, γιατί δεν τη συμφέρει και τα κάνει τουμπεκί ψιλοκομμένο. Κατά τα λοιπά, όλοι είναι ίδιοι. Αφού είναι όλοι ίδιοι ρε μάγκες, κρατήστε αυτούς που είναι τώρα και χαρείτε τους, πείτε το στα ίσια ότι τους προτιμάτε και μην κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας λέγοντας για αγώνες, για πεζοδρόμια και άλλες παρόμοιες μπουρδολογίες...... Εάν δεν είχε βγει με την λαϊκή ψήφο ο Ανδρέας Παπανδρέου το 1981, αλλάζοντας ριζικά τις σχέσεις κράτους και πολίτη, θα έβλεπα εγώ πόσους αγώνες θα μπορούσατε να κάνετε και τι θα αλλάζατε με τις ντουντούκες σας στα πεζοδρόμια......

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Όχι, απλά μερικές φορές, νομίζω ότι ζω σε άλλη χώρα.
Συγνώμη, βαριέμαι τώρα...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Είναι πολύ πιθανό να ξαναβγεί..... Γιατί και στις προηγούμενες εκλογές τον έβριζαν για να πάνε να τον ψηφίσουν μαζικώς.... Και μετά θέλω και εγώ να δω κάποιους, διότι προοσωπικά όπως έχω ξαναπεί δεν περιμένω να βολευτώ από τους άλλους, απλά ήμουν καλύτερα με εκείνους..... Και θέλω να απολαμβάνω να βρίζουν αυτοί οι οποίοι φταίνε που τον ξαναψήφισαν και έχουμε τα σημερινά χάλια.....

έτσι ακριβώς.......
ρε νούμερα να λιώσετε στην πείνα και στο κλάμα..
Ούτε δημόσιο, ούτε κλαδικές, ούτε ΙΚΑ, ούτε ΣΥΚΑ ρε μουνιά.
Οσοι δουλεύουν για ξένα συμφέροντα έχουν πάρει το μήνυμα.
Τελειώσατε χαιβάνια.
Σας ξεπούλησαν για ένα κομμάτι ψωμί και περιμένετε προκοπή.
Βγάλτε τον άλλα 4 χρόνια.....
Τι απέμεινε;
Μετα από τράπεζες, ΟΤΕ, ΔΕΗ, λιμάνια, Ολυμπιακή ήρθε η ώρα της ΕΥΔΑΠ και του στενού δημόσιου τομέα...
Ολα τα ελληνικά εργοστάσια/εταιρείες/βιομηχανίες έχιυν ήδη ξεπουληθεί.......

Το μόνο που μένει να δω να πέφτω κάτω απ το γέλιο είναι στην εφορία να γράφει
Ι.R.S.

Αντε γειά σας.
Παλέρμο μην ξεχάσεις να μας πείς πόσο δίκαια και με τη αξία του πήρε ο Ζαχαρέας 3 βίλλες σε 4 χρόνια..........

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
Είχα την ψευδαίσθηση ότι αυτή η πρωθυπουργική φαρσοκωμωδία των τελευταίων ημερών κάπου θα σταματούσε. Φαίνεται, όμως, ότι διαψεύστηκα. Είτε επειδή ο Κ. Καραμανλής έχει απολέσει την αίσθηση του γελοίου, είτε επειδή τα περιθώρια ενεργειών του έχουν εξαντληθεί, επιδόθηκε χθες σ' έναν τηλεοπτικό μονόλογο που το περιεχόμενό του σου αφαιρεί κάθε δυνατότητα να τον πάρεις στα σοβαρά.
Δεν θα σταθώ σ' ένα προς ένα στα όσα ζήτησε από τους υπουργούς του να κάνουν. Αλλωστε, δεν ήταν και πρωτότυπα. Για την ακρίβεια είναι οι τυπικές οδηγίες που κάθε πρωθυπουργός δίνει στα μέλη του υπουργικού συμβουλίου μετά την ανάληψη της εξουσίας. Τότε είναι που τους εξηγεί ποιους στόχους έχουν, πώς θέλει να δουλεύουν, τι περιμένει από τον καθένα τους και με ποιον τρόπο θα ελέγχει την αποδοτικότητά τους.

Ο Κ. Καραμανλής, όμως, δεν είναι χθεσινός. Ηδη έχει συμπληρώσει τεσσεράμισι χρόνια ως πρωθυπουργός και εύλογη είναι, κατά συνέπεια, η απορία: αν χθες αισθάνθηκε την ανάγκη να τους ζητήσει όσα τους ζήτησε, όλα αυτά τα χρόνια της πρωθυπουργίας του τι τους ζητούσε να κάνουν; Αν δεν αξίωνε να καταπολεμήσουν την ακρίβεια, να πασχίσουν για την καθημερινότητα του Ελληνα και ν ασχοληθούν με τα προβλήματά του, με τι άλλο τους είχε υποδείξει ότι θα έπρεπε να καταπιαστούν καθισμένοι στις υπουργικές καρέκλες που τους είχε παραχωρήσει; Δεν θέλω να πιστέψω ότι δική του υπόδειξη ήταν η ενασχόλησή τους με τα δομημένα ομόλογα ή τον ηγούμενο Εφραίμ. Η ανοχή και η κάλυψη είναι που του ανήκουν.

Αλλά μετά τα χθεσινά τι θα πρέπει να περιμένουμε; Τον Φώλια να τσακίσει την ακρίβεια με άλλα 41 μέτρα, τον Παυλόπουλο ν αναδιοργανώσει την αποδιοργανωμένη ΕΛ.ΑΣ., το υπουργείο Παιδείας ν ασχοληθεί και με κάτι άλλο εκτός από την εξεύρεση πελατείας για τον ιδιωτικό τομέα, ή το οικονομικό επιτελείο να σκεφτεί ότι δεν είναι υποχρεωτικό να φορτώνονται τα βάρη αποκλειστικά στους μισθωτούς και τους συνταξιούχους;

Ας του πει επιτέλους κάποιος ότι αν δεν μπορεί να είναι αποτελεσματικός, ας είναι τουλάχιστον σοβαρός.

Το παραπάνω είναι άρθρο του κ. Μπαρτζινόπουλου από το Έθνος, το οποίο και προσυπογράφω πλήρως. Εάν διαφωνεί κάποιος, θα χαρώ να ακούσω τις αντιρρήσεις του.....

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
έτσι ακριβώς.......
ρε νούμερα να λιώσετε στην πείνα και στο κλάμα..
Ούτε δημόσιο, ούτε κλαδικές, ούτε ΙΚΑ, ούτε ΣΥΚΑ ρε μουνιά.
Οσοι δουλεύουν για ξένα συμφέροντα έχουν πάρει το μήνυμα.
Τελειώσατε χαιβάνια.
Σας ξεπούλησαν για ένα κομμάτι ψωμί και περιμένετε προκοπή.
Βγάλτε τον άλλα 4 χρόνια.....
Τι απέμεινε;
Μετα από τράπεζες, ΟΤΕ, ΔΕΗ, λιμάνια, Ολυμπιακή ήρθε η ώρα της ΕΥΔΑΠ και του στενού δημόσιου τομέα...
Ολα τα ελληνικά εργοστάσια/εταιρείες/βιομηχανίες έχιυν ήδη ξεπουληθεί.......

Το μόνο που μένει να δω να πέφτω κάτω απ το γέλιο είναι στην εφορία να γράφει
Ι.R.S.

Αντε γειά σας.
Παλέρμο μην ξεχάσεις να μας πείς πόσο δίκαια και με τη αξία του πήρε ο Ζαχαρέας 3 βίλλες σε 4 χρόνια..........
Το νέο σύνθημα του ψηφοφόρου της ΝΔ:και κλαίω και ψηφίζω ΝΔ.....

giatros75

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2005
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
0
Η απάντηση ενός κεντροδεξιού: της κοντής ... τις φταίνε και οι τρίχες!!! Κυρίως για ΠΑΣΟΚ αλλά και για ΝΔ. Είναι κρίμα που άφησε ο λαός τον Καραμανλή μόνο του αλλά τι να λέμε, ο Έλληνας λαμόγιο είναι!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom