Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 749K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Τα ΜΜΕ πράγματι ασκούσαν κριτική στο Σημίτη, κυρίως για ζητήματα καθημερινότητας (ακρίβεια, λατέρνα, φτωχεια και φιλότιμο) όχι όμως σε μεγάλα ζητήματα...
Σε καμία όμως περίπτωση δεν προμόταραν τον καραμανλή, γι' αυτό επέμεναν μετά μανίας στο υπέρτατο δημοσκοπικό εύρημα, του καταλληλότερου (το οποίο μετά τους γύρισε μπουμερανγκ)...
Τα ΜΜΕ είχαν κρίνει πως ο Σημίτης είχε φάει τα ψωμιά του, ό,τι είχε να τους δώσει, τους το είχε δώσει και έψαχναν για κάτι άλλο...
Επειδή τότε με τον καραμανλή δεν τα είχαν βρει, προσπάθησαν να περάσουν στην κοινή γνώμη το Γιωργάκη με ένα τρελό επικοινωνιακό Blitzkrieg που υποτιμούσε απροκάλυπτα τη νοημοσύνη όλων μας...Ειδικά οι πίπες περί συμμετοχικής δημοκρατίας και η εκλογή "one man show" ήταν πρωτοφανή και κατ' εμέ, ξεπέρασαν ακόμη και τις εποχές χατζάρα στην ερτ...
Το σκάνδαλο πάχτα το αποκάλυψε πρώτος ο Μάκης..Τα mainstream ΜΜΕ δεν το προέβαλαν τόσο πολύ και εξακολουθούσαν να δίνουν έμφαση στη "συμμετοχική δημοκρατία"..
Άντε, να ομολογήσω πως έχεις κάποιο δίκιο, χαριν του καλού κλίματος συναίνεσης που πρέπει να οικοδομήσουμε ώστε να κυβερνήσουμε από κοινού μετά τις επόμενες εκλογές και τη μη αυτοδυναμία κανενός κόμματος (για να σκάσει ο Φέθρυς).  :2funny: :2funny:
Σου θυμίζω πως μου έχεις υποσχεθεί πως αν αναλάβεις Θοδωρής, εγώ θα είμαι ο νέος Αντώναρος (σε πιο όμορφη εκδοχή) καθώς είμαι πολύ καλός στο να λέω: "έχω απαντήσει, δεν έχω να κάνω κάποιο σχόλιο".

Η διαφορά μεταξύ πασοκ και νδ έγκειται στο ότι το πασοκ αρνείται την ύπαρξη σκανδάλων - πχ για πολλούς πασόκους δεν υπήρξε ποτέ σκάνδαλο στο χρηματιστήριο αλλά πανικός επενδυτών- η νδ μόλις πιαστεί red handed, τρέχει και τα ψιλομπαλώνει, όπως πχ έγινε με τα ομόλογα (για τα οποία ακόμη κανείς δεν έχει πει ποια ήταν τελικά η ζημία των ταμείων ή του δημοσίου) ή τώρα με το βατοπέδι (που εν προκειμένω η ζημία είναι ορατή και αδιαμφισβήτητη)...
Κατ' εμε, η συχνότητα και σοβαρότητα σκανδάλων δεν έχει αλλάξει, καθώς πολλά από τα σκάνδαλα που οι πρετεντεροτρέμηδες "αποκάλυπταν" δεν ήταν σκάνδαλα (πχ ζαχόπουλος) ή παρόλο που αντιμετωπίστηκαν δεόντως (κουμπάροι και επιτροπή ανταγωνισμού)η υστερία συνεχίστηκε...
Μόνο ένας ΜΑΛΑΚΑΣ θα πίστευε ότι οι μπλε είναι καθαροί και οι πράσινοι βρώμικοι...Τα λαμόγια δεν έχουν χρώμα ούτε ιδεολογία...
Επαναλαμβάνω όμως ότι η διαφορά συνίσταται στο ότι δεν υπάρχουν οι αυτοί μηχανισμοί συγκάλυψης και ότι που και που πάει και κανείς στο κτίριο 16 της ευελπίδων..
Εδώ τα χαλάμε μελλοντικό αφεντικό μου. Προφανώς το ΠΑΣΟΚ αρνείται την ύπαρξη δικών του σκανδάλων, έτσι κάνουν όλα τα κόμματα. Είναι όμως προφανές πως υπήρχαν σκάνδαλα και αδιαφανείς υποθέσεις. Αλλά σου έχω ξαναπεί πως η υπόθεση πως τα ίδιας σοβαρότητας σκάνδαλα συνέβαιναν και πριν αλλά έπεφτε συγκάλυψη είναι μια αστήριχτη εικασία. Η ΝΔ που ανακάλυπτε κατσαρίδες στα νοσοκομεία, δεν μπορούσε να βρει τα σκάνδαλα, τη στιγμή που ήλεγχε μάλιστα και τη δικαιοσύνη; Εδώ δεν μπόρεσαν να μείνει κρυφά οι τσάρκες με το κότερο του Κόκκαλη και η φιλοξενία του Μαλέσιου από τον Altec.
Όσο για τα σόλο κλαρίνα αβραμό και ντόρας, μη ξεχνάς 2 παραμέτρους:
α) Την αποδόμηση του ηγετικού προφίλ (καλά, μη βαράς, μια μαλακία είπα) του καραμανλή, προβάλλοντας τους 2 βασικότερους δελφίνους που είναι και οι επικρατέστεροι να τον διαδεχθούν και
β) Τί να το κάνει το στέλεχος του πασοκ το μέγκα; Με τρέμη, πρετεντέρη και οικονομέα και καμπουράκη και..και ... μάλλον ζημιά θα έκανε στο κόμμα!
Χαχαχαχα, θα τα πάμε καλά! :2funny: :2funny: :2funny: Προπονούμε ήδη στο "έχει απαντήσει ήδη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, δεν έχω κάτι να προσθέσω" :2funny: :2funny:
Χμμμμ, επειδή μας διαβάζει και ο Φέθρυς, ας σοβαρευτώ διευκρινίζοντας πως το σενάριο συνεργασίας ΠΑΣΟΚ-ΝΔ δεν παίζει καθόλου κατά την άποψή μου. Το λέω για να τον πιάσει απελπισία γιατί δεν καταλαβαίνει το γιατί. :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
καλά ρε λουκρητίες εμένα στην απέξω με αφήσατε; :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

kthniatros

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
1
Ποια συνεργασία ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Εδώ μόλις βγήκαν τα πρώτα μονοψήφια γκάλοπ εμφανίστηκαν τα ευρωλιγούρια του Τσυριζα και άρχισαν να σκέφτονται για αριστερή συστράτευση.Α, και να μη ξεχνιόμαστε αριστερή συστράτευση=ΠΑΣΟΚ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις. Βέβαια τώρα μπορούν να διαπραγματευτούν και κανα δυο υφυπουργεία.........

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ποια συνεργασία ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Εδώ μόλις βγήκαν τα πρώτα μονοψήφια γκάλοπ εμφανίστηκαν τα ευρωλιγούρια του Τσυριζα και άρχισαν να σκέφτονται για αριστερή συστράτευση.Α, και να μη ξεχνιόμαστε αριστερή συστράτευση=ΠΑΣΟΚ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις. Βέβαια τώρα μπορούν να διαπραγματευτούν και κανα δυο υφυπουργεία.........
ενώ ο ΛΑΟΣ έχει μια ακροδεξιά στιβαρότητα..... Σε παραπέμπω προσφάτως στις δηλώσεις Καρατζαφέρη.....

kthniatros

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
1
ενώ ο ΛΑΟΣ έχει μια ακροδεξιά στιβαρότητα..... Σε παραπέμπω προσφάτως στις δηλώσεις Καρατζαφέρη.....
Τα του Καρατζαφυρερ τα εχω αναφέρει μόλις τις έκανε τις σχετικές δηλώσεις και δε μπορώ να καταλάβω γιατί μιλάς σε μένα για τον Καρατζαφερη εκτός κι αν θεωρείς ό,τι βρίσκεται δεξιότερα του σταλινισμού είναι ακροδεξιά

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Τα του Καρατζαφυρερ τα εχω αναφέρει μόλις τις έκανε τις σχετικές δηλώσεις και δε μπορώ να καταλάβω γιατί μιλάς σε μένα για τον Καρατζαφερη εκτός κι αν θεωρείς ό,τι βρίσκεται δεξιότερα του σταλινισμού είναι ακροδεξιά
τα λέω στη νύφη για να τ ακούει η πεθερά.

Comando_1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Like
7
Πόντοι
6
να πουμε κι εμεις μια πολιτικη γνωμη ...Η Ν.Δ. εχει ενα πολύ μαγκα αρχηγό, μια κλαση πανω απ όλους, όλα τα παιχνίδια τα έχει πάρει μόνος.. για μένα ειναι πειστικός, είναι ένας ανδρας που θα θελα να έχω φιλο.
Μετά απ αυτον στο κόμα του υπάρχει πολύ κόσμος για πέταμα...αμα εξαιρέσεις κανα σοβαρό άνθρωπο στυλ Σουφλιά ,Στυλιανίδη και κατι λιγους ειναι οι υπόλοιποι χθεσινά τσουτσέκια που με το καλημέρα θέλουν να φανε...Κατσε ρε συ...το ΠΑΣΟΚ εδωσε στο κοσμάκη κι όταν γέρασαν αρχισαν το κλέψιμο...
Για μένα εκεί ειναι η μεγάλη διαφορά.
Σημαιφορίδης λεει ομολογα, κουμπαρος Ψωμιαδη κλπ. Ο εφοπλιστης Μανουσης ? ο κολητος του Κουβελα εκβιαζει το Παυλίδη...απο που να αρχισεις και που να τελειωσεις..σε μια κυβερνηση ανανεωσης που ηρθε να διωξει τους κλέφτες... :think:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Η Ν.Δ. εχει ενα πολύ μαγκα αρχηγό, μια κλαση πανω απ όλους, όλα τα παιχνίδια τα έχει πάρει μόνος.. για μένα ειναι πειστικός, είναι ένας ανδρας που θα θελα να έχω φιλο.
δε μπορώ να φανταστώ τι θα γινόταν στην ελλάδα εάν κυβερνούσαν οι φίλοι μου.....
και κάτι ακόμα......
η πολιτική δεν είναι ποδόσφαιρο και για πρωθυπουργό δεν χρειάζεται ο μαραντόνας....

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
Βλέπω ότι η κυβερνητική προπαγάνδα για τον μεγάλο πρωθυπουργό και τους κακούς υπουργούς και λοιπούς παρατρεχάμενους έχει κάνει και συνεχίζει να κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά, και πείθεται μεγάλο ποσοστό πολιτών από αυτήν την ανύπαρκτη διάκριση. Όλοι είναι στο ίδιο καζάνι, και ο επικεφαλής της κυβέρνησης πάντα ο πρώτος και κύριος υπεύθυνος. Αφού έχουν καταφέρει και έχουν πείσει σεβαστό αριθμό πολιτών για αυτή τη διαφορά μαγκιά τους και μπράβο τους.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Βλέπω ότι η κυβερνητική προπαγάνδα για τον μεγάλο πρωθυπουργό και τους κακούς υπουργούς και λοιπούς παρατρεχάμενους έχει κάνει και συνεχίζει να κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά, και πείθεται μεγάλο ποσοστό πολιτών από αυτήν την ανύπαρκτη διάκριση. Όλοι είναι στο ίδιο καζάνι, και ο επικεφαλής της κυβέρνησης πάντα ο πρώτος και κύριος υπεύθυνος. Αφού έχουν καταφέρει και έχουν πείσει σεβαστό αριθμό πολιτών για αυτή τη διαφορά μαγκιά τους και μπράβο τους.

δεν τους έχουν πείσει Λέοντα.
Αυτοί είναι ηλίθιοι απλά........
8 χρόνια τα νούμερα έχουν ξεχάσει το ώριμο φρούτο που περίμενε να πέσει το πασοκ και να κυβερνήσει.....
Αυτός που περιμένει 8 χρόνια είναι τώρα ικανός......
Περιμένετε ρε μαλάκες άλλα 8 να ωριμάσει το παιδί να καταλάβει ότι είναι πρωθυπουργός....
Αει σιχτίρ ηλίθιοι.
Αυτός σας αξίζει.
Για πάντα ρε.........
Για πάντα με τα σάπια φρούτα......

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
δεν τους έχουν πείσει Λέοντα.
Αυτοί είναι ηλίθιοι απλά........
8 χρόνια τα νούμερα έχουν ξεχάσει το ώριμο φρούτο που περίμενε να πέσει το πασοκ και να κυβερνήσει.....
Αυτός που περιμένει 8 χρόνια είναι τώρα ικανός......
Περιμένετε ρε μαλάκες άλλα 8 να ωριμάσει το παιδί να καταλάβει ότι είναι πρωθυπουργός....
Αει σιχτίρ ηλίθιοι.
Αυτός σας αξίζει.
Για πάντα ρε.........
Για πάντα με τα σάπια φρούτα......
Δεν πιστεύω ότι φταίει μόνο η ηλιθιότητα κάποιων ανεπιθύμητο πρόσωπο, φταίει και η προπαγάνδα και η πλύση εγκεφάλου. Όλα τα ΜΜΕ περνάνε την αντίληψη ότι φταίνει οι άλλοι, και όχι ο επικεφαλής. Όλοι οι άλλοι είναι κακοί, με τους οποίος δυσφορεί, θυμώνει, οργίζεται, και αυτός είναι ο μεγάλος ηγέτης, ο ασυμβίβαστος, ο μάγκας ο λεβέντης ο καραμπουζουκλής...... Αυτό μόνο στην Ελλάδα γίνεται..... Είμαστε άξιοι της μοίρας μας.....

Comando_1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Like
7
Πόντοι
6
οταν λεω οτι παραδεχομαι το Καραμανλη εννοω πολυ απλα ΟΤΙ ποτε άλλοτε στην Ελλαδα δεν εγιναν τοσο πολλά σκανδαλα σε τοσο συντομο διαστημα και ο Πρωθυπουργος να θεωρείται ΣΥΝΕΧΩΣ  ο καταλληλοτερος με μεγαλη διαφορά απο το Γιωργακη.
Με Τσιτουριδη ,ομολογα ,παρακολουθησεις,Υποθεση SIEMENS , προφορικες συνεντευξεις ο Παυλοπουλος,Βουλγαρακης,με καραγκιοζη Ψωμιαδη ,με οτι ναναι γενικως ΟΠΟΙΑ αλλη κυβερνηση ειχε πεσει με ποσοστο 30 % ειχε διαλυθει το κόμα...ο αρχηγος ειχε εξοριστει Τανζανια κι εδω Ο Καραμανλης ειναι μιση μοναδα πισω και ΠΑΛΙ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ για πρωθυπουργος..
Με αυτην την έννοια ..(εκ του αποτελεσματος δηλαδή) βγαζω το καπελο μου στο Καραμανλη..

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
οταν λεω οτι παραδεχομαι το Καραμανλη εννοω πολυ απλα ΟΤΙ ποτε άλλοτε στην Ελλαδα δεν εγιναν τοσο πολλά σκανδαλα σε τοσο συντομο διαστημα και ο Πρωθυπουργος να θεωρείται ΣΥΝΕΧΩΣ  ο καταλληλοτερος με μεγαλη διαφορά απο το Γιωργακη.
Με Τσιτουριδη ,ομολογα ,παρακολουθησεις,Υποθεση SIEMENS , προφορικες συνεντευξεις ο Παυλοπουλος,Βουλγαρακης,με καραγκιοζη Ψωμιαδη ,με οτι ναναι γενικως ΟΠΟΙΑ αλλη κυβερνηση ειχε πεσει με ποσοστο 30 % ειχε διαλυθει το κόμα...ο αρχηγος ειχε εξοριστει Τανζανια κι εδω Ο Καραμανλης ειναι μιση μοναδα πισω και ΠΑΛΙ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ για πρωθυπουργος..
Με αυτην την έννοια ..(εκ του αποτελεσματος δηλαδή) βγαζω το καπελο μου στο Καραμανλη..
Αγαπητέ μου φίλε, σεβαστή η άποψή σου, πλην όμως η έννοια της καταλληλότητας είναι λίγο διάτρητη.....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
χωρίς να αναφέρομαι προσωπικά σε σένα (αν και θα μπορούσα) ένα πράγμα είναι ανίκητο.
Η ανθρώπινη βλακεία.
Δεν το συζητάμε άλλο.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δεν πιστεύω ότι φταίει μόνο η ηλιθιότητα κάποιων ανεπιθύμητο πρόσωπο, φταίει και η προπαγάνδα και η πλύση εγκεφάλου. Όλα τα ΜΜΕ περνάνε την αντίληψη ότι φταίνει οι άλλοι, και όχι ο επικεφαλής. Όλοι οι άλλοι είναι κακοί, με τους οποίος δυσφορεί, θυμώνει, οργίζεται, και αυτός είναι ο μεγάλος ηγέτης, ο ασυμβίβαστος, ο μάγκας ο λεβέντης ο καραμπουζουκλής...... Αυτό μόνο στην Ελλάδα γίνεται..... Είμαστε άξιοι της μοίρας μας.....
για να σου κάτσουν στο σβέρκο Λένοτα πρέπει πρώτα να σκύψεις.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
για να σου κάτσουν στο σβέρκο Λένοτα πρέπει πρώτα να σκύψεις.
Σωστό, μα μην υποτιμάς τη δύναμη του ΜΜΕ στο να κάνει πλύση εγκεφάλου σε μία μερίδα του πληθυσμού, κρίσιμη για την τελική έκβαση του εκλογικού αποτελέσματος.....

OP
OP
P

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Σωστό, μα μην υποτιμάς τη δύναμη του ΜΜΕ στο να κάνει πλύση εγκεφάλου σε μία μερίδα του πληθυσμού, κρίσιμη για την τελική έκβαση του εκλογικού αποτελέσματος.....

προφανώς εννοείς ότι το ΠΑΣΟΚ έχει χρόνια τώρα τα μεγαλύτερα κανάλια και τις μεγαλύτερες εφημερίδες σε καθημερινή βάση να προπαγανδίζουν υπέρ του

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μα δε διαφωνούμε πουθενά....
Οι ηλίθιοι έχουν κατακλύσει τον κόσμο.......
Αβουλα όντα χωρίς κριτήριο που τρώνε αμάσητο από σανό μέχρι μπιφτέκι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom