Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 749K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
μιλησε η θεια λενα  :2funny:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Ανεξαρτήτως των λοιπών σλόγκαν, το Μακέττο (με 2 τ γράφεται; ) έχει γράψει ιστορία.
Α ναι. Και μια άλλη δήλωση του, που περιέλαβε ο Χαριτόπουλος στο "Εγχείρίδιο Βλακείας".

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
ελα ρε ισιε.....
Τα έργα επί πασόκ ήταν έργα πγιότητας

Και μιά και μιλάμε για την γέφυρα, να και μία ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια που μάλλον έχει ξεχαστεί από ένα παλαιότερο άρθρο σχετικά με τα εγκαίνια της:

Εδώ αρχίζει η ιστορία να γίνεται πιο ενδιαφέρουσα: Οι διαδικασίες για το έργο, λέει το ΥΠΕΧΩΔΕ, ξεκίνησαν το 1991, επί κυβερνήσεως Μητσοτάκη. Στο πλαίσιο αυτό έχουν κληθεί ο τότε πρωθυπουργός, ο πρώην πρωθυπουργός και τότε αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Τζαννής Τζαννετάκης και ο τότε υπουργός ΠΕΧΩΔΕ κ. Στέφανος Μάνος. Το ΥΠΕΧΩΔΕ όμως αποσιωπά το γεγονός ότι η Νέα Δημοκρατία, ως αξιωματική αντιπολίτευση τρία χρόνια αργότερα, επί κυβερνήσεως Ανδρέα Παπανδρέου, δεν ψήφισε τη σύμβαση κατασκευής του έργου όταν αυτή ήλθε στη Βουλή προς κύρωση, μιλώντας για «μακέτα», με αποτέλεσμα το ΠαΣοΚ να θεωρεί (ορθώς) ότι η γέφυρα είναι δικό του και μόνον έργο. Και βέβαια στα εγκαίνια - κατά πληροφορίες - πρόκειται να παραστούν ο πρώην πρωθυπουργός κ. K. Σημίτης, ο πρώην υπουργός ΠΕΧΩΔΕ κ. K. Λαλιώτης (επί των ημερών του έγιναν τα περισσότερα) και η επίσης πρώην υπουργός ΠΕΧΩΔΕ κυρία Βάσω Παπανδρέου. Δεν αποκλείεται η όλη ιστορία των εγκαινίων να εξελιχθεί σε συναγωνισμό των δύο μεγάλων κομμάτων για την πατρότητα του έργου, το οποίο φυσικά δεν είναι «μακέτα», αφού αμέσως μετά τα εγκαίνια θα αποδοθεί προς χρήση στους πολίτες.

[URL unfurl="true"]http://tovima.dolnet.gr/print_article.php?e=B&f=14232&m=A48&aa=1[/url]

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Και μιά και μιλάμε για την γέφυρα, να και μία ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια που μάλλον έχει ξεχαστεί από ένα παλαιότερο άρθρο σχετικά με τα εγκαίνια της:

Εδώ αρχίζει η ιστορία να γίνεται πιο ενδιαφέρουσα: Οι διαδικασίες για το έργο, λέει το ΥΠΕΧΩΔΕ, ξεκίνησαν το 1991, επί κυβερνήσεως Μητσοτάκη. Στο πλαίσιο αυτό έχουν κληθεί ο τότε πρωθυπουργός, ο πρώην πρωθυπουργός και τότε αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Τζαννής Τζαννετάκης και ο τότε υπουργός ΠΕΧΩΔΕ κ. Στέφανος Μάνος. Το ΥΠΕΧΩΔΕ όμως αποσιωπά το γεγονός ότι η Νέα Δημοκρατία, ως αξιωματική αντιπολίτευση τρία χρόνια αργότερα, επί κυβερνήσεως Ανδρέα Παπανδρέου, δεν ψήφισε τη σύμβαση κατασκευής του έργου όταν αυτή ήλθε στη Βουλή προς κύρωση, μιλώντας για «μακέτα», με αποτέλεσμα το ΠαΣοΚ να θεωρεί (ορθώς) ότι η γέφυρα είναι δικό του και μόνον έργο. Και βέβαια στα εγκαίνια - κατά πληροφορίες - πρόκειται να παραστούν ο πρώην πρωθυπουργός κ. K. Σημίτης, ο πρώην υπουργός ΠΕΧΩΔΕ κ. K. Λαλιώτης (επί των ημερών του έγιναν τα περισσότερα) και η επίσης πρώην υπουργός ΠΕΧΩΔΕ κυρία Βάσω Παπανδρέου. Δεν αποκλείεται η όλη ιστορία των εγκαινίων να εξελιχθεί σε συναγωνισμό των δύο μεγάλων κομμάτων για την πατρότητα του έργου, το οποίο φυσικά δεν είναι «μακέτα», αφού αμέσως μετά τα εγκαίνια θα αποδοθεί προς χρήση στους πολίτες.

[URL unfurl="true"]http://tovima.dolnet.gr/print_article.php?e=B&f=14232&m=A48&aa=1[/url]

και το Ελ Βενιζέλος επί Μητσοτά ξεκίνησε μου φαίνεται....

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
Προ του 1983 υπήρχαν μόνο τα φορολογικά δικαστήρια που θεωρούνται ειδικά διοικητικά δικαστήρια.
Δες σχετικά την ερμηνευτική δήλωση του προϊσχύσαντος άρθρου 94 του Συντάγματος.

Επίσης, βασιζόμενος πάνω στα λόγια σου (συμφωνώ), το ΠΑΣΟΚ θέσπισε τακτικά διοικητικά δικαστήρια το 1983.
Θέσπισε κώδικα διοικητικής δικονομίας το 1999. 16 χρόνια μετά.
Ενδιαφέρον από νομοθετική άποψη.
Αλλά ναι, εφαρμοζόταν αναλογικά ο ΚΦΔ.

Για την ισότητα συμφωνώ, η αναθεώρηση του οικογενειακού ήταν επιβεβλημένη.
Πάλι όμως, έγινε το 1983.

ΥΓ. Να σε ρωτήσω κάτι άσχετο.
Το δεύτερο φυλλάδιο έγραφε για την κάθαρση στην δικαιοσύνη.
Προφανώς αναφέρεται στο παραδικαστικό.
Πότε έδρασε το κύκλωμα αυτό;
Φίλε μου, δεν το εάν και πότε έδρασε παραδικαστικό κύκλωμα, δεν έχει να κάνει με την εκάστοτε κυβέρνηση. Η δικαστική εξουσία είναι ανεξάρτητη, κατά το Σύνταγμα τουλάχιστον.Ούτε μπορώ να δεχτώ ότι το παραδικαστικό κύκλωμα δρούσε υπό τις εντολές της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου δικαιοσύνης, και μάλιστα για αδικήματα του κοινού ποινικού δικαίου. Από εκεί και έπειτα, τι πάει να πει όταν έλεγαν για κάθαρση στη δικαιοσύνη; τώρα πλέον επήλθε κάθαρση επειδή 2 ή 3 δικαστές πήγαν στη φυλακή; και ποιος μου λέει εμένα ότι δεν υπάρχει και άλλο ή και άλλα παραδικαστικά κυκλώματα; και στην τελική ανάλυση, το παραδικαστικό κύκλωμα και οι παρεμβάσεις στην απονομή της δικαιοσύνης μπορούν να λάβουν πολλές μορφές.Κλασικό παράδειγμα, η περίπτωση του κ. Κεφαλογιάννη στο Ρέθυμνο.....

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.175
Πόντοι
506
Αττική οδό πήγες;
Περιφερειακή Υμηττού;
Εγνατία;
Ριο Αντίρριο;
Ακτιο;
Αθηνών Τριπόλεως;
Η μήπως σου είπε κανείς ότι οι δρόμοι απλώνονται σαν κιλίμια ή φύλλο για τυρόπιττα;

Αττική οδός: Ιδιώτης. Πληρώνεις διόδια.
Εγνατία: την άφησε μισή.
Ρίο-Αντίριο: Γέφυρα. Από κει και πάνω??
Για την Τρίπολη τάπαμε.
Αλλά καλά να πάθεις. Τα αυτονόητα τα θεωρείς κατορθώματα. 120 Τρις δρχ. πήραν απ' την ΕΕ. 20 χρόνια. Και κάναν 2 κωλόδρομους. Μεγάλη επιτυχία. Έργα πχοιότητας, που έλεγε και ο τενεκές.

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Αττική οδός: Ιδιώτης. Πληρώνεις διόδια.
Εγνατία: την άφησε μισή.
Ρίο-Αντίριο: Γέφυρα. Από κει και πάνω??
Για την Τρίπολη τάπαμε.
Αλλά καλά να πάθεις. Τα αυτονόητα τα θεωρείς κατορθώματα. 120 Τρις δρχ. πήραν απ' την ΕΕ. 20 χρόνια. Και κάναν 2 κωλόδρομους. Μεγάλη επιτυχία. Έργα πχοιότητας, που έλεγε και ο τενεκές.
Για αυτούς που έχουν σοβαρά προβλήματα, ο Σημίτης έκανε και το "βοήθεια στο σπίτι"! :2funny: :2funny:
Το καλό είναι μπορείς να καταθέσεις αίτηση και σε ΚΕΠ (Πασοκική μόδα κατά τον Ανδρεουλάκο). :2funny: :2funny:
Για να σοβαρευτούμε, αυτά που εσύ λες αυτονότητα είναι που συνήθως δεν κάνουν οι κυβερνήσεις... :2funny: :2funny:
Μακάρι μια κυβέρνηση να κάνει το 20% των αυτονόητων που χρειαζόμαστε.

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
αλλα απο τις 15 του μηνος που αρχιζει η διανομη του πετρελαιου που ο τονος θα φτασει 1000 Ε  για να δουμε ποια <<μεταρυθμιση>> θα γεμισει τη δεξαμενη
γαμησετα και μενω σε μονοκατοικια οποτε το χιλιαρικακι θα βγει ολο απο μενα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Για αυτούς που έχουν σοβαρά προβλήματα, ο Σημίτης έκανε και το "βοήθεια στο σπίτι"! :2funny: :2funny:
Το καλό είναι μπορείς να καταθέσεις αίτηση και σε ΚΕΠ (Πασοκική μόδα κατά τον Ανδρεουλάκο). :2funny: :2funny:
Για να σοβαρευτούμε, αυτά που εσύ λες αυτονότητα είναι που συνήθως δεν κάνουν οι κυβερνήσεις... :2funny: :2funny:
Μακάρι μια κυβέρνηση να κάνει το 20% των αυτονόητων που χρειαζόμαστε.

Ρε μην ασχολείσαι....
Με τον Νεοέλληνα μόνο γαμωσταυρίδια μπορείς να συνεννοηθείς.
Σε ρωτάει ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΝΑ ΚΑΛΟ.
Του λέω του παπάρα..... ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ γιατί για 10 χρόνια ήθελα 2 ώρες να πάω από Βουλιαγμένη μέσω Κηφισίας Μαρούσι και τώρα θέλω μαξ 1 ωρίτσα.
Δλδ γλίτωσα 2 ώρες κάθε μέρα απ τη ζωή μου και τα σιχτίρια που έριχνα.
Οταν του το λες σου λέει είναι ιδιωτικό........
Του λές άει γαμήσου ή δεν του λές.....................

Λες και δεν ήταν αυτονόητο τόσες δεκατίες (όπως σε όλη την υπόλοιπη ευρώπη να έχω Εθνικές οδούς με στηθαίο)
Και πάλι Αντε γαμήσου μαλάκα νεοέλληνα.
Μα με τίποτα ο πούστης δεν είναι φχαριστημένος...
Μάλλον είναι....
Με το ΤΙΠΟΤΑ της τελευταίας 5ετίας....
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

calvin

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ρε μην ασχολείσαι....
Του λέω του παπάρα..... ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ γιατί για 10 χρόνια ήθελα 2 ώρες να πάω από Βουλιαγμένη μέσω Κηφισίας Μαρούσι και τώρα θέλω μαξ 1 ωρίτσα.

Λες και δεν ήταν αυτονόητο τόσες δεκατίες (όπως σε όλη την υπόλοιπη ευρώπη να έχω Εθνικές οδούς με στηθαίο)
Μάλλον είναι....
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Προφανως το προβλημα των νεοελληνων ειναι κατα ποσο εχει δικιο αυτος και αδικο ολοι οι αλλοι.
Επισης προφανως ξεχνατε οτι οι κυβερνησεις εκλεγονται για να κανουνε εργα αλλα μαλλον και αυτο ειναι ψιλα γραμματα.
Το οτι ολα τα εργα που εγιναν η γινονται στην Ελλαδα τα χρεωνομαστε διπλα και τριδιπλα μαλλον δεν εχει και ιδιαιτερη σημασια για κανεναν.
Ολα μας τα προβληματα λυνονται οταν βγει ο δικος μας στην κυβερνηση.
Υπαρχει καποιος που να ειναι ευχαριστημενος οταν κοιταει περα απο τον δικο του μικροκοσμο?
Οταν βαλεις στο πλαϊ το εγω και κοιταξεις το εμεις εισαι ευχαριστημενος?
Αντε λοιπον τρεχατε να ξαναψηφισετε τους ιδιους ριχτε νερο στο μυλο τους βαλτε λεφτα στην τσεπη τους.
Εμεις τους καναμε αυτο που ειναι σημερα αλλα να μην ξεχναμε οτι το κρατος ειμαστε εμεις. Αρα την πρωτη ευθυνη την εχουμε εμεις και κανενας αλλος Ουτε ο DVDακιας απο την ραφηνα ουτε ο θλιβερος γιωργακης ουτε ο αλεξ ουτε η αλεκα(το ιδιο ονομα. Τη συμπτωση!!!).Θεωρουμε κατωρθωμα το να επιβιωνουμε πλεον.Εχετε επιγνωση σε πια χωρα ζουμε?
Τη ηταν η τη εκαναν η προγονοι μας? Και εμεις ανεχομαστε αυτους που δεν εχουν κανει τιποτα στη ζωη τους παρα μονο να μεγαλωνουν την τσεπη τους.Ειστε αξιοι της τυχη σας.Το μονο κακο ειναι οτι συμπαρασυρετε και κοσμο μεσα στην αγνοια σας

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Καλβίνε, δεν έχεις άδικο, και με τα δικά μου κριτήρια είναι όλοι σκατά σε σχέση με αυτό που θα ήθελα.

Αλλά να ξέρεις πως πάντα κάποιος θα κυβερνάει αυτή τη χώρα, ό,τι και να κάνεις εσύ.
Κάποιος θα μας πηδάει πάντα με άλλα λόγια, οπότε διάλεξε αυτό που θα πονέσει λιγότερο...

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Καλβίνε, δεν έχεις άδικο, και με τα δικά μου κριτήρια είναι όλοι σκατά σε σχέση με αυτό που θα ήθελα.

Αλλά να ξέρεις πως πάντα κάποιος θα κυβερνάει αυτή τη χώρα, ό,τι και να κάνεις εσύ.
Κάποιος θα μας πηδάει πάντα με άλλα λόγια, οπότε διάλεξε αυτό που θα πονέσει λιγότερο...
μα ασαλιοτα μασ αρεσι καλιτερα ,ολι ετσι μασ γαμουνε

calvin

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Παντα καποιος θα κυβερναει αλλα το θεμα ειναι γιατι να μην ειναι καποιος που να το αξιζει.
Γιατι να περιμενουμε απο τους ιδιους ανθρωπους που ανακυκλωνουν τις ιδιες ιδεες να μας οδηγησουν.
Βεβαια θα πρεπει σε προσωπικο επιπεδο να αρχισουμε να βλεπουμε λιγο πιο μακρυα απο τη μυτη μας.
Ψιλα γραμματα οταν τρεχει η δοση οταν πρεπει να βρεις δουλεια οταν πρεπει να ικανοποιησεις βασικες αναγκες.Ομως οπως λενε και οι κινεζοι "το μεγαλυτερο ταξιδη ξεκινα με ενα βημα" και νομιζω οτι αυτη ωρα εχει φτασει και δεν θα επρεπε να καθυστερησουμε αλλο.
Ας ξεκινησουμε να βλεπουμε λιγο πιο αντηκειμενικα τη ζωη γυρω μας.Δεν ειμαστε το κεντρο του κοσμου παρα μονο μια ακρη του γι αυτο και ολα χρειαζονται προσπαθεια τιποτα δεν γινεται αβιαστα και τιποτα δεν χαριζεται σε κανεναν(εκτος ελαχιστον περιπτωσεων).
Πιστευω οτι υπαρχει καλος κοσμος που απλος εχει προδοθει και θα ηθελε μια ευκαιρια.
Γιαυτο λοιπον αν θελουμε να απαλλαγουμε απο οτι "θλιβερο δειχνει το DVD" ας ανοιξουμε τα ματια μας αλλα επειδη και αυτα κανουν λαθος ας εμπιστευτουμε την κριση μας η κατα αλλους τη φωνη μεσα μας.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Παντα καποιος θα κυβερναει αλλα το θεμα ειναι γιατι να μην ειναι καποιος που να το αξιζει.
Γιατι να περιμενουμε απο τους ιδιους ανθρωπους που ανακυκλωνουν τις ιδιες ιδεες να μας οδηγησουν.
Βεβαια θα πρεπει σε προσωπικο επιπεδο να αρχισουμε να βλεπουμε λιγο πιο μακρυα απο τη μυτη μας.
Ψιλα γραμματα οταν τρεχει η δοση οταν πρεπει να βρεις δουλεια οταν πρεπει να ικανοποιησεις βασικες αναγκες.Ομως οπως λενε και οι κινεζοι "το μεγαλυτερο ταξιδη ξεκινα με ενα βημα" και νομιζω οτι αυτη ωρα εχει φτασει και δεν θα επρεπε να καθυστερησουμε αλλο.
Ας ξεκινησουμε να βλεπουμε λιγο πιο αντηκειμενικα τη ζωη γυρω μας.Δεν ειμαστε το κεντρο του κοσμου παρα μονο μια ακρη του γι αυτο και ολα χρειαζονται προσπαθεια τιποτα δεν γινεται αβιαστα και τιποτα δεν χαριζεται σε κανεναν(εκτος ελαχιστον περιπτωσεων).
Πιστευω οτι υπαρχει καλος κοσμος που απλος εχει προδοθει και θα ηθελε μια ευκαιρια.
Γιαυτο λοιπον αν θελουμε να απαλλαγουμε απο οτι "θλιβερο δειχνει το DVD" ας ανοιξουμε τα ματια μας αλλα επειδη και αυτα κανουν λαθος ας εμπιστευτουμε την κριση μας η κατα αλλους τη φωνη μεσα μας.
τι λε ρε φιλε η ελασ εινε η προτι χορα στο κοσμο εμις ιμαστε οι καλιτερι γαμιαδες ,οι αρχεη πιγανε στο φεγκαρι και αμα γουσταρουμε γαμαμε και δερνουμε ολι τι γι αλα δε θελουμε γιατι πινουμε φραπε και τρομε κοτομπιφτεκα,
κανα βισμα εχις στι νομαρχια για να αδιαζο τα σκατα στι χοματερι

calvin

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
τι λε ρε φιλε η ελασ εινε η προτι χορα στο κοσμο εμις ιμαστε οι καλιτερι γαμιαδες ,οι αρχεη πιγανε στο φεγκαρι και αμα γουσταρουμε γαμαμε και δερνουμε ολι τι γι αλα δε θελουμε γιατι πινουμε φραπε και τρομε κοτομπιφτεκα,
κανα βισμα εχις στι νομαρχια για να αδιαζο τα σκατα στι χοματερι
Πλακα εχεις

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.175
Πόντοι
506
Ρε μην ασχολείσαι....

Μάλλον είναι....

ΝΑ ΠΑ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΣ ΕΣΥ. Αρχιφασιστα παλιοπασοκε του κωλου. Δε σ΄εβρισα. ΠΑΛΙΟΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕ, ΧΩΡΙΑΤΗ. Που είδες ένα δρομάκο και θαμπώθηκες. ΚΑΡΑΒΛΑΧΕ. 6 χρόνια στην Ευρώπη έχω δει αυτά που άλλοι φτιάξανε με λιγότερα χρήματα και σε χρόνο ρεκόρ απ' αυτά που μας πάσαρε το "σοσιαλιστικό" συνάφι κι εσύ μαζί.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ωχωχωχ....θα γίνει της πουτάνας μου φαίνεται......ψυχραιμίααααααααα

Stories

Νέο!

Stories