amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.966
- Πόντοι
- 22.785
Ti σημαίνει καρχιδακισμός;
υπονομευη ο ντελαλης.............
Ti σημαίνει καρχιδακισμός;
υπονομευη ο ντελαλης.............
Ευχαριστώ :-* :-*
και μη μου φωνάζεις >
δεν έχω σπουδάσει, δεν ξέρω ωραίες λέξεις
Απο την αλλη δεν ακουσα ΚΑΝΕΝΑΝ να πει "οχι ρε δεν πηγα για μπανιο , σπιτι καθησα αλλα δεν πηγα να ψηφισω" το οποιο θα ηταν μια πολιτικη σταση !!!
εγο δε πιγα σχολιο ιμε χαζι κ αγραματι
αλοσ μου τα γραφι κε τα γραφο :-* :-* :-* :-*
ne ρε γαμοτο πραγματι ολι θελουν να με περνουνε απο πισο....Εχεις άλλες χάρες..... το λένε όλοι! ;)
Μα αυτό έχει μαλιάσει η γλώσσα μου να λέω.
τα προσωπικά κόμπλεξ του καθενός δε μπορούν να αποτελούν πολιτικό κριτήριο.οσον αφορα τον Παγκαλο και ΜΟΝΟ το γεγονος οτι μενει στην ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ -δλδ την ακριβοτερη περιοχη της Αττικης- και ειναι παντρεμενος με μια γυναικα με τα μισα του χρονια θα επρεπε να αρκει για να καταδικαστει πολιτικα σε ΜΗΔΕΝ ψηφους .
Τουλάχιστον ο Πάγκαλος απέκτησε το σπίτι του μετά από 30 χρόνια στην πολιτική. Τι να πούμε για τον Τεό που μέσα σε οκτώ χρόνια βρέθηκε από διαμέρισμα στου Ζωγράφου να έχει βίλες με πισίνες; Ή για τον Άκη με τους γάμους στα Παρίσια;
εσύ προηγουμένως έλεγες πως ο Έλληνας κατάλαβε....προφανώς σε ένα από τα δύο ποστ έκανες λάθος.σσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσς
ο έλληνας κοιμάται. Μην τον ξυπνήσουμε.
δεν ξέρω τι έκανε και πόσα σπίτια πήρε.
Εγώ ξέρω ότι όποτε έχει κάτι να πει, είτε συμφωνεί είτε όχι με τη γραμμή του κόμματος το λέει. Και μάλιστα τις πλείστες φορές συμφωνώ μαζί του (όπως π.χ. στο θέμα του Ασύλου).
Το ίδιο κάνει και ο Μανώλης λ.χ.
Αλλά σε αυτή τη ΓΑΜΩΧΩΡΑ το προφανές είναι προδοσία, οπορτουνισμός, ντροπή και άλλα ωραία.
Αρκεί να μπουρδολογείς, να κάνεις πίπες στα συμφέροντα, να μην πηγαίνεις κόντρα και όλα πρίμα.
Δε γαμιέστε λέω γω. Και άμα έχετε τ αρχίδια βγάλτε και σεις γκόμενα ή γυναίκα στα μισά σας χρόνια.
Υ.Γ.
Η οιαδήποτε ανεπάρκεια του νεοέλληνα δεν αποτελεί σημείο αυτοκριτικής. Αποτελεί αρχή χολής και ξεκατινιάσματος. Γιατί αυτός και όχι εγώ.
Εχεις σκεφτεί ρε μπαγλαμά απλά ότι μπορεί να είναι πιο μάγκας, πιο έξυπνος, πιο μερακλής, ή εν πάση περιπτώσει καλύτερος από σένα;
Οχι. Δεν υπάρχει καλύτερος από μένα.
Ε αει γαμήσου στη Φυλής και άσε τον αυτόν να παντρεύεται και να γαμάει μουνάρες.
εσύ προηγουμένως έλεγες πως ο Έλληνας κατάλαβε....προφανώς σε ένα από τα δύο ποστ έκανες λάθος.
Ακριβώς αυτό που σουχω πει ρε ΚΕΦΤΕ. Είσαι ο ιδανικός κομματάνθρωπος, αυτός που πιστεύει ότι οι διάφοροι ΜΑΛΑΚΕΣ τύπου "Πάγκαλος" (που έπρεπε ναναι μέσα για τον Οτσαλάν) είναι "μαγκες", "έξυπνοι" και "μερακλήδες", επειδή κάποτε γράφτηκαν σ ένα σκατοκόμμα κι έβαλαν το δάχτυλο στο μέλι. εΝΏ όλοι εμείς οι υπόλοιποι είμαστε ΜΑΛΑΚΕΣ. ΑΡΧΙΔΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ. ΣΑΛΤΑ ΓΑΜΙΣΟΥ.
το οτι δωσαμε στεγνα τον Οτσαλαν με στεναχωρησε παρα πολυΑκριβώς αυτό που σουχω πει ρε ΚΕΦΤΕ. Είσαι ο ιδανικός κομματάνθρωπος, αυτός που πιστεύει ότι οι διάφοροι ΜΑΛΑΚΕΣ τύπου "Πάγκαλος" (που έπρεπε ναναι μέσα για τον Οτσαλάν) είναι "μαγκες", "έξυπνοι" και "μερακλήδες", επειδή κάποτε γράφτηκαν σ ένα σκατοκόμμα κι έβαλαν το δάχτυλο στο μέλι. εΝΏ όλοι εμείς οι υπόλοιποι είμαστε ΜΑΛΑΚΕΣ. ΑΡΧΙΔΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ. ΣΑΛΤΑ ΓΑΜΙΣΟΥ.
αυτό είναι το κακό σου. Οτι εγώ γαμιέμαι σαν τον Πάγκαλο και συ βαράς μαλακία στο παγκάκι στην ουρά στη Φυλής....
Περαστικά.
Ο Πάγκαλος γιατί να είναι φυλακή για Κούρδο πολίτη ποτέ δεν το κατάλαβα.
Αλλά οι Κούρδοι λαθρομετανάστες είναι σωστό να την πουλέψουν, ενώ ο Οτσαλάν είναι ορθόν να στείλει φυλακή έλληνες πολιτικούς..
Κλάψε αρχιδάκι. Μια ζωή στην πρέσσα και την κατάντια θα είσαι. Μιζερούλα.
αυτό είναι το κακό σου. Οτι εγώ γαμιέμαι σαν τον Πάγκαλο και συ βαράς μαλακία στο παγκάκι στην ουρά στη Φυλής....
.
Γαμιέσαι σαν τον Πάγκαλο ή ΜΕ τον Πάγκαλο ρε βλάχο? Ποιος βαράει ΜΑΛΑΚΙΑ στη Φυλής? Εγώ ή εσύ που έχεις 17000 μηνύματα στο bourdela??? E, ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΑ?
για να το λες εσύ έτσι θα ναι.......
Ασπρούλη στα πόσα μηνύματα στο μπού δε γαμάμε καθόλου ρωσσίδες; να χω το νου μου να κάνω 10 κλώνους να μην καώ.