Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 749K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Έχεις καεί προ πολλού βρε βλαξ. Δε χρειάζεται να μιλήσω Ρώσικα για να γαμήσω Ρωσίδα ΗΛΙΘΙΕ. ΞΥΠΝΑ.

μυαλό χρειάζεται για να γαμήσεις. Και αυτό ξύπνιος ύπνος αμα δεν το έχεις είσαι καμμένος. Δες καθρέφτη.  :grin: :grin: :grin: :grin:

και για να μην ξεχνιόμαστε.... Γιμπάτσα φσράκου τβόι μάμα πινταράστ.  :dancing:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
ανατολ ηπιες το γαλα σου?

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.177
Πόντοι
506
μυαλό χρειάζεται για να γαμήσεις. Και αυτό ξύπνιος ύπνος αμα δεν το έχεις είσαι καμμένος. Δες καθρέφτη.  :grin: :grin: :grin: :grin:

και για να μην ξεχνιόμαστε.... Γιμπάτσα φσράκου τβόι μάμα πινταράστ.  :dancing:

Α, με το μυαλό γαμάς εσύ?? :jerking: :jerking: :jerking: Καλά τόχα καταλάβει. Εγώ με τον πούτσο πάντως. Ναι να μην ξεχνιόμαστε. Άλλωστε τα λόγια σε μια ασήμαντη γλώσσα είναι περιττά... :birdman: :birdman: :birdman:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μπα. Τόχυσα στο στόμα της Ουκρανέζας φίλης μου...

ρώτα τη να σου κάνει μετάφραση από την ασήμαντη γλώσσα τι σου είπα και έλα να απαντήσεις..

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Γιομπανεβρότ ντόλμπα γιομπ.  :pipa2:  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
[move]
Picture+2.jpg
[/move]

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Σχετικα με την αποχη αφενος δεν ειναι 47% αλλα γυρω στο 33% (εκτος αν δεχθουμε οτι 1 στους 4 δεν πηγε να ψηφισει  στις εκλογες του 2007).
 Απο την αλλη δεν ακουσα ΚΑΝΕΝΑΝ να πει "οχι ρε δεν πηγα για μπανιο , σπιτι καθησα αλλα δεν πηγα να ψηφισω" το οποιο θα ηταν μια πολιτικη σταση !!!
 Το να πας για μπανιο και να μην ψηφισεις (το οποιο το εχω κανει επειδη νομιζα οτι οι καλπες κλεινουν στις 9) δειχνει γενικη αδιαφορια !!
Οταν για παραδειγμα εισαι ανεργος και πας για μπανιο αντι για καλπη δεν αποτυπωνει την δυσφορια σου !! Αντιθετα θα σε κατηγορησουν για αδιαφορο!!
  Ενω αν ΠΑΣ και ψηφισεις μπαρμπουτσαλα και μειωσεις τα ποσοστα των 2 μεγαλων αλλα ΚΑΙ των μικροτερων κομματων δειχνει την δυσφορια σου προς το πολιτικο συστημα !! Το να πηγαινεις για μπανιο το καλοκαιρι και Παρνασσο το χειμωνα  δειχνει οτι καλοπερνας αρα αδικως παραπονιεσαι !!!

οσον αφορα τον Παγκαλο και ΜΟΝΟ το γεγονος οτι μενει στην ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ -δλδ την ακριβοτερη περιοχη της Αττικης- και ειναι παντρεμενος με μια γυναικα με τα μισα του χρονια θα επρεπε να αρκει για να καταδικαστει πολιτικα σε ΜΗΔΕΝ ψηφους .

Τελος σχετικα με τα πτυχια , ναι ειναι χρησιμα ΑΛΛΑ οι κατοχοι τους (Σαμαρας , Κυριακος, ΓΑΠ, ΠΑπακωνσταντινου , Μπουλης κλπ) ξαναερχονται στην Ελλαδα για να μας ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ και οχι για να ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ .

Πχ ο Σαμαρας οταν εκλεισε το κομμα τι κοινωνικο εργο προσεφερε?  Ολοι οι αλλοι τι κανανε πριν γινουν βουλευτες ??  :jerking:
το οτι κάποιοι πήγαν για μπάνιο επειδή εκτός των άλλων υπήρχε και τριήμερο δεν σημαίνει πως πρέπει να τους κατακρίνεις.
εγώ που δεν πήγα και ήμουνα 300 μέτρα από το εκλογικό μου κέντρο σου κάνω; Και ειδικά όταν δεν έχω χάσει ούτε μια εκλογική αναμέτρηση μέχρι αυτήν την τελευταία;

Θα το πω άλλη μια φορά. Δεν ισοπεδώνει κανείς τίποτα. Αλλά ο Γιωργάκης από μυαλό έχει λίγο φήρα. Αυτό δεν σημαίνει πως ο κωστάκης είναι πιο έξυπνος ή κάτι άλλο. μην κάνετε προεκτάσεις κάθε φορά σε πράγματα που λέει κάποιος χωρίς να τα λέει.
Και στο κάτω κάτω, είτε έξυπνος είτε χαζός, δεν έχει σημασία καν αυτό. Σημασία έχει αν κ΄παποιος από τους τεμπελχανάδες αυτούς έχει σκοπό κάποια στιγμή να κάνει κάτι για την Ελλάδα και τους Έλληνες και όχι με προτεραιότητα την τσέπη του. Και επειδή δεν το έχει κανείς τους σκοπό, πάμε και σχολιάζουμε εμείς εδώ το αν θα μπορούσανε κιόλας εφόσον το είχανε σκοπό.

Είμαστε οφφ τόπικ ούτως ή άλλως δηλαδή στο βασικό ερώτημα.
Έναν άνθρωπο που να θέλει να λύσει τα προβλήματα ψάχνουμε πρώτα. Και μετά, να δούμε και αν μπορεί.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Γιατί, φοβάσαι μήπως σε κόλησα τίποτα κούκλα μου;

Μα αυτό έχει μαλιάσει η γλώσσα μου να λέω. Αν θες να δείξεις τη δυσφορία σου, πήγαινε και ψήφισε μικρό κόμμα. Αν μη τι άλλο θα ρίξεις τα ποσοστά των δύο μεγάλων σε τέτοια επίπεδα που όσο και να παριστάννουν ότι βρέχει δε θα μπορούν πλέον να αγνοήσουν το φτύσιμο.
έχει μαλλιάσει η γλώσσα σου να λέει μαλακίες. Το να βάλεις μία ψήφο στο ποσοστό των "λοιπών κομμάτων" δεν έχει καμία απολύτως πολιτική αξία δεδομένου πως κανείς δεν το συμμερίζεται ή δεν το προσμετρά σα στάση. Αντιθέτως την αποχή την προσμέτρησαν όλοι.
Επίσης το να ψηφίσεις κάποιο από τα άλλα που πήρανε έδρα παρερμηνεύεται ως ψήφος σε κάποια πολιτική που προέταξαν. Κάτι που δεν ισχύει αφενός γιατί εσύ τα ψηφίζεις διαμαρτυρόμενος (και άρα όχι με βάση την πολιτική τους) αφετέρου φγιατί συνήθως δεν έχουν προτείνει τίποτα. Αν δε ψηφίσεις ΚΚΕ ή καρατζαφέρη, ξαφνικά μβγαίνει η ψήφος σου και με στάμπα χουντικού ακροδεξιού ή εξτρεμιστή αριστερού.
Εχω ψηφίσει σε όλες τις εκλογές κάτι διαφορετικό. Από ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Πολ. Άνοιξη, Καρατζαφέρη, Σύριζα μέχρι και λευκό με στιχάκι (άκυρο δηλαδή). Τίποτα δεν άλλαξε.

Και επιπλέον παραγνωρίζεις το γεγονός πως είναι ευρωεκλογές και επομένως ΔΕΝ κρίνουν ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ. Πες μου εσύ τι άλλαξε επί του πρακτέου μετά τις εκλογές. Η κυβέρνηση μήπως; Η εξωτερική πολιτική μήπως; Οι ισορροπίες στη φωνή μας στην Ευρώπη; Τι; Η εσωτερική πολιτική μας;

Όποιος ψήφισε για μένα ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ (με ελάχιστες εξαιρέσεις, μετρημένες) είναι ή εγκεγραμμένοι ή ανεγκέφαλοι. Κι όποιος νομίζει πως με την ψήφο του τώρα δήλωσε κάτι είναι βαθιά νυχτωμένος. Εκτός αν σκοπός του ήταν να δηλώσει την αφοσίωσή του στο αγαπημένο του κομμα...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
την πολιτική, ιστορική και εν γένει τη γλωσσική και κριτική σου ανεπάρκεια μην προσπαθείς να την καλύψεις ερμηνεύοντας ως κάφρος αστεισμούς και διάφορα λεγόμενα άλλων.
Προσφάτως διαπίστωσα γιατί ο πλέζουρας σου έριχνε απίστευτα μπινελίκια στα θρεντ περί γάβρου.
Εγώ δεν θα πράξω το αυτό. Ούτως ή άλλως η φήρα, το έρμα χρειάζεται πάντα ως αντίβαρο.
όταν θα βάλεις το δικό σου βιογραφικό εδώ μέσα και σταματήσεις να ζητάς των άλλων θα σε πάρω σοβαρά.
μέχρι τότε κοίτα να αποφεύγεις τους καθρέφτες στο σπίτι σου γιατί είναι όλοι σπασμένοι και σε παραμορφώνουνε.
αν καταλαβαίνεις γιατί διαφωνούσαμε με τον πλέζουρα, με τον οποίο διαφωνούσες και εσύ, τότε να μου εξηγήσεις πού είχα λάθος. Γιατί διαφωνούσαμε σε ένα σημείο και μόνο βασικά. πως είμαι εντελώς κατά της βίας στα γήπεδα και στον άκρατο οπαδισμό. Κάτι που φυσικά είναι εντελώς άσχετο σαν θέμα εδώ μέσα.

Το να φέρνεις σαν επιχείρημα άσχετες συζητήσεις που οι μισοί τουλάχιστον δεν ξέρουνε σε ένα θρεντ κάτι δείχνει πάντως. Εδώ σε βρίζουνε. Εγώ δεν σε βρίζω. Σέβομαι το δικαίωμά σου να έχεις μια γνώμη. Αλλά προφανώς δεν σέβομαι έναν άνθρωπο που βρίζει κάποιον, ενώ δεν τον ξέρει και προσπαθεί να τον μειώσει χωρίς λόγο.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
όταν θα βάλεις το δικό σου βιογραφικό εδώ μέσα και σταματήσεις να ζητάς των άλλων θα σε πάρω σοβαρά.
μέχρι τότε κοίτα να αποφεύγεις τους καθρέφτες στο σπίτι σου γιατί είναι όλοι σπασμένοι και σε παραμορφώνουνε.
αν καταλαβαίνεις γιατί διαφωνούσαμε με τον πλέζουρα, με τον οποίο διαφωνούσες και εσύ, τότε να μου εξηγήσεις πού είχα λάθος. Γιατί διαφωνούσαμε σε ένα σημείο και μόνο βασικά. πως είμαι εντελώς κατά της βίας στα γήπεδα και στον άκρατο οπαδισμό. Κάτι που φυσικά είναι εντελώς άσχετο σαν θέμα εδώ μέσα.

Το να φέρνεις σαν επιχείρημα άσχετες συζητήσεις που οι μισοί τουλάχιστον δεν ξέρουνε σε ένα θρεντ κάτι δείχνει πάντως. Εδώ σε βρίζουνε. Εγώ δεν σε βρίζω. Σέβομαι το δικαίωμά σου να έχεις μια γνώμη. Αλλά προφανώς δεν σέβομαι έναν άνθρωπο που βρίζει κάποιον, ενώ δεν τον ξέρει και προσπαθεί να τον μειώσει χωρίς λόγο.

είπα ότι κατάλαβα γιατί σου έριχνε ο πλέ μπινελίκια.
εγώ δεν θα το πράξω σου είπα εξ αρχής.
Είσαι καλό παιδί αλλά μέχρι εκεί.
Εχεις έλλειψη κρίσης, ιστορικής παιδείας, πολιτικής αντίληψης και πολλά άλλα.
Το βιογραφικό μου να στο δώσω ευχαρίστως εάν συναντηθούμε εκ του σύνεγγυς

Απο κει και πέρα προτιμώ εσένα που έχεις κάποια κόμπλεξ (και ποιός άλλωστε δεν έχει) από τον κάθε τυχαίο μαλάκα που βρίσκει διέξοδο στο νετ, είτε λόγω αγαμίας, είτε μικρού μεγέθους, είτε οικονομικής στέρησης, είτε κουασιμοδισμού.

Υ.Γ.1
δε με ενδιαφέρει τι λένε οι άλλοι όταν μιλάμε μόνο οι δυό μας και καταλαβαινόμαστε.
Υ.Γ.2
ο πλέζουρας θα μπορούσε να γίνει μέγας δάσκαλός σου εάν έκανες αυτό που τόσα χρόνια σε έχει αφήσει γύρω στο μέσο όρο και το οποίο παραδέχθηκες προσωπικά.
"βαριέσαι να το ψάξεις"
Καληνύχτα και παρόλα τα χωσίματα που σου κάνω σε συμπαθώ.
Οπου όμως γράφεις ασάφειες, λάθη ή ανακρίβειες θα στο λέω. Με καλό ή κακό τρόπο δεν έχει σημασία. Σημασία έχει να το διορθώσεις.......

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Πραγματικά τους έκλασες μια μάντρα αρχίδια.

ΜΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Η πρώτη δέσμη μέτρων
Αύξηση 10% έρχεται στους φόρους σε καύσιμα και κινητά

Eurokinissi
Τα κρατικά έσοδα είναι στο «κόκκικο» και η «μαύρη τρύπα» κινδυνεύει να ξεπεράσει τα 4 δισ. ευρώ
Αθήνα

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή το νομοσχέδιο με τις νέες αυξήσεις φόρων που προωθεί το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης.
[size=14pt]
Στο νομοσχέδιο θα υπάρχουν διατάξεις που προβλέπουν την αύξηση των ειδικών φόρων κατανάλωσης κατά 10% στα καύσιμα
[/size], την αύξηση των τελών κινητής τηλεφωνίας και την επιβολή ειδικού φόρου στα καρτοκινητά.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα Το Βήμα, στα καρτοκινητά ο φόρος θα υπολογίζεται με ποσοστό 10% επί της αξίας του χρόνου ομιλίας που αγοράζει κάθε φορά ο κάτοχός του, ενώ τα τέλη κινητής τηλεφωνίας θα επιβαρυνθούν κι άλλο.

Σήμερα, οι κάτοχοι κινητών με συμβόλαιο πληρώνουν από 2 ως 10 ευρώ τον μήνα, ανάλογα με το ύψος του λογαριασμού.

[size=14pt]Στα καύσιμα, η αύξηση των Ειδικών Φόρων Κατανάλωσης θα οδηγήσει σε αύξηση της αμόλυβδης βενζίνης από 5 ως 10 λεπτά ανά λίτρο, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και άλλη αύξηση προς τα τέλη του 2009.[/size]

Τα μέτρα αυτά έχουν τον χαρακτήρα άμεσης εφαρμογής, καθώς τα έσοδα του κρατικού προϋπολογισμού βρίσκονται στο «κόκκινο» και αν συνεχίσουν να κινούνται με τους σημερινούς ρυθμούς τότε η «μαύρη τρύπα» που θα δημιουργηθεί θα ξεπεράσει τα 4 δισ. ευρώ.

Στο νομοσχέδιο δεν αποκλείεται να περιληφθούν και διατάξεις που θα διευρύνουν τις δαπάνες με αποδείξεις που εκπίπτουν από το φορολογητέο εισόδημα, ώστε να μειωθεί η φοροδιαφυγή από τον ΦΠΑ.

Σε επόμενη φάση, θα υπάρξει δεύτερο πακέτο μέτρων όπου το βάρος θα πέσει στους ιδιοκτήτες των ακινήτων μέσω του Ενιαίου Τέλους Ακινήτων.

Ακόμη, εξετάζεται η αύξηση του ανώτατου συντελεστή φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων, όπου σήμερα διαμορφώνεται σε 40% για εισοδήματα άνω των 75.000 ευρώ, ενώ σχεδόν βέβαιο είναι και το «πάγωμα» για δεύτερη συνεχή χρονιά των μισθών των δημοσίων υπαλλήλων και των συντάξεων σε όλα ανεξαιρέτως τα Ταμεία, πλην του ΟΓΑ.

[size=14pt]Οι αλλαγές στα τεκμήρια θα προβλέπονται στο δεύτερο φορολογικό νομοσχέδιο το οποίο πρόκειται να κατατεθεί στη Βουλή το φθινόπωρο μαζί με τον προϋπολογισμό του 2010.[/size]

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
 Σχετικα με τον Παγκαλο θα απαντησω οτι τα δημοσια προσωπα ΟΦΕΙΛΟΥΝ να φαινονται ΤΙΜΙΑ !!!! Ο Πλανηταρχης Κλιντον μια πιπα εδωσε και καταστραφηκε πολιτικα !!
 Δεν μπορεις να εισαι πολιτικο προσωπο και να γυρνας στα μπουζουκια και στα στριπτιζάδικα !!! Δεν μπορει να εισαι υπουργος και οχι μονο να καρφωνεις την πιτσιρίκα  γραμματεα σου αλλα και να εμφανιζεσαι μαζι της φορα παρτιδα  !!! Απλα ο ελληνικος λαονος ανεχεται τα παντα για μια θεσουλα και ενα ρουσφετακι !!!!

Για την αποχη (που επαναλαμβανω οτι και εγω εχω παει για μπανιο σε εκλογες με το εκλογικο 300 μετρα απο το σπιτι και την παραλια 10 χιλιομετρα) λεω πως ΕΡΜΗΝΕΥΘΗΚΕ και οχι τι σκεφτοταν ο καθενας που δεν πήγε να ψηφισει !! Επισης θεωρω οτι μια ΨΗΦΟΣ διαμαρτυριας θα τους ταρακουνουσε πιο πολυ απο την αποχη . Ασε που ολα τα κομματα  θεωρουν τους απεχοντες ΔΙΚΟΥΣ τους ψηφοφορους αρα γιατι να αλλαξουν κατι;

Εχει μπει ηδη η κασεττα , cd, wav, mp3  περι αναγκης "πολιτικης σταθεροτητας" (λες και οπο το 1985 που μαλακιζονται εχουμε πολιτικη ασταθεια) και δυστυχως οι 2,200,000 θα επιστρεψουν στις καλπες και θα ψηφισουν μπουλουκηδον οτι περιπου ψηφισαν το 2007.

Για να το πω πιο απλα εινι αλλο να μην πας σε ενα παρτυ επειδη θα ειναι εκει μια πρωην γκομενα και αλλο να πας εστω με μια μπουρουχα !!
 Τα κομματα δεδομενους τους εχουν τους απεχοντες !! Ενω αν ελεγαν "ανθ'υμων Κατμαν" ή "ανθύμ΄ων Λεβεντης" θα καταλαβαιναν οτι ο ψηφοφορος τους κατατασει στο ιδιο επιπεδο  με τον Βεργη και τον Λεβεντη .

Τελος γνωριζω ανθρωπους οργανωμενους σε πολιτικα κομματα που δεν πήγαν να ψηφισουν (απλα εφυγαν 3ημερο) !!!

Πιο τελος το θλιβερο ειναι οτι θα κυβενησει ο αντιστοιχος καραμανλης του ΠΑΣΟΚ και θα λεμε τα ιδια για την επομενη τετραετια !!

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ρε Πεπίτο ξέρεις τι λες;;;
Δεν βγήκε για 2η φορά Πρόεδρος;

Αυτο ακριβως , ενω την πηδαγε απο το 1995 ως το 1997 οταν ΜΑΘΕΥΤΗΚΕ το 1998 πηγαν να τον ρίξουν

ΥΓ  ηδη ειχε εκλεγει 2η φορά
  Εγω λέω οτι θυμαμαι και οτι διαβαζω

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
 Πιο τελος το θλιβερο ειναι οτι θα κυβενησει ο αντιστοιχος καραμανλης του ΠΑΣΟΚ και θα λεμε τα ιδια για την επομενη τετραετια !!

ουργκ..........
έστω ότι ακολουθόυμε τη δική σου άσκηση......
ο παπανδρέου είναι ο καραμανλής του ΠΑΣΟΚ....
Αρα είναι βέβαιο ότι το "ο ανεπάγγελτος, τεμπέλης πριν την εκλογή του που μετά έγινε καταλαληλότερος" είναι ακριβώς ότι έχεις στο μυαλό σου και για τον ΓΑΠ.

Με καλύψατε πλήρως σ αυτή τη χώρα.

POST-IT: Να μην ξεχάσω μετά τις εκλογές να κάνω κωλοτούμπα όπως η πλειοψηφία των νεοελλήνων.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.056
Πόντοι
22.785
Αντίλογος δεν υπάρχει και δυστυχώς ακριβώς το ίδιο κομμάτι ευθυνης έχει το δεύτερο μεγάλο κόμμα που καλλιέργησε τις συνθήκες για να στηθεί το σημερινό σκηνικό................
Η αριστερά πάλι δεν έχει ευθύνες αλλά δεν έχει και πρόγραμμα. :jerking: :jerking: :jerking:
Απο την μια ο πολυσυλλεκτικός συνασπισμός χωρίς σαφή ταυτότητα και απο την άλλη το ΚΚΕ που δεν έχει αντιληφθεί ότι ο κόσμος προχωρά μπροστά. :headbang: :headbang: :headbang:
Έχω αρχίσει να φοβάμαι το ενδεχόμενο μιας νέας χούντας σε κανά δυο χρονάκια  όταν θα έχουμε κολλήσει για τα καλά στον πάτο και τότε μην εκπλαγεί κανείς αν δει την Ελλάδα να συρρικνώνεται κι άλλο............................................

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
το διαχρονικό λάθος της οικογένειας Καραμανλή είναι ότι έφερε την οικογένεια Παπανδρεόυ στην εξουσία

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
  Αυτο ακριβως , ενω την πηδαγε απο το 1995 ως το 1997 οταν ΜΑΘΕΥΤΗΚΕ το 1998 πηγαν να τον ρίξουν

ΥΓ  ηδη ειχε εκλεγει 2η φορά
  Εγω λέω οτι θυμαμαι και οτι διαβαζω

Εεε, αυτό λέω. Τι πολιτική καριέρα μπορεί να είχε μετά από την 2η φορά που εξελέγη πρόεδρος;;

Τι άλλο να έκανε στην Πολιτική;;

Και επί της ουσίας και ένα σωρό δωρεές μάζεψε και έκανε την Βιβλιοθήκη του  αλλά και ζητάει 450 χιλιάδες δολάρια για μιά ομιλία.

Τι να πω, καταστράφηκε πολιτικά και ηθικά ο άνθρωπος.

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16

Μονο αυτο καταλαβα απο το ποστ σου !

Θα πω κατι λιγο ασχετο

Οι συνελληνες Κυπριοι εχουν μια αντιστοιχη ΔΕΗ που μολυνει και τρωει προστιμο! Εβλεπα στο ΡΙΚ οτι βγηκαν 3 βουλευτες ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ κομματων και ειπαν αο μια παπαρια ο καθενας ΣΥΜΦΩΝΩΝΤΑΣ ομως οτι το κοστος δεν πρεπει να παει στον πολίτη !!! Στην Ελλαδα βγαινουν 8 βουλευτες και παπαρολογουν και τελικα πλακωνονται για ασχετα θεματα (την χουντα, τον εμφυλιο, το 1912 τον φασισμο τον κουμουνισμο την Β. Ηπειρο και οτι αλλο θυμηθουν)

Μια πρωτη λυση ειναι η συγκυβερνηση  των 2 μεγαλων που στο κατω κατω εχουν την ΙΔΙΑ πολιτικη που μας την στελνει η ΕΕ με ραβασακι οπως ο Κοκκαλης την ενδεκαδα στον προπονητη!!!

Εεε, αυτό λέω. Τι πολιτική καριέρα μπορεί να είχε μετά από την 2η φορά που εξελέγη πρόεδρος;;

Τι άλλο να έκανε στην Πολιτική;;

Και επί της ουσίας και ένα σωρό δωρεές μάζεψε και έκανε την Βιβλιοθήκη του  αλλά και ζητάει 450 χιλιάδες δολάρια για μιά ομιλία.

Τι να πω, καταστράφηκε πολιτικά και ηθικά ο άνθρωπος.

Του εκαναν δικαστηριο για ψευδομαρτυρια παρακωλυση δικαιοσυνης και καταχρησης εξουσιας με στοχο την καθαιρεση του αλλα αθωωηθηκε

Most Republicans in Congress, who held the majority in both Houses at the time, and some Democrats, believed that Clinton's giving false testimony and alleged influencing Lewinsky's testimony were crimes of obstruction of justice and perjury and thus impeachable offenses. The House of Representatives voted to issue Articles of Impeachment against him which was followed by a 21-day trial in the Senate. President Clinton was acquitted of all charges and remained in office. He was not given any penalty beyond attempts at censure by the House of Representatives.

Clinton's sexual relationship[49] with a 22-year-old White House intern named Monica Lewinsky led to the Lewinsky scandal.[21] In a lame duck session after the 1998 elections, the House voted to impeach Clinton, based on allegations Clinton lied about his relationship with Lewinsky in a sworn deposition in the Paula Jones lawsuit. This made Clinton only the second U.S. president to be impeached after Andrew Johnson.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom