Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 749K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
για να μην μαλώνετε για τα Πανεπισήμια, δείτε ένα σχετικά αξιόπιστο ranking
www.topuniversities.com/university_rankings/results/2008/overall_rankings/top_100_universities/]εδώ[/url]

παρατηρω πως , οσον αφορα τα αγγλικα πανεπηστημια,
το Κεμπριτζ περνα την Οξφορδη.
Κατα την αποψη μου παντα ,
για να βγαλει καποιος Οξφορδη, αν δεν εχει ιδιοκτητο
διαμερισμα στην ομονυμη πολη,
θα πρεπει να ανεχτει κοινοχρηστο μπανιο
ανα 3-5 δωματια.
Το φαγητο ειναι καλο,
αλλα οχι δωρεαν.
Για να τελειωσω, πιστευω πως το καλυτερο
ευρωπαικο ειναι το Κεμπριτζ.

Υ.Γ.Ο Μπιλ Γκέιτς δεν τελειωσε ποτε το Παν/μιο.
Αυτο δινει ελπιδα σε ολα τα παιδια
που εχουν μεγαλωσει με τη λανθασμενη νοοτροπια της
ακαδημαικης καρριερας.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Να μούλεγες για το Cambridge, ΜΑΛΙΣΤΑ. Αυτό είναι το κορυφαίο Πανεπιστήμιο ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ. 85 βραβεία Nobel σε 100 χρόνια.

Αυτό το νούμερο αφορά όσους είχαν κάποια σχέση με το πανεπιστήμιο και πήραν Nobel.
Μετρώντας έτσι το Columbia έρχεται πρώτο με 88.

Μεγαλύτερη σημασία έχει πόσοι από τους ενεργούς καθηγητές (δηλαδή που μπαίνουν στην τάξη, διδάσκουν και παρακολουθούν υποψήφια PhD) έχουν Nobel.

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
  και ο Ρουσσοπουλος δεν εχει πτυχιο (δεν ειχε ως βουλευτηε πηρε καποια στιγμη πτυχιο απο το ανοιχτο πανεπιστημιο) και μαλλον δν ξερει καμια ξενη Γλωσσα !!!!

Ο Ελληνικος τροπος:κανε το καλυτερο που μπορεις με τον μικροτερο δυνατο κοπο

Μεταξυ μας το καλυτερο πανεμιστημιο ειναι αυτο με τις καλυτερες γκόμενες

[youtube=60,25]E2GlGyd7D6k[/youtube]

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.177
Πόντοι
506
πες μας σε παρακαλώ το σύνολο των βραβείων.
Οπως και το τίτλο των βραβείων που συγκρίνονται.....
Γιατί και η Νατάσα βραβεύθηκε απ το Τούφτς.....

Έλα βρε ξερόλα Νεοέλληνα...πάρε τη λίστα...και κλείσε το υπερφίαλο στόμα σου. University of Cambridge Nobel prizes:
29 Nobel prizes in Physics, 23 in Medicine, 19 in Chemistry, 7 in Economics, 3 in Literature and 2 in Peace.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
ΓΤΠΚΑ είναι η κατάταταξη.

Το Duke πάνω απο το Stanford, το University of Hong Kong πάνω από το Brown και το University of Bristol πάνω από το Berkeley.

ΠΟΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ το Bristol???????????????????????????????????

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Xαχαχ γιατί ειδικά τα χεις με το Μπρίστολ? χαχα!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε μαλάκες να κάνω μια σύνοψη....
από που ξεκίνησε....

μιλάμε για το θλιβερό γιωργάκη.
κάποιος παπάρας πουθενάς πετάγεται και τον λεει πανηλίθιο...

ρε μαλάκες λέω έχετε δει το βιογραφικό του;
ε και μου λέει;
το παραθέτω (Χάρβαρντ και LSE) έγραφε...
Ενας άλλο παπάρας πετάγεται και λέει σιγά...
Ξέρουμε πώς μπαίνουν και σπουδάζουν στο Χάρβαρντ λόγω ονόματος....
Λέω.... Ρε μαλάκα το Χάρβαρντ δεν είναι ΞΥΝΗ, για να τλεειώσεις και να πάρεις πτυχίο δε γίνεται να είσαι ηλίθιος.

Και τελικά όλοι μαζί συζητάμε ποιό από τα καλύτερα πανεπιστήμια είναι το καλύτερο.

Στην τελική δεν ξέρω ποιό είναι το καλύτερο και ποιός είμαι εγώ να κρίνω το ακαδημαικό επίπεδο του Στάνφορντ, του Χάρβαρντ και του Κέιμπριτζ.
Ξέρω όμως ότι εάν υπήρχε κορυφαίο πανεπιστήμιο για μάστερ στη μαλακία οι νεοέλληνες θα είχαν ετησίως σαρώσει όλες τις διακρίσεις.........
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
από που ξεκίνησε....

ε και μου λέει;
Λέω.... Ρε μαλάκα το Χάρβαρντ δεν είναι ΞΥΝΗ, για να τλεειώσεις και να πάρεις πτυχίο δε γίνεται να είσαι ηλίθιος.

Και τελικά όλοι μαζί συζητάμε ποιό από τα καλύτερα πανεπιστήμια είναι το καλύτερο.

Στην τελική δεν ξέρω ποιό είναι το καλύτερο και ποιός είμαι εγώ να κρίνω το ακαδημαικό επίπεδο του Στάνφορντ, του Χάρβαρντ και του Κέιμπριτζ.
Ξέρω όμως ότι εάν υπήρχε κορυφαίο πανεπιστήμιο για μάστερ στη μαλακία οι νεοέλληνες θα είχαν ετησίως σαρώσει όλες τις διακρίσεις.........
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Έλα ρε παπάρα μην το χαλάς. Μια χαρά είχε ξεφύγει. Άστο λίγο ακόμα και είχαμε λιώσει! :2funny:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
χωρίς να υπερασπίζομαι τον ΓΑΠ, όταν απευθύνεσαι σε ηλιθίους πρέπει να χρησιμοποιείς αυτή τη γλώσσα..
Και βέβαια δεν μπορώ να θεωρήσω διαφορετικό έναν άνθρωπο που δεν έχει δει το βιογραγικό του Γιωργάκη.....

Ημερομηνία Γέννησης 16 Ιουνίου, 1952 Τόπος Γέννησης St. Paul, Minnesota, Η.Π.Α. Οικογενειακή Κατάσταση Σύζυγος: Αντα Τέκνα: Ανδρέας (ημ. γεν. 1982), Μαργαρίτα-Ελενα (ημ. γεν. 1990) Εκπαίδευση: ------------- Κολλέγιο Αθηνών, Αθήνα, Ελλάδα York Highschool, Elmhurst, Illinois, U.S.A. Viggbyholmskolan, Stockholm, Sweden King City Secondary School, Toronto, Canada Πανεπιστήμια: --------------- Β.Α. στην Κοινωνιολογία, Amhest College, Μασσαχουσέτη, Η.Π.Α. (1970-75) Ερευνητής σε Θέματα Μεταναστών, Πανεπιστήμιο Στοκχόλμης, Σουηδία περισσότερες πληροφορίες (1972-73) M.Sc. στην Κοινωνιολογία, Κοινωνιολογία της Ανάπτυξης, London School of Economics - LSE (1976-77) Fellow (CFIA) του Κέντρου Διεθνών Σχέσεων, Harvard University, Cambrdige, MA, USA (1992-1993) Γλώσσες: ----------- Αγγλικά, Σουηδικά

γενικά ως λαός πρέπει να είμαστε από τους περισσότερο μαλάκες όλης της υφηλίου....
δλδ, εντάξει οκ δεν τον γουστάρω, είμαι αλλότριο κομματόσκυλο, αλλά τα επιχειρήματα που χρησιμοποιούν ορισμένοι δεν είναι για τομπούτσο. Είναι απλά για κλωτσές.......
Ορισμένες φορές ακούω σχόλια για μπάλλα.... Ελα μωρέ τον άμπαλλο τον Καραγκούνη......
Και συνήθως τα σχόλια αυτά γίνονται από αυτούς που το τόπι το γνωρίζουν ως χωνευτικό για την πίτσα.........

Χού ρε γαμώ την κοινωνία σας.
αυτό δεν λέει πως είναι φωστήρας ο ΓΑΠ;

θα στο πω με μια κουβέτα για να το καταλάβεις....

Ειναι δύσκολο να μπεις στο Χάρβαντ ομολογουμένως...
Είναι αδύνατο όπως να πάρεις πτυχίο από εκεί εάν δεν το αξίζεις....
Γιατι ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟ το λόγο αυτός που το τελειώνει έχει λαμπρό μέλλον
Εάν δεν μπορείς να καταλάβεις ότι ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΛΥΠΑΜΑΙ από σένα περίμενα περισσότερη αντίληψη.

Και κόφτε σ αυτή τη χώρα την ισοπέδωση. Αυτό την έχει καταστρέψει.
Αλλο Τάφτς αλλο Χάρβαρντ.
Αλλο Πανεπιστήμιο Πειραιά, άλλο LSΕ.
Αλλο Ολυμπιακός Αλλο Μπαρτσελόνα.
Αυτό δεν το επαναλαμβάνει;

Να ψάξω παρακάτω;
στο ξαναλέω. Μια χαρά είναι τα πανεπιστήμια που πήγε. Αυτός όμως μια χαρά στο κεφάλι του ΔΕΝ είναι...χάνει επεισόδια. Το πανεπιστήμιο και το πτυχίο, ακόμα κι αν είναι ΑΥΤΑ τα πανεπιστήμια, δεν αποδεικνύουν την εξυπνάδα του.
Δεν ξέρω πού και αν έχεις σπουδάσει εσύ, αλλά αν θεωρείς φωστήρα τον εαυτό σου επειδή πήρε το πτυχίο σε ένα τέτοιο πανεπιστήμιο, τότε να σου πω πως είσαι λάθος. Φωστήρας μπορεί να είσαι, αλλά ο πανεπιστημιακός τίτλος ΔΕΝ το αποδεικνύει αυτό. Και αν νομίζεις πως είναι αδιάφθορα αυτά τα πανεπιστήμια, δεν έχω λόγο να σε ξυπνήσω. Ούτε θα ασχοληθώ παραπάνω.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
από που ξεκίνησε....

ε και μου λέει;

Ρεεεεε μαλέα πας καλά ή σφίξανε οι ζέστες;;

Ρεεεε, ποιό Χάρβαρντ;;;

Ο Γιωργάκης τελείωσε το Amherst μαζί με τον Αντωνάκη τον Σαμαρά (που έκανε οικονομικά ο φωστήρας μας).

Sociology στο Amherst.
Ρεεεεεεεε ξέρεις τι σημαίνει αυτό;;;;

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ρεεεεε μαλέα πας καλά ή σφίξανε οι ζέστες;;

Ρεεεε, ποιό Χάρβαρντ;;;

Ο Γιωργάκης τελείωσε το Amherst μαζί με τον Αντωνάκη τον Σαμαρά (που έκανε οικονομικά ο φωστήρας μας).

Sociology στο Amherst.
Ρεεεεεεεε ξέρεις τι σημαίνει αυτό;;;;

Πάντως το θέμα της μεταπτυχιακής του εργασίας ( όχι του μάστερ) πρέπει ναταν αν η ελληνική επανάσταση ήταν μαρξιστική ή αστική ( κάτι τέτοιο, Voltair σε παρακαλώ αν έχεις κάποια πληροφορία διόρθωσε).

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
από που ξεκίνησε....

ε και μου λέει;

Ανεπιθύμητε, ποιο πανεπιστήμιο έχει τελειώσει ο Τζωρτζ Μπους Τζιούνορ;

Διότι έχω την αμυδρά υποψία ότι αν δεν λεγοταν Μπους, ουτε στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ δεν θα περνούσε...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Δηλαδή είσαι μοναδική περίπτωση που δεν σε εκφράζει κανένα από τα 30 κόμματα, από άκρα Αριστερά μέχρι άκρα Δεξιά. Το μόνο που μένει λοιπόν για να διορθωθεί η κατάσταση είναι να ιδρύσεις δικό σου κόμμα, το οποίο θα μας βγάλει από τα αδιέξοδα και θα σ΄ψσει τη χώρα.

Γι'αυτό μας γουστάρω τους Έλληνες. Προτιμούμε να πούμε την πιο απίθανη, μαλακισμένη δικαιολογία, παρά να παραδεχτούμε ότι είμαστε χαβαλέδες και παρτάκηδες. Καλοκαιράκι, τρίημερρο, που να τρέχουμε να ψηφίσουμε τώρα.
Άσε που η αποχή είναι in. Το'πε κι'ο Λαζόπουλος. :jerking: 
η διαφορά μας μαζί σου είναι απλή.
Εσύ πιστεύεις πως έχει δίκιο ένα 33-34% που πήγε και ψήφισε το κόμμα σου και τους "εκφράζει".
Ο άλλος σου λέει πως υπάρχει ένα 45-48% που πιστεύει πως ΔΕΝ το εκφράζει κανένα κόμμα από τα υπάρχοντα και -ναι, όπως ακριβώς το λες - ίσως μόνο ένα νέο κόμμα, αμιγώς τεχνοκρατικό, αμιγώς απολιτικό, αμιγώς λαϊκό, αλλά επιστημονικά καταρτισμένο θα έκφραζε αυτό το μεγάλο ποσοστό που απείχε.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Πάντως το θέμα της μεταπτυχιακής του εργασίας ( όχι του μάστερ) πρέπει ναταν αν η ελληνική επανάσταση ήταν μαρξιστική ή αστική ( κάτι τέτοιο, Voltair σε παρακαλώ αν έχεις κάποια πληροφορία διόρθωσε).

Ιδέα δεν έχω.
Μαρξιστική - εννοείς ταξική προφανώς.
Αυτό το θέμα δεν έχει πολυσυζητηθεί;

Λες ο Γιωργάκης να είχε κάτι να προσθέσει στον Κορδάτο;;

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ιδέα δεν έχω.

Tότε ήταν της μόδας πάντως αυτό το θέμα, και αγαπημένο θέμα των αριστερών. Ναι ταξική - κοινωνική. Αλλά δεν είμαι σίγουρος για το θέμα. Κάτσε να το ψάξω λίγο και εδώ.

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
δυο γαιδαροι( οι και περισοτεροι ) μαλωναν σε ξενο αχειρωνα , για του Κωστακη τα πτυχια γιατι δεν λετε ρε γατοι , που ειναι και Προθυπουργαρα ..........χαχαχχαχαχ

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αυτό δεν λέει πως είναι φωστήρας ο ΓΑΠ;
Αυτό δεν το επαναλαμβάνει;

Να ψάξω παρακάτω;
στο ξαναλέω. Μια χαρά είναι τα πανεπιστήμια που πήγε. Αυτός όμως μια χαρά στο κεφάλι του ΔΕΝ είναι...χάνει επεισόδια. Το πανεπιστήμιο και το πτυχίο, ακόμα κι αν είναι ΑΥΤΑ τα πανεπιστήμια, δεν αποδεικνύουν την εξυπνάδα του.
Δεν ξέρω πού και αν έχεις σπουδάσει εσύ, αλλά αν θεωρείς φωστήρα τον εαυτό σου επειδή πήρε το πτυχίο σε ένα τέτοιο πανεπιστήμιο, τότε να σου πω πως είσαι λάθος. Φωστήρας μπορεί να είσαι, αλλά ο πανεπιστημιακός τίτλος ΔΕΝ το αποδεικνύει αυτό. Και αν νομίζεις πως είναι αδιάφθορα αυτά τα πανεπιστήμια, δεν έχω λόγο να σε ξυπνήσω. Ούτε θα ασχοληθώ παραπάνω.

από τα δύο ποστ που παρέθεσες συμπέραναν όλοι ότι λέω πως οι γιωργάκης είναι φωστήρας και όχι ότι μηδενίζετε τους πάντες και τα πάντα από ενα γαμωπληκτρολόγιο.

ΟΚ.
και ξάφνου ο ίσιος μου λέει ότι ο ΓΑΠ ως όνομα είναι άμεσα συγκρίσμος στο Αμέρικα με αυτό του Μπους.....
Χρειάζεστε επειγόντως διακοπές......και άλλα πολλά.

Υ.Γ.
οι μόνοι που ξέρω τι κουβαλάνε στο κεφάλι τους ωε κριτική και φαιά επί προσωπικού εδώ μεσα είναι ο βολταίρος, ο ίσιος και ο ιππότης.

Πείτε μου λοιπόν ρε μαλάκες, είναι ή δεν είναι πλήρης ισοπέδωση αυτό που διαρκώς γίνεται σε όλα τα γαμωθρέντ; Ανεξαρτήτως ιδεολογίας, ανεξαρτήτως πτυχίων και ανεξαρτήτως ουσίας;

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
Ιδέα δεν έχω.

ισως στο Μαυρο Κορδατο

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.041
Πόντοι
42.697
ΓΤΠΚΑ είναι η κατάταταξη.

Το Duke πάνω απο το Stanford, το University of Hong Kong πάνω από το Brown και το University of Bristol πάνω από το Berkeley.

ΠΟΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ το Bristol???????????????????????????????????

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

βάλε μας εσύ ρε σαύρα μια καλύτερη αν έχεις
www.timeshighereducation.co.uk/hybrid.asp?typeCode=243&pubCode=1]αυτήσου[/URL] κάνει καλύτερα?
εγκρίνεις?

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
βάλε μας εσύ ρε σαύρα μια καλύτερη αν έχεις
www.timeshighereducation.co.uk/hybrid.asp?typeCode=243&pubCode=1]αυτήσου[/URL] κάνει καλύτερα?
εγκρίνεις?

Τσου.

Έχω ουσιαστικά προβλήματα με την λίστα.

Ας πάρουμε για παράδειγμα τον δείκτη International Staff Score που δείχνει το πόσο ελκυστικό είναι το συγκεκριμένο ίδρυμα για το διεθνές διδακτικό προσωπικό ή με άλλα λόγια αν θα ήθελε κάποιος να δίδασκε στο συγκεκριμένο πανεπιστήμιο.

Για αυτόν τον δείκτη βλέπω ότι το MIT, ένα από τα διασημοτερα πανεπιστήμια του κόσμου, σκοράρει μόνον 33, και το Stanford 29. Για τον ίδιο δείκτη το University of Ηοng Kong σκοράρει 100 και το Bristol 85. Δηλαδή υπάρχουν κάποιοι πανεπιστημιακοί που θα προτιμούσαν να είχαν θέση στο Bristol πολύ περισσότερο από το Stanford.

Εεεεεεε, τι να πω μετά από αυτό;;;;;

Άσε και που τα νούμερα του συνολικού σκορ δεν μου βγαίνουν σύμφωνα με την μεθοδολογία.
Εσένα σου βγαίνουν;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom