Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 751K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

Επισκέπτης
ο μητσοτάκης δεν είναι αριστερός.
Είναι αποστάτης.
ξερω τι λεω και αυτος λεει οτι προερχεται απο αριστερη οικογενοια και ο μητσοτακης εκτος απο αποστατης και προδοτης ηταν και κεντρωος .ουσιαστικα ουτε ηξερε τη ηταν. σαν το παπια ειναι αριστερος αλλα του φταιει το πασοκ. αντε βγαλε ακρη. ΥΓ. πεντε χρονια η ΝΔ κυβερναει!!!!!!!!!!!!1

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Μα είναι ...αγεφύρωτες οι διαφορές σας, λέμε.
Όσο και των κομμάτων εκκίνησής σας.
Τόσο αγεφύρωτες που ακόμα και ένας ικανός αναλυτής σαν τον περσόνα δεν μπόρεσε να βρει ούτε μία, έστω για δείγμα.
Η μόνη διαφορά σου με τον γραφικό Κρεμαστινό της ψυχανάλυσης είναι οτι εκείνος -αν και εμφανώς στο κλίμα της Κλαδικής- δεν είναι τόσο άρρωστα αντικομμουνιστής σαν και σένα, μάλλον δεν θα έγραφε ποτέ τις δικές σου παπαριές για τον Κοροβέση, για τις οποίες -αν είχες τσίπα- θα έπρεπε να ντρέπεσαι.

Πόσο σε λυπάμαι Φεθράκο μου... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
Ταυτίζεις του ανθρώπους με τα κόμματα… Προφανώς στο μονοδιάστατο και μονολιθικό σου κόσμο, τέτοια διάκριση δεν υπάρχει. :headbang: :headbang:
Εγώ δεν είμαι ΤΟ ΠΑΣΟΚ και  ο Ίσιος δεν είναι Η ΝΔ. Δυσνόητο, το ξέρω…
Εγώ και ό Ίσιος συμφωνήσαμε και οι 2 πως οι δημοσκοπήσεις είναι μαλακισμένες. Άρα ΝΔ=ΠΑΣΟΚ??? :headbang: :headbang:
Εσύ έχεις άλλη άποψη για τις δημοσκοπήσεις, ή μήπως συμφωνείς μαζί μας και εσύ?
Αν συμφωνείς, τότε έχει δίκιο η Αλέκα που λέει ΝΔ=ΠΑΣΟΚ=ΣΥΝ!! Ρε για το  τρελοκομείο είσαστε λέμεεεε… :2funny: :2funny:
Όσο για το κόμμα προέλευσής μας, θα σε απογοητεύσω λέγοντάς σου πως το δικό μου είναι ο ΣΥΝ!
Απλώς είχα την εντιμότητα μετά την κατάρρευση του «υπαρκτού» να αναρωτηθώ αν υπάρχει τελικά εναλλακτικό σύστημα στον καπιταλισμό. Και μέχρι σήμερα δεν έχω βρει. Και έκτοτε αποφάσισα πως εν αναμονή του εναλλακτικού παραδείσου (που ειλικρινά εύχομαι κάποτε να βρεθεί), καλό θα ήταν να μεταρρυθμίσουμε στο μέτρο του δυνατού τον γ@@ καπιταλισμό.
Θεωρώ πως ένας αριστερός οφείλει να μην περιφρονεί αυτό που είναι συγκριτικά καλύτερο, στο όνομα του ότι αυτό δεν είναι άριστο. Αυτή είναι η διαφορά μας.
Όσο για τη συζήτηση περί Περικλή Κοροβέση που επαναφέρεις συνεχώς λαϊκίστικα, ειλικρινά δεν την καταλαβαίνω.
Και ο Μίκης ήταν αγωνιστής της αριστεράς, τιμώ και σέβομαι την προσφορά του. Αυτό σημαίνει μήπως πως πρέπει να συμφωνήσω πως ορθά παρίστανε τον υπουργό της πιο στυγνής δεξιάς κυβέρνησης που πέρασε από τη χώρα??? Καλά έκανε ο Λεντάκης (αυτός και αν είχε φάει ξύλο) και συνεργάστηκε με το Σαμαρά?
Όχι ρε φίλε, μαλακία έκαναν.  Οι παρελθόντες αγώνες δεν χαρίζουν ασυλία σε κανένα για τις τωρινές πράξεις και απόψεις τους.
Τόσο δυσνόητα πράγματα λέμε??

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
ΥΓ. Η ίδια έλεγε ότι όταν την συνάντησε για πρώτη φορά, ο Κωστάκης της συστήθηκε με ένα "Χαίρω πολύ, δάμαλος". Αν μη τι άλλο, του αναγνώριζε χιούμορ και μεγαλοψυχία η Μαλβίνα, γιατί πάντα έτσι της μιλούσε αν και συνέχιζε να τον σατιρίζει.
Συμφωνώ πως ο Κωστάκης έχει χιούμορ. Λέει και ωραία ανέκοδτα. Αυτός και η Νατάσσα φτιάχνουν και γαμώ τα κοκτεϊλ (το θυμάστε φαντάζομαι). Ο Κωστάκης είναι κατάμαυρος από την ηλιοθεραπεία από τα μέσα Μαίου. Κάνει και "όλα" στο γήπεδο. Κατά πολλούς, τσακίζει και στο playstation. Όλα αυτά όμως τα κάνω και εγώ. Εσύ ίσως ακόμη καλύτερα και από εμένα...
Αυτό είναι το πρόβλημά μας.
Γιατί όλα αυτά δεν είμαι σίγουρος πως είναι στα κριτήρια για να είναι κανείς πρωθυπουργός!

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Θα έπρεπε (αν δεν βαριόμασταν) εσύ, ο persona, ο Yiorgos ο Βολταίρος και εγώ να φτιάξουμε νέο κόμμα! :2funny: :2funny: :2funny:

Χμμμμ, δεν ξέρω για τον persona.
Εσύ μπορεί να είσαι ψυχίατρος, αλλά νομίζω ότι η προσωπικότητα του έχει ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά με τον Ανδρέα Παπανδρέου. Δες πως συμπεριφέρεται εδώ μέσα: παρορμητικός, λαοπλάνος, με πιστούς οπαδούς,καταγγελτικός. Άσε, το βλέπω εγώ, σύντομα θα μας διέγραφε όλους και θα κρατούσε το κόμμα για δικό του.

Και ο Μίκης ήταν αγωνιστής της αριστεράς, τιμώ και σέβομαι την προσφορά του. Αυτό σημαίνει μήπως πως πρέπει να συμφωνήσω πως ορθά παρίστανε τον υπουργό της πιο στυγνής δεξιάς κυβέρνησης που πέρασε από τη χώρα??? Καλά έκανε ο Λεντάκης (αυτός και αν είχε φάει ξύλο) και συνεργάστηκε με το Σαμαρά?

Α, εδώ θα διαφωνήσω.
Για πες μας λοιπόν και για τον Γλέζο,από που ξεκίνησε, πως βγήκε τόσες φορές βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ για να καταλήξει στον ΣΥΡΙΖΑ. Εδώ και αν δεν έχουμε περίπτωση εκκρεμούς.

Δεν μπορείς να απαγορέψεις σε κάποιον από όπου και αν προέρχεται να αλλάξει γνώμη ή κόμμα.
Νομίζω ότι το κριτήριο πρέπει να είναι το αν οι μετακινήσεις αυτές γίνονται με ιδιοτελή κριτήρια. Και εχώ την εντύπωση ότι κανένας από τους παραπάνω δεν έκανε τις πολιτικές του ακροβασίες με γνώμονα το προσωπικό συμφέρον.

Η μόνη διαφορά σου με τον γραφικό Κρεμαστινό της ψυχανάλυσης είναι οτι εκείνος -
Όχι ρε εσύ, ο Στεφανής είναι.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Ο Κρεμαστινός της ψυχανάλυσης, φίλε Βολταίρε, (που θυμήθηκε τις "αποστασίες" του Μίκη και  του Λεντάκη), θεωρεί φυσιολογικές τις προσχωρήσεις Μάνου- Ανδριανόπουλου στο πράσινο άρμα, χωρίς να μας εξηγεί πως γίνεται οι αρχιερείς της νεοφιλελεύθερης ιδέας να εμφανίζονται ξαφνικά "σοσιαλίζοντες".
Και εξακολουθεί να με εγκαλεί επειδή δεν θεωρώ οτι στις εκλογές που έρχονται τα ερωτήματα τίθενται με τον -αρκετά σταλινικό, για προερχόμενο απο τον ΣΥΝ, κάτι σαν τον Κουναλάκη και το Μπίστη- τρόπο που εκείνος θεωρεί. Και επειδή εκείνος (ο "πάνσοφος") θεωρεί, πρέπει οι υπόλοιποι να κάνουμε τουμπεκί.
Ο δε έτερος, ο ίσιος, ο "απογοητευμένος" απο τη ΝΔ και μάλλον εστραμμένος κι αυτός προς τα πράσινα (αν κατάλαβα καλά), κάνει για μέρες τον κουφό και "δεν καταλαβαίνει" τι κακό έγραψε για τους αντιστασιακούς και τον Κοροβέση. Αν φυσικά μιλούσαμε για τα Δεκεμβριανά και τον εμφύλιο, εκεί θα ήταν λαλίστατος. Και σίγουρος για τα -α λα "Φωτιά και Τσεκούρι" του αείμνηστου Ευάγγελου Αβέρωφ- συμπεράσματά του οτι θα γινόμασταν Βουλγαρία. Μην ακούσει όμως για χούντα και αντίσταση, εκεί βγάζει έκζεμα. (Βλέπε και τις απόψεις του για τη Δημοκρατία, που ¨δεν έχει τοτέμ").
Προσπαθώ βέβαια εδώ και μέρες να πείσω κάποιον να μου δώσει κι εμένα να καταλάβω ποιες είναι οι προγραμματικές -ή όποιες άλλες- διαφορές μεταξύ των δύο εταίρων του δικομματισμού, αλλά εις μάτην.
Τι χαμπάρια, κατά τα άλλα;      :)

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Χμμμμ, δεν ξέρω για τον persona.
Εσύ μπορεί να είσαι ψυχίατρος, αλλά νομίζω ότι η προσωπικότητα του έχει ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά με τον Ανδρέα Παπανδρέου. Δες πως συμπεριφέρεται εδώ μέσα: παρορμητικός, λαοπλάνος, με πιστούς οπαδούς,καταγγελτικός. Άσε, το βλέπω εγώ, σύντομα θα μας διέγραφε όλους και θα κρατούσε το κόμμα για δικό του.

Βολταίρε δεν παίζει αυτό ;)

Επισκέπτης
Ο Κρεμαστινός της ψυχανάλυσης, φίλε Βολταίρε, θεωρεί φυσιολογικές τις προσχωρήσεις Μάνου- Ανδριανόπουλου στο πράσινο άρμα, χωρίς να μας εξηγεί πως γίνεται οι αρχιερείς της νεοφιλελεύθερης ιδέας να εμφανίζονται ξαφνικά "σοσιαλίζοντες".
Και εξακολουθεί να με εγκαλεί επειδή δεν θεωρώ οτι στις εκλογές που έρχονται τα ερωτήματα τίθενται με τον -αρκετά σταλινικό, για προερχόμενο απο τον ΣΥΝ, κάτι σαν τον Κουναλάκη και το Μπίστη- τρόπο που εκείνος θεωρεί. Και επειδή εκείνος (ο "πάνσοφος") θεωρεί, πρέπει οι υπόλοιποι να κάνουμε τουμπεκί.
Ο δε έτερος, ο ίσιος, ο "απογοητευμένος" απο τη ΝΔ και μάλλον εστραμμένος κι αυτός προς τα πράσινα (αν κατάλαβα καλά), κάνει για μέρες τον κουφό και "δεν καταλαβαίνει" τι κακό έγραψε για τους αντιστασιακούς και τον Κοροβέση. Αν φυσικά μιλούσαμε για τα Δεκεμβριανά και τον εμφύλιο, εκεί θα ήταν λαλίστατος. Και σίγουρος για τα -α λα "Φωτιά και Τσεκούρι" του αείμνηστου Ευάγγελου Αβέρωφ- συμπεράσματά του οτι θα γινόμασταν Βουλγαρία. Μην ακούσει όμως για χούντα και αντίσταση, εκεί βγάζει έκζεμα.
Προσπαθώ βέβαια εδώ και μέρες να πείσω κάποιον να μου δώσει κι εμένα να καταλάβω ποιες είναι οι προγραμματικές -ή όποιες άλλες- διαφορές μεταξύ των δύο εταίρων του δικομματισμού, αλλά εις μάτην.
Τι χαμπάρια, κατά τα άλλα;      :)
εσυ μωρη παπια δηθεν αριστερε που πιστευεις; εχεις καταληξει; μας εχεις ζαλισει τοσες μερες οτι για ολα το πασοκ φταιει. σου υπενθυμιζω η ΝΔ κυβερναει τα πεντε τελευταια χρονια. το εχεις παρει χαμπαρι;

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
εσυ μωρη παπια δηθεν αριστερε που πιστευεις; εχεις καταληξει; μας εχεις ζαλισει τοσες μερες οτι για ολα το πασοκ φταιει. σου υπενθυμιζω η ΝΔ κυβερναει τα πεντε τελευταια χρονια. το εχεις παρει χαμπαρι;

Οκ, μικρέ μου.
Θα μπω για λίγο στον τρόπο που σκέφτεσαι.
Γίνεται να μας εξηγήσεις ΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ αν ξαναέρθετε στα πράγματα;
ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΟΜΩΣ, όχι γενικόλογα.
Ξέρεις να με βρίζεις, μήπως όμως μπορείς και να μου απαντήσεις;

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Οκ, μικρέ μου.
Θα μπω για λίγο στον τρόπο που σκέφτεσαι.
Γίνεται να μας εξηγήσεις ΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ αν ξαναέρθετε στα πράγματα;
ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΟΜΩΣ, όχι γενικόλογα.
Ξέρεις να με βρίζεις, μήπως όμως μπορείς και να μου απαντήσεις;

φέθρυ θα ήθελες να συγκυβερνήσει ΠΑΣΟΚ-ΣΥΝ?

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: Ο πάπιας είναι αριστερός αλλά προτιμάει τον Κωστάκη από το Γιωργάκη.  :uglystupid:Φαίνεται δεν θα του αρέσουν τα ανέκδοτα με τον δεύτερο!!! :grin: :grin: :grin:

Υ.Γ Εγώ ρε fethry και με τον ΣΥΡΙΖΑ πάω και με το ΠΑΣΟΚ και με ότι θες. Δεξιά δυσκολεύομαι να στρίψω!! :grin: :grin: :grin:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: Ο πάπιας είναι αριστερός αλλά προτιμάει τον Κωστάκη από το Γιωργάκη.  :uglystupid:Φαίνεται δεν θα του αρέσουν τα ανέκδοτα με τον δεύτερο!!! :grin: :grin: :grin:

Υ.Γ Εγώ ρε fethry και με τον ΣΥΡΙΖΑ πάω και με το ΠΑΣΟΚ και με ότι θες. Δεξιά δυσκολεύομαι να στρίψω!! :grin: :grin: :grin:

Πότε έστριψα δεξιά φίλε μου;
Επειδή έτσι λέει ο κάθε μαλάκας εδώ;
Η μήπως επειδή δεν θα ψηφίσω ΠΑΣΟΚ;

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Bodos, ακόμα η απάντηση στην ερώτησή μου;