Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 751K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Όχι, καλύτερο ήταν το "ωραία Ελληνικά, ΠΑΣΟΚ είστε;"
Γιατί δεν ήταν μόνο ο Γιωργάκης... Αν και σήμερα θα έδινε ρέστα.

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Αγαπητέ Σιγκμουντ,
Καλά τα λες αλλά αναρωτιέμαι αν έλεγες τα ίδια το 2000 ή παραμονές του 2004, τότε που οι δημοσκοπήσεις έδειχναν καταλληλότερο το Σημίτη και μικρό προβάδισμα, ενίοτε στα όρια του στατιτιστικού λάθους, της ΝΔ...
Και ο Ζαχαρέας, δεν έχει τόσο μεγάλη επιρροή στις εταιρείες δημοσκοπήσεων και πολύ περισσότερο στα ηλεκτρονικά μέσα, κάθε άλλο...
Ούτε ένα σκάνδαλο δεν έχει καταφέρει να συγκαλύψει, τις εταιρείες δημοσκοπήσεων θα ελέγξει;
Και το Πασοκ που τις ήλεγχε έως το 2004, τί  κατάλαβε;

Κατά τα λοιπά, η ανάλυσή σου είναι εξαιρετική...
Ειδικά για τον τσύριζα, ο οποίος ακόμη και δημοσκοπικά αρχίζει να φθίνει...
Φίλε Ίσιε, έχεις δίκιο.

Το ερώτημα του "καταλληλότερου" το εφήυραν για πρώτη φορά -αν θυμάμαι καλά- οι εταιρείες δημοσκοπήσεων επί Σημίτη, για να τον γλείψουν, όπως γλύφουν το εκάστοτε κόμμα εξουσίας.
Και το έκαναν για τους ίδιους λόγους που το κάνουν και τώρα. "Ναι, η ΝΔ είναι μπροστά στις δημοσκοπήσεις, αλλά καταλληλότερος είναι ο Σημίτης". @@ μάντολες.
Η εκτάστοτε εξουσία έχει μεγάλη επιρροή στις εταιρείες δημοσκοπήσεων γιατί και αυτές είναι σε σημαντικό βαθμό εξαρτημένες από τον κρατικο-κομματικό κορβανά, π.χ. μέσω των ΔΕΚΟ.
Κατά τα άλλα, και για να μην παρεξηγηθώ, εκτιμώ αφάνταστα το Σημίτη, παρά τις ουκ ολίγες μαλακίες του. Στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας, συγκριτικά, ο Σημίτης και ο Καραμανλής (ο ορίτζιναλ, όχι ο ιμιτασιόν) είναι μακράν οι 2 σοβαρότεροι, καλύτεροι και με έργο πρωθυπουργοί της μεταπολίτευσης.Ξέρω πως οι απόψεις μου είναι μειοψηφικές, αλλά αυτές είναι, και δεν θέλω να πείσω κανέναν.

Ο Μητσοτάκης ήταν υπερβολικά ακραίως και μονομερής, αν και του αναγνωρίζω το θάρρος της γνώμης του. Δεν κρύφτηκε ποτέ σαν κοτούλα.
Ο Αντρέας άλλαξε την Ελλάδα και άφησε ιστορία, αλλά πολύ λαοπλάνος αδελφέ μου και εμένα ο λαϊκισμός με αρρωσταίνει.
Ο σημερινός είναι απλώς ανύπαρκτος. Μέχρι πριν τις πυρκαγιές πέρυσι έλεγα πως θα αφήσει ένα τεράστιο ΜΗΔΕΝ πίσω του. Ο λογαριασμός είναι όμως πια πολύ μείον και επιβαρύνεται κάθε μέρα.
Ο αυριανός; Αν είναι ο Γιώργος, με κάθε ειλικρίνεια, δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά πως τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα.
Απλώς ισχυρίζομαι πως δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να ρίξουμε τη ζαριά.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Σιγά την ...Πασιονάρια!
Δεκάρα δεν έδινε για τον Σημίτη και το καλό της Ελλάδας η μακαρίτισα. Το μόνο που την ένοιαζε ήταν να βρίσκεται στην επικαιρότητα και να πουλάει τον εαυτό της στο γυαλί.

Δημοσιοράφος- παρουσιάστρια ήταν, εκπομπή είχε, όχι πολιτικό κόμμα...
Ασφαλώς και την ένοιαζε η προβολή της...
Και είχε τ' @@ την εποχή που στο όνομα της "ισχυρής ελλάδας" η κριτική στο σημίτη ήταν περίπου απαγορευμένη, να ασκήσει την πλέον καυστική σάτιρα και μάλιστα από ένα κανάλι όπως το Μέγκα χωρίς μάλιστα να αφήνει στο απυρόβλητο και τον Κωστάκη...
Να σου θυμίσω επίσης ότι η εκπομπή της κόπηκε νύχτα χωρίς να βγάλει κιχ σχεδόν κανείς...
Σύγκρινέ την με το Λαζόπουλο και θα καταλάβεις τη διαφορά...

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Σιγά την ...Πασιονάρια!
Δεκάρα δεν έδινε για τον Σημίτη και το καλό της Ελλάδας η μακαρίτισα. Το μόνο που την ένοιαζε ήταν να βρίσκεται στην επικαιρότητα και να πουλάει τον εαυτό της στο γυαλί.
Συμφωνώ!
Εξάλλου το έργο της Μαλβίνας (η λαϊκίστικη ψυχαγώγηση των μαζών) το συνεχίζει επάξια ο Λάκης...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Φίλε Ίσιε, έχεις δίκιο.

Αν συνεχίσουμε να συμφωνούμε έτσι, προβλέπω να μας κόβουν το μισθό από Χ. Τρικούπη (νυν Ιπποκράτους) και Ρηγίλλης αντίστοιχα, χώρια τις κατάρες της πάπιας για δικομματική συνενόηση!
:2funny:  :2funny:  :2funny:

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
47
Like
898
Πόντοι
6.755
ψευτες,απατεωνες,μπλε,πρασινοι,κοκινοι,μαζι τα λενε μαζι αποφασιζουνε,μην ασχοληστε ρε παιδια,δεν αξιζει.

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Αν συνεχίσουμε να συμφωνούμε έτσι, προβλέπω να μας κόβουν το μισθό από Χ. Τρικούπη (νυν Ιπποκράτους) και Ρηγίλλης αντίστοιχα, χώρια τις κατάρες της πάπιας για δικομματική συνενόηση!
Άσε φίλε Ίσιε, πίκρα μεγάλη.
Θα έπρεπε (αν δεν βαριόμασταν) εσύ, ο persona, ο Yiorgos ο Βολταίρος και εγώ να φτιάξουμε νέο κόμμα! :2funny: :2funny: :2funny:
Πλάκα-πλάκα, οι ευρωεκλογές αυτές θα είναι η χρυσή ευκαιρία για την εμφάνιση νέων σχημάτων.
Ο κόσμος είναι απελπισμένος, δεν ξέρει τι να ψηφίσει:
- η ΝΔ κάηκε
- το ΠΑΣΟΚ του Γιώργου δεν πολυ-πείθει και αν κερδίσει θα είναι πάλι μόνο και μόνο "για να φύγει η δεξιά" (στόχος όχι ευκαταφρόνητος IMHO...).
- ο κόσμος καταλαβαίνει καλά από μέσα του πως ούτε τα άλλα 3 κόμματα προσφέρουν καμία άλλη λύση στα προβλήματα της χώρας, πέραν της εκτόνωσης της διαμαρτυρίας. Είναι όπως όταν λέμε "μου πήγε στραβά η δουλειά σήμερα, πάω να ρίξω έναν στα γρήγορα να ξεθυμάνω". Αλλάζει το κέφι μας, αλλά το πρόβλημα με τη δουλειά μας δεν λύθηκε...

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
47
Like
898
Πόντοι
6.755
ο κυριος κουλογλου εκανε ενα θεμα για τα 700Ε,ακουσατε τιποτα απο των Γιωργακη?Απο των Κωστακη?Παπαριγα,Αλαβανος,Καρατζαφερης,εκ του ασφαλως κριτικη,ξερωντας οτι δεν θα βγουν ποτε,διοτι και αν βγουν,το ασπρο χαρτι της παγκοσμιας τραπεζας,θα τηρησουν ευλαβικα,ΑΛΗΘΕΙΑ,που ειναι ο κυριος κουλογλου,τωρα?Μηπως,των θαψανε?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
[quote author=Siegf link=topic=39510.msg708787#msg708787 date=1221460185
]
Το ερώτημα του "καταλληλότερου" το εφήυραν για πρώτη φορά -αν θυμάμαι καλά- οι εταιρείες δημοσκοπήσεων επί Σημίτη, για να τον γλείψουν, όπως γλύφουν το εκάστοτε κόμμα εξουσίας.
Και το έκαναν για τους ίδιους λόγους που το κάνουν και τώρα. "Ναι, η ΝΔ είναι μπροστά στις δημοσκοπήσεις, αλλά καταλληλότερος είναι ο Σημίτης". @@ μάντολες.
Η εκτάστοτε εξουσία έχει μεγάλη επιρροή στις εταιρείες δημοσκοπήσεων γιατί και αυτές είναι σε σημαντικό βαθμό εξαρτημένες από τον κρατικο-κομματικό κορβανά, π.χ. μέσω των ΔΕΚΟ.
Κατά τα άλλα, και για να μην παρεξηγηθώ, εκτιμώ αφάνταστα το Σημίτη, παρά τις ουκ ολίγες μαλακίες του. Στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας, συγκριτικά, ο Σημίτης και ο Καραμανλής (ο ορίτζιναλ, όχι ο ιμιτασιόν) είναι μακράν οι 2 σοβαρότεροι, καλύτεροι και με έργο πρωθυπουργοί της μεταπολίτευσης.Ξέρω πως οι απόψεις μου είναι μειοψηφικές, αλλά αυτές είναι, και δεν θέλω να πείσω κανέναν.

Ο Μητσοτάκης ήταν υπερβολικά ακραίως και μονομερής, αν και του αναγνωρίζω το θάρρος της γνώμης του. Δεν κρύφτηκε ποτέ σαν κοτούλα.
Ο Αντρέας άλλαξε την Ελλάδα και άφησε ιστορία, αλλά πολύ λαοπλάνος αδελφέ μου και εμένα ο λαϊκισμός με αρρωσταίνει.
Ο σημερινός είναι απλώς ανύπαρκτος. Μέχρι πριν τις πυρκαγιές πέρυσι έλεγα πως θα αφήσει ένα τεράστιο ΜΗΔΕΝ πίσω του. Ο λογαριασμός είναι όμως πια πολύ μείον και επιβαρύνεται κάθε μέρα.
Ο αυριανός; Αν είναι ο Γιώργος, με κάθε ειλικρίνεια, δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά πως τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα.
Απλώς ισχυρίζομαι πως δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να ρίξουμε τη ζαριά.

[/quote]

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
+ 1981 αγαπητέ.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66

Μα είναι ...αγεφύρωτες οι διαφορές σας, λέμε.
Όσο και των κομμάτων εκκίνησής σας.
Τόσο αγεφύρωτες που ακόμα και ένας ικανός αναλυτής σαν τον περσόνα δεν μπόρεσε να βρει ούτε μία, έστω για δείγμα.
Η μόνη διαφορά σου με τον γραφικό Κρεμαστινό της ψυχανάλυσης είναι οτι εκείνος -αν και εμφανώς στο κλίμα της Κλαδικής- δεν είναι τόσο άρρωστα αντικομμουνιστής σαν και σένα, μάλλον δεν θα έγραφε ποτέ τις δικές σου παπαριές για τον Κοροβέση, για τις οποίες -αν είχες τσίπα- θα έπρεπε να ντρέπεσαι.
Αλλά θα μου πεις, έχεις κάνει την διαδρομή ΝΔ-ΠΑΣΟΚ (στην κάλπη) Κολιάτσου- Παγκράτι, εκεί θα κώλωνες;
Μιλάμε για το περιβόητο μεταβλητό 10-15% του εκλογικού σώματος, που βγάζει κυβέρνηση με τον καιροσκοπισμό (και την τσέπη του).
Ευτυχώς που δεν ζεις στην Ιαπωνία, ο εκεί πολιτισμός προβλέπει χαρακίρι για κάτι τέτοιους τύπους.
Ελπίζω να μη θέλεις να σου πω πόσο εκτιμώ το "είδος" σας.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Τόσο αγεφύρωτες που ακόμα και ένας ικανός αναλυτής σαν τον περσόνα δεν μπόρεσε να βρει ούτε μία, έστω για δείγμα.
Η μόνη διαφορά σου με τον γραφικό Κρεμαστινό της ψυχανάλυσης είναι οτι εκείνος -αν και εμφανώς στο κλίμα της Κλαδικής- δεν είναι τόσο άρρωστα αντικομμουνιστής σαν και σένα, μάλλον δεν θα έγραφε ποτέ τις δικές σου παπαριές για τον Κοροβέση, για τις οποίες -αν είχες τσίπα- θα έπρεπε να ντρέπεσαι.
Αλλά θα μου πεις, έχεις κάνει την διαδρομή ΝΔ-ΠΑΣΟΚ (στην κάλπη) Κολιάτσου- Παγκράτι, εκεί θα κώλωνες;
Μιλάμε για το περιβόητο μεταβλητό 10-15% του εκλογικού σώματος, που βγάζει κυβέρνηση με τον καιροσκοπισμό (και την τσέπη του).
Ευτυχώς που δεν ζεις στην Ιαπωνία, ο εκεί πολιτισμός προβλέπει χαρακίρι για κάτι τέτοιους τύπους.

Ακόμη προσπαθώ να βρω τί κακό έγραψα για τον Κοροβέση...Βέβαια είτε έχω γράψει είτε όχι, εσύ θα απαντάς σε αυτά που θα ήθελες να έχω γράψει, όποτε άκυρη η αναζήτηση...
Το ότι δεν τον ξέρω τον άνθρωπο δε σημαίνει ότι έχω αρνητική άποψη...

Επί του θέματος...

Έχω μια συγκεκριμένη αντίληψη για το πώς πρέπει να λειτουργεί η χώρα και η κοινωνία...
Όποιος πολιτικός φορέας έχει πρόγραμμα και απόψεις που συμπίπτουν με τις δικές μου, θα έχει και την ψήφο μου, χωρίς κολλήματα, χωρίς ταμπέλες, χωρίς προκαταλήψεις...
Αν πχ ο τσύριζα αποκύρησσε τις γραφικές έως ύποπτες θέσεις ορισμένων συνιστωσών  του,για να μην πω του ίδιου του κόμματος, για τα εθνικά θέματα και τη λαθρομετανάστευση και επικέντρωνε στην εποικοδομητική κριτική για την προστασία του περιβάλλοντος και του καταναλωτή, θα τον έβλεπα αρκετά πιο ελκυστικό και με δεδομένο ότι νδ και πασοκ είναι για τα πανηγύρια, ίσως και να σκεφτόμουν να τον ψηφίσω...
Θα μου πεις αν είχε σοβαρές θέσεις για ζητήματα εθνικής και εσωτερικής ασφάλειας δεν θα ήταν ο τσύριζα αλλά κάτι άλλο, αλλά και πάλι δεν θα είχα πρόβλημα να ψηφίσω κάτι επειδή λέγεται "αριστερό"....

Και κάτι άλλο...
Η προσκόλληση σε ιδεολογήματα φανερώνει αδυναμία...
Και δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να κάνει κάποιος την αδυναμία του ηθική υπεροχή...
Διότι πίσω από την ταμπέλα του "δεν ξεπουλιέμαι" υπάρχει συχνά η σκληρή πραγματικότητα ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται να με "αγοράσει"...

Και επειδή καλή η πλάκα αλλά κάπου παρεξηγείται, δεν υπήρξα ποτέ μέλος κανενός κόμματος και το ψωμί μου το βγάζω με τις δικές μου δυνάμεις, χωρίς να με έχει διορίσει ή να μου έχει στείλει δουλειές κανείς λόγω κομματικών πεποιθήσεων...

Σε αντίθεση πχ με κάποιους άλλους κλάδους - πχ καλλιτεχνικούς, που για να κάνεις καριέρα πρέπει να είσαι αριστερός ή/ και gay...

Έτσι, για να μη ξεχνιόμαστε, όταν πας να πουλήσεις "ανενταχτιλίκι"...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δεν έχεις τσίπα ρε....
τι σε μέλλει που είμαι αριστερός και γκέυ;
Εχω και ΤΣΙΠΡΑ..........
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :think: :think: :rockon: :rockon: :rockon:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Δεκάρα δεν έδινε για τον Σημίτη και το καλό της Ελλάδας η μακαρίτισα.

Όπως τα γράφεις αυτά τα δύο (Σημίτης/καλό της Ελλάδας), μοιάζουν σαν να συσχετίζονται.

Στο προκείμενο.
Η αείμνηστη (πρόσεξε διαφορά από το "μακαρίτισα") είναι ακόμα και σήμερα υπόδειγμα σάτιρας.
Το βιντεάκι της για την Λιάνη και την Αθήνη κυκλοφορεί στο youtube. Και βγάζει ακόμα γέλιο.
Και σάτιρα αντρίκια, και όχι χυδαία.

Σατίριζε τους πάντες.
Ακόμα και τον Κωστάκη (aka Δάμαλος), που στο τέλος υπήρξε και προσωπική της συμπάθεια.
Και τον προτιμούσε από τον Σημίτη (aka Ταπερμαν) αν και τους γνώριζε και τους δύο.

ΥΓ. Η ίδια έλεγε ότι όταν την συνάντησε για πρώτη φορά, ο Κωστάκης της συστήθηκε με ένα "Χαίρω πολύ, δάμαλος". Αν μη τι άλλο, του αναγνώριζε χιούμορ και μεγαλοψυχία η Μαλβίνα, γιατί πάντα έτσι της μιλούσε αν και συνέχιζε να τον σατιρίζει.

Επισκέπτης
μαθε πρωτα ποιος αγορασε το σταθμο στον ''ανεξαρτητο'' καρατζαφερη και μετα ελα να μας πεις της παπαριες σου. σου αποδεικνειο κυριε ''μορφωμενε'' των πληκτρολογιων ποσο ασχετος εισαι και λες καποια πραγματα μονο για να τα πεις. αλλα σου λενε και εσυ απαντας αυτα που θες. οσο για το ποσο αριστερος εισαι αυτο στο εχω ξαναπει παλαιοτερα. οσο ειναι και μητσοτακης!!!!!!!!!!!!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

μαθε πρωτα ποιος αγορασε το σταθμο στον ''ανεξαρτητο'' καρατζαφερη και μετα ελα να μας πεις της παπαριες σου. σου αποδεικνειο κυριε ''μορφωμενε'' των πληκτρολογιων ποσο ασχετος εισαι και λες καποια πραγματα μονο για να τα πεις. αλλα σου λενε και εσυ απαντας αυτα που θες. οσο για το ποσο αριστερος εισαι αυτο στο εχω ξαναπει παλαιοτερα. οσο ειναι και μητσοτακης!!!!!!!!!!!!!!
ο μητσοτάκης δεν είναι αριστερός.
Είναι αποστάτης.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Όπως τα γράφεις αυτά τα δύο (Σημίτης/καλό της Ελλάδας), μοιάζουν σαν να συσχετίζονται.

Στο προκείμενο.
Η αείμνηστη (πρόσεξε διαφορά από το "μακαρίτισα") είναι ακόμα και σήμερα υπόδειγμα σάτιρας.
Το βιντεάκι της για την Λιάνη και την Αθήνη κυκλοφορεί στο youtube. Και βγάζει ακόμα γέλιο.
Και σάτιρα αντρίκια, και όχι χυδαία.

Σατίριζε τους πάντες.
Ακόμα και τον Κωστάκη (aka Δάμαλος), που στο τέλος υπήρξε και προσωπική της συμπάθεια.
Και τον προτιμούσε από τον Σημίτη (aka Ταπερμαν) αν και τους γνώριζε και τους δύο.

ΥΓ. Η ίδια έλεγε ότι όταν την συνάντησε για πρώτη φορά, ο Κωστάκης της συστήθηκε με ένα "Χαίρω πολύ, δάμαλος". Αν μη τι άλλο, του αναγνώριζε χιούμορ και μεγαλοψυχία η Μαλβίνα, γιατί πάντα έτσι της μιλούσε αν και συνέχιζε να τον σατιρίζει.

Για τα πρακτικά, να αναφέρουμε ότι ο μεγαλύτερος μίμος και από τους πιο ευφυείς ατακαδόρους της ελληνικής τηλεόρασης, ο Μητσικώστας, επίσης κόπηκε βράδυ και παρά τα νούμερα που έκανε, τον σνόμπαραν επειδικτικά τα μεγάλα κανάλια...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
είστε όλοι θλιβεροί..........
εκτός απ το γιώργο........

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Stories