Χμμμμ, δεν ξέρω για τον persona.
Εσύ μπορεί να είσαι ψυχίατρος, αλλά νομίζω ότι η προσωπικότητα του έχει ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά με τον Ανδρέα Παπανδρέου. Δες πως συμπεριφέρεται εδώ μέσα: παρορμητικός, λαοπλάνος, με πιστούς οπαδούς,καταγγελτικός. Άσε, το βλέπω εγώ, σύντομα θα μας διέγραφε όλους και θα κρατούσε το κόμμα για δικό του.
Tον Αντρέα τον θεωρώ πανέξυπνο, χαρισματικό, με αδυναμίες όπως όλοι οι άνθρωποι...
Κάποτε τον σιχαινόμουνα. Κάποια στιγμή μου είχε γίνει εμμονή να τον ρίξω, τώρα που ωρίμασα απλά τον σέβομαι για αυτό που υπήρξε και τον έχω αποδεχθεί.
Αλλά θα μου πεις πάνω κάτω έτσι νιώθω και με τον εαυτό μου.....
Με τιμά πάντως να με συγκρίνουν με τον Αντρέα.......
Προτιμώ τον Αντρέα με όλα τα κακά του από τον Μητσοτάκη, ή τον Γλύξμπουργκ.
Εχω μόνο ένα μειονέκτημα που δε νομίζω ότι είχε ο Αντρέας...Είμαι φοβερά αντιεξουσιαστικός τύπος και αυτό το έχω πληρώσει πολλάκις στη ζωή μου.....
Σιχαίνομαι τους θώκους και τους ηλίθιους ανθρώπους. Από την άλλη δε μπορώ να κρίνω τι θα έπραττα εάν έπαιρνα εξουσία στα χέρια μου....
Από παιδί μικρό πάντως θυμάμαι πως έπαιρνα το μέρος των αδυνάτων, των ηττημένων και των ταλαίπωρων.
Αρκετά για μένα.......
Σήμερα είναι μια μέρα χαράς για μένα..........
Το ΠαΣΟΚ μετά από 2 χρόνια είναι μπροστά σε δημοσκόπηση, ο ΣΥΝ κρατά το 2ψηφιο (άρα η στρόφιγγα άνοιξε για τα καλά εκ κεντροδεξιών). Το χρηματιστήριο κάτω από τις 3000......Σημεία των καιρών.
Ο καιρός γαρ εγγύς...........