Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 751K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Μήπως μπορείς όμως εσύ να μου πεις ΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ αν έρθει αύριο ο Γιωργάκης στα πράγματα;
Σε όσους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ το ρώτησα, κανένας δεν μου έδωσε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ απάντηση.
Περιμένω λοιπόν.....
:2funny: :2funny: :2funny:
δηλαδη σε γραψαν και αυτοι στα αρχιδια τους οπως εδω στο σαιτ?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ολυμπιακος δεν γινεσαι επειδη στο λενε αλλα επειδη γεννιεσαι
εσυ προσωπικα και να στο πουνε και να θελεις να γινεις δεν γινεσαι ολυμπιακος με τιποτα :birdman:
παρακαλώ μην μετατρέπετε ένα σοβαρό πολιτικό θρεντ σε μια ηλίθια αντιπαράθεση οπαδικών αντιδικιών....
Μέσα από αυτό το θρεντ ανεδείχθη η ηγετική μου φυσιογνωμία να ηγηθώ ωσάν νέος Ανδρέας τη νέα αλλαγή στα ελληνικά πολιτικά σαλόνια.

Επισκέπτης
παρακαλώ μην μετατρέπετε ένα σοβαρό πολιτικό θρεντ σε μια ηλίθια αντιπαράθεση οπαδικών αντιδικιών....
Μέσα από αυτό το θρεντ ανεδείχθη η ηγετική μου φυσιογνωμία να ηγηθώ ωσάν νέος Ανδρέας τη νέα αλλαγή στα ελληνικά πολιτικά σαλόνια.

Αν σε ψηφισω θα ανοιξεις μερικα κωλομπαρα γυρω γυρω απο το σπιτι μου?

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
αμα τον ψιφισεις θα μου δοσει αδια να επεκτινο την επιχιριση απεναντι απο το σπιτι σου!!!!!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μήπως μπορείς όμως εσύ να μου πεις ΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ αν έρθει αύριο ο Γιωργάκης στα πράγματα;
Σε όσους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ το ρώτησα, κανένας δεν μου έδωσε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ απάντηση.
Περιμένω λοιπόν.....
Οχι δεν θα αλλάξει τίποτα....
Μόνο ο πρωθυπουργός, οι υπουργοί, οι διοικητές των ταμείων, των νοσοκομείων, οι Στρατηγοί, οι επικεφαλής των ανεξάρτητων Αρχών, οι πρόεδροι του Αρείου Παγου...

Μιλάμε απολύτως καμμιά αλλαγή....
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Χμμμμ, δεν ξέρω για τον persona.
Εσύ μπορεί να είσαι ψυχίατρος, αλλά νομίζω ότι η προσωπικότητα του έχει ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά με τον Ανδρέα Παπανδρέου. Δες πως συμπεριφέρεται εδώ μέσα: παρορμητικός, λαοπλάνος, με πιστούς οπαδούς,καταγγελτικός. Άσε, το βλέπω εγώ, σύντομα θα μας διέγραφε όλους και θα κρατούσε το κόμμα για δικό του.
Χαχαχα.
Αν και δεν χρειάζεται συνήγορο, ως ψυχίατρος (που ΔΕΝ είμαι) έχω να πω πως έχω βγάλει άλλο ψυχογράφημα για τον ανεπιθύμητο. Τον κατατάσσω στην κατηγορία "σκυλί που γαυγίζει (λόγω υπερβολικής ευφυίας) δεν δαγκώνει (λόγω ανωτερότητας)". :2funny: :2funny: :2funny:

Για πες μας λοιπόν και για τον Γλέζο,από που ξεκίνησε, πως βγήκε τόσες φορές βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ για να καταλήξει στον ΣΥΡΙΖΑ. Εδώ και αν δεν έχουμε περίπτωση εκκρεμούς.
Δεν μπορείς να απαγορέψεις σε κάποιον από όπου και αν προέρχεται να αλλάξει γνώμη ή κόμμα.
Νομίζω ότι το κριτήριο πρέπει να είναι το αν οι μετακινήσεις αυτές γίνονται με ιδιοτελή κριτήρια. Και εχώ την εντύπωση ότι κανένας από τους παραπάνω δεν έκανε τις πολιτικές του ακροβασίες με γνώμονα το προσωπικό συμφέρον.
Αααα, φαίνεται πως δεν τα είπα καλά και δεν έγινα κατανοητός. Καμία από τις περιπλανήσεις των αριστερών που εξαργυρώνουν το αγωνιστικό τους παρελθόν δεν μου αρέσει (συμπεριλαμβανομένων του Μίμη και της Μαρίας). Μου είναι δύσκολο να διακρίνω ποιος είναι ειλικρινής και ποιος όχι. Πιστεύω πως η αξιοπρέπεια επιτάσσει να μην γίνεσαι εκκρεμές. Ανέφερα τα 2 συγκεκριμένα παραδείγματα (Μίκης, Λεντάκης) ως ακραία. Προφανώς είναι δικαίωμα τους. Και προφανώς έχω και εγώ το δικαίωμα της γνώμης μου.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
σε όλους θα επιτρέψω δωρεάν αυθαίρετα της αρεσκείας σας για να σας έχω μονίμως πιασμένους απ τ αρχίδια....
Α ρε Αντρέα ΔΑΣΚΑΛΕ.....
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Πάλι μπαίνει το αρχιδάκι απο τον Πειραιά και σπαμάρει σ' ότι γράφω;
Μήπως να γίνω κι εγώ εγωκεντρικός σαν τον περσόνα και ν' αρχίσει να με κολακεύει κάτι τέτοιο;    :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
ολυμπιακος δεν γινεσαι επειδη στο λενε αλλα επειδη γεννιεσαι
εσυ προσωπικα και να στο πουνε και να θελεις να γινεις δεν γινεσαι ολυμπιακος με τιποτα :birdman:
και ποιος τον θελει ρε σεις  :jerking: :jerking:ουστ! ! !

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Οχι δεν θα αλλάξει τίποτα....
Μόνο ο πρωθυπουργός, οι υπουργοί, οι διοικητές των ταμείων, των νοσοκομείων, οι Στρατηγοί, οι επικεφαλής των ανεξάρτητων Αρχών, οι πρόεδροι του Αρείου Παγου...

Μιλάμε απολύτως καμμιά αλλαγή....
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Μίλησα για αλλαγές ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ και όχι ΠΡΟΣΩΠΩΝ.
Γίνεται να έχω μια απάντηση η απλώς δεν υπάρχει;

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Πάλι μπαίνει το αρχιδάκι απο τον Πειραιά και σπαμάρει σ' ότι γράφω;
Μήπως να γίνω κι εγώ εγωκεντρικός σαν τον περσόνα και ν' αρχίσει να με κολακεύει κάτι τέτοιο;    :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:
εγωκεντρικός=???
ορεα λεξι θα τη λεο και γο

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Χαχαχα.
Αν και δεν χρειάζεται συνήγορο, ως ψυχίατρος (που ΔΕΝ είμαι) έχω να πω πως έχω βγάλει άλλο ψυχογράφημα για τον ανεπιθύμητο. Τον κατατάσσω στην κατηγορία "σκυλί που γαυγίζει (λόγω υπερβολικής ευφυίας) δεν δαγκώνει (λόγω ανωτερότητας)". :2funny: :2funny: :2funny:

πώ πω ρε πούστη μου.... Από Αντρέας Λυκόσκυλο της Αστυνομίας κατέληξα....
Κρητικέ όλη τη φούντα θα τη βρω που την κρύβεις καριολίτσα.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Αααα, φαίνεται πως δεν τα είπα καλά και δεν έγινα κατανοητός. Καμία από τις περιπλανήσεις των αριστερών που εξαργυρώνουν το αγωνιστικό τους παρελθόν δεν μου αρέσει (συμπεριλαμβανομένων του Μίμη και της Μαρίας). Μου είναι δύσκολο να διακρίνω ποιος είναι ειλικρινής και ποιος όχι. Πιστεύω πως η αξιοπρέπεια επιτάσσει να μην γίνεσαι εκκρεμές. Ανέφερα τα 2 συγκεκριμένα παραδείγματα (Μίκης, Λεντάκης) ως ακραία. Προφανώς είναι δικαίωμα τους. Και προφανώς έχω και εγώ το δικαίωμα της γνώμης μου.

Μιλάει ο ....προερχόμενος απο τον ΣΥΝ τώρα.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

πώ πω ρε τι έχετε πάθει με τον περσόνα σήμερα όλοι;
Τώρα που αυτοεξορίζομαι ασχολείστε με τον διάδοχο του Αντρέα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom