Ο Κρεμαστινός της ψυχανάλυσης, φίλε Βολταίρε, (που θυμήθηκε τις "αποστασίες" του Μίκη και του Λεντάκη), θεωρεί φυσιολογικές τις προσχωρήσεις Μάνου- Ανδριανόπουλου στο πράσινο άρμα, χωρίς να μας εξηγεί πως γίνεται οι αρχιερείς της νεοφιλελεύθερης ιδέας να εμφανίζονται ξαφνικά "σοσιαλίζοντες".
Βρε δύσμοιρε Φεθράκο, από μικρός είσαι έτσι? Από μωρό παιδί κάνει τόσα λογικά άλματα ο εγκέφαλός σου??
1) Εγώ δεν μίλησα για "αποστασίες". Αυτό είναι δική σου ορολογία. Ειδικά θεωρώ πως ο Λεντάκης ήταν εξαιρετικά ανιδιοτελής άνθρωπος. Πιστεύω πως πήγε στον Σαμαρά διότι πράγματι τον πίστεψε και όχι από συμφέρον! Άβυσος η ψυχή του ανθρώπου...
2) Γιατί πρέπει και οι 3.002.531 ψηφοφόροι που ρίξαμε ΠΑΣΟΚ το 2004 να συμφωνούμε με την προσχώρηση Μάνου-Ανδριανόπουλου? Πως σου ήλθε τέτοιο πράγμα? Σε ένα πράγμα μόνο συμφωνώ μαζί τους: στις ακραίες απόψεις τους περί της ανάγκης διαχωρισμού κράτους-εκκλησίας (Ντα-ντάν...). Αν συμφωνείς και συ μαζί τους, είσαι συνοδοιπόρος...
Και εξακολουθεί να με εγκαλεί επειδή δεν θεωρώ οτι στις εκλογές που έρχονται τα ερωτήματα τίθενται με τον -αρκετά σταλινικό, για προερχόμενο απο τον ΣΥΝ, κάτι σαν τον Κουναλάκη και το Μπίστη- τρόπο που εκείνος θεωρεί. Και επειδή εκείνος (ο "πάνσοφος") θεωρεί, πρέπει οι υπόλοιποι να κάνουμε τουμπεκί.
Θα σου το πω με κάθε ειλικρίνεια, αλλά μην το πάρεις κατάκαρδα: στ'@@ μου τι θα κάνεις. Σιγά μη σε εγκάλεσα για τις απόψεις σου ή μην ζήτησα να το κάνεις τουμπεκί!!!!!!!
Περί διαλόγου-διαφωνίας κλπ... έχεις ακούσει ποτέ?
Τα δικαστήρια ιδεών είναι αλλού όπως γνωρίζεις.
Προσπαθώ βέβαια εδώ και μέρες να πείσω κάποιον να μου δώσει κι εμένα να καταλάβω ποιες είναι οι προγραμματικές -ή όποιες άλλες- διαφορές μεταξύ των δύο εταίρων του δικομματισμού, αλλά εις μάτην.
Τι χαμπάρια, κατά τα άλλα;
Φεθράκο, δεν θα σου πω τις διαφορές, μέχρι τα βαθιά σου γεράματα. Αν σου έλεγα την αλήθεια, μπορεί και να αυτοκτονούσες οπότε μετά θα με κυνηγούσε το WWF για πρόκληση εκουσίου θάνατου πτηνού που ανήκει σε είδος προς εξαφάνιση...