Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 751K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Στο χωριό της γιαγιάς μου λέγανε "αντούβιανο" αυτόν που ενώ έχει όλα τα φόντα να καταλάβει κάτι, επιμένει να μην το κάνει και σκάει γάιδαρο.
Είναι σαν να μου λες οτι επιλέγεις ομάδα με μόνο σκοπό να πάρει το πρωτάθλημα.
Με τη λογική σου, θα έπρεπε να μην υπάρχουν οπαδοί του ΠΑΟΚ ή του Πανιώνιου.
Προφανώς και όταν θες να ΤΙΜΩΡΗΣΕΙΣ κάποιον, ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΕΙΣ.
Αυτό όμως δεν σημαίνει υποχρεωτικά οτι πρέπει και να ψηφίσεις τον -φερόμενο ως- κυριότερο αντίπαλό του.
Ψηφίζεις αυτόν με τον οποίο συμφωνείς ΠΟΛΙΤΙΚΑ, ή ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ.
Κατανοητά μέχρι εδώ η να συνεχίσω;
δλδ ο οπαδός του ΠΑΟΚ, ή του Πανιωνίου δεν έχει στόχο του το πρωτάθλημα;
Μα τότε πώς έγινε η Οκτωβριακή επανάσταση; Η γαλλική; Η κουβανική;
Δεν έχω σκοπό στη ζωή μου να είμαι Πανιώνιος. Αλλά ακόμα και αν είμαι θέλω να τον δω στην κορυφή.
Δεν επιλέγω ομάδα που παίρνει πρωτάθλημα. Αλλά η ομάδα μου θέλω να κάνει πρωταθλητισμό.
Εάν ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ευχαριστημένος με 10 % εμένα δε με αφορά αυτό το είδος πολιτικής.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Τότε, όσοι διαμαρτύρεστε σήμερα για το Βατοπέδι, βγάλτε το σκασμό.

Αλήθεια, κανά σχόλιο για την πτώση των ποσοστών στις δημοσκοπήσεις του τσύριζα θα κάνεις;
Διότι κάποιοι μας τα είχαν ζαλίσει (ασφαλώς όχι εσύ, εσύ δεν έχεις καμια σχέση με αυτό το κόμμα, μόνο όσοι διαφωνούν μαζί σου είναι εγκάθετοι της τρικούπη- νυν ιπποκράτους και της ρηγίλλης) με αυτά...

Ή θα "βγάλεις το σκασμό" ;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δεν αντέχω άλλο πετροπόλεμο.....
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
λθυπηθειτε έναν γέρο πρώην δεξιό.......
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Είναι απλό, όσοι ψηφίσατε πέρσι για να μας ξανακυβερνήσει ο χοντρός (και αυτό ήταν το μόνο που σας ενδιέφερε), σήμερα ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ ΔΙΑ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙΤΕ.
Βγάλτε όση χολή θέλετε, ειρωνευτείτε το ΣΥΡΙΖΑ ή όποιον άλλον, αμφισβητείστε την αντιστασιακή δράση των στελεχών του, αλλά όσο δεν παίρνετε την ευθύνη για την περσινή σας πράξη κανείς δεν θα σας παίρνει στα σοβαρά.
Όχι και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο πληζ.
Ειδικά οι "εμμισθοι", κατά τα δικά τους γραφόμενα.

(Τα δε ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ, για κόμμα που πέρσι τέτοια εποχή έμπαινε δεν έμπαινε στη Βουλή, καλά είναι, δεν νομίζετε;)

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
1) Ο Γιώργος ήταν αρκετά καλός στην ομιλία του το Σάββατο και μέτριος στη συνέντευξη (στο 1ο μισάωρο που είδα, μετά βαρέθηκα).
Η διαφορά της επίδοσης έχει άμεση σχέση με το γεγονός ότι ο Γιώργος είναι μέτριος προς το κακό χειριστής της (ελληνικής) γλώσσας. So what?
Εκφωνητή ειδήσεων θέλουμε να προσλάβουμε ή πρωθυπουργό? Θέλουμε μετεωρολόγο ή κάποιον που θα λέει τον καιρό? Να ξέρουμε δηλαδή, διότι άλλες οι προδιαγραφές του ενός, άλλες του άλλου.
Τι είμαστε εδώ, America, όπου κρίνουμε τους πολιτικούς από το την εκφορά του λόγου τους, την πλακίτσα που κάνουν και το γενικό image? Σας πληροφορώ πως ακόμη και ο Reagan, ένας από τους πιο ηλίθιους Πρόεδρους των ΗΠΑ, είχε τόσο άριστο χειρισμό του λόγου και αυθορμητισμό που θα έκαναν τον καλύτερο Έλληνα ρήτορα πολιτικό να μοιάζει με talking head που κεκεδίζει.

Τα λέω αυτά εγώ που δεν έχω σε ιδιαίτερη εκτίμηση τον Γιώργο. (Μην παρεξηγηθώ: ούτε το Βενιζέλο γουστάρω. Τον θεωρώ χειρότερο και από το Γιώργο.) Αυτόν και τον Κωστάκη δεν θα τους ήξερε ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας τους αν δεν είχαν τα συγκεκριμένα ονόματα. Αλλά έτσι είναι αυτή η χώρα. Είμαστε καθυστερημένοι και γουστάρουμε δυναστείες. Οπότε διαλέγουμε από αυτά που έχουμε στο "κατέστημα".

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Περί δημοσκοπήσεων, "καταλληλότερου" κλπ...
Ε, κάποτε πρέπει να τελειώνουμε με τη γελοιότητα των δημοσκοπήσεων με ακρίβεια δεκαδικού όταν το στατιστικό σφάλμα είναι 2-3%. Με τέτοιο σφάλμα, κανένας στατιστικός που σέβεται τον εαυτό του δεν θα ανέφερε διαφορές του 0,3%! Θα έλεγε απλώς πως τα δύο μεγέθη είναι στατιστικά ισοδύναμα.
Απλώς όλες οι εταιρείες έχουν κλάσει μέντες στην ιδέα να δείξουνε ισοπαλία ή μπροστά το ΠΑΣΟΚ, γιατί ξέρουν πως ο Ζαχαρέας δεν αστειεύεται με κάτι τέτοια… Η πρώτη εταιρεία που θα βρει στο δείγμα της το ΠΑΣΟΚ μπροστά (αν αυτό δεν έχει ήδη γίνει) θα το σκεφτεί παααρααα πολλές φορές πριν τολμήσει να το δείξει.
Και ένα τελευταίο. Ακούω και εγώ σε όλα τα κανάλια να αναπαράγουν το καλοκουρδισμένο συστηματάκι επιχειρημάτων του Ζαχαρέα:
- Υστερεί ο Γιώργος σε καταλληλότητα
- Το ΠΑΣΟΚ θεωρείται πως ασκεί χειρότερη αντιπολίτευση από το ΣΥΡΙΖΑ και δεν ξέρω ποιον άλλον.
Καλά όλα αυτά, αλλά είναι στ’@@ μας στην τελική. Γιατί στις εκλογές δεν έχει ψηφοδέλτια για:
- «Ποιον θεωρείτε καταλληλότερο πρωθυπουργό;»
- «Ποιο κόμμα κάνει καλύτερη αντιπολίτευση»
Αυτά είναι ηλίθια Ζαχαρεϊκά ερωτήματα για να θολώνουμε τα νερά. Αν θέλετε, ας οργανώσουμε ένα γκαλά απονομής βραβείων για τους καταλληλότερους, αλλά ας μην μπλέκουμε ηλίθιες ερωτήσεις με τις εκλογές. Αυτά είναι για γέλια. Να σας θυμίσω πως δημοφιλέστερος πολιτικός έβγαινε πάντα ο Κωνσταντόπουλος, αλλά στο ταμείο το κόμμα έπαιρνε μετά βίας 3%.
Στις εκλογές υπάρχει μόνο ένα σκληρότατο ερώτημα: «ποιο κόμμα θέλετε να σας κυβερνήσει;».
Και σε αυτό το ερώτημα οι πολίτες απαντούν προς το παρόν ισοπαλία ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.
Μετά τις εκλογές, θα απονείμουμε (όπως στα όσκαρ) και ένα τιμητικό βραβείο στο σύριζα διότι παρά την ένδοξη καταλληλότερη αντιπολίτευση που άσκησε, οι ψηφοφόροι δεν το τίμησαν με την ψήφο τους για να καταστεί κυβέρνηση. Οι ψηφοφόροι θα αποφασίουν πως τους αρέσει τόσο πολύ η αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ που του ζητήσουν να συνεχίσει το αντιπολιτευτικό του έργο.
Ο ανεπιθύμητος το είπε για άλλη μια φορά:
Και πρέπει να ψηφίσω αυτόν που θέλω να με κυβερνήσει. Δε με αφορά να κάνω αντιπολίτευση...Εχω μάθει στη ζωή μου να έχω τον έλεγχο... Ετσι θέλω να επιλέγω και αυτόν που κυβερνά και όχι αυτόν που αντιπολιτεύεται.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Γεια σου ρε "Κρεμαστινέ της ψυχανάλυσης"!
Που νά' σουνα και της Κλαδικής δηλαδή τι θα μας ξεφούρνιζες!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Και για να τελειώνουμε:
Ψηφίστε για ότι νομίζετε, για πρωθυπουργό, για θυρωρό, για πρόεδρο εξωραϊστικού συλλόγου κλπ.
Μην μας λέτε όμως απο πάνω οτι ΥΠΟΧΡΕΟΥΜΑΣΤΕ και να έχουμε τα δικά σας κριτήρια.
Θα ψηφίζουμε για ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ εμείς, δεν θα σας ρωτήσουμε κιόλας.
Οϋτε κουτόχορτο τρώμε, ούτε αμερικανάκια είμαστε για να τσιμπήσουμε με την πρεμούρα να επιστρέψετε ΕΣΕΙΣ στην κουτάλα της εξουσίας, κάτι που κάνατε επί 23 χρόνια και δώσατε και το πατρόν στα γαλάζια αδελφάκια σας ώστε να κάνουν σήμερα το ίδιο.
Αλήθεια, αν ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΤΑΙΡΟΙ του δικομματισμού πάρουν τ' αρχίδια του εκλογικού σώματος (και συγκεντρώσουν ΜΑΖΙ 60% π.χ.), τι θα λέτε τότε;

handst

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Να πείτε στον ψευτοΔαπίτη που άνοιξε αυτό το topic, ότι θλιβερός είναι ο ίδιος.

Θλιβερέ φασιστάκο είναι η κυβέρνηση της ΝΔ.

Τί να σου θυμίσω ? Ότι κάηκε πέρσι ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ εξαιτίας της αμέλιας σας και των οργάνων σας και ότι ΦΕΤΟΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΤΕ ΣΤΑ ΚΟΝΤΕΪΝΕΡΣ ΕΝΩ ΠΕΡΣΙ δίνατε 5.000 σε όποιον περνούσε έξω από τις τράπεζες ?

Τί να σου θυμίσω θλιβερέ και ανόητε φασιστάκο ? Ότι ακόμα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ για τις ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ ? Ακόμα και τις ομιλίες του Καραμανλή άκουγαν και ουδείς τιμώρησε τον Υπουργό και την εταιρεία. Κότες.

Τί να σου θυμίσω ΘΛΙΒΕΡΈ και ανόητε δεξιέ ? Για το μέγα σκάνδαλο των βουλευτών σας με την Μονή Βατοπεδίου ?

Τί να σου θυμίσω ΘΛΙΒΕΡΕ και ανόητε δεξιέ ? Τον απίστευτο πληθωρισμό συγκριτικά με τις ΚΩΜΙΚΕΣ αυξήσεις 3 και 5 ευρώ σε συνταξιούχους και μισθούς ?

Τί να σου θυμίσω ΘΛΙΒΕΡΕ δεξιέ ? Ότι ο Καραμανλής μιλούσε για την εγκληματικότητα και ότι στην Αθήνα δεν κυκλοφορείς όταν δύσει ο ήλιος ? Αυτή ήταν η πάταξη της εγκληματικότητας ? Να παίξουν με γιαταγάνια και σπαθιά στο κέντρο της Αθήνας και ώρα 18'00 Πακιστανοί με Αφρικανούς ? Τρομερές περιπολίες. Απίστευτη πάταξη.

Τί να σου θυμίσω ΘΛΙΒΕΡΕ δεξιέ ? Τον Κουκοδήμο ? Κού-κού !

Τί να σου θυμίσω ΘΛΙΒΕΡΕ δεξιέ ? Ότι κόψατε τον Ζορμπά πριν μιλήσει και πάτε όλοι φυλακή ?

Tί να σου θυμίσω ? ΤΟΝ ΖΑΧΟΠΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ? ποιός ηταν ο θλιβερός ? Αυτός ή ο γκέουλας ?

Τί να σου θυμίσω ? Το σκάνδαλο με τα ομόλογα που τα παίζατε τζόγο στο χρηματιστήριο ?

Άντε καραγκιοζάκο που μπήκες εδώ σε σάιτ για γκόμενες, να μας πείς ότι είναι θλιβερός ο γιωργάκης. Κοίτα τα χάλια σου γελοίε και μετά μίλα...

Αντε βλακάκο !

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Palermo, σου πέταξε το γάντι ο πράσινος φίλος παραπάνω.
Θα αφήσεις αναπάντητη την πρόκληση;          :think:

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Ότι ο Καραμανλής είναι πρωθυπουργός
ελέω Καναλαρχων , που ασχολούνται με έργα ,( πετρέλαια  , αλήθεια ξέρει κανένας τι κονόμες έκαναν αυτό το διάστημα τα διυλιστήρια έκανε κανένας έλεγχο ??? , έχετε καταλάβει ότι το πετρέλαιο πέφτει κάθε μέρα και η βενζίνη ανεβαίνει , ελληνικό θαύμα η Νέο Δημοκρατικό θαύμα .
ελέω έκδοτων των έργων , εάν θυμόσαστε τον μεγαλύτερο πόλεμο που δέχτηκε ο Παπανδρέου ήταν από το ΜΕΓΑ κατά την διάρκεια των εκλογών του  ΠΑΣΟΚ ,
ΕΛΕΩ βιομηχάνων , μην ξεχνάτε ότι ο  υφυπουργός  Παπαθανασιου ήταν μπατζανάκης του προέδρου του ΣΕΒ .
ΕΛΕΩ  Συπερμαρκετ που γίνονται οι τρελές κονόμες και δεν μπορούν να κάνουν τίποτα , και οι τιμές είναι ανεξέλεγκτες και τα καραγκιοζακια του Καραμανλή βγαίνουν στην τηλεόραση και μας δουλεύουν ψιλό γαζί , λες και δεν έχουν όλοι αυτοί μηχανογραφημένο λογιστήριο αλλά θέλει αρχίδια να πας σε αυτόν που σε τάιζε 20 χρόνια και να του κανείς έλεγχο . όλα τα υπόλοιπα είναι του κώλου . βαλτέ τα κεφάλια καλά μέσα στο χώμα , δεν θα βλέπετε τίποτα ??????????
Γιατί ο Παπανδρέου να είναι χειρότερος από αυτούς του κατσαπιαδες ??????

{ξέχασες τους ιδιοκτήτες ψιλικατζίδικων,κουρείς και ρακοσυλέκτες
σε λίγο θα μας πεις ότι τον βγάλανε ο Πρετεντέρης,ο Λαμπράκης και ο Μπόμπολας }

Γράψε και καμία άλλη παπάρια αλλά χρησιμοποίησε το μυαλό σου πρώτα ??????
Ποιοι σας ταΐζανε 20  χρόνια που κοπρίζατε δεξιά και αριστερά .
Εάν θέλεις να σου γράψω και ονόματα ?

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Oυτε ο Γιωργακης σας αρεσει. Ο ενας μυριζει , ο αλλος ξινιζει. Εγω ξαναλεω, μια χαρα ειναι οι πολιτικοι. Ο κοσμος πρεπει να αλλαξει μυαλα . Αν δεν αλλαξει μυαλα μια ζωη ολους μαλακες θα τους βγαζει
Ρε χαντστ και χαντερ ωραια τα λετε αλλα επι Πασοκ δεν γινονταν τα ιδια ; Τα καναλια δεν υποστηριζαν το Πασοκ, τα σουπερμαρκετ δεν οργιαζαν ;

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Oυτε ο Γιωργακης σας αρεσει. Ο ενας μυριζει , ο αλλος ξινιζει. Εγω ξαναλεω, μια χαρα ειναι οι πολιτικοι. Ο κοσμος πρεπει να αλλαξει μυαλα .
Από κει ξεκινάει το πρόβλημα αδελφέ. Έχουμε τους ηγέτες που μας αξίζουν. Κατ εικόνα και ομοίωση της κοινωνίας μας.

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Από κει ξεκινάει το πρόβλημα αδελφέ. Έχουμε τους ηγέτες που μας αξίζουν. Κατ εικόνα και ομοίωση της κοινωνίας μας.
Εγω οσο κι αν βλεπω τις κυβερνησεις του Πασοκ και της Νδ , δεν βλεπω σκανδαλα. Που τα βλεπετε εσεις ;  :think:
Δεν ειναι σκανδαλα αυτα. Αν η MIESENS εδωσε 10 τοστιερες και 20 ψυγεια στα κομματα δεν ειναι σκανδαλο. Αν ο Λιαπης ειδε ενα αγωνα ποδοσφαιρου με εξοδα μιας εταιρειας δεν ειναι σκανδαλο. Αν το Πασοκ εδινε ολα τα εργα στους δικους του δεν ειναι σκανδαλο. Και το ιδιο με τη Βατοπεδιου. Ολοι δεν κοιτανε να πριμοδοτησουν τους δικους τουςσε αυτη τη χωρα ; Ολοι το βολεμα δεν κοιτανε και τη φοροδιαφυγη; Τι σας πειραξε ; Που το εκανε και ο Βουλγαρακης και οι πολιτικοι γενικα ; Δηλαδη οι πολιτικοι απο αλλο πλανητη ηρθανε ; Αυτοι να μην τη σκαπουλαρουνε απο την εφορια ; Ηρθε πριν μια βδομαδα σπιτι μου ενας ηλεκτρολογος να φτιαξει κατι. Μου λεει 120 ευρω κανει. Αποδειξη του λεω ;
Με αποδειξη κανει 160 ευρω απανταει. Τι εχετε να πειτε ;
Ο νομοταγης πολιτης πρεπει να δωσει τα 160 ευρω. Ρωταω . Ποιος απο εσας θα τα εδινε; Αρα πρωτα την καμπουρα του να κοιταει ο καθενας
Ουτε το χρηματιστηριο ειναι σκανδαλο του Πασοκ, αν ο καθε δηθεν ελληνας ηθελε να μας το παιξει και ευρωπαιος , που ασχολειται με μετοχες. Τους εβλεπες στην παραλια με το κινητο να λενε 'Αγορασε Καραμολεγκο' , 'Πουλα Βιοσωλ'. Απο τα προβατα βγηκαν μου ηθελαν και χρηματιστηριο.  :2funny:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Περί δημοσκοπήσεων, "καταλληλότερου" κλπ...
Ε, κάποτε πρέπει να τελειώνουμε με τη γελοιότητα των δημοσκοπήσεων με ακρίβεια δεκαδικού όταν το στατιστικό σφάλμα είναι 2-3%. Με τέτοιο σφάλμα, κανένας στατιστικός που σέβεται τον εαυτό του δεν θα ανέφερε διαφορές του 0,3%! Θα έλεγε απλώς πως τα δύο μεγέθη είναι στατιστικά ισοδύναμα.
Απλώς όλες οι εταιρείες έχουν κλάσει μέντες στην ιδέα να δείξουνε ισοπαλία ή μπροστά το ΠΑΣΟΚ, γιατί ξέρουν πως ο Ζαχαρέας δεν αστειεύεται με κάτι τέτοια… Η πρώτη εταιρεία που θα βρει στο δείγμα της το ΠΑΣΟΚ μπροστά (αν αυτό δεν έχει ήδη γίνει) θα το σκεφτεί παααρααα πολλές φορές πριν τολμήσει να το δείξει.
Και ένα τελευταίο. Ακούω και εγώ σε όλα τα κανάλια να αναπαράγουν το καλοκουρδισμένο συστηματάκι επιχειρημάτων του Ζαχαρέα:
- Υστερεί ο Γιώργος σε καταλληλότητα
- Το ΠΑΣΟΚ θεωρείται πως ασκεί χειρότερη αντιπολίτευση από το ΣΥΡΙΖΑ και δεν ξέρω ποιον άλλον.
Καλά όλα αυτά, αλλά είναι στ’@@ μας στην τελική. Γιατί στις εκλογές δεν έχει ψηφοδέλτια για:
- «Ποιον θεωρείτε καταλληλότερο πρωθυπουργό;»
- «Ποιο κόμμα κάνει καλύτερη αντιπολίτευση»
Αυτά είναι ηλίθια Ζαχαρεϊκά ερωτήματα για να θολώνουμε τα νερά. Αν θέλετε, ας οργανώσουμε ένα γκαλά απονομής βραβείων για τους καταλληλότερους, αλλά ας μην μπλέκουμε ηλίθιες ερωτήσεις με τις εκλογές. Αυτά είναι για γέλια. Να σας θυμίσω πως δημοφιλέστερος πολιτικός έβγαινε πάντα ο Κωνσταντόπουλος, αλλά στο ταμείο το κόμμα έπαιρνε μετά βίας 3%.
Στις εκλογές υπάρχει μόνο ένα σκληρότατο ερώτημα: «ποιο κόμμα θέλετε να σας κυβερνήσει;».
Και σε αυτό το ερώτημα οι πολίτες απαντούν προς το παρόν ισοπαλία ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.
Μετά τις εκλογές, θα απονείμουμε (όπως στα όσκαρ) και ένα τιμητικό βραβείο στο σύριζα διότι παρά την ένδοξη καταλληλότερη αντιπολίτευση που άσκησε, οι ψηφοφόροι δεν το τίμησαν με την ψήφο τους για να καταστεί κυβέρνηση. Οι ψηφοφόροι θα αποφασίουν πως τους αρέσει τόσο πολύ η αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ που του ζητήσουν να συνεχίσει το αντιπολιτευτικό του έργο.
Ο ανεπιθύμητος το είπε για άλλη μια φορά:

Αγαπητέ Σιγκμουντ,
Καλά τα λες αλλά αναρωτιέμαι αν έλεγες τα ίδια το 2000 ή παραμονές του 2004, τότε που οι δημοσκοπήσεις έδειχναν καταλληλότερο το Σημίτη και μικρό προβάδισμα, ενίοτε στα όρια του στατιτιστικού λάθους, της ΝΔ...
Και ο Ζαχαρέας, δεν έχει τόσο μεγάλη επιρροή στις εταιρείες δημοσκοπήσεων και πολύ περισσότερο στα ηλεκτρονικά μέσα, κάθε άλλο...
Ούτε ένα σκάνδαλο δεν έχει καταφέρει να συγκαλύψει, τις εταιρείες δημοσκοπήσεων θα ελέγξει;
Και το Πασοκ που τις ήλεγχε έως το 2004, τί  κατάλαβε;

Κατά τα λοιπά, η ανάλυσή σου είναι εξαιρετική...
Ειδικά για τον τσύριζα, ο οποίος ακόμη και δημοσκοπικά αρχίζει να φθίνει...

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Είναι κρίμα που πέθανε νωρίς η Μαλβίνα.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Είναι κρίμα που πέθανε νωρίς η Μαλβίνα.

Η οποία κάποτε είχε σηκώσει μόνη της το βάρος της αντιπολίτευσης στην Ελλάδα και φυσικά το πλήρωσε...
Τα Ιεκ Ταπερμαν και ο Δάμαλος έχουν περάσει στο συλλογικό υποσυνείδητο...

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
465
Πόντοι
36
IEK Tάπερμαν. Για σωστά Ελληνικά  ;)

Stories

Νέο!

Stories