hunter1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
φιλε βαλέ το κεφάλι καλά μέσα στο χώμα , δεν θα βλέπεις τίποτα ??????????
ποιοί τον γύρισαν; οι μητσοτάκηδες;Αφενός απάντησε λίγο πιο πάνω ο Ίσιος ( ), αφετέρου ο Σουφλιάς επέστρεψε πίσω σε μια ηλικία όπου δεν θα μπορούσε πλέον να προβάλλει αξιώσεις πέραν υπουργείου.
Έξυπνο παλικάρι είσαι μπορείς και μόνος να σου καταλάβεις για ποιό λόγο γύρισε ο Σαμαράς πίσω στην ΝΔ. Μάλλον για να το θέσουμε πιο ωραία, τον γύρισαν.
γιατί νομίζεις και τώρα που το έχει όξω βλέπει τίποτα;αδελφε στα βενζιναδικα οι δεξιοι πληρονετε με αλλες τιμες ?????????
φιλε βαλέ το κεφάλι καλά μέσα στο χώμα , δεν θα βλέπεις τίποτα ??????????
Ότι ο Καραμανλής είναι πρωθυπουργός
ελέω Καναλαρχων , που ασχολούνται με έργα ,( πετρέλαια , αλήθεια ξέρει κανένας τι κονόμες έκαναν αυτό το διάστημα τα διυλιστήρια έκανε κανένας έλεγχο ??? , έχετε καταλάβει ότι το πετρέλαιο πέφτει κάθε μέρα και η βενζίνη ανεβαίνει , ελληνικό θαύμα η Νέο Δημοκρατικό θαύμα .
ελέω έκδοτων των έργων , εάν θυμόσαστε τον μεγαλύτερο πόλεμο που δέχτηκε ο Παπανδρέου ήταν από το ΜΕΓΑ κατά την διάρκεια των εκλογών του ΠΑΣΟΚ ,
ΕΛΕΩ βιομηχάνων , μην ξεχνάτε ότι ο υφυπουργός Παπαθανασιου ήταν μπατζανάκης του προέδρου του ΣΕΒ .
ΕΛΕΩ Συπερμαρκετ που γίνονται οι τρελές κονόμες και δεν μπορούν να κάνουν τίποτα , και οι τιμές είναι ανεξέλεγκτες και τα καραγκιοζακια του Καραμανλή βγαίνουν στην τηλεόραση και μας δουλεύουν ψιλό γαζί , λες και δεν έχουν όλοι αυτοί μηχανογραφημένο λογιστήριο αλλά θέλει αρχίδια να πας σε αυτόν που σε τάιζε 20 χρόνια και να του κανείς έλεγχο . όλα τα υπόλοιπα είναι του κώλου . βαλτέ τα κεφάλια καλά μέσα στο χώμα , δεν θα βλέπετε τίποτα ??????????
Γιατί ο Παπανδρέου να είναι χειρότερος από αυτούς του κατσαπιαδες ??????
ο Σουφλιάς που είναι ΟΕΟ;;;;;;;;
ο Σαμαράς ΟΕΟ;;;;;;
ρε δεξιός και κρητικός δε γίνεται χωρίς φούντα.....
Είσαιποιοί τον γύρισαν; οι μητσοτάκηδες;
Βέβαια, είναι σα να λέω ότι όταν με βιάζουν προτιμώ να έχω τις αισθήσεις μου..Αλλά τουλάχιστον βλέπω τον δράστη.
Είσαι
ΜΑ ΠΟΛΥ
Λες και δεν το έχει ο κόσμος τούμπανο οτι εδώ και κάτι λίγα χρόνια η Ντόρα θέλει την αρχηγία .
Μήπως προσπαθούν κάποιοι να ανακόψουν κάποιους άλλους? Λες ο Δρακουμέλ να τον γύρισε πίσω??
κρητικέ κόψε τη φούντα.....
Για τη Νου δου ξέρω πιο πολλά και από τον Λευτεράκη.....
Παρτο αλλιώς......
κάποτε πίστευα ότι διαφέρουν....Για τις προγραμματικές διαφορές όμως ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ, μούγκα στη στρούγκα ακόμα!
Αν και είμουν ΝΔ στα δύσκολα χρόνια, εγω δεν ξέρω. Και δεν με ενδιαφέρει πλέον γιατί δεν υπάρχει και θέμα αρχηγίας.κρητικέ κόψε τη φούντα.....
Για τη Νου δου ξέρω πιο πολλά και από τον Λευτεράκη.....
Παρτο αλλιώς......
κάποτε πίστευα ότι διαφέρουν....
Τώρα απλά κατάλαβα ότι είναι τρις χειρότεροι........
Τίποτα άλλο δεν έχω να πω........
ρε επί Αβέρωφ κατέβαινα στο Πεδίο Αρεως και απλωνόμαστε για να φαινόμαστε περισσότεροι...Αν και είμουν ΝΔ στα δύσκολα χρόνια, εγω δεν ξέρω. Και δεν με ενδιαφέρει πλέον γιατί δεν υπάρχει και θέμα αρχηγίας.
Απλά υποθέτω οτι αυτή είναι μια κίνηση για να ανακοπεί η νυν ΥΠ.ΕΞ.
αμα εσύ δεν έχεις καταλάβει καμμιά διαφορά τότε μάλλον έχει πάθει αναισθησία ο κώλος σου.Είναι τρις χειρότερος κάποιος απο κάποιον άλλον που δεν διαφέρει σε τίποτα μαζί του;
αμα εσύ δεν έχεις καταλάβει καμμιά διαφορά τότε μάλλον έχει πάθει αναισθησία ο κώλος σου.
Ε αφού εσύ την έχεις καταλάβει τη διαφορά, γιατί δεν την μοιράζεσαι μαζί μας και την κρατάς μυστική;