Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 751K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
φιλε  βαλέ το κεφάλι καλά μέσα στο χώμα , δεν θα βλέπεις τίποτα ??????????

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
αδελφε στα βενζιναδικα οι δεξιοι πληρονετε με αλλες τιμες ?????????
φιλε  βαλέ το κεφάλι καλά μέσα στο χώμα , δεν θα βλέπεις τίποτα ??????????

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αφενός απάντησε λίγο πιο πάνω ο Ίσιος (  :2funny: :2funny: :2funny: ), αφετέρου ο Σουφλιάς επέστρεψε πίσω σε μια ηλικία όπου δεν θα μπορούσε πλέον να προβάλλει αξιώσεις πέραν υπουργείου.
Έξυπνο παλικάρι είσαι μπορείς και μόνος να σου καταλάβεις για ποιό λόγο γύρισε ο Σαμαράς πίσω στην ΝΔ. Μάλλον για να το θέσουμε πιο ωραία, τον γύρισαν.
ποιοί τον γύρισαν; οι μητσοτάκηδες;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αδελφε στα βενζιναδικα οι δεξιοι πληρονετε με αλλες τιμες ?????????
φιλε  βαλέ το κεφάλι καλά μέσα στο χώμα , δεν θα βλέπεις τίποτα ??????????
γιατί νομίζεις και τώρα που το έχει όξω βλέπει τίποτα;

OP
OP
P

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Ότι ο Καραμανλής είναι πρωθυπουργός
ελέω Καναλαρχων , που ασχολούνται με έργα ,( πετρέλαια  , αλήθεια ξέρει κανένας τι κονόμες έκαναν αυτό το διάστημα τα διυλιστήρια έκανε κανένας έλεγχο ??? , έχετε καταλάβει ότι το πετρέλαιο πέφτει κάθε μέρα και η βενζίνη ανεβαίνει , ελληνικό θαύμα η Νέο Δημοκρατικό θαύμα .
ελέω έκδοτων των έργων , εάν θυμόσαστε τον μεγαλύτερο πόλεμο που δέχτηκε ο Παπανδρέου ήταν από το ΜΕΓΑ κατά την διάρκεια των εκλογών του  ΠΑΣΟΚ ,
ΕΛΕΩ βιομηχάνων , μην ξεχνάτε ότι ο  υφυπουργός  Παπαθανασιου ήταν μπατζανάκης του προέδρου του ΣΕΒ .
ΕΛΕΩ  Συπερμαρκετ που γίνονται οι τρελές κονόμες και δεν μπορούν να κάνουν τίποτα , και οι τιμές είναι ανεξέλεγκτες και τα καραγκιοζακια του Καραμανλή βγαίνουν στην τηλεόραση και μας δουλεύουν ψιλό γαζί , λες και δεν έχουν όλοι αυτοί μηχανογραφημένο λογιστήριο αλλά θέλει αρχίδια να πας σε αυτόν που σε τάιζε 20 χρόνια και να του κανείς έλεγχο . όλα τα υπόλοιπα είναι του κώλου . βαλτέ τα κεφάλια καλά μέσα στο χώμα , δεν θα βλέπετε τίποτα ??????????
Γιατί ο Παπανδρέου να είναι χειρότερος από αυτούς του κατσαπιαδες ??????

ξέχασες τους ιδιοκτήτες ψιλικατζίδικων,κουρείς και ρακοσυλέκτες
σε λίγο θα μας πεις ότι τον βγάλανε ο Πρετεντέρης,ο Λαμπράκης και ο Μπόμπολας

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
ο Σουφλιάς που είναι ΟΕΟ;;;;;;;;
ο Σαμαράς ΟΕΟ;;;;;;

ρε δεξιός και κρητικός δε γίνεται χωρίς φούντα.....

Τον αλήτη- προδότη δεν τον έδιωξε ο Δάμαλος, μόνος του έφυγε πολύ πριν αναλάβει ο Κωστάκης, πιστευοντας τους λαμπρακοαπαυτούς ότι θα τον στήριζα..
Κακώς τον δέχθηκε ο Κωστάκης αλλά από την άλλη, ένας απλός βουλευτής μεσσηνίας που φοβάται να μιλήσει μην και του πετάξει κανά τακούνι η Ντόρα...
Ο Σουφλιάς αμφιβάλλω αν θα ξαναδιεκδικήσει την ηγεσία της νδ και απέχει πολύ από το να χαρακτηριστεί το δεξί χέρι ή ο αντ' αυτού του καραμανλή...

Δεν ξέρω αν τελικά ο κωστάκης είναι όσα λες...

Μπορεί και να είναι, μπορεί και όχι..

Αλλά ανεξαρτήτως τί ψηφίσω στις επόμενες εκλογές, δεν θα ξεχάσω ποτέ μα ποτέ το επικοινωνιακό blietzkrieg υπερ του Γιωργάκη τον Ιανουάριο- Μάρτιο 2004..
Αυτο λέει πολλά για το πώς μανιπιουλάρεται η κοινη γνώμη...

Το Βατοπέδι αποκαλύφθηκε, οι κουμπάροι αποκαλύφθηκαν, ο παυλίδης αποκαλύφθηκε, τα ομόλογα αποκαλύφθηκαν, τίποτα σχεδόν δεν μένει κρυφό...
Την ίδια στιγμή έχεις τα πασοκεμον να μην παραδέχονται ακόμη ότι υπήρξε χρηματιστήριο...

Τί θέλει να πει ο έμμισθος: Καλύτερα μια ανίκανη- διεφθαρμένη κυβέρνηση που δεν μπορεί να συγκαλύψει τίποτα παρά μια κυβέρνηση εικονικής πραγματικότητας...

Βέβαια, είναι σα να λέω ότι όταν με βιάζουν προτιμώ να έχω τις αισθήσεις μου..Αλλά τουλάχιστον βλέπω τον δράστη.

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
ποιοί τον γύρισαν; οι μητσοτάκηδες;
Είσαι  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
ΜΑ ΠΟΛΥ  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Λες και δεν το έχει ο κόσμος τούμπανο οτι εδώ και κάτι λίγα χρόνια η Ντόρα θέλει την αρχηγία .
Μήπως προσπαθούν κάποιοι να ανακόψουν κάποιους άλλους? Λες ο Δρακουμέλ να τον γύρισε πίσω??

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Βέβαια, είναι σα να λέω ότι όταν με βιάζουν προτιμώ να έχω τις αισθήσεις μου..Αλλά τουλάχιστον βλέπω τον δράστη.

ίσιε..... Εάν με πληγώσει ο εχθρός μου στ αρχίδια μου....
Εάν με πληγώσει το σπίτι μου γάματα με μεγάλα γράμματα

Είμαι και γέρος για επαναστάσεις και ανατροπές.......

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Είσαι  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
ΜΑ ΠΟΛΥ  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Λες και δεν το έχει ο κόσμος τούμπανο οτι εδώ και κάτι λίγα χρόνια η Ντόρα θέλει την αρχηγία .
Μήπως προσπαθούν κάποιοι να ανακόψουν κάποιους άλλους? Λες ο Δρακουμέλ να τον γύρισε πίσω??

κρητικέ κόψε τη φούντα.....
Για τη Νου δου ξέρω πιο πολλά και από τον Λευτεράκη.....
Παρτο αλλιώς......

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Παρτο αλλιώς......

Για τις προγραμματικές διαφορές όμως ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ, μούγκα στη στρούγκα ακόμα!    :dancing:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Για τις προγραμματικές διαφορές όμως ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ, μούγκα στη στρούγκα ακόμα!     :dancing:
κάποτε πίστευα ότι διαφέρουν....
Τώρα απλά κατάλαβα ότι είναι τρις χειρότεροι........
Τίποτα άλλο δεν έχω να πω........

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Παρτο αλλιώς......
Αν και είμουν ΝΔ στα δύσκολα χρόνια, εγω δεν ξέρω. Και δεν με ενδιαφέρει πλέον γιατί δεν υπάρχει και θέμα αρχηγίας.
Απλά υποθέτω οτι αυτή είναι μια κίνηση για να ανακοπεί η νυν ΥΠ.ΕΞ.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66

Είναι τρις χειρότερος κάποιος απο κάποιον άλλον που δεν διαφέρει σε τίποτα μαζί του;  :think:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αν και είμουν ΝΔ στα δύσκολα χρόνια, εγω δεν ξέρω. Και δεν με ενδιαφέρει πλέον γιατί δεν υπάρχει και θέμα αρχηγίας.
Απλά υποθέτω οτι αυτή είναι μια κίνηση για να ανακοπεί η νυν ΥΠ.ΕΞ.
ρε επί Αβέρωφ κατέβαινα στο Πεδίο Αρεως και απλωνόμαστε για να φαινόμαστε περισσότεροι...
Τι να μου πεις εσύ τώρα για δύσκολες εποχές........

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Είναι τρις χειρότερος κάποιος απο κάποιον άλλον που δεν διαφέρει σε τίποτα μαζί του;   :think:
αμα εσύ δεν έχεις καταλάβει καμμιά διαφορά τότε μάλλον έχει πάθει αναισθησία ο κώλος σου.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66

Να το πω διαφορετικά δηλαδή:
Θα σε εξέπληττε αν είχαμε ακόμα κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και στο σκάνδαλο με το Βατοπέδι ενέχονταν κάποιος σαν τον Χρυσοχοϊδη π.χ; (τυχαίο το παράδειγμα)

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
αμα εσύ δεν έχεις καταλάβει καμμιά διαφορά τότε μάλλον έχει πάθει αναισθησία ο κώλος σου.

Ε αφού εσύ την έχεις καταλάβει τη διαφορά, γιατί δεν την μοιράζεσαι μαζί μας και την κρατάς μυστική;      :dancing:

lolo

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Να προσθέσω κάτι? Λέτε για τον Γιωργάκη και τον Κωστάκη. Ξεχνάτε οτι τα κόμματα είναι ένας τεράστιος μηχανισμός που ναι μεν διοικούνται απο κάποιον αλλά στηρίζουν ή αποκεφαλίζουν κιόλας. Ο καθένας μπορεί να έχει ή να δείχνει οτι έχει τις καλύτερες προθέσεις. Όμως κάποιοι τους στήριξαν για να βγουν νικητές και αυτοί που τους στήριξαν θα πρέπει να ανταμειφθούν ειδάλλως θα τιμωρήσουν. Λοιπόν πως θα  τους ελέγξει ο Κωστάκης και ο Γιωργάκης όλους αυτούς που στηρίχτηκαν και στηρίζονται πάνω τους?
Νομίζω τώρα με τα διάφορα λαμόγια είναι εμφανές.Μιας και τα λαμόγια υπάρχουν άφθονα και στις δύο παρατάξεις κάθε αλλάγή προσώπων δεν έχει κανένα νόημα (Καραμανλής, Παπανδρέου, Βενιζέλος, Μπακογιάννη, και ούτω καθεξης, η μόνη διαφορά θα είναι να ευνοούνται και διαφορετικοί παρατρεχάμενοι.Δυστυχώς....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom