Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 751K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Συμφωνώ πλήρως με το ανεπιθύμητο πρόσωπο. Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΑ!!!! Πότε θα γίνει αυτό κατανοητό; πώς να σταματήσει την κυβέρνηση με δημοκρατικό τρόπο η αντιπολίτευση; μπορεί να μου το εξηγήσει κανείς; Όπως λέει το ανεπιθύμητο πρόσωπο, μόνο με κατάληψη της Βουλής μπορεί να το κάνει, πλην όμως κάτι τέτοιο θα συνιστούσε συνταγματική και πολιτειακή εκτροπή!!!

Δεν έχω πλέον λόγια..... Γι αυτό λέω να αδειάσω τι γωνιά σε μαλάκες που αντί να ρίξουν ένα γαμωσταυρίδι στους δημοσκόπους στην ερώτηση "ΠΩΣ ΚΡΙΝΕΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ" την κρίνουν και αρνητικά.... Προφανώς νομίζουν οι αγράμματοι ότι τους ερωτούν τι έχετε να πείτε για το ΠΑΣΟΚ όταν κυβερνούσε....

Αντε γεια σκατοφάρα. Αντε γεια.

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
Θλιβερος ο Γιωργακης? Ελα ρε παιδια μην ειστε υπερβολικοι.Μια χαρα τα πηγε για διαγωνισμα χωρις να εχει τις λυσεις.Προχθες που τα διαβαζε απο μεσα ηταν αψογος (ασχετα αν παλι δεν καταλαβαινε τι ελεγε). :rockon:

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
θες να σε αρχίσω;
πώς θες να τα καταργήσει εάν δεν κυβερνήσει;
Ποιά έργα θές να κάνει η αντιπολίτευση;
να κάνει κατάληψη στη βουλή για να μη μπορεί να μπει μέσα ο αλογοσκοφης;
δε με κατάλαβες απόλυτα και
αρπάζεσαι πάλι θείε...  :)  :grin: 
εννοώ πως πολλές φορές
οι αρχηγοί των κομμάτων
κάνουν σωστές
πολιτικές προτάσεις
και ΜΕΤΑ ΟΤΑΝ ΑΝΕΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ
τις αγνοούν τις αθετούν ή τις
υλοποιούν μερικώς.. το έργο αυτό
δε θέλω να το δω.... αν διάβασες
και το προηγούμενο ποστ μου
θα καταλαβες οτι κινούμαστε
στην ίδια 'κατεύθυνση' 
απλά εγώ με ματιά περισσότερο κριτική...  :sunglasses: 

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.592
Πόντοι
4.615
Να αλλά για το χάλι της οικονομίας φταίει το ΠΑΣΟΚ , παρά της  μεγάλες προσπάθειες του αλογοσκουφη .
Για το χάλι της οικονομίας φταίει ο κ. Καραμανλής, αφού με το που εξελέγη πρωθυπουργός διενήργησε την περιβόητη απογραφή, που ακόμη δεν έχω καταλάβει ποια ήταν η πρακτική της σημασία. Εξαιτίας της μπήκαμε σε κυκεώνα, από ένα αντιπασοκικό μένος των κυβερνώντων προς τα όσα πεπραγμένα της διακυβέρνησης Σημίτη. Νόμιζαν ότι οι Βρυξέλες θα τους έδιναν παράσημο;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δε με κατάλαβες απόλυτα και
αρπάζεσαι πάλι θείε...  :)  :grin: 
εννοώ πως πολλές φορές
οι αρχηγοί των κομμάτων
κάνουν σωστές
πολιτικές προτάσεις
και ΜΕΤΑ ΟΤΑΝ ΑΝΕΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ
τις αγνοούν τις αθετούν ή τις
υλοποιούν μερικώς.. το έργο αυτό
δε θέλω να το δω.... αν διάβασες
και το προηγούμενο ποστ μου
θα καταλαβες οτι κινούμαστε
στην ίδια 'κατεύθυνση' 
απλά εγώ με ματιά περισσότερο κριτική...  :sunglasses:  

βάλτον και σε 4 χρόνια στείλτον σπίτι του.
Είσαι πολύ μαλάκας να νομίζεις ότι θα ασχοληθεί με την πάρτη σου ο κωστάκης όταν εξελέγη χωρίς πρόγραμμα εν μέσω εθνικής καταστροφής....
Τέτοιοι μαλάκες που είστε τέτοιοι σας αξίζουν.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Όλοι κρίνονται ρε μάγκες!Και η αντιπολίτευση!Γιατί σας ενοχλεί αυτό?Όταν πας να ψηφίσεις θα πρέπει να έχεις άποψη και για τον Κωστάκη και για τον Γιωργάκη και για τον Τσίπρα και για την Παπαρήγα...Δεν θα πας να ψηφίσεις απλά υπέρ ή κατά της κυβέρνησης!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Όλοι κρίνονται ρε μάγκες!Και η αντιπολίτευση!Γιατί σας ενοχλεί αυτό?Όταν πας να ψηφίσεις θα πρέπει να έχεις άποψη και για τον Κωστάκη και για τον Γιωργάκη και για τον Τσίπρα και για την Παπαρήγα...Δεν θα πας να ψηφίσεις απλά υπέρ ή κατά της κυβέρνησης!!!
καλά εσύ δεν έλεγες σε άλλο θρεντ ότι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ είναι ιδιοι;

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.592
Πόντοι
4.615
Δεν έχω πλέον λόγια..... Γι αυτό λέω να αδειάσω τι γωνιά σε μαλάκες που αντί να ρίξουν ένα γαμωσταυρίδι στους δημοσκόπους στην ερώτηση "ΠΩΣ ΚΡΙΝΕΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ" την κρίνουν και αρνητικά.... Προφανώς νομίζουν οι αγράμματοι ότι τους ερωτούν τι έχετε να πείτε για το ΠΑΣΟΚ όταν κυβερνούσε....

Αυτό με την δημοσκοπική αξιολόγηση του έργου της αντιπολίτευσης είναι πραγματικά φοβερό..... Το ανέκδοτο της χιλιετίας..... Μα η αντιπολίτευση ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΑ!!! Έργο παράγει μόνον η υπεύθυνη κυβέρνηση!!!!Πότε θα το καταλάβουμε τέλος πάντων!!! Και τι σημαίνει ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ;

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175

ηρεμία ανκλ!..  :) 
έχεις δίκιο από τη μία
από την άλλη όμως υπάρχουν ευθύνες, και
πολιτικές που διαμορφώθηκαν επί ΠΑΣΟΚ
και που έχουν στοιχειώσει το δημόσιο βίο
μέχρι σήμερα... γι'αυτό και το εν λόγω
κόμμα παρά τις φιλότιμες του προσπάθειες
δεν έχει καταφέρει ακόμα να ορθοποδήσει παρά
τη σήψη και την παρακμή του πολιτικού
σκηνικού και τις αλλεπάλληλες υποθέσεις διαφθοράς...  :think:
αυτό βέβαια ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ
δε δινει συγχωροχάρτι στην κυβέρνηση...

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
εγω κρινω οτι για την νεα φορολογικη επιδρομη φταιει το ΠΑΣΟΚ , και κακος βριζουμε τον Κωστακη ,

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Τι σχέση έχει τώρα αυτό?
λες ότι για να πάς να ψηφίσεις πρέπει να έχεις άποψη για τον Κωστάκη και το Γιωργάκη. Αφού είναι ίδιοι όπως λες τι αλλη άποψη θα σχηματίσεις;

OP
OP
P

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Θλιβερος ο Γιωργακης? Ελα ρε παιδια μην ειστε υπερβολικοι.Μια χαρα τα πηγε για διαγωνισμα χωρις να εχει τις λυσεις.Προχθες που τα διαβαζε απο μεσα ηταν αψογος (ασχετα αν παλι δεν καταλαβαινε τι ελεγε). :rockon:

ο άνθρωπος εκτός από μέτριος πολιτικός,είναι και μειωμένης αντίληψης και νοημοσύνης...κάθε του ενέργεια και μια γκάφα αψυχολόγητη  πχ νοθεία...αλλά η μαμάκα θέλει να τον κάνει πρωθυπουργό στην καμπούρα μας με το ζόρι
λυπάμαι αυτούς που μπορεί να ελπίζουν σε αυτόν...ευτυχώς από τα γκάλοπ φαίνεται ότι ο κόσμος τον έχει σε μόνιμη και σταθερή ανυποληψία

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ηρεμία ανκλ!..  :) 
έχεις δίκιο από τη μία
από την άλλη όμως υπάρχουν ευθύνες, και
πολιτικές που διαμορφώθηκαν επί ΠΑΣΟΚ
και που έχουν στοιχειώσει το δημόσιο βίο
μέχρι σήμερα... γι'αυτό και το εν λόγω
κόμμα παρά τις φιλότιμες του προσπάθειες
δεν έχει καταφέρει ακόμα να ορθοποδήσει παρά
τη σήψη και την παρακμή του πολιτικού
σκηνικού και τις αλλεπάλληλες υποθέσεις διαφθοράς...  :think:
αυτό βέβαια ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ
δε δινει συγχωροχάρτι στην κυβέρνηση...
μα καλά με απατά η μνήμη μου ή ο χοντρός ήρθε κυριακή των βαίων πάνω στο γαιδουράκι να διορθώσει τα πάντα με το μαγικό ραβδάκι;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ο άνθρωπος εκτός από μέτριος πολιτικός,είναι και μειωμένης αντίληψης και νοημοσύνης...κάθε του ενέργεια και μια γκάφα αψυχολόγητη  πχ νοθεία...αλλά η μαμάκα θέλει να τον κάνει πρωθυπουργό στην καμπούρα μας με το ζόρι
λυπάμαι αυτούς που μπορεί να ελπίζουν σε αυτόν...ευτυχώς από τα γκάλοπ φαίνεται ότι ο κόσμος τον έχει σε μόνιμη και σταθερή ανυποληψία
δες λίγο το βιογραφικό του...
ρίξε και μια ματιά στο δικό σου, κάνε μια τζούρα τσιμεντόσκονη και πέσε στο θερμαικό......

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
λες ότι για να πάς να ψηφίσεις πρέπει να έχεις άποψη για τον Κωστάκη και το Γιωργάκη. Αφού είναι ίδιοι όπως λες τι αλλη άποψη θα σχηματίσεις;
Δεν θυμάσαι καλά και δεν μιλάμε για εμένα!Μιλάμε για όλο τον κόσμο που θα πάει να ψηφίσει!Εγώ είπα ότι στα βασικά σημεία τα δύο κόμματα έχουν παρόμοιες πολιτικές...το μόνο που αλλάζει είναι τα πρόσωπα!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δεν θυμάσαι καλά και δεν μιλάμε για εμένα!Μιλάμε για όλο τον κόσμο που θα πάει να ψηφίσει!Εγώ είπα ότι στα βασικά σημεία τα δύο κόμματα έχουν παρόμοιες πολιτικές...το μόνο που αλλάζει είναι τα πρόσωπα!
εσύ τώρα για πες μου.....
από την εμεπιρία σου από τα δύο κόμματα βλέπεις να έχουν παρόμοιες πολιτικές;
Ρε αμάσητα σας τα λένε και τα καταπίνετε.....

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
και εχει διορθωσει τα περισοτερα ?αλλα χρειζετε ακομα μερικα χρονια 30 - 50 για να φτιαξει και τα υπολοιπα ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom