Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 756K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

Επισκέπτης
Εσυ τώρα τι πετάγεσαι αφού δεν ξέρεις απο που προήλθε ο σταθμός.

Με λεφτά και της ΝΔ ξεκίνησε πολύ πριν φύγει ο Καρατζαφέρης απο το κόμμα.
Ξέρεις γιατί προσπάθησαν να ανοίξουν σταθμό??
Ακόμα καλύτερα, ξέρεις πως γινόταν οι πρώτες "μεταδόσεις" του σταθμού??
ξερω και μαλιστα καλυτερα απο οσο νομιζεις. τι διαφορετικο ειπα ποιος ηταν προεδρος οταν ανοιξε ο σταθμος; ποτε εγινε βουλευτης πρωτη φορα ο καρατζαφερης; τη ντορα την εχει κριτηκαρει ποτε;ασε φιλαρακο ξερω παρα πολλα οπως οτι τα λεφτα ηταν του μητσοτακη και μονο αυτου και οχι της νδ γιαυτο αλλωστε ακολουθει και τη γραμμη που του δινει ο πνευματικος του πατερας.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Καλά ''μεγάλε'', πάρε τα χάπια σου πρώτα και πήγαινε να προσκυνήσεις στο βωμό του Μεγάλου Αρχηγού, Καθιστού Ταύρου, ...εεε συγγνώμη, Κωστάκη Καραμανλή ήθελα να πω.

Και συνέχιζε να λες ότι για όλα φταίει το ΠΑΣΟΚ. Που ξέρεις, στο τέλος μπορεί να το πιστέψεις.   

Τα χαπάκια της παρατεταμένης βλακείας πρέπει να πάρεις εσύ, αφού δεις πρώτα το πρώτο post μου στο www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,39510.msg707633#msg707633]thread[/url] :toilet:

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.681
Πόντοι
4.615
Δεν υπερασπίζομαι τον Κωστάκη.

Αν θες δε να ξέρεις, σου λέω τα εξής:

1) Σαν γενική εικόνα, είναι καλύτερος απ' το Γιωργάκη. Το λένε και όλες οι δημοσκοπήσεις, άλλωστε.
2) Έχει καταφέρει (ο Κωστάκης - κατά το πρότυπο του θείου του) να τους κρατάει όλους μεσ' τη στρούγκα.
3) Το "περιβάλλον" Κωστάκη, είναι χειρότερο από το περιβάλλον Γιωργάκη. Μη κοιτάς μόνο τους πρωτοκλασάτους, δες και πιο κάτω.  Η παράταξη της "δεξιάς" έχει κατά παράδοση δεσμούς με χειρότερα κυκλώματα διαφθοράς και διαπλοκής απ' όσο το Πασοκ, και αυτό για λόγους ιστορίας, και νοοτροπίας των υποστηρικτών της.  Οι "σχέσεις" δεξιάς εξουσίας (το "δεξιάς" με την έννοια του κομματικού προσδιορισμού, όχι της ιδεολογίας, ιδεολογία δεν υπάρχει σε κανέναν πια, διαχειριστές και λογιστές των Βρυξελλών είναι αμφότεροι) με το "κατεσημένο" (παπάδες, μπάτσους, δοσίλογους, κλπ) είναι εντονώτερες απ' ότι είναι αυτές του Πασοκ.
4) Παρά τούτα, ούτε Πασοκ πια θα μπορούσα να ψηφίσω.  Και αυτό είναι ένα ΜΕΓΑΛΟ πρόβλημα για τον τόπο μας, και ανθρώπους σαν και μένα.  Δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ που να με "εκφράζει".

Και δεν υπάρχει, γιατί το σύστημα που προσπαθώ να σου περιγράψω, ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ τέτοιου τύπου δυνάμεις να αναπτυχθούν.  Δυστυχώς, το κύριο πρόβλημα είναι το εκλογικό σώμα, και τα κριτήρια που έχει.

Ο ΜΟΝΟΣ τρόπος να ξεπεραστεί αυτό, είναι η επαναδημιουργία ενός νέου εκλογικού συστήματος, το οποίο θα ανατρέψει (με δίκαιο τρόπο) αυτή την κατάσταση.  Εγώ το έχω σκεφτεί, και υπάρχουν άνθρωποι που έχουν συμφωνήσει μαζί μου, αλλά είναι ελάχιστοι.
Οπότε ούτε τον κόπο να το προτείνω (εδώ) δεν κάνω.
Το είχα κάνει στο παρελθόν (εδώ), και η πλειοψηφία μου έβαλε χέρι.

Παρ' ότι είναι Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ, δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να εφαρμοσθεί.
Κάποιες παρατηρήσεις επί των γραφομένων του φίλου μου του Σταύρου θα ήθελα να κάνω:
1)Καταρχήν, εκεί που όντως υπερτερεί ο κ. Καραμανλής είναι η ρητορική ικανότητα. ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ. Όντως,σ' αυτό υστερεί ο κ. Παπανδρέου. Το θέμα είναι όμως, μία ρητορική ευφράδεια από μόνη της συνιστά και την μόνη αναγκαία ειδοποιό διαφορά καταλληλότητας κάποιου για την πρωθυπουργία; οι δημοσκοπήσεις λένε αυτό το οποίο θέλει κάποιος να πει, και μπορεί να το καταφέρει. Έγινε σύγκριση στις δημοσκοπήσεις στο ποιος είναι πιο κοινωνικά ευαίσθητος, πιο ανθρώπινος, πιο εργατικός; γενικά και αόριστα ''καταλληλότερος'', εμένα δε μου λέει τίποτε.
2)Η ΝΔ είναι ενωμένη λόγω της νομής της εξουσίας και μόνο. Η εξουσία είναι ισχυρή συγκολλητική ουσία φίλε μου, ανεξαρτήτως προσώπων..... Εξάλλου, όποιος ρίξει την κυβέρνηση, τελείωσε πολιτικά. Επομένως, και ο Χο Τσι Μινχ να ήταν αρχηγός τους, ενωμένοι θα ήταν....
3)Στο τρίτο σημείο φίλε μου συμφωνώ μαζί σου, οπότε δεν έχω να συνεισφέρω κάτι παραπάνω πέραν των όσων εσύ παραθέτεις.
Ο κ. Παπανδρέου έκανε προτάσεις σήμερα, και μάλιστα κάποιες εξ αυτών σημαντικές. Ανάπτυξη ενός πλήρους κυβερνητικού προγράμματος σε μία συνέντευξη, με λεπτομερή αναφορά σε κάθε επιμέρους κομμάτι της κυβερνητικής δράσης, σαφώς και δεν είναι δυνατή. Το θέμα είναι απλό:ο κ. Καραμανλής εκρίθη και έχει διαπίστωθεί εμπράκτως η διάσταση λόγων (ως αντιπολίτευση) και έργων (ως κυβέρνηση). Ο κ. Παπανδρέου όχι. Και του ρίχνουν οι πάντες τον λίθο του αναθέματος όχι επί των πεπραγμένων, αλλά επί των λεγομένων του. Ενώ οι πάντες χειροκροτούσαν τον κ. Καραμανλή για τα ωραία λεγόμενά του, όταν έπραττε τα εντελώς αντίθετα. Σημεία των καιρών....
Τέλος, καλώς ή κακώς, με το ισχύον εκλογικό σύστημα, όλα είναι άσπρο ή μαύρο. Καραμανλής ή Παπανδρέου. Δεν υπάρχει τρίτη λύση. Και οι επιθυμούντες συνεργασία ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ (την οποία προσωπικά δεν θα απέρριπτα) πρέπει να καταλάβουν το εξής απλό:ΜΟΝΟΝ εάν το ΠΑΣΟΚ είναι πρώτο κόμμα είναι δυνατή μία τέτοια συνεργασία. Σε κάθε άλλη περίπτωση,ΜΙΑ ΨΗΦΟ παραπάνω να πάρει η ΝΔ από το ΠΑΣΟΚ, ο κ. Καραμανλής θα μοιράζει την τράπουλα.... Και φοβάμαι ότι το παραπάνω δεν έχει γίνει κατανοητό από τους δηλούντες στις δημοσκοπήσεις ότι θα ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ και παραλλήλως ότι επιθυμούν μία συνεργασία ως η ανωτέρω περιγραφόμενη.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Μωρε ο GAP έκανε συγκεκριμένες προτάσεις, αλλά όταν τα φίλα προσκείμενα συνεχίσουν την Βουλγαρακειάδα, ποιος θα τις ακούσει;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Άσχετο, αλλά το διάβασα πρόσφατα και λύθηκα.

Τι δεν έχει δει ένα παιδάκι 8 ετών;
Το ΠΑΣΟΚ να προηγείται στις δημοσκοπίσεις.

Παλιό στυλ, αλλά πάντα επίκαιρο.
ο καιρός γαρ εγγύς..........

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
66
....Ο κ. Παπανδρέου έκανε προτάσεις σήμερα, και μάλιστα κάποιες εξ αυτών σημαντικές....

Κοίτα, άκουσα το 70% της συνέντευξης, δυστυχώς δε μπόρεσα όλη, και ενώ νόμιζα ότι είχα πατήσει το "REC" και γραφότανε, δεν το είχα πατήσει, και δεν γράφτηκε.

Τουλάχιστον στο 70% που άκουσα, εγώ δε διέκρινα αυτό που λες.
Οπότε σου λέω και σένα αυτό που είπα και στον άλλο συναγωνιστή, πες μου εσύ την πρόταση που έκανε.
Και που μάλιστα τη θεωρείς "σημαντική".

Να σου πω εγώ μία (την άκουσα αυτή), και η οποία κατ' αρχήν ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ σημαντική.
Στη συνέχεια όμως, κατάλαβα ότι ήταν φούσκα, γιατί διευκρίνησε ότι... μπλα-μπλα:

Είπε ότι θα φορολογηθεί η ακίνητη περιουσία της εκκλησίας.
Πράγματι, ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ, θα είναι ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΒΗΜΑ για τη χώρα.  Και οικονομικό, και από κάθε άλλη άποψη.
Αλλά μετά "διευκρίνησε" ότι θα φορολογηθεί η περιουσία που "αποφέρει έσοδα", και ότι δε θα φορολογηθεί η εκκλησιστική περιουσία που χρησιμοποιείται για κοινωφελείς σκοπούς.

Είπε δηλαδή μια μαλακία που ποτέ δε θα εφαρμοστεί, και που θα αρχίσει να (όοοοοταν γίνει κυβέρνηση το Πασοκ) μελετάται, να σχεδιάζεται, να συζητιέται, να διαπραγματεύεται, να εξετάζεται, και όπως όλα τα σχετικά μέτρα θα μείνει στις καλένδες.  Δηλαδή (και σ' αυτό) δεν είπε τίποτα.  Είπε μια ιδέα.  Σιιιιιγά!  Την έχω γράψει εγώ εδώ, στο μπουρδέλα.κομ πολύ πριν την πει ο Γιωργάκης.

Δε πάσχουμε από ιδέες σ' αυτή τη χώρα, φίλε Lion.  Οι ιδέες υπάρχουν, λέγονται, γράφονται, κυκλοφορούν.  Πάσχουμε από αναποφασιστικότητα, αναβλητικότητα, φλουτάρισμα, δημιουργία προσκομμάτων, και ότι άλλο τέτοιο φαινόμενο θέλεις.  Αυτό συμβαίνει γιατί αυτός είναι ο τρόπος που τα θιγόμενα (κάθε φορά) συμφέροντα εμποδίζουν τη μεταρρύθμιση, την εξέλιξη, και τον εκσυγχρονισμό.  Δεν είναι η κατά μέτωπο σύγκρουση.

Επαναλαμβάνω την προτροπή μου, πες μας ΕΣΥ ποιά ΠΡΟΤΑΣΗ που έκανε θεωρείς σημαντική.

Για το συνάδελφο που μερικά post νωρίτερα σύγκρινε το Σημίτη με το Μητσοτάκη, έχω να πω ότι είναι σα να συγκρίνεις δυο χαρτονομίσματα.  Ένα γνήσιο και ένα πλαστό.  Συγκρίνονται.  Και τα δυο χαρτονομίσματα είναι.

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Καραμανλή  γιατί είναι καλός στο παραμύθι , έχει ξεπεράσει και την θεά Λένα ,
Καραμανλή  γιατί είναι καλύτερος θιασάρχης , με τόσους καραγκιόζηδες ούτε ο Σπαθάτης να ήτανε .
Καραμανλή  γιατί μπορεί να πολεμάει ενάντια στα συμφέροντα του , πολέμησε τους Νταβατζήδες , είναι  μέτοχος στην εταιρία του αδελφού του που παίρνει  δημόσια έργα
Καραμανλής   ο σεμνός και ταπεινός .
Καραμανλή  γιατί κάθε λαός έχει αυτόν που του αξίζει ,

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
για μένα είναι τεράστια πρόταση να δηλώνεις ότι θα καταργήσεις επαίσχυντα νομοσχέδια.....
Τελεία.

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
Κοίτα, άκουσα το 70% της συνέντευξης, δυστυχώς δε μπόρεσα όλη, και ενώ νόμιζα ότι είχα πατήσει το "REC" και γραφότανε, δεν το είχα πατήσει, και δεν γράφτηκε.

Οπότε σου λέω και σένα αυτό που είπα και στον άλλο συναγωνιστή, πες μου εσύ την πρόταση που έκανε.

Να σου πω εγώ μία (την άκουσα αυτή), και η οποία κατ' αρχήν ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ σημαντική.
Στη συνέχεια όμως, κατάλαβα ότι ήταν φούσκα, γιατί διευκρίνησε ότι... μπλα-μπλα:

Πράγματι, ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ, θα είναι ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΒΗΜΑ για τη χώρα.  Και οικονομικό, και από κάθε άλλη άποψη.
Αλλά μετά "διευκρίνησε" ότι θα φορολογηθεί η περιουσία που "αποφέρει έσοδα", και ότι δε θα φορολογηθεί η εκκλησιστική περιουσία που χρησιμοποιείται για κοινωφελείς σκοπούς.

Είπε δηλαδή μια μαλακία που ποτέ δε θα εφαρμοστεί, και που θα αρχίσει να (όοοοοταν γίνει κυβέρνηση το Πασοκ) μελετάται, να σχεδιάζεται, να συζητιέται, να διαπραγματεύεται, να εξετάζεται, και όπως όλα τα σχετικά μέτρα θα μείνει στις καλένδες.  Δηλαδή (και σ' αυτό) δεν είπε τίποτα.  Είπε μια ιδέα.  Σιιιιιγά!  Την έχω γράψει εγώ εδώ, στο μπουρδέλα.κομ πολύ πριν την πει ο Γιωργάκης.

Δε πάσχουμε από ιδέες σ' αυτή τη χώρα, φίλε Lion.  Οι ιδέες υπάρχουν, λέγονται, γράφονται, κυκλοφορούν.  Πάσχουμε από αναποφασιστικότητα, αναβλητικότητα, φλουτάρισμα, δημιουργία προσκομμάτων, και ότι άλλο τέτοιο φαινόμενο θέλεις.  Αυτό συμβαίνει γιατί αυτός είναι ο τρόπος που τα θιγόμενα (κάθε φορά) συμφέροντα εμποδίζουν τη μεταρρύθμιση, την εξέλιξη, και τον εκσυγχρονισμό.  Δεν είναι η κατά μέτωπο σύγκρουση.

Επαναλαμβάνω την προτροπή μου, πες μας ΕΣΥ ποιά ΠΡΟΤΑΣΗ που έκανε θεωρείς σημαντική.

Για το συνάδελφο που μερικά post νωρίτερα σύγκρινε το Σημίτη με το Μητσοτάκη, έχω να πω ότι είναι σα να συγκρίνεις δυο χαρτονομίσματα.  Ένα γνήσιο και ένα πλαστό.  Συγκρίνονται.  Και τα δυο χαρτονομίσματα είναι.
πολύ σωστός. 
η αντιπολίτευση δυστυχώς
παρουσιάζει μεγάλο έλλειμμα και
τελικά φαίνεται ότι η 
αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών
-για όσους την επιθυμούν φυσικά- μόνο
εύκολη υπόθεση δεν είναι.. βέβαια εγώ
θα κάνω τα παράπονά μου και για τους υπόλοιπους
ηγέτες των κομμάτων της βουλής
γιατί καθένας από την πλευρά του
και με τον τρόπο του
δε μπήκε στην ουσία των ζητημάτων
που απασχολούν το μέσο πολίτη και
ουσιαστικά αποποιήθηκε των ευθυνών του
όποιες κι αν είναι αυτές κ' 
όσες και αν του αναλογούν.....   

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
66
για μένα είναι τεράστια πρόταση να δηλώνεις ότι θα καταργήσεις επαίσχυντα νομοσχέδια.....

Το "τελεία" το σβησα απ την περάθεση, γιατί δεν είναι λέξη που έχει νόημα να μπαίνει σε μια συζήτηση.  Η τελεία μπαίνει αυτόματα, όταν όλοι για κάποιο λόγο σταματήσουν.  Μέχρι τότε, δε μπορεί να τη βάζει ένας μόνος του, απλά δηλώνοντας "Τελεία".

Ποιό νομοσχέδιο είπε ότι θα καταργήσει?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Το "τελεία" το σβησα απ την περάθεση, γιατί δεν είναι λέξη που έχει νόημα να μπαίνει σε μια συζήτηση.  Η τελεία μπαίνει αυτόματα, όταν όλοι για κάποιο λόγο σταματήσουν.  Μέχρι τότε, δε μπορεί να τη βάζει ένας μόνος του, απλά δηλώνοντας "Τελεία".

Ποιό νομοσχέδιο είπε ότι θα καταργήσει?
αυτό που μόλις υπεγράφη....
Και το έχει ξαναπεί για το ασφαλιστικό.
ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.681
Πόντοι
4.615

Φίλε μου Σταύρο, και όμως έκανε προτάσεις. Από μνήμης όταν τον άκουσα διότι δεν κρατούσα και σημειώσεις, αναφέρω τις εξής:
1)Τη φορολόγηση της εκκλησιαστικής περιουσίας, έστω στο πλαίσιο που περιγράφεις.
2)Το διαχωρισμό κράτους και εκκλησίας.Πήρε ξεκάθαρη θέση.
3)Τη μείωση των αμυντικών δαπανών.Αμφιβάλλει κανείς ότι οι αμυντικές δαπάνες αποτελούν έναν τον πλέον σημαντικών παραγόντων εξαιτίας των οποίων έχουμε αδυναμία διάθεσης πόρων για άσκηση κοινωνικής πολιτικής;
4)Τη μετακύλιση των φορολογικών βαρών στους έχοντες και όχι αδιακρίτως στο σύνολο του λαού.
5)Την κατάργηση νόμων της ΝΔ, για το οποίο δεσμεύτηκε, κυρίως φορολογικών και ασφαλιστικών.
Φοβάμαι ότι μίλησε συγκεκριμένα, για τα χρονικά πλαίσια μίας συνέντευξης όπου ερωτήθηκε από 50 διαφορετικά πρόσωπα για ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς. Και εξάλλου, κανένα κυβερνητικό πρόγραμμα στις λεπτομέρειές του δεν μπορεί να αναλυθεί μέσα σε μία συνέντευξη, όπου θα αναλύονται όλες οι επιμέρους ενέργειες σε κάθε τομέα κυβερνητικής πολιτικής.
Το πιο βασικό για εμένα είναι ότι μίλησε για πολιτική, έστω και με γενικότητες σε ορισμένα σημεία. Δεν θέλω έναν αρχηγό κόμματος εισαγγελέα και κατήγορο, θέλω να παράγει πολιτική. Το μεγάλο κακό της κυβερνώσης πλέον παράταξης στον τόπο είναι ότι μετέθεσε το κέντρο βάρους από τον πολιτικό στον καταγγελτικό λόγο όταν ήταν στην αντιπολίτευση, και αυτό το κλίμα είναι που δηλητηριάζει πολλές πτυχές πλέον του δημοσίου βίου μας.
Τέλος, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πολιτική διαχείριση των προβλημάτων ασκεί η υπεύθυνη κυβέρνηση, και όχι η αντιπολίτευση. Και σε αυτόν τον τομέα η ενεστώσα κυβέρνηση έχει πλέον κριθεί, καθώς διάγει τον πέμπτο χρόνο της στην εξουσία. Ο κ. Παπανδρέου καταδικάζεται απλά για το λόγο του, χωρίς να έχει δει κανείς τις πράξεις του.

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
αυτό που μόλις υπεγράφη....
Και το έχει ξαναπεί για το ασφαλιστικό.
ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.
δέχομαι ότι οι προθέσεις
μπορεί να είναι καλές..
από τα λόγια μέχρι τα έργα
όμως η απόσταση είναι μεγάλη
έως και τεράστια πολλές φορές....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δέχομαι ότι οι προθέσεις
μπορεί να είναι καλές..
από τα λόγια μέχρι τα έργα
όμως η απόσταση είναι μεγάλη
έως και τεράστια πολλές φορές....
θες να σε αρχίσω;
πώς θες να τα καταργήσει εάν δεν κυβερνήσει;
Ποιά έργα θές να κάνει η αντιπολίτευση;
να κάνει κατάληψη στη βουλή για να μη μπορεί να μπει μέσα ο αλογοσκοφης;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ο κ. Παπανδρέου καταδικάζεται απλά για το λόγο του, χωρίς να έχει δει κανείς τις πράξεις του.

γαμώ την Ελλάδα μου αυτό λέω τόσο καιρό....

Τον Τσίπρα τον έβγαλαν άχρηστο αρχηγό κόμματος πριν καν ηγηθεί....
Αει σιχτίρ κωλοφάρα......
Εθνικό σπορ......
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.681
Πόντοι
4.615
θες να σε αρχίσω;
πώς θες να τα καταργήσει εάν δεν κυβερνήσει;
Ποιά έργα θές να κάνει η αντιπολίτευση;
να κάνει κατάληψη στη βουλή για να μη μπορεί να μπει μέσα ο αλογοσκοφης;
Συμφωνώ πλήρως με το ανεπιθύμητο πρόσωπο. Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΑ!!!! Πότε θα γίνει αυτό κατανοητό; πώς να σταματήσει την κυβέρνηση με δημοκρατικό τρόπο η αντιπολίτευση; μπορεί να μου το εξηγήσει κανείς; Όπως λέει το ανεπιθύμητο πρόσωπο, μόνο με κατάληψη της Βουλής μπορεί να το κάνει, πλην όμως κάτι τέτοιο θα συνιστούσε συνταγματική και πολιτειακή εκτροπή!!!

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Να αλλά για το χάλι της οικονομίας φταίει το ΠΑΣΟΚ , παρά της  μεγάλες προσπάθειες του αλογοσκουφη .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom