Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 756K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Χωρις να θέλω να κάνω τον ξύπνιο, αυτό που λέει ο γιανναράς ορισμένοι απο εμας το έχουμε ήδη γράψει εδω και 2 περίπου χρόνια.

Οσοι είχαν εμπλακεί στην τότε συζήτηση, έχουν πολύ καλή εικόνα για ποιους μιλάω.

αλλο το τότε επίπεδο των μελών και άλλο τωρα βεβαια

Έτσι είναι. Αλλά μήπως έχουν ένα τόσο άθλιο αρχηγό αξιωματικής αντιπολίτευσης για να βγαίνει ο επί του πρακτέου άχρηστος Καραμανλής, καλύτερος; Στις επόμενες εκλογές με 38% αυτοδυναμία.  Δεν ξέρω αν το σενάριο επιθυμεί gay Τσίπρα για να κυλήσουν τα πράγματα ως έχουν με την συμφωνία των ροζ αριστερών και άλλων εναλλακτικών δυνάμεων :cheesy:. Ας σκεφτούμε όμως πόσο άθλιος θα έδειχνε ο Καραμανλής μετά από 5 χρόνια αν δεν είχε το Γιωργάκι

OP
OP
P

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
ρε μας δουλευεις σας εχει παραμυθιασει οτι για ολα φταιει το κατεστημενο της αθηνας και περνει τα 55αρια καθε τετραετια!!!!!!!! σα ςμιλαει τη γλωσσα που θελετε να ακουσετε. τοσα χρονια ελεγε για το πασοκ 5χρονια που κυβερναει ο φιλος του ο κωστακης και τον δουλευει δεν ελεγε τιποτα. επρεπε να γινουν τα οργια με βουλγαρακη για να πει κατι!!!

φίλε είναι φανερό ότι είσαι φανατικός,οπότε δεν μπορείς να είσαι ψύχραιμος και αντικειμενικός...φοράς τις κομματικές σου παρωπίδες

Επισκέπτης
Βλέπεις που δεν είμαι εγώ ο βλάκας τελικά?

Βεβαίως και ΔΕ ζορίζομαι με τον Κωστάκη, αλλά ΟΥΤΕ και με το Γιωργάκη θα "ζοριστώ".
Το "ζορίζομαι" με την έννοια της λέξεις που εγώ καταλαβαίνω, και που δεν ξέρω αν είναι η ίδια με αυτή που έχεις εσύ στο μυαλό σου.

Δεν είναι θέμα πολιτικής άποψης αυτό (ούτε καν αξιολόγησης των δυο τους), είναι θέμα φιλοσοφίας ζωής.
Έχει πάψει να είναι σε θέση (κανείς απ τους δυο) να με "ζορίσει".

Σε συμβουλεύω να φτάσεις στο ίδιο σημείο.
Τότε θα βλέπεις διαφορετικά τα πράματα.
Και θα είναι καλύτερα για σένα.
βλακα δεν σε ειπα εγω μονο σου το ειπες. σιγουρα και μενα κανενας δεν με ζοριζει οπως το ενοεις εσυ.το να καθεσαι να σχολιαζεις καποιον αυτο κατι δειχνει το θεμα ειναι οτι δεν λες κατι ουσιαστικο παρα μονο σχολιαζεις αρνητικα. αποψη σου και σεβαστη φυσικα αλλα εμενα τουλαχιστον μου αρεσει να ελπιζω για κατι  καλυτερο απο αυτο που ζω τωρα.

kthniatros

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
1
Ποιοί "εμείς" ρε κτηνιατρε?

Αυτοί που στη Θεσσαλονίκη βγάζουν τον Ψωμιάδη με 55%?
και γιατι να απολογηθω εγω γι αυτους που ψηφιζουν τον πανικα προβλημα τους εξαλλου το κοινο του πανικα ειναι και το κοινο της γαλαζιας μπαρμπι αλλα γι αυτη δε μιλαμε αλλα το προβλημα δεν ειναι ο πανικας ειναι οτι απ το συνδυασμο του πανικα δεν εκλεγονται οι 2-3 επιστημονες ή επαγγελματίες που αξίζουν αλλα ο αδερφός του πανίκα ή η ποπίτσα του λαγκαδά γιατί ειναι ομορφοκόριτσο απο κει ξεκινάει το πρόβλημα και η μπάρμπι απο δημοτική σύμβουλος ξεκίνησε όπως και ο πανίκας

Επισκέπτης
φίλε είναι φανερό ότι είσαι φανατικός,οπότε δεν μπορείς να είσαι ψύχραιμος και αντικειμενικός...φοράς τις κομματικές σου παρωπίδες
τωρα το ποιος ειναι φανατικος και εχει κομματικες παρωπιδες ας μην το σχολιασω καλυτερα. τωρα αν εσενα σου αρεσει να σε δουλευουν και να μη το βλεπεις αυτο ειναι δικο σου προβλημα. το μονο που θελω να μου πεις τι εκανε ο κωστακης στη πολη σου απο αυτα που ελεγε προεκλογικα. την απαντηση την εδωσε ο νομαρχης σου που ειναι και του ιδιου κομματος. σχεδον τιποτα. αν αυτο ειναι πολιτικη παρωπιδα τοτε συνεχιστε να τον στηριζεται.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
μπορεί να διαφωνούμε σε πάρα πολλά με τον Ψωμιάδη,αλλά είναι από τους ελάχιστους που μιλάει σαν κανονικός άνθρωπος και όχι την ξύλινη γλώσσα των πολιτικών...και αυτό γιατί είναι άνθρωπος της πιάτσας,δεν είναι κανένας μπεμπές...προτιμάς δηλαδή σοβαροφανείς ανύπαρκτους τύπου Μαγκριώτη ή Βουλγαράκη?

Θα προτιμούσα προσωπικά ανθρώπους που δεν είναι φασίστες βαμμένοι και που στο φυσιολογικό :cheesy: τους λόγο θα λέγαν κάτι ουσιαστικό. Σε επιθεωρήσεις, μπορεί να δεις πολλά από τα δημοσιογραφικά στυλ στιγμιότυπα Ψωμιάδη. Αν το 55% της συμπρωτεύουσας κολακεύεται να ψηφίζει πρωταγωνιστή πρωινάδικου, μπορεί να μην παραπονείται για την υπανάπτυξη και το χαμηλό βιοτικό επίπεδο

Επισκέπτης
και κατι αλλο . Εκει στη σαλονικη δεν εχετε καταλαβει οτι κυβερνηση εδω και πεντε χρονια ειναι η ΝΔ και οχι το πασοκ. εδω και εικοσι χρονια δημαρχος και νομαρχης ειναι ΝΔ. Αλλα εσας σας φταιει μια ζωη το πασοκ και το κατεστημενο της αθηνας. συνεχιστε με τις παρωπιδες σας αλλα μη διαμαρτυρεστε ;). αλλωστε το μεγαλυτερο εργο στη βορεια ελλαδα επι πασοκ εγινε αν το θυμασαι.

doctoras61

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
πρέπει να πείστηκαν και οι πλέον δύσπιστοι ότι ο Γιώργος δεν τραβάει,είναι οριστικό και αμετάκλητο...
η αποθέωση της αοριστολογίας,της κενολογίας,ατέλειωτα σαρδάμ και λάθη,τίποτα συγκεκριμένο και χειροπιαστό ιδίως στο πού θα βρει τα χρήματα...μια κακογραμμένη έκθεση ιδεών από έναν μετριότατο (για να μην πω ανύπαρκτο) πολιτικό που πάνε να μας τον επιβάλουν τα ΜΜΕ ως ικανό και αυριανό πρωθυπουργό
απαντήσεις αόριστες,συνεχή κομπιάσματα,υπεκφυγές,διορθώσεις από τους διπλανούς του

για να συμπληρώσω άνευρος οσο ποτέ ακόμα και τώρα που η ΝΔ εχει απομυθοποιηθει στα μάτια όλων
οσο ποτε αλλοτε περισσοτερο και απο την εποχη Μητσοτάκη .
Αλλα οσον αφορα τα ΜΜΕ που λες εγω δεν μεμφομαι αυτα οσο αυτους ολους τους σφουγγαροκολαριους ,
τους περι αυτον , αυτους που επεμειναν και πηραν 60 και μερες ως αναγκαιες για να προετοιμασουν εκεινες τις εκλογες παρωδια , για να δημιουργησουν ενα κλιμα η Παπανδρεου η το χαος , και και και .... - δεν ειναι το καταλληλο μερος για να εκτεθουν καποια πραγματα - και που στερησαν απο ολους , και Πασοκ αλλα και ΝΔ απο μια προσωπικοτητα που εμπνεει σεβασμο αν μη τι αλλο και της οποιας ο λογος εχει αρχη μεση και τελος .
Θελω να δω τι θα κανουν ολοι αυτοι που τον κανακευουν και του τον εχουν κανει γυαλι απο το σκουπισμα μετα το ΣΤΡΑΠΑΤΣΟ που θα παθει το Πασοκ στις ευρωεκλογες η ακομα και στις εθνικες αν γινουν νωριτερα

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
66
το θεμα ειναι οτι δεν λες κατι ουσιαστικο παρα μονο σχολιαζεις αρνητικα.
Σε αυτό έχεις δίκιο, πράγματι αυτό κάνω.
Ίσως όμως δε βλέπω τίποτα το θετικό, ώστε να το αναφέρω.
Αν εσύ θεωρείς "θετικό" στοιχείο για τον τόπο μας τη φάτσα, τα λεγόμενα, και τα πεπραγμένα του Γιωργάκη, μπράβο σου, αλλά μπορούμε κάποιοι άλλοι να ΜΗ συμφωνούμε?
Το πόσοι είμαστε αυτοί, θα το δείξει από το πόσα κουκιά θα μαζέψει στις επόμενες.
Και αυτός, και ο Κωστάκης.

εμενα τουλαχιστον μου αρεσει να ελπιζω για κατι  καλυτερο απο αυτο που ζω τωρα.
Εύγε.  Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, όπως ίσως έχεις ακούσει.
Εμένα δε, μου ακούγεται και "Χριστιανικό".  Για κάτι τέτοια μιλάνε και αυτοί με τα ράσα.  Μπορεί να βασανιζόμαστε τώρα, αλλά "μετά", θα είναι καλύτερα.

Μήπως είσαι και θρήσκος Πασόκος?

Επισκέπτης
για να συμπληρώσω άνευρος οσο ποτέ ακόμα και τώρα που η ΝΔ εχει απομυθοποιηθει στα μάτια όλων
οσο ποτε αλλοτε περισσοτερο και απο την εποχη Μητσοτάκη .
Αλλα οσον αφορα τα ΜΜΕ που λες εγω δεν μεμφομαι αυτα οσο αυτους ολους τους σφουγγαροκολαριους ,
τους περι αυτον , αυτους που επεμειναν και πηραν 60 και μερες ως αναγκαιες για να προετοιμασουν εκεινες τις εκλογες παρωδια , για να δημιουργησουν ενα κλιμα η Παπανδρεου η το χαος , και και και .... - δεν ειναι το καταλληλο μερος για να εκτεθουν καποια πραγματα - και που στερησαν απο ολους , και Πασοκ αλλα και ΝΔ απο μια προσωπικοτητα που εμπνεει σεβασμο αν μη τι αλλο και της οποιας ο λογος εχει αρχη μεση και τελος .
Θελω να δω τι θα κανουν ολοι αυτοι που τον κανακευουν και του τον εχουν κανει γυαλι απο το σκουπισμα μετα το ΣΤΡΑΠΑΤΣΟ που θα παθει το Πασοκ στις ευρωεκλογες η ακομα και στις εθνικες αν γινουν νωριτερα
εγω στη θεση σου θα κραταγα και μια πισινη.

kthniatros

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
1
και κατι αλλο . Εκει στη σαλονικη δεν εχετε καταλαβει οτι κυβερνηση εδω και πεντε χρονια ειναι η ΝΔ και οχι το πασοκ. εδω και εικοσι χρονια δημαρχος και νομαρχης ειναι ΝΔ. Αλλα εσας σας φταιει μια ζωη το πασοκ και το κατεστημενο της αθηνας. συνεχιστε με τις παρωπιδες σας αλλα μη διαμαρτυρεστε ;). αλλωστε το μεγαλυτερο εργο στη βορεια ελλαδα επι πασοκ εγινε αν το θυμασαι.
Μια διόρθωση αν μου επιτρέπεις χωρίς να έχει σημασία απλά για να ακριβολογούμε ο Ψωμιάδης είναι δεύτερη φορά που εκλέγεται πριν υπήρχε ΠΑΣΟΚ νομάρχης ο Παπαδόπουλος απλά για την ιστορική αλήθεια

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Η μόνη πισινή είναι οι γνωστοί αδιάφοροι που μετακινούνται μεταξύ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για να ρίξουν μια παραδοσιακή ψήφο, ιδιοτελή ή μη

Επισκέπτης
Σε αυτό έχεις δίκιο, πράγματι αυτό κάνω.
Ίσως όμως δε βλέπω τίποτα το θετικό, ώστε να το αναφέρω.
Αν εσύ θεωρείς "θετικό" στοιχείο για τον τόπο μας τη φάτσα, τα λεγόμενα, και τα πεπραγμένα του Γιωργάκη, μπράβο σου, αλλά μπορούμε κάποιοι άλλοι να ΜΗ συμφωνούμε?
Το πόσοι είμαστε αυτοί, θα το δείξει από το πόσα κουκιά θα μαζέψει στις επόμενες.
Και αυτός, και ο Κωστάκης.
Εμένα δε, μου ακούγεται και "Χριστιανικό".  Για κάτι τέτοια μιλάνε και αυτοί με τα ράσα.  Μπορεί να βασανιζόμαστε τώρα, αλλά "μετά", θα είναι καλύτερα.

Μήπως είσαι και θρήσκος Πασόκος?
αν εσυ μπορεις και κρινεις καποιον απο τη φατσα του τοτε πρεπει να εισαι μεγαλος ψυχολογος.οσο για το θρησκος ποτε δεν ημουνα για το πασοκος ημουν.στο ξαναειπα τονα κρινεις αρνητικα καποιον που δεν εχει δοκιμαστει ειναι το λιγοτερο αδικο. και για να ξεκαθαρισω τη θεση μου ποτε δεν ειπα οτι ο γιωργος θα μπορεσει να κανει τα παντα η να αλλαξει τα παντα. δεν κρινω καποιον που δεν εχει δοκομαστει. μπορει και να αποτυχει ομως ακομα δεν εχει κανει κατι για να τον κρινω και σιγουρα δεν το κρινω απο τη φατσα του οπως κανεις εσυ. γιατι αν ηταν ετσι το κωστακη ουτε για προεδρο της ΝΔ δεν επρεπε να τον κανουν απο τη φατσα και μονο. ηρθε ο καιρος δοκιμαστηκε και μας εδειξε τι μπορει να κανει. αυτον δεν σε βλεπω να τον κρινεις και τοσο αλλα κρινεις εναν ανθρωπο που δεν εχει δοκιμαστει εκει που δοκιμαστηκε ο κωστακης.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Αυτό πάντα γινότανε και πάντα θα γίνεται όσο υπάρχουν μαζοχιστές που μετά από 30 χρόνια θέλουν κι άλλο ή ιδιοτελείς χαραμοφάηδες wannabe ΔΥ.

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Όντως τελευταία πεθαίνει η κάρια αφού μας βγάλει τον καρκίνο πρώτα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Αλλά.....

Έχω την εμπειρία των δημάρχων του Ηρακλείου. Ως γνωστόν το Ηράκλειο είναι κάστρο του ΠΑΣΟΚ τόσα χρόνια. Οι δήμαρχοι, και ο υπόλοιπος συνδυασμός τους φυσικά, πάντα με συντριπτική πλειοψηφία έβγαιναν. Λογικό ήταν να τα έχουν όλα γραμμένα στις καραμπουτσακλάρες τους. Και όσο περνούσαν τα χρόνια τόσο μεγαλύτερο μπουρδέλο γινόταν το Ηράκλειο.

Μέχρι που, λίγο πριν τους Ολυμπιακούς του 2004, εμφανίστηκε ωσάν ιππότης πάνω στο λευκό άλογο του ο τωρινός μας δήμαρχος. Ο οποίος λίγο πρίν θέσει υποψηφιότητα για την δημαρχία τον είχαν κάνει υφυπουργό αθλητισμού. Έτσι για κανένα δυο φεγγάρια.
Πολλοί, μεταξύ αυτών και η αφεντιά μου, έλεγαν οτι θα κάτσει στην δημαρχία μέχρι τους Ολυμπιακούς και μετά θα ξαναγίνει βουλευτής. Ε ναι, δεν θα έκανε και τίποτα παραπάνω απο αυτά που έκαναν οι προηγούμενοι.
Το παλικάρι οχι μόνο έκανε όλα, σχεδόν, τα έργα που ήταν προγραμματισμένα για το Ολυμπιακό Ηράκλειο αλλά και μετά τους αγώνες συνέχισε να ψάχνει δεξιά και αριστερά τι μπορεί να διορθώσει. Μπας και γίνουμε κάποτε πόλη και του λόγου μας. Διαχειρίστηκε πολύ καλά την δημαρχία στην πρώτη του θητεία.
Στις επόμενες εκλογές λοιπόν απο το 60-65% που έπαιρνε πετάχτηκε στο 75%+.
Και μέχρι σήμερα, μην τον ματιάσουμε, συνεχίζει ακάθεκτος να ΕΙΝΑΙ δήμαρχος και οχι να τον παριστάνει.

Ελπίδα θέλει Σταύρο, ελπίδα.
Ίσως να εμφανιστεί ένας που να έχει όρεξη και όραμα.
Τώρα αν θα ζούμε εμείς για να δούμε αποτελέσματα....ποτέ δεν ξέρεις.
Και χρόνια πολλά για την γιορτή σου σήμερα....
[move] :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:[/move]

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
66
αν εσυ μπορεις και κρινεις καποιον απο τη φατσα του τοτε πρεπει να εισαι μεγαλος ψυχολογος.οσο για το θρησκος ποτε δεν ημουνα για το πασοκος ημουν.στο ξαναειπα τονα κρινεις αρνητικα καποιον που δεν εχει δοκιμαστει ειναι το λιγοτερο αδικο. και για να ξεκαθαρισω τη θεση μου ποτε δεν ειπα οτι ο γιωργος θα μπορεσει να κανει τα παντα η να αλλαξει τα παντα. δεν κρινω καποιον που δεν εχει δοκομαστει. μπορει και να αποτυχει ομως ακομα δεν εχει κανει κατι για να τον κρινω και σιγουρα δεν το κρινω απο τη φατσα του οπως κανεις εσυ. γιατι αν ηταν ετσι το κωστακη ουτε για προεδρο της ΝΔ δεν επρεπε να τον κανουν απο τη φατσα και μονο. ηρθε ο καιρος δοκιμαστηκε και μας εδειξε τι μπορει να κανει. αυτον δεν σε βλεπω να τον κρινεις και τοσο αλλα κρινεις εναν ανθρωπο που δεν εχει δοκιμαστει εκει που δοκιμαστηκε ο κωστακης.

Κοίτα, για μένα "υπουργός" και "πρωθυπουργός" είναι κάτι σαν την παραδουλεύτρα μου.
Την φωνάζω να κάνει μια δουλειά (π.χ. να καθαρίσει το σπίτι), την πληρώνω γι' αυτό, και αν είναι καλή στη δουλειά της, την ξαναφωνάζω, και πάει λέγοντας.
Αν έχω ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ότι δεν καθαρίζει καλά, ή ότι σουφρώνει και τίποτα από το σπίτι εν τη απουσία μου, δε την ξαναφωνάζω, φωνάζω την επόμενη.

Δε φαντάζομαι να θέλεις να πιστέψω ότι ο Γιωργάκης στην μέχρι τώρα ΜΕΓΑΛΗ κυβερνητική πορεία του (Παιδείας, Υπ. Εξ., και δε θυμάμαι και τι άλλο) έχει δώσει δείγματα επιτυχημένης καριέρας.
Από πλευράς εξωπολιτικής, επαγγελματικής δηλαδή, τίποτα.  Ή μήπως θέλεις να πιστέψω τα λεγόμενα περί δουλειάς στη Σουηδία (καθαριστής, γκαρσόνι, κλπ) που αυτά κι αν είναι προσπάθεια δημιουργίας image, "μετράνε" στις ικανότητες του ανδρός?

Θα μου πεις (και δικαίως):  "Γιατί, ο Κωστάκης είναι καλύτερος?"
Όχι βέβαια!
Αλλά μέχρι στιγμής, τουλάχιστον το θέμα του να μαζεύει τους δικούς του στη στρούγκα, το έχει καταφέρει.  Παρά τη μειωμένη κοινοβουλευτική δύναμη των 151.
Σε αυτό, φαντάζεσαι τι θα γινόταν αν στη θέση του ήταν ο Γιωργάκης?

Συμπέρασμα:
Το να λες "δεν έχει δοκιμαστεί" είναι τουλάχιστον αστείο.
Είχε (και έχει) την υποστήριξη της οικογένειας (και των αυλοκολάκων που την περιστοιχίζουν), και παρά τούτο με το ζόρι κρατάει τους υπόλοιπους να μη του την κάνουν.
ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση με τον πατέρα του, που ήταν πράγματι μορφή....  Και που ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ (με την τεράστια δύναμη που του έδωσε ο λαός το 1981) να αναδιαρθρώσει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ τη χώρα, και τώρα να είμαστε αξιοζήλευτοι, αντί για κατάπτυστοι!
Μόνο που δεν είχε το μυαλό του στο τι θα κάνει η χώρα, σε άλλα το είχε...

Μου λες "δεν κρίνω τον Κωστάκη".  Μα τι να κρίνω από κάποιον που έχω απορρίψει?  Δε γεννάται θέμα συζήτησης γι' αυτόν.  Τα ίδια να ξαναμασάμε?

Είναι όμως ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟ, να προβάλλεται (από κάποιους σαν και σένα) σαν αντίπαλο δέος προς τον Κωστάκη (τον Ρουσσόπουλο, τον Παυλόπουλο, το Μεϊμαράκη, όλους αυτούς) ο...  Γιωργάκης!

Αυτό μπορείς να το καταλάβεις?

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Άσχετο, αλλά το διάβασα πρόσφατα και λύθηκα.

Τι δεν έχει δει ένα παιδάκι 8 ετών;
Το ΠΑΣΟΚ να προηγείται στις δημοσκοπίσεις.

Παλιό στυλ, αλλά πάντα επίκαιρο.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
66
Ελπίδα θέλει Σταύρο, ελπίδα.
Ίσως να εμφανιστεί ένας που να έχει όρεξη και όραμα.

Είμαι απογοητευμένος, Κρητικέ μου.  Ξέρεις γιατί?

Πιστεύω ότι στο πρόσφατο παρελθόν, ΥΠΗΡΞΕ αυτός που λες.  Και όρεξη είχε, και όραμα.  Και ικανότητες.  Και εντιμότητα.

Δυστυχώς, το "σάπιο" σύστημα (γενικότερα), και το σάπιο σύστημα (ειδικότερα - του ΠΑΣΟΚ δηλαδή), τον έφαγε.  Έτσι είναι τα πράματα, πιστεύω.

Και ξέρεις ποιός πιστεύω ότι ήταν αυτός?

Ο Κώστας Σημίτης.

Επισκέπτης
Κοίτα, για μένα "υπουργός" και "πρωθυπουργός" είναι κάτι σαν την παραδουλεύτρα μου.
Την φωνάζω να κάνει μια δουλειά (π.χ. να καθαρίσει το σπίτι), την πληρώνω γι' αυτό, και αν είναι καλή στη δουλειά της, την ξαναφωνάζω, και πάει λέγοντας.
Αν έχω ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ότι δεν καθαρίζει καλά, ή ότι σουφρώνει και τίποτα από το σπίτι εν τη απουσία μου, δε την ξαναφωνάζω, φωνάζω την επόμενη.

Δε φαντάζομαι να θέλεις να πιστέψω ότι ο Γιωργάκης στην μέχρι τώρα ΜΕΓΑΛΗ κυβερνητική πορεία του (Παιδείας, Υπ. Εξ., και δε θυμάμαι και τι άλλο) έχει δώσει δείγματα επιτυχημένης καριέρας.
Από πλευράς εξωπολιτικής, επαγγελματικής δηλαδή, τίποτα.  Ή μήπως θέλεις να πιστέψω τα λεγόμενα περί δουλειάς στη Σουηδία (καθαριστής, γκαρσόνι, κλπ) που αυτά κι αν είναι προσπάθεια δημιουργίας image, "μετράνε" στις ικανότητες του ανδρός?

Θα μου πεις (και δικαίως):  "Γιατί, ο Κωστάκης είναι καλύτερος?"
Όχι βέβαια!
Αλλά μέχρι στιγμής, τουλάχιστον το θέμα του να μαζεύει τους δικούς του στη στρούγκα, το έχει καταφέρει.  Παρά τη μειωμένη κοινοβουλευτική δύναμη των 151.
Σε αυτό, φαντάζεσαι τι θα γινόταν αν στη θέση του ήταν ο Γιωργάκης?

Συμπέρασμα:
Το να λες "δεν έχει δοκιμαστεί" είναι τουλάχιστον αστείο.
Είχε (και έχει) την υποστήριξη της οικογένειας (και των αυλοκολάκων που την περιστοιχίζουν), και παρά τούτο με το ζόρι κρατάει τους υπόλοιπους να μη του την κάνουν.
ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση με τον πατέρα του, που ήταν πράγματι μορφή....  Και που ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ (με την τεράστια δύναμη που του έδωσε ο λαός το 1981) να αναδιαρθρώσει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ τη χώρα, και τώρα να είμαστε αξιοζήλευτοι, αντί για κατάπτυστοι!
Μόνο που δεν είχε το μυαλό του στο τι θα κάνει η χώρα, σε άλλα το είχε...

Μου λες "δεν κρίνω τον Κωστάκη".  Μα τι να κρίνω από κάποιον που έχω απορρίψει?  Δε γεννάται θέμα συζήτησης γι' αυτόν.  Τα ίδια να ξαναμασάμε?

Είναι όμως ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟ, να προβάλλεται (από κάποιους σαν και σένα) σαν αντίπαλο δέος προς τον Κωστάκη (τον Ρουσσόπουλο, τον Παυλόπουλο, το Μεϊμαράκη, όλους αυτούς) ο...  Γιωργάκης!

Αυτό μπορείς να το καταλάβεις?
αν θεωρεις δεος τους αρχιδιαπλεκομενους σιγουρα ο γιωργος δεν μπορει να τους αντιμετωπισει. σε αυτο συμφωνουμε. μη ξεχνας οτι και το πασοκ εχει ρουσοπουλους και παυλοπουλους που τη καταληλη στιγμη θα βγουν στην επιφανεια. ακομα δεν χρειαζεται γιατι οι προαναφερομενοι καταφεραν το ακατορθωτο να εξανεμισουν μια διαφορα 8 μοναδων σε πεντε χρονια. και για να γινω πιο συγκεκριμενος δεν νομιζω να θεωρεις το ρουσοπουλο και τον πακη καλυτερο χαρτι απο το λαλιωτη. μετα απο καιρο εκανε την εμφανιση του σημερα στη θεσσαλονικη.οσο για το πως κραταει 151 αν θεωρεις επιτυχια τις πρακτικες τρομοκρατιας που παντα η δεξια κανει που μας γυριζουν δεκαετιες πισω και απο καποιους [οπως εισαι και εσυ] που το θεωρουν κατορθωμα λυπαμαι γιατι μας θυμιζουν αλλες αξεχαστες εποχες της δεξιας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom