αν εσυ μπορεις και κρινεις καποιον απο τη φατσα του τοτε πρεπει να εισαι μεγαλος ψυχολογος.οσο για το θρησκος ποτε δεν ημουνα για το πασοκος ημουν.στο ξαναειπα τονα κρινεις αρνητικα καποιον που δεν εχει δοκιμαστει ειναι το λιγοτερο αδικο. και για να ξεκαθαρισω τη θεση μου ποτε δεν ειπα οτι ο γιωργος θα μπορεσει να κανει τα παντα η να αλλαξει τα παντα. δεν κρινω καποιον που δεν εχει δοκομαστει. μπορει και να αποτυχει ομως ακομα δεν εχει κανει κατι για να τον κρινω και σιγουρα δεν το κρινω απο τη φατσα του οπως κανεις εσυ. γιατι αν ηταν ετσι το κωστακη ουτε για προεδρο της ΝΔ δεν επρεπε να τον κανουν απο τη φατσα και μονο. ηρθε ο καιρος δοκιμαστηκε και μας εδειξε τι μπορει να κανει. αυτον δεν σε βλεπω να τον κρινεις και τοσο αλλα κρινεις εναν ανθρωπο που δεν εχει δοκιμαστει εκει που δοκιμαστηκε ο κωστακης.
Κοίτα, για μένα "υπουργός" και "πρωθυπουργός" είναι κάτι σαν την παραδουλεύτρα μου.
Την φωνάζω να κάνει μια δουλειά (π.χ. να καθαρίσει το σπίτι), την πληρώνω γι' αυτό, και αν είναι καλή στη δουλειά της, την ξαναφωνάζω, και πάει λέγοντας.
Αν έχω ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ότι δεν καθαρίζει καλά, ή ότι σουφρώνει και τίποτα από το σπίτι εν τη απουσία μου, δε την ξαναφωνάζω, φωνάζω την επόμενη.
Δε φαντάζομαι να θέλεις να πιστέψω ότι ο Γιωργάκης στην μέχρι τώρα ΜΕΓΑΛΗ κυβερνητική πορεία του (Παιδείας, Υπ. Εξ., και δε θυμάμαι και τι άλλο) έχει δώσει δείγματα επιτυχημένης καριέρας.
Από πλευράς εξωπολιτικής, επαγγελματικής δηλαδή, τίποτα. Ή μήπως θέλεις να πιστέψω τα λεγόμενα περί δουλειάς στη Σουηδία (καθαριστής, γκαρσόνι, κλπ) που αυτά κι αν είναι προσπάθεια δημιουργίας image, "μετράνε" στις ικανότητες του ανδρός?
Θα μου πεις (και δικαίως): "Γιατί, ο Κωστάκης είναι καλύτερος?"
Όχι βέβαια!
Αλλά μέχρι στιγμής, τουλάχιστον το θέμα του να μαζεύει τους δικούς του στη στρούγκα, το έχει καταφέρει. Παρά τη μειωμένη κοινοβουλευτική δύναμη των 151.
Σε αυτό, φαντάζεσαι τι θα γινόταν αν στη θέση του ήταν ο Γιωργάκης?
Συμπέρασμα:
Το να λες "δεν έχει δοκιμαστεί" είναι τουλάχιστον αστείο.
Είχε (και έχει) την υποστήριξη της οικογένειας (και των αυλοκολάκων που την περιστοιχίζουν), και παρά τούτο με το ζόρι κρατάει τους υπόλοιπους να μη του την κάνουν.
ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση με τον πατέρα του, που ήταν πράγματι μορφή.... Και που ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ (με την τεράστια δύναμη που του έδωσε ο λαός το 1981) να αναδιαρθρώσει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ τη χώρα, και τώρα να είμαστε αξιοζήλευτοι, αντί για κατάπτυστοι!
Μόνο που δεν είχε το μυαλό του στο τι θα κάνει η χώρα, σε άλλα το είχε...
Μου λες "δεν κρίνω τον Κωστάκη". Μα τι να κρίνω από κάποιον που έχω απορρίψει? Δε γεννάται θέμα συζήτησης γι' αυτόν. Τα ίδια να ξαναμασάμε?
Είναι όμως ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟ, να προβάλλεται (από κάποιους σαν και σένα) σαν αντίπαλο δέος προς τον Κωστάκη (τον Ρουσσόπουλο, τον Παυλόπουλο, το Μεϊμαράκη, όλους αυτούς) ο... Γιωργάκης!
Αυτό μπορείς να το καταλάβεις?