Με Υπουργό Εξωτερικών το δυνατό χαρτί της Μίλα:
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/images/stories/jreviews/tn/tn_1602_04_1207257813.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/images/stories/jreviews/tn/tn_1602_16_1207257913.jpg[/img[/URL]]
Από την Κοντολάϊζα περισσότερα προσόντα έχει.
[/quote]
βαλτε καμια τρανς ιπουργο ιγιας για να μην μινον στεναχοριμενι οι πουστρες ,το Βαλιανατο ιπουργο πεδιας και θρισκευματον
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γιωργάκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 30K
- Εμφανίσεις 757K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
σαν εμπειρος που εισαι λογο ηλικιας φυσικα για πες μας ο κωστακης ποια εξαγγελια εκανε πραξη πεντε χρονια; το ρωταω γιατι και εγω χαζος ειμαι και δεν τις εχω δει.
Δεν υπερασπίζομαι τον Κωστάκη.
Αν θες δε να ξέρεις, σου λέω τα εξής:
1) Σαν γενική εικόνα, είναι καλύτερος απ' το Γιωργάκη. Το λένε και όλες οι δημοσκοπήσεις, άλλωστε.
2) Έχει καταφέρει (ο Κωστάκης - κατά το πρότυπο του θείου του) να τους κρατάει όλους μεσ' τη στρούγκα.
3) Το "περιβάλλον" Κωστάκη, είναι χειρότερο από το περιβάλλον Γιωργάκη. Μη κοιτάς μόνο τους πρωτοκλασάτους, δες και πιο κάτω. Η παράταξη της "δεξιάς" έχει κατά παράδοση δεσμούς με χειρότερα κυκλώματα διαφθοράς και διαπλοκής απ' όσο το Πασοκ, και αυτό για λόγους ιστορίας, και νοοτροπίας των υποστηρικτών της. Οι "σχέσεις" δεξιάς εξουσίας (το "δεξιάς" με την έννοια του κομματικού προσδιορισμού, όχι της ιδεολογίας, ιδεολογία δεν υπάρχει σε κανέναν πια, διαχειριστές και λογιστές των Βρυξελλών είναι αμφότεροι) με το "κατεσημένο" (παπάδες, μπάτσους, δοσίλογους, κλπ) είναι εντονώτερες απ' ότι είναι αυτές του Πασοκ.
4) Παρά τούτα, ούτε Πασοκ πια θα μπορούσα να ψηφίσω. Και αυτό είναι ένα ΜΕΓΑΛΟ πρόβλημα για τον τόπο μας, και ανθρώπους σαν και μένα. Δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ που να με "εκφράζει".
Και δεν υπάρχει, γιατί το σύστημα που προσπαθώ να σου περιγράψω, ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ τέτοιου τύπου δυνάμεις να αναπτυχθούν. Δυστυχώς, το κύριο πρόβλημα είναι το εκλογικό σώμα, και τα κριτήρια που έχει.
Ο ΜΟΝΟΣ τρόπος να ξεπεραστεί αυτό, είναι η επαναδημιουργία ενός νέου εκλογικού συστήματος, το οποίο θα ανατρέψει (με δίκαιο τρόπο) αυτή την κατάσταση. Εγώ το έχω σκεφτεί, και υπάρχουν άνθρωποι που έχουν συμφωνήσει μαζί μου, αλλά είναι ελάχιστοι.
Οπότε ούτε τον κόπο να το προτείνω (εδώ) δεν κάνω.
Το είχα κάνει στο παρελθόν (εδώ), και η πλειοψηφία μου έβαλε χέρι.
Παρ' ότι είναι Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ, δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να εφαρμοσθεί.
δες κι αυτό και πες μου αν συμφωνείς...είναι σημερινό του ΓιανναράΔεν υπερασπίζομαι τον Κωστάκη.
1) Σαν γενική εικόνα, είναι καλύτερος απ' το Γιωργάκη. Το λένε και όλες οι δημοσκοπήσεις, άλλωστε.
2) Έχει καταφέρει (ο Κωστάκης - κατά το πρότυπο του θείου του) να τους κρατάει όλους μεσ' τη στρούγκα.
3) Το "περιβάλλον" Κωστάκη, είναι χειρότερο από το περιβάλλον Γιωργάκη. Μη κοιτάς μόνο τους πρωτοκλασάτους, δες και πιο κάτω. Η παράταξη της "δεξιάς" έχει κατά παράδοση δεσμούς με χειρότερα κυκλώματα διαφθοράς και διαπλοκής απ' όσο το Πασοκ, και αυτό για λόγους ιστορίας, και νοοτροπίας των υποστηρικτών της. Οι "σχέσεις" δεξιάς εξουσίας (το "δεξιάς" με την έννοια του κομματικού προσδιορισμού, όχι της ιδεολογίας, ιδεολογία δεν υπάρχει σε κανέναν πια, διαχειριστές και λογιστές των Βρυξελλών είναι αμφότεροι) με το "κατεσημένο" (παπάδες, μπάτσους, δοσίλογους, κλπ) είναι εντονώτερες απ' ότι είναι αυτές του Πασοκ.
4) Παρά τούτα, ούτε Πασοκ πια θα μπορούσα να ψηφίσω. Και αυτό είναι ένα ΜΕΓΑΛΟ πρόβλημα για τον τόπο μας, και ανθρώπους σαν και μένα. Δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ που να με "εκφράζει".
Και δεν υπάρχει, γιατί το σύστημα που προσπαθώ να σου περιγράψω, ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ τέτοιου τύπου δυνάμεις να αναπτυχθούν. Δυστυχώς, το κύριο πρόβλημα είναι το εκλογικό σώμα, και τα κριτήρια που έχει.
Ο ΜΟΝΟΣ τρόπος να ξεπεραστεί αυτό, είναι η επαναδημιουργία ενός νέου εκλογικού συστήματος, το οποίο θα ανατρέψει (με δίκαιο τρόπο) αυτή την κατάσταση. Εγώ το έχω σκεφτεί, και υπάρχουν άνθρωποι που έχουν συμφωνήσει μαζί μου, αλλά είναι ελάχιστοι.
Οσοι έχουν το ψυχικό κουράγιο να πιστοποιούν το ιστορικό τέλος του Ελληνισμού με οδύνη, αλλά χωρίς πανικό, αυτοί μπορούν να ονειρεύονται συνειδητά την ουτοπία: Εναν έλληνα Πούτιν, που να καταφέρει όσα κατάφερε ο Ρώσος: Μέσα σε δύο τετραετίες να αναστήσει (κυριολεκτικά) μια κοινωνία πεθαμένη, αποσυντεθειμένη, ώς το μεδούλι διεφθαρμένη και ξεπουλημένη από τον Ηρόστρατο που λεγόταν Γιέλτσιν – παραλίγο να γράψω συνειρμικά: Ανδρέας Παπανδρέου!
Τον ονειρικό έλληνα Πούτιν να τον φανταστούμε –στο παραμύθι που ζεσταίνει την καρδιά, σαν ενδορφίνες στο ψυχορράγημα– να ξεκινάει και αυτός αγώνα με τη Λερναία πολυκέφαλη Μαφία, των τυράννων και βασανιστών μας: Τα μαφιόζικα τάχα και κόμματα πολιτικά, την αρχέκακη λοιμική. Μαζί και τις μαφίες των συνδικαλιστών του δημόσιου τομέα. Να στέλνει ο ονειρικός έλληνας Πούτιν στη φυλακή ή έξω από τα σύνορα τους δικούς μας Χοντορκόφσκυ, κομματικούς ή συνδικαλιστές. Να ξαναστήνει από την αρχή θεσμούς, θωρακισμένα αδιάβλητους, κοινωνικού ελέγχου των κομμάτων και των συνδικάτων της δημοσιοϋπαλληλίας. Να αποκαταστήσει κράτος αυτόνομο και ακομμάτιστο, να καταλύσει οριστικά τη δικτατορία των εγκαθέτων.
Και τότε, μόνο τότε, να ψάξει για την εν διωγμώ ανθρώπινη ποιότητα που θα οργανώσει την αξιοποίηση των πλουτοπαραγωγικών φυσικών πηγών ενέργειας του Ελληνισμού: Να αξιοποιηθεί το πανανθρώπινα πολύτιμο κοίτασμα της γλώσσας. Η κριτική εγρήγορση. Η αριστοκρατία της δημιουργικότητας. Η αξιοκρατία της άμιλλας. Η επανασύνδεση της πολιτικής με την «πόλιν» και το άθλημα να «αληθεύει» ο βίος.
Το όνειρο τελειώνει εδώ, τώρα «τα κεφάλια μέσα».
Δεν υπερασπίζομαι τον Κωστάκη.
mprosta se ayto pou esi apokalis deksio vathi kratos o kirios krokus pou mexri to 90 itan kourelis kai epi simiti eline kai edene eine arthiereas. leo krokus dioti epi pasok enas proin praktoras anevokatevaze ipourgous
kthniatros
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Φιλε Σταυρο συμφωνώ μ οσα λες αλλα εμείς με τη ψήφο μας μπορούμε να αναδιαμορφώσουμε τον πολιτικό χάρτη και δε λέω μόνο σε επίπεδο κομμάτων αλλά κυρίως σε επίπεδο προσώπων γιατι πχ στην Α Θεσσαλονίκης να κανουν ρεκορ ψήφων η γαλάζια και η πράσινη Μπάρμπυ και να μένουν καθηγητές πανεπιστημίου τελευταίοι.Αξιόλογα άτομα υπαρχουν εμείς όμως ψάχνουμε να τα βρούμε άραγε?
Επισκέπτης
Οι δημοσκοπησεις πριν πεντε χρονια εδειχναν το σημιτη κατληλοτερο αλλα η ΝΔ και ο κωστακης βγηκαν. αν και με αυτες τις δημοσκοπησεις που κατασκευαζει ο ρουσοπουλος δεν ειμαι και τοσο σιγουρος. εδω χθες εβαλε τον ηγουμενο να διαβαζει και να λεει οτι θα επιστρεψει τα λεφτα στο παρακαταθηκων. μιλαμε για την απολυτη ξεφτιλα και με ενα πρωθυπουργο που δεν περνει θεση γι τιποτα και καλυπτει τα παντα.αλλωστε οι δημοσκοπησεις δεν μου λενε κατι τη μια ο συριζα ειχε 15% και την αλλη πηγε στο 10% . πιστευεις οτι στις εκλογες τις βουλευτικες θα παρει πανω απο 6%; το θεμα ειναι οτι μιλαμε για τη χειροτερη κυβερνηση των τελευταιων χρονων και αυτο το λενε και οι δημοσκοπησεις που επικαλεισαι. ;)Δεν υπερασπίζομαι τον Κωστάκη.
Edit από Stavro:
Σου συμμάζεψα λίγο την παράθεση, γιατί δεν έβγαινε νόημα έτσι που τα κανες.
δες κι αυτό και πες μου αν συμφωνείς...είναι σημερινό του Γιανναρά
Ποτέ δε τα πήγαινα καλά με τη λογοτεχνία, Palermo.
Και αυτό που έβαλες, είναι ένα λογοτεχνικό (για μένα) κείμενο, όχι πολιτικό.
Ως βλαξ (2η φορά το λέω), σου λέω ότι ελάχιστα καταλαβαίνω απ' όσα λέει.
Ουσία τίποτα.
Επισκέπτης
ενω επι κυβερνησεως ΝΔ δεν λυνει και δενει. εγω περνω τα μεγαλυτερα δημοσια εργα. σοβαρευτειτε αυτοι οποιος και να ειναι τον ιδιο θεο πιστευουν ΤΟ ΧΡΗΜΑ!!!!!!!!!!!mprosta se ayto pou esi apokalis deksio vathi kratos o kirios krokus pou mexri to 90 itan kourelis kai epi simiti eline kai edene eine arthiereas. leo krokus dioti epi pasok enas proin praktoras anevokatevaze ipourgous
Χωρις να θέλω να κάνω τον ξύπνιο, αυτό που λέει ο γιανναράς ορισμένοι απο εμας το έχουμε ήδη γράψει εδω και 2 περίπου χρόνια.
Οσοι είχαν εμπλακεί στην τότε συζήτηση, έχουν πολύ καλή εικόνα για ποιους μιλάω.
αλλο το τότε επίπεδο των μελών και άλλο τωρα βεβαια
Οσοι είχαν εμπλακεί στην τότε συζήτηση, έχουν πολύ καλή εικόνα για ποιους μιλάω.
αλλο το τότε επίπεδο των μελών και άλλο τωρα βεβαια
Φίλε έχεις κανένα λόιγο να μας τη σπας με τα greeklish σου?mprosta se ayto pou esi apokalis deksio vathi kratos o kirios krokus pou mexri to 90 itan kourelis kai epi simiti eline kai edene eine arthiereas. leo krokus dioti epi pasok enas proin praktoras anevokatevaze ipourgous
Άλλαξέ το, αλλιώς θα στα σβήνω.
...με τη ψήφο μας μπορούμε να αναδιαμορφώσουμε τον πολιτικό χάρτη...
Ποιοί "εμείς" ρε κτηνιατρε?
Αυτοί που στη Θεσσαλονίκη βγάζουν τον Ψωμιάδη με 55%?
Ποιοί "εμείς" ρε κτηνιατρε?
Αυτοί που στη Θεσσαλονίκη βγάζουν τον Ψωμιάδη με 55%?
μπορεί να διαφωνούμε σε πάρα πολλά με τον Ψωμιάδη,αλλά είναι από τους ελάχιστους που μιλάει σαν κανονικός άνθρωπος και όχι την ξύλινη γλώσσα των πολιτικών...και αυτό γιατί είναι άνθρωπος της πιάτσας,δεν είναι κανένας μπεμπές...προτιμάς δηλαδή σοβαροφανείς ανύπαρκτους τύπου Μαγκριώτη ή Βουλγαράκη?
Bodos, μιλάω για τις δημοσκοπήσεις που βγάζουν τον Κωστάκη πολύ πιο μπροστά απο το Γιωργάκη στην προτίμηση του κόσμου σαν πρωθυπουργό.Οι δημοσκοπησεις πριν πεντε χρονια εδειχναν το σημιτη κατληλοτερο αλλα η ΝΔ και ο κωστακης βγηκαν. αν και με αυτες τις δημοσκοπησεις που κατασκευαζει ο ρουσοπουλος δεν ειμαι και τοσο σιγουρος. εδω χθες εβαλε τον ηγουμενο να διαβαζει και να λεει οτι θα επιστρεψει τα λεφτα στο παρακαταθηκων. μιλαμε για την απολυτη ξεφτιλα και με ενα πρωθυπουργο που δεν περνει θεση γι τιποτα και καλυπτει τα παντα.αλλωστε οι δημοσκοπησεις δεν μου λενε κατι τη μια ο συριζα ειχε 15% και την αλλη πηγε στο 10% . πιστευεις οτι στις εκλογες τις βουλευτικες θα παρει πανω απο 6%; το θεμα ειναι οτι μιλαμε για τη χειροτερη κυβερνηση των τελευταιων χρονων και αυτο το λενε και οι δημοσκοπησεις που επικαλεισαι.
Μπορείς να λες ότι αυτές τις κατασκευάζει ο Ρουσσόπουλος, αλλά η ρήση σου δε με πείθει. Δεν είναι έτσι.
Βέβαια, μπροστά στην απογοήτευση που εισπράττει ο κόσμος σχετικά με την τσέπη (και το στομάχι) του, δεν αποκλείεται να γίνει και αυτό που (προφανώς) εύχεσαι...
Να δούμε (κάποτε) και το Γιωργάκη πρωθυπουργό!
Σωθήκαμε!
μπορεί να διαφωνούμε σε πάρα πολλά με τον Ψωμιάδη,αλλά είναι από τους ελάχιστους που μιλάει σαν κανονικός άνθρωπος και όχι την ξύλινη γλώσσα των πολιτικών...και αυτό γιατί είναι άνθρωπος της πιάτσας,δεν είναι κανένας μπεμπές...προτιμάς δηλαδή σοβαροφανείς ανύπαρκτους τύπου Μαγκριώτη ή Βουλγαράκη?
Δεν προτιμάω κανέναν, Palermo.
Και με τον Ψωμιάδη, δεν είναι θέμα "διαφωνίας"...
Είναι θέμα αισθητικής!
Ο ψωμιάδης μιλάει λες σαν κανονικός άνθρωπος
Καλως
Με αυτά που λέει και κάνει συμφωνεις;
Επισκέπτης
φυσικα κα δεν μπορω να σε πεισω. βεβαια τι κανει νιαου νιαου τοσο καιρο μπορει να εινα ο σκυλος που μαθαινει ξενες γλωσσες!!! οσο για το τι ευχομαι μιλας και κρινεις καποιον που δεν εχει δοκιμαστει σαν πρωθυπουργος και λες σωθηκαμε. για τον κωστακη που κυβερναει λεμε τωρα δεν σε βλεπω να πολυζοριζεσαι. ισως βεβαια και να εισαι απο αυτους που πιστευουν οτι χρειαζεται και τριτη ευκαιρια για να ολοκληρωσει το εργο του!!!Bodos, μιλάω για τις δημοσκοπήσεις που βγάζουν τον Κωστάκη πολύ πιο μπροστά απο το Γιωργάκη στην προτίμηση του κόσμου σαν πρωθυπουργό.
Μπορείς να λες ότι αυτές τις κατασκευάζει ο Ρουσσόπουλος, αλλά η ρήση σου δε με πείθει. Δεν είναι έτσι.
Βέβαια, μπροστά στην απογοήτευση που εισπράττει ο κόσμος σχετικά με την τσέπη (και το στομάχι) του, δεν αποκλείεται να γίνει και αυτό που (προφανώς) εύχεσαι...
Να δούμε (κάποτε) και το Γιωργάκη πρωθυπουργό!
Σωθήκαμε!
Επισκέπτης
ρε μας δουλευεις σας εχει παραμυθιασει οτι για ολα φταιει το κατεστημενο της αθηνας και περνει τα 55αρια καθε τετραετια!!!!!!!! σα ςμιλαει τη γλωσσα που θελετε να ακουσετε. τοσα χρονια ελεγε για το πασοκ 5χρονια που κυβερναει ο φιλος του ο κωστακης και τον δουλευει δεν ελεγε τιποτα. επρεπε να γινουν τα οργια με βουλγαρακη για να πει κατι!!!μπορεί να διαφωνούμε σε πάρα πολλά με τον Ψωμιάδη,αλλά είναι από τους ελάχιστους που μιλάει σαν κανονικός άνθρωπος και όχι την ξύλινη γλώσσα των πολιτικών...και αυτό γιατί είναι άνθρωπος της πιάτσας,δεν είναι κανένας μπεμπές...προτιμάς δηλαδή σοβαροφανείς ανύπαρκτους τύπου Μαγκριώτη ή Βουλγαράκη?
...για τον κωστακη που κυβερναει λεμε τωρα δεν σε βλεπω να πολυζοριζεσαι.
Βλέπεις που δεν είμαι εγώ ο βλάκας τελικά?
Βεβαίως και ΔΕ ζορίζομαι με τον Κωστάκη, αλλά ΟΥΤΕ και με το Γιωργάκη θα "ζοριστώ".
Το "ζορίζομαι" με την έννοια της λέξεις που εγώ καταλαβαίνω, και που δεν ξέρω αν είναι η ίδια με αυτή που έχεις εσύ στο μυαλό σου.
Δεν είναι θέμα πολιτικής άποψης αυτό (ούτε καν αξιολόγησης των δυο τους), είναι θέμα φιλοσοφίας ζωής.
Έχει πάψει να είναι σε θέση (κανείς απ τους δυο) να με "ζορίσει".
Σε συμβουλεύω να φτάσεις στο ίδιο σημείο.
Τότε θα βλέπεις διαφορετικά τα πράματα.
Και θα είναι καλύτερα για σένα.