Επισκέπτης
Γεια σου ρε Ζαχο,σε ολα μεσα ησουνα ρε αλανι...Με τις υγειες σας
Γεια σου ρε Ζαχο,σε ολα μεσα ησουνα ρε αλανι...Με τις υγειες σας
όταν θα κυβερνήσω ούτε στο σάιτ σεξουλικού περιεχομένου δεν θα μπαίνεις........εσύ έπρεπε να μας κυβερνάς,αλλά σε αδίκησε η Μοίρα και κατέληξες γραφικός σχολιαστής των πάντων σε σάιτ σεξουαλικού περιεχομένου στο ίντερνετ!
Πως ξεχνάτε δακτυλίδι διαδοχής έδωσε ο Σημίτης στο Γιωργάκη.Ο Τσίπρας βρε γεννήθηκε σε φάτνη και του πήγαν τα δώρα οι τρεις μάγοι Αλαβάνος Στρατούλης Βουτσης.Συμφωνα με το μύθο υπήρχε και τέταρτος μάγος που ήθελε να του πάει μια τζαμτζάνα τσίπουρο αλλά ήταν μεθυσμένος και χάθηκε
Γεια σου ρε Ζαχο,σε ολα μεσα ησουνα ρε αλανι...
Μπορει η μεση φοιτητρια να κανει μηνυση εν αδικω στον καθηγητη της?
Μήνυση εν αδίκω = Τρικυμία εν κρανίω.
για να ειμαι ειλικρινης γιατι ολοι μας εν βρασω μπορει να κανουμε πραγματα λαθος.
έφερε τα Σίτι Τουρ στην Ελλάδα!!!...λίγο το χεις?..ρώτα και τον BABY
Αυτο το'βρασω'ειναι κορυφαιο,μια απο τις μεγαλες σου στιγμες.
Kα μάλιστα η χώρα μας έχει την καλύτερη πλέον φήμη στις CT τουρίστριες. Όλες θεωρούν την Ελλάδα αξιόπιστη χώρα και οικονομικό παράδεισο και θέλουν να έρθουν για "εργασία" . Με Σημίτη είχαμε 1-2 CT την εβδομάδα. Με Καραμανλή 10-15!
εσυ η καουρα σου ο γιωργος ειναι. πρωθυπουργος ο κωστακης ειναι αυτος που απαντουσε σε ολα πριν μια εβδομαδα αλλα με την ιδια απαντηση''το εχω απαντησει αλλη ερωτηση''!!!! αυτος που εκανε το κινεζο με βουλγαρακη και τον στηριζε και μετα απο 5μερες τον παραιτησε!!! αυτος που εκανε πραξη οτι υποσχεθηκε. και ειδικα στη θεσσαλονικη απο που εισαι. μεχρι και ο ψωμιαδης τον βριζει!!! οσο για το γιωργο ακομα αντιπολιτευση ειναι και αυτα που ειπε τα ελεγε καποτε ο κωστακης ο σημαιοφορος των νταβατζηδων που τους εδιωξε με τη διαφορα εφερε τους αρχινταβατζηδες!!!!!!πρέπει να πείστηκαν και οι πλέον δύσπιστοι ότι ο Γιώργος δεν τραβάει,είναι οριστικό και αμετάκλητο...
η αποθέωση της αοριστολογίας,της κενολογίας,ατέλειωτα σαρδάμ και λάθη,τίποτα συγκεκριμένο και χειροπιαστό ιδίως στο πού θα βρει τα χρήματα...μια κακογραμμένη έκθεση ιδεών από έναν μετριότατο (για να μην πω ανύπαρκτο) πολιτικό που πάνε να μας τον επιβάλουν τα ΜΜΕ ως ικανό και αυριανό πρωθυπουργό
απαντήσεις αόριστες,συνεχή κομπιάσματα,υπεκφυγές,διορθώσεις από τους διπλανούς του
έφερε τα Σίτι Τουρ στην Ελλάδα!!!...λίγο το χεις?..ρώτα και τον BABY
Όταν κάνει μία πρόταση, ξεχνάν όλοι τα πεπραγμένα της κυβέρνησης και ασχολούνται με το εάν η πρόταση του ΠΑΣΟΚ είναι ή όχι σωστή...
οχι του χατζηνικολαου του τραγκα της ζαχαρεα του αυτια του παπαδακη !!!!!!!!!!!ποια πλύση εννοείς?...του Πρετεντέρη,της Τρέμη,του Δελατόλα,της Μακρή,της Στάη ή του Παπαχρήστου?
σαν εμπειρος που εισαι λογο ηλικιας φυσικα για πες μας ο κωστακης ποια εξαγγελια εκανε πραξη πεντε χρονια; το ρωταω γιατι και εγω χαζος ειμαι και δεν τις εχω δει.Ωραία λοιπόν, από όσα λες, συνάγω ότι τώρα ΕΚΑΝΕ πρόταση.
Εγώ δε την κατάλαβα, είμαι βλάκας.
Πες την μας με απλά, δικά σου λόγια.
το ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ !!!!!!!!!!!!!!σαν εμπειρος που εισαι λογο ηλικιας φυσικα για πες μας ο κωστακης ποια εξαγγελια εκανε πραξη πεντε χρονια; το ρωταω γιατι και εγω χαζος ειμαι και δεν τις εχω δει.
Ανασχηματισμός τώρα : Zoυζούνας υπουργός ανάπτυξης και οικονομικών και Mίλα πολιτισμού-παιδείας και Θρησκευμάτων!