Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 749K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.187
Πόντοι
506
)

Άποψη θα έχω. Και θα τη λέω. Δεν ήξερα πως εδώ μέσα είναι η Χούντα του περσόνα.

Μην τον παρεξηγείς ρε φίλε. Προσπαθεί ακόμη να απογαλακτισθεί από το Σταλινισμό και τα Γκουλάγκ.

Επισκέπτης
Αφού αγοράκι μου δε σ'ενδιαφέρει η πολιτική, τότε από που κι'ως που έχεις άποψη;

Σαν να ακούς μια γκόμενα που δεν έχει ιδέα από ποδόσφαιρο ν'αρχίσει να σου σχολιάζει την τακτική του Σερ Άλεξ στον τελικό με τη Μπάρτσα ή τις μεταγραφές της Ρεάλ. Τέτοια περίπτωση είσαι εφόσον δεν πας να ψηφίσεις.

Ποιος σου είπε ότι δε με ενδιαφέρει η πολιτική?
Πιστεύεις δλδ. ότι όποιος δεν ψηφίζει δεν ενδιαφέρεται?
Μήπως τελικά είσαι τόσο φωστήρας που δε μπορείς να διαννοηθείς ότι μια μερίδα του κόσμου δεν ψηφίζει μόνο και μόνο διότι έχει τον ενδιαφέρει η πολιτική και ψάξε-ψάξε έχει πάρει μυρωδιά και δεν πιάνεται κώτσος?
Μήπως τελικά το μόνο που έχεις πάρει μυρωδιά από πολιτική είναι η γραμμή της φυλλάδας που σου έχουν μάθει να διαβάζεις? Μήπως δεν έχεις πάρει μυρωδιά τίποτα από το σπόρ τελικά?

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.081
Πόντοι
22.785
He also ruled out the prospect of collaborations with other parties  and accused main opposition PASOK of irresponsibility in calling for early general elections charging that this is a pretext for escaping from the problems

Επισκέπτης
Δηλαδή σ'ενδιαφέρει η πολιτική αλλά δεν ψηφίζεις.
Σα να λέμε σου αρέσουν οι γυναίκες αλλά δε γουστάρεις να τις πηδάς.

Ενδιαφέρουσα η περίπτωση σου.
Καμία σχέση το ένα με το άλλο.
Αλλά και σε αυτή την περίπτωση όταν κάποια εκ των πραγμάτων δεν υπάρχει περίπτωση να την πηδήξεις και σε έχει μόνο για χορηγία και υποσχετικές χωρίς αντίκρυσμα εσύ θα συνεχίσεις ν'ασχολείσαι μαζί της μόνο και μόνο επειδή σ'αρέσουν οι γυναίκες?
Στις γυναίκες  υπάρχει και η ελπίδα να πηδήξεις ανώ στο κομματικό κατεστημένο που έχει πλέον δημιουργηθεί  μόνο θα τον "πίνεις". Γι'αυτό το λόγο δεν τους χαρίζω το μοναδικό για το οποίο με υπολογίζουν κάθε 4 χρόνια. Την ψήφο μου!
Αν δεν μπορείς να το καταλάβεις δε μπορώ να σε βοηθήσω περισσότερο!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.081
Πόντοι
22.785
Καμία σχέση το ένα με το άλλο.
Αλλά και σε αυτή την περίπτωση όταν κάποια εκ των πραγμάτων δεν υπάρχει περίπτωση να την πηδήξεις και σε έχει μόνο για χορηγία και υποσχετικές χωρίς αντίκρυσμα εσύ θα συνεχίσεις ν'ασχολείσαι μαζί της μόνο και μόνο επειδή σ'αρέσουν οι γυναίκες?
Στις γυναίκες  υπάρχει και η ελπίδα να πηδήξεις ανώ στο κομματικό κατεστημένο που έχει πλέον δημιουργηθεί  μόνο θα τον "πίνεις". Γι'αυτό το λόγο δεν τους χαρίζω το μοναδικό για το οποίο με υπολογίζουν κάθε 4 χρόνια. Την ψήφο μου!
Αν δεν μπορείς να το καταλάβεις δε μπορώ να σε βοηθήσω περισσότερο!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 1203409940_1202996157_ejjknb1567.jpg
    1203409940_1202996157_ejjknb1567.jpg
    47,8 KB · Εμφανίσεις: 13

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Τότε πήγαινε ψήφισε ΚΚΕ-ΜΛ ή Χρυσή Αυγή. Επιλογές δόξα τω Θεώ υπήρχαν άφθονες την περασμένη Κυριακή.
Αντί όμως να πας μέχρι την κάλπη και να επιλέξεις κάποια απ'αυτά τα αντισυστημικά κόμματα, προτίμησες την παραλία. Γι'αυτό επέτρεψε μου να μη θεωρώ σοβαρή την οποιαδήποτε άποψη εκφέρεις πλέον για τα πολιτικά.

Εντάξει, άλλο το πως κρίνεις την άποψή του , άλλο να του στερήσεις το δικαίωμα να την εκφέρει. Άστον να την εκφέρει και μετά κάνεις την όποια κριτική σου.

Επισκέπτης
Τότε πήγαινε ψήφισε ΚΚΕ-ΜΛ ή Χρυσή Αυγή. Επιλογές δόξα τω Θεώ υπήρχαν άφθονες την περασμένη Κυριακή.
Αντί όμως να πας μέχρι την κάλπη και να επιλέξεις κάποια απ'αυτά τα αντισυστημικά κόμματα, προτίμησες την παραλία. Γι'αυτό επέτρεψε μου να μη θεωρώ σοβαρή την οποιαδήποτε άποψη εκφέρεις πλέον για τα πολιτικά.
Μη μου το κάνεις αυτό!
Πως θα επιβιώσω τώρα που δε θα θεωρείς εσύ σοβαρές τις απόψεις μου?
Λοιπόν άκουσε κάτι.Ποτέ στη ζωή μου δεν έχω πάει για καφέ με παρέα που έχει έστω κι ένα άτομο που δεν πάω έτσι για να πω ότι πήγα για καφέ.Όχι να πάω να ψηφίσω μόνο και μόνο να πω ότι ψήφισα!
30 κόμματα κατέβηκαν στις εκλογές και δε με εκφράζει κανένα? ΔΕΝ θα πάω να ψηφίσω.
Το να διαλέξω ένα μόνο και μόνο για να ψηφίσω κι ας μη με εκφράζει 100% το θεωρώ μεγάλη μαλακία.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εντάξει, άλλο το πως κρίνεις την άποψή του , άλλο να του στερήσεις το δικαίωμα να την εκφέρει. Άστον να την εκφέρει και μετά κάνεις την όποια κριτική σου.

σου απαγορεύω να μιλάς, να γαμάς, να ψηφίζεις και γενικά σου απαγορεύω οτιδήποτε σου έχουν δώσει τη δυνατότητα να κάνεις μικρέ ατατούρκε.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
σου απαγορεύω να μιλάς, να γαμάς, να ψηφίζεις και γενικά σου απαγορεύω οτιδήποτε σου έχουν δώσει τη δυνατότητα να κάνεις μικρέ ατατούρκε.
εγο ιμε ατα  τουκο ,η ατα κοτοσ
γιαιτ μαρεσουν η ατεσ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom