1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
FUCK OFF. YOU SILLY TWAT.
LIKEWISE DICKHEAD
FUCK OFF. YOU SILLY TWAT.
)
Άποψη θα έχω. Και θα τη λέω. Δεν ήξερα πως εδώ μέσα είναι η Χούντα του περσόνα.
δεν σε πιστευωLIKEWISE DICKHEAD
πλάκα έχει ρε...δεν σε πιστευω
τι ασχολισε;;;;;;;;;;;;;;
Μην τον παρεξηγείς ρε φίλε. Προσπαθεί ακόμη να απογαλακτισθεί από το Σταλινισμό και τα Γκουλάγκ.
πλάκα έχει ρε...
μια ρώσσικα μια αγγλικά.... άσε να τον παίξω λιγάκι.....
έχει γκουλαγκ στο Νέα Υόρκη;
Αφού αγοράκι μου δε σ'ενδιαφέρει η πολιτική, τότε από που κι'ως που έχεις άποψη;
Σαν να ακούς μια γκόμενα που δεν έχει ιδέα από ποδόσφαιρο ν'αρχίσει να σου σχολιάζει την τακτική του Σερ Άλεξ στον τελικό με τη Μπάρτσα ή τις μεταγραφές της Ρεάλ. Τέτοια περίπτωση είσαι εφόσον δεν πας να ψηφίσεις.
Καμία σχέση το ένα με το άλλο.Δηλαδή σ'ενδιαφέρει η πολιτική αλλά δεν ψηφίζεις.
Σα να λέμε σου αρέσουν οι γυναίκες αλλά δε γουστάρεις να τις πηδάς.
Ενδιαφέρουσα η περίπτωση σου.
Καμία σχέση το ένα με το άλλο.
Αλλά και σε αυτή την περίπτωση όταν κάποια εκ των πραγμάτων δεν υπάρχει περίπτωση να την πηδήξεις και σε έχει μόνο για χορηγία και υποσχετικές χωρίς αντίκρυσμα εσύ θα συνεχίσεις ν'ασχολείσαι μαζί της μόνο και μόνο επειδή σ'αρέσουν οι γυναίκες?
Στις γυναίκες υπάρχει και η ελπίδα να πηδήξεις ανώ στο κομματικό κατεστημένο που έχει πλέον δημιουργηθεί μόνο θα τον "πίνεις". Γι'αυτό το λόγο δεν τους χαρίζω το μοναδικό για το οποίο με υπολογίζουν κάθε 4 χρόνια. Την ψήφο μου!
Αν δεν μπορείς να το καταλάβεις δε μπορώ να σε βοηθήσω περισσότερο!
He also ruled out the prospect of collaborations with other parties and accused main opposition PASOK of irresponsibility in calling for early general elections charging that this is a pretext for escaping from the problems
idi επρεπε να ιμασστε εκι..........
ωπα κατι ξερης εσυ.........Από Γέρακα?
ωπα κατι ξερης εσυ.........
μερικες φορες αραζω και στο λιμανακι του γερακα.
Τότε πήγαινε ψήφισε ΚΚΕ-ΜΛ ή Χρυσή Αυγή. Επιλογές δόξα τω Θεώ υπήρχαν άφθονες την περασμένη Κυριακή.
Αντί όμως να πας μέχρι την κάλπη και να επιλέξεις κάποια απ'αυτά τα αντισυστημικά κόμματα, προτίμησες την παραλία. Γι'αυτό επέτρεψε μου να μη θεωρώ σοβαρή την οποιαδήποτε άποψη εκφέρεις πλέον για τα πολιτικά.
Μη μου το κάνεις αυτό!Τότε πήγαινε ψήφισε ΚΚΕ-ΜΛ ή Χρυσή Αυγή. Επιλογές δόξα τω Θεώ υπήρχαν άφθονες την περασμένη Κυριακή.
Αντί όμως να πας μέχρι την κάλπη και να επιλέξεις κάποια απ'αυτά τα αντισυστημικά κόμματα, προτίμησες την παραλία. Γι'αυτό επέτρεψε μου να μη θεωρώ σοβαρή την οποιαδήποτε άποψη εκφέρεις πλέον για τα πολιτικά.
Εντάξει, άλλο το πως κρίνεις την άποψή του , άλλο να του στερήσεις το δικαίωμα να την εκφέρει. Άστον να την εκφέρει και μετά κάνεις την όποια κριτική σου.
εγο ιμε ατα τουκο ,η ατα κοτοσσου απαγορεύω να μιλάς, να γαμάς, να ψηφίζεις και γενικά σου απαγορεύω οτιδήποτε σου έχουν δώσει τη δυνατότητα να κάνεις μικρέ ατατούρκε.