Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 756K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εκλογές εν όψει.....  :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2:

Ραντεβού το Σεπτέμβρη....  :s&m_3:

Αποχωρεί με αιχμές
Εκτός ψηφοδελτίων στις επόμενες εθνικές εκλογές ο Θ.Ρουσόπουλος

ΑΠΕ
Δεν θα είναι υποψήφιος στις επόμενες εθνικές εκλογές ο τέως υπουργός Επικρατείας Θεόδωρος Ρουσόπουλος.

Με επιστολή του στον Κ. Καραμανλή ο πρώην υπουργός γνωστοποιεί την πρόθεσή του να μην θέσει υποψηφιότητα για τις επόμενες εθνικές εκλογές.

Συμπληρώνει ότι θα στηρίξει το κυβερνητικό έργο, αλλά κάνει λόγο για συνθήκες ισοπέδωσης που δεν του επιτρέπουν να υπερασπιστεί τον εαυτό του.

Αναλυτικά η επιστολή του κ. Ρουσόπουλου:

«Αγαπητέ πρόεδρε, με αυτή την επιστολή σου γνωστοποιώ την απόφασή μου να μην διεκδικήσω θέση στο ψηφοδέλτιο του κόμματός μας, στις επόμενες εκλογές,όποτε αυτές και αν γίνουν. Με ενδιέφερε η συμμετοχή μου, δεν το κρύβω. Δεν με ενδιαφέρει πια.

» Οι συνθήκες ισοπέδωσης που επικρατούν στο πολιτικό σκηνικό, δεν μου επιτρέπουν να υπερασπιστώ τον εαυτό μου από την συκοφαντία, είτε αυτή προέρχεται από αντιπάλους, είτε δυστυχώς από φίλους. Θα συνεχίσω με όλες μου τις δυνάμεις να στηρίζω το έργο της κυβέρνησης.»

Σε άλλο σημείο ο κ. Ρουσόπουλος τονίζει ότι «εισήλθα στην πολιτική επιτυχημένος επαγγελματίας και αξιοπρεπής, αξιοπρεπής αποχωρώ. Καμία πικρία για πρόσωπα. Σε ευχαριστώ για την τιμή που μου έκανες. Προσπάθησα πάντοτε να ανταποκριθώ στις υποχρεώσεις μου με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, πιστεύω ότι από τη θέση μου συνέβαλα -έστω και στο ελάχιστο- στις νικηφόρες εκλογές του 2004 και του 2007.»

Σχολιάζοντας την επιστολή Ρουσόπουλου ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης έκανε την εξής δήλωση:

«Έκλεισε ένας κύκλος που θα έπρεπε να έχει κλείσει νωρίτερα. Ο κ. Ρουσόπουλος φιλοξενήθηκε μετά τιμών και λαμπάδων από μία παράταξη την οποία 'κουτσούλισε' αρκούντως.»

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Δηλαδή είσαι μοναδική περίπτωση που δεν σε εκφράζει κανένα από τα 30 κόμματα, από άκρα Αριστερά μέχρι άκρα Δεξιά. Το μόνο που μένει λοιπόν για να διορθωθεί η κατάσταση είναι να ιδρύσεις δικό σου κόμμα, το οποίο θα μας βγάλει από τα αδιέξοδα και θα σ΄ψσει τη χώρα.

Γι'αυτό μας γουστάρω τους Έλληνες. Προτιμούμε να πούμε την πιο απίθανη, μαλακισμένη δικαιολογία, παρά να παραδεχτούμε ότι είμαστε χαβαλέδες και παρτάκηδες. Καλοκαιράκι, τρίημερρο, που να τρέχουμε να ψηφίσουμε τώρα.
Άσε που η αποχή είναι in. Το'πε κι'ο Λαζόπουλος. :jerking: 
εγπ ιμε κε αλα χιροτερα απο αφτα που ιπεσ

ιεμ ολο κακακ πραματα σε ενα,κατι σα σαμπουν με πολιμαλακικα μαζι

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

Επισκέπτης
Δηλαδή είσαι μοναδική περίπτωση που δεν σε εκφράζει κανένα από τα 30 κόμματα, από άκρα Αριστερά μέχρι άκρα Δεξιά. Το μόνο που μένει λοιπόν για να διορθωθεί η κατάσταση είναι να ιδρύσεις δικό σου κόμμα, το οποίο θα μας βγάλει από τα αδιέξοδα και θα σ΄ψσει τη χώρα.

Γι'αυτό μας γουστάρω τους Έλληνες. Προτιμούμε να πούμε την πιο απίθανη, μαλακισμένη δικαιολογία, παρά να παραδεχτούμε ότι είμαστε χαβαλέδες και παρτάκηδες. Καλοκαιράκι, τρίημερρο, που να τρέχουμε να ψηφίσουμε τώρα.
Άσε που η αποχή είναι in. Το'πε κι'ο Λαζόπουλος. :jerking: 

Άνττε να σώσεις τη χώρα με αυτά που ψηφίζεις και άσε μας εμάς στο χαβαλέ μας.

Α και που είσαι ρίξε μια ματιά στο ποσοστό της αποχής και μετά πες μου πάλι ότι είμαι ο μοναδικός τον οποίο δεν εκφράζει κανένα κόμμα!
Άντε μπράβο γιατί ανοίξαμε το κουτάκι με τις παπαριές εδώ μέσα κι όποιον πάρει ο χάρος!

Επισκέπτης
Εγώ δε σώζω τη χώρα, αλλά και δεν κάθομαι με το φραπέ στο χέρι σε μια παραλία να κάνω υψηλή κριτική την ώρα που αυτή βουλιάζει.

Όσο για το ποσοστό είπαμε. Άφθονοι οι μαλάκες στο Ελλάντα που είναι έτοιμοι ν'ακολουθήσουν τη ''μόδα'' της αποχής. Όπως πριν μερικά χρόνια όλοι έτρεχαν στους αγώνες της Εθνικής του Ρεχάγκελ, έτσι τώρα δηλώνουν αποχή από τις εκλογές.   

Εσύ τη βούλιαξες με αυτά που ψηφίζεις τόσα χράνια τώρα.
Κι όπως αποκαλείς μαλάκες αυτούς που δεν ψηφίζουν έτσι θα μπορούσαμε κι εμείς ν'αποκαλέουμε εσάς που ψηφίζετε γιατί εσείς μπορείτε να κριθείτε κι εκ του αποτελέσματος.
Κι όσον αφορά τη "μόδα" δεδομένου ότι έχω να ψηφίσω από το '96 μάλλον δεν ακολουθώ καμμία "μόδα" αλλά μάλον αυτή με ακολουθεί!
Κι επειδή βλέπω μια σύγχυση Ρεχάγκελ-Σερ Τσίχλα και κομματικού κατεστημένου βάλτα σε μια σειρά και κάτσε σκέψου λιγάκι. Δεν είναι κακό!

Επισκέπτης
Εγώ τη βούλιαξα που ψηφίζω αλλά εσύ την έσωσες από την παραλία σου όπου τον έπαιζες;
Κόψε λιγάκι τα ναρκωτικά μπούλη.

Τίποτε παραπάνω δεν είσαι παρά ένας προπονητής της εξέδρας. Τουλάχιστον εμείς προσπαθούμε με τα ελάχιστα μέσα που έχουμε μπας και βοηθήσουμε στο να βελτιωθεί η κατάσταση. Αντίθετα με κάτι ευθυνόφοβους σαν εσένα που μιλάνε εκ του ασφαλούς. Με τέτοια προσόντα μάλιστα απορώ πως δεν σ'έχουν πάρει στα παράθυρα να σχολιάζεις επί παντός επιστητού. Θα έκανες φοβερό δίδυμο με τον Κούγια.   

Με τέτοια επιχειρήματα με αποστόμωσες! Ειδικά αυτό με τα ναρκωτικά με κεραυνοβόλησε!
Με κόλησες στον τοίχο έτσι όπως μόνο μία γνήσια κυρα-Κούλα χήρα του μπαρμπα-Μήτσου θα μπορούσε!
Εύγε φιλοπάτρη νέε μου, άφησε εμάς να μιλάμε εκ του ασφαλούς και συνέχισε στο μετερίζι του δύσκολου αγώνα!
Α και που είσαι..........να το κοιτάξεις με τίποτα ειδικούς,μην το αφήσεις.
Κρίμα είναι!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Εγώ τη βούλιαξα που ψηφίζω αλλά εσύ την έσωσες από την παραλία σου όπου τον έπαιζες;
Κόψε λιγάκι τα ναρκωτικά μπούλη.

Τίποτε παραπάνω δεν είσαι παρά ένας προπονητής της εξέδρας. Τουλάχιστον εμείς προσπαθούμε με τα ελάχιστα μέσα που έχουμε μπας και βοηθήσουμε στο να βελτιωθεί η κατάσταση. Αντίθετα με κάτι ευθυνόφοβους σαν εσένα που μιλάνε εκ του ασφαλούς. Με τέτοια προσόντα μάλιστα απορώ πως δεν σ'έχουν πάρει στα παράθυρα να σχολιάζεις επί παντός επιστητού. Θα έκανες φοβερό δίδυμο με τον Κούγια.  

Ψηφίζοντας ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. βοηθάς στο να διαιωνιστεί η κατάσταση.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
πάντως το κορυφαιο σαρδαμ του μεγαλου αυτου ηγετη της ορθοδοξ...οπς...πολιτικης ηθελα να πω :grin: ηταν την περασμενη βδομαδα στη συγκεντρωση της πλατείας αριστοτελους στη θεσσαλονικη όπου ειπε την εξης χαρακτηριστικη φραση με επιφωνημα:"η αποχή δεν σας ταιριαζει,ελάτε ολοι την κυριακή στις κάλτσες"! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Βρηκα και την λυση για να φτιαξει η ζωη μας !!!

Φερνουμε τον τιτανοτεραστιο ΛΑΛΙΩΤΗ ο οποιος ειναι μανα στην πωληση κουτοχορτου και παρουσιασης του μαυρου σε οτι αποχρωση γουσταρεις (απο μπορδοροδοκκοκινο μεχρι κεραμιδο .....)

Η ζωη μας θα ειναι ιδια και χειρότερη αλλα θα μας την σερβιρουν ετσι που θα νομιζουμε οτι ζουμε στην Ελβετια !!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom