hunter1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Πλακα πλακα ο θλιβερος Γιωργακης θα σας γαμισει το κολαρακι .............χαχαχαχαχ
πλακα πλακα=2 πλακες χαχαχαΠλακα πλακα ο θλιβερος Γιωργακης θα σας γαμισει το κολαρακι .............χαχαχαχαχ
ναι η κακομοιρα η κυβερνησηπλακα πλακα=2 πλακες χαχαχα
ο Γιωργακης θα παρει απο τα 3 το μακρυτερο φιλε μου! Αφου δεν καταφερε στις ευροεκλογες να παει σοβαρο ποσοστο μεσα σε αυτο το κλιμα που ειχε δημιουργηθει εναντιον της κυβερνησης....κλαψτα χαραλαμπε!!!
ξέρω ότι είναι δύσκολο να το χωνέψεις.πλακα πλακα=2 πλακες χαχαχα
ο Γιωργακης θα παρει απο τα 3 το μακρυτερο φιλε μου! Αφου δεν καταφερε στις ευροεκλογες να παει σοβαρο ποσοστο μεσα σε αυτο το κλιμα που ειχε δημιουργηθει εναντιον της κυβερνησης....κλαψτα χαραλαμπε!!!
ναι η κακομοιρα η κυβερνηση
ειναι τοσο καλη αλλα τα κακα τα ΜΜΕ θελουν ΠΑΣΟΚ και για υτο υπαρχει αυτο το κλιμα
οταν ο κινεζος εκανε τους ολυμπιακους αγωνες και με τα λαμογια του κατακλεψε την Ελλαδα το δημοσιο χρεος ηταν στα 170 διςκαλά ρε που ζεις;
δε βλέπεις την επανίδρυση και την πρόοδο του κράτους τα τελευταία 5 χρόνια;
Πετάει μιλάμε η ομάς.......
Χρωστάει 30.000 κάθε Έλληνας!
Κατά 20 δισ. ευρώ αυξήθηκε το δημόσιο χρέος μέσα σε ένα τρίμηνο
Associated Press
Τα 282 δισ. ευρώ έφτασε το δημόσιο χρέος της χώρας στο πρώτο τρίμηνο του 2009 έναντι 262 δισ. ευρώ που ήταν στις 31 Δεκεμβρίου 2008.
Σύμφωνα με τα στοιχεία του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους στο τέλος Μαρτίου το Χρέος της Κεντρικής Κυβέρνησης διαμορφώθηκε [size=12pt]στα 280,07 δισ. ευρω, έναντι 275,5 δισ.ευρώ που προέβλεπε ο προϋπολογισμός για το σύνολο του έτους και είναι αυξημένο πάνω από 14% σε σχέση με το αντίστοιχο τρίμηνο πέρυσι.[/size]
[size=12pt]
Η αύξηση του δημοσίου χρέους οφείλεται και στον δανεισμό του δημοσίου στο πρώτο εξάμηνο του 2009, ο οποίος έφθασε σχεδόν τα 55 δισ. ευρώ, έναντι περίπου 41 δισ. ευρώ που προέβλεπε ο προϋπολογισμός.
[/size]
Πάντως, ο αυξημένος δανεισμός ενίσχυσε ωστόσο τα ταμειακά διαθέσιμα του Δημοσίου τα οποία στις 31 Μαρτίου ήταν 15,9 δισ. ευρώ έναντι 2,2 δισ. ευρώ στις 31 Δεκεμβρίου 2008.
[size=14pt]οταν ο κινεζος εκανε τους ολυμπιακους αγωνες και με τα λαμογια του κατακλεψε την Ελλαδα το δημοσιο χρεος ηταν στα 170 δις
τεραστιο ποσο
και τωρα το χαος
[size=12pt]ειλικρινα δεν πιστευα το 2004 οτι θα μπορουσαμε να ειχαμε ποιο αχρηστη κυβερνηση απο τον κινεζο
και ομως[/size]
Πάντως, ο αυξημένος δανεισμός ενίσχυσε ωστόσο τα ταμειακά διαθέσιμα του Δημοσίου τα οποία στις 31 Μαρτίου ήταν 15,9 δισ. ευρώ έναντι 2,2 δισ. ευρώ στις 31 Δεκεμβρίου 2008.
Το παραπανω αποσπασμα ειναι ενδεικτικο του ΠΟΣΟ μας δουλευουνε !!!
Με απλη μπακαλικη το ταμειο ειχε 2,2 δισ και εχει 15,9 δις ΑΡΑ εχει 13,7 δις παραπανω !! Δηλαδη πηρα 20 δις και φαγαμε 7 δις μεσα σε ενα τριμηνακι!! Εχουμε λεφτα ακομα δηλαδη για 8 μηνες περιπου !!!
Αντι να λεμε τι θα κανουμε οταν φαγωθουν τα 16 δις το ταμειου χαιρομαστε που εχουμε 16 δις στο ταμειο !!!!
ΑΑ ρε Ελλαδα
Ε! Εντάξει... Τώρα ηρέμησα... γιατί ανησυχούσα για τα χειρότερα... Δεν πετάει η ομάς απλά... Τζαμπιο Λιγκ θα σηκώσει...καλά ρε που ζεις;
δε βλέπεις την επανίδρυση και την πρόοδο του κράτους τα τελευταία 5 χρόνια;
Πετάει μιλάμε η ομάς.......
Χρωστάει 30.000 κάθε Έλληνας!
Κατά 20 δισ. ευρώ αυξήθηκε το δημόσιο χρέος μέσα σε ένα τρίμηνο
Associated Press
Τα 282 δισ. ευρώ έφτασε το δημόσιο χρέος της χώρας στο πρώτο τρίμηνο του 2009 έναντι 262 δισ. ευρώ που ήταν στις 31 Δεκεμβρίου 2008.
Σύμφωνα με τα στοιχεία του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους στο τέλος Μαρτίου το Χρέος της Κεντρικής Κυβέρνησης διαμορφώθηκε [size=12pt]στα 280,07 δισ. ευρω, έναντι 275,5 δισ.ευρώ που προέβλεπε ο προϋπολογισμός για το σύνολο του έτους και είναι αυξημένο πάνω από 14% σε σχέση με το αντίστοιχο τρίμηνο πέρυσι.[/size]
[size=12pt]
Η αύξηση του δημοσίου χρέους οφείλεται και στον δανεισμό του δημοσίου στο πρώτο εξάμηνο του 2009, ο οποίος έφθασε σχεδόν τα 55 δισ. ευρώ, έναντι περίπου 41 δισ. ευρώ που προέβλεπε ο προϋπολογισμός.
[/size]
μα τα λεφτά τα δανείστηκαν γιατί διαφορετικά δε θα είχαν φράγκα για μισθούς και συντάξεις δημοσίου.
Εφω λεω για τον τροπο που το εμφανιζει το αρθο "Παντως......"
Τι παντως !! Ειναι σαν να δανειστω εγω 5000Ε και να ξεπληρωσω κατι χρεη και να λεω
"ΕΕΕ μου εμειναν και 1000Ε!!!"
Γυναιαιαικα Εχω καλα και κακα νεα
Τα κακα νεα ειναι οτι χρωσταμε ΑΚΟΜΑ 5000€
Τα καλα οτι ενισχυθηκαν τα ταμειακα μας διαθεσιμα κατα 1000€
Το θεμα ειναι οτι δεν βλεπω αλλαγη στον κατηφορο !!! Μονο αν συνεργασθουν τα κομματαβλεπω οτι υπαρχει ελπιδα, ή αν διαλυθουν !!!
τετοια θαυματα δεν συμβαινουν ουτε στην Ελλαδα,που ειναι και η χωρα των θαυματων...Το θεμα ειναι οτι δεν βλεπω αλλαγη στον κατηφορο !!! Μονο αν συνεργασθουν τα κομματα βλεπω οτι υπαρχει ελπιδα , ή αν διαλυθουν !!!
Ρε παιδιά επειδή δεν έχω καταλάβει..μπορεί να μου πει τον ρόλο του persona σε αυτό το thread;
εδω πηραν 70% στις ευρωεκλογες χωρις ρουσφετια και με χαλαρη ψηφοΜόνο αν διαλυθούν μεγάλε! Μόνο αν διαλυθούν (Ουτοπία)