Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 749K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

Επισκέπτης
Σίγουρα πάντως τους τρομάζω περισσότερο από κάτι χαβαλέδες σαν εσένα που το μόνο που ξέρουν είναι να μιλάνε και τη μοναδική στιγμή που μπορούν να κάνουν κάτι, έστω ελάχιστο, πηγαίνουν και κρύβονται στις παραλίες και τις χασαποταβέρνες.

Δεν κρύβομαι καθόλου. Πρώτη ξαπλώστρα κύμα πάντα!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
κατάλαβε. απλά είναι εγκλωβισμένος.
άλλα άστο καλύτερα.
Ιστορία δεν ξέρεις, πολιτική δεν ξέρεις, γάματο.
Πάμε παρακάτω.
Το βρακί σου πρόσεχε μη στο πάρουν και ολα πρίμα.
1. Δεν είπα πως θα τον προτιμούσα το Βενιζέλο. Γενικώς δεν προτιμώ κανέναν που από τα γεννοφάσκια του ε΄ναι γραμμένος σε κόμμα. Προσωπικά θα προτιμούσα να τους πάρουμε όλους με τις πέτρες. Και αυτό που λες πως είναι εγκλωβισμένος ο κόσμος, διόρθωσέ το. Είναι εγκλωβισμένος αυτός ο κόσμος που καταλαβαίνει. Δεν είναι αυτοί που πάνε και ψηφίζουνε μονοκούκι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ επειδή η οικογένειά τους ψήφιζε κατά παράδοσην αυτούς.
2. Δεν με διόρθωσες σε ιστορικά δεδομένα ή γεγονότα. Με διόρθωσες για ερμηνεία δεδομένων. Αλλά μια και λες τα δεδομένα όπως θέλεις να τα λες, να σου υπενθυμίσω πως επί Μητσοτάκη δεν έβγαινε Κυβέρνηση επειδή ψηφίζαμε με ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ. Ας ψηφίζαμε και τώρα έτσι και άμα έβλεπες κυβέρνηση να μου τρυπούσες τη μύτη.
3. Αν είσαι Έλληνας, φαντάζομαι πως αυτό με τη φαιά ουσία το λες για τον εαυτό σου.
4. Πρόσεχε τους χαρακτηρισμούς σου. Εγώ τουλάχιστον (που κατά τα λεγόμενά σου δεν ξέρω πολιτική και ιστορία -αλήθεια, ποιο είναι το ιστορικό δεδομένο που έκανα λάθος;;), έμεινα εδώ και παλεύω στην Ελλάδα, δεν ξενιτεύτηκα. Αν θεωρείς πως η λύση είναι να αδειάσει η Ελλάδα από τους έλληνες για να φτιάξει ο τόπος, τότε κακώς μιλάς εδώ μέσα.

5 ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΠΑΝΜΕΓΙΣΤΕ!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ενώ εσύ που πας στην παραλία είσαι ο φόβος και ο τρόμος της ΕΕ και του Γκαργκάνα.
περσόνα...εδώ ο συνάδελφός σου είναι ένας από τους Έλληνες που έχει καταλάβει και είναι ...εγλωβισμένος ο καημένος. Φρόντισε να του πεις να πάει στη Ρωσία για να απεγκλωβιστεί.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
χμ...δεν είναι τόσο απόλυτο αυτό που λέτε, ειδικά όταν μιλάμε για ευρωεκλογές, μην το ξεχνάτε αυτό.

Δεν έχει την ίδια βαρύτητα η αποχή στις ευρωεκλογές με τις βουλευτικές ή τις δημοτικές π.χ.

ΟΚ, ουσιαστικά τους κλάνεις τα @@ με την αποχή μεν, αλλά δεν σου αφαιρεί αυτή η κίνηση το δικαίωμα να έχεις άποψη.

Οι αποφάσεις που λαμβάνονται άλλωστε αφορούν όλους και όχι μόνο όσους ψηφίζουν οπότε σαφώς μπορείς να έχεις γνώμη.

Βέβαια, θα μου πεις, ακόμη και όταν ψηφίζεις, τελικά αυτά που αποφασίζουν δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που αρχικά δήλωναν και εδώ ακριβώς αρχίζει ο κοσμάκης και τα παίρνει όλα στο χαλαρό και τελικά σε ένα μεγάλο ποσοστό απέχει.

Προσωπικά, δυσκολεύομαι να κατανοήσω αυτούς που ψήφισαν και όχι αυτούς που δεν ψήφισαν.

Να το πω απλά και θα περιοριστώ στη ΝΔ, την οποία και είχα ψηφίσει στις τελευταίες βουλευτικές (θα αποφύγω να μιλήσω για τους άλλους).

Όσοι ψήφισαν ΝΔ σε αυτές τις εκλογές δήλωσαν ουσιαστικά ότι συμφωνούν με τους χειρισμούς της κυβέρνησης τα τελευταία χρόνια.

Sorry, αλλά πρέπει να είσαι ή καθυστερημένος για να δηλώσεις κάτι τέτοιο (και μην πάμε στην παγίδα για το τι θα έκαναν οι άλλοι, περιορίζομαι στην ΝΔ και μόνο) ή βολεμένος και έχεις συμφέρον να παραμείνει η ΝΔ "πρώτη".

Οπότε, και καταλήγοντας, μήπως τελικά δεν είναι και τόσο μαλακία η αποχή? Ειδικά εάν σκεφτούμε ότι αυτό που ισχύει για την ΝΔ, πιθανότατα ισχύει και για τα άλλα κόμματα και κυρίως για το ΠΑΣΟΚ?

Μπορώ να μαντέψω την απάντηση και θα σας προλάβω, από το να ψηφίσω τους λιγότερο άχρηστους, προτιμώ να μην ψηφίζω καθόλου.

Αποψη έχω δικαίωμα να έχω και αυτό προκύπτει από ένα σύνολο προϋποθέσεων και όχι αποκλειστικά από την άσκηση ή όχι του εκλογικού μου δικαιώματος (και όχι υποχρέωσης).
Συμφωνώ σε όλα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
1. Δεν είπα πως θα τον προτιμούσα το Βενιζέλο. Γενικώς δεν προτιμώ κανέναν που από τα γεννοφάσκια του ε΄ναι γραμμένος σε κόμμα. Προσωπικά θα προτιμούσα να τους πάρουμε όλους με τις πέτρες. Και αυτό που λες πως είναι εγκλωβισμένος ο κόσμος, διόρθωσέ το. Είναι εγκλωβισμένος αυτός ο κόσμος που καταλαβαίνει. Δεν είναι αυτοί που πάνε και ψηφίζουνε μονοκούκι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ επειδή η οικογένειά τους ψήφιζε κατά παράδοσην αυτούς.
2. Δεν με διόρθωσες σε ιστορικά δεδομένα ή γεγονότα. Με διόρθωσες για ερμηνεία δεδομένων. Αλλά μια και λες τα δεδομένα όπως θέλεις να τα λες, να σου υπενθυμίσω πως επί Μητσοτάκη δεν έβγαινε Κυβέρνηση επειδή ψηφίζαμε με ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ. Ας ψηφίζαμε και τώρα έτσι και άμα έβλεπες κυβέρνηση να μου τρυπούσες τη μύτη.
3. Αν είσαι Έλληνας, φαντάζομαι πως αυτό με τη φαιά ουσία το λες για τον εαυτό σου.
4. Πρόσεχε τους χαρακτηρισμούς σου. Εγώ τουλάχιστον (που κατά τα λεγόμενά σου δεν ξέρω πολιτική και ιστορία -αλήθεια, ποιο είναι το ιστορικό δεδομένο που έκανα λάθος;;), έμεινα εδώ και παλεύω στην Ελλάδα, δεν ξενιτεύτηκα. Αν θεωρείς πως η λύση είναι να αδειάσει η Ελλάδα από τους έλληνες για να φτιάξει ο τόπος, τότε κακώς μιλάς εδώ μέσα.

5 ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΠΑΝΜΕΓΙΣΤΕ!
εάν δε γνωρίζεις τίποτα μπορούμε να συζητήσουμε για να μάθεις.
εάν γνωρίζεις περισσότερα μπορούμε να συζητήσουμε για να μάθω.
εάν είσαι ημιμαθής δεν ασχολούμαι καν.
1.
δεν υπάρχει παΝμέγιστος
2.
δεν υπάρχει interpretaSion
3.
η ιστορία δεν είναι αυτά που μας έμαθαν στο σχολείο
4.
πολιτική δεν είναι αυτά που μας είπε ο μπαμπάς.

Καλημέρα.

Υ.Γ.
Οταν ασχολείσαι με κάτι μάθε το καλώς ή μην το μάθεις καθόλου.
αλλιώς απλά γίνεσαι ρεζίλι όταν θες να έχεις και άποψη.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Σίγουρα πάντως τους τρομάζω περισσότερο από κάτι χαβαλέδες σαν εσένα που το μόνο που ξέρουν είναι να μιλάνε και τη μοναδική στιγμή που μπορούν να κάνουν κάτι, έστω ελάχιστο, πηγαίνουν και κρύβονται στις παραλίες και τις χασαποταβέρνες.
παπάρια κάνεις. Το να μη συμμετέχεις σε μια κοροϊδία είναι στάση και πολύ περισσότερο τους δίνεις ένα μήνυμα πως πλέον είναι αφερέγγυοι όλοι τους.
Από όλο το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, αυτά κρατήσανε αυτοί:
1. ΝΙΚΗΣΕ ο Γιωργάκης! (μιλάμε κατόρθωμα...λογικό μετά από σερί αποτυχιών). Το οτι η νίκη αυτή δεν συνεπάγεται απολύτως τίποτα ουσιαστικό δεν το λέει κανείς.
2. Πήρε ο Καρατζαφέρης μεγάλο ποσοστό: ουάο...κάτι πρέπει να κάνουμε με τους λαθρομετανάστες...αυτό καταλάβανε! όχι να κάνουνε κάτι, αλλά να δείξουνε πως πρέπει να κάνουνε κάτι και το κατάλαβαν.
3. Πήγε ο λαός στις παραλίες: μα τι άχρηστοι, να μην δηλώνουνε τι θέλουνε να γίνει στην Ελλάδα. κατλάβανε και άλλο: πως είναι όλοι οπαδοί της ΝΔ. ή πως είναι όλοι νέοι (!!). Και έβλεπα λοιπόν εγώ πρωινή εκπομπή που είχε ένα παπούλη με το μαγιό του και έλεγε: "αυτή είναι η Δημοκρατία σας;;" Και φυσικά ούτε που σκέφτηκε να πάει να ψηφίσει.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.064
Πόντοι
42.697
  Αν ειναι σαν την μηδενικη ανοχη στα σκανδαλα θα ερθουν 5 εκατομμυρια προσφυγες στην Ελλαδα . Ασε που θα μας κανει μυνηση και η Zero tolerance
Κώδικας:
[URL unfurl="true"]http://www.ztvideo.com/[/code[/URL]]

εδιτ Οσο για την αποχη ισως καλα εκανε ο κοσμος και δεν πηγε αλλα εχασε την ευκαιρια να δει σε τι καταπληκτικα κτηρια κανουν μαθημα οι μαθητες (αναοπτυξη ακουω αλλα τα σχολεια ιδια τα θυμαμαι εδω και 20 χρονια)
[/quote]

Ηδη το ψάχνω με τον δικηγόρο μου... ;D

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
εάν δε γνωρίζεις τίποτα μπορούμε να συζητήσουμε για να μάθεις.
εάν γνωρίζεις περισσότερα μπορούμε να συζητήσουμε για να μάθω.
εάν είσαι ημιμαθής δεν ασχολούμαι καν.
1.
δεν υπάρχει παΝμέγιστος
2.
δεν υπάρχει interpretaSion
3.
η ιστορία δεν είναι αυτά που μας έμαθαν στο σχολείο
4.
πολιτική δεν είναι αυτά που μας είπε ο μπαμπάς.

Καλημέρα.

Υ.Γ.
Οταν ασχολείσαι με κάτι μάθε το καλώς ή μην το μάθεις καθόλου.
αλλιώς απλά γίνεσαι ρεζίλι όταν θες να έχεις και άποψη.
1. μην νομίζεις πως ό,τι κάνεις είναι πάντα σωστό. Και μην νομίζεις πως επειδή εσύ το κάνεις κάπως, έτσι πρέπει να το κάνουν και οι άλλοι ή έτσι το κάνουνε. Αυτό σε κάνει υπερφύαλο.

2. Μην κρίνεις τους άλλους.
3. Το τι γνωρίζω ή όχι δεν μπορείς να το καταλάβεις από ένα ή δύο ποσταρίσματα εδώ μέσα. Αλλιώς θα μου επιτρέψεις να θεωρώ πως εσύ ΝΟΜΙΖΕΙΣ πως ξέρεις πολλά. Αλλά στην ουσία νομίζεις πως εσύ μπορείς μόνο να δώσεις σωστή ερμηνεία σε γεγονότα. Δεν είναι έτσι. Ο καθένας ερμηνεύει με τα δικά του κριτήρια, υποκειμενικά.

4. Interpretation: μην τα ξαναλέμε. Δεν μπορείς να καταλάβεις ούτε τις πλάκες. Φταίει η ρώσικη παιδεία σου μάλλον.

5. ιστορία δεν είναι αυτό που νομίζεις πως διαβάζεις σε ένα βιβλίο. Η ιστορία όπου και να τη διαβάσεις, από τη στιγμή που δεν τη ζεις ο ίδιος, την ερμηνεύεις με τα μάτια και το μυαλό άλλων. Όταν τη ζεις, τότε πάλι την ερμηνεύεις υποκειμενικά.

6. Τον μπαμπά μας τον ακούμε και τον σεβόμαστε. Μέχρι εκεί. Μετά έχουμε μυαλό και κρίνουμε.

7. Αν είναι να έχουμε άποψη μόνο για θέματα που γνωρίζουμε άπταιστα, τότε δεν θα έπρεπε να ψηφίζει κανείς στην Ελλάδα. Γιατί η ψήφος είναι άποψη. Και ο Έλληνας δεν γνωρίζει.
το τι γνωρίζω φυσικά δεν περιμένω να μου το πεις εσύ. Όχι γιατί ξέρω πολλά, αλλά γιατί δεν σε αποδέχομαι για κριτή μου.
Να στο πω πιο απλά, την άποψή σου για τις γνώσεις μου την έχω γραμμένη. Αυτοί που ήταν να με κρίνουνε για τις γνώσεις μου όποτε έπρεπε, το έκαναν και ξέρω τι πιστεύουνε.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
και το σταματάω εδώ. Βαριέμαι. Εδώ εδν είμαστε για να δείξουμε ποιος την έχει μεγαλύτερη - τη γλώσσα, τη γνώση, την πούτσα ή ό,τι άλλο θές να βάλεις μετά το επίθετο.
Γιατί αντί να πεις την άπψή σου απλά καταφέρεσαι προς τους άλλους συνομιλητές.
ΛΥΣΗ στο πρόβλημα δεν δίνεις.
Η βασική σου απάντηση είναι πως ο Γιωργάκης είναι φωστήρας. Φαντάζομαι πως μόλις βγει πρωθυπουργός το έχεις τάξει στην Παναγιά της Τήνου να γυρίσεις με τα πόδια από τη Ρωσία;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Συγχαρητήρια. Άντε εκεί λοιπόν κι'άσε τους υπόλοιπους να σχολιάζουμε τα πολιτικά. Εσύ ούτως ή άλλως δεν συμμετέχεις, επιμένως η γνώμη σου είναι περιττή.
Η θέση πως πρέπει να ψηφίζεις ένα κόμμα ντε και καλά, ό,τι μαλακίες και να κάνει, όποιος και να είναι αρχηγός και να μην κρίνεις, δεν αποτελεί θέση ή πολιτική γνώμη ή σχόλιο.
Είναι αποχή.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
1. μην νομίζεις πως ό,τι κάνεις είναι πάντα σωστό. Και μην νομίζεις πως επειδή εσύ το κάνεις κάπως, έτσι πρέπει να το κάνουν και οι άλλοι ή έτσι το κάνουνε. Αυτό σε κάνει υπερφύαλο.

2. Μην κρίνεις τους άλλους.
3. Το τι γνωρίζω ή όχι δεν μπορείς να το καταλάβεις από ένα ή δύο ποσταρίσματα εδώ μέσα. Αλλιώς θα μου επιτρέψεις να θεωρώ πως εσύ ΝΟΜΙΖΕΙΣ πως ξέρεις πολλά. Αλλά στην ουσία νομίζεις πως εσύ μπορείς μόνο να δώσεις σωστή ερμηνεία σε γεγονότα. Δεν είναι έτσι. Ο καθένας ερμηνεύει με τα δικά του κριτήρια, υποκειμενικά.

4. Interpretation: μην τα ξαναλέμε. Δεν μπορείς να καταλάβεις ούτε τις πλάκες. Φταίει η ρώσικη παιδεία σου μάλλον.

5. ιστορία δεν είναι αυτό που νομίζεις πως διαβάζεις σε ένα βιβλίο. Η ιστορία όπου και να τη διαβάσεις, από τη στιγμή που δεν τη ζεις ο ίδιος, την ερμηνεύεις με τα μάτια και το μυαλό άλλων. Όταν τη ζεις, τότε πάλι την ερμηνεύεις υποκειμενικά.

6. Τον μπαμπά μας τον ακούμε και τον σεβόμαστε. Μέχρι εκεί. Μετά έχουμε μυαλό και κρίνουμε.

7. Αν είναι να έχουμε άποψη μόνο για θέματα που γνωρίζουμε άπταιστα, τότε δεν θα έπρεπε να ψηφίζει κανείς στην Ελλάδα. Γιατί η ψήφος είναι άποψη. Και ο Έλληνας δεν γνωρίζει.
το τι γνωρίζω φυσικά δεν περιμένω να μου το πεις εσύ. Όχι γιατί ξέρω πολλά, αλλά γιατί δεν σε αποδέχομαι για κριτή μου.
Να στο πω πιο απλά, την άποψή σου για τις γνώσεις μου την έχω γραμμένη. Αυτοί που ήταν να με κρίνουνε για τις γνώσεις μου όποτε έπρεπε, το έκαναν και ξέρω τι πιστεύουνε.

Αυτά κατάλαβες από αυτά που έγραψα;
Και βεβαίως ως γνήσιος έλλην καταλήγεις πάντα στο πόσο γαμάουα είσαι......
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
και το σταματάω εδώ. Βαριέμαι. Εδώ εδν είμαστε για να δείξουμε ποιος την έχει μεγαλύτερη - τη γλώσσα, τη γνώση, την πούτσα ή ό,τι άλλο θές να βάλεις μετά το επίθετο.
Γιατί αντί να πεις την άπψή σου απλά καταφέρεσαι προς τους άλλους συνομιλητές.
ΛΥΣΗ στο πρόβλημα δεν δίνεις.
Η βασική σου απάντηση είναι πως ο Γιωργάκης είναι φωστήρας. Φαντάζομαι πως μόλις βγει πρωθυπουργός το έχεις τάξει στην Παναγιά της Τήνου να γυρίσεις με τα πόδια από τη Ρωσία;

αυτοί που με ξέρουνε σε διαβάζουνε και έχουνε κοπεί πα τα γέλια.... Και γω μαζί τους.......

Υ.Γ.1
παράθεση του ποστ που λέω ότι ο Γιωργάκης είναι φωστήρας πάραυτα.
Υ.Γ.2
δεν είναι ο γιώργος φωστήρας. Εγώ είμαι....  :fuck2:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
αυτοί που με ξέρουνε σε διαβάζουνε και έχουνε κοπεί πα τα γέλια.... Και γω μαζί τους.......

Υ.Γ.1
παράθεση του ποστ που λέω ότι ο Γιωργάκης είναι φωστήρας πάραυτα.
Υ.Γ.2
δεν είναι ο γιώργος φωστήρας. Εγώ είμαι....  :fuck2:
καλό είναι να γελάς. μακραίνει η ζωή.
Χαίρομαι που σας δίνω ζωή.

Υ.Γ. βαριέμαι να το ψάξω, αλλά είναι το ποστάρισμά σου εκεί που μιλούσαμε για τα πανεπιστήμια.  Είπες πως εκεί πάνω μόνο φωστήρες (με άλλα λόγια το είπες - αυτό ήταν το νόημα)

Υ.Γ 2 Σε αντίθεση με εμένα που δέχομαι την άγνοιά μου σε κάποια θέματα ή την ελλειπή μου γνώση, εσύ δεν έχεις ούτε την αυτογνωσία για αυτό. Τελικά ο τόπος χάνει ένα σπουδαίο πρωθυπουργό.

Άποψη θα έχω. Και θα τη λέω. Δεν ήξερα πως εδώ μέσα είναι η Χούντα του περσόνα.
Αν δεν συμφωνείς είναι δικαίωμά σου.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Υ.Γ. βαριέμαι να το ψάξω, αλλά είναι το ποστάρισμά σου εκεί που μιλούσαμε για τα πανεπιστήμια.  Είπες πως εκεί πάνω μόνο φωστήρες (με άλλα λόγια το είπες - αυτό ήταν το νόημα)
ξαναπαράθεσέ το να δούμε ποιό ήταν το νόημα

Τελικά ο τόπος χάνει ένα σπουδαίο πρωθυπουργό.
το ξέρω.

Άποψη θα έχω. Και θα τη λέω.

αυτό είναι το κακό.

και αυτό είναι το πρόβλημά σου όπως και της πλειοψηφίας του μέσου μαλάκα έλληνα:
Υ.Γ. [size=12pt]βαριέμαι να το ψάξω[/size]

Επισκέπτης
Συγχαρητήρια. Άντε εκεί λοιπόν κι'άσε τους υπόλοιπους να σχολιάζουμε τα πολιτικά. Εσύ ούτως ή άλλως δεν συμμετέχεις, επιμένως η γνώμη σου είναι περιττή.

Σιγά μη σου ζητήσω και την άδεια ρε τεράστιε.
Από το μαντρί σου μπορείς να διώξεις όποιον θες από εδώ όχι (εκτός κι αν είσαι ο ιδικτήτης).
ΟΚ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom