Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 751K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.350
Πόντοι
22.785
Ρε θλιβεροι και μιζεροι για κοιταξτε τους εαυτους σας πρωτα, τη μιζερια και ποσο θλιβεροι εισται και μετα μιληστε για τον Γιωργακη

άγαπητέ φίλε να μάθης να σέβεσαι τούς συνομιλητές σου.....
αί άποψεις όλων είναι σεβασταί.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Επίσης επιτέλους ο Ελληνας κατάλαβε ότι οι πριν, οι επόμενοι, οι άλλοι, οι μεν οι δεν φταίνε δε φταίνε και ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ.... ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.

και μετά μου λες πως λέω παπάρες. ΄πότε κατάλαβε ο έλληνας; Όταν από τώρα περιμένει με αγωνία το Γιωργάκη να τον σώσει; Ποιος Έλληνας κατάλαβε;

Και ακόμα χειρότερα...και να καταλάβει, τι θα κάνει;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δεν σε κατάλαβα γιατί είπα παπαριά σε αυτό που είπα. Δεν είναι παρωχημένος ο τρόπος σκέψης των πασοκτζήδων; Γιατί; Επειδή αυτοανακυρήσσονται προοδευτικό κόμμα;
Και τέλος πάντων τηγνώμη μου γράφω. Δεν είσαι υποχρεωμένος να συμφωνήσεις περσόνα.
Εσύ πίστευε πως ο Γιωργάκης είναι ηθικός, πολιτική αυθεντία, και υποψήφιος για βραβείο ευρεσιτεχνίας εγκεφάλου. Στον πούτσο μου, σόρρυ κιόλας παλικάρι.

Όσο για τους νόμους (περί ευθύνων και μη), θα με συγχωρέσεις που θα σου θυμίσω πως κανείς μα κανείς τους δεν έχει πληρώσει για κάτι που έκανε ακόμα και όταν το έχει όλος ο κόσμος τούμπανο.
Από νόμους πήξαμε, από αποτελέσματα μηδέν και αυτό γιατί οι νόμοι δεν ακολουθούνται.

Και δεν είπε κανείς πως φταίνε μόνο οι πολιτικοί για αυτό. Προφανώς φταίει και ο λαός. Αλλά όταν υπάρχει αποχή 45% σημαίνει για μένα πως οι μισοί Έλληνες θέλουν να αλλάξει αυτό αλλά δεν βλέπουνε τον τρόπο.

Σόρρυ που απάντησα με καθυστέρηση αλλά ήμουνα Ρουμανία και δεν έμπαινα.
Και μια πληροφορία απλά για να ξέρετε. Στις ευρωεκλογές της Ρουμανίας είχε μέσο όρο 60% η αποχή.
Αλλά προφανώς είναι ίδιον των Βαλκανίων αυτό το πολιτικό σκηνικό.

άλλα αντί άλλων.
ούτε που πήρες γραμμή τι έγραψα.....

ρε κάτι γίνεται με τους έλληνες.
εξατμίζεται η φαιά και αυτών που έχει μείνει ολίγη.

γράφε ό,τι θες.
Οταν γράφεις ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ θα επεμβαίνω......

Υ.Γ.
για να το καταλάβεις.
Ο Βενιζέλος (αυτόν που θα προτιμούσες) είναι υπεύθυνος για την κατάντια της χώρας.
Δική του επινόηση είναι ο νόμος περί ευθύνης υπουργών που είναι ο ΜΟΝΟΣ που ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ καθ ολοκληρίαν πλέον.

Πάμε παρακάτω.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
και μετά μου λες πως λέω παπάρες. ΄πότε κατάλαβε ο έλληνας; Όταν από τώρα περιμένει με αγωνία το Γιωργάκη να τον σώσει; Ποιος Έλληνας κατάλαβε;

Και ακόμα χειρότερα...και να καταλάβει, τι θα κάνει;

κατάλαβε. απλά είναι εγκλωβισμένος.
άλλα άστο καλύτερα.
Ιστορία δεν ξέρεις, πολιτική δεν ξέρεις, γάματο.
Πάμε παρακάτω.
Το βρακί σου πρόσεχε μη στο πάρουν και ολα πρίμα.

Dikaios_gamias

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ρε θλιβεροι και μιζεροι για κοιταξτε τους εαυτους σας πρωτα, τη μιζερια και ποσο θλιβεροι εισται και μετα μιληστε για τον Γιωργακη

Αφτή την παιδία έλαβες επι εποχής ΠΑΣΟΚ φίλε.. Σε καταλαβάίνω.. Στήνεις κωλο στο γιωργάκη μαλλον.. Γιατι να πιστεύεις οτι δεν είναι ανθρωπος για να γεμίσει το στόμα σου λεγοντας τον ΒΛΑΚΑ τοτε τι να πω?

thessalo

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Το μάτι μου, φίλε καλύτερα γράφε αγγλικά. Θα ξεχάσουμε ότι μάθαμε!!!

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.235
Πόντοι
506
ενώ εσύ είσαι το πρότυπο.....
στη χώρα του τιποτα να ψοφήσει και αυτός που πράττει έργο έστω και π.χ. με τα τριπλά μπάτζετ.
άρα καταλήγουμε:
ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΝΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
Ζήτω η Ελλάδα.

1ον: ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ. Μας το παίζεις ιστορία εδώ μέσα επειδή μας τσαμπουνάς τα Ρώσικα. ΒΛΑΧΕ.

2ον: ΠΟΤΕ δεν είπα να μη γίνεται τίποτα. ΑΝΤΙΘΕΤΑ. ΟΛΑ πρέπει να γίνονται όπως πρέπει και στο κόστος που πρέπει. ΜΑΛΑΚΕΣ σαν κι εσεάν που αποδέχονται να γίνεται κάτι και ας γίνεται και κουτσό είναι αυτοί που συντηρούν το ΣΑΠΙΟ σύστημα. Τράβα να τους πεις και κανένα ευχαριστώ που σουκαναν Ολυμπιακούς αγώνες με 18 δις, ενώ οι Άγγλοι δε θα ξοδέψουν ούτε 6. ΚΑΦΡΕ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
άγαπητέ φίλε να μάθης να σέβεσαι τούς συνομιλητές σου.....
αί άποψεις όλων είναι σεβασταί.
????????Πυ δεν σεβαστικα?Η δικη μου αποψη ειναι σεβαστη απο εσενα?γιατι μου κανεις παρατηρηση?

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Αφτή την παιδία έλαβες επι εποχής ΠΑΣΟΚ φίλε.. Σε καταλαβάίνω.. Στήνεις κωλο στο γιωργάκη μαλλον.. Γιατι να πιστεύεις οτι δεν είναι ανθρωπος για να γεμίσει το στόμα σου λεγοντας τον ΒΛΑΚΑ τοτε τι να πω?
Εσυ που στηνεις κωλο? στον Κωστακι?Γαμαει πιο γλυκα?για πες μου αμα ειναι να αλαξω

Επισκέπτης
Ρεμάλια αποκάλεσε ο Θ.Πάγκαλος όσους δεν ψήφισαν στις ευρωεκλογές!!!!!!!!!!!!!!

Ρε ουστ από δω κήτος φασιστόσπορε.
Πρόσεξε μόνο μήπως γίνουμε καθως πρέπει στις επόμενες εκλογές και πας από κει πού'ρθες.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Μπορεί ο χαρακτηρισμός να είναι λίγο άκομψος αλλά δεν θα διαφωνήσω μ'αυτό που είπε ο Πάγκαλος. Δεν μπορείς από τη μία να προτιμάς την παραλία, από το να ασκείς το εκλογικό σου δικαίωμα κι'από την άλλη να σχολιάζεις αφ'υψηλού την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα.

Εφόσον δε σ'αρέσει η κατάσταση χρησιμοποιήσε το κυριότερο όπλο που έχεις για να την αλλάξεις: την ψήφο σου. Όταν πετάς στα σκουπίδια το όπλο αυτό και πηγαίνεις εκδρομούλα, μετά με ποιό δικαίωμα γκρινιάζεις;

Δυστυχώς έχουν καλομάθει μερικοί να τους χαϊδεύουν τ'αυτιά οι πολιτικοί για το πόσο υπέροχος και μοναδικός λαός είμαστε. Κι'όταν κάποιος λέει την αλήθεια τότε τσούζει.  

+1...
Με την αποχή αφενός τους κλάνεις τ' @@, αφετέρου δεν δικαιούσαι δια να ομιλείς...
Το δε ηλίθιο ιδεολόγημα ότι "όλοι ίδιοι είναι" είναι προοίμιο φασισμού...

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Δεν ξερω αν ειδατε την εκπομπη της Δευτερας του Χαρδαβελα για την υποθεση Οτσαλαν και τον τουρκο δοιηκητη της Λαρισας.........Οποιος την ειδε και ειχε την τυχη να δει και τις σχετικες με τα ΙΜΙΑ εκπομπες, θα καταλαβει ποσο εθνικα επικυνδυνος, για να μην αρχισω τα μπινελικια, ειναι ο Παγκαλος......Δεν ειμαι φασιστας αλλα τετοιοι ανθρωποι θαπρεπε τουλαχιστον να εχουν εξαφανιστει απο προσωπου γης, οχι να εχουν το θρασος να εκφερουν και αποψη......

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
χμ...δεν είναι τόσο απόλυτο αυτό που λέτε, ειδικά όταν μιλάμε για ευρωεκλογές, μην το ξεχνάτε αυτό.

Δεν έχει την ίδια βαρύτητα η αποχή στις ευρωεκλογές με τις βουλευτικές ή τις δημοτικές π.χ.

ΟΚ, ουσιαστικά τους κλάνεις τα @@ με την αποχή μεν, αλλά δεν σου αφαιρεί αυτή η κίνηση το δικαίωμα να έχεις άποψη.

Οι αποφάσεις που λαμβάνονται άλλωστε αφορούν όλους και όχι μόνο όσους ψηφίζουν οπότε σαφώς μπορείς να έχεις γνώμη.

Βέβαια, θα μου πεις, ακόμη και όταν ψηφίζεις, τελικά αυτά που αποφασίζουν δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που αρχικά δήλωναν και εδώ ακριβώς αρχίζει ο κοσμάκης και τα παίρνει όλα στο χαλαρό και τελικά σε ένα μεγάλο ποσοστό απέχει.

Προσωπικά, δυσκολεύομαι να κατανοήσω αυτούς που ψήφισαν και όχι αυτούς που δεν ψήφισαν.

Να το πω απλά και θα περιοριστώ στη ΝΔ, την οποία και είχα ψηφίσει στις τελευταίες βουλευτικές (θα αποφύγω να μιλήσω για τους άλλους).

Όσοι ψήφισαν ΝΔ σε αυτές τις εκλογές δήλωσαν ουσιαστικά ότι συμφωνούν με τους χειρισμούς της κυβέρνησης τα τελευταία χρόνια.

Sorry, αλλά πρέπει να είσαι ή καθυστερημένος για να δηλώσεις κάτι τέτοιο (και μην πάμε στην παγίδα για το τι θα έκαναν οι άλλοι, περιορίζομαι στην ΝΔ και μόνο) ή βολεμένος και έχεις συμφέρον να παραμείνει η ΝΔ "πρώτη".

Οπότε, και καταλήγοντας, μήπως τελικά δεν είναι και τόσο μαλακία η αποχή? Ειδικά εάν σκεφτούμε ότι αυτό που ισχύει για την ΝΔ, πιθανότατα ισχύει και για τα άλλα κόμματα και κυρίως για το ΠΑΣΟΚ?

Μπορώ να μαντέψω την απάντηση και θα σας προλάβω, από το να ψηφίσω τους λιγότερο άχρηστους, προτιμώ να μην ψηφίζω καθόλου.

Αποψη έχω δικαίωμα να έχω και αυτό προκύπτει από ένα σύνολο προϋποθέσεων και όχι αποκλειστικά από την άσκηση ή όχι του εκλογικού μου δικαιώματος (και όχι υποχρέωσης).

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
1ον: ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ. Μας το παίζεις ιστορία εδώ μέσα επειδή μας τσαμπουνάς τα Ρώσικα. ΒΛΑΧΕ.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ε το τραβάει ο οργανισμός σου....

ιτζί νάχουι ντολμπαγιόμπ, γιμπάτσα φσράκου πινταράστ γιομπανεβρότ.

Ο ΒΛΑΧΟΣ.

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ε το τραβάει ο οργανισμός σου....

ιτζί νάχουι ντολμπαγιόμπ, γιμπάτσα φσράκου πινταράστ γιομπανεβρότ.

Ο ΒΛΑΧΟΣ.

το πινταραστ γιοβροτ ηταν οι πρωτες λεξουλες που μου εμαθες πορνοδασκαλε μου...
Οι αλλες?για ριξε μια μεταφραση!

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ΟΗΕ γιναμε , γραφετε τουλαχιστον στα ρωσικα να τα μεταφραζουμε στο bebelfish ή google translate !!!

Το ΠΑΣΟΚ κατι ειπε για μηδενικη ανοχη στην λαθρομεταναστευση  :2funny: :2funny:

Αν ειναι σαν την μηδενικη ανοχη στα σκανδαλα θα ερθουν 5 εκατομμυρια προσφυγες στην Ελλαδα . Ασε που θα μας κανει μυνηση και η Zero tolerance
Κώδικας:
[URL unfurl="true"]http://www.ztvideo.com/[/code[/URL]]

εδιτ Οσο για την αποχη ισως καλα εκανε ο κοσμος και δεν πηγε αλλα εχασε την ευκαιρια να δει σε τι καταπληκτικα κτηρια κανουν μαθημα οι μαθητες (αναοπτυξη ακουω αλλα τα σχολεια ιδια τα θυμαμαι εδω και 20 χρονια)

Επισκέπτης
Μπορεί ο χαρακτηρισμός να είναι λίγο άκομψος αλλά δεν θα διαφωνήσω μ'αυτό που είπε ο Πάγκαλος. Δεν μπορείς από τη μία να προτιμάς την παραλία, από το να ασκείς το εκλογικό σου δικαίωμα κι'από την άλλη να σχολιάζεις αφ'υψηλού την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα.

Εφόσον δε σ'αρέσει η κατάσταση χρησιμοποιήσε το κυριότερο όπλο που έχεις για να την αλλάξεις: την ψήφο σου. Όταν πετάς στα σκουπίδια το όπλο αυτό και πηγαίνεις εκδρομούλα, μετά με ποιό δικαίωμα γκρινιάζεις;

Δυστυχώς έχουν καλομάθει μερικοί να τους χαϊδεύουν τ'αυτιά οι πολιτικοί για το πόσο υπέροχος και μοναδικός λαός είμαστε. Κι'όταν κάποιος λέει την αλήθεια τότε τσούζει.   

Ναι καλά εσύ που πας να ψηφίσεις δεν έχεις φάει το παραμύθι ότι και καλά έχεις δύναμη στα χέρια σου.
Το ότι στην Ευρώπη κυβερνά η κομισιόν και στην Ελλάδα οι Γκαργκάνες ούτε σα σκέψη.
Τέτοια βόδια τρώει ο λύκος λένε στο χωριό μου.
Τεσπα εγώ ξέρω ότι άλλα είναι τα ρεμάλια. Κάτι τυπάκια που παρασιτοζωούν εις βάρος μας,κάτι σαν τον Πάγκαλο και το συνάφι του ας πούμε!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ναι καλά εσύ που πας να ψηφίσεις δεν έχεις φάει το παραμύθι ότι και καλά έχεις δύναμη στα χέρια σου.
Το ότι στην Ευρώπη κυβερνά η κομισιόν και στην Ελλάδα οι Γκαργκάνες ούτε σα σκέψη.
Τέτοια βόδια τρώει ο λύκος λένε στο χωριό μου.
Τεσπα εγώ ξέρω ότι άλλα είναι τα ρεμάλια. Κάτι τυπάκια που παρασιτοζωούν εις βάρος μας,κάτι σαν τον Πάγκαλο και το συνάφι του ας πούμε!

στην Ευρώπη κυβερνάνε οι Αμερικανοί αλλά ας μην το προχωρήσουμε το θέμα τώρα.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom