1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Το γιωργάκη τους έκανε τοοοοοοοοοοοοοοοοόσο το @@@@@λαράκι !
ξεσάλωσε ο πουράκος.......
Το γιωργάκη τους έκανε τοοοοοοοοοοοοοοοοόσο το @@@@@λαράκι !
ξεσάλωσε ο πουράκος.......
Ε να κερδίζουν την ίδια περίοδο ο παναθηναϊκός και το ΠΑΣΟΚ δεν είναι συνηθισμένο πράγμα !
Αααααααααχ έρχεται η ώρα μου...
τι συγκίνηση, πως το περιμένω να κυβερνήσω ... το 2010 την χειρότερη χρονιά για την Ελλάδα.
;)Τι να κυβερνήσει ρε αυτό το σούργελο, που πήρε ακόμη ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ψήφους από τις προηγούμενες εκλογές και με όλα τα ΜΜΕ δικά του. Και με τους άλλους να έχουν τρελαθεί στις γκάφες...και με το δεκανίκι το ΣΥΡΙΖΑ να τον στηρίζει αβέρτα. Ο άνθρωπος είναι ΟΛΙΓΙΣΤΟΣ όπως λέει και ο καθηγητής Γιαναράς. Δεν τον βοηθά και το παρουσιαστικό του. Θυμίζει επαρχιώτη γυμνασιάρχη της δεκαετίας του 60. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΛΙΒΕΡΟΣ...
Ερώτηξη.
Στα ''όλα τα μέσα'' που υποστηρίζουν τον Γιωργάκη συμπεριλαμβάνονται οι Πρετεντέρης, Λαζόπουλος, Αναστασιάδης, Τριανταφυλόπουλος, Τράγκας, και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις που έχουν κάνει κατάληψη στις τηλεοράσεις μας;
Για όλους αυτούς που είπες έχεις δίκιο.. Όμως πολλές φορές ρίχνουν και γιαυτόν καμιά μπηχτή για να μην πάρει χαμπάρι ο καημένος λαουτσίκος.. ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΑ ΜΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕ!!! Ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις..Σταματάνε μπάτσοι τον Τριανταφυλόπουλο στο δρόμο?? Προσοχή θα του βαρέσουν όταν τον δούνε... Μια πολύ σημαντική δήλώση του Χατζηδάκη προς μανιασμένους αδιόριστους καθηγητές στην εκπομπή ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ του ευαγγελάτου.. Λεέι έχοντας δίπλα του τον Χρυσοχοιδη του ΠΑΣΟΚ: "Εμείς σαν κυβέρνηση δεν έχουμε μαγικές λύσεις να λύσουμε τα προβλημάτά σας και σας το λέμε ευθέως.. Προσπαθούμε όμως.. Οι δίπλανοι (ενοόντας το πασοκ και δειχνοντας τον Χρυσοχοιδη) λένε οτι έχουν.. ορίστε λοιπόν.. πάρτε τους " Το πε στα ίσα ο άνθρωπος.. Δεν σας τάζουμε για να μας ψηφίσετε γιατι δεν γίνετα ετσι μαγικα.. Ενω ο Γιωργάκης ώς δια μαγίας θα τους διορίσει όλους μην τρελαθώ.. Αυτό ειναι το ΠΑΣΟΚ...
φιλαράκο. με το συμπάθειο...
με ή χωρίς μάγια το στομάχι άδειο μένει και αυτό ενδιαφέρει τον απλό κοσμάκη.
τώρα εάν εσύ ή ο άλλος έχετε ψυχολογικά, ή δεν ξέρω γω τι άλλο και υποστηρίζετε με παρρησία τους μεν ή τους δε, απλά σας γράφουν όλοι στ αρχίδια τους (οι μη βολεμένοι)
υπαρχει νοημων ανθρωπος που ψηφισε ν.δ και καραμανλη??τελικα ορισμενοι ειναι αξιοι της μοιρας τους...αλλα το χειροτερο ειναι οτι παιρνουν και αλλους στο λαιμο τους!το θεμα θα πρεπε να λεγεται οι θλιβεροι ψηφοφοροι...
Φίλε μου ούτε ψυχολογικά έχω ούτε βολεμένος είμαι και αν θες στείλε πμ να γνωριστούμε προσωπικα.. Όμως είμαι δίκαιος_γαμίάς και δίκαιος_κριτής μιας κατάστασης.. Και βλέπω οτι απο το να φέρω την τεράστια καταστροφή ας φέρω λίγη καταστροφή.. Γιατι ο Γιωργάκης είναι ΘΛΙΒΕΡΟΣ!! Ο άλλος έχει να μάς πει και μία μαλακία..
και σ αρεσει αυτο το χαλι που υπαρχει στη χωρα μας??αν ειχες αφυπνιστει θα ειχες καταλαβει οτι οποιοσδηποτε και να βγει εκτος αυτης της κυβερνησης θα ειναι πολυ καλυτερα...οσο και να μην γουσταρεις τον παπανδρεου...χειροτερος δεν μπορει να ειναι απ αυτους...
δεδομένου ότι προέρχομαι από αμιγώς ΔΕΞΙΑ οικογένεια με Οννεδίτικο παρελθόν έχω να σου κάνω μια επισήμανση:
Η ζωή μου τα τελευταία 5 χρόνια ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΗΤΑΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ.
γι αυτό και έφυγα εφόσον είχα τη δυνατότητα...
Πριν φύγω ήμουνα έξαλλος με αυτά που έβλεπα.
Αντί να καθαρίσει το τοπίο τα πράγματα γίνονταν χειρότερα.
μηδενική εμπιστοσύνη και στους 2 έχω. Το μη χείρον βέλτιστο τελείωσε.
Επίσης επιτέλους ο Ελληνας κατάλαβε ότι οι πριν, οι επόμενοι, οι άλλοι, οι μεν οι δεν φταίνε δε φταίνε και ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ.... ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.
Ο Κωστάκης το καψε το χαρτί του δις.
Ολα τα άλλα που λες (μιλά ωραία κλπ κλπ) είναι για να περνά η ώρα.......
Η μεγαλύτερη απάτη της Νέας Δημοκρατίας ηταν η σημαία της. Οτι θα κάνει κάτι διαφορετικό. Δυστυχώς όχι μόνο έκανε ΑΚΡΙΒΩΣ τα ΙΔΙΑ αλλά στα επιλεγμένα στελέχη έλειπε και η στοιχειώση φαιά ΟΥΣΙΑ της απόκρυψης....
ΚΟΙΝΩΣ:
ΕΑΝ ΕΙΣΑ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΨΕΙΣ ΣΩΣΤΑ,
ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΓΑΜΑΤΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.
Περαστικά σας.
Εντάξη ρε παιδί μου καλά τα λές.. Αλλά είναι ΘΛΙΒΕΡΟΣ ο αλλός και δεν υπάρχει άλλη λύση... Βλέπω σπηλιοτόπουλο-ζαγορίτη-αντώναρο-μπακογιάννη-μαρκογιαννακη οτι το παλεύουν.. Δεν καταφέρνουν τίποτα συμφωνω΄.. Όμως να βγει ο ΘΛΙΒΕΡΟΣ?? Να μας πει τι? Για ενα ευνομούμενο κρατος και ένα ευνομούμενο κρατος? Αφού δεν έχει προτάσεις.. Δέν λεέι τι θα κάνει.. Να το κάνουμε τώρα άμεσα να σωθεί ο κοσμάκης αφου μπορεί.. Γιατι δηλαδή πρεπει να λεγεται ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ για να μας πει το μαγικό που θα κάνει.. ε??
Δεν μου αρέσει όμως βλέπω οτι ο άλλος ειναι ανίκανος να σώσει αυτό το χάος.. Ενω ο καμανλής κάτι προσπαθεί να κάνει..